داروی گیاهی برای عفونت ریه و سرفه

خواص دارویی و گیاهی

تورم کیسه های هوای بدن که همراه با چرک و مایعات است، عفونت ریه می گویند. در این شرایط سرفه های طولانی و شدید همراه با چرک و خلط، خستگی، تنگی نفس، تعریق زیاد، حالت تهوع، استفراغ، تب و لرز را نیز در پی دارد. می توان در کنار درمان های دارویی یا در شرایطی که بیماری شدید نیست از درمان گیاهی عفونت ریه استفاده کرد.

درمان گیاهی عفونت ریه به کاهش علائم و شدت این بیماری کمک می کند. این درمان ها خانگی است و بدون استفاده از داروهای شیمیایی می توان عفونت را تا حدودی درمان کرد.

سیر با خاصیت ضدعفونی کنندگی که دارد قادر است علائم عفونت ریه را کاهش داده و به از بین بردن خلط سینه کمک می کند. همچنین برای درمان سل ریوی نیز سیر داروی مفیدی است. برای تاثیر بهتر می توانید چند حبه سیر را پوست گرفته و در یک لیوان شیر بجوشایند سپس آن را به صورت گرم بنوشید.

گل ماهور یا “خرگوشک گیاهی است که در اکثر مناطق دنیا برای درمان گیاهی سرفه، آسم و التهاب گلو مورد استفاده قرار می گیرد. برای درمان مشکلات ریوی می توانید ریشه این گیاه را سوزانده و دود آن را استنشاق کنید. و برای درمان گلو درد غرغره کردن جوشانده این گیاه و یا نوشیدن آن چندین بار در طی روز توصیه می شود.

گیاه اکالیپتوس یکی از بهترین درمان گیاهی عفونت ریه و التهاب سینه به شمار می رود. از  این گیاه می توانید به دو صورت جوشانده و استنشاقی استفاده کنید. برای مصرف استنشاقی این گیاه ابتدا مقداری از گیاه خشک آن را در نیم لیتر آب بجوشانید سپس از بخور آن استفاده کنید.  همچنین از جوشانده برگ اکالیپتوس نیز برای درمان سرفه و گلو درد می توان استفاده کرد.

یکی دیگر از درمان گیاهی عفونت ریه, گیاه آویشن است. این گیاه دارویی در درمان سرماخوردگی نیز موثر است. جوشانده گیاه آویشن برای از بین بردن عفونت ریه بسیار کاربرد دارد . می توانید 1 گرم گیاه خشک آویشن را در یک لیتر آب بجوشانید سپس آن را بنوشید. مزه دمنوش آویشن تلخ است بنابراین می توانید آن را با عسل یا نبات میل کنید.

استفاده از شلغم و بخور آن نیز علاوه بر درمان سرماخوردگی در درمان عفونت ریه و درمان سرفه نیز موثر است. چند عدد شلغم را قطعه قطعه کرده و در یک لیتر شیر بجوشانید. می توانید مقداری شکر یا عسل نیز به آن اضافه کنید. همچنین استفاده از شلغم در سوپ نیز پیشنهاد می شود.

از درمان های موثر عفونت ریه استفاده از شیرین بیان به همراه سیب است. کافیست که یک سیب را خرد کرده و هسته ها آن را جدا کنید. بهتر است که پوست سیب جدا نشود. سیب ها را به مدت 1 دقیقه در یک لیتر آب بجوشانید سپس دو قاشق چای خوری شیرین بیان به آن اضافه کنید. از این روش درمان می توانید تا بهبودی هر روز استفاده کنید.

ریشه و گل نیلوفر آبی برای درمان تورم و عفونت ریه و بهبود سرفه بسیار موثر است. برای تهیه دم نوش آن می توانید یک قاشق چای خوری گل خشک نیلوفر آبی را به مدت 1 دقیقه در یک فنجان آب بجوشانید و در طی روز چندین بار از این دمنوش میل کنید.

بعضی از سبزی ها برای درمان عفونت های ریوی مفید می باشند. جوشانده برگ کرفس می تواند به درمان این بیماری کمک کند. می توانید مقدار سی گرم از برگ گیاه کرفس را به همراه یک لیوان آب و یک لیوان شیر بجوشانید و به صورت روزانه از آن میل کنید.

سبزی جعفری نیز برای درمان بیماری ریه توصیه می شود. مقداری سبزی جعفری را خرد کرده و در یک لیوان شیر گرم ریخته و صبح قبل از خوردن صبحانه آن را میل کنید.

از برگ سیب زمینی نیز می توان برای درمان عفونت ریه استفاده کرد. می توانید برگ های سیب زمینی را در مقداری آب بجوشانید و سپس آن را با عسل شیرین کرده و میل کنید.

برای درمان گرفتگی صدا و اختلال کارکرد ریه، جوشانده برگ کلم قرمز نیز توصیه می شود. کافیست چند عدد برگ کلم قرمز را در یک لیتر آب جوشانده و به طور روزانه آن را میل کنید. همچنین می توان با استفاده از کلم، سیب زمینی، هویج و پیاز یک غذای مقوی تهیه کرده که برای بیماران ریوی نیز بسیار توصیه می شود. برای تهیه این غذا، سبزیجات ذکر شده را خرد کنید و با هم بجوشانید. می توانید مقدار خیلی کم روغن نباتی نیز به آب جوش اضافه کنید. سپس آن را میل کنید.

آب هویج علاوه بر تقویت قدرت بینایی به درمان اختلالات ریوی نیز کمک می کند. به افرادی که از عفونت ریه رنج می برند توصیه می شود که قبل از خوردن صبحانه یک لیوان آب هویج میل کنند. همچنین می توانند آب هویج را با شیر گرم نیز مخلوط کرده تا تاثیر بهتری داشته باشد.

می توانید از عناب، کشمش، خرما و انجیر نیز برای درمان سرفه استفاده کنید. بهتر است که این خوراکی ها را به مدت نیم ساعت در یک لیتر آب بجوشانید سپس از آن چندبار در طی روز میل کنید.

از جوشانده عناب خشک نیز برای بهبود عفونت ریه استفاده می شود. برای تهیه این جوشانده مقدار 5 گرم عناب خشک را در یک لیتر آب بجوشانید و میل کنید.

همچنین می توانید از جوشانده انجیر خشک نیز استفاده کنید. تعداد ده عدد انجیر را در دو لیوان آب بجوشانید و میل کنید. از جوشانده خرما نیز می توانید برای درمان عفونت در ریه استفاده کنید. دستور تهیه جوشانده خرما همانند جوشانده انجیر خشک می باشد.

یکی دیگر از روش های درمان گیاهی عفونت ریه و سرفه در کودکان و بزرگسالان استفاده از جوشانده گل بنفشه است. از این جوشانده می توانید چند بار در هفته استفاده کنید.

منبع : آرگا


اگر می خواهید عمل زیبایی انجام دهید، بخوانید!



کجای استانبول هتل رزرو کنیم؟



چطور با جراحی ترمیمی زیباتر شویم؟



چگونه از شر اختلالات خواب رهایی یابیم؟



هیچوقت این جملات را به زبان نیاورید!



راز شاد بودن چیست؟

نشانی شما منتشر نخواهد شد.


دکتر ابوالفضل زارعی، جراح پلاستیک و زیبایی بینی، صورت، پلک


دکتر ابوالفضل احیایی – درمان اختلالات خواب و ترک سیگار با جدیدترین روش


دکتر علی کربلایی خانی – جراح پلاستیک و فوق تخصص جراحی ترمیمی



رِسا – رسانه سلامت ایرانیان

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

سرفه واکنش کاملا طبیعی و سودمند و همچنین یک مکانیزم دفاعی بدن برای محافظت از گلو و مخاط آن در برابر عوامل تحریک‌کننده است. اما حالت مزمن و ادامه‌دار آن که به دلایل گوناگون رخ می‌دهد، آزاردهنده و آسیب‌زاست، مخصوصا در موقع خواب. خیلی از افراد ترجیح می‌دهند به جای مصرف داروهای شیمیایی برای درمان سرفه، از روش‌های درمان خانگی سرفه استفاده کنند. برای همین در این مقاله می‌خواهیم شما را با بهترین روش‌ها برای درمان سرفه خشک که به ساده‌ترین شکل امکان‌پذیر است، آشنا کنیم.

سرفه‌های ناشی از سرماخوردگی، حساسیت یا عفونت‌های سینوسی، با داروهای رایج که نیازی به نسخه‌ی پزشک ندارند قابل درمان هستند. این نوع سرفه‌ها که ممکن است سرفه خشک یا خلط‌دار باشد، ناشی از ریزش مخاط گلو (به دلیل حساسیت یا سرماخوردگی) است که با تحریک پایانه‌های عصبی باعث سرفه می‌شود. این سرفه‌ها در شب‌ها شدیدتر و با احساس خارش در انتهای گلو همراه هستند و اگر ناشی از حساسیت باشد، با خارش چشم‌ها و عطسه همراه خواهد بود.

اگر گمان می‌کنید منشاء سرفه‌تان حساسیت است، می‌توانید آنتی‌هیستامین مصرف کنید. اگر پس از دو هفته نتیجه‌ نگرفتید به پزشک و در صورت نیاز به متخصص حساسیت مراجعه کنید. اگر سرفه‌تان ناشی از سرماخوردگی خفیف است و تمایلی به مصرف داروهای شیمیایی ندارید، مواد زیر را به خاطر داشته باشید.

احتما با خواص عسل آشنا هستید. اولین مورد پیشنهادی ما برای درمان سرفه، عسل است.

مصرف عسل به عنوان داروی گلودرد قدمت طولانی دارد؛ و بنا بر مطالعات صورت گرفته، اثر آن در تسکین سرفه خشک از برخی داروهای رایج حاویِ دکسترومتورفان است.
کافیست ۲ قاشق چایخوری عسل را با آبِ جوش یا دمنوش گیاهی و کمی آبلیمو مخلوط کنید تا یک داروی مؤثر داشته باشد. عسل خاصیت تسکین‌‌دهندگی دارد و آبلیمو به رفع گرفتگی کمک می‌کند. میل کردن عسل به تنهایی و یا همراه با نان هم می‌تواند مؤثر باشد.

برای درمان سریع سرفه به سراغ پروبیوتیک هم می‌توانیم برویم. پروبیوتیک‌ها به طور مستقیم در درمان سرفه نقشی ندارند، اما در تنظیم ترکیب باکتریایی روده‌ها مؤثرند.

ترکیب باکتریایی بدن نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و عملکرد آن دارد. همچنین بر مبنای شواهد علمی لاکتوباسیلوس (از انواع پروبیوتیک) که در لبنیات یافت می‌شود، احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش می‌دهد و حساسیت نسبت به برخی محرک‌ها را مانند گرده‌ی گیاهان کم می‌کند.
شیر غنی‌شده منبع خوب لاکتوباسیلوس است. هچنین می‌توانید مکمل‌های پروبیوتیک را از داروخانه تهیه کنید. به علاوه برخی ماست‌ های غنی‌شده و نان‌های تهیه‌شده از خمیرِ ترش حاوی پروبیوتیک‌ هستند.

اگر فکرش را نمی‌کردید که آناناس برای تسکین سرفه خشک مفید باشد احتمالا تا به حال درباره‌ی بروملین (Bromelain) نشنیده‌اید.

شواهد علمی نشان می‌دهند آنزیم بروملین که در ریشه و میوه‌ی آناناس یافت می‌شود، به درمان سرفه خشک و روان شدن مخاط گلو کمک می‌کند. برای اینکه بیشترین تاثیر را بگیرید روزی ۳ بار یک تکه آناناس یا ۱۰۰ گرم آب آناناس میل کنید.
اگرچه شواهد کافی در این باره وجود ندارد اما برخی کارشناسان به اثر درمانگر بروملین بر سینوزیت و مشکلات سینوسی ناشی از حساسیت که ممکن است باعث سرفه شوند، باور دارند. همچنین بروملین گاهی برای درمان التهاب و تورم به کار می‌رود.
کودکان و بزرگسالانی که داروهای رقیق‌کننده‌ خون مصرف می‌کنند نباید مکمل‌های بروملین دریافت کنند. همچنین کسانی که در حال مصرف آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند آموکسی‌سیلین هستند باید در مصرف بروملین دقت کنند؛ زیرا جذب آنتی‌بیوتیک را افزایش می‌دهد.

به طور کلی، همیشه پیش از مصرف مکمل‌های دارویی جدید یا نا‌آشنا با پزشک مشورت کنید.

برای درمان سریع سرفه، نعناع هم خوب است. نعناع با خاصیت درمانگری‌اش معروف است. منتول موجود در نعناع گلو را تسکین می‌دهد، گرفتگی را رفع و مخاط گلو را نرم می‌کند.

می‌توانید نعناع را به صورت چای میل کنید یا آن را هنگام بخور مصرف کنید. ۳ یا ۴ قطره روغن نعناع را در ۱۵۰ میلی‌لیتر آب بریزید و همانطور که احتمالا بارها انجام داده‌اید، حوله‌ای روی سرتان بیاندازید و به طور مستقیم بخار نعناع را تنفس کنید.

ریشه و برگ این گیاه که در تابستان گل می‌دهد، از دوران باستان تاکنون به عنوان داروی خانگی سرفه و گلودرد استفاده می‌شود. هرچند برای اثبات این مسئله مطالعات علمی قابل اتکایی صورت نگرفته است اما جای نگرانی نیست چون مصرف گل ختمی خطری ندارد.
گل ختمی لعابی تولید می‌کنند که گلو را می‌پوشاند و آثار التهاب را تسکین می‌دهد.

امروزه می‌توانید ریشه‌ی گل ختمی را به شکل چای و کپسول پیدا کنید. چای گل ختمی تسکین‌دهنده‌ی سرفه و گلودرد است. بهتر است کودکان ریشه‌ی این گیاه را مصرف نکنند.

در برخی موارد آویشن برای درمان بیماری‌های تنفسی به کار می‌رود. برخی مطالعات نشان داده‌اند مخلوط عرق آویشن و گل پیچک در تسکین سرفه و برونشیت خفیف مؤثر است. برگ آویشن حاوی فلاونوئید است که عضلات گردن و گلو را که در هنگام سرفه درگیر می‌شوند، شل می‌کند و موجب کاهش التهاب می‌شود.

تهیه‌ی چای آویشن ساده است؛ ۲ قاشق برگ آویشن خردشده را در یک فنجان آب جوش بریزید، سرپوشی رویش قرار دهید، پس از ۱۰ دقیقه آن را از صافی گذرانده و بنوشید.

با اینکه پیشِ پا افتاده به نظر می‌رسد، غرغره‌ی آب‌نمک گلوی خراشیده را که باعث سرفه می‌شود، تسکین می‌دهد.

برای این کار ۱/۵ قاشق چایخوری نمک را در ۲۳۰ میلی‌لیتر آب گرم حل کنید.

فراموش نکنید که کودکان زیر ۶ سال نمی‌توانند به خوبی غرغره کنند و بهتر است درمان دیگری را برای آن‌ها به کار بگیرید.

عفونت‌های تنفسی مانند سرماخوردگی یا آنفلانزا باعث آب‌ریزش سینوسی می‌شوند. تراوشات زیاد باعث خشکی و تحریک گلو و گاهی سرفه می‌شود. نوشیدن مایعات به حفظ مخاط سینوسی کمک می‌کند، همچنین باعث حفظ رطوبت غشای مخاطی می‌شود. این امر به‌ویژه در زمستان که هوا خشک‌تر است مؤثر است.

دوش آب داغ با کاهش تراوشات بینی به تسکین سرفه کمک می‌کند. این روش نه تنها سرفه‌ی ناشی از سرماخوردگی را بلکه سرفه‌های ناشی از حساسیت را تسکین می‌دهد. خشکی ناشی از تراوشات زیاد بینی آزاردهنده است؛ در چنین محیط‌هایی دستگاه‌های رطوبت‌ساز کمک‌کننده هستند. هوای مرطوب در تسکین سرفه مؤثر است اما باید از رطوبت بیش‌ازاندازه هم اجتناب کرد.

فراموش نکنید که تمیز نکردن دستگاه‌های رطوبت‌ساز آنها را تبدیل به منبع تولید انواع قارچ و باکتری می‌کند.

عطرها و خشبوکننده‌ها معمولا بی‌ضرر هستند اما در برخی افراد ایجاد التهاب مزمن سینوس و تولید مخاط اضافی می‌کنند که باعث سرفه می‌شود. بنابراین جانب احتیاط را نسبت به محصولات عطردار رعایت کنید.

بدترین تحریک‌کننده‌ی موجود در هوا دود سیگار است. تقریبا همه‌ی سیگاری‌ها پس از مدتی دچار سرفه، که به سرفه‌ی سیگاری‌ها معروف است، می‌شود. اطرافیان افراد سیگاری هم معمولا از برخی التهاب‌های مجاری تنفسی رنج می‌برند. بهترین راهِ‌حل، ترک سیگار است. (سرفه‌های مزمن شدید در افراد سیگاری ممکن است نشانه‌ی آمفیزم یا سرطان ریه باشد؛ اگر سیگاری هستید و از سرفه‌ی مزمن رنج می‌برید به پزشک مراجعه کنید.)

دانستن روش‌های درمان خانگی سرفه خوب است اما همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. بهترین راه، مراقبت و جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا است.

برای پیشگیری بهتر، ما به شما نکات زیر را توصیه می‌کنیم:

عفونت‌های تنفسی معمولا همراه با تب و بدن‌درد هستند، اما حساسیت یا آلرژی چنین نشانه‌هایی با خود ندارد. اگر سرفه، نفس کشیدن را برایتان دشوار کرد یا همراه با لکه‌های خون بود، بدون معطلی به پزشک مراجعه کنید. اگر سرفه با تب بالای ۳۸ درجه، لرز، از دست دادن آب بدن (ناشی از تعریق، اسهال یا استفراغ) و ضعف و ناخوشی عمومی همراه بود نزد پزشک عمومی بروید.
برای کاهش حساسیت و آثار ناشی از تحریکات آن، بهتر است عوامل حساسیت‌زا را بشناسید و از آن‌ها اجتناب کنید. از رایج‌ترین عوامل حساسیت‌زا درختان، گرده‌ی گیاهان، گرد و غبار، موی حیوانات و حشرات هستند. واکسن‌های ضدحساسیت هم در کاهش تحریک‌پذیری نسبت به عوامل حساسیت‌زا مؤثرند.

اما بهتر است همیشه پیش از هر تصمیمی با پزشک مشورت کنید، چون ممکن است سرفه‌های شما علت دیگری به جز سرماخوردگی داشته باشد و به مراقبت پیگیری بیشتری نیاز باشد. در ادامه چند علت دیگر سرفه را بررسی می‌کنیم.

سرفه‌‌ی خشک که به خرخر یا خس‌خس ختم می‌شود معمولا نشانه‌ی آسم است. تورم مجاری تنفسی در افراد مبتلا به آسم ممکن است تنفس را دشوار و ایجاد خس‌خس و سرفه کند.

شب‌ها و هنگام ورزش سرفه شدیدتر می‌شود. تنگی نفس، سفتی قفسه‌ی سینه و خستگی از دیگر نشانه‌های رایج آسم هستند.

برای تشخیص آسم پزشک احتمالا تجویز تست دم‌سنجی (اسپیرومتری) می‌کند که عملکرد شش‌ها را می‌سنجد. در درمان آسم دو نوع دارو به‌کار می‌رود؛ داروهای کوتاه‌اثر (مانند نایژه‌گشاهایی (bronchodilators) که تنفس را راحت‌تر می‌کنند) و داروهایی مانند اصلاح‌کننده‌های لکوترین که برای کنترل آسم باید به طور روزانه مصرف شوند.

رفلاکس معده که باعث سرفه‌های خشک و منقطع می‌شود، دومین دلیل شایع سرفه‌های مزمن است. بر مبنای مقاله‌ای که در سال ۲۰۰۶ در مجله‌ی «نیچر» چاپ شد، دلیل ۴۰ درصد سرفه‌ها رفلاکس معده است.

در حالت درازکش یا هنگام خوردن سرفه شدیدتر می‌شود. یکی از نشانه‌های سنتی، آغاز سرفه در شب به محض دراز کشیدن برای خواب است. در ۷۵ درصد مبتلایان به رفلاکس معده، نشانه‌های دیگر دیده نمی‌شود اما ممکن است برخی دچار گرفتگی صدا و سوزش سر دل بشوند.

ممکن است برای تشخیص عکسبرداری یا آندوسکپی تجویز شود. رفلاکس معده ممکن است با برخی داروهایی که نیاز به تجویز پزشک ندارند درمان شود اما گاهی نیاز به تجویز داروهایی است که کاهش‌دهنده‌ی اسید معده هستند.

سرفه‌های مزمن صبحگاهی همراه با خلط یکی از نشانه‌های انسداد ریوی است. اصلی‌ترین دلیل انسداد ریوی که با برونشیت مزمن و آمفیزم همراه است، سیگار کشیدن است. از نشانه‌های دیگر آن این است که در طول روز سرفه تسکین می‌یابد. تنگی نفس به‌ویژه با فعالیت فیزیکی، خس‌خس، خستگی و سفتی قفسه‌ی سینه نیز از دیگر نشانه‌های انسداد ریه هستند.

آزمایش‌های سنجش عملکرد ریه از جمله تست دم‌سنجی و عکسبرداری از راه‌های تشخیص است. برای درمان داروهایی مانند نایژه‌گشاها (bronchodilators) و استروئیدهای استنشاقی تجویز می‌شود. همچنین به ترک سیگار توصیه‌ی جدی می‌شود. در صورت شدت بیماری ممکن است نیاز به اکسیژن‌درمانی باشد.

برخی داروها از جمله مهارکننده‌ی آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE inhibitors) که برای تنظیم فشار خون تجویز می‌شوند، باعث سرفه‌های خشک می‌شوند. این داروها در ۲۰ درصد بیماران ایجاد سرفه می‌کنند. از دیگر نشانه‌های این نوع سرفه این است که معمولا چند هفته پس از آغاز مصرف دارو سرفه آغاز می‌شود.

از پزشک مشاوره‌ بگیرید؛ اگر سرفه‌هایتان خفیف باشد می‌توانید داروی‌تان با نوع دیگری از مهارکننده‌ها جایگزین کنید. اما اگر سرفه‌ شدید است بهتر است خانواده‌ی دیگری از داروی‌های فشار خون را مصرف کنید.

در آغاز سرفه‌ها خشک است اما پس از چند روز تبدیل به سرفه‌های تَر همراه با مخاط زرد، سبز یا قرمز می‌شود. تب و لرز، مشکل در تنفس، درد هنگام سرفه یا نفس عمیق از دیگر نشانه‌های سینه‌پهلو است.

معمولا پزشک با گوش دادن به قفسه‌ی سینه قادر به تشخیص سینه‌پهلو است اما گاهی ممکن اس عکس‌برداری هم تجویز شود. همچنین برای تعیین ویروسی یا باکتریایی بودن نیاز به آزمایش خون است. اگر سینه‌پهلو باکتریایی باشد، آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود. اما تنها درمان سینه‌پهلوی ویروسی استراحت است، همچنین داروهای ضد‌سرفه و البته سوپ مرغ.

در این بیماری سرفه‌های خشک و کوتاه با صدایی خروسک‌مانند در هر دَم همراه هستند. اگرچه به لطف کشف واکسن این بیماری در دهه‌ی چهل میلادی، بروز این بیماری کاهش چمگیری داشته و به‌ندرت گزارش ابتلا به آن دریافت می‌شد، در چند سال اخیر شیوع آن افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۲ بیش از ۴۸۰۰۰ مورد ابتلا به سیاه‌سرفه گزارش شد که بیشترین تعداد از سال ۱۹۵۵است. از دیگر نشانه‌های این بیماری است که بیماری در آغاز نشانه‌هایی مانند سرماخوردگی از جمله آبریزش و گرفتگی بینی، اشک‌ریزش، تب و سرفه دارد. پس از حدود یک هفته سرفه‌های خشک و منقطع آغاز می‌شود؛ سرفه‌ها چنان شدید است که شاید باعث شود به خودتان بپیچید و دچار تهوع بشوید.

سیاه‌سرفه با آزمایش خون و عکسبرداری از سینه تشخیص داده می‌شود. برای درمان آن باید آنتی‌بیوتیک مصرف شود.

می‌توانید به جای خواندن این مقاله، ویدیوی زیر را ببینید.

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

14تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
.asynctrue
‘/rg_woebegone/s/1/rg.complete.js’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

روغن اکالیپتوس؛ ۱۸ خاصیت این روغن گیاهی با ارزش

علائم سرخک، دلایل، راه‌های تشخیص و درمان آن

علائم گلودرد چرکی، درمان و عوارض ایجاد آن برای بدن

از بین بردن خلط گلو با ۷ راهکار خانگی

با
عرض سلام خدمت شما.من الان دو باره که میرم جای دکتر ولی هیچ اثری
نداشته.الان یک ماه که من سرفه می کنم خواهش می کنم یک درمان خانگی موثر ارسال کنید؟خواهش می کنم ابجی؟

سلام.پس هیچی.به هر حال ازتون متشکرم

با
عرض سلام خدمت شما.من الان دو باره که میرم جای دکتر ولی هیچ اثری
نداشته.الان یک ماه که من سرفه می کنم خواهش می کنم یک درمان خانگی موثر ارسال کنید؟خواهش می کنم ابجی؟

باسلام احترام،با مشکلات و گرفتاری های که ما داریم و وقتی وحالی برای اطلاعات عمومی نمی مونه،اطلاعاتی که در سایت می گذاریدخیلی عالی می باشد،

چه خوب همچین نظری به سایت چطور دارید. سپاس که با به اشتراک گذاشتن نظرتون به ما حس خوبی می‌دید!

خواص خوراکی ها

خوراکی های انرژی زا؛ ۱۱ خوراکی که خستگی بدن را کاهش می‌دهد

سفید کردن دندان تنها با خوردن ۴ خوراکی طبیعی و سالم

خواص کره بادام زمینی؛ ۱۶ اتفاقی که با خوردن این خوراکی در بدن می‌افتد

خواص تخمه آفتابگردان و عوارض مصرف بیش‌ازحد آن برای سلامتی

خواص سیاه دانه و مضرات احتمالی آن برای سلامتی

جاهای دیدنی شیراز؛ ۱۹ جاذبه دیدنی شهر شعر و ادب


کاهش اسید معده با ۱۳ روش خانگی

پرفروش ترین کتاب های دنیا که هر خواننده‌ای را مجذوب خود می‌کنند

خواص نارگیل برای سلامتی و نحوه مصرف این میوه استوایی

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز آن‌ها را نشنیده‌اید


ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت


پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷

۱۰ عبارتی که بهتر است هرگز در گوگل جستجو نکنید

‌نویسی در چطوربه منزله‌ی پذیرفتن
شرایط و مقررات
می‌باشد.




خانه

موبایل

ترکیب سیر و آویشن برای پاکسازی ریه ها بسیار مفید است

 

اگرچه امروزه از سیر در آشپزی و تهیه ی غذا استفاده می شود اما هنوز خیلی از افراد سیر را در تهیه ی داروهای خانگی به کار می برند. بیشترین تأثیر سیر مدیون ترکیب اصلی آن یعنی آلیسین است. البته طعم تند و خاص سیر نیز ناشی از همین ترکیب است. این ماده ی غذایی پرخاصیت همچنین حاوی ویتامین C، B، پروتئین و مواد معدنی مانند کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر و آهن است. سیر همچنین یک ماده ی ضدویروس، ضدالتهاب و تصفیه کننده ی طبیعی است و به همین دلیل نیز می توان از آن برای تمیز و پاکسازی ریه و تقویت دستگاه ایمنی بدن استفاده کرد. در این مقاله شما را با تأثیر سیر در سلامت ریه ها آشنا کرده و طرز تهیه ی دو درمان طبیعی برای حفظ دستگاه تنفسی را ذکر می کنیم.چرا سیر برای تمیز کردن ریه ها مفید است؟مصرف سیر خام مواد مغذی زیادی به بدن می رساند. این ترکیبات، تمیزکننده ریه ها و دیگر ارگان های بدن محسوب می شوند. میزان بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این ماده ی غذایی سدی در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محیطی می سازد. این رادیکال های آزاد باعث ایجاد آسیب به سلول های بدن و افزایش خطر سرطان می شود.به عقیده ی محققان مصرف منظم سیر می تواند باعث بهبود وضعیت بیمارانی باشد که از بیماری های تنفسی مانند برونشیت، آسم، ذات الریه، احتقان ریوی، سل و سرماخوردگی و غیره رنج می برند.سیر خاصیت آنتی باکتریال دارد و در نابودی بسیاری از باکتری ها، ویروس ها و دیگر میکرواورگانیسم هایی که باعث بروز بیماری های تنفسی و مشکلاتی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی می شوند نقش مهمی دارد. این ماده ی غذایی به دلیل دارا بودن خواص پاک کنندگی تأثیر زیادی در فلزات سنگین تجمع یافته در بدن دارد. علاوه بر این سیگاری ها یا سیگاری های سابق و همچنین افرادی که در معرض دود سیگار قرار دارند نیز باید سیر بیشتری مصرف کنند چون این ماده ی غذایی کمک زیادی به دفع سموم ناشی از دخانیات می کند. به عقیده ی محققان مصرف منظم سیر می تواند باعث بهبود وضعیت بیمارانی باشد که از بیماری های تنفسی مانند برونشیت، آسم، ذات الریه، احتقان ریوی، سل و سرماخوردگی و غیره رنج می برند.چگونه می شود با سیر ریه ها را تمیز و پاکسازی کرد؟برای بهره مندی از خواص سیر لازم است که آستین ها را بالا بزنید و به خودتان زحمت درست کردن چند داروی خانگی را بدهید. در این صورت است که می توانید به بهبود سلامت ریه هایتان و تمیز کردن آن از شر این همه آلودگی محیطی امیدوار باشید.سیر و آویشن برای پاکسازی ریه هااین ترکیب درمانگر باعث سم زدایی از ریه ها می شود. ترکیب خواص سیر با اثرات ضدعفونی کننده آویشن سلامت ریه ها را ارتقا می دهد.مواد لازمسیر 1 حبهآویشن تازه 3 شاخهروغن زیتون به میزان لازمسیرروش تهیهحبه های سیر را در هاون بکوبید تا به صورت خمیر درآید. سپس برگ های آویشن را افزوده و دوباره بکوبید تا هر دو مخلوط و یکدست شوند. ترکیب را داخل یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید و روی آن روغن زیتون بکر بریزید به طوری که سطح آن را بپوشاند. اجازه دهید ترکیب حاصل یک شب کامل بماند.روش استفادهحال که داروی خانگی سیر و آویشن تان یک شب به خوبی در روغن زیتون خیس شده است می توانید یک قاشق چای خوری از آن را به صورت ناشتا میل کنید. روز بعد نیز می توانید به همین میزان از ترکیب میل کنید. بعد از دو هفته مصرف اثرات آن را روی ریه ها و دیگر ارگان ها خواهید دید.

ترکیب زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیاز و شکر قدرت دفاعی بدن را بالا می برد

شربت زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیاز و شکرتأثیر اصلی این داروی خانگی ناشی از میزان بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات سم زدا و ضدالتهاب آن است. خواص موجود در ترکیبات دیگر باعث می شود که اثرات سیر چند برابر شود. چون پیاز، زنجبیل و زردچوبه نیز حاوی خواص ضدویروسی هستند و قدرت دفاعی بدن را بالا می برند. این مواد غذایی همچنین باعث دفع مواد زائد تجمع یافته در ریه ها می شوند.مواد لازمآب نیم لیترشکر 2 گرمپیاز نیم کیلوریشه ی زنجبیل تازه 1 تکهزردچوبه 1 قاشق چای خوریسیر له شده 3 حبهسیرروش تهیهآب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیازهای پوست کنده را اضافه کرده و هم بزنید. زنجبیل و سیرهای له شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که ترکیب به جوش آمد زیر شعله را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید. باید اجازه دهید آب ترکیب به نصف برسد. سپس ترکیب را صاف کرده و اجازه دهید خنک شود. می توانید شربت به دست آمده را در یخچال نگهداری کنید.روش مصرفمی توانید هر روز صبح به صورت ناشتا یک قاشق غذاخوری از این ترکیب میل کنید. می توانید این شربت را در آب ولرم مخلوط کرده و میل کنید. دو هفته ی مداوم از این شربت استفاده کنید و سپس یک هفته استراحت کرده و دوباره شروع کنید.در هر دو صورت سیر ترکیب اصلی داروی خانگی تان برای پاکسازی ریه ها محسوب می شود.یادتان باشد که لازم است از این روش های طبیعی در کنار سبک زندگی سالم استفاده کنید. توصیه می کنیم از مصرف دخانیات خودداری کرده و به دامان طبیعت و هوای سالم پناه ببرید.

 

منبع:ninisite.com


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

بیماریهاى
ریوى و درمان گیاهی 

ریه عضوى
است ظریف و حساس كه مبارزه با هواى آلوده بزرگترین وظیفه آن است. ریه باید با
میكرب هاى هوا به شدت مبارزه كند تا از آلودگى خون كه براى تغذیه سلولهاى بدن به
كار مى رود جلوگیرى نماید.

هواى مرطوب
و گرم براى ریه بهتر است و همین غدد اشك كه چشمها را مرطوب مى كنند و شستشو می دهند
و غدد مترشحه ی مرطوب دیگر در بینى و گلو، ایجاد مایعى سیال نموده و در تصفیه ی
هواى تنفس ریه كمك مى كنند. اگر تنفس هواى بد. با نیكوتین سیگار ادامه پیدا كند به
كلى سلولها از بین مى روند و تنفس فوق العاده مشكل می شود. با پا به سن گذاشتن هم
قدرت اعمال تنفسى كمتر مىشود. براى حفظ سلامتى ریه‌ها و طول عمر بهتر است
هواى سالم در بهبود ریه مؤثر است. گردش در هواى آزاد، كوهنوردى، و شنا ریه را
وادار به تنفس عمیق می كند.

تمرین
شكمى مفید است به همان طریقى كه اطفال از طریق ناف و آواز خوانان اپرا تنفس عمیق
دارند نه با انبساط صندوق سینه و جناغ بلكه با كشیدن دیاگرام به طرف پایین باید
عمیقا نفس كشید تا هوا به كیسه‌هاى ریز تنفسى نفوذ نماید.

شما باید
هر روز ریه را تمیز و تهویه نمایید و گمان نكند كه با عمل بازدم، ریه خالى و از
گاز كربن و میكروب پاك می شود. با عمل بازدم سعى كنید تمام هواى آلوده ششها را به
خارج برانید.

خون ریزى
از ریه: این بیمارى مخصوص اشخاصى است كه عروق ریوى آنها مختل و كم خون شده است و
اغلب از ریه ی آنها خونریزى می شود. چنین اشخاصى اگر مدت بیست یا سى روز رژیم
مخصوص انگور بگیرند، معالجه می شوند و شفاى كامل را بدست می آورند. توصیه شده است
كه چنین اشخاص باید معالجه با انگور را در جاى مرتفعى كه هواى آن پاك و صاف و
داراى اكسیژن زیاد باشد بگیرند تا علاوه بر رژیم انگور از رژیم استراحت نیز پیروى
كنند.

سیر براى
مجارى ریه، ضد عفونى قوى است و مصرف آن بسرعت، خلط سینه را كم می كند. مصرف سیر را
در مورد سل ریوى تجویز كرده اند. در مورد این بیماریها و همچنین در موقعى كه
امراضى بطور مسرى شیوع می یابند باید دو حبه سیر را در فنجان شیر انداخته و
جوشانید و آن را گرم گرم نوشید.

جوشانده ی
برگهاى كرفس به مقدار سى گرم در یك لیتر آب مخلوط با شیر در بیماریهاى ریوى دارویى
عالى است.

ضماد تخم
بزرك، براى رفع ورمهاى ریوى نافع است.

كلم لطیف
كه با سیب زمینى، پیاز و هویج و كمى روغن نباتى پخته شود و همراه یك سالاد كاهوى
خام و لطیف مصرف گردد براى بیماران ریوى مطبوع و شفابخش است.

لیمو
خونریزى ریه را شفا مى بخشد.

آویشن تازه
یا خشك در عفونتهاى ریوى مصرف می شود. دمكرده ١٠ گرم آویشن را با یك لیتر آب مصرف
كنید.

جعفرى را
خرد كنید و در شیر گرم بریزید و صبح ناشتا بخورید براى معالجه نزله‌هاى ریوى مفید
است.

جوشانده برگ
و گل سیب زمینى به مقدار ٣٠ گرم در یك لیتر آب را با عسل شیرین كنید، براى
عفونتهاى ریوى مفید است.

شلغم را
خرد كنید و صد گرم آن را در یك لیتر شیر یا آب بجوشانید و كمى شكر به آن بزنید و
براى معالجه عفونتهاى ریوى مصرف كنید.

٣٠ تا ٦٠
گرم ریشه شنگ را در یك لیتر آب به مدت نیم ساعت بجوشانید و صبح ناشتا و بین غذاهاى
اصلى بخورید. مصرف این جوشانده براى نزله‌هاى ریوى مفید است.

آب هویج
خام كه صبح ناشتا، بطور ساده یا با شیر مصرف شود، در رفع ترشحات ریه‌ها فوق العاده
مؤثر است و آن را در اختلالات ریوى تجویز مى كنند.

مصرف سیب
را به اشخاصى كه دچار امراض ریوى شده اند توصیه مى كنند.

براى
معالجه تورم ریه‌ها باید جوشانده سیب و شیرین بیان را مصرف كنید. بدین صورت که سیب
را قطعه قطعه كرده و با پوست به مدت یك ربع ساعت در یك لیتر آب بجوشانید و كمى
شیرین بیان به آن اضافه كنید.

پرسیاوشان
براى بیماریهاى ریه مفید است.

خوردن روغن
زیتون، شخص را از ابتلا یه امراض ریوى مصون نگه می دارد.

جوشانده ٢٥
گرم شیرین بیان در یك لیتر آب، براى بیمارى قصبة الریه مصرف می شود.

جوشانده عناب
خشك به مقدار ٣٠ تا ٦٠ گرم در یك لیتر آب كه نیم ساعت بجوشد براى ریه مفید است.

گلهاى
نیلوفر آبى و ریشه آن براى درمان نزله‌هاى ریوى مفید است. بدین صورت که یك قاشق
چاى خورى گل خشك نیلوفر آبى را در یك فنجان آب جوش مدت ده دقیقه دم كنید و روزى دو
الى سه فنجان مصرف نمائید.

جوشانده
بنفشه براى ریه‌ها مفید است.

براى رفع
اختلالات ریوى و گرفتگى صدا، جوشانده ی پنج تا شش برگ كلم قرمز در یك لیتر آب
توصیه می شود.

انجیر با
خرما و كشمش و عناب، تركیب (چهار میوه ی مخصوص سینه) را می دهد كه اگر آنها را
باندازه ی مساوى با یكدیگر تركیب كنند و در یك لیتر آب بجوشانند در عفونتهاى ریوى
مصرف می گردد.

اگر به
تمام این چهار میوه دسترسى نداشتید می توانید بجاى آن پنج تا ده عدد انجیر خشك را
در یك لیتر شیر بجوشانید و به مصرف برسانید.

شصت گرم
خرما را در یك لیتر آب مى جوشانند و این جوشانده را در تمام عفونتهاى ریوى مصرف می
كنند.

اسطو خودوس
ضد عفونى كننده براى بیماریهاى ریوى مفید است.

 

 

مطالب مرتبط:

مطالب مرتبط

عصاره گیاه دارویی گل ختمی : ضدسرفه و برونشیت : توصیه شده برای بیماران ریه و سرفه و برونشیت

عصاره گیاه دارویی گل ختمی : ضدسرفه و برونشیت : توصیه شده برای بیماران ریه و سرفه و برونشیت

بیماری های ریوی و درمان گیاهی آن

درمان گیاهی آسم و سرفه و برونشیت

ضعف قوای شهوانی (قوه باء) و درمان گیاهی آن

لاغری و درمان آن

دیابت (بیمارى قند) و درمان گیاهی آن

چاقى و درمان گیاهی آن

تصفیه خون با گیاهان دارویی

بیماریهاى كبد و درمان گیاهی آن

حساسیت (هیستامین) و درمان گیاهای آن

كك و مك و درمان گیاهی آن

میخچه و زگیل و درمان گیاهی آن

سیاتیك و درمان گیاهی آن

تهوع و دل بهم خوردگى(استفراغ) و درمان گیاهی آن

بهداشت زنان و درمان گیاهی مشکلات زنانه

همورئید (بواسیر) و درمان گیاهی آن

بیماریهاى قلبى و درمان گیاهی آن

هموفیلى (عدم انعقاد خون) و درمان گیاهی آن

اسپری ضد آفت آویشن زردبند

عفونتهاى داخلى و درمان گیاهی آن

اسهال و اسهال خونى و درمان گیاهی آن

اشتها و كم اشتهایى و درمان گیاهی آن

آنژین – گلو درد و درمان گیاهی آن

دل درد و درمان گیاهی آن

تشنج (seizures) و درمان گیاهی آن

نفخ و درمان گیاهی آن

رماتیسم و درمان گیاهی آن

كمر درد علت ها و درمان گیاهی آن

سردرد و میگرن و درمان گیاهی آن

کم خونی و درمان گیاهی آن

فشار خون و درمان گیاهی آن

درمان گیاهی بیماری های کلیه

درمان گیاهی تنگى نفس

بی خوابی و درمان گیاهی آن

درمان گیاهی گریپ – زكام – آنفلوانزا

تب و درمان گیاهی آن

درمان گیاهی بیماری های عصبی

درمان گیاهی ناراحتیهاى مجارى ادرار

درمان گیاهی آسم

درمان گیاهی اگزما ،خارش پوست و حساسیت (آلرژی)

درمان گیاهی یبوست

درمان گیاهی پسوریازیس

عوامل ریزش مو و درمان آن  

عوامل ریزش مو و درمان آن  

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *