قرص هماتینیک برای بارداری

خواص دارویی و گیاهی

قرص هماتینیک از جمله مکمل های کم خونی است که برای افراد تجویز می شود که ما در این مقاله از اطلاعات جامع این کپسول نوشته ایم.

برای درمان کم خونی ها بسته به میزان آن در افراد مکمل های دارویی فراوانی وجود دارد که پزشک تجویز می کند. از قرص هماتینیک نیز برای درمان چند نوع کم خونی خاص استفاده می شود که ما در ادامه این مطلب به طور کلی درباره آن بحث می کنیم.

مکمل غذایی ضد کم خونی

از این کپسول در نقص تغذیه ای ویتامین B12 که کم خونی پرنیشیوس، کم خونی مگالوبلاستیک، درمان نقص جذب آهن، فقر آهن و کم خونی در بارداری، نوزادی و کودکی استفاده می شود.

یک کوآنزیم در متابولیسم چربی ها و کربوهیدرات ها است و برای رشد و تکثیر سلول ها، تولید گلبول های قرمز، میلین، بعضی اسید های نوکلئویک و پروتئین ها کاربرد دارد. آهن یک ماده معدنی در ترکیب هموگلوبین و میوگلوبین و برخی دیگر از آنزیم ها می باشد و فولیک اسید برای تولید گلبول های قرمز و سنتز پورین ها و متابولیسم اسید های آمینه حائز اهمیت و حیاتی است و همچنین اسید آسکوربیک جذب گوارشی آهن را افزایش می دهد.

ویتامین B12 دارو از روده بزرگ جذب شده، در کبد ذخیره می شود و نیمه عمر آن حدودا شش روز می باشد. فولیک اسید موجود در آن به سرعت از طریق دستگاه گوارش به خصوص از قسمت فوقانی دوازدهه جذب می گردد و در کبد متابولیزه می شود. فروس فومارات از تمامی طول دستگاه گوارش جذب می گردد. میزان جذب آهن آن بستگی به کمبود آهن در بدن دارد و اسید آسکوربیک آن در جذب آهن غیر هم موثر می باشد.

اگر به هموکروماتوز، هموسیدروز، کم خونی همولیتیک دچار هستید و یا به هر یک از مواد موجود در این کپسول حساسیت مفرط دارید از قرص هماتینیک مصرف ننمایید.

از مصرف قرص هماتینیک در بارداری و شیردهی با اینکه در شیر ترشح می شود تا به الان هیچگونه عارضه ای گزارش نشده است.

آهن موجود در کپسول جذب، لوودوپا، متیل دوپا، کینولون ها، تتراسایکلین ها، پنی سیلامینها و لووتیروکسین را کاهش می دهد و همچنین آنتاسیدها و سایمتیدین ها موجب کاهش جذب آهن این دارو می گردند. و بدانید مصرف همزمان آهن با الکل مسمومیت به همراه دارد.

معمولا از این کپسول روزانه یک عدد به صورت خوراکی مصرف می گردد.

در هر جعبه دارو ده عدد بلیستر ده عددی به همراه یک برگه راهنما وجود دارد و هر کپسول این دارو شامل: پانزده میکروگرم ویتامین B12، سیصد و پنجاه میلی گرم فروس فومارات، صد و پنجاه میلی گرم ویتامین C و یک میلی گرم فولیک اسید می باشد.

بعد از مصرف این دارو احتمال ابتلا به اسهال، تهوع، استفراغ، واکنش های التهابی و یبوست، تیرگی رنگ مدفوع وجود دارد. و خوب است بدانید که مسمومیت حاد با این کپسول از استفراغ تا کما را شامل می شود که اقدامات پزشکی برای رفع آن لازم است.

کپسول را در دمای اتاق (25 درجه سانتی گراد) به دور از نور و رطوبت و در داخل جعبه نگهداری نمایید.

در نظر داشته باشید که این دارو را برای مشکل فعلی شما تجویز کرده اند و از استفاده آن در موارد مشابه و توصیه آن به دیگران جدا خودداری نمایید و اگر قرار است دوز دارو را افزایش دهید و یا در طولانی مدت از آن استفاده کنید حتما با پزشک متخصص خود مشورت نمایید. از این کپسول و یا کمتر از میزانی که برای شما تجویز شده است استفاده نکنید و حتما کپسول را بعد از غذا و با یک لیوان پر از آب میل بفرمایید.

دقت داشته باشید که حتی از مکمل های غذایی و دارویی نیز نباید سر خود استفاده نمایید و اجازه افزایش و یا کاهش دوز تجویز شده را در مصرف ندارید و این عمل حتما باید زیر نظر پزشک صورت بگیرد.

منبع : آرگا


اگر می خواهید عمل زیبایی انجام دهید، بخوانید!



موزه پرنس ولز هند یک جاذبه توریستی متفاوت!



با بالون معده لاغر می شویم یا نه؟


برای پاکسازی پوست چرب از این روش های مطمئن استفاده کنید



هیچوقت این جملات را به زبان نیاورید!



با جزیره تماشایی ماک و تام موراکوت آشنا شوید

نشانی شما منتشر نخواهد شد.


دکتر ابوالفضل زارعی، جراح پلاستیک و زیبایی بینی، صورت، پلک


بالون معده با دکتر فرزاد فرامرزی – فوق تخصص گوارش, کبد و آندوسکوپی




خانه

موبایل

 

 

به خانم های باردار توصیه می شود ، قرص های آهن مصرف کنند، اما این قرص ها را در چه زمانی باید مصرف کرد ؟

مدیر اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مصرف قرص آهن ممكن است عوارضی مانند تهوع، درد معده، اسهال و یبوست داشته باشد و مصرف قرص آهن شب قبل از خواب عوارض آن را می‌كاهد.

پریسا ترابی افزود: نیاز زنان به آهن در دوران بارداری تا دو برابر قبل از بارداری افزایش پیدا می‌كند. این افزایش نیاز به آهن برای رشد جفت و جنین به حدی است كه به هیچ وجه از طریق مصرف مواد غذایی تأمین نمی‌شود.وی گفت: مصرف قرص آهن (سولفات فرو) در زنان باردار برای پیشگیری از كم‌خونی، فقر آهن، عوارض ناشی از كمبود شدید و متوسط آن بر رشد، تكامل جنین و سلامت مادر از جمله مرگ و میر مادران، زایمان زودرس، رشد ناكافی جنین و افزایش خطر مرگ و میر جنین ضروری است.

 

مدیر اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مصرف قرص آهن ممكن است عوارضی مانند تهوع، درد معده، اسهال و یبوست داشته باشد به همین دلیل توصیه می‌شود كه قرص آهن بعد از غذا مصرف شود و عوارض مصرف آن كم‌تر می‌شود.

ترابی اضافه كرد: بهترین زمان برای مصرف مكمل آهن شب قبل از خواب است. زنان باردار نباید مصرف قرص آهن را قطع كند زیرا بعد از گذشت چند روز معمولاً این عوارض قابل تحمل شده و یا كلاً برطرف خواهند شد.وی افزود: از مصرف همزمان شیر، فرآورده‌های لبنی و قرص آهن خودداری شود، زیرا كلسیم موجود در لبنیات در جذب آهن بدن اختلال ایجاد می‌كند.مدیر اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: نیاز به اسید فولیك در دوران بارداری افزایش می‌یابد. به دلیل نقش اسید فولیك در پیشگیری از نقص مادرزادی لوله عصبی، بهتر است مصرف این مكمل از سه ماه یا حداقل یك ماه قبل از بارداری شروع شود.

 


آنچه بانوان باید بدانند

تور ویژه مشهد // قیمت مناسب

شماره موبایلتان را خودتان بگذارید 912sara

خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *