كمبود منيزيم در بارداري

كمبود منيزيم در بارداري
كمبود منيزيم در بارداري

“),t.close()},t.write(‘

“),t.close()},t.write(‘

منیزیم مانند یک شل کننده طبیعی برای عضلات کار میکند کمبود آن می توانید تحریک پذیری عضلانی و عصبیت را به دنبال داشته باشد. … ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

كمبود منيزيم در بارداري

می پسندم

0

سایر خبرها

شفقنا زندگی – کدوم گوری بودی تا حالا؟! این جمله را “فرهام” در حالی که عصبانیّت از سرو رویش می بارید گفت و سپس صدای برخورد دستش با صورتم سکوت خانه را شکست. مادرم هراسان از آشپزخانه بیرون آمد و میان من و فرهام ایستاده و خطاب به او چنین گفت :”رفته بود جشن تولد دوستش و از من اجازه گرفته بود. تو رو خدا نصفه شبی سرو صدا راه نندازید و…” هنوز حرف مادر تمام نشده بود که فرهام انگشت اشاره اش را …

باشد اما اگر مادر وزن زیادی نداشته باشد محدودیت متوسط کالری دریافتی در زمان روزه داری، ممکن است اثر قابل توجهی بر حجم شیر و در نتیجه رشد نوزاد بگذارد. به طور کلی عواملی که بر روزه و شیردهی زنان شیرده موثر است عبارتند از: دفعات شیردهی رژیم غذایی دوران شیردهی سن نوزاد مادران شیرده از چه زمانی می توانند روزه بگیرند؟ مادران شیرده در 6 ماه اول شیردهی به دلیل نیاز شیرخوار به شیرمادر …

از مادر به کودکان به ندرت مشاهده شده است. هاشمی با اشاره به اینکه بیماران مبتلابه هپاتیت های ویروسی بدون درمان و خودبه خود در برابر این بیماری بهبودD می یابند، افزود: درمان هپاتیت در مراحل نخست تشخیص بسیار آسان است ودراین راستا بیماران مبتلابه هپاتیت B با مصرف روزانه یک قرص و هپاتیت C یک قرص در روزبه مدت 3 ماه بیمار بهبودیافته و ویروس از بدن آن ها خارج می شود. وی خاطرنشان کرد …

آهن بدن برای حمل اکسیژن به سراسر اندام ها نیاز به ساخت هموگلوبین از طریق مصرف آهن دارد. زنان بزرگسال در سنین باروری باید روزانه 18 میلی گرم آهن در روز مصرف کنند و این میزان در مردان و زنان مسن تر 8 میلی گرم است. گوشت بدون چربی، غذاهای دریایی، مرغ، غلات غنی شده، حبوبات، آجیل، و برخی میوه های خشک، منابع غنی از آهن هستند. یک نصف فنجان اسفناج پخته شده نیز در حدود 3 میلی گرم آهن به بدن می …

دارند (کمتر از 1000 میلی گرم در روز) 49 درصد کمتر به مرگ در اثر ایست قلبی دچار می شوند.افزایش میزان پتاسیم دریافتی همچنین با کاهش خطر سکته مغزی، جلوگیری از کاهش حجم ماهیچه، حفظ تراکم مواد معدنی موجود در استخوان و کاهش تولید سنگ های کلیوی همراه است. جلوگیری از سکته مغزی براساس گزارش انجمن قلب آمریکا (AHA) مصرف زیاد ترکیبات موجود در مرکباتی مثل پرتقال یا گریپ فروت خطر سکته مغزی را …

…. در ادامه به دیگر فواید باقالی اشاره می کنیم. 1. فواید باقالی : مفید برای قلب یک فنجان باقالی حاوی 36 گرم فیبر محلول است. بررسی ها نشان می دهند که مصرف غذاهای فیبر محلول می تواند به حفظ سطح کلسترول و همچنین کنترل قند خون کمک کند. این نوع فیبر نیز به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و در نتیجه از قلب محافظت می کند. 2. فواید باقالی : کمک به کاهش وزن هر …

پیشگیری محسوب می شود و عبارت است از نظارتی نظام مند که شامل انجام معاینه و مشاوره در مورد مسائل ضروری بارداری، دادن اطمینان خاطر، آموزش و حمایت از مادر باردار و خانواده او، برطرف کردن ناراحتی جزئی دوران بارداری و تهیه یک برنامه غربالگری مداوم بالینی و آزمایشگاهی برای تأیید کم خطر بودن بارداری می باشد. مطالعات جهانی موید این امر بوده است که مراقبت های دوران بارداری، موثرترین عامل در بهبود …

معجزه آسای عسل، خاصیت شفابخش آن در درمان یبوست است. برای از بین بردن یبوست در کمتر از 2 روز لازم است 100 گرم عسل را با یک فنجان جوشانده پوست نارنج مخلوط کرده و آن را در طول روز پیش از خوردن وعده های غذایی میل کنید. نوشیدن این مخلوط به درمان یبوست و از بین رفتن اختلال دستگاه گوارش کمک می کند. کنترل کلسترول خون درمانگران طب سنتی چین مصرف مخلوط عسل طبیعی و دارچین را در کاهش میزان …

هندی سرشار از چربی های مفید و فیبر می باشد و هر 30 گرم آن حدود 160 کالری انرژی دارد ولی اگر در چهارچوب یک تغذیه متعادل و سالم مصرف شده و در خوردن آن زیاده روی نشود به خوبی گرسنگی را برطرف کرده و به این ترتیب می تواند به کاهش وزن هم کمک کند. در واقع زمانی که مقداری بادام هندی می خورید تا مدتی سیر می شوید و دیگر نیازی نیست به سمت مصرف مواد غذایی پرکالری بروید یا ریزه خوار بکنید. کاهش خطر …

غذاهای پیچیده یا لیست خرید آنچنانی برای بهبود سطح باروری وجود ندارد. برخی از راهنمایی های ساده در این زمینه در ذیل آورده شده است: • عدم مصرف چربی های ترانس: بر اساس نتایج مطالعات انجام شده، چربی های ترانس می توانند مانع از تخمک گذاری و بارداری شوند. حتی مصرف روزانه 4 گرم از این چربی ها، اثرات سوئی روی قدرت باروری خواهد داشت. چربی های ترانس در غذاهای سرخ کردنی و فرآوری شده به وفور یافت می …

میلی گرم کلسیم به ازاء هر لیتر می باشد که برای تولید آن حداقل باید 500 کالری علاوه بر نیاز معمول یک خانم میان سال انرژی مصرف نمایید. برای تأمین این مقدار کالری علاوه بر مصرف مواد غذایی مقوی شامل انواع چربی ها و پروتئین، از چربی های ذخیره شده در بدن مادر در دوران بارداری نیز استفاده می شود و دریافت کالری ناکافی موجب کاهش تولید شیر می شود.لذا تغذیه یکی از موضوعات بسیار مهمی است که یک مادر باید از آن …

وزن مادر در دوران بارداری و افزایش کیفیت شیر مادر در دوران شیردهی به منظور پیشگیری از سوء تغذیه کودک توزیع آن در شش ماهه اول زندگی استمرار دارد. سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام، در پایان خاطر نشان کرد: این اقدام با همکاری موسسه خیرین علوی تهران به عنوان متولی امر و از طریق بررسی پرونده های بهداشتی مادران باردار، به منظور بهبود تغذیه کودکان و مادران این شهرستان انجام شد. …

مادر ضروری است. تمام زنان در سنین 19 تا 50 روزانه به 1000میلی گرم کلسیم نیاز دارند. آهن 27 mg: آهن برای تکامل سلول های استخوانی جنین نیاز است. ید 150 mg: ید برای تکامل مغز و تیروئید جنین استفاده می شود. البته در ایران ید به نمک و نان اضافه می شود. به هر حال دریافت مقادیر کافی ید در این دوران ضروری است. ویتامین B6: این ویتامین برای درمان وپیشگیری از تهوع صبحگاهی نقش …

سال یکبار آزمایش کم خونی بدهند. این آزمایش ها باید از زمان نوجوانی و حتی در شرایط سلامتی انجام شوند. همچنین اگر علائمی نظیر عادات ماهیانه شدید و طولانی، مصرف آهن کم، و ابتلا به کم خونی نیز وجود داشته باشد این آزمایشات باید سالی یک بار تکرار شوند. بانوانی که بیشتر در معرض کم خونی قرار دارند را دختران نوجوان، زنان در سن بارداری، بانوان با عادات ماهیانه شدید، مادرانی که بیش از یک فرزند دارند، و یا …

یک محقق طب اسلامی تدابیر ماه اول تا ششم بارداری را تشریح کرد. اکبری درباره تدابیر ماه اول تا ششم بارداری اظهار داشت: بارداری یکی از دوران های حساس زندگان زنان محسوب می شود و با رعایت تدابیری به پیشگیری از مشکلات دوران بارداری منجر می شود و تولد بچه ای سالم و صالح می انجامد. توصیه های ماه اول بارداری: به گفته وی مادر باردار در روزهای پنجشنبه و جمعه سوره یس و الصافات قرائت شود …

، موضوع نگران کننده ای است. اگر داروی افسردگی مصرف می کنید، باید آن را متوقف کنید. اگر نگران تاثیر آن بر جنین هستید، با پزشک خود صحبت کنید آیا در دوران بارداری استرس بیش از حد ممکن است برای جنین من بد باشد؟ تأثیر استرس مادر باردار بر جنین قابل بحث است. بعضی از کارشناسان معتقدند طولانی شدن استرس شدید می تواند بر حاملگی تاثیر منفی بگذارد و عوارضی مانند زایمان زودرس، وزن کم هنگام تولد …

بر نگرش و آینده احساسی کودک نیز تاثیر بگذارد. با اینکه هیچ نتیجه قطعی درباره میزان تاثیر احساسات مادر بر جنین وجود ندارد، اما مادر در دوران بارداری نباید زیاد گریه کند. این در حالی است که زنان باردار در دوران حاملگی و مخصوصا در سه ماهه اول و سوم بارداری بیشتر از قبل گریه می کنند. علل گریه کردن مادران باردار در دوران بارداری دلایل زیادی وجود دارد که نشان می دهد چرا زنان در دوران …

بیشتر در سوسیس و کالباس و فست فودها وجود دارد که باعث رنگ صورتی این محصولات می شود. نیترات و نیتریت علاوه بر اینکه سرطان زاست و باعث چاقی و بیماری های قلبی- عروقی می شود، می تواند روی نوزادان نیز تاثیر داشته باشد. خوردن فست فودها می تواند باعث مشکلاتی ازجمله چاقی، مشکلات مغزی یا مستعد انواع بیماری ها در نوزادانی شود که مادران آنها بیش از اندازه فست فود مصرف کرده اند، بنابراین برای …

که می خواهند احتیاط کنند بهتر است 24 بعد شیر دهد. این متخصص مغز و اعصاب با بیان این که نوع زایمان برای زنان مبتلا به بیماری ام اس هیچ تفاوتی با افراد عادی ندارد، تصریح کرد: زایمان سزارین مواقعی توصیه می شود که عضلات مادر ضعیف بوده و قادر به تحمل درد زایمان طبیعی نباشد. سازمان جهانی دارو و غذا مجوز مصرف دارو به مادران مبتلا به بیماری ام اس را در دوران شیردهی نمی دهد، عنوان کرد: اگر پزشکی احتمال دهد که بدون مصرف دارو بیماری مادر عود می کند، در این صورت مصرف دارو باید تحت نظر پزشک انجام شود. …

مسافرت در زمان بارداری، احتیاج به مراقبت و احتیاط بیشتری دارد. اگر بارداری سالمی دارید و در وضعیتی نیستید که مجبور به استراحت مطلق باشید، می توانید به سادگی و با رعایت چند نکته سفر خوب و خاطره انگیزی را تجربه کنید. باید در مورد مسافرت در دوران بارداری آگاهی کافی داشته باشید تا در صورت بروز علائم و خطرات، آنها را تشخیص داده و به پزشک مراجعه کنید. زنان باسابقه عوامل خطر مانند اختلالات …

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نقش آلودگی صوتی به عنوان یکی از عوامل بروز سقط جنین اشاره کرد و گفت: مطالعات صورت گرفته نشان می دهد که آلودگی صوتی می تواند سبب بروز مشکلات باروری مانند سقط جنین شود. دکتر نزهت موسوی فر در حاشیه دومین کنگره بین المللی چالش های بالینی در مامایی، زنان و نازایی در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار کرد: علاوه بر این آلودگی صوتی می تواند سبب بروز مشکلات …

نیاز به آهن در دوره بارداری و به ویژه از هفته بیستم بارداری به بعد لازم است؛ بنابراین زنان باردار علاوه بر داشتن رژیم غذایی غنی از آهن باید روزانه مکمل آهن مصرف کنند ومصرف این مکمل تا پایان بارداری و تا 6 ماه پس از زایمان نیز باید ادامه پیدا کند که به وضعیت شاخص های خونی مادر بستگی دارد. حیدری افزود: سازمان بهداشت جهانی برای مادری که وزن گیری مناسبی در دوران بارداری دارد و وضعیت تغذیه …

تابعیت با زن ایرانی ازدواج کند و ما این را ظلمی به زن ایرانی می دانیم. و دولت و قانون گذار باید برای این مسئله فکری داشته باشد. قرار نیست زن ایرانی وجه المصالحه تابعیت مرد خارجی باشد. اما درباره فرزندان آن ها برای کسانی که کارت دارند هیچ مشکلی متصور نیست. آن ها به مدرسه می روند و از خدمات بهداشتی استفاده می کنند. حدود 12000 نفر تابعیت گرفته و شناسنامه دارند. ولی بقیه که هنوز به سن 18 سالگی نرسیده …

رمق شدن مادر شود. علاوه بر تلاش برای درک عارضه افسردگی پس از زایمان ، روش هایی وجود دارد که پدران میتوانند با استفاده از آنها مانع بروز این ناراحتی در همسرشان شوند یا درصد بروز آن را تخفیف دهند. به عقیده ی من پدران نقش بسیار مهمی در این زمینه برعهده دارند. دوره آشیان گزینی را گرامی بدارید – طی روز های اول پس از تولد کودک همسرتان را ترغیب کنید تا در اتاق نوزاد و با او باشد. در …

انسولین بیشتر ( سه برابر ) را برای غلبه بر اثر هورمون های بارداری افزایش دهنده قندخون دارند. ولی هنگامی که لوزالمعده نتواند انسولین کافی ترشح کند میزان قندخون افزایش می یابد و در نهایت منجر به بروز دیابت بارداری می گردد. تقریبا 3 تا 8 درصد از بانوان باردار حدود هفته های 24 – 28 بارداری دچار دیابت بارداری می شوند و معمولا پس از تولد نوزاد از بین می رود . از آنجایی که دیابت بارداری می تواند …

نیامدن بیضه نوزاد را افزایش می دهد: – وزن پایین نوزاد – زایمان زودرس – سابقه خانوادگی بیضه نزول نکرده یا دیگر مشکلات مربوط به رشد دستگاه تناسلی – عارضه های دوران جنینی مانند سندرم داون یا نقص دیواره شکم که رشد را محدود می کند. – مصرف الکل توسط مادر در دوران بارداری – کشیدن سیگار توسط مادر یا قرار گرفتن مادر در معرض دود دخانیات – قرار گرفتن والدین در معرض …

زایمان طبیعی را قبول ندارند اما باید بدانند که زایمان طبیعی، یکی از پروسه های فیزیولوژیک بدن است. مادران با آموزش هایی که قبل از بارداری و طی دوران بارداری می بینند زایمان آسان و بی خطری خواهند داشت . یکی دیگر از خصوصیات این بیمارستان، اجرای طرح بیمارستان دوستدار کودک و مادر در آن است و تمام زنان باردار در مورد فواید و مزیت های شیردهی آموزش می بینند. حتی به مادران برای شروع شیردهی ظرف …

کاهش علائم مربوط به دوران یائسگی استفاده می کنند. اکثر زنان پس از شروع HRT هیچ مشکلی با تیروئید ندارند. با این حال، برخی از زنان که در حال حاضر برای کم کاری تیروئید خود، دارو مصرف می کنند ممکن است که نیاز به تنظیم دوز دارو تیروئید داشته باشند. مهم است که سطوح هورمون های ترشحی تیروئید را از در زمان های مختلف بررسی کنیم، به ویژه اگر یک زن در معرض هر کدام از علائم مرتبط با تیروئید و یا …

نگرانی وجود ندارد. همچنین اگر این حالت ها قبلا هم در شما به وجود داشته، می تواند طبیعی باشد اما اگر به تازگی و بعد از یکی دو بار سیکل قاعدگی خود، دردهای پریود را دارید اما پریود نمی شوید بهتر است که به متخصص زنان مراجعه کنید که هم معاینه شوید و هم تست بارداری انجام دهید. در صورتی که بعد از سونوگرافی مشخص شود که باردار نیستید احتمال دارد که مبتلا به کیست تخمدان باشید و باید برای درمان آن دارو مصرف کنید. …

پس از جراحی خواهد بود. سایر نکات قابل توجه در این شرایط به شرح زیر هستند: – عدم استفاده از وان حمام و شنا نکردن، زیرا در صورت انجام این کار جای زخم مرطوب خواهد شد. در حقیقت انجام این فعالیت ها پس از افتادن باند استریل و بهبود زخم با گذشت حدود دو هفته از عمل جراحی امکان پذیر خواهد بود. – اجتناب از بلند کردن اجسام سنگین برای روز پس از عمل جراحی. برای مدت حداقل یک هفته، فرد می بایست از …

“),t.close()},t.write(‘

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

امروزه کمبود منیزیم به مشکل شایعی تبدیل شده است. برخی تخمین‌ها حاکی از آن است ۹۰٪ افراد از کمبود منیزیم رنج می‌برند. منیزیم در بیش از ۳۰۰ واکنش بیوشیمیایی در بدن دخالت دارد و بر فشار خون، سوخت‌وساز، عملکرد دستگاه ایمنی و بسیاری از جنبه‌های سلامتی تأثیر می‌گذارد. برخی متخصصین معتقدند امروزه کمبود منیزیم بزرگترین مشکل سلامتی در جهان است. آیا می‌دانید علائم کمبود منیزیم چیست؟ آیا شما نیز در معرض خطر کمبود آن قرار دارید؟ با ادامه‌ی این مطلب همراه شوید تا با علائم کمبود منیزیم بیشتر آشنا شوید.كمبود منيزيم در بارداري

با این تفاسیر تنها درصد کمی از جمعیت جهان که نزدیک اقیانوس‌ها (منبع خوبی از منیزیم) زندگی می‌کنند، از غذاهای پرورش‌یافته در خاک‌های غنی از منیزیم استفاده می‌کنند، آب‌های سرشار از منیزیم می‌نوشند، استرس زیادی ندارند و مقدار مصرف شکر و کافئین‌شان پایین است، مشکل کمبود منیزیم ندارند. اما خطر کمبود منیزیم سایرین را تهدید می‌کند.

براساس مطالعات، مصرف زیاد کلسیم به کمبود منیزیم دامن می‌زند. با اینکه اغلب ما به‌اندازه‌ی کافی منیزیم مصرف نمی‌کنیم، ولی مصرف کلسیم ما بیش‌ازحد است. کلسیم به بسیاری از غذاهای فرآوری‌شده مانند لبنیات و آب پرتقال اضافه می‌شود. با افزایش مقدار کلسیم در بدن، فرایند کلسیفیکاسیون اتفاق می‌افتد. کلسیفیکاسیون به معنای تجمع کلسیم در بافت‌های بدن است. این پدیده به‌طور طبیعی در بافت استخوانی روی می‌دهد و موجب تشکیل استخوان می‌شود. اما اگر در سایر بافت‌های نرم مانند قلب یا رگ‌ها رخ بدهد، می‌تواند مشکلاتی برای سلامتی فرد ایجاد کند.

هرکدام از سلول‌های بدن، پمپ سدیم-پتاسیم دارند که وظیفه‌‌اش تنظیم غلظت مواد معدنی در داخل و خارج از سلول است. کمبود منیزیم موجب اختلال در عملکرد پمپ سدیم-پتاسیم می‌شود. با اختلال در عملکرد پمپ سدیم-پتاسیم و افزایش مقدار کلسیم در بدن، این پمپ اجازه‌ی ورود مقدار زیادی کلسیم به داخل سلول را صادر می‌کند. کمبود منیزیم این اتفاق را تشدید می‌کند و درنتیجه غلظت کلسیم در داخل سلول افزایش می‌یابد.

بسیاری از مواد مغذی مانند ویتامین D و ویتامین K در کلسیفیکاسیون مؤثرند، اما مهم‌ترین عاملی که در بروز کلسیفیکاسیون مؤثر است، مصرفِ کمِ منیزیم است. براساس مطالعات دانشگاه فرامینگهام مصرف مقدار کافی منیزیم خطر بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش می‌دهد. با توجه به اهمیت نسبت صحیح کلسیم به منیزیم در بدن و عملکرد درست پمپ سدیم-پتاسیم، کمبود منیزیم در بدن موجب بروز علائمی می‌شود.

با اینکه کلسیفیکاسیون (جمع شدن کلسیم در یکی از بافت‌های بدن) سرخرگ‌ها اولین علامت کمبود منیزیم نیست، ولی یکی از خطرناک‌ترین علائم است. کلسیفیکاسیون سرخرگ‌ها که ناشی از کمبود منیزیم است، می‌تواند موجب بروز مشکلات قلبی-عروقی مانند حمله قلبی شود. در نیمی از موارد، هنگام بروز حملات قلبی برای توقف کلسیفیکاسیون و لخته‌های خون، به فرد کلرید منیزیم تزریق می‌شود.

یکی از مهم‌ترین علائم کمبود منیزیم، اسپاسم و گرفتگی عضلات است. همان‌طور که کلسیفیکاسیون باعث سختی سرخرگ‌ها می‌شود، در سختی بافت عضلات مؤثر است و ممکن است موجب گرفتگی و اسپاسم عضلانی شود.

تحقیقات زیادی نشان می‌دهند کمبود منیزیم تأثیرات بدی بر سلامت ذهنی فرد دارد. مجله‌ی روان‌شناسی امروز (Psychology Today) دلیل این امر را این‌گونه توصیف می‌کند:

منیزیم به همراه کلسیم و گلوتامات در سیناپس بین نورون‌ها قرار دارد. مقدار مناسب کلسیم و گلوتامات به تحریکات عصبی کمک می‌کند، ولی مقادیر زیاد آنها اثرات سمی دارد. کلسیم و گلوتامات گیرنده‌ی NMDA را فعال می‌کنند. ولی منیزیم می‌تواند بدون تحریک گیرنده‌ی NMDA بر روی آن قرار بگیرد و مانند محافظ دروازه در برابر کلسیم و گلوتامات عمل کند. بنابراین اگر دچار کمبود منیزیم شویم، محافظ دروازه از بین می‌رود. درنتیجه کلسیم و گلوتامات با سرعت بیش‌ازحد گیرنده‌ی NMDA را فعال کنند. این پدیده در بلندمدت به نورون‌ها آسیب می‌رساند و درنهایت منجر به مرگ سلول می‌شود. وقتی صحبت از مغز می‌شود، درمان آسیب‌ها کار آسانی نخواهد بود.

درمورد ارتباط فشار خون بالا با کمبود منیزیم مطالعات دقیقی صورت گرفته است. براساس مطالعاتی که در دانشگاه هاروارد بر روی ۷۰ هزار نفر صورت گرفت، مشاهده شد کسانی که بیشترین مقدار منیزیم را دریافت می‌کنند، بهترین میزان فشار خون را دارند.

براساس فراتحلیلی (جمع‌آوری داده‌های حاصل از پژوهش‌های مختلف و تحلیل آنها به‌عنوان یک مجموعه) که در این زمینه صورت گرفته است، مصرف مکمل‌های منیزیم بر کاهش فشار خون مؤثر است.

براساس مطالعه‌ی دانشگاه مینه‌سوتا (Minnesota)، خطر فشار خون بالا در زنانی که منیزیم کافی مصرف می‌کنند، ۷۰٪ کمتر است.

کاهش منیزیم موجب افزایش هورمون‌های استروژن و پروژسترون می‌شود. زنان باردار از گرفتگی پاهایشان شکایت می‌کنند. این مشکلات و مشکلات ناشی از «سندروم پیش‌ از قاعدگی» زمانی بروز می‌کنند که سطح هورمون‌های استروژن و پروژسترون بالاست و مقدار منیزیم کم است.

شکلات منبع خوبی از منیزیم است و به نظر می‌رسد هوسِ خوردن شکلات، از نشانه‌های کمبود منیزیم باشد.

گرفتگی عضلات ناشی از چرخه‌های عادت ماهانه می‌تواند با سطح منیزیم بدن در ارتباط باشد. کارولاین دین در کتاب معجزه‌ی منیزیم توصیه می‌کند زنانی که سندروم پیش از قاعدگی دارند یا از گرفتگی‌ها شکایت دارند، بهتر است قبل از شروع علائم، منیزیم مصرف کنند.

با توجه به مطالبی که در بالا گفتیم میزان منیزیم می‌تواند بر سلامت و خلق‌وخوی زنان در دوران بارداری تأثیر چشمگیری داشته باشد. بعضی اوقات از منیزیم برای کاهش فشار خون و گرفتگی عضلات ناشی از بارداری و پیشگیری از زایمان زودرس و سردردهای مرتبط با آن استفاده می‌شود.

بروز مشکلات خواب می‌تواند از علائم کمبود منیزیم باشد. اغلب مشکلات خواب بلافاصله پس از مصرف منیزیم از بین می‌روند. منیزیم به آرامش جسم و ذهن کمک می‌کند و در داشتن یک خواب مناسب مؤثر است.

منیزیم به عملکرد مناسب گیرنده‌های گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) در مغز کمک می‌کند. این گیرنده‌ها، انتقال‌دهنده‌های عصبی‌ای هستند که باعث آرامش مغز می‌شوند.

منیزیم در بروز واکنش‌هایی که موجب تولید انرژی (ATP) در سلول‌ها می‌شوند، نقش دارد. ATP یا آدنوزین تری‌فسفات شکل عمده‌ی انرژی در سلول‌هاست و برای فعال شدن باید به یون منیزیم متصل شود. به عبارتی بدون منیزیم شما در سطح سلولی انرژی‌ای نخواهید داشت. این امر می‌تواند باعث خستگی، کمبود انرژی، بی‌حالی و سایر مشکلات شود.

از گذشته کلسیم به‌عنوان مهم‌ترین ماده‌ی معدنی برای سلامت استخوان‌ها شناخته شده است، اما اهمیت منیزیم اگر بیش از کلسیم نباشد، کمتر از آن هم نیست.

در صورت کمبود منیزیم، مشکلات زیر برای استخوان‌ها به‌وجود می‌آید:

بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی بر یکدیگر اثر هم‌افزایی دارند و در این بین منیزیم از مهم‌ترین مواد معدنی است. منیزیم برای بهره‌مندی مناسب بدن از کلسیم، پتاسیم، ویتامین K، ویتامین D و سایر مواد مغذی موردنیاز است.

استعمال خارجی منیزیم بر روی پوست، باعث می‌شود بدن منیزیم موردنیازش را جذب کند.

با اینکه کمبود منیزیم می‌تواند عوارض بسیاری به‌دنبال داشته باشد، ولی حل این مشکل کار دشواری نیست. بسیاری از مکمل‌ها یا قرص‌های منیزیم می‌توانند کمبود آن را جبران کنند. این محصولات مفیدند، ولی ممکن است باعث اختلالات گوارشی و فشار بر کلیه‌ها شوند. متخصصین تخمین می‌زنند جذب منیزیم بسته به منبع تأمین آن در دستگاه گوارشی بین ۲۰ تا ۵۵ درصد است و منیزیم اضافی از بدن خارج می‌شود.

یکی از راه‌های مناسب برای تأمین منیزیم موردنیاز بدن، مصرف موضعی آن است. با اسپری کردن منیزیم بر روی پوست، بدن می‌تواند مقدار موردنیازش را سریع‌تر جذب کند. منیزیم به‌طور مستقیم به خون و بافت‌ها می‌رود. به این ترتیب منیزیم موردنیاز بدن خیلی زود و بدون درگیر کردن کلیه‌ها تأمین می‌شود.

بهتر است منیزیم را از غذاهایی تأمین کنید که از خاک حاصلخیز روییده‌اند.

برگرفته از: wellnessmama

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

با نکات ورزشی و تغذیه‌ای این مجموعه، اندامی متناسب و جذاب داشته باشید.

17000تومان

14000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);
كمبود منيزيم در بارداري

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

حاصل دو به اضافه ی ۴ عدد ۶ می باشد.
با تشکر از سایت خوب شما

رژیم و تغذیه

ویتامین ب کمپلکس چیست؛ فواید، موارد مصرف و عوارض احتمالی آن

افزایش متابولیسم بدن و تر با ۱۰ راهکار علمی

رژیم فستینگ یا روزه داری متناوب چگونه به ‌تر کمک می‌کند

رژیم غذایی برای سیکس پک شدن شکم در ۶ قدم علمی و کاربردی

خواص سمنو؛ طرز تهیه و خواص شگفت‌انگیز آن برای بدن

آخرین مطالب

راهنمای جامع راه اندازی سایت در ۵ مرحله

اسهال صبحگاهی؛ علت، روش‌های پیشگیری و درمان آن

آموزش ماساژ کف دست به روش صحیح و اصولی

اورژانس اجتماعی و همه چیز دربارهٔ خدمات و مأموریت‌های آن

درمان خشکی بینی با ۵ روش مؤثر خانگی

ترین های جهان

پردرآمدترین ورزشکاران جهان را بشناسید

خاص ترین سواحل دنیا که زیبایی آن‌ها شما را خیره می‌کند

بهترین فیلم های ترسناک دنیا که دلهره و ترس را به جان‌تان می‌اندازند

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز نام آن‌ها را نشنیده‌اید


با خاص ترین ماشین های دنیا آشنا شوید


عجیب ترین میوه های دنیا چه خواصی دارند؟

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

کلیه حقوق این سایت به مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران تعلق دارد.

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما– منیزیم یکی از هفت ماکرومینرال‌هاست که برای سلامتی بدن لازم و ضروری‌اند. بدن انسان تقریبا حاوی ۲۰ الی ۲۸ میلی گرم از منیزیم است.

بیش از ۵۰ درصد منیزیم در سیستم اسکلت بدن ذخیره شده و بقیه آن در ماهیچه‌ها، بافت‌های نرم و مایعات بدن یافت می‌شود. منیزیم نقش بسیار مهمی در بیش از ۳۰۰ واکنش آنزیمی بازی می‌کند.

منیزیم در انتقال و فعالیت عصبی و آرامش عضلات نقش دارد. کمبود منیزیم ، به ویژه در جمعیت مسن‌تر رایج است و با مقاومت به انسولین، سندروم متابولیک، بیماری عروق کرونر قلبی و پوکی استخوان مرتبط می‌باشد.كمبود منيزيم در بارداري

افراد منیزیم را از رژیم غذایی به دست می‌آورند، اما گاهی مکمل‌های منیزیم برای برای افرادی که میزان منیزیم بدن‌شان پایین است، لازم است.

ممکن است میزان دریافت منیزیم از راه غذا ناکافی باشد، این امر به خصوص در زنان رخ می‌دهد. غذاهای حاوی مقدار زیاد فیبر معمولا منیزیم بالایی دارند.

منابع غذای منیزیم شامل حبوبات، غلات کامل، سبزیجات به خصوص براکلی و سبزیجات برگدار سبز، تخمه‌ها و مغزهای خوراکی به خصوص بادام است. منیزیم همچنین به برخی از غلات صبحانه و مواد غذایی دیگر افزوده می‌شود.

در طول فرآیند تصفیه گندم، معمولا منیزیم از بین می‌رود بنابراین باید به دنبال محصولاتی باشید که از گندم سبوس دار تهیه شده اند. بیشتر میوه‌ها، گوشت و ماهی منیزیم پایینی دارند.

– در سوءهاضمه (سوزش سردل) به عنوان آنتی اسید به کار می‌رود. ترکیبات گوناگون منیزیم بیش از همه هیدروکسید منیزیم برای این مقصود به کار می‌رود.

– پیشگیری و درمان کمبود منیزیم ، و برخی از بیماری‌های معینی که مربوط به کمبود منیزیم هستند.

– استفاده به عنوان ملین برای یبوست یا آمادگی روده برای اقدامات تشخیصی و درمانی.

منیزیم برای تشکیل استخوان‌ها مهم است زیرا باعث جذب کلسیم بیشتر می‌شود. این ماده نقش مهمی در فعالسازی ویتامین D در کلیه‌ها بازی می‌کند(این ویتامین برای سلامت استخوان‌ها ضروری است).

مصرف کافی منیزیم با چگالی بهتر استخوانی و بهبود تشکیل کریستال استخوان‌ها مرتبط است. همچنین مصرف منیزیم می‌تواند باعث کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان شود.

منیزیم نقش بسیار مهمی در متابولیسم کربوهیدرات‌ها و گلوکز بازی می‌کند. بنابراین می‌تواند تاثیر خوبی بر روی دیابت داشته باشد.مطالعات مختلف نشان می‌دهد که رابطه معکوسی بین مصرف منیزیم و ابتلا به دیابت وجود دارد.

با مصرف هر ۱۰۰ میلی گرم از منیزیم در روز امکان ابتلا به دیابت نوع دو تقریبا ۱۵ درصد کاهش پیدا می‌کند. محققان قادر بودند نشان دهند که مصرف پایین منیزیم منجر به حساسیت پایین به انسولین می‌شود.

منیزیم برای سلامت عضلات همچون قلب موثر است. این ماده نقش مهمی در انتقال سیگنال‌های الکتریکی در بدن بازی می‌کند. مصرف مناسب منیزیم با کاهش خطر ابتلا به پرفشاری خون و تصلب شرایین مرتبط است.

اخیرا مطالعات مختلف انجام شده نشان می‌دهد که مصرف کلسیم بدون مصرف منیزیم کافی، می‌تواند خطر کلسیفیکاسیون شریان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی و نیز سنگ کلیه را افزایش دهد. افرادی که منیزیم کافی مصرف می‌کنند معمولا ۵۸ درصد کمتر به کلسیفیکاسیون عروق کرونری مبتلا می‌شوند.

همچنین مصرف مناسب منیزیم باعث کاهش ۳۵ درصدی ابتلا به کلسیفیکاسیون عروق شکمی‌ می‌شود. مصرف سریع منیزیم بعد از حملات قلبی می‌تواند خطر مرگ و میر را کاهش دهد. در برخی از موافع از این ماده به عنوان بخشی از فرآیند درمانی در نارسایی قلبی استفاده می شود.

تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سندروم پیش از قاعدگی، ممکن است با مصرف منیزیم بهتر شوند. برخی از نشانه‌های آن همچون نفخ، بی خوابی، ورم ساق پا، افزایش وزن و حساسیت به لمس پستان می‌تواند با مصرف مناسب منیزیم کاهش پیدا کند. منیزیمی که با ویتامین B6 همراه است اثر بهتری خواهد داشت.

خستگی طولانی مدت و دائمی می‌تواند یکی از علائم کمبود منیزیم تلقی شود. باید بدانید که این نوع خستگی نیز تا زمانی که به میزان کافی منیزیم جذب نکنید از بین نخواهد رفت. به خاطر اینکه این ماده‌ی معدنی به تولید و تبدیل انرژی کمک می‌کند و کمبود منیزیم می‌تواند باعث احساس ضعف عمومی و خستگی زیاد شود.

اسپاسم‌ها و کرامپ‌های عضلانی جزو مشکلات آزاردهنده و همچنین دردناک هستند. این مشکلات غیرقابل کنترل بوده و نمی‌شود به راحتی نادیده شان گرفت. کرامپ‌ها و گرفتگی‌های عضلانی از علائم شدید کمبود منیزیم هستند و اگر شما نیز به طور مرتب با این مشکل مواجه می‌شوید حتما میزان این ماده‌ی مغذی بدن تان را چک کنید.

برای همه ی ما پیش می‌آید زمانی که به طور ناگهانی سرمان را بلند کنیم و یا از جایمان بلند شویم دچار سرگیجه ی جزئی شویم. اما اگر دچار کمبود منیزیم شده باشید این سرگیجه بیشتر و طولانی‌مدت‌تر بوده و حتی تمام طول روز با شما همراه خواهد بود. اگر مدتی است که دچار سرگیجه‌های طولانی‌مدت شده‌اید بهتر است به فکر جذب منیزیم بیشتری باشید.

به خاطر اینکه منیزیم روی سیستم عصبی تاثیر می‌گذارد؛ در نتیجه کرخی و لمسی بدن می‌تواند از نشانه‌های کمبود منیزیم  باشد. در واقع این علائم نشان‌دهنده‌ی کمبود جدی منیزیم هستند.

بدون منیزیم عصب ها و عضلات قادر به عملکرد درست نخواهند بود. کمبود منیزیم  همچنین می‌تواند مانع از ارسال سیگنال‌های مناسب از طرف بدن باشد که در نتیجه منجر به کرخی و لمسی آن می‌شود. این علائم معمولا در صورت، دست‌ها و پاها بروز می‌کند.

احتمالا کمی عجیب به نظر می‌رسد اما تغییرات شخصیتی نیز می‌تواند یکی از علائم کمبود منیزیم باشد. تغییرات زیادی مانند آشفتگی و تحریک‌پذیری زیاد نشان‌دهنده‌ی  کمبود منیزیم  است.

در بسیاری از موارد افراد متوجه چنین تغییراتی در وجود خود می‌شوند اما نمی‌توانند به درستی منشا آن را تشخیص دهند؛ به خاطر اینکه عوامل زیادی در بروز این نوع تغییرات شخصیتی دخالت دارند. اما کمبود منیزیم نیز می‌تواند یکی از عوامل اصلی این قبیل تغییرات باشد.

در صورت اضطراب دائمی بهتر است میزان منیزیم بدنتان را چک کنید. توجه داشته باشید اگر شما فرد همیشه مضطربی باشید میزان منیزیم بدنتان نیز تحلیل خواهد رفت. در واقع یک دور تسلسل در اینجا حاکم است. کمبود منیزیم باعث بروز استرس و استرس زیاد باعث بروز کمبود منیزیم می‌شود.

مصرف خوراکی منیزیم در اغلب افراد بی‌خطر است. در برخی از افراد مصرف منیزیم ممکن است باعث دل‌آشوبه، تهوع، استفراغ و سایر اثرات جانبی شوند.

دوزهای کمتر از ۳۵۰ میلی‌گرم در روز منیزیم برای اغلب بزرگسالان بی‌خطر است. هنگامی منیزیم در مقادیر بسیار بالا مصرف شود، ممکن است خطراتی ایجاد کند. دوزهای بسیار بالای منیزیم ممکن است باعث تجمع این ماده در بدن شودف و به اثرات جانبی وخیمی مانند اختلال ریتم قلب، فشار خون پایین، اغتشاش شعور، کند شدن تنفس، اغما و مرگ بینجامد.

مصرف زیاد منیزیم می‌تواند منجر به از دست دادن کنترل سیستم عصبی مرکزی شود. افرادی که نارسایی کلیوی دارند نباید مکمل منیزیم مصرف کنند به جز در مواردی که پزشک صلاح ببیند. گزارشی در مورد مسمومیت منیزیم موجود در غذا گزارش نشده است. رژیم غذایی کلی و الگوی سالم غذاخوردن در پشگیری از بیماری‌ها و داشتن سلامت کلی بدن مهم است. بهتر است بر روی مواد غذایی غنی از ویتامین و مواد معدنی مفید تمرکز کنید.

بارداری و شیردهی: منیزیم در صورتی در مقادیر توصیه‌شده مصرف شود، احتمالا برای زنان باردار و شیرده بی‌خطر است. این مقدار بر حسب سن زنان متفاوت است.

بلوک قلبی: دوزهای بالای منیزیم (به خصوص در مواردی که به صورت داخل وریدی تجویز شود) نباید برای افراد دچار بلوک قلبی تجویز شود.

مشکلات کلیوی مانند نارسایی کلیوی: در موارد نارسایی کلیوی، کلیه‌ها در دفع منیزیم از بدن دچار اشکال هستند. مصرف مقادیر زیاد منیزیم ممکن است باعث تجمع منیزیم و رسیدن آن به سطوح خطرناک شود. مصرف منیزیم در این موارد ممنوع است.

نبض ما– گردآوری

منابع

مجله سلامت، تبیان، همشهری

كمبود منيزيم در بارداري

 

تمام نکات مهم در رابطه با “قرص آلوپورینول”

قرص مجسترول برای چه بیماری هایی است؟

نکاتی درباره ماینوکسیدیل داروی ریزش مو

قرص زغال برای چه استفاده می شود؟

۱۱ نکته مهم که درباره شربت و قرص زادیتن باید بدانید

تداخلات دارویی با قرص آهن چیست؟

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

ویدیو های سلامت

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ

شایع ترین سرطان در بین زنان

آیا اعتیاد به پورنوگرافی قابل درمان است؟

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

مطالب پیشنهادی

بهترین برنامه رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

كمبود منيزيم در بارداري
كمبود منيزيم در بارداري
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *