عوارض استفاده از شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

یکی از داروهایی که اغلب برای درمان دردها و کاهش تورم و التهاب مورد استفاده قرار می گیرد دیکلوفناک می باشد. در این مطلب موادر مصرف، کاربردها و اطلاعات دارویی قرص و شیاف دیکلوفناک را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

اغلب وقتی فردی قادر به مصرف داروهای خوراکی نمی باشد بطور مثال وقتی از خوردن داروها احساس ناخوشایند دارد و یا عمل جراحی داشته و نباید قرص مصرف کند شیاف دیکلوفناک برای او تجویز می شود و در دیگر موارد با همین علایم و بیماری ها قرص تجویز می شود. شیاف در مقعد ذوب می شود و در نهایت ماده موثر دیکلوفناک به جریان خون وارد می شود. در این مطلب بطور کامل و جامع اطلاعات دارویی قرص و شیاف دیکلوفناک را مورد بررسی قرار می دهیم. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

دیکلوفناک اغلب برای کاهش درد، تحریک، تورم و خشک شدن مفاصل در آرتریت، نقرس و دیگر بیماری های روماتیسم و درمان مواردی مثل سردرد، درد عضلانی، درد قاعدگی، درد پس از جراحی و زایمان مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو از راه های خوراکی، تزریقی و یا شیاف استفاده می شود. تا پایان مطلب با بررسی اطلاعات دارویی قرص و شیاف دیکلوفناک همراه ما باشید.

 

دیکلوفناک به گروهی از داروها که داروهای ضد تورمی غیر استروئیدی یده می شوند تعلق دارد. این دارو برای درمان درد و کاهش تورم مورد استفاده قرار می گیرد. قرص دیکلوفناک برای انواع آرتروزها تجویز میگردد. این دارو همچنین برای کمر درد، روماتیسم، کشیدگی عضلات، رگ به رگ شدن و التهاب تاندون، درد قاعدگی، تسکین درد در کودکان پس از عمل جراحی و کاهش علایم درد و تورم مورد استفاده قرار می گیرد.

عوارض استفاده از شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

توصیه می شود که قرص دیکلوفناک قبل از خوردن وعده های غذایی و یا با شکم خالی مصرف شود. اگر مصرف آن ها باعث ایجاد ناراحتی معده می شود می توانید آن ها را همراه با غذا و یا بلافاصله پس از غذا بخورید. اگر آن ها را با شکم خالی میل کنید مکانیسم آن در شکم به سرعت عمل می کند. از شیاف دیکلوفناک در زمان خواب برای تسکین درد در طول شب و صبح زود و یا برای تسکین درد پس از عمل جراحی استفاده کنید. از دستورات پزشک و یا متخصص خود برای میزان دوز مصرفی با دقت پیروی کنید. معمولا میزان دوز مصرفی قرص دیکلوفناک 2 تا 3 عدد در روز و شیاف دیکلوفناک یک مرتبه می باشد. جویدن این قرص بسیار خطرناک است. اگر به مصرف بیش از اندازه یا جویدن آن مشکوک شدید به نزدیک ترین اورژانس محل خود مراجعه کنید. علایم استفاده بیش از حد معمول می تواند دل درد شدید، تنفس کند، تشنج و تغییر در مقدار ادرار باشد. اگر این دارو بر اساس یک بره منظم تجویز شده است و یک دوز آن را از دست دادید، به محض اینکه بخاطر آوردید آن را مصرف کنید اما اگر به زمان مصرف دوز بعدی نزدیک می باشید از مصرف آن صرف نظر کنید. برای جبران دوز از دست رفته دو دوز را با هم مصرف نکنید.

سردرد، کم شدن آب بدن، سر کیجه، از دست دادن اشتها، گاز معده و التهاب راست روده از عوارض رایج مصرف این دارو می باشند. اگر هر یک از این موارد بدتر شد و یا ادامه یافت پزشک و یا متخصص خود را بلافاصله در جریان قرار دهید. این دارو ممکن است فشار خون را افزایش دهد. بطور منظم فشار خون خود را بررسی کرده و اگر مقادیر بالا بود پزشک خود را در جریان قرار دهید. در صورت مشاهده عوارض جانبی جدی زیر بلافاصله پزشک خود را در جریان قرار دهید.

در ادامه عوارض جانبی داروی دیکلوفناک را مشاهده می نمایید:

برخی از داروها ممکن است با این دارو واکنش پیدا کنند:

قبل از مصرف دیکلوفناک اگر به آن، آسپرین، دیگر داروهای NSAIDs یا هر نوع حساسیت دیگر دارید پزشک خود را در جریان قرار دهید. این محصول حاوی مواد تشکیل دهنده غیر فعالی می باشد که می تواند واکنش های حساسیتی یا دیگر مشکلات را ایجاد کند. در صورت داشتن مشکلات زیر به پزشک خود اطلاع دهید.

این مطلب صرفا جهت افزایش اطلاعات شما در رابطه با این قرص و شیاف دیکلوفناک جمع آوری و ترجمه گشته است. حتما قبل از مصرف این دارو با پزشک خود مشورت کرده و از دستورات او برای مصرف آن پیروی نمایید. در صورت تمایل برای کسب اطلاعات از دیگر داروها می توانید به بخش اطلاعات دارویی مراجعه کنید.

منبع : آرگا










نشانی شما منتشر نخواهد شد.

ذخیره ، و من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

عوارض شیاف دیکلوفناک : دیکلوفناک جز داروهای است که برای کنترل درد، تجویز می گردد. این دارو به صورت های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که می توان به صورت خوارکی ، شیاف یا تزریقی باشد.

از دیکلوفناک برای موارد مصرف زیر استفاده می گردد:

پیش از اینکه بخواهید از این دارو استفاده کنید حتما با پزشک مشورت های لازم را داشته باشد و به میزان مصرف خود دقت نمایید و طبق دستور پزشک آن را پیش ببرید. معمولا به بیماران اینگونه گفته می شود که یک عدد 5 یا 1 میلی گرمی شیاف دیکلوفناک را هر شب درون مقعد استفاده نمایید و در شبانه روز نباید حداکثر از  15 میلی‌گرم مصرف گردد.

اگر زیادتر از حد معمول از این دارو استفاده شود می تواند علائمی مانند تشنج ،تنفس کند، دل درد شدید و یا تغییر در میزان ادرار را به همراه داشته باشد.

دقت داشته باشید اگر مصرف دیکلوفناک برای التهاب مفصل یا  کنترل علائم آرتریت باشد باید بدانید تاثیر آن پس از مصرف مداول دارو به مدت2 هفته به حداکثر خواهد رسید. اگر مصرف دیکلوفناک را تنها در زمان مصرف درد بکار بگیرید باید پیش از اینکه درد به میزان حداکثری خود برسد ، آن را استفاده نمایید. زمانی که درد به میزان زیاد و حداکثری خود برسد و سپس آن را مصرف کرد هیچ تاثیر زیادی نخواهد داشت.

عوارض استفاده از شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

نکته: سالمندان و افرادی که سابقه حساسیت و آسم دارند باید در مصرف این دارو دقت لازم را داشته باشد.

عوارض شیاف دیکلوفناک : هیچ گاه داروی را به صورت خودسرانه و بدون تجویز پزشک مصرف نکنید.

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

(( timeout ) {
setTimeout(
{
notice .getElementById(“cptch_time_limit_notice_55”)
if ( notice )
notice.style.display “block”
},
timeout
)
})(12)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

 − 
7
  
یک

.hide-if-no-js {
display: none !important
}

مقدمه: درد در پرينه بعد از انجام اپيزيوتومي از موارد آزار دهنده براي زنان تازه زايمان کرده است و باعث محدوديت در حرکت و اشکال در اجابت مزاج، ادرار کردن و مراقبت از نوزاد و شيردهي موثر مي شود. اين مطالعه با هدف مقايسه اثر شياف ديکلوفناک سديم و قرص استامينوفن کدئين در کاهش درد محل اپيزيوتومي در هنگام نشستن، راه رفتن و ادرار کردن انجام شده است.روش كار: اين مطالعه مداخله اي روي7 زن باردار که در سال 1387 در بيمارستان امام رضا (ع) مشهد زايمان واژينال نموده و تحت اپيزيوتومي قرار گرفتند انجام شد. واحدهاي پژوهش پس از نمونه گيري به روش آسان به صورت تصادفي در دو گروه مصرف شياف ديکلوفناک سديم (1 ميلي گرم) هر 12 ساعت و گروه مصرف قرص استامينوفن کدئين (32 ميلي گرم) هر 6 ساعت تا 12 ساعت پس از اپيزيوتومي قرار گرفتند. معيار ورود به مطالعه شامل زناني بود که زايمان طبيعي کرده و اپيزيوتومي شده بودند. شدت درد قبل از تجويز دارو و 3 ساعت پس از آخرين دوز دارو با استفاده از خط کش درد در حالات نشستن، ادرار کردن و راه رفتن تعيين شد. ميزان کاهش درد در دو گروه درماني تعيين و با يکديگر مقايسه شد. نتايج با استفاده از نرم افزار SPSS (نسخه 11.5) و آزمون هاي مجذورکاي و من – ويتني تحليل شد.يافته ها: ميزان کاهش درد محل اپيزيوتومي در حين نشستن، راه رفتن و ادرار کردن به طور معني داري در گروه مصرف شياف ديکلوفناک بيشتر از قرص استامينوفن کدئين بود (P&lt.1).نتيجه‌گيري: استفاده از شياف ديکلوفناک نسبت به استامينوفن کدئين روش ساده و موثري براي کاهش درد به دنبال انجام اپيزيوتومي است.

تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل بزرگراه شهید همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، نبش کوچه چهارم، پلاک 1

کدپستی: 1461965381

عوارض استفاده از شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

تلفن و 442651 (9821+)

کارگاه های آموزشی

اخبار

JCR

خبرگزاری سیناپرس

پیوندهای مرتبط



1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *