تخفیف عوارض نوسازی شهرداری تهران

HOAC+RksZ2jRu9u

به استناد ماده 2 قانون نوسازی و عمران شهری ، مصوب 7/9/1347 و اصلاحات بعدی آن در شهر تهران از تاریخ اول فروردین ماه 1348 برای کلیه اراضی ، ساختمانها و مستحدثات واقع در محدوده قانونی شهر عوارض نوسازی طبق مقررات این قانون تعیین خواهد شد و برقرار می گردد. طبق ماده 1 قانون نوسازی عوارض هر سال در اول فروردین ماه آن سال تحقق می یابد و باید حداکثر تا پایان همان سال به شهرداری پرداخت گردد و تبصره 1 ماده 1 از عوارض مودیانی که ظرف مدت مذکور عوارض متعلق به هر ملک را بپردازند 1% عوارض آن سال به عنوان جایزه منظور و کسر خواهد شد. طبق ماده 14 قانون نوسازی عمران شهری اعلام میدارد: مودیانی که تا پایان هر سال عوارض مقرر در این قانون را نپردازند از آغاز سال بعد ملزم به پرداخت صدی نه (9%) زیان دیر کرد در سال به نسبت مدت تاخیر خواهند بود.

به استناد مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، میزان عوارض هر یک از واحدهای صنفی در رسته های مختلف بر اساس پارامترهای گوناگون، مانند: قیمت پایه، ارزش منطقه ای و مساحت، محاسبه می گردد.پرداخت عوارض واحدهای کسبی به عهده صاحب پروانه و یا کسی که سند و اجاره ه به او تنظیم شده می باشد، مگر اینکه مالک شخصاً تصدی واحد مذکور را عهده دار باشدکه دراینصورت پرداخت عوارض به عهده اوخواهد بود.متصدیانی که نوع فعالیت فعلی آنها با نوع فعالیت مندرج در قبوض ارسالی به محل کسبشان مطابقت ندارد، می بایست جهت اصلاح آن به همراه مدارک ومستندات به اداره درآمد منطقه مربوطه مراجعه نمایند

بهای خدمات مدیریت پسماند براساس مفاد ماده 8 قانون مدیریت پسماند مصوب 2/2/1383 مجلس شورای اسلامی و آئین­ه اجرایی مصوب 1/5/1384 هیات محترم دولت و دستورالعمل نحوه تعیین بهای خدمات مدیریت پسماند شهری ، ابلاغی مورخ 17/7/1385 وزیر محترم کشور ، توسط شورای اسلامی شهر تهران در تاریخ 12/4/1386 تصویب و در بهمن ماه 1391 اصلاح و پس از طی مراحل قانونی ، جهت اجرا به شهرداری تهران ابلاغ شد .

پرداخت حضوری : مراجعه به یکی از بانکهای شهر – سپه –ملی- ملت – تجارت – صادرات – مسکن – پارسیان- اقتصاد نوین – سامان – سینا و پست بانک واقع در سطح شهر تهران و دستگاههای خود پرداز ATM – مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک شهر – پرداخت غیر حضوری: پرداخت از طریق( اینترنت بانک ، تلفنبانک ، موبایل بانک )، کلیه درگاههای غیر حضوری بانکهای طرف قرارداد شهرداری تهران – سامانه تلفنی 137 شهرداری تهران و یا از طریق پرتال اینترنتی شهرداری تهرانتخفیف عوارض نوسازی شهرداری تهران

عوارض خودرو یکی از درآمدهای پایدار شهرداری تهران بوده و مقرر است مالکین محترم هر ساله نسبت به پرداخت آن براساس شاخص های اعلام شده از سوی سازمان امور مالیاتی اقدام نمایند.سامانه ملی عوارض خودرو به منظور وصول عوارض خودرو بصورت کاملا مکانیزه با امکان اتصال به پایگاه های اطلاعاتی مرتبط از ابتدای سال 1394 در پرتال اینترنتی شهرداری تهران راه اندازی گردیده است.این پروژه بزرگ یکی از اقدامات تحقق شهر و دولت الکترونیک است و شهرداری تهران پیشگام در توسعه و اجرای این سامانه در سطح ملی است و با توجه به اتصال آن به سامانه های اطلاعاتی و عملیاتی مرتبط، امکان پرداخت و وصول الکترونیکی عوارض وصدور غیر حضوری مفاصاحساب پرداخت عوارض مهیا گردیده است و شهروندان محترم می توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری از طریق این درگاه نسبت به پرداخت و اخذ مفاصاحساب اقدام نمایند و مفاصاحساب موتور در زمان نقل و انتقال خودرو قابل استناد می باشد . کلیه مالکان و شهروندان محترم می توانند با وارد کردن شماره شناسناسه خودرو ( VIN) نسبت به مشاهده پرداخت عوارض سالیانه خودرو اقدام نموده و مفاصاحساب اینترنتی اخذ نمایند . ضمن اینکه جهت اطمینان از اتصال مفاصاحساب های صادره شهروندان می توانند با مراجعه به وب سایت www.etax.ir و وارد نمودن کد پیگیری مندرج بر روی مفاصاحساب از اصالت آن اطمینان حاصل نمایند . تذکر: در صورت عدم پرداخت بموقع عوارض سالیانه خودرو، مالکین مشمول 2% جریمه دیرکرد بصورت ماهیانه خواهند شد که به مبلغ عوارض اضافه می گردد .

نکته مهم : درصورتیکه پس از ورود به سامانه،اطلاعات نمایش داده شده و یا میزان مبلغ بدهی اعلامی مغایر با اطلاعات وسیله نقلیه شما بود و یا با پیام خطا روبه رو شدید و اطلاعات و میزان بدهی وسیله نقلیه شما نمایش داده نشد ،با دردست داشتن مدارک مالکیت و اسناد پرداختی گذشته به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک شهر مراجعه فرمائید .همچنین در صورت وجود مشکل در سامانه شهروندان می توانند با مراجعه حضوری به یکی از نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک در سطح شهر تهران نسبت به مشاهده و پرداخت عوارض وسیله نقلیه خود اقدام نمایند .

سامانه جدید پرداخت الکترونیکی عوارض موتورسیکلت به منظور تحقق شهر الکترونیک ، از شنبه مورخ 18 مهر ماه 94 در شهرداری تهران به روز رسانی شد. سامانه مکانیزه نمودن پرداخت عوارض موتوسیکلت در راستای تحقق شهر الکترونیک ورفاه حال دارندگان موتورسیکلت به منظور تسهیل در پرداخت عوارض به صورت غیر حضوری بوجود آمده است وشهروندان، می توانند با مراجعه به پرتال اینترنتی شهرداری تهران به نشانی www.tehran.ir و با در اختیار داشتن یکی از کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب، نسبت به پرداخت عوارض موتورسیکلت ودریافت مفاصاحساب الکترونیکی اقدام نمایند.
براساس مصوبات شورای اسلامی شهر تهران اخذ عوارض سالیانه موتورسیکلت ها در محدوده شهرتهران از ابتدای سال 1383 اجرایی گردید و مالکان محترم موتورسیکلت می توانند به صورت غیر حضوری نسبت به پرداخت عوارض موتورسیکلت اقدام نمایند.چنانچه مشخصات موتورسیکلت مربوطه در سامانه موجود نباشد مالکان محترم می توانند به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک شهر مراجعه نمایند.

شهروندان محترم می توانند پس از پرداخت موفق کلیه قبوض عوارض ( اعم از مسکونی و مشاغل ، خودرو و.. ) با روش های حضوری یا غیر حضوری در صورت بروز هرگونه اشکال پس از انجام موارد فوق از طریق تماس با واحد قبوض مکانیزه عوارض به شماره تلفنهای 96176-961761و 961762 و یا پست الکترونیک این اداره کل به نشانی daramad@tehran.ir و سامانه پیامک به شماره 137821و یا  تلفن روابط عمومی اداره کل در ذیل  همین پرتال موضوع را پیگیری نمایند.

 

آدرس: تهران-خیابان وحدت اسلامی-خیابان بهشت(پارک شهر جنوبی) بعد از تماشاخانه سنگلج-ساختمان معاونت مالی و اقتصاد شهری
  روابط عمومی:9617465-9617467
Daramad@Tehran.ir 
137821 
1114794311

 

کلیه حقوق این سایت متعلق به اداره کل تشخیص و وصول درآمد میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است

HOAC+RksZ2jRu9u


اگر قصد پرداخت عوارض خود را داريد

 


بر مبناي قانون شهرداري‌ها، شهروندان مكلف به پرداخت عوارض شهري به شهرداري هستند. اين عوارض را مي‌توان به دو نوع عوارض عمومي(مثل عوارض مربوط به دريافت شناسه ساختمان، عوارض اخذ گواهي عدم خلاف، كسري پاركينگ، 3% حق نظارت مهندسين ناظر، 5% حق پيمانكار، عوارض مازاد برتراكم، عوارض مربوط به پيشه وران و ) و عوارض نوسازي (عوارض ساليانه) تقسيم بندي كرد.تخفیف عوارض نوسازی شهرداری تهران

شما نيز مي‌توانيد، عوارض تعلق گرفته از سوي شهرداري را با طي مراحل اداري مشخص پرداخت نماييد.


مدارك لازم براي پرداخت عوارض

موارد پرداخت عوارض متنوع و گوناگون است با اين حال به هنگام مراجعه به واحد درآمد شهرداري منطقه بايستي پرونده تشكيل شده (حاوي كليه مدارك) را به همراه داشته باشيد.

به عنوان مثال جهت پرداخت عوارض مربوط به اخذ شناسه ساختمان، پس از تنظيم پيش نويس پروانه، بايستي پيش نويس به همراه ساير مدارك پرونده تشكيل شده در واحد شهرسازي به واحد درآمد منطقه ارائه شود.


مراحل اداري

1-     شهرداري منطقه

2-     مراجعه به واحد درآمد (درصورت تفكيك واحد نوسازي جهت پرداخت عوارض نوسازي مراجعه به واحد نوسازي)

3-     بررسي پرونده توسط مدير واحد درآمد و تعيين عوارض متعلقه و مشخص كردن آنها با زدن مهر بر پرونده

4-     امضاي كليشه مهر تعيين عوارض توسط مدير درآمد و يا مدير نوسازي (در صورت پرداخت عوارض نوسازي)

5-     تنظيم فيش كامپيوتري محاسبه عوارض و تعيين قيمت نهايي

6-     پرداخت مبلغ تعيين شده به حساب شهرداري

7-     ارائه فيش بانكي به واحد درآمد و يا واحد نوسازي (در صورت پرداخت عوارض نوسازي)

8-     تأييد و امضاي فيش محاسبه عوارض توسط مدير درآمد

9-     (درصورت پرداخت عوارض نوسازي) ثبت كد نوسازي در شناسه ساختمان

نكته‌هاي طلايي

جانبازان بالاي 25 درصد و بالاتر براي يك بار از پرداخت عوارض شهرداري براي احداث يك واحد مسكوني حداكثر 125 متر مربعي معاف هستند.

بر طبق قانون از عوارض ساليانه آن دسته از افرادي كه تا پايان همان سال نسبت به پرداخت عوارض خود اقدام كنند، ده درصد به عنوان جايزه منظور و كسر خواهد شد.

اعضاي درجه اول خانواده شهدا (پدر، مادر و يا خواهر شهيد)، جانبازان، اسرا و ايثارگران با ارائه معرفي ه از سوي بنياد شهيد و يا بنياد جانبازان مي‌توانند از تخفيف ويژه در هنگام پرداخت عوارض بهره مند شوند.


هشدارها

بر اساس قانون، شهرداري مي‌تواند در صورت عدم پرداخت عوارض مربوط به املاك پس از دو ماه از مهلت مقرر شده، موضوع را به اطلاع شركت‌هاي توزيع برق و گاز برساند و اين مؤسسات نيز قادر هستند با اعلام مهلت دو ماهه به صاحب ملك، پس از پايان مهلت نسبت به قطع برق و گاز محل سكونت مالك اقدام كند.

بر طبق قانون، افرادي كه تا پايان هر سال، عوارض ساليانه آن سال را پرداخت نكنند، از آغاز سال جديد بايستي مبلغ تعيين شده را با تأخير صدي نه (يعني به ازاي هر 1 تومان، 9 تومان جريمه دير كرد) به حساب شهرداري واريز كند. در غير اين صورت و در صورت عدم پرداخت عوارض سال پيش تا پايان 6 ماه اول سال جديد، شهرداري مي‌تواند طبق مقررات نسبت به دريافت مطالبات خود اقدام كند.

بر اساس قانون در پروانه‌ هاي ساختماني بايد از طرف شهرداري، حداكثر مدتي كه براي پايان عمليات ساختماني لازم است، قيد گردد. در صورتي كه عمليات ساخت و ساز تا دو سال پس از مدت مقرر در پروانه، به اتمام نرسيده باشد، عوارض نوسازي و كليه عوارض مربوط به ملك، به دو برابرافزايش يافته و از آن به بعد نيز اگر ساختمان، همچنان ناتمام باقي مانده باشد، براي هر دو سال تأخير، عوارض نيز دو برابر خواهد شد.

بر مبناي قانون رفع هر گونه اختلاف درمورد عوارض در كميسيون ماده77 (مركب از نمايندگان وزارت كشور، دادگستري و شوراي شهر) بررسي مي‌شود و تصميمات اتخاذ شده توسط اين كميسيون قطعي است.


نحوه رسيدگي به شكايات

هر گونه تخلف و اهمال در مراحل فوق  را به صورت كتبي به اطلاع شهردار منطقه  برسانيد و در صورت عدم رسيدگي، قادر خواهيد بود شكايت خود را در اين زمينه به اداره بازرسي و رسيدگي به شكايات شهرداري واقع در شهرداري مركز تسليم كنيد.

 

پرتال محلات منطقه

نقشه منطقه

شورای اسلامی شهر تهران

تخفیف عوارض نوسازی شهرداری تهران

شهرداری تهران

مرکز نظارت همگانی 1888

سامانه مدیریت شهری 137

نمایشگاه گل و گیاه

نقشه شهر تهران

نقشه موبایل شهر تهران

قوانین و مقررات شهرداری

 

به استقبال بهار با 7 نکته برای خانه تکانی راحت‌تر

نوشته‌شده توسط تیم محتوای کیلید در تاریخ
23 آذر 1397

نوشته‌شده توسط تیم محتوای کیلید در تاریخ
23 آذر 1397

متاسفانه بسیاری از مردم شهر به دنبال فرار کردن از پرداخت عوارض شهرداری ساختمان یا ملک خود هستند. در حالی که در تمام دنیا هر ساختمانی که ساخته می‌شود شامل یک عوارض شهرداری ساختمان می‌شود. این عوارض باید ابتدا توسط سازنده ساختمان به طور تمام و کمال پرداخت شود. هر واحد که در شهر ساخته می‌شود قانونا باید مشمول دریافت عوارض شهرداری ساختمان باشد. خواه آن ملک یک ملک تجاری باشد یا یک ملک مسکونی.

سازندگان محترم ساختمان‌ها باید به این نکته دقت داشته باشند که پیش از شروع به فعالیت ساخت وساز ابتدا هزینه عوارضی که باید پرداخت شود را در نظر بگیرند تا شاهد این همه ساختمان نیمه کاره در شهر زیبای خود نباشیم.تخفیف عوارض نوسازی شهرداری تهران

برخی از سازندگان پیش از ساخت ساختمان به مبلغ این عوارض شهرداری ساختمان دقت نکرده و این امر باعث می‌شود در حین کار در صورت عدم پرداخت عوارض، ساختمان آن‌ها نیمه کاره بماند و ظاهر زیبای شهر را از بین ببرد. همچنین یک ور شکستگی بزرگ رخ، که مدت‌ها نیاز دارد تا مشکل رفع شود به بار بیاورد. عوارض، یکی از مهم ترین منابع مالی و درآمدی سازمان شهرداری است که مبلغ آن توسط شهرداری به مردم ابلاغ می‌شود و این مقدار تعیین شده را باید بپردازند.

 

 

شاید برای شما جالب باشد این قوانین موجود در شهرداری توسط چه ارگانی ثبت و به سازمان شهرداری ابلاغ می‌شود. در این جا باید به شما بگوییم دو سازمان به طور مستقیم روی سازمان شهرداری تاثیرگذار هستند و قوانین را برای این سازمان وضع می‌کنند و این سازمان موظف به ابلاغ و اجرای این قوانین است. آن دو بخش مهم و تاثیر گذار بر شهرداری عبارتند از مجلس شورای اسلامی، مجلس تشخیص مصلحت نظام.

 

 

انواع مجوزها که برای ساخت مسکن به آنها نیاز دارید!

 

 

 

 

 

 

مراحل صدور پروانه ساختمان

 

 

هنگام تعیین عوارض شهرداری ساختمان باید به یک سری نکات مهم دقت و بر اساس آن ها عمل شود. از جمله نکاتی که در تعرفه عوارض شهرداری ساختمان باید به آن دقت شود موارد زیر هستند:

 

 

همه آنچه که باید درباره حق کمیسیون بنگاه بدانید

 

 

طبق ماده 2 قانون نوسازی و عمران شهر مصوب سال 1347 اجرا ابتدای سال 1348 کلیه اراضی و محدثات و ساختمان‌های واقع در محدوده قانونی شهر  باید عوارض نوسازی ملک خود را تمام و کمال در مدت تعیین شده پرداخت کنند.
مثال:

عوارض نوسازی یک قطعه زمینی که با ابعاد 2×1 به مساحت 2 متر مربع وجود دارد را محاسبه کنید.

مرحله اول :

جهت محاسبه عوارض نوسازی یک ملک باید به دنبال پیدا کردن چند متغیر باشید. زیرا این قطعه زمین فقط عرصه بوده و فاقد اعیانی است. به همین علت شما باید فقط ارزش زمین آن بخش ‌را بدست آورید جهت انجام این امر باید ارزش منطقه ای آن (p)که بالاتر آن را برای شما شرح دادیم را مشخص کنید.

ارزش منطقه ای: آخرین قیمت اعلامی برای عرصه و اعیانی طبق دفترچه ارزش معاملاتی دارایی موضوع تبصره ذیل ماده 64 قانون مالیات های مستقیم تعیین و مشخص می‌شود.

دقت داشته باشید برای سال‌های متفاوت طبیعتا دفترچه‌های متفاوت ارزش معاملاتی وجود دارد.

فرض کنید ارزش منطقه ای یا همان p آن قطعه زمینی که بالتر ذکر کردیم بر اساس دفترچه ارزش معاملاتی 15 ریال است.(15P)

مرحله دوم:

جهت تعیین و بدست آوردن عوارض نوسازی ارزش ملک که شامل ارزش زمین، ارزش ساختمان و ارزش تسهیلات می‌شود برای ملک خود باید بدست آورید و چون این ملک فاقد اعیانی است بدین جهت فقط ارزش زمین آن را را حساب کنید.
ارزش زمین مساحت ملک مورد نظر × ارزش منطقه ای (p)تخفیف عوارض نوسازی شهرداری تهران

3 2 × 15

45 1.5٪ × 3
عوارض نوسازی ملک مذکور برای یک سال قبل شامل کسر 1درصد جایزه خوش حسابی می‌شود.

در معادله بالا منظور از  1.5٪ چیست و از چه راهی به دست می‌آید؟
*طبق ماده 2 نوسازی، محاسبه عوارض نوسازی از ابتدای سال 1348 -1381 سالانه ماخذ 5در 1 است.

* ازابتدای سال 1382 لغایت سال 1388 بر اساس قوانین تجمیع عوارض (تبصره 2 ماده 5) و مالیات بر ارزش افزوده (تبصره 2 ماده 5) عبارت 5 در 1 به  1 درصد تبدیل شده است .

* از ابتدای سال 1389 براساس بند « د » جدول شماره 25 قانون بودجه سال 1389 عبارت یک درصد به یک و نیم درصد تغییر یافته است.

مرحله سوم:

طبق تبصره یک ماده ده قانون نوسازی و عمران شهری از عوارض مودیانی که عوارض متعلق هر ملک را ظرف مدت مشخص شده در قانون پرداخت عوارض نمایند 1 درصد عوارض آن سال به عنوان جایزه منظور و کسر خواهد شد.
(توضیحات: هدیه ذکر شده به بدهی‌های سال های قبل ملک شما تعلق نمی‌گیرد و اگر مودیان محترم عوارض عقب افتاده خود را تا پایان هر سال نپردازند، بر اساس ماده 14 قانون نوسازی از آغاز سال بعد ملزم به پرداخت صدی 9 زیان دیر کرد در سال بعد نسبت به مدت تاخیر خواهند بود.)

مقدار جایزه خوش حسابی 1٪ × عوارض نوسازی قبل از کسر هدیه خوش حسابی
45 1٪ × 45
عوارض نوسازی قابل پرداخت یک سال با احتساب 1٪ جایزه خوش حسابی جایزه خوش حسابی – عوارض نوسازی قبل ازکسر جایزه خوش حسابی

45 45 – 45

 

همان طور که در مقاله ذکر شد جهت پرداخت عوارض شهرداری ساختمان از فرمول خاصی استفاده می‌شود. شما موظف هستید عوارض شهرداری ساختمان را در مدت زمانی که برایتان تعیین می‌شود پرداخت کنید. میزان عوارض سالانه شهرداری را سازمان شهرداری تعیین می‌کند که آن‌ها هم از مجلس شورای اسلامی و مجلس تشخیص مصلحت نظام دستور می‌گیرند. یک سری اصطلاحات مخصوص در این امر وجود دارد که بهتر است قبل از هر چیز با آن ها آشنا شوید سپس به دنبال یادگیری فرمول محاسبه عوارض شهرداری ملک خود باشید. همچنین یک سری نکاتی بسیار مهم جهت تعیین مبلغ ملک شما وجود دارد که در بخش  نکاتی که باید در تعرفه عوارض شهرداری رعایت شود می‌توانید آن‌ها را مطالعه کنید.

3 Comments on “عوارض شهرداری که به ساختمان تعلق می‌گیرد چگونه محاسبه می‌شود؟”

سلام.بصورت انلاین و بدون حضور میشه با دادن اطلاعات از میزان مفاصاحساب و عوارض شهرداری و همیچنین دارایی ملک با خبر شد ؟؟

سلام. سوالم اینه که پرداخت عوارض شهرداری تا زمان صدور پایانکار و صدور سند مالکیت با سازنده هست یا مالک؟

مقالتون بسیار ساده و روان اطلاعات خوبی و انتقال میده، ممنون از شما

تهران ، کیلومتر 2 جاده دماوند، پارک فناوری پردیس

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت کلان داده شهر فناوران می‌باشد9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *