مضرات مصرف سیر ترشی

سیر ترشی یکی از انواع ترشیجات پر طرفدار در ایران محسوب می شود که از ترکیب سیر تازه و سرکه به دست می آید، سیر ترشی هفت ساله یکی از بهترین انواع سیر ترشی محسوب می شود.

سیر ترشی فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص مضرات سیر ترشی را برای سلامتی بدن، دوران بارداری، کودکان، دیابت و لاغری توضیح داده ایم.

استفاده از سیر ترشی به همراه وعده های غذایی از افزایش ناگهانی قند خون پس از خوردن غذا جلوگیری می کند، این خاصیت سیر ترشی برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو و افرادی که به انسولین مقاوم هستند، مفید می باشد.

به افراد دیابتی پیشنهاد می شود که قبل از مصرف سیر ترشی به پزشک متخصص مشورت کنند.

سیر ترشی حاوی مقادیر بالایی آلیسین است که بر روی رگ ها اثر می گذارد و با شل کردن شریان ها، جریان خون سالم را در رگ ها برقرار کرده و به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

مضرات مصرف سیر ترشی

افراد مبتلا به فشار خون پایین که نمی توانند از سیر خام استفاده کنند، بهتر است سیر ترشی مصرف کنند.

سیر ترشی خانگی که با سرکه طبیعی تهیه شده باشد به هضم غذا، درمان مشکلات معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند و چون سیر یک پروبیوتیک طبیعی است باکتری های مفید در روده را افزایش می دهد و به این ترتیب باعث افزایش جذب مواد مغذی در روده ها می شود.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در سیر ترشی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

خواص ضد التهابی و مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در سیر ترشی باعث کاهش کلسترول و چربی خون بالا شده و به پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، آترواسکلروزیس و سکته قلبی کمک می کند.

نتایج تحقیقات نشان داده که مصرف سیر ترشی به دلیل مقادیر بالای آلیسین موجود در آن می تواند به لاغری و کاهش وزن افراد کمک کند.

سیر ترشی متابولیسم بدن را افزایش داده و با کاهش تولید چربی در بدن به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و آلیسین موجود در سیر ترشی باعث سم زدایی و پاکسازی کبد شده و برای پیشگیری و درمان بیماری هایی از جمله کبد چرب مفید می باشد.

گفته می شود که سیر ترشی باعث بهبود عملکرد مغز شده و برای پیشگیری از ابتلا به زوال عقل و آلزایمر مفید می باشد.

زیاده روی در مصرف سیر ترشی به دلیل سدیم موجود در آن می تواند باعث افزایش فشار خون شود.

کودکان و زنان باردار : گفته می شود که بهتر است کودکان و زنان در دوران بارداری و شیردهی از سیر ترشی استفاده نکنند.

طبیعت سیر گرم و خشک و طبیعت سرکه سرد و تر می باشد اما سیر ترشی هفت ساله دارای طبیعت معتدل است. سیر ترشی حاوی مقادیر بالایی ترکیب گوگرد آلیسین و دی آلالی سولفید، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، سلنیوم و منگنز می باشد.

بد نیست بدانید که ترکیبات شیمیایی موجود در سیر خام تازه در هنگام تهیه سیر ترشی باقی می مانند.

سیر ترشی را می توان در کنار انواع وعده های غذایی به عنوان چاشنی استفاده کرد.

از نظر علم طبایع و اصول تغذیه در طب ایرانی‌، حکیمانه‌ترین و در عین حال پرخاصیت‌ترین چاشنی سفره ایران‌زمین‌، “سیرترشی است که از نظر طبعی در معتدل‌ترین شکل طبعی خود قرار دارد.

سیر ترشی‌، تنها چاشنی غذایی است که برای همه طبایع و برای هر فردی با هر مزاجی چه بلغمی‌، چه سودایی‌، چه صفرایی و چه دموی مزاج مناسب بوده و به‌دلیل اعتدال طبعی که دارد حتی بیماران نیز می‌توانند بدون هیچ مشکلی از آن میل کنند.

سیر ترشی یک چاشنی مدبره است چون سیر دارای طبعی گرم و خشک در درجه سوم و سرکه دارای طبع سرد و تر در درجه سوم است؛ این دو بعد از 7 سال به معتدل‌ترین وضعیت طبعی می‌رسند.

در ادامه بخوانید : خواص جادویی سیر تازه برای سلامتی

منابع : خبرگزاری تسنیم – garlicheals.com – rabbitspickledgarlic.com

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

در این مطلب با انواع خواص سیر ترشی که همچون سیر تازه خواص درمانی و دارویی دارد، آشنا می شوید. سیر ترشی برای بعضی از افرادی که نمی توانند از سیر تازه استفاده نمایند، مفید می باشد. در همراه ما باشید.

سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که طرفداران زیادی دارد. سیرهای قهوه ای رنگ در سیر ترشی که بسیار نرم و خوش طعم بوده و عطر دلچسبی هم دارند. خواص سیر ترشی خانگی نسبت به نوع کارخانه ای آن بسیار است و برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی و فشار خون بالا مفید می باشد البته به شرطی که در خوردن آن اعتدال را رعابت نمود.

به طور کلی سیر برای سلامتی بسیار مفید می باشد و حداقل 3 خاصیت درمانی و دارویی برای آن برشمرده شده است زیرا حاوی موادی مثل ویتامین C، فولیک اسید و آهن، روی، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین های B1، B2 و B3 می باشد. ویتامین های گروه B باعث کارکرد بهتر روده شده و پتاسیم نیز در جذب فسفر نقش اساسی دارد و این امر منجر به افزایش قدرت حافظه می شود.

مضرات مصرف سیر ترشی

 مهم ترین خواص سیر عبارتند از درمان بیماری هایی مثل نفخ، درد معده، یبوست، سینوزیت، عفونت بدن حتی مشکلات پوستی، گرفتگی سینه و گلو، عفونت های دستگاه تنفسی و سرماخوردگی، درد دندان، بیماری های قلبی، پرکاری تیروئید، تنظیم قند خون، تمیز کردن خون، انگل های معده و روده، خلط آور، ضد سرطان، ضد اسهال، ضد باکتری و قارچ، مشکلات و ناراحتی های کبدی، سل ریوی، واریس و ویروس زگیل موثر می باشد. علاوه براین ها خواص سیر برای لاغری و خواص سیر برای مو نیز بسیار می باشد.

پتاسیم موجود در سیر به تنظیم شدن فشار خون کمک می کند. افراد مبتلا به فشار خون بالا بایستی با مراجعه به پزشک در کنار داروهای کاهنده فشار، از سیر هم استفاده نمایند. ترکیبات گوگردی موجود در سیر قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و این امر از ابتلا به بیماری های عفونی پیشگیری می کند.

سیر برای افرادی که فشار خون متعادل و یا پایینی دارند نیز مفید است البته به شرطی که در مصرف آن زیاده روی نشود. مصرف سیر از ابتلا به غلظت خون پیشگیری کرده و از کبد در برابر مواد سمی مثل نیترات که در بعضی از مواد غذایی وجود دارند هم محافظت می کند.

معمولا مصرف سیر اثرات جانبی ندارد مگر اینکه در خوردن آن زیاده روی شود. سیر بر مکانیسم داروها اثر منفی نمی گذارد اما افرادی که داروهای ضد انعقاد مصرف می کنند بایستی در خوردن سیر احتیاط کنند زیرا سیر خاصیت ضد انعقاد خون دارد. در ادامه به خواص سیر ترشی که ترشی بسیار پرطرفداری است، می پردازیم.

با اینکه سیر تازه خواص زیادی دارد اما خواص سیر ترشی به خواص سیر بسیار نزدیک می باشد. هر چه سیر ترشی عطر بیشتری داشته باشد خواص آن هم می شود. طرز تهیه سیر ترشی خانگی نسبت به نوع کارخانه ای متفاوت بوده و در نتیجه فواید بیشتری هم دارد. نوع کارخانه ای با قرار گرفتن در طی فرآیند پخت، درست می شود بدین جهت خواص دارویی سیر ترشی تا حدود زیادی از بین می رود زیرا سیر به هنگام پختن بسیاری از مواد مغذی خود را از دست می دهد.

سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود اما خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم لذیذ و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار می باشد. با اینکه افزودن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آن ها کاسته و در مدت زمان طولانی باعث ایجاد مواد سمی مثل نیترات (عامل بروز معده و کبد) در آن ها می شود ، اما این مورد برای سیر ترشی خانگی وجود ندارد.

ترکیبات گوگردی موجود در سیر وقتی در طی فرآیند هضم قرار می گیرند، گازی تولید می کنند. این گاز وارد خون شده و باعث ایجاد بوی بد در دهان و سیستم تنفسی شخص می شود. یکی از فواید سیر ترشی بودار این است که با وجود اینکه حاوی نرکیبات گوگردی می باشد، اما باعث ایجاد بوی تند سیر در شخص نمی شود. سیر خام را پس از پوست کندن برای 3 دقیقه در معرض هوا قرار می دهند تا خواص درمانی آن فعال شود. در سیر ترشی نیز خواص درمانی سیر به دلیل فرآیندی که دارد تا تهیه  می شود، آزاد می گردند.

خواص سیر ترشی چند ساله بوده و برای بیماران قلبی و مبتلا به فشار خون بالا مفید می باشد. اشخاصی که یبوست، فشار خون پایین، بواسیر، آلرژی و معده ضعیفی دارند و یا گرم مزاج هستند به جای مصرف سیر که برایشان مضر است، از سیر ترشی استفاده نمایند. سیر ترشی بودار که ترکیبات گوگردی آن از بین نرفته برای بدن مفید می باشد. ضد ویروس، ضد سرطان، دفع سموم از کبد و سرعت بخشیدن به روند هضم غذا از دیگر خواص سیر ترشی می باشند اما بایستی در مصرف آن زیاده روی نکرد.

منبع : آرگا



با بهترین مراکز خرید پاتایا آشنا شوید


یک ایده شیک، انتخاب شاه گیوه پاشنه بلند با زیره و‌ پاشنه چرم


غار نیاح مالزی شاهدی برای زندگی 4 هزار ساله انسان ها!



قبل از خانه تکانی و نظافت عید نوروز بخوانید



با انواع رنگ موی عید نوروز 98 آشنا شوید



چطور عسل طبیعی با کیفیت بخریم؟

نشانی شما منتشر نخواهد شد.

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *