عوارض قرص کونکور قلب

کونکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.

قرص کونکور متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان بلاک کننده های بتا است. قرص کونکور با بلاک کردن عملکرد برخی از مواد شیمیایی طبیعی در بدن مثل اپی نفرین در رگ و قلب کار می کند. این عملکرد باعث کاهش ضربان قلب، کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش فشار قلبی می شود.

فشار خون و ضربان قلبتان را در زمان مصرف این دارو به طور مرتب چک کنید. نحوه گرفتن فشار خون را یاد بگیرید تا در خانه بتوانید فشارتان را اندازه بگیرید و نتیجه را به پزشکتان اطلاع دهید.

قرص کونکور را به طور مرتب استفاده کنید تا از آن بیشترین بهره را ببرید . برای اینکه همیشه یادتان بماند تا از این دارو استفاده کنید در یک ساعت معین در هر روز آنرا مصرف کنید. برای درمان فشار خون بالا ممکن است چند هفته طول بکشد تا درمان قطعی و مزایای قرص concor را به طور کامل دریافت کنید. به پزشک خود در صورت بهبود نیافتن و یا بدتر شدن بیماری گزارش دهید ( برای مثال فشار خون شما همانطور مثل قبل بالا باقی می ماند و یا از این می شود).

عوارض قرص کونکور قلب


بیزوپرولول به عنوان ماده موثره کونکور یک عامل بلوکه کننده اختصاصی آدرنورسپتور بتا یک می باشد. این دارو تمایل بسیار کمی به رسپتور بتا دو عضلات صاف برونش و عروق و هم چنین بر روی تنظیمات متابولیک مربوط به رسپتور بتا دو دارد. بنابراین انتظار نمی رود بیزوپرولول بر مقاومت مجاری تنفسی و اثرات متابولیک مرتبط به بتا دو تاثیری داشته باشد.

جذب: بیزپرولول تقریبا به طور کامل (از 9%) از راه دستگاه گوارش جذب می شود. به خاطر اثر کوچک عبور اول کبدی تقریبا 1%، فراهمی زیستی دارو حدود 9 % در صورت مصرف خوراکی می باشد. فراهمی زیستی این دارو تحت غذا قرار نمی گیرد. کینتیک بیزوپرولول خطی بوده و غلظت پلاسمایی آن متناسب است با دوز تجویز در صورتی که این دوز بین 5 تا 2 میلی گرم باشد. پیک غلظت پلاسمایی در حدود 2 تا 3 ساعت بعد از مصرف اتفاق می افتد.

توزیع: بیزپرولول به طور وسیعی توزیع می شود. حجم توزیع آن 5/3 لیتر در هر کیلوگرم وزن بدن می باشد. اتصال به پروتئین پلاسمایی تقریبا 3% می باشد.

متابولیسم: بیزوپرولول طی مسیر های اکسیداتیو متابولیزه می شود. همه متابولیت های آن بسیار قطبی بوده و از طریق کلیه دفع می شود. متابولیت اصلی آن در پلاسما و ادرار انسان بدون فعالیت فارماکولوژیکی می باشد. اطلاعات به دست آمده از مطالعات برون تنی بر روی میکروزوم های کبد انسان نشان می دهد که حدود 95% بیزوپرولول به وسیله CYP3A4 متابولیزه شده و CYP2D6 تنها نقش کوچکی را نشان می دهد.

حذف: بالانس کلیرانس بیزوپرولول بین حذف مولکول دست نخورده از کلیه (5%) و متابولیسم کبدی (5%) که متابولیت های آن هم چنین از کلیه دفع می شود، می باشد. کلیرانس کلی بیزوپرولول حدود 15 لیتر در ساعت بوده و نیمه عمر حذف بیزوپرولول 1 تا 12 ساعت می باشد

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:


اگر علائم آلرژی را تجربه کردید مانند:


مصرف دارو را متوقف کنید و با پزشک مشورت نمائید.


کونکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد.
تاثیر کونکور بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کونکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

از مصرف همزمان کونکور با داروهای زیر اجتناب کنید:
داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.


۱- خستگی، ضربان قلب آرام، اسهال و سرگیجه ممکن است اتفاق بیفتد. اگر هر کدام از این عوارض ایجاد شد و یا بدتر شد بلافاصله به پزشک و یا داروسازتان اطلاع دهید. برای کاهش ریسک ابتلا به سرگیجه خیلی آرام از حالت خوابیده یا نشسته بلند شوید .
۲- قرص کونکور ممکن است جریان خون دست و پا را کاهش دهد؛ برای همین احساس سرما در این قسمت ها ایجاد می شود. سیگار کشیدن این حس را بدتر می کند. لباس های گرم بپوشید و از کشیدن سیگار خودداری کنید.
۳- به پزشک خود بلافاصله در صورت تجربه ی ر کدام از این عوارض ناخوشایند ولی جدی گزارش دهید: تورم مچ پا / خستگی و ضعف شدید / تنگی نفس / افزایش ناگهانی وزن
۴-و اکنش های شدید آلرژیک به این دارو بسیار نادر است. با این حال در صورت مشاهده هر گونه واکنش شدید آلرژیک به قرص concor مانند: خارش شدید، تورم مخصوصا در صورت، زبان و گلو، سرگیجه شدید و یا مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید.

کونکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:



در صورت مصرف بیش از حد کونکور و داشتن علائم جدی مثل بیهوش شدن و یا مشکلات تنفسی بلافاصله به اورژانس مراجعه نمایید.

قرص concor در اتاق با دمای بین ۶۸ تا ۷۷ درجه فارنهایت ( ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد ) و به دور از هر گونه رطوبت نگهداری کنید. قرص کونکور را از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید.


در این رابطه بخوانید:

علت افزایش ضربان و تپش قلب در خواب و بهترین راه درمان این عارضه

درمان ضربان قلب پایین (علل و عوارض کاهش ضربان قلب)


آنژین قلبی+ علت و پیشگیری از این عارضه



گردآوری توسط بخش سلامت


مجله دلگرم

عوارض قرص کونکور قلب

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

دکتر سعید یزدانخواه متخصص آنژیوگرافی – متخصص قلب و عروق

فهرست موضوعات

تا به حال دارویی به کونکور یا همان concor را شنیده اید؟ این دارو متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان مسدود کننده های بتا است که بر روی قلب و گردش خون تاثیر می گذارد (گردش خون در شریان های قلب و رگ های بدن).

ممکن است از داروی کونکور جهت اهداف دیگری که در این راهنمای درمانی آمده است نیز استفاده شود، بنابراین نمی توان آن را داروی انحصاری برای درمان فشار خون بالای افراد در نظر گرفت.

داروی کونکور با های زبتا و بیزوپرولول نیز شناخته می شود.

عوارض قرص کونکور قلب

بدون هماهنگی با پزشک معالج خود مصرف دوزهای کونکور را به تعویق نیاندازید و خوردن این دارو را به طور کلی متوقف نکنید. توقف ناگهانی قرص کونکور می تواند منجر به بدتر شدن شرایط شما شود و مشکلات جدی قلبی برایتان ایجاد کند.

اگر نیاز به هر نوع جراحی در بدن خود دارید، حتما قبل از انجام عمل به پزشک معالج خود اطلاع دهید که در حال استفاده از داروی بیزوپرولول هستید.

در صورت داشتن یک مشکل جدی قلبی، نباید از بیزوپرولول استفاده کنید. مخصوصا کسانی که با بیماری AV Block، یک نارسایی قلبی شدید، یا کسانی که با مشکل ضربان قلب ضعیف دست و پنجه نرم می کنند.

حتی اگر حال شما رو به بهبود است، استفاده از بیزوپرولول را منظم ادامه دهید. فشار خون بالا معمولا هیچ علامت خاصی ندارد. ممکن است به خاطر شرایط خود مجبور به استفاده از داروهای فشار خون تا پایان عمر شوید.

در صورت داشتن مشکلات قلبی جدی و یا داشتن آلرژی، نباید از داروی بیزوپرولول جهت درمان خود استفاده کنید. همچنین داشتن شرایط زیر نیز استفاده از بیزوپرولول را منتفی می کند:

✳ بیماری AV Block

✳ نارسایی قلبی شدید

✳ ضربان قلب ضعیف که معمولا منجر به بیهوشی و بی حالی شما می شود.

برای اینکه از امن بودن داروی بیزوپرولول برای سلامتی خود مطمئن شوید، پزشک معالج خود را از موارد زیر مطلع کنید:

✳ نارسایی احتقانی قلب یا سایر مشکلات قلبی

✳ بیماری عروق کرونر (شریان های سخت)

✳ مشکلات گردش خون (مانند سندرم ریودو)

✳ آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه یا سایر اختلالات تنفسی

✳ دیابت (مصرف بیسوپرولول می تواند برای شما سخت تر از زمانی باشد که شما قند خون پایین دارید)

✳ بیماری کبد یا کلیه

✳ اختلال تیروئید

✳ تاریخچه آلرژی

هنوز مشخص نشده است که آیا مصرف داروی کونکور برای جنین خطرناک است یا خیر. اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید، حتما پزشک معالج خود را از این موضوع مطلع کنید.

هنوز مشخص نیست که ماده بیزوپرولول می تواند به شیر مادر وارد شود یا نه، یا اینکه بچه ای که شیرخوار است را تحت تاثیر قرار می دهد یا خیر. حتما پزشک معالج خود را از شیر دادن به کودک مطلع کنید.

مصرف بیزوپرولول برای هیچ فرد کمتر از 18 سال توصیه نمی شود و مورد تایید نیست.

بیزوپرولول را دقیقا همانگونه که به شما تجویز شده است، مصرف کنید. تمامی دستورالعمل های موجود بر روی برچسب دارو و نسخه خود را به طور دقیق دنبال کنید.

ممکن است پزشک متخصص پس از هر دوره مصرف، میزان دوز مصرفی را تغییر دهد تا مطمئن شود بهترین نتایج را از مصرف بیزوپرولول دریافت کرده اید. هرگز این دارو را با میزان یا کمتر از حد تجویز شده و طولانی تر از زمان مورد نیاز مصرف نکنید.

مصرف دوزهای مختلف بیسوپرول را جا نیاندازید یا مصرف آن را به طور کلی متوقف نکنید و قبل از این کار حتما با پزشک متخصص خود مشورت داشته باشید. قطع ناگهانی مصرف بیزوپرولول ممکن است وضعیت شما را بدتر کرده و یا مشکلات جدی قلبی برایتان به وجود آورد.

اگر به جراحی نیاز دارید، قبل از انجام عمل جراحی حتما پزشک متخصص را از مصرف بیزوپرولول در روز ها و هفته های قبل مطلع کنید.

نیاز است در حین مصرف این دارو، فشار خون شما به صورت مرتب اندازه گیری شود.

حتی اگر با گذشت کمی زمان حس و حال بهتری پیدا کرده اید، مصرف بیزوپرولول را به صورت منظم ادامه دهید و هیچ دوز آن را رد نکنید. فشار خون بالا معمولا هیچ نشانه و علائم خاصی ندارد. ممکن است نیاز باشد این داروهای فشار خون را تا آخر عمر مصرف کنید.

بیزوپرولول را حتما در دمای اتاق نگه داری کنید و آن را از رطوبت و گرما دور نگه دارید. درب بطری را نیز در مواقعی که به آن نیاز ندارید، به صورت محکم ببندید.

حتما دوز از دست رفته را هرچه سریعتر مصرف کنید تا وارد سیستم گردش خون بدن شود. البته اگر به زمان مصرف دوز بعدی دارو نزدیک شده اید، نباید این کار را انجام دهید. هرگز جهت جبران دوزهای از دست رفته قبلی، میزان بیشتری را از دارو کنکور را مصرف نکنید.

حتما هرچه سریعتر به اورژانس مراجعه کرده و یا با اورژانس جهت آمدن به منزل شما تماس بگیرید.

این دارو می تواند قوه تعقل و واکنش های شما را تحت تاثیر بگذارد. حتما در صورتی که قرار است کاری انجام دهید که به هوشیاری شما نیاز دارد نظیر رانندگی، این دارو را با دقت مصرف کنید.

از بلند شدن ناگهانی در حین نشستن و یا دراز کشیدن اجتناب کنید یا  زمانی که حس گیجی دارید از بلند شدن پرهیز کنید. آرام از جای خود بلند شوید و کم کم راه بروید تا از افتادن ناگهانی جلوگیری شود.

از مصرف الکل دوری کنید. الکل می تواند برخی از عوارض جانبی قرص کونکور را افزایش دهد.

اگر هرگونه آلرژی و واکنش خاصی پس از مصرف این ماده دارویی داشتید، حتما با پزشکان متخصص در این زمینه صحبت کنید. از جمله این واکنش ها می توان به تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان و گلو اشاره کرد.

در صورت مشاهده علائم زیر خیلی زود به پزشک خود مراجعه کنید:

❇ تنگی نفس (حتی اگر میزان آن کم است)، ورم، اضافه وزن ناگهانی و سریع

عوارض قرص کونکور قلب

❇ ضربان قلب آرام

❇ ضربان قلب محکم یا احساس لرزش در قفسه سینه

❇ بی حسی، مور مور شدن و یا حس سردی در دست و پاها

❇ حس سبکی سر، نظیر حس اینکه قرار است از هوش بروید.

❇ درد چشم و مشکلات دید

❇ برونش اسپاسم (تنگی قفسه سینه، مشکل در تنفس و خستگی)

از جمله عوارض جانبی قرص کونکور می توان به موارد زیر اشاره داشت:

❇ سردرد

❇ حس خستگی

❇ مشکلات خواب

❇ درد مفاصل

❇ ورم

❇ علائم سرماخوردگی نظیر آب ریزش بینی، قرمزی بینی، سرفه یا درد گلو

دکتر معالج خود را از تمام مواد دارویی که در حال مصرف آن هستید، مطلع کنید و همچنین اگر اخیرا مصرف داروی خاصی را آغاز یا متوقف کرده اید، این موضوع را نیز به اطلاع وی برسانید. به خصوص:

⚠توجه: این لیست کامل نیست. دیگر داروها نیز می توانند با بیزوپرولول تداخل دارویی داشته باشند.

 

دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب 

برای پرسش از دکتر کلیک کنید.

پست قبلی

هر آنچه که باید درباره ی تب روماتیسمی بدانید

پست بعدی

تیروئید پرکار چه خطراتی دارد؟

سلام و عرض ادب بسیاری از عوارضی که بردید میتونه ناشی از خود نارسائی قلبی هم باشه و الزاما از داروها نیست به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و دستورات رو پیگیری بفرمائید کانکور رو ادامه بدید و در صورت نیاز میتونید آمیودارون رو جایگزین مگزیلیتین کنید.

سلام و عرض ادب در صورت وجود فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق مثل دیابت یا چربی خون و فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی بهتره که از نظر احتمال گرفتگی عروق بررسی بشید

سلام و عرض ادب بهتر هست که قبل از مصرف دارو یک هولتر نوار قلب ۲۴ ساعته انجام بدید.

سلام و عرض ادب برهی از علائم مورد اشاره از عوارض دارو است که در صورت عدم تحمل باید تعویض بشه و بخشی از علائم هم ناشی از افسردگی است که همکاران روانپزشک میتوانند کمک کنند.

سلام و عرض ادب در صورت عدم آریتمی خطرناک و نگران کننده میتونید کانکور رو بتدریج کم و نهایتا قطع کنید

سلام و عرض ادب درد شما به احتمال زیاد منشا قلبی نداره و احتمالا گوارشی است درد تنگی مجدد استنت شبیه دردهای اولیه است ولی احتمال گرفتگی استنت با استنت های دارویی خیلی کم و زمان آن هم معمولا بعد از ۳ ماه هست

سلام و عرض ادب در صورتیکه شدت نارسائی آئورت متوسط یا شدید باشه بهتره که از این دارو و یا سایر داروهای هم خانواده آن نظیر پروپرانولول و یا متورال استفاده نکنید.

سلام و عرض ادب کونکور در نارسائی قلبی کنترل نشده میتونه منجر به ورم پا میشه بنابراین ورم مچ دو طرفه میتونه بعلت این دارو باشه ولی از نظر سایر علل هم باید بررسی شوند

سلام و عرض ادبدر صورت عدم وجود نارسائی قلبی کنترل نشده مصرف کونکور بلامانع است ورم پا میتونه به هر علتی از جمله مصرف داروهای پایین آورنده فشار خون نظیر املودیپین و یا دیلتیازم باشه.

سلام و عرض ادب خیر علائمی که ذکر فرمودید از عوارض این دارو نیست.

همه چیز درباره ی مصرف قرص پروپرانولول

ساکوبیتریل و والسارتان ( انترستو ) چیست؟

داروی سوتالول را بهتر بشناسید.

درمان آریتمی بطنی با آمیودارون

جدیدترین مقالات


آیا فشار خون ریوی خطرناک است؟


9 راهکار طلایی جهت درمان تنگی نفس در خانه

آیا بزرگ شدن قلب باعث مرگ میشود ؟[ + درمان ]


همه چیز درباره ی طریقه نصب هولتر قلب

دکتر سعید یزدان خواه
بورد فوق تخصصی بیماری‌های قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران


سیم انلاکر ایفون     
انلاک ایفون


 

عوارض قرص کونکور قلب

همه مطالب در این شاخه &gt&gt&gt

 

کنکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:

اگر علائم آلرژی را تجربه کردید مانند:

مصرف دارو را متوقف کنید و با پزشک مشورت نمائید.

مصرف کنکور 5 میلی گرم باید در بیمارانی که ضربان قلب کند (bradycardia) یا بلوک دهلیزی‌ و بطنی درجه  AV) ‌ II) یا III دارند اجتناب شود. این دارو ممکن است موجب کند شدن ضربان قلب در این بیماران شود و عوارض جدی داشته باشد.

مصرف این دارو بایستی در افرادی که cardiogenic shock یا فشار خون پایین دارند اجتناب شود (فشار خون کمتر از 9 mmHg). مصرف این دارو در این قبیل بیماران شرایط را بدتر خواهد کرد.

امکان دارد کنکور باعث تنگی نایژه شود بنابراین باید مصرف آن در بیمارانی که آسم دارند اجتناب شود زیرا ممکن است باعث حمله آسم شود.

مصرف این دارو در بیمارانی که تومور غده‌ فوق‌ کلیوی‌ دارند نیز اجتناب شود (فئوکروموسیتوما).

امکان دارد این دارو علائم قند خون پایین را پنهان کند بنابراین  در بیمارانی که دیابت دارند با احتیاط بیشتری مصرف شود.

کنکور 5 میلی گرم در شرایط زیر با احتیاط بیشتری مصرف شود:

کنکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد.

تاثیر این دارو بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کنکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

درمان باید با دوز پایین شروع شود و سپس به تدریج افزایش یابد تا به یک دوز معین برسد.

کنکور 5 میلی گرم صبح باید در طول زمان صبحانه یا بعد از آن مصرف شود. قرص را به صورت کامل با یک لیوان آب ببلعید. قرص را نجوید چون شاید اثر دارو را تغییر کند.

لازم است تا قبل از متوقف کردن مصرف دارو دوز آن را به صورت تدریجی تغییر دهید. همیشه با پزشک معالجتان درباره ایمن ترین روش برای کاهش تدریجی دارو مشورت نمایید.

از ترکیب کنکور با داروهای زیر اجتناب کنید:

داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

دیگوکسین، داروئی است که در درمان سکته قلبی استفاده می شود.

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.

کنکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

در صورتی که هر کدام از عوارض جانبی را تجربه کردید با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

عوارض قرص کونکور قلب

اطلاعات این مقاله فقط جنبه آموزشی داشته و نمی تواند جایگزین دستورات، تشخیص یا درمان پزشک گردد.

اگر در مورد سلامتی خود نگران هستید و یا هرگونه سوالی دارید باید با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

ترجمه: زهرا صانعی

 


 

 

 


با عرض سلام
خانمی ۴۰ساله که حدود ۲۲است ،با کمبود فاکتور CوS مواجه و تا حال با داروهای وارفارین سپس کلگزان و ۲سالی هست که اُکسابین استفاده میکنم البته طی این سالیان مکرراً دچار DVTشده ام
در حال حاضر با علائمی همچون ضربان قلب شدید ،خفگی و سردردهای شدید ودردهای زیاد و سوزش پشت قفسه سینه به پزشک مراجعه کردم قابل ذکر است که فشار خون پایینی دارم بین ۸تا ۱۰که کمتر به ۱۰میرسه و داروی کنوکور ۵را تجویز کرده اند و آیا با این علائم دارو را استفاده کنم یا نه؟


پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

*  

*


تصویر امنیتی
*


تبلیغات اینترنتی در یاد بگیر دات کام


بسته های تبلیغاتی ارزان قیمت

Useful Websites Directory

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما :
&lt!–
name &quotcontact&quot domain &quotyadbegir.com&quot.write(&#39‘).write(name + ‘@’ + domain + ”)// –&gt
| تبلیغات در یاد بگیر دات کام

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است.
Powerd by: WP

سلام

بر اساس آنچه نوشته اید قلب شما سالم است و مشکل شما اضطراب و استرس است. وقتی ضربان بالای قلب به علت اضطراب است تجویز داروهای کند کننده ضربان صحیح نیست. کند کردن ضربان به زور دارو، باعث بروز عوارض از جمله کاهش توانایی برای فعالیت می شود. درمان شما ورزش منظم و مراجعه به همکاران اعصاب و روان برای درمان اصولی مشکلات عصبی است.

درمان و عوارض داروها

کونکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.

عوارض قرص کونکور قلب

قرص کونکور متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان بلاک کننده های بتا است. قرص کونکور با بلاک کردن عملکرد برخی از مواد شیمیایی طبیعی در بدن مثل اپی نفرین در رگ و قلب کار می کند. این عملکرد باعث کاهش ضربان قلب، کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش فشار قلبی می شود.

فشار خون و ضربان قلبتان را در زمان مصرف این دارو به طور مرتب چک کنید. نحوه گرفتن فشار خون را یاد بگیرید تا در خانه بتوانید فشارتان را اندازه بگیرید و نتیجه را به پزشکتان اطلاع دهید.

قرص کونکور را به طور مرتب استفاده کنید تا از آن بیشترین بهره را ببرید . برای اینکه همیشه یادتان بماند تا از این دارو استفاده کنید در یک ساعت معین در هر روز آنرا مصرف کنید. برای درمان فشار خون بالا ممکن است چند هفته طول بکشد تا درمان قطعی و مزایای قرص concor را به طور کامل دریافت کنید. به پزشک خود در صورت بهبود نیافتن و یا بدتر شدن بیماری گزارش دهید ( برای مثال فشار خون شما همانطور مثل قبل بالا باقی می ماند و یا از این می شود).

بیزوپرولول به عنوان ماده موثره کونکور یک عامل بلوکه کننده اختصاصی آدرنورسپتور بتا یک می باشد. این دارو تمایل بسیار کمی به رسپتور بتا دو عضلات صاف برونش و عروق و هم چنین بر روی تنظیمات متابولیک مربوط به رسپتور بتا دو دارد. بنابراین انتظار نمی رود بیزوپرولول بر مقاومت مجاری تنفسی و اثرات متابولیک مرتبط به بتا دو تاثیری داشته باشد.

جذب: بیزپرولول تقریبا به طور کامل (از 9%) از راه دستگاه گوارش جذب می شود. به خاطر اثر کوچک عبور اول کبدی تقریبا 1%، فراهمی زیستی دارو حدود 9 % در صورت مصرف خوراکی می باشد. فراهمی زیستی این دارو تحت غذا قرار نمی گیرد. کینتیک بیزوپرولول خطی بوده و غلظت پلاسمایی آن متناسب است با دوز تجویز در صورتی که این دوز بین 5 تا 2 میلی گرم باشد. پیک غلظت پلاسمایی در حدود 2 تا 3 ساعت بعد از مصرف اتفاق می افتد.

توزیع: بیزپرولول به طور وسیعی توزیع می شود. حجم توزیع آن 5/3 لیتر در هر کیلوگرم وزن بدن می باشد. اتصال به پروتئین پلاسمایی تقریبا 3% می باشد.

متابولیسم: بیزوپرولول طی مسیر های اکسیداتیو متابولیزه می شود. همه متابولیت های آن بسیار قطبی بوده و از طریق کلیه دفع می شود. متابولیت اصلی آن در پلاسما و ادرار انسان بدون فعالیت فارماکولوژیکی می باشد. اطلاعات به دست آمده از مطالعات برون تنی بر روی میکروزوم های کبد انسان نشان می دهد که حدود 95% بیزوپرولول به وسیله CYP3A4 متابولیزه شده و CYP2D6 تنها نقش کوچکی را نشان می دهد.

حذف: بالانس کلیرانس بیزوپرولول بین حذف مولکول دست نخورده از کلیه (5%) و متابولیسم کبدی (5%) که متابولیت های آن هم چنین از کلیه دفع می شود، می باشد. کلیرانس کلی بیزوپرولول حدود 15 لیتر در ساعت بوده و نیمه عمر حذف بیزوپرولول 1 تا 12 ساعت می باشد

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:

مصرف دارو را متوقف کنید و با پزشک مشورت نمائید.

کونکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد. تاثیر کونکور بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کونکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

از مصرف همزمان کونکور با داروهای زیر اجتناب کنید: داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.

۱- خستگی، ضربان قلب آرام، اسهال و سرگیجه ممکن است اتفاق بیفتد. اگر هر کدام از این عوارض ایجاد شد و یا بدتر شد بلافاصله به پزشک و یا داروسازتان اطلاع دهید. برای کاهش ریسک ابتلا به سرگیجه خیلی آرام از حالت خوابیده یا نشسته بلند شوید . ۲- قرص کونکور ممکن است جریان خون دست و پا را کاهش دهد؛ برای همین احساس سرما در این قسمت ها ایجاد می شود. سیگار کشیدن این حس را بدتر می کند. لباس های گرم بپوشید و از کشیدن سیگار خودداری کنید. ۳- به پزشک خود بلافاصله در صورت تجربه ی ر کدام از این عوارض ناخوشایند ولی جدی گزارش دهید: تورم مچ پا / خستگی و ضعف شدید / تنگی نفس / افزایش ناگهانی وزن ۴-و اکنش های شدید آلرژیک به این دارو بسیار نادر است. با این حال در صورت مشاهده هر گونه واکنش شدید آلرژیک به قرص concor مانند: خارش شدید، تورم مخصوصا در صورت، زبان و گلو، سرگیجه شدید و یا مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید.

کونکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

عوارض قرص کونکور قلب

در صورت مصرف بیش از حد کونکور و داشتن علائم جدی مثل بیهوش شدن و یا مشکلات تنفسی بلافاصله به اورژانس مراجعه نمایید.

قرص concor در اتاق با دمای بین ۶۸ تا ۷۷ درجه فارنهایت ( ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد ) و به دور از هر گونه رطوبت نگهداری کنید. قرص کونکور را از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید.

علت افزایش ضربان و تپش قلب در خواب و بهترین راه درمان این عارضه

درمان ضربان قلب پایین (علل و عوارض کاهش ضربان قلب)

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

دکتر سعید یزدانخواه متخصص آنژیوگرافی – متخصص قلب و عروق

تا به حال دارویی به کونکور یا همان concor را شنیده اید؟ این دارو متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان مسدود کننده های بتا است که بر روی قلب و گردش خون تاثیر می گذارد (گردش خون در شریان های قلب و رگ های بدن).

ممکن است از داروی کونکور جهت اهداف دیگری که در این راهنمای درمانی آمده است نیز استفاده شود، بنابراین نمی توان آن را داروی انحصاری برای درمان فشار خون بالای افراد در نظر گرفت.

داروی کونکور با های زبتا و بیزوپرولول نیز شناخته می شود.

بدون هماهنگی با پزشک معالج خود مصرف دوزهای کونکور را به تعویق نیاندازید و خوردن این دارو را به طور کلی متوقف نکنید. توقف ناگهانی قرص کونکور می تواند منجر به بدتر شدن شرایط شما شود و مشکلات جدی قلبی برایتان ایجاد کند.

اگر نیاز به هر نوع جراحی در بدن خود دارید، حتما قبل از انجام عمل به پزشک معالج خود اطلاع دهید که در حال استفاده از داروی بیزوپرولول هستید.

در صورت داشتن یک مشکل جدی قلبی، نباید از بیزوپرولول استفاده کنید. مخصوصا کسانی که با بیماری AV Block، یک نارسایی قلبی شدید، یا کسانی که با مشکل ضربان قلب ضعیف دست و پنجه نرم می کنند.

حتی اگر حال شما رو به بهبود است، استفاده از بیزوپرولول را منظم ادامه دهید. فشار خون بالا معمولا هیچ علامت خاصی ندارد. ممکن است به خاطر شرایط خود مجبور به استفاده از داروهای فشار خون تا پایان عمر شوید.

در صورت داشتن مشکلات قلبی جدی و یا داشتن آلرژی، نباید از داروی بیزوپرولول جهت درمان خود استفاده کنید. همچنین داشتن شرایط زیر نیز استفاده از بیزوپرولول را منتفی می کند:

✳ ضربان قلب ضعیف که معمولا منجر به بیهوشی و بی حالی شما می شود.

برای اینکه از امن بودن داروی بیزوپرولول برای سلامتی خود مطمئن شوید، پزشک معالج خود را از موارد زیر مطلع کنید:

✳ آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه یا سایر اختلالات تنفسی

✳ دیابت (مصرف بیسوپرولول می تواند برای شما سخت تر از زمانی باشد که شما قند خون پایین دارید)

هنوز مشخص نشده است که آیا مصرف داروی کونکور برای جنین خطرناک است یا خیر. اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید، حتما پزشک معالج خود را از این موضوع مطلع کنید.

هنوز مشخص نیست که ماده بیزوپرولول می تواند به شیر مادر وارد شود یا نه، یا اینکه بچه ای که شیرخوار است را تحت تاثیر قرار می دهد یا خیر. حتما پزشک معالج خود را از شیر دادن به کودک مطلع کنید.

مصرف بیزوپرولول برای هیچ فرد کمتر از 18 سال توصیه نمی شود و مورد تایید نیست.

بیزوپرولول را دقیقا همانگونه که به شما تجویز شده است، مصرف کنید. تمامی دستورالعمل های موجود بر روی برچسب دارو و نسخه خود را به طور دقیق دنبال کنید.

ممکن است پزشک متخصص پس از هر دوره مصرف، میزان دوز مصرفی را تغییر دهد تا مطمئن شود بهترین نتایج را از مصرف بیزوپرولول دریافت کرده اید. هرگز این دارو را با میزان یا کمتر از حد تجویز شده و طولانی تر از زمان مورد نیاز مصرف نکنید.

مصرف دوزهای مختلف بیسوپرول را جا نیاندازید یا مصرف آن را به طور کلی متوقف نکنید و قبل از این کار حتما با پزشک متخصص خود مشورت داشته باشید. قطع ناگهانی مصرف بیزوپرولول ممکن است وضعیت شما را بدتر کرده و یا مشکلات جدی قلبی برایتان به وجود آورد.

اگر به جراحی نیاز دارید، قبل از انجام عمل جراحی حتما پزشک متخصص را از مصرف بیزوپرولول در روز ها و هفته های قبل مطلع کنید.

نیاز است در حین مصرف این دارو، فشار خون شما به صورت مرتب اندازه گیری شود.

حتی اگر با گذشت کمی زمان حس و حال بهتری پیدا کرده اید، مصرف بیزوپرولول را به صورت منظم ادامه دهید و هیچ دوز آن را رد نکنید. فشار خون بالا معمولا هیچ نشانه و علائم خاصی ندارد. ممکن است نیاز باشد این داروهای فشار خون را تا آخر عمر مصرف کنید.

بیزوپرولول را حتما در دمای اتاق نگه داری کنید و آن را از رطوبت و گرما دور نگه دارید. درب بطری را نیز در مواقعی که به آن نیاز ندارید، به صورت محکم ببندید.

حتما دوز از دست رفته را هرچه سریعتر مصرف کنید تا وارد سیستم گردش خون بدن شود. البته اگر به زمان مصرف دوز بعدی دارو نزدیک شده اید، نباید این کار را انجام دهید. هرگز جهت جبران دوزهای از دست رفته قبلی، میزان بیشتری را از دارو کنکور را مصرف نکنید.

حتما هرچه سریعتر به اورژانس مراجعه کرده و یا با اورژانس جهت آمدن به منزل شما تماس بگیرید.

این دارو می تواند قوه تعقل و واکنش های شما را تحت تاثیر بگذارد. حتما در صورتی که قرار است کاری انجام دهید که به هوشیاری شما نیاز دارد نظیر رانندگی، این دارو را با دقت مصرف کنید.

از بلند شدن ناگهانی در حین نشستن و یا دراز کشیدن اجتناب کنید یا  زمانی که حس گیجی دارید از بلند شدن پرهیز کنید. آرام از جای خود بلند شوید و کم کم راه بروید تا از افتادن ناگهانی جلوگیری شود.

از مصرف الکل دوری کنید. الکل می تواند برخی از عوارض جانبی قرص کونکور را افزایش دهد.

اگر هرگونه آلرژی و واکنش خاصی پس از مصرف این ماده دارویی داشتید، حتما با پزشکان متخصص در این زمینه صحبت کنید. از جمله این واکنش ها می توان به تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان و گلو اشاره کرد.

در صورت مشاهده علائم زیر خیلی زود به پزشک خود مراجعه کنید:

❇ تنگی نفس (حتی اگر میزان آن کم است)، ورم، اضافه وزن ناگهانی و سریع

❇ حس سبکی سر، نظیر حس اینکه قرار است از هوش بروید.

❇ برونش اسپاسم (تنگی قفسه سینه، مشکل در تنفس و خستگی)

از جمله عوارض جانبی قرص کونکور می توان به موارد زیر اشاره داشت:

❇ علائم سرماخوردگی نظیر آب ریزش بینی، قرمزی بینی، سرفه یا درد گلو

دکتر معالج خود را از تمام مواد دارویی که در حال مصرف آن هستید، مطلع کنید و همچنین اگر اخیرا مصرف داروی خاصی را آغاز یا متوقف کرده اید، این موضوع را نیز به اطلاع وی برسانید. به خصوص:

⚠توجه: این لیست کامل نیست. دیگر داروها نیز می توانند با بیزوپرولول تداخل دارویی داشته باشند.

سلام و عرض ادب بسیاری از عوارضی که بردید میتونه ناشی از خود نارسائی قلبی هم باشه و الزاما از داروها نیست به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و دستورات رو پیگیری بفرمائید کانکور رو ادامه بدید و در صورت نیاز میتونید آمیودارون رو جایگزین مگزیلیتین کنید.

سلام و عرض ادب در صورت وجود فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق مثل دیابت یا چربی خون و فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی بهتره که از نظر احتمال گرفتگی عروق بررسی بشید

سلام و عرض ادب بهتر هست که قبل از مصرف دارو یک هولتر نوار قلب ۲۴ ساعته انجام بدید.

سلام و عرض ادب برهی از علائم مورد اشاره از عوارض دارو است که در صورت عدم تحمل باید تعویض بشه و بخشی از علائم هم ناشی از افسردگی است که همکاران روانپزشک میتوانند کمک کنند.

سلام و عرض ادب در صورت عدم آریتمی خطرناک و نگران کننده میتونید کانکور رو بتدریج کم و نهایتا قطع کنید

سلام و عرض ادب درد شما به احتمال زیاد منشا قلبی نداره و احتمالا گوارشی است درد تنگی مجدد استنت شبیه دردهای اولیه است ولی احتمال گرفتگی استنت با استنت های دارویی خیلی کم و زمان آن هم معمولا بعد از ۳ ماه هست

سلام و عرض ادب در صورتیکه شدت نارسائی آئورت متوسط یا شدید باشه بهتره که از این دارو و یا سایر داروهای هم خانواده آن نظیر پروپرانولول و یا متورال استفاده نکنید.

سلام و عرض ادب کونکور در نارسائی قلبی کنترل نشده میتونه منجر به ورم پا میشه بنابراین ورم مچ دو طرفه میتونه بعلت این دارو باشه ولی از نظر سایر علل هم باید بررسی شوند

سلام و عرض ادبدر صورت عدم وجود نارسائی قلبی کنترل نشده مصرف کونکور بلامانع است ورم پا میتونه به هر علتی از جمله مصرف داروهای پایین آورنده فشار خون نظیر املودیپین و یا دیلتیازم باشه.

سلام و عرض ادب خیر علائمی که ذکر فرمودید از عوارض این دارو نیست.

همه چیز درباره ی مصرف قرص پروپرانولول

ساکوبیتریل و والسارتان ( انترستو ) چیست؟

داروی سوتالول را بهتر بشناسید.

درمان آریتمی بطنی با آمیودارون

جدیدترین مقالات

آیا بزرگ شدن قلب باعث مرگ میشود ؟[ + درمان ]

دکتر سعید یزدان خواه بورد فوق تخصصی بیماری‌های قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

کونکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.

قرص کونکور متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان بلاک کننده های بتا است. قرص کونکور با بلاک کردن عملکرد برخی از مواد شیمیایی طبیعی در بدن مثل اپی نفرین در رگ و قلب کار می کند. این عملکرد باعث کاهش ضربان قلب، کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش فشار قلبی می شود.

فشار خون و ضربان قلبتان را در زمان مصرف این دارو به طور مرتب چک کنید. نحوه گرفتن فشار خون را یاد بگیرید تا در خانه بتوانید فشارتان را اندازه بگیرید و نتیجه را به پزشکتان اطلاع دهید.

قرص کونکور را به طور مرتب استفاده کنید تا از آن بیشترین بهره را ببرید . برای اینکه همیشه یادتان بماند تا از این دارو استفاده کنید در یک ساعت معین در هر روز آنرا مصرف کنید. برای درمان فشار خون بالا ممکن است چند هفته طول بکشد تا درمان قطعی و مزایای قرص concor را به طور کامل دریافت کنید. به پزشک خود در صورت بهبود نیافتن و یا بدتر شدن بیماری گزارش دهید ( برای مثال فشار خون شما همانطور مثل قبل بالا باقی می ماند و یا از این می شود).

بیزوپرولول به عنوان ماده موثره کونکور یک عامل بلوکه کننده اختصاصی آدرنورسپتور بتا یک می باشد. این دارو تمایل بسیار کمی به رسپتور بتا دو عضلات صاف برونش و عروق و هم چنین بر روی تنظیمات متابولیک مربوط به رسپتور بتا دو دارد. بنابراین انتظار نمی رود بیزوپرولول بر مقاومت مجاری تنفسی و اثرات متابولیک مرتبط به بتا دو تاثیری داشته باشد.

جذب: بیزپرولول تقریبا به طور کامل (از 9%) از راه دستگاه گوارش جذب می شود. به خاطر اثر کوچک عبور اول کبدی تقریبا 1%، فراهمی زیستی دارو حدود 9 % در صورت مصرف خوراکی می باشد. فراهمی زیستی این دارو تحت غذا قرار نمی گیرد. کینتیک بیزوپرولول خطی بوده و غلظت پلاسمایی آن متناسب است با دوز تجویز در صورتی که این دوز بین 5 تا 2 میلی گرم باشد. پیک غلظت پلاسمایی در حدود 2 تا 3 ساعت بعد از مصرف اتفاق می افتد.

توزیع: بیزپرولول به طور وسیعی توزیع می شود. حجم توزیع آن 5/3 لیتر در هر کیلوگرم وزن بدن می باشد. اتصال به پروتئین پلاسمایی تقریبا 3% می باشد.

متابولیسم: بیزوپرولول طی مسیر های اکسیداتیو متابولیزه می شود. همه متابولیت های آن بسیار قطبی بوده و از طریق کلیه دفع می شود. متابولیت اصلی آن در پلاسما و ادرار انسان بدون فعالیت فارماکولوژیکی می باشد. اطلاعات به دست آمده از مطالعات برون تنی بر روی میکروزوم های کبد انسان نشان می دهد که حدود 95% بیزوپرولول به وسیله CYP3A4 متابولیزه شده و CYP2D6 تنها نقش کوچکی را نشان می دهد.

حذف: بالانس کلیرانس بیزوپرولول بین حذف مولکول دست نخورده از کلیه (5%) و متابولیسم کبدی (5%) که متابولیت های آن هم چنین از کلیه دفع می شود، می باشد. کلیرانس کلی بیزوپرولول حدود 15 لیتر در ساعت بوده و نیمه عمر حذف بیزوپرولول 1 تا 12 ساعت می باشد

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:

مصرف دارو را متوقف کنید و با پزشک مشورت نمائید.

کونکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد. تاثیر کونکور بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کونکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

از مصرف همزمان کونکور با داروهای زیر اجتناب کنید: داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.

۱- خستگی، ضربان قلب آرام، اسهال و سرگیجه ممکن است اتفاق بیفتد. اگر هر کدام از این عوارض ایجاد شد و یا بدتر شد بلافاصله به پزشک و یا داروسازتان اطلاع دهید. برای کاهش ریسک ابتلا به سرگیجه خیلی آرام از حالت خوابیده یا نشسته بلند شوید . ۲- قرص کونکور ممکن است جریان خون دست و پا را کاهش دهد؛ برای همین احساس سرما در این قسمت ها ایجاد می شود. سیگار کشیدن این حس را بدتر می کند. لباس های گرم بپوشید و از کشیدن سیگار خودداری کنید. ۳- به پزشک خود بلافاصله در صورت تجربه ی ر کدام از این عوارض ناخوشایند ولی جدی گزارش دهید: تورم مچ پا / خستگی و ضعف شدید / تنگی نفس / افزایش ناگهانی وزن ۴-و اکنش های شدید آلرژیک به این دارو بسیار نادر است. با این حال در صورت مشاهده هر گونه واکنش شدید آلرژیک به قرص concor مانند: خارش شدید، تورم مخصوصا در صورت، زبان و گلو، سرگیجه شدید و یا مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید.

کونکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

در صورت مصرف بیش از حد کونکور و داشتن علائم جدی مثل بیهوش شدن و یا مشکلات تنفسی بلافاصله به اورژانس مراجعه نمایید.

قرص concor در اتاق با دمای بین ۶۸ تا ۷۷ درجه فارنهایت ( ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد ) و به دور از هر گونه رطوبت نگهداری کنید. قرص کونکور را از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید.

علت افزایش ضربان و تپش قلب در خواب و بهترین راه درمان این عارضه

درمان ضربان قلب پایین (علل و عوارض کاهش ضربان قلب)

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

دکتر سعید یزدانخواه متخصص آنژیوگرافی – متخصص قلب و عروق

تا به حال دارویی به کونکور یا همان concor را شنیده اید؟ این دارو متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان مسدود کننده های بتا است که بر روی قلب و گردش خون تاثیر می گذارد (گردش خون در شریان های قلب و رگ های بدن).

ممکن است از داروی کونکور جهت اهداف دیگری که در این راهنمای درمانی آمده است نیز استفاده شود، بنابراین نمی توان آن را داروی انحصاری برای درمان فشار خون بالای افراد در نظر گرفت.

داروی کونکور با های زبتا و بیزوپرولول نیز شناخته می شود.

بدون هماهنگی با پزشک معالج خود مصرف دوزهای کونکور را به تعویق نیاندازید و خوردن این دارو را به طور کلی متوقف نکنید. توقف ناگهانی قرص کونکور می تواند منجر به بدتر شدن شرایط شما شود و مشکلات جدی قلبی برایتان ایجاد کند.

اگر نیاز به هر نوع جراحی در بدن خود دارید، حتما قبل از انجام عمل به پزشک معالج خود اطلاع دهید که در حال استفاده از داروی بیزوپرولول هستید.

در صورت داشتن یک مشکل جدی قلبی، نباید از بیزوپرولول استفاده کنید. مخصوصا کسانی که با بیماری AV Block، یک نارسایی قلبی شدید، یا کسانی که با مشکل ضربان قلب ضعیف دست و پنجه نرم می کنند.

حتی اگر حال شما رو به بهبود است، استفاده از بیزوپرولول را منظم ادامه دهید. فشار خون بالا معمولا هیچ علامت خاصی ندارد. ممکن است به خاطر شرایط خود مجبور به استفاده از داروهای فشار خون تا پایان عمر شوید.

در صورت داشتن مشکلات قلبی جدی و یا داشتن آلرژی، نباید از داروی بیزوپرولول جهت درمان خود استفاده کنید. همچنین داشتن شرایط زیر نیز استفاده از بیزوپرولول را منتفی می کند:

✳ ضربان قلب ضعیف که معمولا منجر به بیهوشی و بی حالی شما می شود.

برای اینکه از امن بودن داروی بیزوپرولول برای سلامتی خود مطمئن شوید، پزشک معالج خود را از موارد زیر مطلع کنید:

✳ آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه یا سایر اختلالات تنفسی

✳ دیابت (مصرف بیسوپرولول می تواند برای شما سخت تر از زمانی باشد که شما قند خون پایین دارید)

هنوز مشخص نشده است که آیا مصرف داروی کونکور برای جنین خطرناک است یا خیر. اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید، حتما پزشک معالج خود را از این موضوع مطلع کنید.

هنوز مشخص نیست که ماده بیزوپرولول می تواند به شیر مادر وارد شود یا نه، یا اینکه بچه ای که شیرخوار است را تحت تاثیر قرار می دهد یا خیر. حتما پزشک معالج خود را از شیر دادن به کودک مطلع کنید.

مصرف بیزوپرولول برای هیچ فرد کمتر از 18 سال توصیه نمی شود و مورد تایید نیست.

بیزوپرولول را دقیقا همانگونه که به شما تجویز شده است، مصرف کنید. تمامی دستورالعمل های موجود بر روی برچسب دارو و نسخه خود را به طور دقیق دنبال کنید.

ممکن است پزشک متخصص پس از هر دوره مصرف، میزان دوز مصرفی را تغییر دهد تا مطمئن شود بهترین نتایج را از مصرف بیزوپرولول دریافت کرده اید. هرگز این دارو را با میزان یا کمتر از حد تجویز شده و طولانی تر از زمان مورد نیاز مصرف نکنید.

مصرف دوزهای مختلف بیسوپرول را جا نیاندازید یا مصرف آن را به طور کلی متوقف نکنید و قبل از این کار حتما با پزشک متخصص خود مشورت داشته باشید. قطع ناگهانی مصرف بیزوپرولول ممکن است وضعیت شما را بدتر کرده و یا مشکلات جدی قلبی برایتان به وجود آورد.

اگر به جراحی نیاز دارید، قبل از انجام عمل جراحی حتما پزشک متخصص را از مصرف بیزوپرولول در روز ها و هفته های قبل مطلع کنید.

نیاز است در حین مصرف این دارو، فشار خون شما به صورت مرتب اندازه گیری شود.

حتی اگر با گذشت کمی زمان حس و حال بهتری پیدا کرده اید، مصرف بیزوپرولول را به صورت منظم ادامه دهید و هیچ دوز آن را رد نکنید. فشار خون بالا معمولا هیچ نشانه و علائم خاصی ندارد. ممکن است نیاز باشد این داروهای فشار خون را تا آخر عمر مصرف کنید.

بیزوپرولول را حتما در دمای اتاق نگه داری کنید و آن را از رطوبت و گرما دور نگه دارید. درب بطری را نیز در مواقعی که به آن نیاز ندارید، به صورت محکم ببندید.

حتما دوز از دست رفته را هرچه سریعتر مصرف کنید تا وارد سیستم گردش خون بدن شود. البته اگر به زمان مصرف دوز بعدی دارو نزدیک شده اید، نباید این کار را انجام دهید. هرگز جهت جبران دوزهای از دست رفته قبلی، میزان بیشتری را از دارو کنکور را مصرف نکنید.

حتما هرچه سریعتر به اورژانس مراجعه کرده و یا با اورژانس جهت آمدن به منزل شما تماس بگیرید.

این دارو می تواند قوه تعقل و واکنش های شما را تحت تاثیر بگذارد. حتما در صورتی که قرار است کاری انجام دهید که به هوشیاری شما نیاز دارد نظیر رانندگی، این دارو را با دقت مصرف کنید.

از بلند شدن ناگهانی در حین نشستن و یا دراز کشیدن اجتناب کنید یا  زمانی که حس گیجی دارید از بلند شدن پرهیز کنید. آرام از جای خود بلند شوید و کم کم راه بروید تا از افتادن ناگهانی جلوگیری شود.

از مصرف الکل دوری کنید. الکل می تواند برخی از عوارض جانبی قرص کونکور را افزایش دهد.

اگر هرگونه آلرژی و واکنش خاصی پس از مصرف این ماده دارویی داشتید، حتما با پزشکان متخصص در این زمینه صحبت کنید. از جمله این واکنش ها می توان به تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان و گلو اشاره کرد.

در صورت مشاهده علائم زیر خیلی زود به پزشک خود مراجعه کنید:

❇ تنگی نفس (حتی اگر میزان آن کم است)، ورم، اضافه وزن ناگهانی و سریع

❇ حس سبکی سر، نظیر حس اینکه قرار است از هوش بروید.

❇ برونش اسپاسم (تنگی قفسه سینه، مشکل در تنفس و خستگی)

از جمله عوارض جانبی قرص کونکور می توان به موارد زیر اشاره داشت:

❇ علائم سرماخوردگی نظیر آب ریزش بینی، قرمزی بینی، سرفه یا درد گلو

دکتر معالج خود را از تمام مواد دارویی که در حال مصرف آن هستید، مطلع کنید و همچنین اگر اخیرا مصرف داروی خاصی را آغاز یا متوقف کرده اید، این موضوع را نیز به اطلاع وی برسانید. به خصوص:

⚠توجه: این لیست کامل نیست. دیگر داروها نیز می توانند با بیزوپرولول تداخل دارویی داشته باشند.

سلام و عرض ادب بسیاری از عوارضی که بردید میتونه ناشی از خود نارسائی قلبی هم باشه و الزاما از داروها نیست به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و دستورات رو پیگیری بفرمائید کانکور رو ادامه بدید و در صورت نیاز میتونید آمیودارون رو جایگزین مگزیلیتین کنید.

سلام و عرض ادب در صورت وجود فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق مثل دیابت یا چربی خون و فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی بهتره که از نظر احتمال گرفتگی عروق بررسی بشید

سلام و عرض ادب بهتر هست که قبل از مصرف دارو یک هولتر نوار قلب ۲۴ ساعته انجام بدید.

سلام و عرض ادب برهی از علائم مورد اشاره از عوارض دارو است که در صورت عدم تحمل باید تعویض بشه و بخشی از علائم هم ناشی از افسردگی است که همکاران روانپزشک میتوانند کمک کنند.

سلام و عرض ادب در صورت عدم آریتمی خطرناک و نگران کننده میتونید کانکور رو بتدریج کم و نهایتا قطع کنید

سلام و عرض ادب درد شما به احتمال زیاد منشا قلبی نداره و احتمالا گوارشی است درد تنگی مجدد استنت شبیه دردهای اولیه است ولی احتمال گرفتگی استنت با استنت های دارویی خیلی کم و زمان آن هم معمولا بعد از ۳ ماه هست

سلام و عرض ادب در صورتیکه شدت نارسائی آئورت متوسط یا شدید باشه بهتره که از این دارو و یا سایر داروهای هم خانواده آن نظیر پروپرانولول و یا متورال استفاده نکنید.

سلام و عرض ادب کونکور در نارسائی قلبی کنترل نشده میتونه منجر به ورم پا میشه بنابراین ورم مچ دو طرفه میتونه بعلت این دارو باشه ولی از نظر سایر علل هم باید بررسی شوند

سلام و عرض ادبدر صورت عدم وجود نارسائی قلبی کنترل نشده مصرف کونکور بلامانع است ورم پا میتونه به هر علتی از جمله مصرف داروهای پایین آورنده فشار خون نظیر املودیپین و یا دیلتیازم باشه.

سلام و عرض ادب خیر علائمی که ذکر فرمودید از عوارض این دارو نیست.

دکتر سعید یزدان خواه بورد فوق تخصصی بیماری‌های قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

بر اساس آنچه نوشته اید قلب شما سالم است و مشکل شما اضطراب و استرس است. وقتی ضربان بالای قلب به علت اضطراب است تجویز داروهای کند کننده ضربان صحیح نیست. کند کردن ضربان به زور دارو، باعث بروز عوارض از جمله کاهش توانایی برای فعالیت می شود. درمان شما ورزش منظم و مراجعه به همکاران اعصاب و روان برای درمان اصولی مشکلات عصبی است.

کونکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.

قرص کونکور متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان بلاک کننده های بتا است. قرص کونکور با بلاک کردن عملکرد برخی از مواد شیمیایی طبیعی در بدن مثل اپی نفرین در رگ و قلب کار می کند. این عملکرد باعث کاهش ضربان قلب، کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش فشار قلبی می شود.

فشار خون و ضربان قلبتان را در زمان مصرف این دارو به طور مرتب چک کنید. نحوه گرفتن فشار خون را یاد بگیرید تا در خانه بتوانید فشارتان را اندازه بگیرید و نتیجه را به پزشکتان اطلاع دهید.

قرص کونکور را به طور مرتب استفاده کنید تا از آن بیشترین بهره را ببرید . برای اینکه همیشه یادتان بماند تا از این دارو استفاده کنید در یک ساعت معین در هر روز آنرا مصرف کنید. برای درمان فشار خون بالا ممکن است چند هفته طول بکشد تا درمان قطعی و مزایای قرص concor را به طور کامل دریافت کنید. به پزشک خود در صورت بهبود نیافتن و یا بدتر شدن بیماری گزارش دهید ( برای مثال فشار خون شما همانطور مثل قبل بالا باقی می ماند و یا از این می شود).

بیزوپرولول به عنوان ماده موثره کونکور یک عامل بلوکه کننده اختصاصی آدرنورسپتور بتا یک می باشد. این دارو تمایل بسیار کمی به رسپتور بتا دو عضلات صاف برونش و عروق و هم چنین بر روی تنظیمات متابولیک مربوط به رسپتور بتا دو دارد. بنابراین انتظار نمی رود بیزوپرولول بر مقاومت مجاری تنفسی و اثرات متابولیک مرتبط به بتا دو تاثیری داشته باشد.

جذب: بیزپرولول تقریبا به طور کامل (از 9%) از راه دستگاه گوارش جذب می شود. به خاطر اثر کوچک عبور اول کبدی تقریبا 1%، فراهمی زیستی دارو حدود 9 % در صورت مصرف خوراکی می باشد. فراهمی زیستی این دارو تحت غذا قرار نمی گیرد. کینتیک بیزوپرولول خطی بوده و غلظت پلاسمایی آن متناسب است با دوز تجویز در صورتی که این دوز بین 5 تا 2 میلی گرم باشد. پیک غلظت پلاسمایی در حدود 2 تا 3 ساعت بعد از مصرف اتفاق می افتد.

توزیع: بیزپرولول به طور وسیعی توزیع می شود. حجم توزیع آن 5/3 لیتر در هر کیلوگرم وزن بدن می باشد. اتصال به پروتئین پلاسمایی تقریبا 3% می باشد.

متابولیسم: بیزوپرولول طی مسیر های اکسیداتیو متابولیزه می شود. همه متابولیت های آن بسیار قطبی بوده و از طریق کلیه دفع می شود. متابولیت اصلی آن در پلاسما و ادرار انسان بدون فعالیت فارماکولوژیکی می باشد. اطلاعات به دست آمده از مطالعات برون تنی بر روی میکروزوم های کبد انسان نشان می دهد که حدود 95% بیزوپرولول به وسیله CYP3A4 متابولیزه شده و CYP2D6 تنها نقش کوچکی را نشان می دهد.

حذف: بالانس کلیرانس بیزوپرولول بین حذف مولکول دست نخورده از کلیه (5%) و متابولیسم کبدی (5%) که متابولیت های آن هم چنین از کلیه دفع می شود، می باشد. کلیرانس کلی بیزوپرولول حدود 15 لیتر در ساعت بوده و نیمه عمر حذف بیزوپرولول 1 تا 12 ساعت می باشد

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:

مصرف دارو را متوقف کنید و با پزشک مشورت نمائید.

کونکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد. تاثیر کونکور بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کونکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

از مصرف همزمان کونکور با داروهای زیر اجتناب کنید: داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.

۱- خستگی، ضربان قلب آرام، اسهال و سرگیجه ممکن است اتفاق بیفتد. اگر هر کدام از این عوارض ایجاد شد و یا بدتر شد بلافاصله به پزشک و یا داروسازتان اطلاع دهید. برای کاهش ریسک ابتلا به سرگیجه خیلی آرام از حالت خوابیده یا نشسته بلند شوید . ۲- قرص کونکور ممکن است جریان خون دست و پا را کاهش دهد؛ برای همین احساس سرما در این قسمت ها ایجاد می شود. سیگار کشیدن این حس را بدتر می کند. لباس های گرم بپوشید و از کشیدن سیگار خودداری کنید. ۳- به پزشک خود بلافاصله در صورت تجربه ی ر کدام از این عوارض ناخوشایند ولی جدی گزارش دهید: تورم مچ پا / خستگی و ضعف شدید / تنگی نفس / افزایش ناگهانی وزن ۴-و اکنش های شدید آلرژیک به این دارو بسیار نادر است. با این حال در صورت مشاهده هر گونه واکنش شدید آلرژیک به قرص concor مانند: خارش شدید، تورم مخصوصا در صورت، زبان و گلو، سرگیجه شدید و یا مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید.

کونکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

در صورت مصرف بیش از حد کونکور و داشتن علائم جدی مثل بیهوش شدن و یا مشکلات تنفسی بلافاصله به اورژانس مراجعه نمایید.

قرص concor در اتاق با دمای بین ۶۸ تا ۷۷ درجه فارنهایت ( ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد ) و به دور از هر گونه رطوبت نگهداری کنید. قرص کونکور را از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید.

علت افزایش ضربان و تپش قلب در خواب و بهترین راه درمان این عارضه

درمان ضربان قلب پایین (علل و عوارض کاهش ضربان قلب)

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

دکتر سعید یزدانخواه متخصص آنژیوگرافی – متخصص قلب و عروق

تا به حال دارویی به کونکور یا همان concor را شنیده اید؟ این دارو متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان مسدود کننده های بتا است که بر روی قلب و گردش خون تاثیر می گذارد (گردش خون در شریان های قلب و رگ های بدن).

ممکن است از داروی کونکور جهت اهداف دیگری که در این راهنمای درمانی آمده است نیز استفاده شود، بنابراین نمی توان آن را داروی انحصاری برای درمان فشار خون بالای افراد در نظر گرفت.

داروی کونکور با های زبتا و بیزوپرولول نیز شناخته می شود.

بدون هماهنگی با پزشک معالج خود مصرف دوزهای کونکور را به تعویق نیاندازید و خوردن این دارو را به طور کلی متوقف نکنید. توقف ناگهانی قرص کونکور می تواند منجر به بدتر شدن شرایط شما شود و مشکلات جدی قلبی برایتان ایجاد کند.

اگر نیاز به هر نوع جراحی در بدن خود دارید، حتما قبل از انجام عمل به پزشک معالج خود اطلاع دهید که در حال استفاده از داروی بیزوپرولول هستید.

در صورت داشتن یک مشکل جدی قلبی، نباید از بیزوپرولول استفاده کنید. مخصوصا کسانی که با بیماری AV Block، یک نارسایی قلبی شدید، یا کسانی که با مشکل ضربان قلب ضعیف دست و پنجه نرم می کنند.

حتی اگر حال شما رو به بهبود است، استفاده از بیزوپرولول را منظم ادامه دهید. فشار خون بالا معمولا هیچ علامت خاصی ندارد. ممکن است به خاطر شرایط خود مجبور به استفاده از داروهای فشار خون تا پایان عمر شوید.

در صورت داشتن مشکلات قلبی جدی و یا داشتن آلرژی، نباید از داروی بیزوپرولول جهت درمان خود استفاده کنید. همچنین داشتن شرایط زیر نیز استفاده از بیزوپرولول را منتفی می کند:

✳ ضربان قلب ضعیف که معمولا منجر به بیهوشی و بی حالی شما می شود.

برای اینکه از امن بودن داروی بیزوپرولول برای سلامتی خود مطمئن شوید، پزشک معالج خود را از موارد زیر مطلع کنید:

✳ آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه یا سایر اختلالات تنفسی

✳ دیابت (مصرف بیسوپرولول می تواند برای شما سخت تر از زمانی باشد که شما قند خون پایین دارید)

هنوز مشخص نشده است که آیا مصرف داروی کونکور برای جنین خطرناک است یا خیر. اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید، حتما پزشک معالج خود را از این موضوع مطلع کنید.

هنوز مشخص نیست که ماده بیزوپرولول می تواند به شیر مادر وارد شود یا نه، یا اینکه بچه ای که شیرخوار است را تحت تاثیر قرار می دهد یا خیر. حتما پزشک معالج خود را از شیر دادن به کودک مطلع کنید.

مصرف بیزوپرولول برای هیچ فرد کمتر از 18 سال توصیه نمی شود و مورد تایید نیست.

بیزوپرولول را دقیقا همانگونه که به شما تجویز شده است، مصرف کنید. تمامی دستورالعمل های موجود بر روی برچسب دارو و نسخه خود را به طور دقیق دنبال کنید.

ممکن است پزشک متخصص پس از هر دوره مصرف، میزان دوز مصرفی را تغییر دهد تا مطمئن شود بهترین نتایج را از مصرف بیزوپرولول دریافت کرده اید. هرگز این دارو را با میزان یا کمتر از حد تجویز شده و طولانی تر از زمان مورد نیاز مصرف نکنید.

مصرف دوزهای مختلف بیسوپرول را جا نیاندازید یا مصرف آن را به طور کلی متوقف نکنید و قبل از این کار حتما با پزشک متخصص خود مشورت داشته باشید. قطع ناگهانی مصرف بیزوپرولول ممکن است وضعیت شما را بدتر کرده و یا مشکلات جدی قلبی برایتان به وجود آورد.

اگر به جراحی نیاز دارید، قبل از انجام عمل جراحی حتما پزشک متخصص را از مصرف بیزوپرولول در روز ها و هفته های قبل مطلع کنید.

نیاز است در حین مصرف این دارو، فشار خون شما به صورت مرتب اندازه گیری شود.

حتی اگر با گذشت کمی زمان حس و حال بهتری پیدا کرده اید، مصرف بیزوپرولول را به صورت منظم ادامه دهید و هیچ دوز آن را رد نکنید. فشار خون بالا معمولا هیچ نشانه و علائم خاصی ندارد. ممکن است نیاز باشد این داروهای فشار خون را تا آخر عمر مصرف کنید.

بیزوپرولول را حتما در دمای اتاق نگه داری کنید و آن را از رطوبت و گرما دور نگه دارید. درب بطری را نیز در مواقعی که به آن نیاز ندارید، به صورت محکم ببندید.

حتما دوز از دست رفته را هرچه سریعتر مصرف کنید تا وارد سیستم گردش خون بدن شود. البته اگر به زمان مصرف دوز بعدی دارو نزدیک شده اید، نباید این کار را انجام دهید. هرگز جهت جبران دوزهای از دست رفته قبلی، میزان بیشتری را از دارو کنکور را مصرف نکنید.

حتما هرچه سریعتر به اورژانس مراجعه کرده و یا با اورژانس جهت آمدن به منزل شما تماس بگیرید.

این دارو می تواند قوه تعقل و واکنش های شما را تحت تاثیر بگذارد. حتما در صورتی که قرار است کاری انجام دهید که به هوشیاری شما نیاز دارد نظیر رانندگی، این دارو را با دقت مصرف کنید.

از بلند شدن ناگهانی در حین نشستن و یا دراز کشیدن اجتناب کنید یا  زمانی که حس گیجی دارید از بلند شدن پرهیز کنید. آرام از جای خود بلند شوید و کم کم راه بروید تا از افتادن ناگهانی جلوگیری شود.

از مصرف الکل دوری کنید. الکل می تواند برخی از عوارض جانبی قرص کونکور را افزایش دهد.

اگر هرگونه آلرژی و واکنش خاصی پس از مصرف این ماده دارویی داشتید، حتما با پزشکان متخصص در این زمینه صحبت کنید. از جمله این واکنش ها می توان به تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان و گلو اشاره کرد.

در صورت مشاهده علائم زیر خیلی زود به پزشک خود مراجعه کنید:

❇ تنگی نفس (حتی اگر میزان آن کم است)، ورم، اضافه وزن ناگهانی و سریع

❇ حس سبکی سر، نظیر حس اینکه قرار است از هوش بروید.

❇ برونش اسپاسم (تنگی قفسه سینه، مشکل در تنفس و خستگی)

از جمله عوارض جانبی قرص کونکور می توان به موارد زیر اشاره داشت:

❇ علائم سرماخوردگی نظیر آب ریزش بینی، قرمزی بینی، سرفه یا درد گلو

دکتر معالج خود را از تمام مواد دارویی که در حال مصرف آن هستید، مطلع کنید و همچنین اگر اخیرا مصرف داروی خاصی را آغاز یا متوقف کرده اید، این موضوع را نیز به اطلاع وی برسانید. به خصوص:

⚠توجه: این لیست کامل نیست. دیگر داروها نیز می توانند با بیزوپرولول تداخل دارویی داشته باشند.

سلام و عرض ادب بسیاری از عوارضی که بردید میتونه ناشی از خود نارسائی قلبی هم باشه و الزاما از داروها نیست به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و دستورات رو پیگیری بفرمائید کانکور رو ادامه بدید و در صورت نیاز میتونید آمیودارون رو جایگزین مگزیلیتین کنید.

سلام و عرض ادب در صورت وجود فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق مثل دیابت یا چربی خون و فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی بهتره که از نظر احتمال گرفتگی عروق بررسی بشید

سلام و عرض ادب بهتر هست که قبل از مصرف دارو یک هولتر نوار قلب ۲۴ ساعته انجام بدید.

سلام و عرض ادب برهی از علائم مورد اشاره از عوارض دارو است که در صورت عدم تحمل باید تعویض بشه و بخشی از علائم هم ناشی از افسردگی است که همکاران روانپزشک میتوانند کمک کنند.

سلام و عرض ادب در صورت عدم آریتمی خطرناک و نگران کننده میتونید کانکور رو بتدریج کم و نهایتا قطع کنید

سلام و عرض ادب درد شما به احتمال زیاد منشا قلبی نداره و احتمالا گوارشی است درد تنگی مجدد استنت شبیه دردهای اولیه است ولی احتمال گرفتگی استنت با استنت های دارویی خیلی کم و زمان آن هم معمولا بعد از ۳ ماه هست

سلام و عرض ادب در صورتیکه شدت نارسائی آئورت متوسط یا شدید باشه بهتره که از این دارو و یا سایر داروهای هم خانواده آن نظیر پروپرانولول و یا متورال استفاده نکنید.

سلام و عرض ادب کونکور در نارسائی قلبی کنترل نشده میتونه منجر به ورم پا میشه بنابراین ورم مچ دو طرفه میتونه بعلت این دارو باشه ولی از نظر سایر علل هم باید بررسی شوند

سلام و عرض ادبدر صورت عدم وجود نارسائی قلبی کنترل نشده مصرف کونکور بلامانع است ورم پا میتونه به هر علتی از جمله مصرف داروهای پایین آورنده فشار خون نظیر املودیپین و یا دیلتیازم باشه.

سلام و عرض ادب خیر علائمی که ذکر فرمودید از عوارض این دارو نیست.

دکتر سعید یزدان خواه بورد فوق تخصصی بیماری‌های قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

کونکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.

قرص کونکور متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان بلاک کننده های بتا است. قرص کونکور با بلاک کردن عملکرد برخی از مواد شیمیایی طبیعی در بدن مثل اپی نفرین در رگ و قلب کار می کند. این عملکرد باعث کاهش ضربان قلب، کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش فشار قلبی می شود.

فشار خون و ضربان قلبتان را در زمان مصرف این دارو به طور مرتب چک کنید. نحوه گرفتن فشار خون را یاد بگیرید تا در خانه بتوانید فشارتان را اندازه بگیرید و نتیجه را به پزشکتان اطلاع دهید.

قرص کونکور را به طور مرتب استفاده کنید تا از آن بیشترین بهره را ببرید . برای اینکه همیشه یادتان بماند تا از این دارو استفاده کنید در یک ساعت معین در هر روز آنرا مصرف کنید. برای درمان فشار خون بالا ممکن است چند هفته طول بکشد تا درمان قطعی و مزایای قرص concor را به طور کامل دریافت کنید. به پزشک خود در صورت بهبود نیافتن و یا بدتر شدن بیماری گزارش دهید ( برای مثال فشار خون شما همانطور مثل قبل بالا باقی می ماند و یا از این می شود).عوارض قرص کونکور 5

بیزوپرولول به عنوان ماده موثره کونکور یک عامل بلوکه کننده اختصاصی آدرنورسپتور بتا یک می باشد. این دارو تمایل بسیار کمی به رسپتور بتا دو عضلات صاف برونش و عروق و هم چنین بر روی تنظیمات متابولیک مربوط به رسپتور بتا دو دارد. بنابراین انتظار نمی رود بیزوپرولول بر مقاومت مجاری تنفسی و اثرات متابولیک مرتبط به بتا دو تاثیری داشته باشد.

جذب: بیزپرولول تقریبا به طور کامل (از 9%) از راه دستگاه گوارش جذب می شود. به خاطر اثر کوچک عبور اول کبدی تقریبا 1%، فراهمی زیستی دارو حدود 9 % در صورت مصرف خوراکی می باشد. فراهمی زیستی این دارو تحت غذا قرار نمی گیرد. کینتیک بیزوپرولول خطی بوده و غلظت پلاسمایی آن متناسب است با دوز تجویز در صورتی که این دوز بین 5 تا 2 میلی گرم باشد. پیک غلظت پلاسمایی در حدود 2 تا 3 ساعت بعد از مصرف اتفاق می افتد.

توزیع: بیزپرولول به طور وسیعی توزیع می شود. حجم توزیع آن 5/3 لیتر در هر کیلوگرم وزن بدن می باشد. اتصال به پروتئین پلاسمایی تقریبا 3% می باشد.

متابولیسم: بیزوپرولول طی مسیر های اکسیداتیو متابولیزه می شود. همه متابولیت های آن بسیار قطبی بوده و از طریق کلیه دفع می شود. متابولیت اصلی آن در پلاسما و ادرار انسان بدون فعالیت فارماکولوژیکی می باشد. اطلاعات به دست آمده از مطالعات برون تنی بر روی میکروزوم های کبد انسان نشان می دهد که حدود 95% بیزوپرولول به وسیله CYP3A4 متابولیزه شده و CYP2D6 تنها نقش کوچکی را نشان می دهد.

حذف: بالانس کلیرانس بیزوپرولول بین حذف مولکول دست نخورده از کلیه (5%) و متابولیسم کبدی (5%) که متابولیت های آن هم چنین از کلیه دفع می شود، می باشد. کلیرانس کلی بیزوپرولول حدود 15 لیتر در ساعت بوده و نیمه عمر حذف بیزوپرولول 1 تا 12 ساعت می باشد

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:

مصرف دارو را متوقف کنید و با پزشک مشورت نمائید.

کونکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد. تاثیر کونکور بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کونکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

از مصرف همزمان کونکور با داروهای زیر اجتناب کنید: داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.

۱- خستگی، ضربان قلب آرام، اسهال و سرگیجه ممکن است اتفاق بیفتد. اگر هر کدام از این عوارض ایجاد شد و یا بدتر شد بلافاصله به پزشک و یا داروسازتان اطلاع دهید. برای کاهش ریسک ابتلا به سرگیجه خیلی آرام از حالت خوابیده یا نشسته بلند شوید . ۲- قرص کونکور ممکن است جریان خون دست و پا را کاهش دهد؛ برای همین احساس سرما در این قسمت ها ایجاد می شود. سیگار کشیدن این حس را بدتر می کند. لباس های گرم بپوشید و از کشیدن سیگار خودداری کنید. ۳- به پزشک خود بلافاصله در صورت تجربه ی ر کدام از این عوارض ناخوشایند ولی جدی گزارش دهید: تورم مچ پا / خستگی و ضعف شدید / تنگی نفس / افزایش ناگهانی وزن ۴-و اکنش های شدید آلرژیک به این دارو بسیار نادر است. با این حال در صورت مشاهده هر گونه واکنش شدید آلرژیک به قرص concor مانند: خارش شدید، تورم مخصوصا در صورت، زبان و گلو، سرگیجه شدید و یا مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید.

کونکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

در صورت مصرف بیش از حد کونکور و داشتن علائم جدی مثل بیهوش شدن و یا مشکلات تنفسی بلافاصله به اورژانس مراجعه نمایید.

قرص concor در اتاق با دمای بین ۶۸ تا ۷۷ درجه فارنهایت ( ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد ) و به دور از هر گونه رطوبت نگهداری کنید. قرص کونکور را از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید.

علت افزایش ضربان و تپش قلب در خواب و بهترین راه درمان این عارضه

درمان ضربان قلب پایین (علل و عوارض کاهش ضربان قلب)

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

دکتر سعید یزدانخواه متخصص آنژیوگرافی – متخصص قلب و عروق

تا به حال دارویی به کونکور یا همان concor را شنیده اید؟ این دارو متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان مسدود کننده های بتا است که بر روی قلب و گردش خون تاثیر می گذارد (گردش خون در شریان های قلب و رگ های بدن).

ممکن است از داروی کونکور جهت اهداف دیگری که در این راهنمای درمانی آمده است نیز استفاده شود، بنابراین نمی توان آن را داروی انحصاری برای درمان فشار خون بالای افراد در نظر گرفت.

داروی کونکور با های زبتا و بیزوپرولول نیز شناخته می شود.عوارض قرص کونکور 5

بدون هماهنگی با پزشک معالج خود مصرف دوزهای کونکور را به تعویق نیاندازید و خوردن این دارو را به طور کلی متوقف نکنید. توقف ناگهانی قرص کونکور می تواند منجر به بدتر شدن شرایط شما شود و مشکلات جدی قلبی برایتان ایجاد کند.

اگر نیاز به هر نوع جراحی در بدن خود دارید، حتما قبل از انجام عمل به پزشک معالج خود اطلاع دهید که در حال استفاده از داروی بیزوپرولول هستید.

در صورت داشتن یک مشکل جدی قلبی، نباید از بیزوپرولول استفاده کنید. مخصوصا کسانی که با بیماری AV Block، یک نارسایی قلبی شدید، یا کسانی که با مشکل ضربان قلب ضعیف دست و پنجه نرم می کنند.

حتی اگر حال شما رو به بهبود است، استفاده از بیزوپرولول را منظم ادامه دهید. فشار خون بالا معمولا هیچ علامت خاصی ندارد. ممکن است به خاطر شرایط خود مجبور به استفاده از داروهای فشار خون تا پایان عمر شوید.

در صورت داشتن مشکلات قلبی جدی و یا داشتن آلرژی، نباید از داروی بیزوپرولول جهت درمان خود استفاده کنید. همچنین داشتن شرایط زیر نیز استفاده از بیزوپرولول را منتفی می کند:

✳ ضربان قلب ضعیف که معمولا منجر به بیهوشی و بی حالی شما می شود.

برای اینکه از امن بودن داروی بیزوپرولول برای سلامتی خود مطمئن شوید، پزشک معالج خود را از موارد زیر مطلع کنید:

✳ آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه یا سایر اختلالات تنفسی

✳ دیابت (مصرف بیسوپرولول می تواند برای شما سخت تر از زمانی باشد که شما قند خون پایین دارید)

هنوز مشخص نشده است که آیا مصرف داروی کونکور برای جنین خطرناک است یا خیر. اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید، حتما پزشک معالج خود را از این موضوع مطلع کنید.

هنوز مشخص نیست که ماده بیزوپرولول می تواند به شیر مادر وارد شود یا نه، یا اینکه بچه ای که شیرخوار است را تحت تاثیر قرار می دهد یا خیر. حتما پزشک معالج خود را از شیر دادن به کودک مطلع کنید.

مصرف بیزوپرولول برای هیچ فرد کمتر از 18 سال توصیه نمی شود و مورد تایید نیست.

بیزوپرولول را دقیقا همانگونه که به شما تجویز شده است، مصرف کنید. تمامی دستورالعمل های موجود بر روی برچسب دارو و نسخه خود را به طور دقیق دنبال کنید.

ممکن است پزشک متخصص پس از هر دوره مصرف، میزان دوز مصرفی را تغییر دهد تا مطمئن شود بهترین نتایج را از مصرف بیزوپرولول دریافت کرده اید. هرگز این دارو را با میزان یا کمتر از حد تجویز شده و طولانی تر از زمان مورد نیاز مصرف نکنید.

مصرف دوزهای مختلف بیسوپرول را جا نیاندازید یا مصرف آن را به طور کلی متوقف نکنید و قبل از این کار حتما با پزشک متخصص خود مشورت داشته باشید. قطع ناگهانی مصرف بیزوپرولول ممکن است وضعیت شما را بدتر کرده و یا مشکلات جدی قلبی برایتان به وجود آورد.

اگر به جراحی نیاز دارید، قبل از انجام عمل جراحی حتما پزشک متخصص را از مصرف بیزوپرولول در روز ها و هفته های قبل مطلع کنید.

نیاز است در حین مصرف این دارو، فشار خون شما به صورت مرتب اندازه گیری شود.

حتی اگر با گذشت کمی زمان حس و حال بهتری پیدا کرده اید، مصرف بیزوپرولول را به صورت منظم ادامه دهید و هیچ دوز آن را رد نکنید. فشار خون بالا معمولا هیچ نشانه و علائم خاصی ندارد. ممکن است نیاز باشد این داروهای فشار خون را تا آخر عمر مصرف کنید.

بیزوپرولول را حتما در دمای اتاق نگه داری کنید و آن را از رطوبت و گرما دور نگه دارید. درب بطری را نیز در مواقعی که به آن نیاز ندارید، به صورت محکم ببندید.

حتما دوز از دست رفته را هرچه سریعتر مصرف کنید تا وارد سیستم گردش خون بدن شود. البته اگر به زمان مصرف دوز بعدی دارو نزدیک شده اید، نباید این کار را انجام دهید. هرگز جهت جبران دوزهای از دست رفته قبلی، میزان بیشتری را از دارو کنکور را مصرف نکنید.

حتما هرچه سریعتر به اورژانس مراجعه کرده و یا با اورژانس جهت آمدن به منزل شما تماس بگیرید.

این دارو می تواند قوه تعقل و واکنش های شما را تحت تاثیر بگذارد. حتما در صورتی که قرار است کاری انجام دهید که به هوشیاری شما نیاز دارد نظیر رانندگی، این دارو را با دقت مصرف کنید.

از بلند شدن ناگهانی در حین نشستن و یا دراز کشیدن اجتناب کنید یا  زمانی که حس گیجی دارید از بلند شدن پرهیز کنید. آرام از جای خود بلند شوید و کم کم راه بروید تا از افتادن ناگهانی جلوگیری شود.

از مصرف الکل دوری کنید. الکل می تواند برخی از عوارض جانبی قرص کونکور را افزایش دهد.

اگر هرگونه آلرژی و واکنش خاصی پس از مصرف این ماده دارویی داشتید، حتما با پزشکان متخصص در این زمینه صحبت کنید. از جمله این واکنش ها می توان به تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان و گلو اشاره کرد.

در صورت مشاهده علائم زیر خیلی زود به پزشک خود مراجعه کنید:

❇ تنگی نفس (حتی اگر میزان آن کم است)، ورم، اضافه وزن ناگهانی و سریععوارض قرص کونکور 5

❇ حس سبکی سر، نظیر حس اینکه قرار است از هوش بروید.

❇ برونش اسپاسم (تنگی قفسه سینه، مشکل در تنفس و خستگی)

از جمله عوارض جانبی قرص کونکور می توان به موارد زیر اشاره داشت:

❇ علائم سرماخوردگی نظیر آب ریزش بینی، قرمزی بینی، سرفه یا درد گلو

دکتر معالج خود را از تمام مواد دارویی که در حال مصرف آن هستید، مطلع کنید و همچنین اگر اخیرا مصرف داروی خاصی را آغاز یا متوقف کرده اید، این موضوع را نیز به اطلاع وی برسانید. به خصوص:

⚠توجه: این لیست کامل نیست. دیگر داروها نیز می توانند با بیزوپرولول تداخل دارویی داشته باشند.

سلام و عرض ادب بسیاری از عوارضی که بردید میتونه ناشی از خود نارسائی قلبی هم باشه و الزاما از داروها نیست به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و دستورات رو پیگیری بفرمائید کانکور رو ادامه بدید و در صورت نیاز میتونید آمیودارون رو جایگزین مگزیلیتین کنید.

سلام و عرض ادب در صورت وجود فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق مثل دیابت یا چربی خون و فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی بهتره که از نظر احتمال گرفتگی عروق بررسی بشید

سلام و عرض ادب بهتر هست که قبل از مصرف دارو یک هولتر نوار قلب ۲۴ ساعته انجام بدید.

سلام و عرض ادب برهی از علائم مورد اشاره از عوارض دارو است که در صورت عدم تحمل باید تعویض بشه و بخشی از علائم هم ناشی از افسردگی است که همکاران روانپزشک میتوانند کمک کنند.

سلام و عرض ادب در صورت عدم آریتمی خطرناک و نگران کننده میتونید کانکور رو بتدریج کم و نهایتا قطع کنید

سلام و عرض ادب درد شما به احتمال زیاد منشا قلبی نداره و احتمالا گوارشی است درد تنگی مجدد استنت شبیه دردهای اولیه است ولی احتمال گرفتگی استنت با استنت های دارویی خیلی کم و زمان آن هم معمولا بعد از ۳ ماه هست

سلام و عرض ادب در صورتیکه شدت نارسائی آئورت متوسط یا شدید باشه بهتره که از این دارو و یا سایر داروهای هم خانواده آن نظیر پروپرانولول و یا متورال استفاده نکنید.

سلام و عرض ادب کونکور در نارسائی قلبی کنترل نشده میتونه منجر به ورم پا میشه بنابراین ورم مچ دو طرفه میتونه بعلت این دارو باشه ولی از نظر سایر علل هم باید بررسی شوند

سلام و عرض ادبدر صورت عدم وجود نارسائی قلبی کنترل نشده مصرف کونکور بلامانع است ورم پا میتونه به هر علتی از جمله مصرف داروهای پایین آورنده فشار خون نظیر املودیپین و یا دیلتیازم باشه.

سلام و عرض ادب خیر علائمی که ذکر فرمودید از عوارض این دارو نیست.

دکتر سعید یزدان خواه بورد فوق تخصصی بیماری‌های قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

کونکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.عوارض قرص کونکور 5

قرص کونکور متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان بلاک کننده های بتا است. قرص کونکور با بلاک کردن عملکرد برخی از مواد شیمیایی طبیعی در بدن مثل اپی نفرین در رگ و قلب کار می کند. این عملکرد باعث کاهش ضربان قلب، کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش فشار قلبی می شود.

فشار خون و ضربان قلبتان را در زمان مصرف این دارو به طور مرتب چک کنید. نحوه گرفتن فشار خون را یاد بگیرید تا در خانه بتوانید فشارتان را اندازه بگیرید و نتیجه را به پزشکتان اطلاع دهید.

قرص کونکور را به طور مرتب استفاده کنید تا از آن بیشترین بهره را ببرید . برای اینکه همیشه یادتان بماند تا از این دارو استفاده کنید در یک ساعت معین در هر روز آنرا مصرف کنید. برای درمان فشار خون بالا ممکن است چند هفته طول بکشد تا درمان قطعی و مزایای قرص concor را به طور کامل دریافت کنید. به پزشک خود در صورت بهبود نیافتن و یا بدتر شدن بیماری گزارش دهید ( برای مثال فشار خون شما همانطور مثل قبل بالا باقی می ماند و یا از این می شود).عوارض قرص کونکور کور

بیزوپرولول به عنوان ماده موثره کونکور یک عامل بلوکه کننده اختصاصی آدرنورسپتور بتا یک می باشد. این دارو تمایل بسیار کمی به رسپتور بتا دو عضلات صاف برونش و عروق و هم چنین بر روی تنظیمات متابولیک مربوط به رسپتور بتا دو دارد. بنابراین انتظار نمی رود بیزوپرولول بر مقاومت مجاری تنفسی و اثرات متابولیک مرتبط به بتا دو تاثیری داشته باشد.

جذب: بیزپرولول تقریبا به طور کامل (از 9%) از راه دستگاه گوارش جذب می شود. به خاطر اثر کوچک عبور اول کبدی تقریبا 1%، فراهمی زیستی دارو حدود 9 % در صورت مصرف خوراکی می باشد. فراهمی زیستی این دارو تحت غذا قرار نمی گیرد. کینتیک بیزوپرولول خطی بوده و غلظت پلاسمایی آن متناسب است با دوز تجویز در صورتی که این دوز بین 5 تا 2 میلی گرم باشد. پیک غلظت پلاسمایی در حدود 2 تا 3 ساعت بعد از مصرف اتفاق می افتد.

توزیع: بیزپرولول به طور وسیعی توزیع می شود. حجم توزیع آن 5/3 لیتر در هر کیلوگرم وزن بدن می باشد. اتصال به پروتئین پلاسمایی تقریبا 3% می باشد.

متابولیسم: بیزوپرولول طی مسیر های اکسیداتیو متابولیزه می شود. همه متابولیت های آن بسیار قطبی بوده و از طریق کلیه دفع می شود. متابولیت اصلی آن در پلاسما و ادرار انسان بدون فعالیت فارماکولوژیکی می باشد. اطلاعات به دست آمده از مطالعات برون تنی بر روی میکروزوم های کبد انسان نشان می دهد که حدود 95% بیزوپرولول به وسیله CYP3A4 متابولیزه شده و CYP2D6 تنها نقش کوچکی را نشان می دهد.

حذف: بالانس کلیرانس بیزوپرولول بین حذف مولکول دست نخورده از کلیه (5%) و متابولیسم کبدی (5%) که متابولیت های آن هم چنین از کلیه دفع می شود، می باشد. کلیرانس کلی بیزوپرولول حدود 15 لیتر در ساعت بوده و نیمه عمر حذف بیزوپرولول 1 تا 12 ساعت می باشد

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:

مصرف دارو را متوقف کنید و با پزشک مشورت نمائید.

کونکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد. تاثیر کونکور بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کونکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

از مصرف همزمان کونکور با داروهای زیر اجتناب کنید: داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.

۱- خستگی، ضربان قلب آرام، اسهال و سرگیجه ممکن است اتفاق بیفتد. اگر هر کدام از این عوارض ایجاد شد و یا بدتر شد بلافاصله به پزشک و یا داروسازتان اطلاع دهید. برای کاهش ریسک ابتلا به سرگیجه خیلی آرام از حالت خوابیده یا نشسته بلند شوید . ۲- قرص کونکور ممکن است جریان خون دست و پا را کاهش دهد؛ برای همین احساس سرما در این قسمت ها ایجاد می شود. سیگار کشیدن این حس را بدتر می کند. لباس های گرم بپوشید و از کشیدن سیگار خودداری کنید. ۳- به پزشک خود بلافاصله در صورت تجربه ی ر کدام از این عوارض ناخوشایند ولی جدی گزارش دهید: تورم مچ پا / خستگی و ضعف شدید / تنگی نفس / افزایش ناگهانی وزن ۴-و اکنش های شدید آلرژیک به این دارو بسیار نادر است. با این حال در صورت مشاهده هر گونه واکنش شدید آلرژیک به قرص concor مانند: خارش شدید، تورم مخصوصا در صورت، زبان و گلو، سرگیجه شدید و یا مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید.

کونکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

در صورت مصرف بیش از حد کونکور و داشتن علائم جدی مثل بیهوش شدن و یا مشکلات تنفسی بلافاصله به اورژانس مراجعه نمایید.عوارض قرص کونکور 5

قرص concor در اتاق با دمای بین ۶۸ تا ۷۷ درجه فارنهایت ( ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد ) و به دور از هر گونه رطوبت نگهداری کنید. قرص کونکور را از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید.

علت افزایش ضربان و تپش قلب در خواب و بهترین راه درمان این عارضه

درمان ضربان قلب پایین (علل و عوارض کاهش ضربان قلب)

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

دکتر سعید یزدانخواه متخصص آنژیوگرافی – متخصص قلب و عروق

تا به حال دارویی به کونکور یا همان concor را شنیده اید؟ این دارو متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان مسدود کننده های بتا است که بر روی قلب و گردش خون تاثیر می گذارد (گردش خون در شریان های قلب و رگ های بدن).

ممکن است از داروی کونکور جهت اهداف دیگری که در این راهنمای درمانی آمده است نیز استفاده شود، بنابراین نمی توان آن را داروی انحصاری برای درمان فشار خون بالای افراد در نظر گرفت.

داروی کونکور با های زبتا و بیزوپرولول نیز شناخته می شود.عوارض قرص کونکور کور

بدون هماهنگی با پزشک معالج خود مصرف دوزهای کونکور را به تعویق نیاندازید و خوردن این دارو را به طور کلی متوقف نکنید. توقف ناگهانی قرص کونکور می تواند منجر به بدتر شدن شرایط شما شود و مشکلات جدی قلبی برایتان ایجاد کند.

اگر نیاز به هر نوع جراحی در بدن خود دارید، حتما قبل از انجام عمل به پزشک معالج خود اطلاع دهید که در حال استفاده از داروی بیزوپرولول هستید.

در صورت داشتن یک مشکل جدی قلبی، نباید از بیزوپرولول استفاده کنید. مخصوصا کسانی که با بیماری AV Block، یک نارسایی قلبی شدید، یا کسانی که با مشکل ضربان قلب ضعیف دست و پنجه نرم می کنند.

حتی اگر حال شما رو به بهبود است، استفاده از بیزوپرولول را منظم ادامه دهید. فشار خون بالا معمولا هیچ علامت خاصی ندارد. ممکن است به خاطر شرایط خود مجبور به استفاده از داروهای فشار خون تا پایان عمر شوید.

در صورت داشتن مشکلات قلبی جدی و یا داشتن آلرژی، نباید از داروی بیزوپرولول جهت درمان خود استفاده کنید. همچنین داشتن شرایط زیر نیز استفاده از بیزوپرولول را منتفی می کند:

✳ ضربان قلب ضعیف که معمولا منجر به بیهوشی و بی حالی شما می شود.

برای اینکه از امن بودن داروی بیزوپرولول برای سلامتی خود مطمئن شوید، پزشک معالج خود را از موارد زیر مطلع کنید:

✳ آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه یا سایر اختلالات تنفسی

✳ دیابت (مصرف بیسوپرولول می تواند برای شما سخت تر از زمانی باشد که شما قند خون پایین دارید)

هنوز مشخص نشده است که آیا مصرف داروی کونکور برای جنین خطرناک است یا خیر. اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید، حتما پزشک معالج خود را از این موضوع مطلع کنید.

هنوز مشخص نیست که ماده بیزوپرولول می تواند به شیر مادر وارد شود یا نه، یا اینکه بچه ای که شیرخوار است را تحت تاثیر قرار می دهد یا خیر. حتما پزشک معالج خود را از شیر دادن به کودک مطلع کنید.

مصرف بیزوپرولول برای هیچ فرد کمتر از 18 سال توصیه نمی شود و مورد تایید نیست.

بیزوپرولول را دقیقا همانگونه که به شما تجویز شده است، مصرف کنید. تمامی دستورالعمل های موجود بر روی برچسب دارو و نسخه خود را به طور دقیق دنبال کنید.

ممکن است پزشک متخصص پس از هر دوره مصرف، میزان دوز مصرفی را تغییر دهد تا مطمئن شود بهترین نتایج را از مصرف بیزوپرولول دریافت کرده اید. هرگز این دارو را با میزان یا کمتر از حد تجویز شده و طولانی تر از زمان مورد نیاز مصرف نکنید.

مصرف دوزهای مختلف بیسوپرول را جا نیاندازید یا مصرف آن را به طور کلی متوقف نکنید و قبل از این کار حتما با پزشک متخصص خود مشورت داشته باشید. قطع ناگهانی مصرف بیزوپرولول ممکن است وضعیت شما را بدتر کرده و یا مشکلات جدی قلبی برایتان به وجود آورد.

اگر به جراحی نیاز دارید، قبل از انجام عمل جراحی حتما پزشک متخصص را از مصرف بیزوپرولول در روز ها و هفته های قبل مطلع کنید.

نیاز است در حین مصرف این دارو، فشار خون شما به صورت مرتب اندازه گیری شود.

حتی اگر با گذشت کمی زمان حس و حال بهتری پیدا کرده اید، مصرف بیزوپرولول را به صورت منظم ادامه دهید و هیچ دوز آن را رد نکنید. فشار خون بالا معمولا هیچ نشانه و علائم خاصی ندارد. ممکن است نیاز باشد این داروهای فشار خون را تا آخر عمر مصرف کنید.

بیزوپرولول را حتما در دمای اتاق نگه داری کنید و آن را از رطوبت و گرما دور نگه دارید. درب بطری را نیز در مواقعی که به آن نیاز ندارید، به صورت محکم ببندید.

حتما دوز از دست رفته را هرچه سریعتر مصرف کنید تا وارد سیستم گردش خون بدن شود. البته اگر به زمان مصرف دوز بعدی دارو نزدیک شده اید، نباید این کار را انجام دهید. هرگز جهت جبران دوزهای از دست رفته قبلی، میزان بیشتری را از دارو کنکور را مصرف نکنید.

حتما هرچه سریعتر به اورژانس مراجعه کرده و یا با اورژانس جهت آمدن به منزل شما تماس بگیرید.

این دارو می تواند قوه تعقل و واکنش های شما را تحت تاثیر بگذارد. حتما در صورتی که قرار است کاری انجام دهید که به هوشیاری شما نیاز دارد نظیر رانندگی، این دارو را با دقت مصرف کنید.

از بلند شدن ناگهانی در حین نشستن و یا دراز کشیدن اجتناب کنید یا  زمانی که حس گیجی دارید از بلند شدن پرهیز کنید. آرام از جای خود بلند شوید و کم کم راه بروید تا از افتادن ناگهانی جلوگیری شود.

از مصرف الکل دوری کنید. الکل می تواند برخی از عوارض جانبی قرص کونکور را افزایش دهد.

اگر هرگونه آلرژی و واکنش خاصی پس از مصرف این ماده دارویی داشتید، حتما با پزشکان متخصص در این زمینه صحبت کنید. از جمله این واکنش ها می توان به تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان و گلو اشاره کرد.

در صورت مشاهده علائم زیر خیلی زود به پزشک خود مراجعه کنید:

❇ تنگی نفس (حتی اگر میزان آن کم است)، ورم، اضافه وزن ناگهانی و سریععوارض قرص کونکور کور

❇ حس سبکی سر، نظیر حس اینکه قرار است از هوش بروید.

❇ برونش اسپاسم (تنگی قفسه سینه، مشکل در تنفس و خستگی)

از جمله عوارض جانبی قرص کونکور می توان به موارد زیر اشاره داشت:

❇ علائم سرماخوردگی نظیر آب ریزش بینی، قرمزی بینی، سرفه یا درد گلو

دکتر معالج خود را از تمام مواد دارویی که در حال مصرف آن هستید، مطلع کنید و همچنین اگر اخیرا مصرف داروی خاصی را آغاز یا متوقف کرده اید، این موضوع را نیز به اطلاع وی برسانید. به خصوص:

⚠توجه: این لیست کامل نیست. دیگر داروها نیز می توانند با بیزوپرولول تداخل دارویی داشته باشند.

سلام و عرض ادب بسیاری از عوارضی که بردید میتونه ناشی از خود نارسائی قلبی هم باشه و الزاما از داروها نیست به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و دستورات رو پیگیری بفرمائید کانکور رو ادامه بدید و در صورت نیاز میتونید آمیودارون رو جایگزین مگزیلیتین کنید.

سلام و عرض ادب در صورت وجود فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق مثل دیابت یا چربی خون و فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی بهتره که از نظر احتمال گرفتگی عروق بررسی بشید

سلام و عرض ادب بهتر هست که قبل از مصرف دارو یک هولتر نوار قلب ۲۴ ساعته انجام بدید.

سلام و عرض ادب برهی از علائم مورد اشاره از عوارض دارو است که در صورت عدم تحمل باید تعویض بشه و بخشی از علائم هم ناشی از افسردگی است که همکاران روانپزشک میتوانند کمک کنند.

سلام و عرض ادب در صورت عدم آریتمی خطرناک و نگران کننده میتونید کانکور رو بتدریج کم و نهایتا قطع کنید

سلام و عرض ادب درد شما به احتمال زیاد منشا قلبی نداره و احتمالا گوارشی است درد تنگی مجدد استنت شبیه دردهای اولیه است ولی احتمال گرفتگی استنت با استنت های دارویی خیلی کم و زمان آن هم معمولا بعد از ۳ ماه هست

سلام و عرض ادب در صورتیکه شدت نارسائی آئورت متوسط یا شدید باشه بهتره که از این دارو و یا سایر داروهای هم خانواده آن نظیر پروپرانولول و یا متورال استفاده نکنید.

سلام و عرض ادب کونکور در نارسائی قلبی کنترل نشده میتونه منجر به ورم پا میشه بنابراین ورم مچ دو طرفه میتونه بعلت این دارو باشه ولی از نظر سایر علل هم باید بررسی شوند

سلام و عرض ادبدر صورت عدم وجود نارسائی قلبی کنترل نشده مصرف کونکور بلامانع است ورم پا میتونه به هر علتی از جمله مصرف داروهای پایین آورنده فشار خون نظیر املودیپین و یا دیلتیازم باشه.

سلام و عرض ادب خیر علائمی که ذکر فرمودید از عوارض این دارو نیست.

دکتر سعید یزدان خواه بورد فوق تخصصی بیماری‌های قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

کونکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.عوارض قرص کونکور کور

قرص کونکور متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان بلاک کننده های بتا است. قرص کونکور با بلاک کردن عملکرد برخی از مواد شیمیایی طبیعی در بدن مثل اپی نفرین در رگ و قلب کار می کند. این عملکرد باعث کاهش ضربان قلب، کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش فشار قلبی می شود.

فشار خون و ضربان قلبتان را در زمان مصرف این دارو به طور مرتب چک کنید. نحوه گرفتن فشار خون را یاد بگیرید تا در خانه بتوانید فشارتان را اندازه بگیرید و نتیجه را به پزشکتان اطلاع دهید.

قرص کونکور را به طور مرتب استفاده کنید تا از آن بیشترین بهره را ببرید . برای اینکه همیشه یادتان بماند تا از این دارو استفاده کنید در یک ساعت معین در هر روز آنرا مصرف کنید. برای درمان فشار خون بالا ممکن است چند هفته طول بکشد تا درمان قطعی و مزایای قرص concor را به طور کامل دریافت کنید. به پزشک خود در صورت بهبود نیافتن و یا بدتر شدن بیماری گزارش دهید ( برای مثال فشار خون شما همانطور مثل قبل بالا باقی می ماند و یا از این می شود).

بیزوپرولول به عنوان ماده موثره کونکور یک عامل بلوکه کننده اختصاصی آدرنورسپتور بتا یک می باشد. این دارو تمایل بسیار کمی به رسپتور بتا دو عضلات صاف برونش و عروق و هم چنین بر روی تنظیمات متابولیک مربوط به رسپتور بتا دو دارد. بنابراین انتظار نمی رود بیزوپرولول بر مقاومت مجاری تنفسی و اثرات متابولیک مرتبط به بتا دو تاثیری داشته باشد.

جذب: بیزپرولول تقریبا به طور کامل (از 9%) از راه دستگاه گوارش جذب می شود. به خاطر اثر کوچک عبور اول کبدی تقریبا 1%، فراهمی زیستی دارو حدود 9 % در صورت مصرف خوراکی می باشد. فراهمی زیستی این دارو تحت غذا قرار نمی گیرد. کینتیک بیزوپرولول خطی بوده و غلظت پلاسمایی آن متناسب است با دوز تجویز در صورتی که این دوز بین 5 تا 2 میلی گرم باشد. پیک غلظت پلاسمایی در حدود 2 تا 3 ساعت بعد از مصرف اتفاق می افتد.

توزیع: بیزپرولول به طور وسیعی توزیع می شود. حجم توزیع آن 5/3 لیتر در هر کیلوگرم وزن بدن می باشد. اتصال به پروتئین پلاسمایی تقریبا 3% می باشد.

متابولیسم: بیزوپرولول طی مسیر های اکسیداتیو متابولیزه می شود. همه متابولیت های آن بسیار قطبی بوده و از طریق کلیه دفع می شود. متابولیت اصلی آن در پلاسما و ادرار انسان بدون فعالیت فارماکولوژیکی می باشد. اطلاعات به دست آمده از مطالعات برون تنی بر روی میکروزوم های کبد انسان نشان می دهد که حدود 95% بیزوپرولول به وسیله CYP3A4 متابولیزه شده و CYP2D6 تنها نقش کوچکی را نشان می دهد.

حذف: بالانس کلیرانس بیزوپرولول بین حذف مولکول دست نخورده از کلیه (5%) و متابولیسم کبدی (5%) که متابولیت های آن هم چنین از کلیه دفع می شود، می باشد. کلیرانس کلی بیزوپرولول حدود 15 لیتر در ساعت بوده و نیمه عمر حذف بیزوپرولول 1 تا 12 ساعت می باشد

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:

مصرف دارو را متوقف کنید و با پزشک مشورت نمائید.

کونکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد. تاثیر کونکور بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کونکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

از مصرف همزمان کونکور با داروهای زیر اجتناب کنید: داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.

۱- خستگی، ضربان قلب آرام، اسهال و سرگیجه ممکن است اتفاق بیفتد. اگر هر کدام از این عوارض ایجاد شد و یا بدتر شد بلافاصله به پزشک و یا داروسازتان اطلاع دهید. برای کاهش ریسک ابتلا به سرگیجه خیلی آرام از حالت خوابیده یا نشسته بلند شوید . ۲- قرص کونکور ممکن است جریان خون دست و پا را کاهش دهد؛ برای همین احساس سرما در این قسمت ها ایجاد می شود. سیگار کشیدن این حس را بدتر می کند. لباس های گرم بپوشید و از کشیدن سیگار خودداری کنید. ۳- به پزشک خود بلافاصله در صورت تجربه ی ر کدام از این عوارض ناخوشایند ولی جدی گزارش دهید: تورم مچ پا / خستگی و ضعف شدید / تنگی نفس / افزایش ناگهانی وزن ۴-و اکنش های شدید آلرژیک به این دارو بسیار نادر است. با این حال در صورت مشاهده هر گونه واکنش شدید آلرژیک به قرص concor مانند: خارش شدید، تورم مخصوصا در صورت، زبان و گلو، سرگیجه شدید و یا مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید.

کونکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

در صورت مصرف بیش از حد کونکور و داشتن علائم جدی مثل بیهوش شدن و یا مشکلات تنفسی بلافاصله به اورژانس مراجعه نمایید.

قرص concor در اتاق با دمای بین ۶۸ تا ۷۷ درجه فارنهایت ( ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد ) و به دور از هر گونه رطوبت نگهداری کنید. قرص کونکور را از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید.

علت افزایش ضربان و تپش قلب در خواب و بهترین راه درمان این عارضه

درمان ضربان قلب پایین (علل و عوارض کاهش ضربان قلب)

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

دکتر سعید یزدانخواه متخصص آنژیوگرافی – متخصص قلب و عروق

تا به حال دارویی به کونکور یا همان concor را شنیده اید؟ این دارو متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان مسدود کننده های بتا است که بر روی قلب و گردش خون تاثیر می گذارد (گردش خون در شریان های قلب و رگ های بدن).

ممکن است از داروی کونکور جهت اهداف دیگری که در این راهنمای درمانی آمده است نیز استفاده شود، بنابراین نمی توان آن را داروی انحصاری برای درمان فشار خون بالای افراد در نظر گرفت.

داروی کونکور با های زبتا و بیزوپرولول نیز شناخته می شود.

بدون هماهنگی با پزشک معالج خود مصرف دوزهای کونکور را به تعویق نیاندازید و خوردن این دارو را به طور کلی متوقف نکنید. توقف ناگهانی قرص کونکور می تواند منجر به بدتر شدن شرایط شما شود و مشکلات جدی قلبی برایتان ایجاد کند.

اگر نیاز به هر نوع جراحی در بدن خود دارید، حتما قبل از انجام عمل به پزشک معالج خود اطلاع دهید که در حال استفاده از داروی بیزوپرولول هستید.

در صورت داشتن یک مشکل جدی قلبی، نباید از بیزوپرولول استفاده کنید. مخصوصا کسانی که با بیماری AV Block، یک نارسایی قلبی شدید، یا کسانی که با مشکل ضربان قلب ضعیف دست و پنجه نرم می کنند.

حتی اگر حال شما رو به بهبود است، استفاده از بیزوپرولول را منظم ادامه دهید. فشار خون بالا معمولا هیچ علامت خاصی ندارد. ممکن است به خاطر شرایط خود مجبور به استفاده از داروهای فشار خون تا پایان عمر شوید.

در صورت داشتن مشکلات قلبی جدی و یا داشتن آلرژی، نباید از داروی بیزوپرولول جهت درمان خود استفاده کنید. همچنین داشتن شرایط زیر نیز استفاده از بیزوپرولول را منتفی می کند:

✳ ضربان قلب ضعیف که معمولا منجر به بیهوشی و بی حالی شما می شود.

برای اینکه از امن بودن داروی بیزوپرولول برای سلامتی خود مطمئن شوید، پزشک معالج خود را از موارد زیر مطلع کنید:

✳ آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه یا سایر اختلالات تنفسی

✳ دیابت (مصرف بیسوپرولول می تواند برای شما سخت تر از زمانی باشد که شما قند خون پایین دارید)

هنوز مشخص نشده است که آیا مصرف داروی کونکور برای جنین خطرناک است یا خیر. اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید، حتما پزشک معالج خود را از این موضوع مطلع کنید.

هنوز مشخص نیست که ماده بیزوپرولول می تواند به شیر مادر وارد شود یا نه، یا اینکه بچه ای که شیرخوار است را تحت تاثیر قرار می دهد یا خیر. حتما پزشک معالج خود را از شیر دادن به کودک مطلع کنید.

مصرف بیزوپرولول برای هیچ فرد کمتر از 18 سال توصیه نمی شود و مورد تایید نیست.

بیزوپرولول را دقیقا همانگونه که به شما تجویز شده است، مصرف کنید. تمامی دستورالعمل های موجود بر روی برچسب دارو و نسخه خود را به طور دقیق دنبال کنید.

ممکن است پزشک متخصص پس از هر دوره مصرف، میزان دوز مصرفی را تغییر دهد تا مطمئن شود بهترین نتایج را از مصرف بیزوپرولول دریافت کرده اید. هرگز این دارو را با میزان یا کمتر از حد تجویز شده و طولانی تر از زمان مورد نیاز مصرف نکنید.

مصرف دوزهای مختلف بیسوپرول را جا نیاندازید یا مصرف آن را به طور کلی متوقف نکنید و قبل از این کار حتما با پزشک متخصص خود مشورت داشته باشید. قطع ناگهانی مصرف بیزوپرولول ممکن است وضعیت شما را بدتر کرده و یا مشکلات جدی قلبی برایتان به وجود آورد.

اگر به جراحی نیاز دارید، قبل از انجام عمل جراحی حتما پزشک متخصص را از مصرف بیزوپرولول در روز ها و هفته های قبل مطلع کنید.

نیاز است در حین مصرف این دارو، فشار خون شما به صورت مرتب اندازه گیری شود.

حتی اگر با گذشت کمی زمان حس و حال بهتری پیدا کرده اید، مصرف بیزوپرولول را به صورت منظم ادامه دهید و هیچ دوز آن را رد نکنید. فشار خون بالا معمولا هیچ نشانه و علائم خاصی ندارد. ممکن است نیاز باشد این داروهای فشار خون را تا آخر عمر مصرف کنید.

بیزوپرولول را حتما در دمای اتاق نگه داری کنید و آن را از رطوبت و گرما دور نگه دارید. درب بطری را نیز در مواقعی که به آن نیاز ندارید، به صورت محکم ببندید.

حتما دوز از دست رفته را هرچه سریعتر مصرف کنید تا وارد سیستم گردش خون بدن شود. البته اگر به زمان مصرف دوز بعدی دارو نزدیک شده اید، نباید این کار را انجام دهید. هرگز جهت جبران دوزهای از دست رفته قبلی، میزان بیشتری را از دارو کنکور را مصرف نکنید.

حتما هرچه سریعتر به اورژانس مراجعه کرده و یا با اورژانس جهت آمدن به منزل شما تماس بگیرید.

این دارو می تواند قوه تعقل و واکنش های شما را تحت تاثیر بگذارد. حتما در صورتی که قرار است کاری انجام دهید که به هوشیاری شما نیاز دارد نظیر رانندگی، این دارو را با دقت مصرف کنید.

از بلند شدن ناگهانی در حین نشستن و یا دراز کشیدن اجتناب کنید یا  زمانی که حس گیجی دارید از بلند شدن پرهیز کنید. آرام از جای خود بلند شوید و کم کم راه بروید تا از افتادن ناگهانی جلوگیری شود.

از مصرف الکل دوری کنید. الکل می تواند برخی از عوارض جانبی قرص کونکور را افزایش دهد.

اگر هرگونه آلرژی و واکنش خاصی پس از مصرف این ماده دارویی داشتید، حتما با پزشکان متخصص در این زمینه صحبت کنید. از جمله این واکنش ها می توان به تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان و گلو اشاره کرد.

در صورت مشاهده علائم زیر خیلی زود به پزشک خود مراجعه کنید:

❇ تنگی نفس (حتی اگر میزان آن کم است)، ورم، اضافه وزن ناگهانی و سریع

❇ حس سبکی سر، نظیر حس اینکه قرار است از هوش بروید.

❇ برونش اسپاسم (تنگی قفسه سینه، مشکل در تنفس و خستگی)

از جمله عوارض جانبی قرص کونکور می توان به موارد زیر اشاره داشت:

❇ علائم سرماخوردگی نظیر آب ریزش بینی، قرمزی بینی، سرفه یا درد گلو

دکتر معالج خود را از تمام مواد دارویی که در حال مصرف آن هستید، مطلع کنید و همچنین اگر اخیرا مصرف داروی خاصی را آغاز یا متوقف کرده اید، این موضوع را نیز به اطلاع وی برسانید. به خصوص:

⚠توجه: این لیست کامل نیست. دیگر داروها نیز می توانند با بیزوپرولول تداخل دارویی داشته باشند.

سلام و عرض ادب بسیاری از عوارضی که بردید میتونه ناشی از خود نارسائی قلبی هم باشه و الزاما از داروها نیست به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و دستورات رو پیگیری بفرمائید کانکور رو ادامه بدید و در صورت نیاز میتونید آمیودارون رو جایگزین مگزیلیتین کنید.

سلام و عرض ادب در صورت وجود فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق مثل دیابت یا چربی خون و فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی بهتره که از نظر احتمال گرفتگی عروق بررسی بشید

سلام و عرض ادب بهتر هست که قبل از مصرف دارو یک هولتر نوار قلب ۲۴ ساعته انجام بدید.

سلام و عرض ادب برهی از علائم مورد اشاره از عوارض دارو است که در صورت عدم تحمل باید تعویض بشه و بخشی از علائم هم ناشی از افسردگی است که همکاران روانپزشک میتوانند کمک کنند.

سلام و عرض ادب در صورت عدم آریتمی خطرناک و نگران کننده میتونید کانکور رو بتدریج کم و نهایتا قطع کنید

سلام و عرض ادب درد شما به احتمال زیاد منشا قلبی نداره و احتمالا گوارشی است درد تنگی مجدد استنت شبیه دردهای اولیه است ولی احتمال گرفتگی استنت با استنت های دارویی خیلی کم و زمان آن هم معمولا بعد از ۳ ماه هست

سلام و عرض ادب در صورتیکه شدت نارسائی آئورت متوسط یا شدید باشه بهتره که از این دارو و یا سایر داروهای هم خانواده آن نظیر پروپرانولول و یا متورال استفاده نکنید.

سلام و عرض ادب کونکور در نارسائی قلبی کنترل نشده میتونه منجر به ورم پا میشه بنابراین ورم مچ دو طرفه میتونه بعلت این دارو باشه ولی از نظر سایر علل هم باید بررسی شوند

سلام و عرض ادبدر صورت عدم وجود نارسائی قلبی کنترل نشده مصرف کونکور بلامانع است ورم پا میتونه به هر علتی از جمله مصرف داروهای پایین آورنده فشار خون نظیر املودیپین و یا دیلتیازم باشه.

سلام و عرض ادب خیر علائمی که ذکر فرمودید از عوارض این دارو نیست.

دکتر سعید یزدان خواه بورد فوق تخصصی بیماری‌های قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

کنکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:

مصرف کنکور 5 میلی گرم باید در بیمارانی که ضربان قلب کند (bradycardia) یا بلوک دهلیزی‌ و بطنی درجه  AV) ‌ II) یا III دارند اجتناب شود. این دارو ممکن است موجب کند شدن ضربان قلب در این بیماران شود و عوارض جدی داشته باشد.

مصرف این دارو بایستی در افرادی که cardiogenic shock یا فشار خون پایین دارند اجتناب شود (فشار خون کمتر از 9 mmHg). مصرف این دارو در این قبیل بیماران شرایط را بدتر خواهد کرد.

امکان دارد کنکور باعث تنگی نایژه شود بنابراین باید مصرف آن در بیمارانی که آسم دارند اجتناب شود زیرا ممکن است باعث حمله آسم شود.

مصرف این دارو در بیمارانی که تومور غده‌ فوق‌ کلیوی‌ دارند نیز اجتناب شود (فئوکروموسیتوما).

امکان دارد این دارو علائم قند خون پایین را پنهان کند بنابراین  در بیمارانی که دیابت دارند با احتیاط بیشتری مصرف شود.

کنکور 5 میلی گرم در شرایط زیر با احتیاط بیشتری مصرف شود:

کنکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد.

تاثیر این دارو بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کنکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

درمان باید با دوز پایین شروع شود و سپس به تدریج افزایش یابد تا به یک دوز معین برسد.

کنکور 5 میلی گرم صبح باید در طول زمان صبحانه یا بعد از آن مصرف شود. قرص را به صورت کامل با یک لیوان آب ببلعید. قرص را نجوید چون شاید اثر دارو را تغییر کند.

لازم است تا قبل از متوقف کردن مصرف دارو دوز آن را به صورت تدریجی تغییر دهید. همیشه با پزشک معالجتان درباره ایمن ترین روش برای کاهش تدریجی دارو مشورت نمایید.

داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

دیگوکسین، داروئی است که در درمان سکته قلبی استفاده می شود.

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.

کنکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

در صورتی که هر کدام از عوارض جانبی را تجربه کردید با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

اطلاعات این مقاله فقط جنبه آموزشی داشته و نمی تواند جایگزین دستورات، تشخیص یا درمان پزشک گردد.

اگر در مورد سلامتی خود نگران هستید و یا هرگونه سوالی دارید باید با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

با عرض سلام خانمی ۴۰ساله که حدود ۲۲است ،با کمبود فاکتور CوS مواجه و تا حال با داروهای وارفارین سپس کلگزان و ۲سالی هست که اُکسابین استفاده میکنم البته طی این سالیان مکرراً دچار DVTشده ام در حال حاضر با علائمی همچون ضربان قلب شدید ،خفگی و سردردهای شدید ودردهای زیاد و سوزش پشت قفسه سینه به پزشک مراجعه کردم قابل ذکر است که فشار خون پایینی دارم بین ۸تا ۱۰که کمتر به ۱۰میرسه و داروی کنوکور ۵را تجویز کرده اند و آیا با این علائم دارو را استفاده کنم یا نه؟

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما : | تبلیغات در یاد بگیر دات کام

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است. Powerd by: WP

بر اساس آنچه نوشته اید قلب شما سالم است و مشکل شما اضطراب و استرس است. وقتی ضربان بالای قلب به علت اضطراب است تجویز داروهای کند کننده ضربان صحیح نیست. کند کردن ضربان به زور دارو، باعث بروز عوارض از جمله کاهش توانایی برای فعالیت می شود. درمان شما ورزش منظم و مراجعه به همکاران اعصاب و روان برای درمان اصولی مشکلات عصبی است.

کونکور دارویی است که حاوی یک ماده فعال به بیزوپرولول است و متعلق به گروه بتا بلاکر می باشد. این دارو برای درمان فشار خون و آنژین قلبی استفاده می شود.

قرص کونکور متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان بلاک کننده های بتا است. قرص کونکور با بلاک کردن عملکرد برخی از مواد شیمیایی طبیعی در بدن مثل اپی نفرین در رگ و قلب کار می کند. این عملکرد باعث کاهش ضربان قلب، کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش فشار قلبی می شود.

فشار خون و ضربان قلبتان را در زمان مصرف این دارو به طور مرتب چک کنید. نحوه گرفتن فشار خون را یاد بگیرید تا در خانه بتوانید فشارتان را اندازه بگیرید و نتیجه را به پزشکتان اطلاع دهید.

قرص کونکور را به طور مرتب استفاده کنید تا از آن بیشترین بهره را ببرید . برای اینکه همیشه یادتان بماند تا از این دارو استفاده کنید در یک ساعت معین در هر روز آنرا مصرف کنید. برای درمان فشار خون بالا ممکن است چند هفته طول بکشد تا درمان قطعی و مزایای قرص concor را به طور کامل دریافت کنید. به پزشک خود در صورت بهبود نیافتن و یا بدتر شدن بیماری گزارش دهید ( برای مثال فشار خون شما همانطور مثل قبل بالا باقی می ماند و یا از این می شود).

بیزوپرولول به عنوان ماده موثره کونکور یک عامل بلوکه کننده اختصاصی آدرنورسپتور بتا یک می باشد. این دارو تمایل بسیار کمی به رسپتور بتا دو عضلات صاف برونش و عروق و هم چنین بر روی تنظیمات متابولیک مربوط به رسپتور بتا دو دارد. بنابراین انتظار نمی رود بیزوپرولول بر مقاومت مجاری تنفسی و اثرات متابولیک مرتبط به بتا دو تاثیری داشته باشد.

جذب: بیزپرولول تقریبا به طور کامل (از 9%) از راه دستگاه گوارش جذب می شود. به خاطر اثر کوچک عبور اول کبدی تقریبا 1%، فراهمی زیستی دارو حدود 9 % در صورت مصرف خوراکی می باشد. فراهمی زیستی این دارو تحت غذا قرار نمی گیرد. کینتیک بیزوپرولول خطی بوده و غلظت پلاسمایی آن متناسب است با دوز تجویز در صورتی که این دوز بین 5 تا 2 میلی گرم باشد. پیک غلظت پلاسمایی در حدود 2 تا 3 ساعت بعد از مصرف اتفاق می افتد.

توزیع: بیزپرولول به طور وسیعی توزیع می شود. حجم توزیع آن 5/3 لیتر در هر کیلوگرم وزن بدن می باشد. اتصال به پروتئین پلاسمایی تقریبا 3% می باشد.

متابولیسم: بیزوپرولول طی مسیر های اکسیداتیو متابولیزه می شود. همه متابولیت های آن بسیار قطبی بوده و از طریق کلیه دفع می شود. متابولیت اصلی آن در پلاسما و ادرار انسان بدون فعالیت فارماکولوژیکی می باشد. اطلاعات به دست آمده از مطالعات برون تنی بر روی میکروزوم های کبد انسان نشان می دهد که حدود 95% بیزوپرولول به وسیله CYP3A4 متابولیزه شده و CYP2D6 تنها نقش کوچکی را نشان می دهد.

حذف: بالانس کلیرانس بیزوپرولول بین حذف مولکول دست نخورده از کلیه (5%) و متابولیسم کبدی (5%) که متابولیت های آن هم چنین از کلیه دفع می شود، می باشد. کلیرانس کلی بیزوپرولول حدود 15 لیتر در ساعت بوده و نیمه عمر حذف بیزوپرولول 1 تا 12 ساعت می باشد

بیمارانی که به ماده فعال بیزوپرولول یا داروهای مشابه دیگر آلرژی دارند باید از مصرف کنکور اجتناب کنند. داروهایی مانند:

مصرف دارو را متوقف کنید و با پزشک مشورت نمائید.

کونکور تنها اگر مزایای این دارو برای مادر مهمتر از خطرش برای کودک باشد، در طول دوران بارداری استفاده می شود. بر طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده، این دارو متعلق به گروه C می باشد. به این معنی که مطالعه روی حیوانات اثر جانبی روی جنین نشان داده اما مطالعات انسانی در این مورد وجود ندارد. تاثیر کونکور بر روی شیر مشخص نشده است. تا زمانی که از این دارو استفاده می کنید از شیر دادن به کودک خود اجتناب کنید.

دوز های دارو شامل: کونکور 2.5 میلی گرم، 5 میلی گرم و 1 میلی گرم می باشد.

از مصرف همزمان کونکور با داروهای زیر اجتناب کنید: داروهایی که در درمان بیماری قلبی مصرف می شوند به اصطلاح مسدود یا بلوک کننده کانال کلسیم یده می شوند مانند:

داروهای دیگری که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند مانند:

داروهای آریتمی، داروهایی که در درمان بیماری های قلبی مصرف می شوند مانند:

و دیگر بتابلاکرها، حتی در فرم قطره های چشمی مانند:

ضد افسردگی ها، داروهائی هستند که در درمان افسردگی مصرف می شوند مانند:

درباره تمام داروها و فرآورده های گیاهی که در حال مصرف هستید با پزشک معالج مشورت نمایید.

۱- خستگی، ضربان قلب آرام، اسهال و سرگیجه ممکن است اتفاق بیفتد. اگر هر کدام از این عوارض ایجاد شد و یا بدتر شد بلافاصله به پزشک و یا داروسازتان اطلاع دهید. برای کاهش ریسک ابتلا به سرگیجه خیلی آرام از حالت خوابیده یا نشسته بلند شوید . ۲- قرص کونکور ممکن است جریان خون دست و پا را کاهش دهد؛ برای همین احساس سرما در این قسمت ها ایجاد می شود. سیگار کشیدن این حس را بدتر می کند. لباس های گرم بپوشید و از کشیدن سیگار خودداری کنید. ۳- به پزشک خود بلافاصله در صورت تجربه ی ر کدام از این عوارض ناخوشایند ولی جدی گزارش دهید: تورم مچ پا / خستگی و ضعف شدید / تنگی نفس / افزایش ناگهانی وزن ۴-و اکنش های شدید آلرژیک به این دارو بسیار نادر است. با این حال در صورت مشاهده هر گونه واکنش شدید آلرژیک به قرص concor مانند: خارش شدید، تورم مخصوصا در صورت، زبان و گلو، سرگیجه شدید و یا مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک خود مراجعه کنید.

کونکور 5 میلی گرم می تواند عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

در صورت مصرف بیش از حد کونکور و داشتن علائم جدی مثل بیهوش شدن و یا مشکلات تنفسی بلافاصله به اورژانس مراجعه نمایید.

قرص concor در اتاق با دمای بین ۶۸ تا ۷۷ درجه فارنهایت ( ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد ) و به دور از هر گونه رطوبت نگهداری کنید. قرص کونکور را از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور نگه دارید.

علت افزایش ضربان و تپش قلب در خواب و بهترین راه درمان این عارضه

درمان ضربان قلب پایین (علل و عوارض کاهش ضربان قلب)

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

دکتر سعید یزدانخواه متخصص آنژیوگرافی – متخصص قلب و عروق

تا به حال دارویی به کونکور یا همان concor را شنیده اید؟ این دارو متعلق به یک دسته از داروهای شناخته شده با عنوان مسدود کننده های بتا است که بر روی قلب و گردش خون تاثیر می گذارد (گردش خون در شریان های قلب و رگ های بدن).

ممکن است از داروی کونکور جهت اهداف دیگری که در این راهنمای درمانی آمده است نیز استفاده شود، بنابراین نمی توان آن را داروی انحصاری برای درمان فشار خون بالای افراد در نظر گرفت.

داروی کونکور با های زبتا و بیزوپرولول نیز شناخته می شود.

بدون هماهنگی با پزشک معالج خود مصرف دوزهای کونکور را به تعویق نیاندازید و خوردن این دارو را به طور کلی متوقف نکنید. توقف ناگهانی قرص کونکور می تواند منجر به بدتر شدن شرایط شما شود و مشکلات جدی قلبی برایتان ایجاد کند.

اگر نیاز به هر نوع جراحی در بدن خود دارید، حتما قبل از انجام عمل به پزشک معالج خود اطلاع دهید که در حال استفاده از داروی بیزوپرولول هستید.

در صورت داشتن یک مشکل جدی قلبی، نباید از بیزوپرولول استفاده کنید. مخصوصا کسانی که با بیماری AV Block، یک نارسایی قلبی شدید، یا کسانی که با مشکل ضربان قلب ضعیف دست و پنجه نرم می کنند.

حتی اگر حال شما رو به بهبود است، استفاده از بیزوپرولول را منظم ادامه دهید. فشار خون بالا معمولا هیچ علامت خاصی ندارد. ممکن است به خاطر شرایط خود مجبور به استفاده از داروهای فشار خون تا پایان عمر شوید.

در صورت داشتن مشکلات قلبی جدی و یا داشتن آلرژی، نباید از داروی بیزوپرولول جهت درمان خود استفاده کنید. همچنین داشتن شرایط زیر نیز استفاده از بیزوپرولول را منتفی می کند:

✳ ضربان قلب ضعیف که معمولا منجر به بیهوشی و بی حالی شما می شود.

برای اینکه از امن بودن داروی بیزوپرولول برای سلامتی خود مطمئن شوید، پزشک معالج خود را از موارد زیر مطلع کنید:

✳ آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه یا سایر اختلالات تنفسی

✳ دیابت (مصرف بیسوپرولول می تواند برای شما سخت تر از زمانی باشد که شما قند خون پایین دارید)

هنوز مشخص نشده است که آیا مصرف داروی کونکور برای جنین خطرناک است یا خیر. اگر باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید، حتما پزشک معالج خود را از این موضوع مطلع کنید.

هنوز مشخص نیست که ماده بیزوپرولول می تواند به شیر مادر وارد شود یا نه، یا اینکه بچه ای که شیرخوار است را تحت تاثیر قرار می دهد یا خیر. حتما پزشک معالج خود را از شیر دادن به کودک مطلع کنید.

مصرف بیزوپرولول برای هیچ فرد کمتر از 18 سال توصیه نمی شود و مورد تایید نیست.

بیزوپرولول را دقیقا همانگونه که به شما تجویز شده است، مصرف کنید. تمامی دستورالعمل های موجود بر روی برچسب دارو و نسخه خود را به طور دقیق دنبال کنید.

ممکن است پزشک متخصص پس از هر دوره مصرف، میزان دوز مصرفی را تغییر دهد تا مطمئن شود بهترین نتایج را از مصرف بیزوپرولول دریافت کرده اید. هرگز این دارو را با میزان یا کمتر از حد تجویز شده و طولانی تر از زمان مورد نیاز مصرف نکنید.

مصرف دوزهای مختلف بیسوپرول را جا نیاندازید یا مصرف آن را به طور کلی متوقف نکنید و قبل از این کار حتما با پزشک متخصص خود مشورت داشته باشید. قطع ناگهانی مصرف بیزوپرولول ممکن است وضعیت شما را بدتر کرده و یا مشکلات جدی قلبی برایتان به وجود آورد.

اگر به جراحی نیاز دارید، قبل از انجام عمل جراحی حتما پزشک متخصص را از مصرف بیزوپرولول در روز ها و هفته های قبل مطلع کنید.

نیاز است در حین مصرف این دارو، فشار خون شما به صورت مرتب اندازه گیری شود.

حتی اگر با گذشت کمی زمان حس و حال بهتری پیدا کرده اید، مصرف بیزوپرولول را به صورت منظم ادامه دهید و هیچ دوز آن را رد نکنید. فشار خون بالا معمولا هیچ نشانه و علائم خاصی ندارد. ممکن است نیاز باشد این داروهای فشار خون را تا آخر عمر مصرف کنید.

بیزوپرولول را حتما در دمای اتاق نگه داری کنید و آن را از رطوبت و گرما دور نگه دارید. درب بطری را نیز در مواقعی که به آن نیاز ندارید، به صورت محکم ببندید.

حتما دوز از دست رفته را هرچه سریعتر مصرف کنید تا وارد سیستم گردش خون بدن شود. البته اگر به زمان مصرف دوز بعدی دارو نزدیک شده اید، نباید این کار را انجام دهید. هرگز جهت جبران دوزهای از دست رفته قبلی، میزان بیشتری را از دارو کنکور را مصرف نکنید.

حتما هرچه سریعتر به اورژانس مراجعه کرده و یا با اورژانس جهت آمدن به منزل شما تماس بگیرید.

این دارو می تواند قوه تعقل و واکنش های شما را تحت تاثیر بگذارد. حتما در صورتی که قرار است کاری انجام دهید که به هوشیاری شما نیاز دارد نظیر رانندگی، این دارو را با دقت مصرف کنید.

از بلند شدن ناگهانی در حین نشستن و یا دراز کشیدن اجتناب کنید یا  زمانی که حس گیجی دارید از بلند شدن پرهیز کنید. آرام از جای خود بلند شوید و کم کم راه بروید تا از افتادن ناگهانی جلوگیری شود.

از مصرف الکل دوری کنید. الکل می تواند برخی از عوارض جانبی قرص کونکور را افزایش دهد.

اگر هرگونه آلرژی و واکنش خاصی پس از مصرف این ماده دارویی داشتید، حتما با پزشکان متخصص در این زمینه صحبت کنید. از جمله این واکنش ها می توان به تنگی نفس، کهیر، ورم صورت، لب، زبان و گلو اشاره کرد.

در صورت مشاهده علائم زیر خیلی زود به پزشک خود مراجعه کنید:

❇ تنگی نفس (حتی اگر میزان آن کم است)، ورم، اضافه وزن ناگهانی و سریع

❇ حس سبکی سر، نظیر حس اینکه قرار است از هوش بروید.

❇ برونش اسپاسم (تنگی قفسه سینه، مشکل در تنفس و خستگی)

از جمله عوارض جانبی قرص کونکور می توان به موارد زیر اشاره داشت:

❇ علائم سرماخوردگی نظیر آب ریزش بینی، قرمزی بینی، سرفه یا درد گلو

دکتر معالج خود را از تمام مواد دارویی که در حال مصرف آن هستید، مطلع کنید و همچنین اگر اخیرا مصرف داروی خاصی را آغاز یا متوقف کرده اید، این موضوع را نیز به اطلاع وی برسانید. به خصوص:

⚠توجه: این لیست کامل نیست. دیگر داروها نیز می توانند با بیزوپرولول تداخل دارویی داشته باشند.

سلام و عرض ادب بسیاری از عوارضی که بردید میتونه ناشی از خود نارسائی قلبی هم باشه و الزاما از داروها نیست به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و دستورات رو پیگیری بفرمائید کانکور رو ادامه بدید و در صورت نیاز میتونید آمیودارون رو جایگزین مگزیلیتین کنید.

سلام و عرض ادب در صورت وجود فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق مثل دیابت یا چربی خون و فشار خون بالا یا سابقه مصرف دخانیات و سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی بهتره که از نظر احتمال گرفتگی عروق بررسی بشید

سلام و عرض ادب بهتر هست که قبل از مصرف دارو یک هولتر نوار قلب ۲۴ ساعته انجام بدید.

سلام و عرض ادب برهی از علائم مورد اشاره از عوارض دارو است که در صورت عدم تحمل باید تعویض بشه و بخشی از علائم هم ناشی از افسردگی است که همکاران روانپزشک میتوانند کمک کنند.

سلام و عرض ادب در صورت عدم آریتمی خطرناک و نگران کننده میتونید کانکور رو بتدریج کم و نهایتا قطع کنید

سلام و عرض ادب درد شما به احتمال زیاد منشا قلبی نداره و احتمالا گوارشی است درد تنگی مجدد استنت شبیه دردهای اولیه است ولی احتمال گرفتگی استنت با استنت های دارویی خیلی کم و زمان آن هم معمولا بعد از ۳ ماه هست

سلام و عرض ادب در صورتیکه شدت نارسائی آئورت متوسط یا شدید باشه بهتره که از این دارو و یا سایر داروهای هم خانواده آن نظیر پروپرانولول و یا متورال استفاده نکنید.

سلام و عرض ادب کونکور در نارسائی قلبی کنترل نشده میتونه منجر به ورم پا میشه بنابراین ورم مچ دو طرفه میتونه بعلت این دارو باشه ولی از نظر سایر علل هم باید بررسی شوند

سلام و عرض ادبدر صورت عدم وجود نارسائی قلبی کنترل نشده مصرف کونکور بلامانع است ورم پا میتونه به هر علتی از جمله مصرف داروهای پایین آورنده فشار خون نظیر املودیپین و یا دیلتیازم باشه.

سلام و عرض ادب خیر علائمی که ذکر فرمودید از عوارض این دارو نیست.

دکتر سعید یزدان خواه بورد فوق تخصصی بیماری‌های قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

کلونازپام کلونازپام دارویی از دسته ی بنزودیازپین ها است که در درمان انواع صرع و تشنج در کودکان و بزرگسالان تجویز می شود. در صورتی که مبتلا به صرع باشید، حتما تاکنون بیهوشی یا ازحال رفتن ناگهانی و یا تشنج را تجربه نموده اید. تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز است.سديم والپروات با كاهش فعاليت هاي الكتريكي غيرطبيعي مغز حملات تشنجي را كنترل مي نمايد. عارضه ی تشنج با توجه به اینکه سلول های کدام قسمت از مغز دچار اختلال الکتریکی شده باشد، انواع مختلفی دارد. علائمی که در مدت تشنج رخ می دهد، می تواند برروی ماهیچه ها، حواس، خلق و خو، احساسات ،تمرکز، هوشیاری و یا ترکیبی از آنها تآثیرگذار باشد.به همین دلیل در درمان بیماری صرع در درجه ی اول پیشگیری و کاهش تعداد دفعات حملات تشنج هدف اصلی می باشد. کلونازپام با کنترل علائم تشنج، فعالیت الکتریکی سلول های مغز را کنترل می کند و از وقوع تشنج پیشگیری می نماید.این دارو همچنین با شل کردن عضلات منقبض شده در زمان تشنج، کمک به کاهش شدت تشنج نیز می کند. پیش از مصرف کلونازپام -در صورت بارداری، مشکل تنفسی، اختلال کبدی یا کلیوی یا سابقه ی بیماری های اعصاب و روان مانند افسردگی، وسواس و سایر بیماری ها و اختلالات پزشک خود را مطلع نمایید. -در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی به پزشک خود اطلاع دهید. -از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. – مصرف الکل همراه با این دارو عوارض خطرناکی در پی دارد لذا در صورت مصرف اخیر الکل یا فرآورده های الکلی حتما به پزشک خود اطلاع دهید. نحوه ی مصرف کلونازپام -این دارو بصورت قرص خوراکی ۱ و ۲ میلی گرم موجود می باشد. -قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض ناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود. -ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود. -اگر کلونازپام به صورت یک نوبت در روز تجویز شود بهترین زمان مصرف آن شب ها پیش از خواب می باشد.اما برخی پزشکان ترجیح می دهند دارو را در مقدار کمتر اما در دو تا سه نوبت در روز تجویز کنند لذا. حتماً دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف نمایید. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد. -در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد. -در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با کلونازپام ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد. -مصرف این داروخواب آلودگی و گیجی مختصری ایجاد می کند. لذا از رانندگی و فعالیت هایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارند تا زمانی که اثر دارو برطرف نشده است، خودداری نمایید. -در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند. بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید . -رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد. -مصرف کلونازپام در طولانی مدت ممکن است موجب ایجاد تحمل نسبت به این دارو در بدن شما شود. در این حالت دارو به اندازه ی قبل اثرگذار نخواهد بود. لذا در صورتی که احساس کردید اثر این دارو کم شده است و علائمتان بطور کامل تحت کنترل نیست حتما با پزشک خود صحبت کنید. -مصرف طولانی مدت بنزودیازپین ها که کلونازپام یکی از آنهاست، ایجاد وابستگی در بدن می کند لذا مصرف این داروها و همچنین قطع آنها باید اصولی و کنترل شده و تحت نظر پزشک باشد. -به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.

عوارض شایع کلونازپام  -احساس خواب آلودگی، ضعف و گیجی از عوارض شایع این دارو می باشد. -احساس عدم تمرکز، حرکات غیرطبیعی چشم ها و فراموشکاری نیز می تواند با مصرف این دارو بروز کند که می توانید در مورد آنها با پزشک خود مشورت نمایید. -در کودکان افزایش ترشح بزاق ممکن است سبب سرفه یا احساس ناخوشایند شود.در صورت بروز این عارضه پزشک خود را مطلع نمایید.

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

قرص کلونازپام Clonazepam یکی از داروهایی است که برای کنترل تشنج تجویز ی شود. این دارو علاوه بر مزیت هایی که دارد، عوارضی را نیز به همراه دارد.

تجاری : کلونوپین Klonopin عمومی : کلونازپام Clonazepamکلونازپام برای پیشگیری و کنترلتشنج استفاده می شود. این دارو به عنوان داروی ضد تشنج یا ضد صرع شناخته می شود. به علاوه کلونازپام برای درمان حملات هراس تجویز می شود. این دارو با آرام کردن مغز و عصب ها تاثیر می گذارد. کلونازپام به گروهی از داروها به بنزودیازپین ها benzodiazepine تعلق دارد.

قبل از شروع مصرف دارو راهنمای مصرف را با دقت مطالعه کنید و در هر مورد سوالی داشتید حتما از پزشک بپرسید. کلونازپام خوراکی است و باید درست طبق دستور پزشک مصرف شود، معمولا 2 تا 3 بار در روز. میزان مصرف دارو براساس شرایط پزشکی، سن و سال و واکنش بدن به درمان متفاوت خواهد بود. برای کودکان نیز میزان مصرف دارو براساس وزن خواهد بود. سالمندان معمولا با میزان کمتری مصرف دارو را شروع می کنند تا خطر بروز عوارض جانبی کاهش پیدا کند. میزان مصرف خود را افزایش ندهید، تعداد وعده های مصرفی را افزایش ندهید و یا دارو را از مدت توصیه شده مصرف نکنید. کلونازپام را به طور مرتب مصرف کنید تا بیشترین منفعت را از آن دریافت کنید. برای اینکه مصرف دارو را فراموش نکنید، هر روز در یک زمان خاص دارو را مصرف کنید. مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید. قطع ناگهانی مصرف کلونازپام باعث می شود برخی شرایط بدتر شوند. برای توقف مصرف دارو لازم است میزان مصرف به تدریج کاهش پیدا کرده و مصرف دارو متوقف شود. داروی کلونازپام ممکن است باعث بروز واکنش های ترک شود، به ویژه اگر به طور منظم و برای مدت طولانی یا به میزان زیاد مصرف شده باشد. در این موارد اگر مصرف دارو را به طور ناگهانی متوقف کنید، علائم ترک دارو (مانند تشنج، تغییرات خلقی و روحی، لرز، گرفتگی معده یا گرفتگی عضلات) بروز می کنند. برای پیشگیری از علائم ترک، پزشک میزان مصرف را به تدریج کاهش خواهد داد. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید و هر گونه نشانه ای را به پزشک اطلاع دهید. زمانی که دارو برای مدت طولانی مصرف می شود، ممکن است اثر بخشی خوبی نداشته باشد. اگر اثربخشی دارو کم شده حتما به پزشک اطلاع دهید. گرچه کلونازپام به درمان بسیاری از بیمارها کمک می کند، اما گاهی ممکن است باعث اعتیاد شود. اگر دچار اعتیاد به مواد مخدر باشید (سوء مصرف مواد مخدر یا الکل) خطر بروز این اعتیاد خواهد شد. دارو را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید تا خطر بروز اعتیاد کاهش پیدا کند. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. اگر دچار انواع مختلف اختلالات تشنج باشید، زمان شروع مصرف کلونازپام ممکن است تشنج های شما بدتر شوند. در صورت بروز این مشکل حتما به پزشک اطلاع دهید. ممکن است لازم شود پزشک میزان مصرف دیگر داروهایتان را تغییر دهد تا تشنج ها را کنترل کند. در صورتی که شرایط تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، به پزشک اطلاع دهید.

در صورتی که هر یک از این عوارض تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید. به یاد داشته باشید که پزشک با علم به اینکه مزیت های کلونازپام برای شما از خطرات و عوارض آن است، این دارو را تجویز کرده است. بسیاری از افراد بدون هیچ عارضه جانبی کلونازپام مصرف می کنند.تعداد کمی از افرادی که بنا به دلایلی داروهای ضد تشنج مصرف می کنند (دلایل و شرایطی مانند صرع، اختلال دو قطبی یا درد)، ممکن است دچار افسردگی شوند، به خودکشی فکر کنند یا اقدام به خودکشی کنند و یا سایر مشکلات روحی و روانی را تجربه کنند. در صورت مشاهده هر گونه تغییر ناگهانی یا غیر عادی در خلق و خو، افکار یا رفتار فرد مصرف کننده از کلونازپام به پزشک اطلاع دهید، تغییراتی مانند گیجی، مشکل در حافظه، علائم افسردگی، فکر یا اقدام به خودکشی، آسیب رساندن به خود.

در صورت مشاهده هر یک از این عوارض نادر اما جدی کلونازپام بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

برخی عوارض خیلی جدی کلونازپام عبارتند از تنفس آهسته یا سطحی که در صورت بروز آن بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.واکنش حساسیتی به کلونازپام به ندرت بروز می کند، اما به هرحال در صورت مشاهده علائم واکنش حساسیتی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید، علائم واکنش حساسیتی به کلونازپام عبارتند از: جوش های پوستی، خارش یا التهاب (به ویژه در صورت، زبان و گلو)، خواب آلودگی شدید و مشکل تنفسی.موارد اشاره شده لیست کامل عوارض جانبی کلونازپام نیستند. در صورت مشاهده هر گونه عارضه جانبی دیگر که در اینجا به آنها اشاره نشده، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.

قبل از شروع مصرف کلونازپام اگر به این دارو یا هر داروی بنزودیازپین دیگر (مانند دیازپام و لورازپام) یا هر داروی دیگری حساسیت دارید، حتما به پزشک اطلاع دهید. کلونازپام ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعالی است که ممکن است باعث بروز واکنش های حساسیتی یا مشکلات دیگر شود. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. قبل از شروع مصرف کلونازپام سوابق پزشکی خود را در اختیار پزشک معالج قرار دهید، به ویژه اگر دچار هر یک مشکلات و بیماری های زیر بوده اید:

کلونازپام ممکن است باعث خواب آلودگی یا سرگیجه شود. الکل یا ماری جوانا خواب آلودگی و سرگیجه را بدتر می کنند. از رانندگی یا انجام هر کاری که نیاز به هوشیاری دارد، اجتناب کنید تا اینکه هوشیاری کامل را به دست آورید.قبل از انجام هر گونه جراحی به پزشک یا دندانپزشک خود اطلاع دهید که در حال مصرف چه داروهایی هستید (داروهای با نسخه یا بدون نسخه).

در مورد کودکان تاثیرات جسمی، روحی و رفتاری دارو شخص هستند و ممکن است تا سال ها بعد از مصرف دارو مشاهده نشوند. بنابراین در مورد خطرات و مزیت های درمان با کلونازپام با پزشک مشورت کنید.

سالمندان ممکن است نسبت به عوارض کلونازپام حساسیت بیشتری داشته باشند، به ویژه خواب آلودگی و گیجی. این عوارض خطر افتادن فرد را افزایش می دهد.

در دوران بارداری کلونازپام تنها در صورت نیاز باید مصرف شود. این دارو ممکن است به نوزاد متولد نشده آسیب بزند. از آنجایی که تشنج درمان نشده شرایط خیلی جدی است که ممکن است هم به نوزاد و هم به مادر آسیب بزند، مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید.اگر قصد باردار شدن دارید یا در زمان مصرف این دارو باردار شده یا فکر می کنید که باردار شده اید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید و در مورد مزیت ها و خطرات مصرف کلونازپام در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

کلونازپام وارد شیر مادر شده و می تواند تاثیرات ناخوشایندی بر روی مادر و نوزاد داشته باشد. قبل از شیردهی به نوزاد در مورد مصرف قرص کلونازپام با پزشک مشورت کنید. هشدارمصرف کلونازپام با داروهای مخدر (مانند کدوئین و هیدروکودون) خطر بروز عوارض جانبی خیلی جدی را افزایش می دهد و حتی ممکن است باعث مرگ شود. برای کاهش خطر بروز این مشکل پزشک توصیه خواهد کرد کمترین میزان موثر کلونازپام را در کوتاه ترین دوره ممکن مصرف کنید. در صورت بروز هر یک از این عوارض خیلی جدی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

بدانید : اقدامات فوری در زمان تشنج کودکان و نوزادان

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ seemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

ویتامین D یکی از ویتامین های ضروری بدن است اما مصرف آن به ویژه در دوران بارداری باید بر اساس اصول باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود

در اين مقاله با عسل و دارچين، درمان کننده بسياری از بيماری ها آشنا می شويم

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

کلونازپام کلونازپام دارویی از دسته ی بنزودیازپین ها است که در درمان انواع صرع و تشنج در کودکان و بزرگسالان تجویز می شود. در صورتی که مبتلا به صرع باشید، حتما تاکنون بیهوشی یا ازحال رفتن ناگهانی و یا تشنج را تجربه نموده اید. تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز است.سديم والپروات با كاهش فعاليت هاي الكتريكي غيرطبيعي مغز حملات تشنجي را كنترل مي نمايد. عارضه ی تشنج با توجه به اینکه سلول های کدام قسمت از مغز دچار اختلال الکتریکی شده باشد، انواع مختلفی دارد. علائمی که در مدت تشنج رخ می دهد، می تواند برروی ماهیچه ها، حواس، خلق و خو، احساسات ،تمرکز، هوشیاری و یا ترکیبی از آنها تآثیرگذار باشد.به همین دلیل در درمان بیماری صرع در درجه ی اول پیشگیری و کاهش تعداد دفعات حملات تشنج هدف اصلی می باشد. کلونازپام با کنترل علائم تشنج، فعالیت الکتریکی سلول های مغز را کنترل می کند و از وقوع تشنج پیشگیری می نماید.این دارو همچنین با شل کردن عضلات منقبض شده در زمان تشنج، کمک به کاهش شدت تشنج نیز می کند. پیش از مصرف کلونازپام -در صورت بارداری، مشکل تنفسی، اختلال کبدی یا کلیوی یا سابقه ی بیماری های اعصاب و روان مانند افسردگی، وسواس و سایر بیماری ها و اختلالات پزشک خود را مطلع نمایید. -در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی به پزشک خود اطلاع دهید. -از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. – مصرف الکل همراه با این دارو عوارض خطرناکی در پی دارد لذا در صورت مصرف اخیر الکل یا فرآورده های الکلی حتما به پزشک خود اطلاع دهید. نحوه ی مصرف کلونازپام -این دارو بصورت قرص خوراکی ۱ و ۲ میلی گرم موجود می باشد. -قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض ناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود. -ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود. -اگر کلونازپام به صورت یک نوبت در روز تجویز شود بهترین زمان مصرف آن شب ها پیش از خواب می باشد.اما برخی پزشکان ترجیح می دهند دارو را در مقدار کمتر اما در دو تا سه نوبت در روز تجویز کنند لذا. حتماً دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف نمایید. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد. -در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد. -در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با کلونازپام ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد. -مصرف این داروخواب آلودگی و گیجی مختصری ایجاد می کند. لذا از رانندگی و فعالیت هایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارند تا زمانی که اثر دارو برطرف نشده است، خودداری نمایید. -در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند. بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید . -رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد. -مصرف کلونازپام در طولانی مدت ممکن است موجب ایجاد تحمل نسبت به این دارو در بدن شما شود. در این حالت دارو به اندازه ی قبل اثرگذار نخواهد بود. لذا در صورتی که احساس کردید اثر این دارو کم شده است و علائمتان بطور کامل تحت کنترل نیست حتما با پزشک خود صحبت کنید. -مصرف طولانی مدت بنزودیازپین ها که کلونازپام یکی از آنهاست، ایجاد وابستگی در بدن می کند لذا مصرف این داروها و همچنین قطع آنها باید اصولی و کنترل شده و تحت نظر پزشک باشد. -به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.

عوارض شایع کلونازپام  -احساس خواب آلودگی، ضعف و گیجی از عوارض شایع این دارو می باشد. -احساس عدم تمرکز، حرکات غیرطبیعی چشم ها و فراموشکاری نیز می تواند با مصرف این دارو بروز کند که می توانید در مورد آنها با پزشک خود مشورت نمایید. -در کودکان افزایش ترشح بزاق ممکن است سبب سرفه یا احساس ناخوشایند شود.در صورت بروز این عارضه پزشک خود را مطلع نمایید.

قرص کلونازپام Clonazepam یکی از داروهایی است که برای کنترل تشنج تجویز ی شود. این دارو علاوه بر مزیت هایی که دارد، عوارضی را نیز به همراه دارد.

تجاری : کلونوپین Klonopin عمومی : کلونازپام Clonazepamکلونازپام برای پیشگیری و کنترلتشنج استفاده می شود. این دارو به عنوان داروی ضد تشنج یا ضد صرع شناخته می شود. به علاوه کلونازپام برای درمان حملات هراس تجویز می شود. این دارو با آرام کردن مغز و عصب ها تاثیر می گذارد. کلونازپام به گروهی از داروها به بنزودیازپین ها benzodiazepine تعلق دارد.

قبل از شروع مصرف دارو راهنمای مصرف را با دقت مطالعه کنید و در هر مورد سوالی داشتید حتما از پزشک بپرسید. کلونازپام خوراکی است و باید درست طبق دستور پزشک مصرف شود، معمولا 2 تا 3 بار در روز. میزان مصرف دارو براساس شرایط پزشکی، سن و سال و واکنش بدن به درمان متفاوت خواهد بود. برای کودکان نیز میزان مصرف دارو براساس وزن خواهد بود. سالمندان معمولا با میزان کمتری مصرف دارو را شروع می کنند تا خطر بروز عوارض جانبی کاهش پیدا کند. میزان مصرف خود را افزایش ندهید، تعداد وعده های مصرفی را افزایش ندهید و یا دارو را از مدت توصیه شده مصرف نکنید. کلونازپام را به طور مرتب مصرف کنید تا بیشترین منفعت را از آن دریافت کنید. برای اینکه مصرف دارو را فراموش نکنید، هر روز در یک زمان خاص دارو را مصرف کنید. مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید. قطع ناگهانی مصرف کلونازپام باعث می شود برخی شرایط بدتر شوند. برای توقف مصرف دارو لازم است میزان مصرف به تدریج کاهش پیدا کرده و مصرف دارو متوقف شود. داروی کلونازپام ممکن است باعث بروز واکنش های ترک شود، به ویژه اگر به طور منظم و برای مدت طولانی یا به میزان زیاد مصرف شده باشد. در این موارد اگر مصرف دارو را به طور ناگهانی متوقف کنید، علائم ترک دارو (مانند تشنج، تغییرات خلقی و روحی، لرز، گرفتگی معده یا گرفتگی عضلات) بروز می کنند. برای پیشگیری از علائم ترک، پزشک میزان مصرف را به تدریج کاهش خواهد داد. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید و هر گونه نشانه ای را به پزشک اطلاع دهید. زمانی که دارو برای مدت طولانی مصرف می شود، ممکن است اثر بخشی خوبی نداشته باشد. اگر اثربخشی دارو کم شده حتما به پزشک اطلاع دهید. گرچه کلونازپام به درمان بسیاری از بیمارها کمک می کند، اما گاهی ممکن است باعث اعتیاد شود. اگر دچار اعتیاد به مواد مخدر باشید (سوء مصرف مواد مخدر یا الکل) خطر بروز این اعتیاد خواهد شد. دارو را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید تا خطر بروز اعتیاد کاهش پیدا کند. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. اگر دچار انواع مختلف اختلالات تشنج باشید، زمان شروع مصرف کلونازپام ممکن است تشنج های شما بدتر شوند. در صورت بروز این مشکل حتما به پزشک اطلاع دهید. ممکن است لازم شود پزشک میزان مصرف دیگر داروهایتان را تغییر دهد تا تشنج ها را کنترل کند. در صورتی که شرایط تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، به پزشک اطلاع دهید.

در صورتی که هر یک از این عوارض تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید. به یاد داشته باشید که پزشک با علم به اینکه مزیت های کلونازپام برای شما از خطرات و عوارض آن است، این دارو را تجویز کرده است. بسیاری از افراد بدون هیچ عارضه جانبی کلونازپام مصرف می کنند.تعداد کمی از افرادی که بنا به دلایلی داروهای ضد تشنج مصرف می کنند (دلایل و شرایطی مانند صرع، اختلال دو قطبی یا درد)، ممکن است دچار افسردگی شوند، به خودکشی فکر کنند یا اقدام به خودکشی کنند و یا سایر مشکلات روحی و روانی را تجربه کنند. در صورت مشاهده هر گونه تغییر ناگهانی یا غیر عادی در خلق و خو، افکار یا رفتار فرد مصرف کننده از کلونازپام به پزشک اطلاع دهید، تغییراتی مانند گیجی، مشکل در حافظه، علائم افسردگی، فکر یا اقدام به خودکشی، آسیب رساندن به خود.

در صورت مشاهده هر یک از این عوارض نادر اما جدی کلونازپام بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

برخی عوارض خیلی جدی کلونازپام عبارتند از تنفس آهسته یا سطحی که در صورت بروز آن بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.واکنش حساسیتی به کلونازپام به ندرت بروز می کند، اما به هرحال در صورت مشاهده علائم واکنش حساسیتی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید، علائم واکنش حساسیتی به کلونازپام عبارتند از: جوش های پوستی، خارش یا التهاب (به ویژه در صورت، زبان و گلو)، خواب آلودگی شدید و مشکل تنفسی.موارد اشاره شده لیست کامل عوارض جانبی کلونازپام نیستند. در صورت مشاهده هر گونه عارضه جانبی دیگر که در اینجا به آنها اشاره نشده، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.

قبل از شروع مصرف کلونازپام اگر به این دارو یا هر داروی بنزودیازپین دیگر (مانند دیازپام و لورازپام) یا هر داروی دیگری حساسیت دارید، حتما به پزشک اطلاع دهید. کلونازپام ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعالی است که ممکن است باعث بروز واکنش های حساسیتی یا مشکلات دیگر شود. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. قبل از شروع مصرف کلونازپام سوابق پزشکی خود را در اختیار پزشک معالج قرار دهید، به ویژه اگر دچار هر یک مشکلات و بیماری های زیر بوده اید:

کلونازپام ممکن است باعث خواب آلودگی یا سرگیجه شود. الکل یا ماری جوانا خواب آلودگی و سرگیجه را بدتر می کنند. از رانندگی یا انجام هر کاری که نیاز به هوشیاری دارد، اجتناب کنید تا اینکه هوشیاری کامل را به دست آورید.قبل از انجام هر گونه جراحی به پزشک یا دندانپزشک خود اطلاع دهید که در حال مصرف چه داروهایی هستید (داروهای با نسخه یا بدون نسخه).

در مورد کودکان تاثیرات جسمی، روحی و رفتاری دارو شخص هستند و ممکن است تا سال ها بعد از مصرف دارو مشاهده نشوند. بنابراین در مورد خطرات و مزیت های درمان با کلونازپام با پزشک مشورت کنید.

سالمندان ممکن است نسبت به عوارض کلونازپام حساسیت بیشتری داشته باشند، به ویژه خواب آلودگی و گیجی. این عوارض خطر افتادن فرد را افزایش می دهد.

در دوران بارداری کلونازپام تنها در صورت نیاز باید مصرف شود. این دارو ممکن است به نوزاد متولد نشده آسیب بزند. از آنجایی که تشنج درمان نشده شرایط خیلی جدی است که ممکن است هم به نوزاد و هم به مادر آسیب بزند، مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید.اگر قصد باردار شدن دارید یا در زمان مصرف این دارو باردار شده یا فکر می کنید که باردار شده اید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید و در مورد مزیت ها و خطرات مصرف کلونازپام در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

کلونازپام وارد شیر مادر شده و می تواند تاثیرات ناخوشایندی بر روی مادر و نوزاد داشته باشد. قبل از شیردهی به نوزاد در مورد مصرف قرص کلونازپام با پزشک مشورت کنید. هشدارمصرف کلونازپام با داروهای مخدر (مانند کدوئین و هیدروکودون) خطر بروز عوارض جانبی خیلی جدی را افزایش می دهد و حتی ممکن است باعث مرگ شود. برای کاهش خطر بروز این مشکل پزشک توصیه خواهد کرد کمترین میزان موثر کلونازپام را در کوتاه ترین دوره ممکن مصرف کنید. در صورت بروز هر یک از این عوارض خیلی جدی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

بدانید : اقدامات فوری در زمان تشنج کودکان و نوزادان

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ seemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

ویتامین D یکی از ویتامین های ضروری بدن است اما مصرف آن به ویژه در دوران بارداری باید بر اساس اصول باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود

در اين مقاله با عسل و دارچين، درمان کننده بسياری از بيماری ها آشنا می شويم

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

pamuh.com – سایتی جامع برای مطالب علمی ، آموزشی ، پزشکی ، خانواده ، موارد مصرف و عوارض جانبی داروها

کلونازپام برای درمان برخی از تشنج ها تجویز می شود . این دارو مستقیما بر روی مغز تاثر می گذارد . استفاده از کلونازپام در درمان سندرم صرع لنوکس گاستو رایج تر است . همچنین کلونازپام ، برای درمان اختلال هراس (از جمله آگورافوبیا یا ترس از مکان های باز ) در بزرگسالان استفاده می شود .در صورتی که به کلونازپام حساسیت دارید ، گلوکوم دارید ، مبتلا به بیماری های شدید کبدی هستید و یا به والیوم و داروهای مشابه حساسیت دارید ، نباید از کلونازپام استفاده کنید .

قبل از تجویز کلونازپام توسط پزشک ، در صورتی که هریک از شرایط زیر را دارید ، به او اطلاع دهید :

این دارو از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل میشود . اثرات جانبی clonazepam در کودک شیرخوار کاملا مشخص نیست . قبل از شیردادن به نوزاد ، با پزشک متخصص مشورت کنید .

کلونازپام به شدت اعتیاد آور است . هیچ گاه این دارو را به دیگران پیشنهاد نکنید . بدون نسخه پزشک اقدام به مصرف کلونازپام نکرده و هیچ وقت با توصیه و پیشنهاد دیگران از clonazepam استفاده نکنید . نباید به هیچ وجه ، مقدار و دوز از آن چیزی که پزشک تجویز کرده است مصرف کنید . زمان مصرف کلونازپام نباید طولانی تر از تجویز پزشک باشد و ترک مصرف و قطع استفاده از کلونازپام باید به تدریج و تحت نظر پزشک باشد . هیچگاه کلونازپام را به صورت خودسرانه و یکباره قطع نکنید . قطع مصرف این دارو به صورت ناگهانی خطرناک است .

مصرف کلونازپام بیش از 9 هفته مجاز نیست مگر طبق تجویز و نظر پزشک . خرید اینترنتی کلونازپام بسیار خطرناک و ممنوع است . در زمان مصرف این دارو نباید از الکل استفاده کنید . در صورتی که مجبور به مصرف طولانی مدت کلونازپام هستید ، باید آزمایشات پزشکی مداوم و منظمی انجام دهید تا از عوارض جانبی خطرناک کلونازپام جلوگیری شود . کلونازپام را همیشه با یک لیوان پر از آب مصرف کنید.

در صورتی که به هر دلیلی مصرف یک وعده از داروی خود را فراموش کرده اید ، به محض یاداوری ، قرص خود را مصرف کنید . در صورتی که به زمان مصرف بعدی نزدیک هستید ، دوز فراموش شده را رها کنید .

در صورتی که به صورت اشتباه و یا به قصد خودکشی با کلونازپام ، مقدار زیادی دارو مصرف کرده اید ، سریعا با اورژانس تماس بگیرید . مصرف بیش از حد کلونازپام کشنده است و میتواند عوارض جانبی خطرناکی داشته باشد . خودکشی با این دارو روش مناسبی برای خودکشی نمایشی و جلب توجه نیست !

این دارو مانند سایر دارو ها ، عوارض جانبی به همراه دارد . شما ممکن است هیچکدام از این عوارض را تجربه نکنید و یا چندین عارضه به صورت هم زمان در شما مشاهده شود .

در صورتی که با مصرف کلونازپام هرگونه نشانه ای از الرژی و حساسیت مشاهده کردید سریعا با اورژانس تماس بگیرید . علائمی مانند : خارش و قرمز شدن چشم ها ،آبریزش بینی ، خشک شدن دهان و گلو ، عطسه و سرفه ، تنگی نفس ، خارش و تورم پوست ،، تورم لب و زبان و

در صورتی که با مصرف کلونازپام هرگونه تفکرات خودکشی و یا تمایل به تهاجم و آسیب رسانی به دیگران در شما ایجاد شد ، سریعا به پزشک اطلاع دهید .

مصرف کلونازپام با داروهای خواب آور و آرامبخش ممکن است باعث مرگ ناگهانی در خواب شود . همچنین  شل کننده های عضلات ، داروهای پارکینسون ، داروهای ضدافسردگی ، سایر داروهای ضدتشنج ، مکمل ها و ویتامین ها ، داروهای گیاهی و سنتی و میتوانند با کلونازپام تداخل ایجاد کنند. در زمان تجویز کلونازپام تمام داروهایی مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهید .

کلونازپام ممکن است نتایج آزمون عملکرد کبد را افزایش دهد.

آدرس شما نمایش داده نمی شود و محرمانه است.در صورتیکه معتبر و بدون www وارد کنید دیگران میتوانند به شما پاسخ دهند و این پاسخ برای شما خواهد شد.

این و آدرس را برای نظرهای بعدی من ذخیره کن.

سلام.من شبی نصف کلونازپام ۱میلی و یک عدد قرص کاربامازپین ۲۰۰میخورم میخوام بدونم تا چند روز در بدنم است و تا چند روز در آزمایش اعتیاد نشان میدهد.

سلام خواهش میکنم جواب بدید من ترامادول مصرف میکنم الان دکتری که در جریانش نبوده برام کلونازپام تجویز کرده اگر ترامادول رو هم هر چند با دوز کم مصرف نکنم بدنم نمیکشه میخاستم بپرسم مصرف این دوتا در زمان های مختلف بازم موردی داره کلونازپام هم یک میلی هست

ایا کلونازپام مثبتی دارد؟ واسه ترک متادون بی خابم چه قرصی بخورم تا جواب بده و توی کیت و ازمایش مثبت نشه لطفا جواب بدید

من یک ماهه ترک موادمخدرکردم بیخوابی خیلی اذیتم میکنه یعنی الان یک ماهه نخوابیدم ولی بازم بعضی شبهایه دونه میخورم لطفا راهنماییم کنیدچطوری ازش رهاشم

من دیشب نصف کلونازپام خوردم میخوام بدونم تا چند روز در بدنم است و تا چند روز در آزمایش اعتیاد نشان میدهد

سلام من یک بسته کلونازپام کامل با هم نخوردم هنوز گیجم چی کار کنم

من حدود۱۵ سال است که کلونازپام مصرف میکنم الان تصمیم گرفتم کنار بگذارم.لطفا راهنمایی علمی بفرمایید.سپاسگزارم

با سلام و وقت بخیر مصرف طولانی مدت این دارو می تونه عوارض جانبی براتون داشته باشه .برای ترک کردن کلونازپام باید به تدریج عمل کنید و بهتره حتما تحت نظر پزشک باشید تا آزمایشات لازم بر روی شما انجام بشه و مطمئن باشید که عوارض جانبی کبدی و . براتون ایجاد نشده باشه . در کل کلونازپام رو بهتر بود به صورت ۱۵ سال مدام مصرف نمی کردید.

سلام من به مدت ۶ سال قرص آلپرازلام مصرف میکردم به مرور دوزش بالا و بالاتر رفت تا اینکه کلونازپام دکتر بهم داد الان۷ روزه خودم یهویی قطعش کردم دو سه روز اول مشکلی نداشتم ولی الان سه شبانه روزه که نخوابیدم بدنم میلرزه چشمام رو میبندم دائم درحال فکر کردنم. انگار یکی توی سرم دائم حرف میزنه دائم صدای پسرمو میشنوم که صدام میزنه ولی اصلا اینطور نیس. زمانیکه مصرف میکردم حالتهای عادی دیگه نداشتم تمایلم به خودکشی یا تهدید کردن بچهام به کشتن رو داشتم اصلا حوصله هیچی وهیچکسیو نداشتم. الان فقط بیخوابی وحشتناک داره دیوونه م میکنه سرم درد گرفته چشام ورم کرده بسکه نخوابیدم. دلم میخواد بخوابم ولی نمیتونم. تروخدابهم بگید چیکارکنم نمیخوام دیگه قرص بخورم اصلا..

با سلام دکتر من پاروکستین و کلونازپام را با هم برام تجویز کرده. آیا شامل “مصرف کلونازپام با داروهای خواب آور و آرامبخش ممکن است باعث مرگ ناگهانی در خواب شود . میشه?

با سلام و وقت بخیر تمام عوارض جانبی یک دارو در همه افراد یکسان بروز نمیکنه . این تداخل و خطر مرگ در خواب یکی از عوارض جانبی احتمالی هست . اگر کسی دچار آپنه خواب باشه این عارضه احتمالش کمی میشه . همچنین اگر هر دو دارو به صورت هم زمان قبل از خواب مصرف بشه بازهم یه خورده احتمالش میشه ولی دلیل بر این نیست که حتما اگر کسی این دو دارو رو همزمان مصرف کنه دچار مرگ در خواب میشه . در مطلب زیر اکثر تداخلات دارویی کلونازپام ذکر شده که یکی از تداخلات با داروی پاروکستین هست . کدام داروها یا کلونازپام تداخل دارند بهترین حالت اینه که زمان مصرف این دو دارو باهم فاصله داشته باشه . برای این منظور باید دقیقا طبق تجویز پزشک رفتار کنید و اگر دچار مشکلات خواب هستید ( مانند آپنه خواب و خروپف کردن ) به پزشک خودتون اطلاع بدید

با نزدیک شدن به سال ۹۸ در سبک و طرح های متفاوت برای شما همراهان گرامی منتشر کرده ایم. در ادامه های جدید ۹۸ را مشاهده می کنید جدید۹۸

مراسم افتتاحیه رستوران های نون به مدیریت سیامک انصاری و رضا حداد شب گذشته با حضور بازیگران در باغ موزه هنر ایرانی برگزار شد. در ادامه عکسهای پانته‌آ بهرام، سیامک انصاری و دنیا مدنی،

مهناز افشار برای فیلمبرداری «فیلم سینمایی نوشین» محصول مشترک ایران و ژاپن به کشور ژاپن سفر کرده و عکسهایی با لباس ژاپنی در صفحه شخصی اش منتشر کرده است. در ادامه عکسهای مهناز افشار

رضا صادقی خواننده موسیقی پاپ به مناسبت سالگرد ازدواج اش عکسهایی در کنار همسر و دخترانش در صفحه شخصی اش منتشر کرد. در ادامه عکسهای جدید رضا صادقی را کنار همسر و فرزندانش مشاهده

 صفحه اول روزه های امروز کشور  روزه های  آرمان امروز ، آفتاب یزد ، ابرار ، ابرار اقتصادی ، ابتکار ، اعتماد ، افکار  ، اقتصاد پویا ، اطلاعات ، ایران ، بانی فیلم

 قیمت دلار ۲۳ اسفند ۹۷  قیمت و و ارز   قیمت دلار امروز ۹۷ در بازار آزاد  و قیمت آنلاین دلار  و قیمت دلار ازاد امروز در بازار بروزرسانی ساعت ۱۱:۴۰

قیمت روز سکه و طلا  قیمت طلا ۲۳ اسفند ۹۷  – قیمت طلا اتحادیه طلا و جواهرات تهران و مزنه طلا  قیمت لحظه ای طلا در تلگرام قیمت خرید طلا از مشتری انلاین بروزرسانی ساعت

اگر همیشه علاقه به سفر و تجربه زندگی در کشور‌های مختلف داشته‌اید میتوانید به بره‌ریزی سفر‌های آژانس مقتدر سیر اطمینان کنید سال‌هاست این آژانس تور‌های منظمی به نقاط مختلف گردشگری اجرا می‌کند در اینجا

مناسبت ها فقط بهانه هستند که بتوانیم راحت تر جمله دوستت دارم را به زبان بیاوریم. پیام تبریک روز مرد عاشقانه برای مطلب امروز به همراه عکس نوشته های بسیار جذاب و دوست داشتنی

یکی از داروهای موثر بر سیستم اعصاب مرکزی قرص اورلپت  ORLEPT می باشد که برای ضد تشنج مورد استفاده قرار می گیرد. برای آشنایی با این دارو و نحوه مصرف و عوارض قرص

یکی از انواع ورزش فوتبال، فوتبال ساحلی است. مشخصات توپ فوتبال ساحلی و قوانین این فوتبال را برایتان در مطلب زیر می نویسیم . با ما همراه باشید مشخصات توپ فوتبال ساحلی پیشینه نخستین

سمنو آی سمنو، مال پای هفت‌سین سمنو! شعری که نزدیک نوروز می شنوید. امروز اموزش درست کردن سمنو را برایتان در مطلب زیر می گذاریم. اموزش درست کردن سمنو سمنو یکی از خوراکی های

برندگان پنجمین جشنواره جام جم با همه حواشی های رای گیری شب گذشته با اعلام برندگان پایان یافت. این بره با حواشی هایی از جمله خداحافظی ماه عسل و انتقادهای عادل فردوسی پور همراه

با اعلام احسان علیخانی ماه عسل از ماه رمضان ۹۸ پس از ۱۲ سال دیگر پخش نخواهد شد. احسان علیخانی شب گذشته این خبر را در حاشیه جشنواره جام جم اعلام کرد و گفت

نزدیک عید و خانم های با سیلقه دوست دارند که شیرینی عیدشان را خودشان تهیه کنند. آموزش پخت شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر را برایتان در مطلب امروز می نویسیم. آموزش پخت

توسط مادام لنورماند در فرانسه فال لنورماند عشقی رواج پیداک کرد و در سنی فال لنورماند زبان زد همگان شد که حتی سیاستمداران برجسته جهان برای بیساری از تصمیمات خود به او مراجعه می

با نزدیک شدن به آغاز سال جدید پیام تبریک پیشاپیش عید نوروز ۹۸ را برای شما همراهان گرامی منتشر کرده ایم. پیام تبریک پیشاپیش عید نوروز ۹۸ صدمبارک به تو آن عید که فردا

یکی از مهمترین آداب آخر سال چهارشنبه سوری می باشد. زمان دقیق چهارشنبه سوری سال ۹۷ -۹۸ در مطلب زیر به همراه آداب پریدن از روی آتش و خواندن سرودی با مضمون “زردی من

اندیشه فولادوند بازیگر و شاعر در مراسم جایزه ترانه دکتر افشین یداللهی حضور یافت ، این مراسم برای دومین سال متوالی برگزار می گردد. در ادامه عکسهای اندیشه فولادوند را در مراسم دومین جایزه

گلچینی از زیباترین پیامک های تبریک ولادت امام محمد تقی(ع) را گرد آوری کرده ایم با عنوان متن به مناسبت تبریک تولد امام جواد به همراه عکس نوشته های زیبا برای پروفایل جهت تبریک

کلونازپام چیست خواص مصرف کلونازپام موارد مصرف کلونازپام قرص جایگزین کلونازپام کلونازپام (Clonazepam) دارویی از گروه بنزودیازپین‌ها است که برای پیشگیری و درمان تشنج، حمله هراس و بی‌قراری حرکتی تجویز می‌شود. این دارو عمدتا برای مقابله با برخی از انواع تشنج، بخصوص در انواع خاصی از صرع و نیز برای مقابله با شوک‌های ناشی از ترس کاربرد دارد.

کلونازپام و اندازه‌گیری‌های این دارو نشان می‌دهد که کیفیت زندگی و بهره‌وری کار افرادی را که از شوک‌های ناشی از ترس رنج می‌برند، بهبود می‌بخشد. از کلونازپام همچنین به عنوان یک داروی ضدافسردگی هم استفاده می‌شود. این دارو به خوبی از دستگاه گوارشی جذب و دفع آن از طریق ادرار صورت می‌گیرد.

مواد شیمیایی موجود در این قرص ممکن است بر ذهن تاثیر بگذارد و ناراحتی هایی همانند اضطراب و عدم تعادل را ایجاد نماید. یکی از داروها که دارای ویژگی های ضد تشنج یا ضد سرع می باشد قرص کلونازپام است. قبل از مصرف هر گونه دارویی بهتر است اطلاعاتی کامل و جامع در رابطه با داروی مورد نظر بدست آورید و آن را بر اساس تجویز پزشک یا راهنمای روی جعبه آن استفاده کنید. در طول مصرف این قرص از آنجا که ممکن است افکاری مثل خودکشی به ذهن شما خطور کند بهتر است به طور مداوم تحت بررسی پزشک قرار گیرید.

تداخلات دارویی درباره قرص کلونازپام چیست؟ (clonazepam dosage)

تداخلات دارویی و بر هم کنش میان آن ها می تواند اثربخشی داروی شما را افزایش یا کاهش دهد.تصور کنید که شما دارویی مصرف می کنید که اثربخشی قرص کلونازپام را افزایش می دهد. افزایش اثر آن می تواند شما را مستعد بروز عوارض آن نماید. بنابراین پزشک شما بایستی مقدار کمتری از این دارو را برای شما تجویز نماید تا بتواند از افزایش احتمال عوارض این دارو بکاهد. عکس این موضوع نیز صادق است. بدین معنا که اگر داروی دیگری اثر قرص کلونازپام را کاهش می دهد پزشک شما باید میزان دوز دارو را افزایش دهد. بنابراین به تمامی بیماران توصیه می گردد تا قبل از مصرف این دارو سایر داروهای خود را به پزشک خود نشان دهند تا وی بتواند صحیح ترین تصمیم را در درمان آنها اتخاذ نماید.

در صورتی که شما از داروهایی استفاده می کنید که موجب خواب آلودگی شما می گردد حتما آن ها را به پزشک خود اطلاع دهید. برخی از این داروها عبارتند از:

مصرف الکل آنتی هیستامین ها ستریزین دیفن هیدرامین داروهای خواب آور آلپرازولام دیازپام لورازپام زولپیدم شل کننده های عضلانی نارکوتیک ها و مخدرها کدئین مورفین

قرص کلونازپام را توسط دهان و طبق تجویز پزشک روزانه دو تا سه بار مصرف کنید. میزان دوز مصرفی آن به شرایط پزشکی، سن و واکنش به دارو بستگی دارد. برای کودکان دوز مصرفی معمولا به وزن آن ها بستگی دارد. افراد بزرگسال معمولا مصرف این دارو را با دوز پایین شروع می کنند تا خطر عوارض جانبی آن کاسته شود. دوز خود را افزایش ندهید، به طور معمول و به مدت مشخصی که پزشک تجویز کرده است از آن استفاده کنید. این دارو را به طور منظم استفاده کنید تا مزایای آن را بدست آورید. برای اینکه یادتان بماند هر روز ساعت مشخصی آن را بخورید. مصرف این دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید زیرا در صورت قطع ناگهانی ممکن است برخی شرایط بدتر شود. دوز مصرفی شما ممکن است به تدریج کاهش یابد.

پزشک شما ممکن است برای مدتی دوز مصرفی شما را افزایش دهد تا از کسب نتایج بهتر از این دارو مطمئن شود. این قرص را بهتر است یک دفعه و به همراه یک لیوان آب مصرف کنید. این دارو باید برای مدت کوتاهی مورد استفاده قرار گیرد هرگز بیش از نه هفته از این دارو بدون تجویز پزشک استفاده نکنید. اگر استفاده از یک دوز را فراموش کردید به محض اینکه یادتان آمد آن را مصرف کنید اما اگر به زمان بعدی مصرف دارو نزدیک هستید از مصرف دوز فراموش شده چشم پوشی کنید برای جبران دوز از دست رفته از داروی اضافی استفاده نکنید. اما اگر بیش از دوز معمول از آن استفاده کردید با مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید. استفاده زیاد از آن می تواند کشنده باشد و علایم آن می تواند خواب آلودگی، گیجی، ضعف عضلانی و غش باشد.

اعصاب مرکزی: خواب آلودگی، آتاکسی، اختلالات رفتاری (بخصوص در کودکان )، اختلال در تکلم ، لرزش، کانفوزیون، سردرد. 

قلبی ـ عروقی: ترومبوفلبیت، اختلال ریتم قلب (مرگ گزارش شده است)، تپش قلب. 

چشم، حلق و بینی: افزایش ترشح بزاق، دوبینی، نیستاگموس، حرکات غیرطبیعی چشم ، آبریزش بینی. 

دستگاه گوارش: یبوست، گاستریت، تغییر در اشتها، تهوع، تشنگی غیرطبیعی، زخم لثه ها. 

ادراری- تناسلی: سوزش ادرار، بی اختیاری ادرار به هنگام خواب ، شب ادراری و احتباس ادرار. 

توجه: در صورت بروز علائم حساسیت مفرط یا نتایج غیرطبیعی آزمونهای هماتولوژیک و عملکرد کبد، باید مصرف دارو قطع شود. 

تظاهرات بالینی: آتاکسی، کانفوزیون، اغما، کاهش رفلکس ها و کاهش فشار خون. 

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

یکی از انواع قرص ها که در درمان و کنترل صرع و تشنج مورد استفاده قرار می گیرد قرص کلونازپام است. زنان حامله یا شیرده نباید از این قرص استفاده کنند زیرا ممکن است خطراتی برای نوزاد آن ها داشته باشید. در ادامه اطلاعات دارویی این کلونازپام را بررسی می نماییم.

قرص کلونازپام در گروه داروهایی به بنزودیازپین قرار دارد. مواد شیمیایی موجود در آن ممکن است بر ذهن تاثیر بگذارد و ناراحتی هایی همانند اضطراب و عدم تعادل را ایجاد نماید. برای درمان اختلالات تشنج و هراس مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب به طور کامل اطلاعات جامع در مورد این قرص و عوارض جانبی آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

یکی از داروها که دارای ویژگی های ضد تشنج یا ضد سرع می باشد قرص کلونازپام است. قبل از مصرف هر گونه دارویی بهتر است اطلاعاتی کامل و جامع در رابطه با داروی مورد نظر بدست آورید و آن را بر اساس تجویز پزشک یا راهنمای روی جعبه آن استفاده کنید. در طول مصرف این قرص از آنجا که ممکن است افکاری مثل خودکشی به ذهن شما خطور کند بهتر است به طور مداوم تحت بررسی پزشک قرار گیرید. در ادامه مهمترین اطلاعات در مورد داروی کلونازپام را بررسی خواهیم کرد.

کلونازپام برای پیشگیری و کنترل تشنج مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو همچنین به عنوان یک داروی ضد تشنج یا ضد سرع مشهور می باشد. همچنین برای درمان حملات هراس کاربرد دارد. این دارو باعث آرام شدن ذهن و اعصاب شما می گردد و به گروهی از داروها به بنزودیازپین تعلق دارد.

قرص کلونازپام را توسط دهان و طبق تجویز پزشک روزانه دو تا سه بار مصرف کنید. میزان دوز مصرفی آن به شرایط پزشکی، سن و واکنش به دارو بستگی دارد. برای کودکان دوز مصرفی معمولا به وزن آن ها بستگی دارد. افراد بزرگسال معمولا مصرف این دارو را با دوز پایین شروع می کنند تا خطر عوارض جانبی آن کاسته شود. دوز خود را افزایش ندهید، به طور معمول و به مدت مشخصی که پزشک تجویز کرده است از آن استفاده کنید. این دارو را به طور منظم استفاده کنید تا مزایای آن را بدست آورید. برای اینکه یادتان بماند هر روز ساعت مشخصی آن را بخورید. مصرف این دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید زیرا در صورت قطع ناگهانی ممکن است برخی شرایط بدتر شود. دوز مصرفی شما ممکن است به تدریج کاهش یابد. پزشک شما ممکن است برای مدتی دوز مصرفی شما را افزایش دهد تا از کسب نتایج بهتر از این دارو مطمئن شود. این قرص را بهتر است یک دفعه و به همراه یک لیوان آب مصرف کنید. این دارو باید برای مدت کوتاهی مورد استفاده قرار گیرد هرگز بیش از نه هفته از این دارو بدون تجویز پزشک استفاده نکنید. اگر استفاده از یک دوز را فراموش کردید به محض اینکه یادتان آمد آن را مصرف کنید اما اگر به زمان بعدی مصرف دارو نزدیک هستید از مصرف دوز فراموش شده چشم پوشی کنید برای جبران دوز از دست رفته از داروی اضافی استفاده نکنید. اما اگر بیش از دوز معمول از آن استفاده کردید با مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید. استفاده زیاد از آن می تواند کشنده باشد و علایم آن می تواند خواب آلودگی، گیجی، ضعف عضلانی و غش باشد.

اگر مبتلا به ناراحتی های کبدی هستید یا به کلونازپام یا دیگر بنزودیازپین حساسیت دارید، مثل آلپروزولام، کلرودیازپوکسید، کلورازپتا، دیازپام، لورازپام، اوکسازپام نباید از این قرص استنفاده کنید. کلونازپام ممکن است برای نوزاد متولد نشده خطراتی به همراه داشته باشد، و همچنین ممکن است اختلالات تنفسی و تغذیه ای را در نوزاد تازه متولد شده ایجاد نماید. اما تشنج در طول حاملگی برای مادر یا جنین ممکن است خطراتی داشته باشد. در طول حاملگی بدون تجویز پزشک از قرص کلونازپام استفاده نکنید و یا استفاده از آن را قطع ننمایید. در هنگام استفاده از این قرص ممکن است فکر خودکشی به سر شما بزند. دکتر شما باید وضعیتتان را در ملاقات های منظم بررسی کند. تمام قرار ملاقات ها را به موقع بروید.

در صورت مشاهده علایم مثل بدتر شدن یا علایم جدید مثل: تغییرات رفتار و خلق و خو، افسردگی، اضطراب، آشفتگی، تحریک پذیری، خشم، پرخاشگری، بی قراری، فعالیت های زیاد بدنی یا ذهنی، یا تفکراتی مثل خودکشی یا آسیب رساندن به خود با پزشک خود تماس بگیرید. قبل از مصرف این قرص اگر اختلالات کلیوی یا کبدی، گلوکوم، مشکلات تنفسی، یا سابقه افسردگی، افکار خودکشی، آسم، نفخ، اختلال مزمن انسداد ریه یا اعتیاد به داروها و الکل دارید پزشک خود را در جریان قرار دهید. اگر در حال مصرف قرص کلونازپام می باشید الکل ننوشید. این دارو تاثیرات الکل را افزایش می دهد. این دارو ممکن است برخی عادت ها را ایجاد نماید بنابراین تنها باید توسط فردی استفاده شود که برای او تجویز شده است. داروی کلونازپام را در مکانی امن جاییکه دیگران به آن دسترسی ندارند، در دمای اتاق دور از رطوبت، گرما و نور نگاه دارید.

یبوست، مشکلات تنفسی، ورم کردن صورت، لب ها یا زبان، تغییرات رفتاری یا خلق و خو، افسردگی، عصبانیت، گیجی، توهم، افکار یا رفتار غیر عادی، رفتارهای غیر معمول پر خطر بدون ترس از خطر، ضعف یا تنگی نفس، حرکات چشمی غیر معمول، تپش قلب یا لرزش قفسه سینه، ادرار مشکل یا دردناک یا ادرار کمتر از حد معمول، پوست رنگ پریده، کبودی، خونریزی، تشنج بدتر، خواب آلودگی، سرگیجه، اختلال در فکر و حافظه، احساس خستگی، ضعف ماهیچه، عدم تعادل و هماهنگی، خشکی دهان، لثه درد، لکنت زبان، گرفتگی بینی، از دست دادن اشتها، حالت تهوع، اسهال، یبوست، تاری دید، سردرد، مشکلات خواب، بثورات پوستی، تغییرات وزن از جمله عوارض جانبی قرص کلونازپام هستند.

با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید

ذخیره ، و من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

کلونازپام کلونازپام دارویی از دسته ی بنزودیازپین ها است که در درمان انواع صرع و تشنج در کودکان و بزرگسالان تجویز می شود. در صورتی که مبتلا به صرع باشید، حتما تاکنون بیهوشی یا ازحال رفتن ناگهانی و یا تشنج را تجربه نموده اید. تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز است.سديم والپروات با كاهش فعاليت هاي الكتريكي غيرطبيعي مغز حملات تشنجي را كنترل مي نمايد. عارضه ی تشنج با توجه به اینکه سلول های کدام قسمت از مغز دچار اختلال الکتریکی شده باشد، انواع مختلفی دارد. علائمی که در مدت تشنج رخ می دهد، می تواند برروی ماهیچه ها، حواس، خلق و خو، احساسات ،تمرکز، هوشیاری و یا ترکیبی از آنها تآثیرگذار باشد.به همین دلیل در درمان بیماری صرع در درجه ی اول پیشگیری و کاهش تعداد دفعات حملات تشنج هدف اصلی می باشد. کلونازپام با کنترل علائم تشنج، فعالیت الکتریکی سلول های مغز را کنترل می کند و از وقوع تشنج پیشگیری می نماید.این دارو همچنین با شل کردن عضلات منقبض شده در زمان تشنج، کمک به کاهش شدت تشنج نیز می کند. پیش از مصرف کلونازپام -در صورت بارداری، مشکل تنفسی، اختلال کبدی یا کلیوی یا سابقه ی بیماری های اعصاب و روان مانند افسردگی، وسواس و سایر بیماری ها و اختلالات پزشک خود را مطلع نمایید. -در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی به پزشک خود اطلاع دهید. -از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. – مصرف الکل همراه با این دارو عوارض خطرناکی در پی دارد لذا در صورت مصرف اخیر الکل یا فرآورده های الکلی حتما به پزشک خود اطلاع دهید. نحوه ی مصرف کلونازپام -این دارو بصورت قرص خوراکی ۱ و ۲ میلی گرم موجود می باشد. -قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض ناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود. -ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود. -اگر کلونازپام به صورت یک نوبت در روز تجویز شود بهترین زمان مصرف آن شب ها پیش از خواب می باشد.اما برخی پزشکان ترجیح می دهند دارو را در مقدار کمتر اما در دو تا سه نوبت در روز تجویز کنند لذا. حتماً دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف نمایید. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد. -در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد. -در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با کلونازپام ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد. -مصرف این داروخواب آلودگی و گیجی مختصری ایجاد می کند. لذا از رانندگی و فعالیت هایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارند تا زمانی که اثر دارو برطرف نشده است، خودداری نمایید. -در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند. بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید . -رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد. -مصرف کلونازپام در طولانی مدت ممکن است موجب ایجاد تحمل نسبت به این دارو در بدن شما شود. در این حالت دارو به اندازه ی قبل اثرگذار نخواهد بود. لذا در صورتی که احساس کردید اثر این دارو کم شده است و علائمتان بطور کامل تحت کنترل نیست حتما با پزشک خود صحبت کنید. -مصرف طولانی مدت بنزودیازپین ها که کلونازپام یکی از آنهاست، ایجاد وابستگی در بدن می کند لذا مصرف این داروها و همچنین قطع آنها باید اصولی و کنترل شده و تحت نظر پزشک باشد. -به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.

عوارض شایع کلونازپام  -احساس خواب آلودگی، ضعف و گیجی از عوارض شایع این دارو می باشد. -احساس عدم تمرکز، حرکات غیرطبیعی چشم ها و فراموشکاری نیز می تواند با مصرف این دارو بروز کند که می توانید در مورد آنها با پزشک خود مشورت نمایید. -در کودکان افزایش ترشح بزاق ممکن است سبب سرفه یا احساس ناخوشایند شود.در صورت بروز این عارضه پزشک خود را مطلع نمایید.

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

قرص کلونازپام Clonazepam یکی از داروهایی است که برای کنترل تشنج تجویز ی شود. این دارو علاوه بر مزیت هایی که دارد، عوارضی را نیز به همراه دارد.

تجاری : کلونوپین Klonopin عمومی : کلونازپام Clonazepamکلونازپام برای پیشگیری و کنترلتشنج استفاده می شود. این دارو به عنوان داروی ضد تشنج یا ضد صرع شناخته می شود. به علاوه کلونازپام برای درمان حملات هراس تجویز می شود. این دارو با آرام کردن مغز و عصب ها تاثیر می گذارد. کلونازپام به گروهی از داروها به بنزودیازپین ها benzodiazepine تعلق دارد.

قبل از شروع مصرف دارو راهنمای مصرف را با دقت مطالعه کنید و در هر مورد سوالی داشتید حتما از پزشک بپرسید. کلونازپام خوراکی است و باید درست طبق دستور پزشک مصرف شود، معمولا 2 تا 3 بار در روز. میزان مصرف دارو براساس شرایط پزشکی، سن و سال و واکنش بدن به درمان متفاوت خواهد بود. برای کودکان نیز میزان مصرف دارو براساس وزن خواهد بود. سالمندان معمولا با میزان کمتری مصرف دارو را شروع می کنند تا خطر بروز عوارض جانبی کاهش پیدا کند. میزان مصرف خود را افزایش ندهید، تعداد وعده های مصرفی را افزایش ندهید و یا دارو را از مدت توصیه شده مصرف نکنید. کلونازپام را به طور مرتب مصرف کنید تا بیشترین منفعت را از آن دریافت کنید. برای اینکه مصرف دارو را فراموش نکنید، هر روز در یک زمان خاص دارو را مصرف کنید. مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید. قطع ناگهانی مصرف کلونازپام باعث می شود برخی شرایط بدتر شوند. برای توقف مصرف دارو لازم است میزان مصرف به تدریج کاهش پیدا کرده و مصرف دارو متوقف شود. داروی کلونازپام ممکن است باعث بروز واکنش های ترک شود، به ویژه اگر به طور منظم و برای مدت طولانی یا به میزان زیاد مصرف شده باشد. در این موارد اگر مصرف دارو را به طور ناگهانی متوقف کنید، علائم ترک دارو (مانند تشنج، تغییرات خلقی و روحی، لرز، گرفتگی معده یا گرفتگی عضلات) بروز می کنند. برای پیشگیری از علائم ترک، پزشک میزان مصرف را به تدریج کاهش خواهد داد. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید و هر گونه نشانه ای را به پزشک اطلاع دهید. زمانی که دارو برای مدت طولانی مصرف می شود، ممکن است اثر بخشی خوبی نداشته باشد. اگر اثربخشی دارو کم شده حتما به پزشک اطلاع دهید. گرچه کلونازپام به درمان بسیاری از بیمارها کمک می کند، اما گاهی ممکن است باعث اعتیاد شود. اگر دچار اعتیاد به مواد مخدر باشید (سوء مصرف مواد مخدر یا الکل) خطر بروز این اعتیاد خواهد شد. دارو را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید تا خطر بروز اعتیاد کاهش پیدا کند. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. اگر دچار انواع مختلف اختلالات تشنج باشید، زمان شروع مصرف کلونازپام ممکن است تشنج های شما بدتر شوند. در صورت بروز این مشکل حتما به پزشک اطلاع دهید. ممکن است لازم شود پزشک میزان مصرف دیگر داروهایتان را تغییر دهد تا تشنج ها را کنترل کند. در صورتی که شرایط تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، به پزشک اطلاع دهید.

در صورتی که هر یک از این عوارض تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید. به یاد داشته باشید که پزشک با علم به اینکه مزیت های کلونازپام برای شما از خطرات و عوارض آن است، این دارو را تجویز کرده است. بسیاری از افراد بدون هیچ عارضه جانبی کلونازپام مصرف می کنند.تعداد کمی از افرادی که بنا به دلایلی داروهای ضد تشنج مصرف می کنند (دلایل و شرایطی مانند صرع، اختلال دو قطبی یا درد)، ممکن است دچار افسردگی شوند، به خودکشی فکر کنند یا اقدام به خودکشی کنند و یا سایر مشکلات روحی و روانی را تجربه کنند. در صورت مشاهده هر گونه تغییر ناگهانی یا غیر عادی در خلق و خو، افکار یا رفتار فرد مصرف کننده از کلونازپام به پزشک اطلاع دهید، تغییراتی مانند گیجی، مشکل در حافظه، علائم افسردگی، فکر یا اقدام به خودکشی، آسیب رساندن به خود.

در صورت مشاهده هر یک از این عوارض نادر اما جدی کلونازپام بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

برخی عوارض خیلی جدی کلونازپام عبارتند از تنفس آهسته یا سطحی که در صورت بروز آن بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.واکنش حساسیتی به کلونازپام به ندرت بروز می کند، اما به هرحال در صورت مشاهده علائم واکنش حساسیتی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید، علائم واکنش حساسیتی به کلونازپام عبارتند از: جوش های پوستی، خارش یا التهاب (به ویژه در صورت، زبان و گلو)، خواب آلودگی شدید و مشکل تنفسی.موارد اشاره شده لیست کامل عوارض جانبی کلونازپام نیستند. در صورت مشاهده هر گونه عارضه جانبی دیگر که در اینجا به آنها اشاره نشده، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.

قبل از شروع مصرف کلونازپام اگر به این دارو یا هر داروی بنزودیازپین دیگر (مانند دیازپام و لورازپام) یا هر داروی دیگری حساسیت دارید، حتما به پزشک اطلاع دهید. کلونازپام ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعالی است که ممکن است باعث بروز واکنش های حساسیتی یا مشکلات دیگر شود. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. قبل از شروع مصرف کلونازپام سوابق پزشکی خود را در اختیار پزشک معالج قرار دهید، به ویژه اگر دچار هر یک مشکلات و بیماری های زیر بوده اید:

کلونازپام ممکن است باعث خواب آلودگی یا سرگیجه شود. الکل یا ماری جوانا خواب آلودگی و سرگیجه را بدتر می کنند. از رانندگی یا انجام هر کاری که نیاز به هوشیاری دارد، اجتناب کنید تا اینکه هوشیاری کامل را به دست آورید.قبل از انجام هر گونه جراحی به پزشک یا دندانپزشک خود اطلاع دهید که در حال مصرف چه داروهایی هستید (داروهای با نسخه یا بدون نسخه).

در مورد کودکان تاثیرات جسمی، روحی و رفتاری دارو شخص هستند و ممکن است تا سال ها بعد از مصرف دارو مشاهده نشوند. بنابراین در مورد خطرات و مزیت های درمان با کلونازپام با پزشک مشورت کنید.

سالمندان ممکن است نسبت به عوارض کلونازپام حساسیت بیشتری داشته باشند، به ویژه خواب آلودگی و گیجی. این عوارض خطر افتادن فرد را افزایش می دهد.

در دوران بارداری کلونازپام تنها در صورت نیاز باید مصرف شود. این دارو ممکن است به نوزاد متولد نشده آسیب بزند. از آنجایی که تشنج درمان نشده شرایط خیلی جدی است که ممکن است هم به نوزاد و هم به مادر آسیب بزند، مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید.اگر قصد باردار شدن دارید یا در زمان مصرف این دارو باردار شده یا فکر می کنید که باردار شده اید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید و در مورد مزیت ها و خطرات مصرف کلونازپام در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

کلونازپام وارد شیر مادر شده و می تواند تاثیرات ناخوشایندی بر روی مادر و نوزاد داشته باشد. قبل از شیردهی به نوزاد در مورد مصرف قرص کلونازپام با پزشک مشورت کنید. هشدارمصرف کلونازپام با داروهای مخدر (مانند کدوئین و هیدروکودون) خطر بروز عوارض جانبی خیلی جدی را افزایش می دهد و حتی ممکن است باعث مرگ شود. برای کاهش خطر بروز این مشکل پزشک توصیه خواهد کرد کمترین میزان موثر کلونازپام را در کوتاه ترین دوره ممکن مصرف کنید. در صورت بروز هر یک از این عوارض خیلی جدی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

بدانید : اقدامات فوری در زمان تشنج کودکان و نوزادان

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ seemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

ویتامین D یکی از ویتامین های ضروری بدن است اما مصرف آن به ویژه در دوران بارداری باید بر اساس اصول باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود

در اين مقاله با عسل و دارچين، درمان کننده بسياری از بيماری ها آشنا می شويم

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

کلونازپام کلونازپام دارویی از دسته ی بنزودیازپین ها است که در درمان انواع صرع و تشنج در کودکان و بزرگسالان تجویز می شود. در صورتی که مبتلا به صرع باشید، حتما تاکنون بیهوشی یا ازحال رفتن ناگهانی و یا تشنج را تجربه نموده اید. تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز است.سديم والپروات با كاهش فعاليت هاي الكتريكي غيرطبيعي مغز حملات تشنجي را كنترل مي نمايد. عارضه ی تشنج با توجه به اینکه سلول های کدام قسمت از مغز دچار اختلال الکتریکی شده باشد، انواع مختلفی دارد. علائمی که در مدت تشنج رخ می دهد، می تواند برروی ماهیچه ها، حواس، خلق و خو، احساسات ،تمرکز، هوشیاری و یا ترکیبی از آنها تآثیرگذار باشد.به همین دلیل در درمان بیماری صرع در درجه ی اول پیشگیری و کاهش تعداد دفعات حملات تشنج هدف اصلی می باشد. کلونازپام با کنترل علائم تشنج، فعالیت الکتریکی سلول های مغز را کنترل می کند و از وقوع تشنج پیشگیری می نماید.این دارو همچنین با شل کردن عضلات منقبض شده در زمان تشنج، کمک به کاهش شدت تشنج نیز می کند. پیش از مصرف کلونازپام -در صورت بارداری، مشکل تنفسی، اختلال کبدی یا کلیوی یا سابقه ی بیماری های اعصاب و روان مانند افسردگی، وسواس و سایر بیماری ها و اختلالات پزشک خود را مطلع نمایید. -در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی به پزشک خود اطلاع دهید. -از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. – مصرف الکل همراه با این دارو عوارض خطرناکی در پی دارد لذا در صورت مصرف اخیر الکل یا فرآورده های الکلی حتما به پزشک خود اطلاع دهید. نحوه ی مصرف کلونازپام -این دارو بصورت قرص خوراکی ۱ و ۲ میلی گرم موجود می باشد. -قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض ناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود. -ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود. -اگر کلونازپام به صورت یک نوبت در روز تجویز شود بهترین زمان مصرف آن شب ها پیش از خواب می باشد.اما برخی پزشکان ترجیح می دهند دارو را در مقدار کمتر اما در دو تا سه نوبت در روز تجویز کنند لذا. حتماً دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف نمایید. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد. -در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد. -در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با کلونازپام ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد. -مصرف این داروخواب آلودگی و گیجی مختصری ایجاد می کند. لذا از رانندگی و فعالیت هایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارند تا زمانی که اثر دارو برطرف نشده است، خودداری نمایید. -در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند. بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید . -رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد. -مصرف کلونازپام در طولانی مدت ممکن است موجب ایجاد تحمل نسبت به این دارو در بدن شما شود. در این حالت دارو به اندازه ی قبل اثرگذار نخواهد بود. لذا در صورتی که احساس کردید اثر این دارو کم شده است و علائمتان بطور کامل تحت کنترل نیست حتما با پزشک خود صحبت کنید. -مصرف طولانی مدت بنزودیازپین ها که کلونازپام یکی از آنهاست، ایجاد وابستگی در بدن می کند لذا مصرف این داروها و همچنین قطع آنها باید اصولی و کنترل شده و تحت نظر پزشک باشد. -به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.

عوارض شایع کلونازپام  -احساس خواب آلودگی، ضعف و گیجی از عوارض شایع این دارو می باشد. -احساس عدم تمرکز، حرکات غیرطبیعی چشم ها و فراموشکاری نیز می تواند با مصرف این دارو بروز کند که می توانید در مورد آنها با پزشک خود مشورت نمایید. -در کودکان افزایش ترشح بزاق ممکن است سبب سرفه یا احساس ناخوشایند شود.در صورت بروز این عارضه پزشک خود را مطلع نمایید.

قرص کلونازپام Clonazepam یکی از داروهایی است که برای کنترل تشنج تجویز ی شود. این دارو علاوه بر مزیت هایی که دارد، عوارضی را نیز به همراه دارد.

تجاری : کلونوپین Klonopin عمومی : کلونازپام Clonazepamکلونازپام برای پیشگیری و کنترلتشنج استفاده می شود. این دارو به عنوان داروی ضد تشنج یا ضد صرع شناخته می شود. به علاوه کلونازپام برای درمان حملات هراس تجویز می شود. این دارو با آرام کردن مغز و عصب ها تاثیر می گذارد. کلونازپام به گروهی از داروها به بنزودیازپین ها benzodiazepine تعلق دارد.

قبل از شروع مصرف دارو راهنمای مصرف را با دقت مطالعه کنید و در هر مورد سوالی داشتید حتما از پزشک بپرسید. کلونازپام خوراکی است و باید درست طبق دستور پزشک مصرف شود، معمولا 2 تا 3 بار در روز. میزان مصرف دارو براساس شرایط پزشکی، سن و سال و واکنش بدن به درمان متفاوت خواهد بود. برای کودکان نیز میزان مصرف دارو براساس وزن خواهد بود. سالمندان معمولا با میزان کمتری مصرف دارو را شروع می کنند تا خطر بروز عوارض جانبی کاهش پیدا کند. میزان مصرف خود را افزایش ندهید، تعداد وعده های مصرفی را افزایش ندهید و یا دارو را از مدت توصیه شده مصرف نکنید. کلونازپام را به طور مرتب مصرف کنید تا بیشترین منفعت را از آن دریافت کنید. برای اینکه مصرف دارو را فراموش نکنید، هر روز در یک زمان خاص دارو را مصرف کنید. مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید. قطع ناگهانی مصرف کلونازپام باعث می شود برخی شرایط بدتر شوند. برای توقف مصرف دارو لازم است میزان مصرف به تدریج کاهش پیدا کرده و مصرف دارو متوقف شود. داروی کلونازپام ممکن است باعث بروز واکنش های ترک شود، به ویژه اگر به طور منظم و برای مدت طولانی یا به میزان زیاد مصرف شده باشد. در این موارد اگر مصرف دارو را به طور ناگهانی متوقف کنید، علائم ترک دارو (مانند تشنج، تغییرات خلقی و روحی، لرز، گرفتگی معده یا گرفتگی عضلات) بروز می کنند. برای پیشگیری از علائم ترک، پزشک میزان مصرف را به تدریج کاهش خواهد داد. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید و هر گونه نشانه ای را به پزشک اطلاع دهید. زمانی که دارو برای مدت طولانی مصرف می شود، ممکن است اثر بخشی خوبی نداشته باشد. اگر اثربخشی دارو کم شده حتما به پزشک اطلاع دهید. گرچه کلونازپام به درمان بسیاری از بیمارها کمک می کند، اما گاهی ممکن است باعث اعتیاد شود. اگر دچار اعتیاد به مواد مخدر باشید (سوء مصرف مواد مخدر یا الکل) خطر بروز این اعتیاد خواهد شد. دارو را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید تا خطر بروز اعتیاد کاهش پیدا کند. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. اگر دچار انواع مختلف اختلالات تشنج باشید، زمان شروع مصرف کلونازپام ممکن است تشنج های شما بدتر شوند. در صورت بروز این مشکل حتما به پزشک اطلاع دهید. ممکن است لازم شود پزشک میزان مصرف دیگر داروهایتان را تغییر دهد تا تشنج ها را کنترل کند. در صورتی که شرایط تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، به پزشک اطلاع دهید.

در صورتی که هر یک از این عوارض تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید. به یاد داشته باشید که پزشک با علم به اینکه مزیت های کلونازپام برای شما از خطرات و عوارض آن است، این دارو را تجویز کرده است. بسیاری از افراد بدون هیچ عارضه جانبی کلونازپام مصرف می کنند.تعداد کمی از افرادی که بنا به دلایلی داروهای ضد تشنج مصرف می کنند (دلایل و شرایطی مانند صرع، اختلال دو قطبی یا درد)، ممکن است دچار افسردگی شوند، به خودکشی فکر کنند یا اقدام به خودکشی کنند و یا سایر مشکلات روحی و روانی را تجربه کنند. در صورت مشاهده هر گونه تغییر ناگهانی یا غیر عادی در خلق و خو، افکار یا رفتار فرد مصرف کننده از کلونازپام به پزشک اطلاع دهید، تغییراتی مانند گیجی، مشکل در حافظه، علائم افسردگی، فکر یا اقدام به خودکشی، آسیب رساندن به خود.

در صورت مشاهده هر یک از این عوارض نادر اما جدی کلونازپام بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

برخی عوارض خیلی جدی کلونازپام عبارتند از تنفس آهسته یا سطحی که در صورت بروز آن بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.واکنش حساسیتی به کلونازپام به ندرت بروز می کند، اما به هرحال در صورت مشاهده علائم واکنش حساسیتی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید، علائم واکنش حساسیتی به کلونازپام عبارتند از: جوش های پوستی، خارش یا التهاب (به ویژه در صورت، زبان و گلو)، خواب آلودگی شدید و مشکل تنفسی.موارد اشاره شده لیست کامل عوارض جانبی کلونازپام نیستند. در صورت مشاهده هر گونه عارضه جانبی دیگر که در اینجا به آنها اشاره نشده، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.

قبل از شروع مصرف کلونازپام اگر به این دارو یا هر داروی بنزودیازپین دیگر (مانند دیازپام و لورازپام) یا هر داروی دیگری حساسیت دارید، حتما به پزشک اطلاع دهید. کلونازپام ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعالی است که ممکن است باعث بروز واکنش های حساسیتی یا مشکلات دیگر شود. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. قبل از شروع مصرف کلونازپام سوابق پزشکی خود را در اختیار پزشک معالج قرار دهید، به ویژه اگر دچار هر یک مشکلات و بیماری های زیر بوده اید:

کلونازپام ممکن است باعث خواب آلودگی یا سرگیجه شود. الکل یا ماری جوانا خواب آلودگی و سرگیجه را بدتر می کنند. از رانندگی یا انجام هر کاری که نیاز به هوشیاری دارد، اجتناب کنید تا اینکه هوشیاری کامل را به دست آورید.قبل از انجام هر گونه جراحی به پزشک یا دندانپزشک خود اطلاع دهید که در حال مصرف چه داروهایی هستید (داروهای با نسخه یا بدون نسخه).

در مورد کودکان تاثیرات جسمی، روحی و رفتاری دارو شخص هستند و ممکن است تا سال ها بعد از مصرف دارو مشاهده نشوند. بنابراین در مورد خطرات و مزیت های درمان با کلونازپام با پزشک مشورت کنید.

سالمندان ممکن است نسبت به عوارض کلونازپام حساسیت بیشتری داشته باشند، به ویژه خواب آلودگی و گیجی. این عوارض خطر افتادن فرد را افزایش می دهد.

در دوران بارداری کلونازپام تنها در صورت نیاز باید مصرف شود. این دارو ممکن است به نوزاد متولد نشده آسیب بزند. از آنجایی که تشنج درمان نشده شرایط خیلی جدی است که ممکن است هم به نوزاد و هم به مادر آسیب بزند، مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید.اگر قصد باردار شدن دارید یا در زمان مصرف این دارو باردار شده یا فکر می کنید که باردار شده اید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید و در مورد مزیت ها و خطرات مصرف کلونازپام در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

کلونازپام وارد شیر مادر شده و می تواند تاثیرات ناخوشایندی بر روی مادر و نوزاد داشته باشد. قبل از شیردهی به نوزاد در مورد مصرف قرص کلونازپام با پزشک مشورت کنید. هشدارمصرف کلونازپام با داروهای مخدر (مانند کدوئین و هیدروکودون) خطر بروز عوارض جانبی خیلی جدی را افزایش می دهد و حتی ممکن است باعث مرگ شود. برای کاهش خطر بروز این مشکل پزشک توصیه خواهد کرد کمترین میزان موثر کلونازپام را در کوتاه ترین دوره ممکن مصرف کنید. در صورت بروز هر یک از این عوارض خیلی جدی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

بدانید : اقدامات فوری در زمان تشنج کودکان و نوزادان

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ seemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

ویتامین D یکی از ویتامین های ضروری بدن است اما مصرف آن به ویژه در دوران بارداری باید بر اساس اصول باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود

در اين مقاله با عسل و دارچين، درمان کننده بسياری از بيماری ها آشنا می شويم

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

pamuh.com – سایتی جامع برای مطالب علمی ، آموزشی ، پزشکی ، خانواده ، موارد مصرف و عوارض جانبی داروها

کلونازپام برای درمان برخی از تشنج ها تجویز می شود . این دارو مستقیما بر روی مغز تاثر می گذارد . استفاده از کلونازپام در درمان سندرم صرع لنوکس گاستو رایج تر است . همچنین کلونازپام ، برای درمان اختلال هراس (از جمله آگورافوبیا یا ترس از مکان های باز ) در بزرگسالان استفاده می شود .در صورتی که به کلونازپام حساسیت دارید ، گلوکوم دارید ، مبتلا به بیماری های شدید کبدی هستید و یا به والیوم و داروهای مشابه حساسیت دارید ، نباید از کلونازپام استفاده کنید .

قبل از تجویز کلونازپام توسط پزشک ، در صورتی که هریک از شرایط زیر را دارید ، به او اطلاع دهید :

این دارو از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل میشود . اثرات جانبی clonazepam در کودک شیرخوار کاملا مشخص نیست . قبل از شیردادن به نوزاد ، با پزشک متخصص مشورت کنید .

کلونازپام به شدت اعتیاد آور است . هیچ گاه این دارو را به دیگران پیشنهاد نکنید . بدون نسخه پزشک اقدام به مصرف کلونازپام نکرده و هیچ وقت با توصیه و پیشنهاد دیگران از clonazepam استفاده نکنید . نباید به هیچ وجه ، مقدار و دوز از آن چیزی که پزشک تجویز کرده است مصرف کنید . زمان مصرف کلونازپام نباید طولانی تر از تجویز پزشک باشد و ترک مصرف و قطع استفاده از کلونازپام باید به تدریج و تحت نظر پزشک باشد . هیچگاه کلونازپام را به صورت خودسرانه و یکباره قطع نکنید . قطع مصرف این دارو به صورت ناگهانی خطرناک است .

مصرف کلونازپام بیش از 9 هفته مجاز نیست مگر طبق تجویز و نظر پزشک . خرید اینترنتی کلونازپام بسیار خطرناک و ممنوع است . در زمان مصرف این دارو نباید از الکل استفاده کنید . در صورتی که مجبور به مصرف طولانی مدت کلونازپام هستید ، باید آزمایشات پزشکی مداوم و منظمی انجام دهید تا از عوارض جانبی خطرناک کلونازپام جلوگیری شود . کلونازپام را همیشه با یک لیوان پر از آب مصرف کنید.

در صورتی که به هر دلیلی مصرف یک وعده از داروی خود را فراموش کرده اید ، به محض یاداوری ، قرص خود را مصرف کنید . در صورتی که به زمان مصرف بعدی نزدیک هستید ، دوز فراموش شده را رها کنید .

در صورتی که به صورت اشتباه و یا به قصد خودکشی با کلونازپام ، مقدار زیادی دارو مصرف کرده اید ، سریعا با اورژانس تماس بگیرید . مصرف بیش از حد کلونازپام کشنده است و میتواند عوارض جانبی خطرناکی داشته باشد . خودکشی با این دارو روش مناسبی برای خودکشی نمایشی و جلب توجه نیست !

این دارو مانند سایر دارو ها ، عوارض جانبی به همراه دارد . شما ممکن است هیچکدام از این عوارض را تجربه نکنید و یا چندین عارضه به صورت هم زمان در شما مشاهده شود .

در صورتی که با مصرف کلونازپام هرگونه نشانه ای از الرژی و حساسیت مشاهده کردید سریعا با اورژانس تماس بگیرید . علائمی مانند : خارش و قرمز شدن چشم ها ،آبریزش بینی ، خشک شدن دهان و گلو ، عطسه و سرفه ، تنگی نفس ، خارش و تورم پوست ،، تورم لب و زبان و

در صورتی که با مصرف کلونازپام هرگونه تفکرات خودکشی و یا تمایل به تهاجم و آسیب رسانی به دیگران در شما ایجاد شد ، سریعا به پزشک اطلاع دهید .

مصرف کلونازپام با داروهای خواب آور و آرامبخش ممکن است باعث مرگ ناگهانی در خواب شود . همچنین  شل کننده های عضلات ، داروهای پارکینسون ، داروهای ضدافسردگی ، سایر داروهای ضدتشنج ، مکمل ها و ویتامین ها ، داروهای گیاهی و سنتی و میتوانند با کلونازپام تداخل ایجاد کنند. در زمان تجویز کلونازپام تمام داروهایی مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهید .

کلونازپام ممکن است نتایج آزمون عملکرد کبد را افزایش دهد.

آدرس شما نمایش داده نمی شود و محرمانه است.در صورتیکه معتبر و بدون www وارد کنید دیگران میتوانند به شما پاسخ دهند و این پاسخ برای شما خواهد شد.

این و آدرس را برای نظرهای بعدی من ذخیره کن.

سلام.من شبی نصف کلونازپام ۱میلی و یک عدد قرص کاربامازپین ۲۰۰میخورم میخوام بدونم تا چند روز در بدنم است و تا چند روز در آزمایش اعتیاد نشان میدهد.

سلام خواهش میکنم جواب بدید من ترامادول مصرف میکنم الان دکتری که در جریانش نبوده برام کلونازپام تجویز کرده اگر ترامادول رو هم هر چند با دوز کم مصرف نکنم بدنم نمیکشه میخاستم بپرسم مصرف این دوتا در زمان های مختلف بازم موردی داره کلونازپام هم یک میلی هست

ایا کلونازپام مثبتی دارد؟ واسه ترک متادون بی خابم چه قرصی بخورم تا جواب بده و توی کیت و ازمایش مثبت نشه لطفا جواب بدید

من یک ماهه ترک موادمخدرکردم بیخوابی خیلی اذیتم میکنه یعنی الان یک ماهه نخوابیدم ولی بازم بعضی شبهایه دونه میخورم لطفا راهنماییم کنیدچطوری ازش رهاشم

من دیشب نصف کلونازپام خوردم میخوام بدونم تا چند روز در بدنم است و تا چند روز در آزمایش اعتیاد نشان میدهد

سلام من یک بسته کلونازپام کامل با هم نخوردم هنوز گیجم چی کار کنم

من حدود۱۵ سال است که کلونازپام مصرف میکنم الان تصمیم گرفتم کنار بگذارم.لطفا راهنمایی علمی بفرمایید.سپاسگزارم

با سلام و وقت بخیر مصرف طولانی مدت این دارو می تونه عوارض جانبی براتون داشته باشه .برای ترک کردن کلونازپام باید به تدریج عمل کنید و بهتره حتما تحت نظر پزشک باشید تا آزمایشات لازم بر روی شما انجام بشه و مطمئن باشید که عوارض جانبی کبدی و . براتون ایجاد نشده باشه . در کل کلونازپام رو بهتر بود به صورت ۱۵ سال مدام مصرف نمی کردید.

سلام من به مدت ۶ سال قرص آلپرازلام مصرف میکردم به مرور دوزش بالا و بالاتر رفت تا اینکه کلونازپام دکتر بهم داد الان۷ روزه خودم یهویی قطعش کردم دو سه روز اول مشکلی نداشتم ولی الان سه شبانه روزه که نخوابیدم بدنم میلرزه چشمام رو میبندم دائم درحال فکر کردنم. انگار یکی توی سرم دائم حرف میزنه دائم صدای پسرمو میشنوم که صدام میزنه ولی اصلا اینطور نیس. زمانیکه مصرف میکردم حالتهای عادی دیگه نداشتم تمایلم به خودکشی یا تهدید کردن بچهام به کشتن رو داشتم اصلا حوصله هیچی وهیچکسیو نداشتم. الان فقط بیخوابی وحشتناک داره دیوونه م میکنه سرم درد گرفته چشام ورم کرده بسکه نخوابیدم. دلم میخواد بخوابم ولی نمیتونم. تروخدابهم بگید چیکارکنم نمیخوام دیگه قرص بخورم اصلا..

با سلام دکتر من پاروکستین و کلونازپام را با هم برام تجویز کرده. آیا شامل “مصرف کلونازپام با داروهای خواب آور و آرامبخش ممکن است باعث مرگ ناگهانی در خواب شود . میشه?

با سلام و وقت بخیر تمام عوارض جانبی یک دارو در همه افراد یکسان بروز نمیکنه . این تداخل و خطر مرگ در خواب یکی از عوارض جانبی احتمالی هست . اگر کسی دچار آپنه خواب باشه این عارضه احتمالش کمی میشه . همچنین اگر هر دو دارو به صورت هم زمان قبل از خواب مصرف بشه بازهم یه خورده احتمالش میشه ولی دلیل بر این نیست که حتما اگر کسی این دو دارو رو همزمان مصرف کنه دچار مرگ در خواب میشه . در مطلب زیر اکثر تداخلات دارویی کلونازپام ذکر شده که یکی از تداخلات با داروی پاروکستین هست . کدام داروها یا کلونازپام تداخل دارند بهترین حالت اینه که زمان مصرف این دو دارو باهم فاصله داشته باشه . برای این منظور باید دقیقا طبق تجویز پزشک رفتار کنید و اگر دچار مشکلات خواب هستید ( مانند آپنه خواب و خروپف کردن ) به پزشک خودتون اطلاع بدید

با نزدیک شدن به سال ۹۸ در سبک و طرح های متفاوت برای شما همراهان گرامی منتشر کرده ایم. در ادامه های جدید ۹۸ را مشاهده می کنید جدید۹۸

مراسم افتتاحیه رستوران های نون به مدیریت سیامک انصاری و رضا حداد شب گذشته با حضور بازیگران در باغ موزه هنر ایرانی برگزار شد. در ادامه عکسهای پانته‌آ بهرام، سیامک انصاری و دنیا مدنی،

مهناز افشار برای فیلمبرداری «فیلم سینمایی نوشین» محصول مشترک ایران و ژاپن به کشور ژاپن سفر کرده و عکسهایی با لباس ژاپنی در صفحه شخصی اش منتشر کرده است. در ادامه عکسهای مهناز افشار

رضا صادقی خواننده موسیقی پاپ به مناسبت سالگرد ازدواج اش عکسهایی در کنار همسر و دخترانش در صفحه شخصی اش منتشر کرد. در ادامه عکسهای جدید رضا صادقی را کنار همسر و فرزندانش مشاهده

 صفحه اول روزه های امروز کشور  روزه های  آرمان امروز ، آفتاب یزد ، ابرار ، ابرار اقتصادی ، ابتکار ، اعتماد ، افکار  ، اقتصاد پویا ، اطلاعات ، ایران ، بانی فیلم

 قیمت دلار ۲۳ اسفند ۹۷  قیمت و و ارز   قیمت دلار امروز ۹۷ در بازار آزاد  و قیمت آنلاین دلار  و قیمت دلار ازاد امروز در بازار بروزرسانی ساعت ۱۱:۴۰

قیمت روز سکه و طلا  قیمت طلا ۲۳ اسفند ۹۷  – قیمت طلا اتحادیه طلا و جواهرات تهران و مزنه طلا  قیمت لحظه ای طلا در تلگرام قیمت خرید طلا از مشتری انلاین بروزرسانی ساعت

اگر همیشه علاقه به سفر و تجربه زندگی در کشور‌های مختلف داشته‌اید میتوانید به بره‌ریزی سفر‌های آژانس مقتدر سیر اطمینان کنید سال‌هاست این آژانس تور‌های منظمی به نقاط مختلف گردشگری اجرا می‌کند در اینجا

مناسبت ها فقط بهانه هستند که بتوانیم راحت تر جمله دوستت دارم را به زبان بیاوریم. پیام تبریک روز مرد عاشقانه برای مطلب امروز به همراه عکس نوشته های بسیار جذاب و دوست داشتنی

یکی از داروهای موثر بر سیستم اعصاب مرکزی قرص اورلپت  ORLEPT می باشد که برای ضد تشنج مورد استفاده قرار می گیرد. برای آشنایی با این دارو و نحوه مصرف و عوارض قرص

یکی از انواع ورزش فوتبال، فوتبال ساحلی است. مشخصات توپ فوتبال ساحلی و قوانین این فوتبال را برایتان در مطلب زیر می نویسیم . با ما همراه باشید مشخصات توپ فوتبال ساحلی پیشینه نخستین

سمنو آی سمنو، مال پای هفت‌سین سمنو! شعری که نزدیک نوروز می شنوید. امروز اموزش درست کردن سمنو را برایتان در مطلب زیر می گذاریم. اموزش درست کردن سمنو سمنو یکی از خوراکی های

برندگان پنجمین جشنواره جام جم با همه حواشی های رای گیری شب گذشته با اعلام برندگان پایان یافت. این بره با حواشی هایی از جمله خداحافظی ماه عسل و انتقادهای عادل فردوسی پور همراه

با اعلام احسان علیخانی ماه عسل از ماه رمضان ۹۸ پس از ۱۲ سال دیگر پخش نخواهد شد. احسان علیخانی شب گذشته این خبر را در حاشیه جشنواره جام جم اعلام کرد و گفت

نزدیک عید و خانم های با سیلقه دوست دارند که شیرینی عیدشان را خودشان تهیه کنند. آموزش پخت شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر را برایتان در مطلب امروز می نویسیم. آموزش پخت

توسط مادام لنورماند در فرانسه فال لنورماند عشقی رواج پیداک کرد و در سنی فال لنورماند زبان زد همگان شد که حتی سیاستمداران برجسته جهان برای بیساری از تصمیمات خود به او مراجعه می

با نزدیک شدن به آغاز سال جدید پیام تبریک پیشاپیش عید نوروز ۹۸ را برای شما همراهان گرامی منتشر کرده ایم. پیام تبریک پیشاپیش عید نوروز ۹۸ صدمبارک به تو آن عید که فردا

یکی از مهمترین آداب آخر سال چهارشنبه سوری می باشد. زمان دقیق چهارشنبه سوری سال ۹۷ -۹۸ در مطلب زیر به همراه آداب پریدن از روی آتش و خواندن سرودی با مضمون “زردی من

اندیشه فولادوند بازیگر و شاعر در مراسم جایزه ترانه دکتر افشین یداللهی حضور یافت ، این مراسم برای دومین سال متوالی برگزار می گردد. در ادامه عکسهای اندیشه فولادوند را در مراسم دومین جایزه

گلچینی از زیباترین پیامک های تبریک ولادت امام محمد تقی(ع) را گرد آوری کرده ایم با عنوان متن به مناسبت تبریک تولد امام جواد به همراه عکس نوشته های زیبا برای پروفایل جهت تبریک

کلونازپام چیست خواص مصرف کلونازپام موارد مصرف کلونازپام قرص جایگزین کلونازپام کلونازپام (Clonazepam) دارویی از گروه بنزودیازپین‌ها است که برای پیشگیری و درمان تشنج، حمله هراس و بی‌قراری حرکتی تجویز می‌شود. این دارو عمدتا برای مقابله با برخی از انواع تشنج، بخصوص در انواع خاصی از صرع و نیز برای مقابله با شوک‌های ناشی از ترس کاربرد دارد.

کلونازپام و اندازه‌گیری‌های این دارو نشان می‌دهد که کیفیت زندگی و بهره‌وری کار افرادی را که از شوک‌های ناشی از ترس رنج می‌برند، بهبود می‌بخشد. از کلونازپام همچنین به عنوان یک داروی ضدافسردگی هم استفاده می‌شود. این دارو به خوبی از دستگاه گوارشی جذب و دفع آن از طریق ادرار صورت می‌گیرد.

مواد شیمیایی موجود در این قرص ممکن است بر ذهن تاثیر بگذارد و ناراحتی هایی همانند اضطراب و عدم تعادل را ایجاد نماید. یکی از داروها که دارای ویژگی های ضد تشنج یا ضد سرع می باشد قرص کلونازپام است. قبل از مصرف هر گونه دارویی بهتر است اطلاعاتی کامل و جامع در رابطه با داروی مورد نظر بدست آورید و آن را بر اساس تجویز پزشک یا راهنمای روی جعبه آن استفاده کنید. در طول مصرف این قرص از آنجا که ممکن است افکاری مثل خودکشی به ذهن شما خطور کند بهتر است به طور مداوم تحت بررسی پزشک قرار گیرید.

تداخلات دارویی درباره قرص کلونازپام چیست؟ (clonazepam dosage)

تداخلات دارویی و بر هم کنش میان آن ها می تواند اثربخشی داروی شما را افزایش یا کاهش دهد.تصور کنید که شما دارویی مصرف می کنید که اثربخشی قرص کلونازپام را افزایش می دهد. افزایش اثر آن می تواند شما را مستعد بروز عوارض آن نماید. بنابراین پزشک شما بایستی مقدار کمتری از این دارو را برای شما تجویز نماید تا بتواند از افزایش احتمال عوارض این دارو بکاهد. عکس این موضوع نیز صادق است. بدین معنا که اگر داروی دیگری اثر قرص کلونازپام را کاهش می دهد پزشک شما باید میزان دوز دارو را افزایش دهد. بنابراین به تمامی بیماران توصیه می گردد تا قبل از مصرف این دارو سایر داروهای خود را به پزشک خود نشان دهند تا وی بتواند صحیح ترین تصمیم را در درمان آنها اتخاذ نماید.

در صورتی که شما از داروهایی استفاده می کنید که موجب خواب آلودگی شما می گردد حتما آن ها را به پزشک خود اطلاع دهید. برخی از این داروها عبارتند از:

مصرف الکل آنتی هیستامین ها ستریزین دیفن هیدرامین داروهای خواب آور آلپرازولام دیازپام لورازپام زولپیدم شل کننده های عضلانی نارکوتیک ها و مخدرها کدئین مورفین

قرص کلونازپام را توسط دهان و طبق تجویز پزشک روزانه دو تا سه بار مصرف کنید. میزان دوز مصرفی آن به شرایط پزشکی، سن و واکنش به دارو بستگی دارد. برای کودکان دوز مصرفی معمولا به وزن آن ها بستگی دارد. افراد بزرگسال معمولا مصرف این دارو را با دوز پایین شروع می کنند تا خطر عوارض جانبی آن کاسته شود. دوز خود را افزایش ندهید، به طور معمول و به مدت مشخصی که پزشک تجویز کرده است از آن استفاده کنید. این دارو را به طور منظم استفاده کنید تا مزایای آن را بدست آورید. برای اینکه یادتان بماند هر روز ساعت مشخصی آن را بخورید. مصرف این دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید زیرا در صورت قطع ناگهانی ممکن است برخی شرایط بدتر شود. دوز مصرفی شما ممکن است به تدریج کاهش یابد.

پزشک شما ممکن است برای مدتی دوز مصرفی شما را افزایش دهد تا از کسب نتایج بهتر از این دارو مطمئن شود. این قرص را بهتر است یک دفعه و به همراه یک لیوان آب مصرف کنید. این دارو باید برای مدت کوتاهی مورد استفاده قرار گیرد هرگز بیش از نه هفته از این دارو بدون تجویز پزشک استفاده نکنید. اگر استفاده از یک دوز را فراموش کردید به محض اینکه یادتان آمد آن را مصرف کنید اما اگر به زمان بعدی مصرف دارو نزدیک هستید از مصرف دوز فراموش شده چشم پوشی کنید برای جبران دوز از دست رفته از داروی اضافی استفاده نکنید. اما اگر بیش از دوز معمول از آن استفاده کردید با مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید. استفاده زیاد از آن می تواند کشنده باشد و علایم آن می تواند خواب آلودگی، گیجی، ضعف عضلانی و غش باشد.

اعصاب مرکزی: خواب آلودگی، آتاکسی، اختلالات رفتاری (بخصوص در کودکان )، اختلال در تکلم ، لرزش، کانفوزیون، سردرد. 

قلبی ـ عروقی: ترومبوفلبیت، اختلال ریتم قلب (مرگ گزارش شده است)، تپش قلب. 

چشم، حلق و بینی: افزایش ترشح بزاق، دوبینی، نیستاگموس، حرکات غیرطبیعی چشم ، آبریزش بینی. 

دستگاه گوارش: یبوست، گاستریت، تغییر در اشتها، تهوع، تشنگی غیرطبیعی، زخم لثه ها. 

ادراری- تناسلی: سوزش ادرار، بی اختیاری ادرار به هنگام خواب ، شب ادراری و احتباس ادرار. 

توجه: در صورت بروز علائم حساسیت مفرط یا نتایج غیرطبیعی آزمونهای هماتولوژیک و عملکرد کبد، باید مصرف دارو قطع شود. 

تظاهرات بالینی: آتاکسی، کانفوزیون، اغما، کاهش رفلکس ها و کاهش فشار خون. 

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

عوارض جانبی قرص کلونازپام , موارد منع مصرف قرص کلونازپام , نحوه مصرف داروی کلونازپام

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

یکی از انواع قرص ها که در درمان و کنترل صرع و تشنج مورد استفاده قرار می گیرد قرص کلونازپام است. زنان حامله یا شیرده نباید از این قرص استفاده کنند زیرا ممکن است خطراتی برای نوزاد آن ها داشته باشید. در ادامه اطلاعات دارویی این کلونازپام را بررسی می نماییم.

قرص کلونازپام در گروه داروهایی به بنزودیازپین قرار دارد. مواد شیمیایی موجود در آن ممکن است بر ذهن تاثیر بگذارد و ناراحتی هایی همانند اضطراب و عدم تعادل را ایجاد نماید. برای درمان اختلالات تشنج و هراس مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب به طور کامل اطلاعات جامع در مورد این قرص و عوارض جانبی آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

یکی از داروها که دارای ویژگی های ضد تشنج یا ضد سرع می باشد قرص کلونازپام است. قبل از مصرف هر گونه دارویی بهتر است اطلاعاتی کامل و جامع در رابطه با داروی مورد نظر بدست آورید و آن را بر اساس تجویز پزشک یا راهنمای روی جعبه آن استفاده کنید. در طول مصرف این قرص از آنجا که ممکن است افکاری مثل خودکشی به ذهن شما خطور کند بهتر است به طور مداوم تحت بررسی پزشک قرار گیرید. در ادامه مهمترین اطلاعات در مورد داروی کلونازپام را بررسی خواهیم کرد.

کلونازپام برای پیشگیری و کنترل تشنج مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو همچنین به عنوان یک داروی ضد تشنج یا ضد سرع مشهور می باشد. همچنین برای درمان حملات هراس کاربرد دارد. این دارو باعث آرام شدن ذهن و اعصاب شما می گردد و به گروهی از داروها به بنزودیازپین تعلق دارد.

قرص کلونازپام را توسط دهان و طبق تجویز پزشک روزانه دو تا سه بار مصرف کنید. میزان دوز مصرفی آن به شرایط پزشکی، سن و واکنش به دارو بستگی دارد. برای کودکان دوز مصرفی معمولا به وزن آن ها بستگی دارد. افراد بزرگسال معمولا مصرف این دارو را با دوز پایین شروع می کنند تا خطر عوارض جانبی آن کاسته شود. دوز خود را افزایش ندهید، به طور معمول و به مدت مشخصی که پزشک تجویز کرده است از آن استفاده کنید. این دارو را به طور منظم استفاده کنید تا مزایای آن را بدست آورید. برای اینکه یادتان بماند هر روز ساعت مشخصی آن را بخورید. مصرف این دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید زیرا در صورت قطع ناگهانی ممکن است برخی شرایط بدتر شود. دوز مصرفی شما ممکن است به تدریج کاهش یابد. پزشک شما ممکن است برای مدتی دوز مصرفی شما را افزایش دهد تا از کسب نتایج بهتر از این دارو مطمئن شود. این قرص را بهتر است یک دفعه و به همراه یک لیوان آب مصرف کنید. این دارو باید برای مدت کوتاهی مورد استفاده قرار گیرد هرگز بیش از نه هفته از این دارو بدون تجویز پزشک استفاده نکنید. اگر استفاده از یک دوز را فراموش کردید به محض اینکه یادتان آمد آن را مصرف کنید اما اگر به زمان بعدی مصرف دارو نزدیک هستید از مصرف دوز فراموش شده چشم پوشی کنید برای جبران دوز از دست رفته از داروی اضافی استفاده نکنید. اما اگر بیش از دوز معمول از آن استفاده کردید با مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید. استفاده زیاد از آن می تواند کشنده باشد و علایم آن می تواند خواب آلودگی، گیجی، ضعف عضلانی و غش باشد.

اگر مبتلا به ناراحتی های کبدی هستید یا به کلونازپام یا دیگر بنزودیازپین حساسیت دارید، مثل آلپروزولام، کلرودیازپوکسید، کلورازپتا، دیازپام، لورازپام، اوکسازپام نباید از این قرص استنفاده کنید. کلونازپام ممکن است برای نوزاد متولد نشده خطراتی به همراه داشته باشد، و همچنین ممکن است اختلالات تنفسی و تغذیه ای را در نوزاد تازه متولد شده ایجاد نماید. اما تشنج در طول حاملگی برای مادر یا جنین ممکن است خطراتی داشته باشد. در طول حاملگی بدون تجویز پزشک از قرص کلونازپام استفاده نکنید و یا استفاده از آن را قطع ننمایید. در هنگام استفاده از این قرص ممکن است فکر خودکشی به سر شما بزند. دکتر شما باید وضعیتتان را در ملاقات های منظم بررسی کند. تمام قرار ملاقات ها را به موقع بروید.

در صورت مشاهده علایم مثل بدتر شدن یا علایم جدید مثل: تغییرات رفتار و خلق و خو، افسردگی، اضطراب، آشفتگی، تحریک پذیری، خشم، پرخاشگری، بی قراری، فعالیت های زیاد بدنی یا ذهنی، یا تفکراتی مثل خودکشی یا آسیب رساندن به خود با پزشک خود تماس بگیرید. قبل از مصرف این قرص اگر اختلالات کلیوی یا کبدی، گلوکوم، مشکلات تنفسی، یا سابقه افسردگی، افکار خودکشی، آسم، نفخ، اختلال مزمن انسداد ریه یا اعتیاد به داروها و الکل دارید پزشک خود را در جریان قرار دهید. اگر در حال مصرف قرص کلونازپام می باشید الکل ننوشید. این دارو تاثیرات الکل را افزایش می دهد. این دارو ممکن است برخی عادت ها را ایجاد نماید بنابراین تنها باید توسط فردی استفاده شود که برای او تجویز شده است. داروی کلونازپام را در مکانی امن جاییکه دیگران به آن دسترسی ندارند، در دمای اتاق دور از رطوبت، گرما و نور نگاه دارید.

یبوست، مشکلات تنفسی، ورم کردن صورت، لب ها یا زبان، تغییرات رفتاری یا خلق و خو، افسردگی، عصبانیت، گیجی، توهم، افکار یا رفتار غیر عادی، رفتارهای غیر معمول پر خطر بدون ترس از خطر، ضعف یا تنگی نفس، حرکات چشمی غیر معمول، تپش قلب یا لرزش قفسه سینه، ادرار مشکل یا دردناک یا ادرار کمتر از حد معمول، پوست رنگ پریده، کبودی، خونریزی، تشنج بدتر، خواب آلودگی، سرگیجه، اختلال در فکر و حافظه، احساس خستگی، ضعف ماهیچه، عدم تعادل و هماهنگی، خشکی دهان، لثه درد، لکنت زبان، گرفتگی بینی، از دست دادن اشتها، حالت تهوع، اسهال، یبوست، تاری دید، سردرد، مشکلات خواب، بثورات پوستی، تغییرات وزن از جمله عوارض جانبی قرص کلونازپام هستند.

با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید

ذخیره ، و من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

بر اساس آنچه نوشته اید قلب شما سالم است و مشکل شما اضطراب و استرس است. وقتی ضربان بالای قلب به علت اضطراب است تجویز داروهای کند کننده ضربان صحیح نیست. کند کردن ضربان به زور دارو، باعث بروز عوارض از جمله کاهش توانایی برای فعالیت می شود. درمان شما ورزش منظم و مراجعه به همکاران اعصاب و روان برای درمان اصولی مشکلات عصبی است.

*دریافت دارو فقط بصورت حضوری در محل داروخانه و با نسخه کامل امکان پذیر است*عوارض قرص کونکور 2.59

بر اساس آنچه نوشته اید قلب شما سالم است و مشکل شما اضطراب و استرس است. وقتی ضربان بالای قلب به علت اضطراب است تجویز داروهای کند کننده ضربان صحیح نیست. کند کردن ضربان به زور دارو، باعث بروز عوارض از جمله کاهش توانایی برای فعالیت می شود. درمان شما ورزش منظم و مراجعه به همکاران اعصاب و روان برای درمان اصولی مشکلات عصبی است.

آدرس مطب: خیابان شریعتی، بالاتر از حسینیه ارشاد، ابتدای خیابان قبا، پلاک 6، ساختمان قبا، طبقه پنجم،واحد 13

روزهای حضور دکتر: روزهای زوج از ساعت 14:3 الی 18 عصر

بر اساس آنچه نوشته اید قلب شما سالم است و مشکل شما اضطراب و استرس است. وقتی ضربان بالای قلب به علت اضطراب است تجویز داروهای کند کننده ضربان صحیح نیست. کند کردن ضربان به زور دارو، باعث بروز عوارض از جمله کاهش توانایی برای فعالیت می شود. درمان شما ورزش منظم و مراجعه به همکاران اعصاب و روان برای درمان اصولی مشکلات عصبی است.عوارض قرص کونکور 59

بر اساس آنچه نوشته اید قلب شما سالم است و مشکل شما اضطراب و استرس است. وقتی ضربان بالای قلب به علت اضطراب است تجویز داروهای کند کننده ضربان صحیح نیست. کند کردن ضربان به زور دارو، باعث بروز عوارض از جمله کاهش توانایی برای فعالیت می شود. درمان شما ورزش منظم و مراجعه به همکاران اعصاب و روان برای درمان اصولی مشکلات عصبی است.

آدرس مطب: خیابان شریعتی، بالاتر از حسینیه ارشاد، ابتدای خیابان قبا، پلاک 6، ساختمان قبا، طبقه پنجم،واحد 13

روزهای حضور دکتر: روزهای زوج از ساعت 14:3 الی 18 عصر

بر اساس آنچه نوشته اید قلب شما سالم است و مشکل شما اضطراب و استرس است. وقتی ضربان بالای قلب به علت اضطراب است تجویز داروهای کند کننده ضربان صحیح نیست. کند کردن ضربان به زور دارو، باعث بروز عوارض از جمله کاهش توانایی برای فعالیت می شود. درمان شما ورزش منظم و مراجعه به همکاران اعصاب و روان برای درمان اصولی مشکلات عصبی است.عوارض قرص کونکور کور 2.5 چیست9

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *