نشانه های کمبود کروم در بدن

نشانه های کمبود کروم در بدن
نشانه های کمبود کروم در بدن



بیشتر ما در طول زندگی خودمون بارها دچار اشتیاق بسیار شدید برای خوردن غذاهای ناسالم می شویم و فکر می کنیم که اگر از این غذاها استفاده کنیم این اشتیاق فروکش می کند اما وقتی هم که این نوع خوراکی ها رو مصرف می کنیم، باز هم اشتیاق ما برای استفاده بیشتر از اونها، بر سر جای خود باقی می ماند. تحقیقات علمی نشان می دهند که این هوس های غذایی نشانه نیاز بدن ما به بعضی از مواد معدنی خاص هستند.


نشانه های کمبود کروم در بدن

این مواد معدنی هم در بعضی از مواد غذایی ناسالم و هم در مواد غذایی سالم یافت می شوند اما تفاوت در این است که وقتی که ما از طریق غذاهای ناسالم اقدام به دریافت این مواد معدنی می کنیم، به درستی جذب بدن ما نمی شوند اما اگر از مواد غذایی سالم استفاده کنیم، به شکل بهتری جذب بدن می شوند. بیایید با رابطه بعضی هوس های غذایی و کمبود بعضی از مواد معدنی، بیشتر آشنا شویم.

رابطه هوس خوردن شکلات و کمبود منیزیم

بسیاری از مردم بدون اینکه خودشون هم بدانند، دچار کمبود منیزیم هستند. ما به منیزیم برای 300 واکنش بیوشیمیایی در بدن خودمون نیاز داریم. از جمله این واکنش ها می توان به فعل و انفعالات مربوط به آرامش و ریلکس شدن بدن، اشاره کرد. در حقیقت، نام دیگر منیزیم، ماده معدنی آرامش دهنده است. از علائم کمبود منیزیم، اضطراب، زودرنجی، بی خوابی و افزایش فشار خون است. این ماده معدنی در شکلات وجود دارد و به همین دلیل، افرادی که دچار کمبود منیزیم هستند، با خوردن شکلات، احساس بهتری پیدا می کنند و اشتیاق شدید به خوردن شکلات دارند. ما می توانیم کمبود منیزیم رو با منابع سالمتری مثل سبزیجات برگ سبز تیره، دانه ها، مغزها، ماهی و انواع لوبیا، تأمین کنیم. به این ترتیب، اشتیاق ما به مصرف بی رویه شکلات هم کمتر می شود.

رابطه هوس خوردن شیرینی جات و کمبود کروم، کربن، فسفر، سولفور و تریپتوفان

بعد از شکلات، شیرینی جات بزرگترین هوس غذایی بسیاری از افراد به حساب می آید. بیش از پنج نوع کمبود تغذیه موجب افزایش اشتیاق به مصرف شیرینی جات می شود. کروم (که به تنظیم قند خون کمک می کند)، کربن (که یکی از عناصر تشکیل دهنده شکر است)، فسفر (که به تولید انرژی در بدن کمک می کند)، سولفور (که به سم زدایی کمک می کند) و تریپتوفان (که تنظیم کننده ترشح سروتونین در بدن است). بنابراین، بهترین شیوه برای کاهش هوس شیرینی جات، تأمین نیاز بدن به مواد مغذی و بالاخص مواد مغذی نام برده می باشد.

رابطه هوس خوردن کربوهیدرات های تصفیه شده و کمبود نیتروژن

اشتیاق ما به خوردن کربوهیدرات هایی مثل پاستا و نان سفید می تواند از نشانه های کمبود نیتروژن باشد. نیتروژن از ترکیبات مهم و ضروری موجود در اسیدهای نوکلئیک و پروتئین در بدن است و کمبود اون می تواند به سوء تغذیه پروتئین منجر شود. بنابراین، اگر احساس کردید که به شدت هوس کربوهیدرات های تصفیه شده رو دارید، از مواد غذایی نیتروژن دار استفاده کنید. اکثر مواد غذایی حاوی نیتروژن هستند اما به شما توصیه می کنیم که از میوه و سبزیجات به عنوان منبع غنی نیتروژن، کمک بگیرید.

سایر هوس های غذایی

برگرفته از:  www.healthy-holistic-living.com

گردآورنده:  شهرزاد رضاصادقی


ارسال شده درمجله سلامتی

Tags: اشتیاق شدید به غذا بدخوری غذاهای ناسالم هوس شکلات هوس شیرینی جات هوس غذایی هوس کربوهیدرات تصفیه نشده پرخوری کمبود تغذیه ای کمبود مواد معدنی

شما می‌توانید پاسخ‌های داده شده به این نوشته را دنبال کنید با خوراک RSS 2.0.

بازتاب و بازخورد در حال حاضر غیرفعال است ولی می‌توانید دیدگاه بگذارید.


نام


ایمیل (پنهان می‌شود)


وبلاگ


4 + هشت =

نشانه های کمبود کروم در بدن
نشانه های کمبود کروم در بدن
10

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *