درمان سرماخوردگی در دوران شیردهی

خواص دارویی و گیاهی



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

معرفی ۱۰ روش خانگی جهت درمان سریع و آسان سرماخوردگی شدید بدون نیاز به دوا دکتر با طب سنتی – بهترین روشهای درمان سرماخوردگی در طب سنتی – اگر می خواهید هرچه سریع تر بیماری سرماخوردگی را درمان کنید روش های زیر را جهت درمان سریع سرماخوردگی به شما عزیزان توصیه می کنیم.

درمان سرماخوردگی با روشهای مختلفی امکان پذیر است. اگر دوست ندارید به دکتر بروید و قصد دارید در منزل خودتان را درمان کنید این مقاله را به صورت کامل مطالعه کنید.

 

توجه : خانم هایی که در دوران بارداری به سر می برند و به بیماری سرماخوردگی مبتلا شده اند و از قرص های سرماخوردگی در دوران باراداری استفاده می کنند یا قصد استفاده از قرص های سرماخوردگی را دارند حتما مقاله داروهای مجاز سرماخوردگی در بارداری را مطالعه کنند. و نیز مقاله ای راجب به درمان سرماخوردگی در بارداری با حفظ سلامت جنین در سایت قرار داده ایم، جهت مشاهده و مطالعه مطلب بر روی درمان سرماخوردگی در دوران بارداری کلیک کنید. درمان سرماخوردگی در دوران شیردهی

توجه : و همچنین خانم هایی که در دوران شیردهی به سر می برند و به بیماری سرماخوردگی مبتلا شده اند و از قرص های سرماخوردگی در دوران شیردهی استفاده می کنند یا قصد استفاده از قرص های سرماخوردگی را دارند مقاله سرماخوردگی در دوران شیردهی را مطالعه کنند.

 

داروهای گیاهی یکی از بهترین گزینه ها برای درمان سرماخوردگی است. برخی از داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی عبارتند از :

 

چای زنجبیل :

چای زنجبیل دارای خاصیت ویروس کشی بوده و به بهبود وضعیت شما کمک می کند. برای تهیه چای زنجبیل کافیست ۲ قاشق غذاخوری از زنجبیل تازه را در ۲ فنجان آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. صبر کنید تا کمی خنک شود ، بعد آن را بنوشید.

 

چای آویشن :

چای آویشن یکی دیگر از داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی است. برای تهیه این چای باید کمی آویشن را در آب جوش ریخته و وقتی دم کشید آن را بنوشید. می توانید کمی آب لیموی تازه یا عسل هم به آن اضافه کنید.

 

گیاه بنفشه :

گیاه بنفشه برای درمان گلودرد و درمان سریع سرماخوردگی عالیست و از قدیم الایام از آن استفاده می شده . برای استفاده از آن کافیست وقتی آب جوش آمد کمی بنفشه در آن بریزید و صبر کنید دو سه قل بزند. سپس زیر حرارت را خاموش کرده و میل کنید.

 

به دانه :

دانه های میوه به برای سرماخوردگی و درمان گلو درد عالیست. فقط کافیست آن را در دهان گذاشته و بجوید.

 

دارچین :

برای درمان خانگی سرماخوردگی از دارچین استفاده کنید. شما هم میتوانید مقداری از آن را در چای معمولی بریزید و میل کنید و هم می توانید کمی پودر دارچین به آب داغ اضافه کرده و بعد بنوشید.

 

میوه و سبزی:

مصرف انواع میوه و سبزی در این ایام برای درمان سرماخوردگی توصیه می شود. مانند : هویج، کیوی، کشمش، لوبیا سبز، پرتقال و توت فرنگی و

 

شربت پیاز :

پیاز خاصیت ضد عفونی داشته و به درمان سرماخوردگی کمک می کند. علاوه بر اینکه می توانید آن را با غذا میل کنید، میتوانید شربت پیاز تهیه کنید. برای درست کردن شربت پیاز کافیست ۱۰۰ گرم پیاز را خرد کرده و در ۲۰ میلی لیتر آب و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. حالا آن را صاف کرده و به محلول در صورت تمایل کمی عسل اضافه کرده و بنوشید.

 

○ عسل برای سلامتی انسان هزاران فایده دارد. یکی از فواید عسل درمان سرماخوردگی است. شما می توانید کمی عسل را در آبجوش ریخته و بنوشید. همچنین می توانید آن را با شیر گرم ترکیب کنید.

 

○ یک روش دیگر برای استفاده از خواص عسل برای درمان سریع سرماخوردگی اینست که عسل را در آب ولرم ریخته و کمی به آن آبلیموی طبیعی استفاده کنید. حالا این معجون را مدام میل کنید.

 

○ غرغره کردن آب نمک برای درمان خانگی سرماخوردگی و کاهش بار میکروبی گلو عالیست. شما باید یک قاشق چایخوری نمک را در یک استکان آب ولرم حل کرده و روزی ۳-۴ بار آن را غرغره کنید. خودتان کم کم متوجه نتیجه آن می شوید.

 

درمان سرماخوردگی در دوران شیردهی

○ شاید متوجه شده اید که اکثرا برای کسانیکه سرماخورده اند سوپ تهیه می کنند. این سوپ چندین فایده دارد. اولین فایده آن اینست که سوپ سرخ کردنی نیست و باعث بدتر شدن وضعیت شما نمی شود.

 

○ یکی دیگر از فواید سوپ آنست که سوپ شامل انواع سبزیجات و گوشت بوده که همگی برای درمان سرماخوردگی عالی هستند.

و سومین فایده سوپ برای درمان سرماخوردگی آنست که بخار سوپ، راه گرفته بینی را باز کرده و آب آن، باعث تسکین گلودرد می شود.

 

○ در هنگام سرماخوردگی به دلیل آبریزش بینی و سرفه و عطسه آب بدن به شدت از دست می رود. شما باید این کمبود آب را با مصرف انواع آب میوه و آب طبیعی جبران کنید.

○ همچنین مجرای گلو و بینی نباید خشک باشد. چون محیط مناسبی برای رشد میکروب ها خواهد بود و در نتیجه وضعیت شما را بدتر می کند. البته این مایعات نباید خیلی خنک باشند و باید دمای طبیعی اتاق را داشته باشند. همچنین می توانید به جای آب از آب جوش استفاده کنید.  البته مصرف نوشابه، قهوه و نوشیدنی های حاوی کافئین ممنوع است.

 

○ سیر دارای مواد مفید زیادی مانند لیسین بوده که خاصیت ضد میکروبی داشته و به درمان خانگی سرماخوردگی کمک می کند. اگر سرماخورده اید هر سه چهار ساعت یک بار یک حبه سیر بخورید. چون خوردن آن سخت است می توانید آن را به چند قسمت خرد کرده و مثل قرص مصرف کنید.

○ همچنین می توانید ۲ تا ۳ حبه سیر تازه را با کنار چاقو له کرده و به ۲ فنجان آب اضافه کنید. حالا آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از آن می توانید آن را صاف کرده و بنوشید.

 

○ اولین گزینه برای درمان بیماری ها استراحت است. درمان سرماخوردگی به زمان نیاز دارد و شما باید در این ایام استراحت خود را کنید.

○ همچنین لباس تان نباید خنک باشد. تا جایی که می توانید لباس گرم بپوشید تا بدن تان گرم شده و زودتر درمان شوید.

 

○ رژیم غذایی مناسب برای درمان سرماخوردگی یک گزینه مهم است. شما در این زمان اصلا نباید غذای سرخ کردنی بخورید. تا می توانید غذاهای آب پز استفاده کنید تا بیماری تان شدید تر نشود و زودتر درمان شوید.

○ تا می توانید در این ایام میوه و سبزی خام یا بخارپز بخورید.

○ در این ایام زیاد گوشت نخورید. چون این گوشت ها چربی هم دارند و برای سرماخوردگی خوب نیستند. به جای گوشت از پزوتئین گیاهی مثل عدس و سویا استفاده کنید.

 

○ شلغم برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. شما می توانید از آن به روشهای مختلف استفاده کنید. یکی از بهترین روشهای درمان سرماخوردگی با شلغم استفاده از بخور شلغم آبپز یا بخارپز است.

○ قرقره آب شلغم پخته هم برای بهبود گلودرد مفید است.

○ همچنین می توانید شلغم را در ظرفی بپزید و خودش و آبش را میل کنید. و یا اینکه سوپ شلغم یا اش شلغم بپزید.

○ یا می توانید شلغم خام یا پخته را رنده یا له کنید و با عسل بخورید.

○ یا اینکه مانند شکل داخل شلغم را با یک قاشق مربا خوری خالی کرده و یک قاشق عسل در آن بریزید. حالا شلغم را داخل ظرفی گذاشته و آن را روی حرارت آب جوش بگذارید تا با حرارت غیر مستقیم بپزد. حتی می توانید آن را در آب گذاشته و با حرارت مستقیم بپزید. حالا هم شلغم و هم عسل را با هم بخورید. اگر شلغم دوست ندارید فقط مایه داخل شلغم را میل کنید.

 

○ بخور برای درمان سرماخوردگی معجزه می کند و در کنار اینکه مجرای بینی را باز میکند ، می تواند میکروب های بدن را از بین ببرد.

○ شما میتوانید با آبجوش ساده بخور دهید. یعنی سرتان را روی بخار کتری بگذارید و نفس بکشید.

○ همچنین می توانید در این آبجوش کمی عصاره اکالیپتوس یا اسطوخودوس بریزید تا وضعیت تان بهبود یابد.

○ بخار شلغم درحال پختن هم برای سرماخوردگی مفید است.

 

منبع : نیک استار

این محتوا لایق چه امتیازی است؟ امتیاز دهید

واقعا عالی بود بدون مراجعه به پزشک خوب شدم ممنون از مقاله ای که در سایت قرار دادید.

دیدگاه

 −  4    سه .hide-if-no-js{display:none!important}

خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی که با “حافظ شهرت دارد شاعر ایرانی است که آثار او یکی از ارجح ترین متون ادبیات فارسی به شمار می رود و دیوان اشعار او تقریبا در خانه هر فارسی زبانی یافت می شود و فال حافظ یکی از مشهورترین فال های مورد علاقه ایرانیان است .

زندگی و شعرهای او تاکنون بارها سوژه تحلیل گران در سراسر دنیا بوده و بیش از هر نویسنده دیگری در نوشتار فارسی زبانان پس از قرن چهاردهم تاثیر گذاشته است. همچنین باید گفت تاثیر اشعار حافظ تنها برای ایرانی ها و یا فارسی زبانان نبوده بلکه آثار او بسیاری از افراد برجسته تاریخ را نیز تحت تاثیر قرار داده است.درمان سرماخوردگی در دوران شیردهی

از جمله گوته شاعر و نویسنده معروف آلمانی اثریبه “دیوان غربی شرقی دارد که مجموعه ای از اشعار او به سبک و سیاق فارسی و تاثیر پذیرفته از اشعار حافظ است. و یا در نمونه ای دیگر نویسنده، فیلسوف، شاعر و آهنگ ساز آلمانی فریدریش نیچه بارها در نوشته هایش از حافظ برده است. جان پاین شاعر و مترجم انگلیسی و مترجم دیوان حافظ، از این شاعر به عنوان یکی از سه تن شاعران بزرگ دنیا یاد کرده و از او در کنار حافظ، دانته و ویلیام شکسپیر بزرگ ترین شاعران دنیا هستند.

با وجود تاثیر زیادی که حافظ در زندگی و فرهنگ ایرانی ها داشته ولی جزئیات محدودی از زندگی او به خصوص اوایل عمرش در دست است و اطلاعات موجود برگرفته از حکایات مختلف است. حافظ در شیراز و در حدود سال های ۷۲۰ تا ۷۲۹ قمری به دنیا آمده، ظاهرا مادرش اهل شهر کازرون بوده و پدرش بهاءالدین محمد داشته و در طول دوره سلطنت اتابکان در فارس، از اصفهان به شیراز مهاجرت می کند.

در برخی متون آمده حافظ شیرازی در دوران کودکی پدرش را از دست می دهد و برادران بزرگتر او و مادرش را رها می کنند و وی برای امرار معاش در نانوایی مشغول به کار می شود ولی از آنجا که علاقه زیادی به کسب دانش داشته، در کنار آن به تحصیل علم مشغول می شود. همچنین معروف است که وی از همان کودکی قرآن را با چهارده روایت متفاوت حفظ کرد و از این رو ملقب به “حافظ شد که بعدها آن را به عنوان تخلص خود انتخاب نمود.

حافظ در دوران حیاتش حمایت چندین حکام وقت را داشت. او به دربار شاه شیخ ابواسحاق راه یافت (گفته می شود وقتی حافظ در سنین نوجوانی بود، این شاه بر مسند قدرت نشست) و در دوره شاه مبارزالدین محمد از شاهان آل مظفر نیز حضور داشته که احتمالا به شغل دیوانی می پرداخته و منبع در آمد او از شغل دیوانی بوده است. ولی شکوفایی آثار او در زمان ۲۷ سال فرمانروایی شاه جلال الدین (شجاع شاه) بود.

برخلاف تاریخ تولد او که چندان دقیق نیست، ولی زمان فوت او را بسیاری از مورخان متفق القول سال ۷۹۲ قمری می دانند. یکی از حکایات نقل شده و قابل توجه در این زمان که بی ربط به دیوان فال حافظ (که در خطوط بعدی به آن می پردازیم) نیست، مربوط به خاکسپاری حافظ است. گفته می شود از آنجا که حافظ در اشعار خود به وفور از نوشیدن می و شراب خواری سخن رانده، در زمان فوت او در بین بسیاری جدال پیش آمد که آیا حافظ به راستی مسلمان بوده و یا آیا باید وی را طبق رسوم مسلمانان به خاک بسپارند. از این رو تصمیم بر این شد که تفالی به دیوان حافظ زده ( فال حافظ ) و از خود وی چاره جویی کنند. ولی با آمدن بیت زیر همه آنها مجبور به سکوت شده و دست از جدال برداشتند:

قدم دریغ مدار از جنازهٔ حافظ که گرچه غرق گناه است، می‌رود به بهشت تفاوت اشعار حافظ با دیگر شاعران صاحب

با مطالعه اشعاری از شاعران بسیار ی نظیر انوری، نظامی، مولوی، سعدی و دیگر کسانی که به خوبی برای علمای شرقی آشنا هستند، می توان مشاهده کرد که هریک به شیوه خود پیامی برای بشریت دارند. ولی اگر با تدبر بیشتری به این اشعار توجه کنیم، نقطه اساسی پیام همه آنها این است که بزرگترین گنج و دارایی انسان، همانا روح و روان باطنی نهفته در اوست که با وجود یک جرقه الهی حقیقی در آن، می تواند بر همه عناصر متخاصم و ناخوشایند طبیعت فائق آید. در حالی که ایمان در روح انسان می تواند به شیوه های مختلف بزرگ و برجسته در قالب نظم و نثر یا هنر و ساختار توصیف شود ولی ایمان تنها یک عقیده مذهبی یا عرفانی نیست بلکه یک ارتباط همه جانبه با این حقیقت است که هر انسانی منشاء وجود است.

و بعد حافظ می آید، شاعری که می توان گفت بزرگترین خواننده روح انسان است. در او تمام تلاش ها، غم و اندوه ها، پیروزی و شادی ها، امیدها و ناامیدی های تک تک انسان ها نمایان گر می شود. در اشعار حافظ ارتباط مستقیم و بی درنگ با جهان بیرونی و یا به بیان دیگر، واقعیت بی نهایت جهان ماده و آینه روح ابدی را می بینیم، وجود مطلقی که در آن ماده و روح یکی بوده ولی هر دو دارای جنبه ها و حالت های بی نهایتی هستند.

بی دلیل نیست که “دیوان اشعار او در سراسر شرق، تبدیل به کتاب بزرگ فال نما در سراسر دنیا و نه فقط ایران شده تا حدی که بسیاری او را “لسان الغیب می ند، بدین معنی که گویی از ضمیر غیب آگاه است. گرچه خود حافظ خلاف این نظر را داشته و هیچکس را آگاه ازغیب نمی داند، چراکه در یکی از ابیاتش می خوانیم:

ز سر غیب کس آگاه نیست قصه مخوان کدام محرم دل ره در این حرم دارد

شاید بتوان گفت حافظ بزرگ ترین شاعر عرفانی ایران باشد، شاعری که بینش معنوی و الهام بخش فوق العاده ای دارد. با وجود آنکه نزدیک به شش قرن از حیات حافظ و شعرهایش می گذرد، هنوز هم غزل های او در زندگی مردم تاثیرگزار است.

بسیاری از ایرانی ها رسم دارند هر زمان به مشکل و یا گره ای در کارشان برخورد می کند و یا حتی یک سوال کلی در ذهن خود دارند، آن سوال را در ذهن خود نیت کرده و سپس از غزل های حافظ شیرازی راهنمایی می خواهند و یا حتی با خواندن اشعار او، نسبت به آن موضوع آرامش خاطر بیشتری دست پیدا می کنند.

اکثر اوقات نیز حافظ به روش مبهم و مرموز خود از طریق غزل هایش، سوال کننده را وا می دارد تا به آینه درون خود نگاه کند و با منعکس شدن آینه درون در غزل حافظ، آن شخص به یک جواب، راهنمایی و یا مسیر الهام بخش دست پیدا می کند.

در فال حافظ ، رسم است که اولین خطی که چشم خواننده به آن می افتد، جواب مستقیمی به سوال اوست و باقی غزل به نوعی روشن کننده آن موضوع است.

(c) 26-218 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *