مضرات خوردن تن ماهی با ماست

مضرات خوردن تن ماهی با ماست


 

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایران ایران، شاید از زرشک‌پلو و مرغی که پای ثابت مجالس عزا و عروسی‌مان است تا ماست و ترشی کنار غذای‌مان و حتی میوه‌های مختلفی که با هم مصرف می‌کنیم، همگی باعث اختلال سلامت‌مان شده‌اند. شاید بسیاری از غذاهایی که شما در یک سفره کنار هم می‌چینید، سلامتی‌تان را تهدید کند و میل کردن آنها با یکدیگر در یک وعده هیچ خوشایند نباشد. در ادامه دکتر علیرضا عباسیان، متخصص طب سنتی به شما خواهد گفت برای خوردن خوراکی‌های مختلف بهتر است چه نکاتی را رعایت کنید و از خوردن کدام مواد غذایی با هم خودداری کنید تا بدنی سالم‌تر و زندگی شاداب‌تر داشته باشید.

از زرشک‌پلو با مرغ تا باقالی‌پلو با ماهی

از ‌مهمانی‌های رسمی تا جمع‌های خودمانی، زرشک‌پلو با مرغ می‌تواند زینت سفره ایرانی باشد؛ خوش‌خوراک است و کمتر کسی پیدا می‌شود که این غذا را دوست نداشته باشد. اما می‌گویند زرشک‌پلو گزینه مناسبی برای همراهی مرغ نیست! بااینکه از طب سنتی تمام گوشت‌ها طبع گرمی دارند، اما در این میان ماهی از همه سردتر است و بعد از آن مرغ قرار دارد که طبعش نسبتا خنک است، بنابراین همراهی مرغ با زرشک که طبع سردی دارد، باعث سردتر شدن طبع مرغ شده و می‌تواند هضم غذا را برای بدن سخت‌تر کند، پس بهتر است در خوردن چنین غذایی زیاده‌روی نکنید یا زعفران را چاشنی کار کنید.


 

مضرات خوردن تن ماهی با ماست

همچنین باقالی‌پلو با ماهی در عین خوشمزه بودن، ترکیب چندان مناسبی نیست چراکه باقالی نفخ زیادی ایجاد می‌کند و ماهی هم در میان گوشت‌ها سردترین طبع را دارد و رطوبت ایجاد می‌کند. ازآنجا که رطوبت پایه به وجود آمدن نفخ است، خوردن باقالی نفاخ همراه ماهی می‌تواند فرد را دچار باد شکمی کند، البته اگر به خوردن چنین غذایی علاقه دارید، بهتر است ابتدا ماهی را در سسی از روغن کنجد و ادویه آویشن و نهایتا مقداری آرد خوابانده و بعد سرخ کنید تا طبعش متعادل شود. درضمن بعد از خوردن این غذا خرما میل کنید تا مزاج‌تان به هم نریزد و به‌اصطلاح سردی‌تان نشود!


 


بهترین همراه غذا

اگر سر سفره غذا هم ماست باشد و هم سالاد، کدام را انتخاب می‌کنید؟ شاید هم انتخابی در کار نباشد و هر دو را امتحان کنید، اما خوب است بدانید از نظر طب سنتی بهترین و ایده‌آل‌ترین کار این است که هر غذا، نوشیدنی و چاشنی به‌تنهایی خورده شود یا همراه با مصلحاتش مصرف شود تا مزاج فرد را دچار اختلال نکند، مثلا برای همراهی غذا سبزی‌ها به‌خصوص ریحان، ترخون و تره که طبع گرمی دارند بهترین گزینه‌ هستند. سالاد و ماست، هر کدام به صورت جداگانه، بهتر است به‌عنوان میان‌وعده استفاده شوند و حداقل یکی، دو ساعت قبل از غذای اصلی خورده شوند.


 

در ضمن یادتان باشد اگر برای همراهی غذا ترشی را انتخاب می‌کنید یا غذای‌تان حاوی آبلیمو است، از خوردن ماست و لبنیات همراه آن صرف‌نظر کنید، کلا طب سنتی درهم خوری را منع کرده چراکه مواد غذایی مختلف به شیوه‌های مختلفی در معده پخته می‌شوند، به عبارت دیگر مواد غذایی مختلف متابولیسم‌های متفاوتی دارند و آنزیم‌های متفاوتی برای هضم هر کدام‌شان نیاز است، امکان دارد آنزیم هضم یکی، مُخِل هضم دیگری باشد. برای همین گفته شده مواد مختلف هم‌زمان با هم خورده نشوند.


 

برخی مواد از لحاظ مزاجی با یکدیگر تداخل دارند و بر هم اثر منفی می‌گذارند مثلا ماست و ترشی طبع بسیار سردی دارند و خوردن این مخلفات با غذا یا حتی به‌تنهایی توصیه نمی‌شود و اگر هم‌زمان با هم خورده شوند، سردی‌شان دوچندان شده و فرد را اذیت می‌کنند. اگر دوست دارید همراه غذا ترشی میل کنید، بهتر است دقت کنید که دچار سوءهاضمه نباشید، ضمن اینکه از ترشی‌هایی که حاوی میوه‌های گرم مثل سیر، انبه، گیاه کبر و. . . یا ادویه‌های گرم مثل سیاه‌دانه، فلفل و دارچین و. . . هستند، استفاده کنید.


 


تن‌ماهی را با تخم‌مرغ نخورید

حتما شما هم تا به حال یکبار روی تن ماهی‌تان تخم‌مرغ شکسته‌اید! یا شاید عادت دارید نیمروی‌تان را با نان و پنیر میل کنید، یا مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله را در خورش‌های‌تان بریزید اما خوب است بدانید هیچ‌کدام از اینها نه‌تنها ترکیبات خوبی نیستند که حتی طب سنتی آنها را منع کرده است. درحقیقت غذاهای مختلف در طب سنتی به دسته‌های مختلفی تقسیم شده‌اند که در آن میان خوردن سه دسته از غذاها با هم به‌شدت منع شده: لبنیات، تخم‌مرغ و گوشت‌ها. یعنی هیچ‌کدام از این غذاها را (دو به دو یا هر سه را با هم) مصرف نکنید چون هرکدام از آنها یک غذای کامل هستند، حتی برای مرینیت (مزه‌دار) کردن ماهی و بعضی گوشت‌ها آنها را در تخم‌مرغ نخوابانید.


 


ماست و ماهی، یک ترکیب ناسب

از قدیم گفته‌اند ماست را با ماهی نخورید که کک و مک می‌آورید، اما آیا این ادعا واقعا درست است؟!

طب سنتی چهار مرحله هضم را برای غذاها تعریف می‌کند و درنهایت معتقد است غذا با گذراندن این مراحل هضم‌ تبدیل به بافت‌های بدن یعنی پوست، گوشت، خون و می‌شود. اگر این مراحل هضم‌ کامل و درست نباشند، این غذاها باز هم تبدیل به بافت‌های بدن می‌شوند با این تفاوت که بافت خوب، سالم، کامل و شفافی که باید، به وجود نمی‌آید مثلا پوستی درست می‌شود که کدر است و به زیبایی و شفافی یک پوست سالم نیست. این اتفاق به خاطر فضولاتی است که در بافت باقی مانده و مراحل هضم‌ به خوبی طی نشده است.


 

نکته دیگری که در این میان نباید فراموش کرد این است که هرچه غذا طبع سردتری داشته باشد، مشکل‌ساز می‌شود. خوردن ماست که طبع سردی دارد، همراه ماهی که آن هم در میان گوشت‌ها سردترین طبع را دارد، باعث تولید خلط خام زیادی در بدن می‌شود و درنهایت بافت‌های تازه بدن- آن‌طور که باید و شاید- زیبا، شفاف و سالم نخواهند بود.


 


چای را با چی بخوریم؟

دقت کرده‌اید زمستان‌ها چقدر چای و دارچین می‌چسبد؟ تابستان‌ها هم چای و آبلیمو یا چای و نعناع حسابی‌ تر و تازه‌مان می‌کند، اما به نظرتان بهترین چاشنی چای چیست؟ اصلا بهتر است چای سیاه بنوشیم یا چای سبز؟ شاید هم قهوه گزینه بهتری برای نوشیدنی‌های درطول روزمان باشد.

به تشخیص طب سنتی، چای سیاه طبع نسبتا سردی دارد و مصلحش برای افراد گرم‌مزاج شیر است، درواقع این افراد باید چای را در شیر دم کنند، شیرچای یک نوشیدنی خوش‌طعم و مقوی است اما مصلح چای سیاه برای کسانی که طبع سردی دارند ادویه‌های گرم مثل زنجبیل، دارچین، هل و زعفران است.


 

برعکس چای سیاه، طبع چای سبز و قهوه، گرم و خشک است و نیاز به مصلح دارند. از آنجا که قهوه و کاکائو در مناطق گرمسیر و بسیار مرطوب رشد می‌کنند، مصرف این خوراکی‌ها برای ساکنان همین مناطق بسیار مناسب است چراکه باعث می‌شود کمی بدن‌شان خشک شود و دچار بیماری‌های رطوبتی نشوند، اما در منطقه‌ای که کشور ما در آن واقع شده و نقاطش کویری است، خوردن بیش از حد این مواد می‌تواند باعث اختلال شود. همچنین افرادی که خشک‌مزاج یا گرم‌مزاجند اصلا نباید در مصرف چای سبز و قهوه زیاده‌روی کنند زیرا با مشکلاتی مثل یبوست، خشکی و خارش پوست و. . . مواجه خواهند شد.

البته اگر بخواهید نوشیدنی درست کنید که با همه طبع‌ها سازگار باشد، توصیه می‌کنیم این نوشیدنی هندی را امتحان کنید، چای را با شیر، زنجبیل و قدری عسل دم کنید. به این ترتیب که به‌ازای هر یک لیوان شیر، یک قاشق مرباخوری سرخالی چای خشک، نصف قاشق مرباخوری پودر زنجبیل یا به اندازه دو بند انگشت زنجبیل تازه و یک قاشق مرباخوری عسل را مخلوط کرده و روی شعله ملایم بگذارید تا به‌تدریج جوش بیاید و چای رنگ بیندازد. این نوشیدنی به‌خاطر زنجبیل کلسیم خوبی دارد و با تحریک عروق خونی دستگاه گوارش، جذب کلسیم را افزایش می‌دهد.


 


یک نوع میوه لطفا

متخصصان طب سنتی معتقدند خوردن چند نوع میوه با هم خوب نیست و بهتر است فرد یک نوع میوه میل کند، البته مصرف هم‌زمان میوه‌هایی مثل پرتقال و نارنگی که از یک خانواده هستند مشکل کمتری ایجاد می‌کند اما خوردن خیار به تنهایی، به‌خصوص در فصل سرد می‌تواند باعث مشکلاتی مثل نفخ و سوءهاضمه و در معده‌های مرطوب باعث ترش کردن، رخوت و سستی، خواب‌آلودگی و اختلال حافظه شود. یکی از ساده‌ترین و البته معمول‌ترین مصلح خیار، نمک است.


 

مثلا موز که می‌تواند یبوست ایجاد کند، بهتر است به صورت حلقه‌حلقه، مقداری عسل یا شکر روی آن ریخته و میل شود یا بعد از خوردن آن مقداری نمک میل شود.


 


ماست و خیار در زمستان؛ ممنوع

ماست و خیار که این روزها پای ثابت ‌مهمانی‌های‌مان است قبلا به‌عنوان یک تجویز طبی، در همین منطقه آب و هوایی ایران مورد استفاده قرار می‌گرفت اما مصرف آن در تمام فصول رایج نبوده است، بلکه در تابستان‌ها آن هم به‌عنوان یک غذا مصرفش توصیه می‌شده و هاضم آن (موادی که به هضم کمک می‌کنند) آویشن، زنیان و نعناع است و مصلحش مربای زنجبیل یا سایر مرباهای گرم مثل مربای هویج (که داخل ماست می‌ریزند). ماست و خیار و آب‏دوغ خیار در مناطقی مثل کرمان، سمنان، یزد  و که آب و هوای گرم و خشکی دارند و مردم در تابستان دچار کمبود مایعات می‌شوند به‌عنوان ناهار یا شام مصرف می‌شد.


 

این خوراک سبک را با مقداری کشمش و گردو همراه می‌کردند تا کمی طبعش گرم‌تر شود البته استفاده از هر خوراکی در مناطق مختلف متفاوت و وابسته به محصولات کشاورزی همان منطقه بوده است، اما به هر حال مصرف هر خوراکی جایگاه مشخصی داشته و همه چیز با امروز که مردم در تمام فصول همه نوع خوراکی و میوه‌ای مصرف می‌کنند متفاوت بوده است. قدیم‌ها هر فصلی میوه خاص خودش را داشت و مردم فقط میوه‌های همان فصل را می‌خوردند به همین خاطر دچار اختلالات طبعی و مزاجی نمی‌شدند اما امروز در تمام فصول همه نوع میوه و خوراکی در دسترس است، بنابراین به توصیه پزشکان باید مواد غذایی را گزینشی و آگاهانه مصرف کنیم.


 

مضرات خوردن تن ماهی با ماست


213

خیلی خوب بود ممنون

 

زن متولد فروردین

 

مرد متولد فروردین

 

مضرات خوردن تن ماهی با ماست

زن متولد اردیبهشت

 

مرد متولد اردیبهشت

 

زن متولد خرداد

 

مرد متولد خرداد

 

زن متولد تیر

 

مرد متولد تیر

 

زن متولد مرداد

 

مرد متولد مرداد

 

زن متولد شهریور

 

مرد متولد شهریور

 

زن متولد مهر

 

مرد متولد مهر

 

زن متولد آبان

 

مرد متولد آبان

 

زن متولد آذر

 

مرد متولد آذر

 

زن متولد دی

 

مرد متولد دی

مضرات خوردن تن ماهی با ماست

 

زن متولد بهمن

 

مرد متولد بهمن

 

زن متولد اسفند

 

مرد متولد اسفند

در فال ابجد ، جدول قسمت بالا ماه واقعی تولد هر شخص میباشد .ولی قسمت پایین هر عدد نشانگر شماره ی ماه مورد نظر میباشد.این ماه از طریق محاسبه ابجدی بدست می آید و با ماه تولد واقعی شما متفاوت است .حتما طریقه ی محاسبه را بخوانید و ماه خود را پیدا کنید .

 

۱ ۱

۱ ۶

اختصاصی سایت نیک صالحی

کیت میدلتون و مادرشوهر فقیدش پرنسس دایانا در بسیاری از مناسبت ها از یک گوشواره خاص استفاده کرده اند.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

برخی افراد در اثر خوردن ماهی و ماست با هم سردی‌شان می‌كند ولی بعضی دیگر در اثر خوردن ماهی با ماست یا دوغ دچار هیچ نوع عارضه‌ای نمی‌شوند.

برلیانت بزرگمهر؛ دبیر انجمن تغذیه ایران و مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی نوشت: توصیه تغذیه‌دانان آن است كه حتما همراه مواد پروتئینی اعم از حیوانی (انواع گوشت، تخم‌مرغ، لبنیات) و یا گیاهی (حبوبات، غلات، مغز دانه‌ها) لازمست نان یا برنج یا سایر مواد نشاسته‌ای مصرف شود. در این صورت مواد پروتئینی می‌توانند وظایف اصلی خود یعنی تامین رشد، ترمیم بافت‌ها، تولید ترشحات داخلی و واكنش‌های حیاتی را به خوبی انجام دهند. در غیر این صورت، یعنی چنانچه مواد پروتئینی را بدون مواد نشاسته‌ای مصرف كنیم، پروتئین به مصرف تولید انرژی می‌رسد، بدین معنا متابولیزه شده و تولید انرژی می‌كند، بنابراین، انسان دچار اختلالات و عوارض مختلف ناشی از كمبود پروتئین خواهد شد. به اضافه آنكه بدن انسان انرژی مورد نیاز خود را عمدتا از یك منبع گران یعنی مواد پروتئینی تامین می‌كند در حالیكه می‌تواند از منبع بسیار ارزان‌تر یعنی مواد نشاسته‌ای استفاده نماید. پس مصرف مواد پروتئینی به همراه مواد نشاسته‌ای توصیه می‌شود.

پروتئین‌های گیاهی چنانچه به تنهایی مصرف شوند نمی‌توانند كاربرد بالایی داشته باشند، بدین معنا كه قادر نیستند به طور كامل و به مقدار كافی در بدن توسط سلول‌ها مورد استفاده قرار گیرند زیرا در برخی از اسیدهای آمینه كمبود دارند. ولی چنانچه دو نوع از پروتئین‌های گیاهی، مثلا مخلوط غلات و حبوبات (عدس‌پلو، آش، پلوشوید باقلا، دلمه و) و یا مخلوط غلات و مغز دانه‌ها و یا حبوبات و مغز دانه‌ها به همراه یكدیگر مصرف شوند ارزش بیولوژیكی پروتئین آنها بسیار بالا می‌رود و به میزان بیشتری در بدن به مصرف می‌رسند.

چنانچه پروتئین‌های گیاهی با مقداری ولو مختصر از یكی از انواع پروتئینهای حیوانی مصرف شوند كاربرد آنها در بدن بالاتر خواهد رفت مثلا اگر خوراك لوبیا چیتی یا عدسی را با مقدار مختصری ماست یا كشك یا تخم‌مرغ و یا انواع دیگری از پروتئین‌های حیوانی مخلوط نمائیم، حاوی ارزش بالاتر از نظر پروتئین خواهد شد، یعنی همان مقدار مختصر پروتئین حیوانی به افزایش كاربردی پروتئین‌های گیاهی در بدن بسیار كمك خواهد كرد.

آهن حیوانی یعنی جگر و دل و قلوه، گوشت قرمز، ماهی و مرغ جذب بهتری نسبت به آهن موجود در منابع گیاهی دارد و حدود 3-1 درصد آن در دستگاه گوارش جذب می‌شود. اما آهن منابع گیاهی كه شامل سبزیجات،‌ حبوبات، مغزدانه‌ها و غلات است جذب كمی داشته و حدود 1-5 درصد آن جذب می‌شود. پس چه باید كرد؟ آیا نبایستی از منابع گیاهی آهن استفاده نمود؟ همانگونه كه بر همگان مسلم است مواد گیاهی دارای خواص تغذیه‌ای بسیار خوبی هستند و حاوی مواد ضروری برای بدن می‌باشند. پس لازم است حتما در بره غذایی روزانه گنجانده شوند. اما برای افزایش جذب آهن گیاهی لازم است به مواد گیاهی حاوی آهن مقدار مناسبی از یكی از منابع ویتامین C (مثلا آب لیموترش تازه) به هنگام مصرف یعنی پس از آماده‌سازی و طبخ غذا، اضافه نمود، به این ترتیب آهن موجود در منابع گیاهی بهتر جذب خواهد شد.مضرات خوردن تن ماهی با ماست

 

افرادی كه عادت به مصرف بستنی دارند و در واقع بستنی را بسیار دوست دارند لازم است بدانند كه بستنی به علت دارا بودن مقدار زیادی شكر و نیز چربی بالا، چنانچه در مصرفش افراط شود می‌تواند موجب چاقی و افزایش چربی‌های طلوب خون، بالا رفتن فشار خون و در افراد آماده ابتلاء به دیابت (پردیابیتیك) منجر به دیابت بشود. افرادی كه به طور مكرر بستنی را به صورت مخلوط با برخی میوه‌ها مثلا طالبی، هلو، شلیل، گیلاس، آلبالو و بعضی میوه‌های دیگر میل كنند، اولا میوه‌ها می‌توانند جانشین بستنی شوند و به این ترتیب مقدار بستنی چربی دریافتی كاهش می‌یابد. علاوه بر آن می‌توانند از ویتامین‌ها و سایر مواد مغذی موجود در میوه‌ها استفاده كنند.

باور غلط دیگری كه در ذهن بسیاری از افراد تثبیت شده آن است كه بلافاصله بعد از صرف غذا و یا با فاصله كوتاهی بعد از غذا باید شیرینی میل نمایند تا غذا بهتر هضم شود. این باور صحیح نیست. زیرا عمل هضم یك فرآیند طبیعی بدن است و به طور معمول غذا بایستی در دستگاه گوارش به خوبی هضم و جذب شود، چنانچه اختلالی در فرآیند هضم یا جذب رخ دهد، یك وضعیت غیرعادی است و باید شخص حتما تحت نظر متخصص گوارش به مداوا بپردازد. بنابراین برای عمل هضم نیازی به شیرینی نیست. عادت دادن خود به مصرف شیرینی بعد از غذا نه تنها مفید نیست بلكه موجب چاقی، افزایش چربی‌های طلوب خون و برقراری عادت غلط مصرف شیرینی متعاقب صرف غذا می‌شود.

بعضی از افراد معتقدند خوردن نوشابه‌های گازدار به همراه غذا، به هضم غذا كمك می‌كند. مصرف نوشابه نه تنها ضروری و مفید نیست بلكه زیان‌هایی نیز برای تمام افراد از كودك و بزرگسال، زن و مردم و پیر و جوان در بر دارد، بنابراین از چنین عادتی نیز نباید پیروی كرد و به هیچ‌وجه نباید خود را به مصرف نوشابه‌ها یا مواد غذایی زیان‌آور عادت داد.

باور برخی اشخاص این است كه مصرف آب همراه غذا موجب بلع بهتر غذا می‌شود. در مورد بلع هم مانند هضم و جذب لازم است بدانیم كه این عمل یك مكانیزم طبیعی است و پس از گذاردن غذا در دهان و جویدن لقمه، عمل بلع انجام خواهد شد. اختلال در بلع غذا از عوارضی است كه حتما باید پیگیری و درمان شود، نوشیدن آب یا مایعات به مقدار زیاد همراه غذا موجب رقیق شدن شیره‌های گوارشی شده و مانع تاثیر كافی و كامل شیره‌های گوارشی بر روی غذا می‌گردد كه نتیجه آن، اختلال در هضم و جذب غذا و دفع مواد مغذی از روده می‌باشد.

متاسفانه یكی از عادات طلوب هم‌وطنانمان،‌ نوشیدن چای پس از صرف غذاست. چای با وجود آنكه به علت دارا بودن پلی‌فنل، برای سلامت شخص مفید است (البته چنانچه در نوشیدن آن افراط نشود و ضمنا چای كمرنگ نوشیده شود) اما به علت دارا بودن ماده‌ای به تانن، باعث دفع آهن غذا از بدن می‌شود، به این ترتیب كه تانن موجود در چای با آهن غذا تشكیل تركیبی به تانات آهن می‌دهد كه غیرقابل جذب است و باعث دفع آهن می‌شود.

برخی از افراد، با خوردن ماست یا دوغ همراه غذاهای حاوی ماهی موافق نیستند و معتقدند كه باعث نفخ و ناراحتی گوارش می‌شود این مساله ارتباط زیادی با وضعیت گوارش شخص دارد. بعضی‌ها چنانچه ماهی را با دوغ یا ماست میل كنند دچار نفخ، اختلالات گوارشی و حتی گاه اسهال می‌شوند. برخی افراد دیگر در اثر خوردن این مواد غذایی با هم سردی‌شان می‌كند ولی بعضی دیگر در اثر خوردن ماهی با ماست یا دوغ دچار هیچ نوع عارضه‌ای نمی‌شوند. بنابراین هر فردی باید با توجه به وضعیت دستگاه‌های بدن خود و به خصوص دستگاه گوارش خود نوع تغذیه‌اش را مشخص نماید.

 

گردآوری : گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthمنبع : زندگی آنلاین

 

 

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

این فیلم ها را موقع غذا خوردن نگاه نکنید!! (قسمت 2)

ساخت لوسترهای فانتزی با وسایلی که در خانه دارید!!

عکس حلقه زدی گرانقیمت پریانکا چوپرا Priyanka Chopra پخش شد!

خوشرنگ ترین ترکیب رنگ مو برای مامانها!+عکس

فرش سورمه ای را با چه رنگ مبل استیل ست کنیم؟

7 نشانه که می گوید سرماخوردگی شما جدی تر از آن است که فکر می کنید

5 فیلم برتر هالیوود در مورد بارداری!! (+عکس)

سه ماده غذایی برای ترمیم سریع عضله

تقویت مو با 5 روش طبیعی برای داشتن مو هایی پرپشت و زیبا!!

این فیلم ها را موقع غذا خوردن نگاه نکنید!!

با کدو تنبل یک گلدان زیبا درست کنید

بهترین زمان برای پیاده روی چه زمانی است ؟

بازیگران زن در ششمین روز جشنواره فجر 37 ( جشنواره فجر 97 )

پروبیوتیک و 7 نکته ای که قبل از مصرف پروبیوتیک باید بدانید

عکس های روز ششم جشنواره/عکاسی از بهرام رادان روی پله برقی!!

با وز بعد از سشوار چه کنم ؟

چهره واقعی کلئوپاترا فرعون زیبای مصری را ببینید!

چگونه در زمستان و برف عکس های زیبا بیندازیم؟!

آیا امگا3 معجزه می کند؟

مضرات خوردن تن ماهی با ماست

بازیگران زن در چهارمین روز جشنواره فجر 37

روز چهارم جشنواره فجر با حضور نوید محمدزاده، ویشکا آسایش، پریناز ایزدیار و بازیگران دیگر

علایم یائسگی که می گوید شما در حال ورود به دوران یائسگی هستید

وقتی اسهال هستیم چی باید بخوریم؟

آموزش ساخت سبد با کارتون و کنف + فیلم

علی مصفا و لیلا حاتمی در ششمین روز سی‌وهفتمین دوره جشنواره فیلم فجر برای نمایش فیلم «مردی بدون سایه» در پردیس سینمایی ملت حاضر شدند

با ترکیب رنگ مو هایی که به شما پیشنهاد می شود می توانید هم سفیدی ها را خوب بپوشانید و هم رنگ بسیار زیبا و خوشرنگی را به مادر عزیزتان هدیه کنید

اگر در هر یک از زمینه های خانواده، ترس، اضطراب،افسردگی، روابط عاطفی، روابط زناشویی و مسائل جنسی نیاز به راهنمایی و مشاوره داریدمشکل خود را با یکی از مشاوران آنلاین ما در میان بگذارید

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *