چه قرصی برای لکنت زبان خوب است

خانه &gt سلامتی &gt داروی لکنت زبان

برای درمان لکنت زبان، تعدادی داروی لکنت زبان وجود دارد که در این نوشته انها را معرفی خواهیم کرد. یکی از داروهای لکنت زبان که عامل ضد اضطراب هم هست، داروی آلپرازولام (Xanax) دارد. داروی دیگر در این زمینه، داروی بازدارنده مجدد جذب سروتونین و کلومپیامین (آنافرانیل) به سیتالوپرام (Celexa) است. همچنین داروی سروتونرژیک در زمینه درمان لکنت زبان، داروی موثر است.

همه ی داروهای برده شده در دوره ی زمانی خاص معرفی شده اند اما آزمایشات و تحقیقاتی که بر روی این داروها انجام شده است، ثابت کرده اند که این داروها  همرا با عوارض در تعداد بسیار کمی از افراد، تاثیر بسیار ناچیزی بر لکنت زبان دارند، در نتیجه می توان گفت دارو درمانی تاثیر بسیار ناچیزی در درمان لکنت زبان دارد.

یکی از ابزارهای فوق العاده در زمینه درمان لکنت زبان و تقویت گویش روان و راحت سابلیمینال لکنت زبان “ است این سابلیمینال ارزشمند موجب تغییر گرایش و حالات روانی و روان-تنی به سمت بهبود تکلم به کمک ضمیر ناخودآگاه می شود ، این سابلیمینال فوق العاده توسط متخصصین سابلیمیران تهیه و عرضه شده است. هم اکنون می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

درمان لکنت زبان کاملا درونی و طبیعی با فایل مخصوص تاثیر گذاری بر ضمیر ناخودآگاه | می توانید از طریق منو سایت با انواع آلبوم های سابلیمیران آشنا شویدچه قرصی برای لکنت زبان خوب است

برای درمان لکنت زمان به روش سنتی نسخه هایی وجود دارد که خود پزشکان طب سنتی ان را قبول ندارند اما برخی از این نسخه ها را معرفی و سپس بررسی می کنیم.

در روش اول مقدار 25 گرم عاقرقرها را با 1 گرم نبات بسابید و روزانه به اندازه یک قاشق غذاخوری در آب گرم حل کرده و میل کنید.

در روش دوم درمان لکنت زبان به روش سنتی، 25 گرم دانه برگ گنجشگ را با یک لیوان آب و کمی نبات، به اندازه یک ساعت دم کرده و در هر وعده یک قاشق  چای خوری از آن بخورید.

۲۵ گرم دانه‌ی برگ زبان گنجشک را نیم کوب و همراه کمی نبات و یک لیوان آب به مدت یک ساعت دم کنید و هر وعده یک قاشق چای‌خوری از آن میل کنید.

خوردن خوراکی هایی مانند: سبزیجات تازه ، زرده تخم مرغ ، تخم کبوتر با عسل،  لوبیا، خردل، پنیر، فلفل سبز، ماهی، سوپ استخوان و گوشت آهو در درمان لکنت زبان موثرند.

همچنین مالش مهره های گردن و بنا گوش با روغن بنفشه، خوردن ترکیب جوشانده اویشن شیرازی با عسل، آب تمشک، انگور و سیب نیز برای درمان لکنت زبان پیشنهاد می شوند.

اما اعتبار روش های گفته شده هنوز به اثبات نرسیده است و مدارکی معتبر برای صحت این نسخه ها وجود ندارد.

کودکانی که به لکنت زبان دچار هستند هنگام بیان چیزی می دانند که چه میخواهند بگویند و شاید برای بیان آن بارها تمرین کرده اند اما به راحتی و در شرایط خاص توانایی بیان آن را ندارند.

کودک داری لکنت برای کاهش فشار حاصل از وقفه های غیر ارادی، به پریشانی و آشفتگی دچار می شود و با تلاش و فشار زیاد سعی می کند حرف خود را بیان کند.

همچنین ملاحظه کنید :    انواع لکنت زبان

اختلالات و ناهنجاریهای گفتاری یکی از مشکلات خاص دوران کودکی است. که از شایعترین انها می توان لکنت زبان را برد. این بیماری نوعی آشفتگی و اختلال روانی در گفتار است.

با توجه به اینکه هیچ دو کودکی شبیه به هم نیست لکنت نیز در کودکان به یک شکل وجود ندارد و متفاوت است. البته لکنت در بین کودکان خردسال حالتی ناپایدار و گذرا دارد و می تواند در موقعیت های متفاوت تغییر کند. در بعضی از کودکان لکنت همراه با فشارهای عصبی، تیک جسمانی، گریه، اضطراب و تغییر حالات چهره است و در برخی دیگر لکنت منجر به ناتوانی شدید در برقرای ارتباط می شود.

ممکن است کودکی به تدریج به لکنت زبان گرفتار شود و این اختلال تا مدت ها در او ماندگار شود. در حالی که در برخی دیگر از کودکان ممکن است بصورت ناگهانی شروع شده و به یک باره از بین برود. عواملی مانند خستگی، نگرانی، حالات روحی و روانی علت اینگونه تغییرات است.

در برخی موارد ممکن است لکنت و اختال های گفتاری بصورت ثابت و پایدار باشند و با افزایش سن درمان نشوند و مشکلات زیادی را برای کودک بوجود اورند.

همچنین ملاحظه کنید :     درمان لکنت زبان در کودکان

عوامل مختلفی در بروز اختلال لکنت زبان موثرند از جمله این عوامل میتوان موارد زیر را برد:

عوامل ژنتیکی و عصب شناسی: براساس پژوهشهای انجام گرفته ثابت شده است که سابقه خانوادگی در مبتلا شدن به لکنت زبان موثر است و فرد مبتلا به لکنت زبان از نظر ژنتیکی با شخص سلام فرق می کند.

عوامل بیولوژیک: با توجه به اهمیت ویژه مغز در گفتار، هرگونه فشار و آسیب به مغز می تواند عوارض متعددی داشته باشد و در سیستم گویایی مغز باعث ایجاد اختلال شده و منجربه بروز لکنت زبان در کودک شود.

عوامل روان شناختی: عواملی مانند هیجانات، ضربه هاب عاطفی ، تنش ها و سایر عوامل روان شناختی می تواند باعث تاثیر منفی بر کلام و گویش کودک شود.

عوامل محیطی: در مواقعی خود والدین و مربیان کارهایی را انجام می دهند که مانع سخن گفتن عادی کودک می شوند و کودک را وادار می کنند که عجولانه و اشتباه حرف بزند.

مواردی مانند: انتقاد زیاد از صحبت های کودک، قطع نابه جای کلام، فشار انضباطی شدید، توقعات بیش از حد و از عوامل محیطی موثر در لکنت زبان کودک هستند.

همچنین ملاحظه کنید :     لکنت زبان بزرگسالان

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

کانال تلگرام و اینستاگرام : sublimiran@

آیدی تلگرام :suplimir@

: sublimiraninfo@gmail.com

برای ارتباط با ما از طریق روش های دیگر لطفا به صفحه ارتباط با ما مراجعه کنید

پسري 25 ساله هستم، ليسانس و شغل آزاد دارم. به دليل لکنت زبان جرأت رفتن به خواستگاري را ندارم.خجالت مي کشم طرف مقابلم اين موضوع را بفهمد.

آسيه اميدوار- کارشناس ارشد روان شناسي: لکنت زبان، نوعي اختلال ارتباطي است که باعث ايجاد وقفه در توانايي فرد براي شکل دهي کلمات و جملات لازم به منظور برقراري ارتباط کلامي با ديگران مي شود. در پديد آمدن اين اختلال عوامل فيزيولوژيکي،عاطفي،اجتماعي و يا ترکيبي از آن ها نقش دارند.اين اختلال معمولا از سنين ۴-۲ سالگي که کودک آغاز به صحبت مي کند خود را نشان مي دهد اما در برخي افراد در سنين شروع مدرسه و يا در دوران بلوغ نمايان مي شود.

از عوامل موثر بر لکنت، مي توان به عوامل زيستي و رواني- اجتماعي اشاره کرد:

* عوامل زيستي:مثل آسيب هاي قبل از تولد،حين تولد و دوران کودکي، وجود ناهنجاري هايي در دستگاه صوتيچه قرصی برای لکنت زبان خوب است

* عوامل رواني-اجتماعي:مثل احساس تهديد و ناامني،احساس پذيرفته نشدن از سوي اعضاي خانواده، احساس اضطراب در موقعيت هاي ويژه، شوک هاي عاطفي و رواني

درمان انتخابي براي لکنت زبان استفاده از روش هاي رفتاري،اصلاح روش تنفس و مراجعه به گفتاردرمانگر است.

دارو درماني در اين اختلال(به جز در موارد خاص)جايگاهي ندارد و يک گفتاردرمانگر نقش موثرتري در اين خصوص ايفا مي کند.البته گاهي بايد از کمک يک روانشناس نيز بهره برد چون در بسياري از موارد يک علت رواني و يک اضطراب نهفته در اين اختلال وجود دارد که بايد آن را شناخت و برطرف کرد.

۴ توصيه به افراد مبتلا به لکنت زبان:

1) همواره سعي کنيد در هنگام صحبت کردن آرامش داشته باشيد. خونسرد باشيد و ارتباط چشمي خود را با مخاطب حفظ کنيد.

2) لکنت زبان يک مشکل قابل حل است.پس به عنوان يک نقطه ضعف به آن نگاه نکنيد، آن را بپذيريد و درصدد درمان و رفع آن برآييد.

3) به هنگام صحبت کردن همه حواس خود را متوجه لکنت خود نکنيد بلکه بيشتر روي انتقال منظور خود متمرکز شويد.

4) سعي نکنيد لکنت خود را از ديگران پنهان کنيد.اگر مخاطب شما از اين مشکل باخبر باشد راحت تر آن را مي پذيرد.

بهتر است با درنظر گرفتن اين نکات حتما از يک گفتاردرمانگر و يا يک روانشناس کمک بگيريد.ضمن اين که شما را دعوت مي کنم سري به سايت انجمن لکنت ايران(www.loknat.org) بزنيد و از تجارب مشابه، راهکارها، بره ها و جلسات گروهي حضوري و اينترنتي آن مطلع شويد. نکته آخر اين که هيچ گاه به خاطر اين مشکل کوچک خود را از موقعيت هاي مهم زندگي محروم نسازيد.حتما در عين حال که براي رفع اين موضوع گام بر مي داريد،به فکرتشکيل زندگي خود نيز باشيد.چه بسا در کنار يک همسر و همراه مطمئن بخش زيادي از اين مشکل به خودي خود برطرف شود.

تاثیر دارو در درمان لکنت زبان : اگر به دنبال درمان قطعی و بدون بازگشت لکنت زبان کودکان و بزرگسالان هستید حتماً این پست را تا انتها مطالعه کنید. روش‌های زیادی نظیر لکنت شکن، داروی گیاهی، ورزش، فصد زبان و تاکنون برای درمان لکنت زبان ارائه شده بود .

در ادامه ما می‌خواهیم به بررسی چگونگی درمان لکنت زبان با روش‌های قدیمی و مؤثرترین روش درمان لکنت زبان که روش شبیه سازی ذهن با متد روانشناختی بپردازیم.

شناخت علت لکنت زبان و همچنین درمان آن همیشه برای بشر مورد توجه بوده و تاکنون روش‌ها و داروهای زیادی برای درمان لکنت زبان معرفی شده است. داروی لکنت زبان و داروهای گیاهی لکنت زبانی زیادی معرفی شده است.

ما در ادامه این نوشته بخشی از این دارو‌ها را معرفی می‌کنیم. بگذاریم همین ابتدا بگویم که تاکنون هیچ دارویی ، تاثیری اساسی بر درمان لکنت زبان نداشته است.چه قرصی برای لکنت زبان خوب است

علت بی‌تأثیر بودن دارو در درمان لکنت زبان به دلایل اصلی لکنت زبان که قبلاً به این موضوع  پرداخته ایم برمی‌گردد؛ چرا که ریشه لکنت در ذهن است و فقط با درمان ذهن (mental)  می‌توان به گفتاری روان رسید. در درمان لکنت زبان با روش شبیه‌سازی ذهن و متد روانشناختی، ذهن فرد دارای لکنت زبان درمان می‌شود نه زبان فرد.

سه فاکتور لکنت زبان از اینجانب (دکتر تقی زاده) ترس، یادگیری مشاهده‌ای و ضعف در مهارت‌های گفتاری در شروع آن و شدت لکنت زبان تأثیر بسزایی دارد و برخی از داروهای مطرح شده برای درمان لکنت زبان نظیر آلپرازولام، سیتالوپرام، سروتونرژیک و.. عوارض داشته و در نهایت پایداری بالایی ندارند.

آزمایشات این داروها تاثیر بسیار ناچیز همراه با عوارض در تعداد کمی از افراد دارای لکنت نشان داده است. همانطور که گفتیم ما معتقدیم که دارو درمانی برای لکنت زبان تاثیر بسیار کم و ناپایداری بر درمان لکنت زبان دارد و تنها روش قطعی و بدون بازگشت لکنت زبان بدون هیچ دارو و دستگاهی، شبیه سازی ذهن و متد روانشناسی می‌باشد.

 

دکتر محمد احسان تقی زاده

عضو هیئت علمی و روانشناسان آمریکا (APA)

 

مرکز توانمند سازی ذهن  در زمینه ی خدمت مشــــاوره و روانشــــناختی به عنـــوان ( مرکز درمان لکنت زبان ) تأســــیس گردید . در این مرکز از تمامی متدهای روانشناسی جهت درمان لکنت زبان استفاده می شود.

آدرس : تهران، بالاتر از میرداماد، خیابان آفریقا، نبش کوچه آناهیتا، ساختمان پزشکان آناهیتا، پلاک 182، واحد 14، طبقه 4
تلفن تماس در ساعات اداری:  8819396و 8819733
تلفن تماس در ساعات غیراداری 912576846 :

رسول اكرم صلى الله عليه و آله می فرماید : صدقه بجا و نيكوكارى و نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختى را به خوشبختى تبديل، عمر را زياد و از مرگ بد، جلوگيرى مى كند.


 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، لکنت زبان، یک اختلال سیالی بیانِ لفظی است که بر اساس تکرارها و تطویلهای غیر ارادی، صدادار یا بی صدا، به هنگام انتشار واحدهای کوچک سخن یعنی اصوات، هجاهای مجزا یا هجاهای کلمات مشخص می شود. این اختلال ها معمولا بسیار فراوانند و به آسانی مهار نمی شوند.

بر اساس DSM4 (چهارمین راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی انجمن روان پزشکی آمریکا)، اختلال سیالی بهنجار و آهنگ سخن گفتن که با سن فرد تناسب است، ویژگی اصلی لکنت زبان را تشکیل می دهد. این اختلال با تکرارها و تطویل های صوت ها و هجاها و همچنین دیگر اختلالهای سیالی گفتار (روانی کلام) همراه است.

یک کارشناس و مولف طب اسلامی راه درمان لکنت زبان را خوردن انار عنوان کرد و گفت: به کودکانی که لکنت زبان دارند تا قبل از دو سالگی روزانه یک قاشق آب انار داده شود. وی یبوست و لکنت زبان را از عوارض خوردن زیاد موز تا قبل دو سالگی برای کودکان ذکر کرد. همچنین، خوردن روزانه یک لیوان آب انار برای افراد بزرگسالی که دچار لکنت زبان هستند، مفید است.چه قرصی برای لکنت زبان خوب است


 

امام صادق (علیه السلام) می فرماید اگر می خواهید از لکنت زبان پیشگیری و یا آن را درمان کنید و منحنی رشد کودک چه از نظر قدی و چه از نظر بلوغ جنسی و فکری مناسب باشد انار شیرین به کودکانتان بدهید. هم امام صادق (علیه السلام) و هم امام علی (علیه السلام) فرمودند هم کودک زود به دوره شبابی می رسد، هم منحنی رشد قدی کودکان مطلوب می شود، هم زبانشان سریع باز می شود.


 



 


درمان لکنت زبان در طب سنتی:


 

– نسخه (۱) : مواد لازم – عاقرقر ها ۲۵ گرم ، نبات ۱۰۰ گرم

نبات و عاقرقرها را با هم ساییده و هر روز یک قاشق چایخوری همراه با مقداری آب گرم میل کنید.


 

– نسخه (۲): مواد لازم – دانه برگ زبان کنجشک ۲۵ گرم مقداری نیم کوب کرده و به همراه کمی نبات و ۱ لیوان آب به مدت یک ساعت دم کرده و هر وعده یک قاشق چایخوری میل نمایید.


 

– نسخه (۳): این نسخه یکی از بهترین روش های درمانی لکنت است که تا کنون در طب سنتی معرفی شده همزمان با روش هایی که بالا معرفی شد از نسخه ها بهره ببرید.

مواد لازم : عاقرقرها  ۱۰ گرم ، تخم خرفه ۱۰ گرم ، زبان گنجشک ۵ گرم ، مویز سیاه بدون هسته  ۷۵ گرم

تمام مواد را به جز مویز ساییده و بعد از ساییدن به همراه مویز بکوبید تا خمیری به دست آمده ورز دهید تا به قطر یک لوله خودکار شده و به اندازه قرص های کوچک خرد کرده و روزانه یک عدد از این قرص ها را میل نمایید.


 

نکته ی مهم : قرص های به دست آمده را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.


 


گروه خانواده جام نیوز/ 25

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *