مجازات تهدید به آبروریزی در فضای مجازی

خواص دارویی و گیاهی

مجازات تهدید به آبروریزی در فضای مجازی
مجازات تهدید به آبروریزی در فضای مجازی


جرم توهین در فضای مجازی چیست؟ حضور رایانه در کنار سایر ابزار اطلاع‌رسانی در گوشی‌های تلفن همراه در قالب شبکه‌ های اطلاع‌‌رسانی، بر شتاب گردش اطلاعات در جهان افزوده و قابلیت تحصیل اطلاعات را بسیار افزایش داده است. با وجود این، محیط سایبر محیطی مخفی، آزاد و نامحدود است و بنابراین، به نظم احتیاج دارد و اگر خلاف این باشد، هر «صفحه» از این محیط می‌تواند صحنه جرم و آشفتگی بسیار شود. از جمله این جرایم، جرم توهین در فضای سایبر است که متاسفانه در هیچ‌یک از مواد قانون جرایم رایانه‌ای، به طور مستقیم به آن توجه نشده است. در ادامه به بررسی این جرم می‌پردازیم.

گستره جرم توهین در فضای مجازی بسیار وسیع است. در حقیقت، فضای سایبر، همانند فضای واقعی و جهان خارجی، شاهد بروز انواع جرایم و جنایات است، به گونه‌ای که آنچه در جهان واقعی رخ می‌دهد، در اینترنت و شبکه‌های اطلاع‌رسانی نیز امکان وقوع دارد، با این تفاوت که به مدد فناوری‌های پیشرفته جهان مجازی، ارتکاب جرم و بزهکاری تسهیل شده است و همگان امکان ارتکاب آن را دارند. به علاوه، به علت تعداد زیاد کاربران، امکان رد‌گیری و دستگیری مجرمان خیلی کمتر از تعقیب مجرمان در جهان واقعی است. بر این اساس، می‌توان ویژگی‌های خاص جرایم رایانه‌ای را به این ترتیب برشمرد: گستردگی، فراوانی، فرامرزی بودن، وقوع سهل و آسان، تنوع، جذابیت و وجود ابهام حقوقی.

توهین رایانه‌ای، نوع جدیدی از جرم توهین به معنی سنتی آن است که در آن، وسیله ارتکاب رایانه است. جرم توهین رایانه‌ای، به معنی نسبت دادن هر چیز وهن‌آور، اعم از دروغ یا راست، به وسیله رایانه یا انجام دادن فعلی است که در نظر عرف و عادت، موجب کسر شأن یا باعث تخفیف و پست شدن فرد شود. می‌توان هتک حرمت را نتیجه حاصل از توهین رایانه‌ای دانست.مجازات تهدید به آبروریزی در فضای مجازی

توهین رایانه‌ای نیز مانند تمامی جرایم دیگر باید از ۳ رکن تشکیل شده باشد تا عنوان «جرم» بر آن صدق کند. این ارکان عبارت‌اند از: رکن قانونی، رکن مادی و رکن معنوی. اگرچه در قانون جرایم رایانه‌ای، خصوصا در فصل پنجم، سخنی از توهین به میان نیامده است، اما چون توهین از مصادیق بارز هتک حیثیت است، از مواد مربوط به هتک حیثیت برای بررسی توهین رایانه‌ای استفاده می‌کنیم.

طبق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی :

«توهین به افراد، از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد بود.»

علاوه بر این ماده، قانونگذار با توجه به شخصیت و مقام طرف اهانت، مواد دیگری را نیز تصویب کرده است، از جمله: مواد ۵۱۳، ۵۱۴ و ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی، ماده ۴۲ قانون وکالت، ماده ۲۰ لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری و ماده ۳۰ قانون مطبوعات.

اگرچه قانون جرایم رایانه‌ای که از سوی شورای عالی توسعه فضایی تدوین شده، به جرم توهین نپرداخته، اما توهین از مصادیق بارز هتک حرمت است، زیرا با توهین، حرمت یک فرد از بین می‌رود. بنابراین، با توجه به ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه‌ای، می‌توان جرم توهین در فضای مجازی را مجازات کرد. ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه‌ای مقرر کرده است: «هر کس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر ۲ مجازات محکوم خواهد شد.»

جرم توهین رایانه‌ای صراحتا در هیچ ماده‌ای از قوانین ذکر نشده و بدون مجازات ماندن مرتکبان جرم توهین در فضای مجازی نیز بر ارتکاب روزافزون آن خواهد افزود. به همین دلیل، به نظر می‌رسد باید طبق ماده ۱۶ قانون جرم توهین در فضای مجازی، مرتکبان این جرم را به عنوان یکی از مصادیق هتک حرمت، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر ۲ مجازات محکوم کرد.

البته باید در نظر داشت که ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی به توهین ساده و ماده ۶۰۹ این قانون به توهین مشدد توجه کرده‌اند. مجازات توهین ساده بر اساس ماده ۶۰۸ شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار ریال تا یک میلیون ریال جزای نقدی است. مجازات توهین مشدد هم حبس از ۳ تا ۶ ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق یا ۵۰ هزار ریال تا یک میلیون ریال جزای نقدی است.

سؤالی که مطرح می‌شود، این است که با توجه به نبود تصریح قانونی به توهین رایانه‌ای و عام و مقدم بودن قانون مجازات اسلامی (مصوب ۱۳۷۵) و خاص و مؤخر بودن قانون جرایم رایانه‌ای (مصوب ۱۳۸۸) مرتکبان این جرم طبق کدام قانون باید مجازات شوند؟ در ضمن، باید در نظر داشت که مجازات مقرر در قانون جرایم رایانه‌ای شدیدتر از مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی است. پس چگونه می‌توان با روح قانون مخالفت کرد و مجازات مشدد را اعمال کرد؟

در پاسخ، باید گفت که طبق اصول فقهی، در صورتی که قانون عام بر قانون خاص مقدم باشد و تاریخ ورود هر دو (عام و خاص) معلوم باشد و زمان عمل به عام پیش از ورود خاص رسیده باشد، در این مورد خاص، مؤخر را ناسخ عام مقدم (نسخ جزئی) می‌دانیم. پس توهین رایانه‌ای را از شمول مواد ۶۰۸ و ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی خارج می‌دانیم و در خصوص مجازات این جرم، به ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه‌ای رجوع می‌کنیم. تشدید مجازات را نیز می‌توان با توجه به آثار و عواقب جبران‌ناپذیر این جرم توجیه کرد.

در توهین سایبری، اینترنت فقط یک وسیله برای ارتکاب جرم است (مثل مزاحمت تلفنی) و نباید آن را با مکان ارتکاب جرم اشتباه گرفت، زیرا در این صورت، در تشخیص دادگاه صالح نیز با مشکل مواجه خواهیم شد. در واقع، محل وقوع جرم، همان مکانی است که بزهکار رایانه‌ای به نتیجه مورد نظرش دست می‌یابد.

این موضوع از رأی وحدت رویه شماره ۷۲۱ ـ ۱۳۹۰/۴/۲۱هیات عمومی دیوان عالی کشور به شرح زیر به دست می‌آید: «وقوع بزه مزاحمت برای اشخاص به وسیله تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر، موضوع ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی، منوط به آن است که نتیجه آن که مقصود مرتکب است، محقق گردد. بنابراین، در مواردی که اجرای مزاحمت از یک حوزه قضایی شروع و نتیجه آن در حوزه قضایی دیگر حاصل شود، محل حدوث نتیجه مزبور، محل وقوع جرم محسوب و مناط صلاحیت دادگاه رسیدگی کننده نیز همین امر خواهد بود.»

با توجه به وحدت ملاک توهین رایانه‌ای و مزاحمت تلفنی، می‌توان چنین بیان کرد که محل وقوع بزه توهین رایانه‌ای، محل حدوث نتیجه است. پس در جرایم رایانه‌ای، تعیین محل وقوع بزه در اختیار بزه‌دیده است. بزه‌دیده در هر مکانی از توهین رایانه‌ای اطلاع یابد، می‌تواند به شکایت کیفری اقدام کند. از این رو، محل حدوث نتیجه، محل وقوع جرم است و دادگاهی که این محل در حوزه آن قرار دارد، طبق ماده ۵۴ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری، صالح به رسیدگی است.

زهره شریفی


یاسا همان قانون است.

یکی پولمو خورده تو دنیایی مجازی الان بلاکم کرد و فشم داد لطفا رسیدگی کنین

یکی اومده دایرکتم و فحاشی و توهین و حرفهای رکیک زده چطوری میتونم شکایت کنم ت

سلام یه شخصی به تلگرام همسرم پیامهای زشت فرستاده که اسم منو همسرمم میدونه تمام حرفاشم از من بوده حالا همسرم هول شده کلن پی وی طرفو پاک کرده بنظرتون چجوری اون شخص و پیدا کنیم راهی هست که پیدا کنیم ؟زندگیمو خراب کرده

از طریق دادسرای جرایم رایانه ای شکایت خود را مطرح کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

۸۷۱۳۲ (۰۲۱)


لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید تا بتوانید دیدگاهی ارسال نمایید

لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید تا بتوانید سوال بپرسید

1 پاسخ

لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید تا بتوانید دیدگاهی ارسال نمایید

لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید تا بتوانید دیدگاهی ارسال نمایید

لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید تا بتوانید سوال بپرسید

1 پاسخ

لطفا وارد شده یا ثبت نام کنید تا بتوانید دیدگاهی ارسال نمایید

رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي استان اصفهان گفت:  فردي كه با ارسال پيام‌هاي توهین آمیز و غيراخلاقي در فضاي مجازي به يكي از شهروندان موجبات آبروريزي و هتك حيثيت وي را فراهم آورده بود توسط پليس فتا استان اصفهان شناسايي و دستگير گرديد.

به گزارش پلیس فتا، سرهنگ مرتضوی در تشریح این خبر گفت: در پي شكايت يكي از شهروندان مبني بر اينكه فردي ناشناس در يكي از شبكه‌هاي اجتماعي به طور پي در پي اقدام به ارسال پيام‌هاي توهين آميز و ضد اخلاقي به وي مي‌نمايد بررسي موضوع در دستور كار اين پليس قرار گرفت.

وي افزود: با انجام اقدامات فني و تخصصي و بررسي اكانت شاكي متهم به هويت الناز.ف از اقوام نزديك شاكي شناسايي و دستگير گرديد.

سرهنگ مرتضوی بیان کرد: فرد مذکور از شگردهای متعددی جهت مخفی نمودن هویت خود استفاده نموده بود ولیکن با هشیاری کارشناسان این پلیس و به کارگیری اقدامات فنی و پلیسی عامل فعل مذکور شناسایی و دستگیر شد.

رئيس پليس فتا استان ادامه داد: متهم كه در مواجه با مدارك و مستندات اين پليس چاره‌اي جز بيان حقيقت نداشت انگيزه خود را انتقام جويي عنوان داشت.مجازات تهدید به آبروریزی در فضای مجازی

سرهنگ مرتضوی با بیان اینکه نشر اظهارنظرهای توهین آمیز در صفحات، کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی کاربران از نظر قانون جرم محسوب می‌شود، افزود: این موضوع در قانون جرایم رایانه‌ا‌ی نیز در نظر گرفته‌شده و پلیس فتا به‌عنوان ضابط قضایی موظف به رسیدگی و دنبال کردن اقدامات لازم برای رسیدگی به شکایت کاربران است.

دختری جوان که به دلیل کینه‌ای قدیمی نسبت به یکی از اقوامش عکس‌هایی از عروسی او را در اینترنت منتشر کرده بود، دستگیر شد. زن و مردی که به‌تازگی ازدواج کرده‌اند، چند روز پیش به پلیس فتای استان فارس مراجعه و از فردی ناشناس به اتهام انتشار تصاویر خصوصی‌شان شکایت کردند.

به گزارش اعتماد، مرد جوان دراین‌باره گفت: «مراسم عروسی من و همسرم چند روز پیش برگزار شد و هیچ مشکل خاصی نیز پیش نیامد تا اینکه یکی از اقوام تلفن زد و خبر داد عکس‌هایی از جشن ما در اینترنت پخش شده است. اول این حرف را باور نکردم و خیال کردم تشابهات ظاهری باعث این سوءتفاهم شده است اما وقتی خودم عکس‌ها را دیدم، متعجب شدم. نمی‌دانم این عکس‌ها را چه کسی تهیه کرده و به چه دلیل روی اینترنت قرار داده است به‌هرحال این کار باعث آبروریزی شده و امنیت روانی ما را به‌هم‌ریخته است به همین دلیل من و همسرم از کسی که چنین کاری را انجام داده شکایت داریم. جشن عروسی یک مراسم کاملا خانوادگی بود درحالی‌که اکنون هر غریبه‌ای می‌تواند این عکس‌ها را ببیند و این موضوع ما را به‌شدت اذیت می‌کند».

مأموران بعد از شنیدن این اظهارات احتمال دادند عامل انتشار تصاویر، یکی از بستگان عروس یا داماد است، به همین دلیل سعی کردند از این طریق ردی از متهم به دست بیاورند. آنها همچنین بررسی‌های کارشناسانه و ردیابی‌های اینترنتی را نیز در دستور کار قرار دادند. آنها از این طریق متوجه شدند دختری جوان به نام مینا صفحه‌ای را در اینترنت راه انداخته و عکس‌ها را منتشر کرده است. وقتی معلوم شد مینا از بستگان داماد است، شک مأموران به یقین تبدیل شد و او را دستگیر کردند. دختر جوان ابتدا ادعا کرد از ماجرای عکس‌ها بی‌اطلاع است اما وقتی عکس‌های دیگری از جشن عروسی در رایانه این دختر پیدا شد، او چاره‌ای ندید جز اینکه به جرمش اقرار کند.

مینا در اعترافاتش گفت: «از مدتی قبل با داماد اختلاف پیدا کردم و از او کینه به دل گرفتم. همیشه مترصد فرصتی بودم تا انتقام خودم را از او بگیرم به همین دلیل وقتی به جشن عروسی دعوت شدم با گوشی خودم تعداد زیادی عکس از عروس و داماد گرفتم و سپس با راه‌اندازی یک صفحه، عکس‌ها را در آنجا منتشر کردم تا آبروی این دو نفر را ببرم. من تصور می‌کردم چون همه کارها را به صورت اینترنتی انجام می‌دهم قابل ردیابی نیستم و کسی متوجه نمی‌شود من این کارها را انجام داده‌ام».

مأموران بعد از ثبت اعترافات مینا، وی را برای تصمیم‌گیری در اختیار مرجع قضائی قرار دادند.

چندی پیش، دختر ۲۷ ساله‌ای به نام فریبا به پلیس فتای استان خراسان رضوی مراجعه کرد و با ناراحتی گفت که نمی‌داند چه کسی با چه خصومتی عکس‌های خصوصی وی را در فضای مجازی انتشار داده و باعث آبروریزی‌اش و سوءاستفاده‌های دیگران شده است.

به گزارش ایران، وقتی با دستور قضایی، تیمی از پلیس فتای استان خراسان رضوی وارد عمل شد و درحالی که از همان ابتدا مطمئن بود که این اقدام سیاه از سوی آشنایان فریبا است به بررسی سایبری گسترده‌ای دست زد.دختر جوان که خیلی ناراحت بود در تحقیقات پلیس گفت: «مدتی پیش از سوی چند دوست و آشنا شنیدم که عکس‌های خصوصی‌ام که در رایانه و موبایلم بودند در فضاهای اجتماعی پخش شده و عامل این کار با قرار دادن شماره موبایل و بحث‌های غیراخلاقی باعث آبروریزی و مزاحمت‌های زیادی برایم شده است.

وی افزود: نمی‌دانم چه کسی این کار را کرده است. همه آشناها می‌گویند حتماً با خصومت این کار صورت گرفته اما من به هیچ کسی بدی نکرده‌ام و نمی‌دانم چرا چنین اتفاق سیاهی برایم افتاده است.

هووی خیالی
رئیس پلیس فضای سایبری خراسان رضوی در تشریح این خبر گفت: در پی شکایت دختری ۲۷ ساله به نام فریبا مبنی‌بر انتشار تصاویر خصوصی‌اش در شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه تیمی از کارشناسان وارد عمل شدند.

سرهنگ «جواد جهانشیری» افزود: کارشناسان پلیس پس از بررسی دقیق ادعاهای این دختر با یک سری تحقیقات فنی در فضای سایبر عامل انتشار تصاویر خصوصی دختر جوان در شبکه‌های اجتماعی را شناسایی و با هماهنگی قضایی به پلیس فتا احضار کردند.

وی ادامه داد: عامل این اقدام سیاه که زنی جوان است در بازجویی‌ها سعی در ادعای بی‌گناهی کرد اما وقتی سرنخ‌های دیجیتالی را دید چاره‌ای جز اعتراف ندید.

وی تصریح کرد: زن انتقامجو در تحقیقات علمی پلیس سایبری گفت که در پی مشکوک شدن به ارتباط این زن با شوهرش در شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصاویر خصوصی‌اش می‌خواست انتقام بگیرد.

این زن که سمیه نام دارد ادامه داد: من هیچ خصومتی با فریبا نداشتم و همیشه رفتار مناسبی با هم داشتیم اما متوجه صمیمیت بین او و شوهرم شدم و احساس کردم رابطه‌ای پنهانی دارند. از آن به بعد هر روز تصور داشتم که فریبا هوویم است و زندگی‌ام را طوفانی کرده از این رو تصمیم گرفتم با انتشار عکس‌هایش چهره او را خراب کنم تا شوهرم به زندگی خودمان دلگرم باشد.

بنابه این گزارش، بررسی‌ها نشان داده است که هیچ ارتـــــــــباط عاطفی‌ای بین فریبا و شوهر زن انتقامجو نبوده و سمیه در یک توهم زنانه دست به این اقدام زده است.

برخی مواقع دیده شده که دو نفر توسط پیامک در موبایل خود و یا شبکه‌های اجتماعی وایبر،واتساپ و غیره در رابطه با مسایلی صحبت کرده‌اند و بعد از آن، یکی دیگری را تهدید کرده که از صحبتهای آنها اسکرین شات دارد و او را تهدید می‌کند که اگر فلان کار را انجام ندهی آنها را پخش می‌کند و او هم از ترس اینکه مبادا متن این پیام‌ها منتشر شود، از شکایت صرف نظر کرده و تن به خواسته طرف می‌دهد در صورتیکه واقعیت اینگونه نیست و امکان شکایت در این خصوص وجود دارد.

ماجرای اسکرین‌شات‌ها

صورتِ مسائل عموما شبیه به‌هم‌اند. یک نفر از متن چت‌ها، گفتگوی‌های دونفره، خلوت‌ها و عکس‌ها اسکرین‌شات برمی‌دارد و سپس طرفِ مقابل را تهدید به افشای این محتوا می‌کند. این تهدیدها گاهی صرفا برای ارعاب، ایجاد هراس، آبروریزی و اخاذی مالی و گاهی بهانه‌ای برای اجبار به کامجویی‌های غیراخلاقی دیگر است.

چند توضیح و توصیه ضروری: افشای اطلاعات خصوصی جرم است

اول، مطابق قانون افشای اطلاعات‌ِ خصوصی، جرم است. قانون‌ مجازات‌ اسلامی، صراحتاً در ماده 745 (ماده 16 قانون جرایم‌ رایانه‌ای) افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را جزای‌‌ نقدی و تا دو سال حبس درنظر گرفته است. البته اسرار خصوصی در قانون ایران به صورت مشخص تعریف نشده‌اند و صرفا در ماده 8 قانون “احترام به آزادیهای مشروع و حفظ حقوق شهروندی” نامه‌ها، عکس‌ها،نوشته‌ها و فیلم‌های خصوصی را از مصادیق بارز آن دانسته‌اند. در رویه قضایی و نظام عرفی، دایره اسرار خصوصی از این هم وسیع‌تر است و نسخه‌های پزشکی، احکام دادگاه‌ها و اسناد مالی هم در این زمره قرار می‌گیرند.

دوم، تهدید به انجام عملی که ممکن است موجب ضرر آبرویی یا شرافتی یا افشای اسرار خانوادگی گردد، خواه تهدیدکننده به این واسطه، تقاضای مال به قصد اخاذی کرده و یا نکرده باشد، جرم مستقلی است که بر اساس ماده 669 قانون‌مجازات‌اسلامی تا هفتاد وچهارضربه‌شلاق و یا تا دوسال حبس برای آن درنظرگرفته‌شده‌است. بنابراین همین‌که کسی شما را تهدید به افشای اطلاعات خصوصی( شامل عکس‌ها، متن چت‌ها، صدای ضبط‌شده، فیلم و …) کرده باشد،حتی اگر هرگز آن عمل را انجام ندهد(که در اکثریت مواقع این تهدیدات هرگز عملی نمی‌شوند)، ارتکاب جرم” تهدید” از سوی او قطعی و برای شما قابل شکایت و پیگیری است.

متن پیام های فضای مجازی، ادله الکترونیک است

سوم. برخلاف تصور عموم که متن گفتگو در وایبر، فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی دیگر، ایمیل، صدای‌ضبط ‌شده و فیلم را جزو دلایل قابل استناد به‌شمار نمی‌آورند، قانون، « ادله الکترونیک» را به‌رسمیت شناخته است. بنابراین اگر کسی شما را در وایبر یا فیس‌بوک یا تلفن‌همراه یا ایمیل، تهدید کرده است، باید بدانید تمام این محتواها در دادگاه به عنوان دلیل از شما و بر علیه شخص تهدیدکننده پذیرفته خواهند شد.

دادگاه، با مکانیسم مشخصی که توسط کارشناسان حوزه فناوری اجرا خواهد شد، صحت مدارک شما را بررسی کرده و در صورت تائید، ملاک و مبنای صدور حکم قرار خواهد گرفت.

چهارم. یک نکته بسیار مهم اینکه به دست آوردن دلیل باید به روش‌های قانونی صورت پذیرد وگرنه ممکن است دادگاه آن دلایل را از شما نپذیرد. بنابراین اطلاعاتی که شما با هک کردن ایمیل یا اکانت طرف مقابل یا کارگذاشتن غیرقانونی دستگاه ضبط صدا یا تصویر در محل اقامت، دفتر کار یا خودروی وی به دست بیاورید، در دادگاه مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت.( در شکل‌های شدیدتر ممکن است اینگونه اقدامات بر علیه خودتان استفاده شود.) بنابراین در پاسخ به یک رفتار مجرمانه، دست به اقدامات مجرمانه‌ی متقابل نزنید.

حقوق فضای مجازی
(موسسه توسعه حقوق فناوری اطلاعات و ارتباطات برهان)

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است

اگه پخش بشه که دیگه جزای نقدی و زندان ابروی منو و خانوادمو نمیتونه برگردونه کمر همه میشکنه حتی اگه فتوشاپ باشه یا با همون حجاب چادر. من الان با فرصتی که دارم چیکار میتونم بکنم

عنصر قانونی جرم تهدید و اخاذی ،ماده 669 قانون مجازات اسلامی است که به موجب آن « هر کس دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه و یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده و یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد »لذا باید بتوانید تهدید به انتشار عکس را اثبات نمائید (شهادت شهود و … )

موید باشید

اگر پاسخ من به شما کمک کرده است جهت قبول وکالت و یا مشاوره تلفنی یا حضوری با شماره ۴۲۸۱۸ – ۰۲۱ داخلی ۹۰۰ تماس حاصل فرمایید.

تمام حقوق برای بنیاد وکلا محفوظ است.

مجازات تهدید به آبروریزی در فضای مجازی
مجازات تهدید به آبروریزی در فضای مجازی
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *