پیشگیری از مسمومیت های غذایی

پیشگیری از مسمومیت های غذایی
پیشگیری از مسمومیت های غذایی

جمعه، 28 اسفند 1394 ساعت 08:00 توسط لست سکند

1706 بار نمایش

علایم و نشانه های برخی از مسمومیتهای غذایی با تاخیر ظاهر می شود. ممکن است 12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده، علایم در فرد مسموم بروز نماید.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از عصر ایران، اگرچه مسافرت‌های خانوادگی و دوستانه در ایام اعطیلات نوروز باعث آرامش و تفریح است، اما امکان دارد برای برخی با مخاطراتی همراه باشد.مسمومیت غذایی هر ساله در تعطیلات نوروز افراد زیادی را گرفتار می کند و لذا ضروری است تا در سفر های نوروزی نکات بهداشتی را رعایت کرده تا از مسمومیت ها در امان باشیم.

دکتر یسنا به منش دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو در گفت و گو با عصر ایران نکاتی که باید مسافران نوروزی در زمینه جلوگیری از مسمومیت ها رعایت کنند را تشریح کرد.


رعایت این توصیه ها می تواند در سفرهای نوروزی دوران خوب و شیرینی را برای شما رقم بزند.

• غذاهای مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند. با وجودیکه اکثر مسمومیت های غذایی معمولاً ظرف 24 ساعت برطرف می شوند، اما بعضی از آنها مانند مسمومیت با غذای کنسروی می توانندخطر ناک باشند.

• مسمومیت و مرگ ناشی از بوتولیسم، در اثر غذا و کنسرو آلوده بروز می کند و بسیار کشنده است. بیمار مبتلا سریعاً باید به یک مرکز درمانی مجهز، جهت تزریق داروی ضد سم منتقل شود.

• بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی کشنده است که در اثر مصرف کشک غیر پاستوریزه، غذاهای کنسروی (که قبل از مصرف حرارت مناسب به آنها نرسیده است) و یا سوسیس و کالباس آلوده بروز می کند. علایم و نشانه های این مسمومیت با تاخیر (بعد از 12 تا 24 ساعت) ظاهر می شود و شامل تاری دید، دوبینی، افتادگی پلک فوقانی، عدم توانایی حرکتی، اختلال تکلم، لکنت زبان، سختی بلع، و خشکی و درد گلو می باشد. مهمترین اقدام درمانی در این مسمومیت تجویز سریع داروی ضد سم (Anti toxin) در مرکز درمانی می باشد. در صورت عدم درمان ممکن است فرد مسموم در اثر فلج تنفسی فوت نماید.

• چنانچه در سفر از غذای آماده کنسرو شده استفاده می کنید، با جوشاندن کنسرو به مدت 20 دقیقه می توان از خطر مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری نمود.

• هرگز غذاهای پخته شده را بیش از 2 ساعت (اگر هوای اتاق گرم می باشد، بیش از یک ساعت) در دمای محیط رها نکنید. برای دوباره گرم کردن غذاهای باقیمانده آنها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند و همچنین غذاهایی که بیش از 3 روز باقیمانده اند را مصرف نکنید.

پیشگیری از مسمومیت های غذایی


• همیشه قبل از آماده کردن و یا خوردن غذا، دستهایتان را با صابون بشویید. نوعی از اسهال میکروبی در طی سفر و به دلیل عدم رعایت بهداشت قابل انتقال است. به خاطر داشته باشید دستهایتان را بعد از استفاده از سرویسهای بهداشتی، برداشتن گوشت خام، سیگار کشیدن، دست زدن به حیوانات و دست زدن به زباله ها حتماً بشوئید.



3848

1

5 فروردین 98 ساعت 07:00

معرفی جاذبه های توریستی

67369

7

28 اسفند 97 ساعت 08:00

پیشنهاد ایرانگردی

24554

54

27 اسفند 97 ساعت 14:05

خبر های سایت

881

0

25 اسفند 97 ساعت 12:00

مطالب جالب و خواندنی

9601

3

24 اسفند 97 ساعت 08:00

مطالب جالب و خواندنی

2293

7

13 اسفند 97 ساعت 12:00

مطالب جالب و خواندنی

از:
1,990,000تومان

از:
3,960,000تومان

از:
3,385,000تومان

از:
5,400,000تومان

از:
5,050,000تومان

از:
2,690,000تومان

نویسنده: ویدا نورمحمدیان

پیشگیری از مسمومیت های غذایی

نویسنده: حوریا کریمی

نویسنده: لست سکند

نویسنده: لست سکند

نویسنده: لست سکند

نویسنده: لست سکند

نویسنده: فاطمه فراهانی

نویسنده: لست سکند

نویسنده: لست سکند

نویسنده: لست سکند

نویسنده: لست سکند

نویسنده: فاطمه فراهانی

نویسنده: لست سکند

نویسنده: لست سکند

نویسنده: زهرا میرزایی

در صورتیکه تمایل دارید پیامک و آفرهای ما را دریافت کنید فرم زیر را تکمیل نمایید

لست سکند در سال 89 با هدف ارائه خدمات متفاوت و با کیفیت به شما عزیزان در صنعت گردشگری تاسیس شده است. سیاست اصلی سایت، ارائه اطلاعات کامل و صحیح و بدون جهت گیری و جانب داری و بدون واسطه میباشد. همچنین اشتراک گذاری تجارب مسافران در بخشهای مختلف از ویژگیهای بارز و خاص سایت محسوب میشود و با استقبال بسیار زیاد کاربران نیز مواجه شده است.

کليه حقوق اين سايت متعلق به لست سکند می باشد | 1397-1389

%PDF-1.4
%
163 0 obj
>
endobj

xref
163 39
0000000016 00000 n
0000002315 00000 n
0000002400 00000 n
0000002534 00000 n
0000002751 00000 n
0000002978 00000 n
0000003225 00000 n
0000003359 00000 n
0000003602 00000 n
0000003705 00000 n
0000003938 00000 n
0000004172 00000 n
0000004880 00000 n
0000005117 00000 n
0000006654 00000 n
0000007108 00000 n
0000007384 00000 n
0000007622 00000 n
0000007867 00000 n
0000008240 00000 n
0000008379 00000 n
0000008986 00000 n
0000011618 00000 n
0000012884 00000 n
0000015546 00000 n
0000015625 00000 n
0000031863 00000 n
0000032114 00000 n
0000032847 00000 n
0000035969 00000 n
0000062789 00000 n
0000062868 00000 n
0000074152 00000 n
0000074411 00000 n
0000075040 00000 n
0000089054 00000 n
0000089298 00000 n
0000131191 00000 n
0000001076 00000 n
trailer
]/Prev 895314>>
startxref
0
%%EOF

201 0 obj
>stream
h޴UoLezזҖ
]t@`m:VFY [(֨e*kA6FF“ qMC1˒N͢A?y׻V1o^}~ϟ



Illagal charachter …

Request has been blocked …

پیشگیری از مسمومیت های غذایی
پیشگیری از مسمومیت های غذایی
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *