قیمت قرص isotret hexal

خواص دارویی و گیاهی

قیمت قرص isotret hexal
قیمت قرص isotret hexal

شرکت حسابداری

ماه عسل

سیکس پک

بسیاری از افراد چه دختران و چه پسران در دوران بلوغ خود درگیر آکنه یا جوش‌های بلوغ و در پی آن جای به جا مانده از آن‌ها می‌شود که بعضا بسیار آزار دهنده است و سبب از بین رفتن اعتماد بنفس افراد می‌شود.

راه‌های متفاوتی برای درمان و حل این مشکل پیشنهاد می‌شود که یکی از آن‌ها مصرف قرصی به نام راکوتان است.

قیمت قرص isotret hexal

قرصی که باید توسط پزشک Doctor تجویز شود، اما بعضا دیده شده که براساس تجویز فردی به فرد دیگر هم مصرف می‌شود، غافل از اینکه مصرف این قرص شرایط و ضوابط خاص خودش را دارد و حتی مضراتی جبران ناپذیر از خود به جای می‌گذارد.

راکوتان چیست؟

راکوتان یا ایزوترتینوین دارویی از مشتقات ویتامین A است که بیشتر جهت درمان آکنه‌های شدید پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین این دارو به میزان کمتر جهت پیشگیری سرطان پوست از نوع scc، سرطان مغز، پانکراس و غیره استفاده می‌شود.

مکانیزم این دارو کبدی بوده و در درمان پسوریازیس نیز استفاده شده است.

مواد تشکیل دهنده راکوتان

هر کپسول راکوتان حاوی حدود ۱۰ تا ۲۰ میلی گرم ایزوترتینوئین است؛ قرص‌های راکوتان خالص نیستند و مواد زیر در آن‌ها به کار رفته است:

روغن سویا، موم زرد، روغن نباتی هیدروژنه، ژلاتین، گلیسرول، آب، سوربیتول، مانیتول، نشاسته ذرت، تیتانیوم دی اکسید و بعضی مواد دیگر در ترکیب راکوتان قند، گلوتن و ترترزین به کار نمی‌رود.

مقدار و نحوه مصرف قرص راکوتان

میزان دقیق مصرف این دارو باید توسط پزشک و با توجه به میزان شدت و ضعف آکنه تعیین شود؛ به طور معمول مقدار ۰/۵ تا ۱ میلی‌گرم از دارو برای هر کیلوگرم وزن بدن تجویز می‌شود.

به عنوان مثال یک فرد ۸۰ کیلوگرمی با شدت آکنه متوسط روزانه باید ۲ کپسول ۲۰ میلی‌گرمی مصرف کند؛ توجه داشته باشید که هر چه دوز راکوتان بالاتر باشد شانس بروز عوارض و شدت عوارض حاصل از آن هم بیشتر است.

دارو‌های پرعارضه باید با احتیاط و حساسیت بالا تجویز شوند؛ پیش از تجویز راکوتان پزشک متخصص باید به این موارد توجه کند:

ابتدا از بیمار آزمایشاتی انجام شود و راکوتان تاثیر مستقیمی روی کبد و کلیه دارد؛ بیمار نباید هیچ مشکلی در کبد یا کلیه داشته باشد.

راکوتان با ایجاد تغییر در پروفایل‌های چربی خون باعث بالارفتن آن می‌شود و باید پیش از مصرف از میزان چربی خون فرد آگاه شد.

باید میزان ویتامین A و حساسیت به آن در بدن فرد سنجیده شود.

این دارو تاثیر مستقیمی روی مادر و جنین دارد و سبب سقط جنین می‌شود؛ پزشک باید شرایط بیمار را بسنجد و اگر احتمال یا تصمیم به بارداری دارد نباید آن را مصرف کند همچنین در دوران شیردهی نیز نباید مصرف شود، زیرا ممکن است باعث عقب افتادگی ذهنی نوزاد شود.

مکانی که آکنه در آن به وجود آمده نیز برای تجویز راکوتان باید در نظر گرفته شود.

شرایط فرد، نوع پوست و حتی شرایط کاری او باید در نظر گرفته شود. آکنه، پوست را نسبت به نور آفتاب حساس می‌کند؛ بنابراین برای کسی که در معرض نور آفتاب فعالیت می‌کند باید با احتیاط بیشتری تجویز شود.

در زمان مصرف راکوتان

پزشک وظیفه دارد بیمار را از همه عوارض دارو مطلع کند. شما هم اگر درباره آن اطلاعات کافی داشته باشید پزشک را مجبور نمی‌کنید در موارد غیرضروری راکوتان برایتان تجویز کند. اگر این دارو برایتان تجویز شده باید بدانید:

کپسول‌ها باید بلافاصله بعد از غذا میل شوند؛ در صورت فراموش کردن یک وعده، اگر وعده بعد نزدیک‌تر بود از وعده بعدی آغاز کنید و هیچگاه 2 کپسول را با فاصله زمانی کوتاه نخورید.

ابتدای مصرف راکوتان ممکن است حضور آکنه‌ها روی پوستتان بیشتر شود و این به دلیل واکنش پوست شما به دارو است که برای تعدیل شرایط، چربی بیشتری تولید می‌کند؛ بعد از هفته سوم به بعد آکنه‌ها کمتر می‌شوند.

به خانم‌ها توصیه می‌شود در طول درمان با راکوتان از روش‌های پیشگیری از بارداری استفاده کنند. اگر احتمالا باردار شدید فورا دارو را قطع کنید و به پزشکتان اطلاع دهید.

پیش از آغاز درمان پزشک از شما آزمایش می‌گیرد. در طول درمان به صورت منظم باز باید مورد آزمایش قرار بگیرید تا میزان کلسترول، تری‌گلیسیرید و آنزیم‌های کبدی کنترل شوند. اگر آنزیم‌های کبدی از ۴ برابر بیشتر شد دارو باید قطع شود.

هر دارویی دارای یک رشته فوائد و یک رشته عوارض نامطلوب است. راکوتان نیز از این قاعده مستثنی نیست.

خشکی لب، خشکی دهان، بینی، چشم، خونریزی بینی، درد خفیف مفاصل و ماهیچه‌ها به ویژه زانو، احساس خستگی و سردرد خفیف و افزایش ریزش مو از عوارض زودگذر این دارو هستند و بعد از پایان دوره رفع می‌شوند، اما اگر عوارضی همچون حالت تهوع، استفراغ، سردرد شدید و مزمن، تاری چشم و اختلال در بینایی، احساس افسردگی شدید، اختلال در سیستم عصبی و اختلال در حافظه را مشاهده کردید دارو را قطع کنید و به پزشک خود اطلاع دهید.

بدون مشورت پزشک دارو را قطع نکنید و میزان مصرف را نیز تغییر ندهید.

در طول دوره درمان و یک ماه پس از آن از اهدای خون اجتناب کنید؛ و مهم‌تر از همه مصرف دارو را به هیچ کس توصیه نکنید.

 

با سلام
الان حدود یک ماه و نیم هست که از قرص نوروم اسکین استفاده میکنم ولی هنوز اکنه هایی درشت روی صورتم میزنه نمیدونم چیکار کنم

پایگاه خبری افکارخبر توسط سرورهای

گروه نرم افزاری آسام

میزبانی می شود.

مجری طرح پایلوت : انجمن داروسازان اصفهان

تحت نظارت معاونت غذا و دارو

مسئولیت صحت اطلاعات بر عهده داروخانه می باشد

*دریافت دارو فقط بصورت حضوری در محل داروخانه و با نسخه کامل امکان پذیر است*

چنانچه در خصوص “کپسول ایزوترت هگزال 20 میلی گرم” سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید


داروی ایزوترتینوئین یا آکوتان، برای درمان آکنه های شدید پوستی (جوش) به کار می رود. این دارو موجب کاهش فعالیت و کم شدن اندازه غدد سباسه (چربی) می شود.




قیمت قرص isotret hexal

داروی ایزوترتینوئین یا آکوتان (Accuntane)، یکی از مشتقات ویتامین A است که برای درمان آکنه های شدید پوستی (جوش) به کار می رود. این دارو موجب کاهش فعالیت و کم شدن اندازه غدد سباسه (چربی) می شود و ترشح سبوم را کم می کند.

 

جذب این دارو با غذا زیاد می شود و دفع آن از طریق ادرار و مدفوع است. این دارو به صورت کپسول های 10 و 20 میلی گرم و با نام های تجاری claravis، Amnesteen، Accutane و Sotret موجود است.

 

دکتر محمدعلی نیلفروش زاده، متخصص پوست مو به سئوالات زیر پاسخ می دهد.

 

1- آیا داروی ایزوترتینوئین برای درمان جوش های پوستی موثر است؟

ایزوترتینوئین پله آخر درمان جوش های صورت می باشد و بیشتر برای درمان جوش یا آکنه های شدید پوستی توسط پزشک متخصص تجویز می شود. ایزوترتینوئین تنها درمانی است که بر علل اصلی موثر در بروز آکنه اثر می کند.

 

2- آیا آکوتان عوارضی مثل نازایی، کاهش میل جنسی و … ندارد؟

ایزوترتینوئین عوارض متعددی دارد، بخصوص اینکه مصرف آن در دوران بارداری باعث آسیب های جدی جنین می گردد. مصرف این دارو در دوران بارداری تا 50 درصد منجر به سقط جنین می گردد و در نیمی از موارد باقیمانده هم، باعث تولد نوزاد با مشکلات قلبی-عروقی و یا اسکلتی می گردد.

تغییرات خلقی مثل افسردگی در شروع درمان با این دارو معمول است.

بیشتر عوارض جانبی این دارو در طی درمان، تداخلی با روند درمان بیمار ندارد و قابل تحمل است. از جمله آنها تشدید آکنه در شروع درمان است که در 6 درصد افراد دیده می شود که با مصرف پردنیزولون خوراکی به مدت تقریبا شش هفته، قابل بهبود است.


عوارض جلدی مخاطی نیز از عوارض شایع این دارو است که با خشکی لب و پوست و گاهی بروز درماتیت و حتی زخم همراه است که با استفاده از مرطوب کننده ها و نرم کننده های لب تا حدودی بهتر می شود. البته در صورت بروز زخم باید از کرم های حاوی آنتی بیوتیک استفاده کرد تا زخم عفونی نشود.


خشکی مخاط چشم و بینی نیز با استفاده از کرم های مخصوص قابل بهبودی است.

اثرات مضر این دارو بر احشاء داخلی غیر معمول است و بیشتر شامل سردرد است. سردرد عارضه افزایش فشار داخل مغزی است که البته خوش خیم بوده و غیر شایع است.

عارضه دیگر درد مفاصل و عضلات است که با استفاده از مسکن قابل بهبودی است.

با توجه به شواهدی که نشان می دهد این دارو بر فعالیت آنزیمی کبد و لیپیدها اثر دارد، اندازه گیری این فاکتورهای خونی لازم است و در افراد در معرض خطر مثل دیابتی ها و افراد با سابقه فامیلی افزایش چربی خون باید تکرار شود. ولی این دارو باعث نازایی و یا کاهش میل جنسی نمی شود.


 

3- آیا طول مدت درمان با داروی ایزوترتینوئین باید ممتد باشد و یا باید دوره ای مصرف کرد و دوره ای را استراحت نمود و دوباره شروع کرد؟

درمان به مدت 4 تا 6 ماه باید ادامه پیدا کند و نشان داده شود که 3 تا 5 سال پس از درمان، فرد بدون آکنه باقی می ماند، ولی معمولا یک بار درمان کافی نیست و عود نیز در بعضی موارد دیده می شود.

بهتر است دوز شروع و دوره مصرف آن با پاسخ به درمان تعیین شود. در بعضی مقالات مطرح شده که درمان با دوز کم به مدت 9 ماه و حتی تا یک سال ادامه پیدا کند.

 

 

4- داروی ایزوترتینوئین تداخلی با بارداری خانم ها ندارد؟ آیا اگر قصد بچه دار شدن نداریم می توانیم ایزوترتینوئین استفاده کنیم؟

همانطور که ذکر شد این دارو به شدت باعث بروز نواقص جنینی می شود. بنابراین قبل از شروع درمان با این دارو باید تست بارداری بدهیم و اگر جواب تست منفی بود، درمان معمولا در روز اول یا دوم پریود شروع می شود. خانم ها در سنین بارداری باید کاملا در این زمینه تحت مشاوره قرار بگیرند و از خطرات این دارو بر جنین کاملا آگاه باشند.


5- آیا درمان با داروی ایزوترتینوئین، یک درمان قطعی است و روی همه افراد جواب می دهد. اگر چنین نیست پس چرا از این روش برای همه یکسان استفاده می شود؟


این درمان در 70 درصد موارد، باعث بهبودی کامل می شود، ولی در بقیه موارد ممکن است درمان طولانی تری لازم باشد و یا اصلا پاسخ به درمان دیده نشود که علل متفاوتی از جمله اختلالات هورمونی و … می تواند داشته باشد و تا زمانی که مشکل اصلی وجود دارد، درمان ایزوترتینوئین کفایت نمی کند.

 

6- پس با توجه به عوارضی که ذکر شد به نظر می رسد باید از مصرف این دارو ترسید. آیا چنین است؟

قیمت قرص isotret hexal

واقعیت این است که باید عوارض جانبی را در نظر داشت، ولی اثرات سودمند این دارو نیز قابل چشم‌پوشی نیست و بهتر است این دارو طبق نظر پزشک مصرف گردد که با کنترل آزمایشات لازم و عوارض جانبی، بتوان اثرات سودمند این دارو را تجربه کرد.


مصرف ایزوترتینوئین در بارداری

خطراتی که به دنبال مصرف داروی ایزوترتینوئین می تواند در طول بارداری به وجود بیاید موضوعی است که ذهن بسیاری از محققین را به خود مشغول کرده است.

دکتر رضا ابراهیم زاده وصال، استاد دانشگاه و متخصص ژنتیک به سئوالات زیر پاسخ می دهد.

 

1- چه مدت زمانی داروی ایزوترتینوئین در بدن باقی می ماند و چد مدت زمانی پس از این که فردی مصرف داروی ایزوترتینوئین را قطع کرد، می تواند اقدام به بارداری کند؟

مدت زمانی دقیقی که این دارو پس از مصرف از جریان خون پاک می شود در افراد مختلف، متفاوت است و این زمان به نوع دوز مصرفی هم بستگی دارد، چون برخی خانم ها دوزهای بالای دارویی را استفاده می کنند. ولی بطور متوسط حدود چهار تا پنج روز طول می کشد تا دارو از بدن دفع شود.

پزشکان پیشنهاد می کنند در صورتی که خانمی بخواهد اقدام به بارداری کند، بهتر است مدت یک ماه از آخرین مصرف این دارو گذشته باشد.

 

2- آیا مصرف ایزوترتینوئین می تواند منجر به سقط جنین و یا مرده زایی شود؟

بله. در صورتی که خانمی در اوایل بارداری ایزوترتینوئین مصرف کند، احتمال خطر سقط جنین می تواند تا حدود 50 درصد برسد.


3- آیا مصرف ایزوترتینوئین در طول بارداری می تواند منجر به نقایص تولد شود؟


بله. ایزوترتینوئین می تواند منجر به نقایص هنگام تولد در بیش از 35 درصد نوزادانی شود که مادرانشان این دارو را در طول بارداری، خصوصا در طول سه ماهه اول بارداری مصرف کرده اند.

از جمله این نقایص می توان به اختلالات و مشکلات بینایی، شنوایی، کوچکی و یا حتی عدم وجود چشم، کوچکی فک، کوچکی سر، شکاف کام و در برخی موارد به اختلالات غده تیروئید اشاره کرد.

 

4- اگر خانمی در طول دوران بارداری این دارو را مصرف کند چه اقدامی را باید انجام دهد؟

اولین و مهم ترین اقدام، قطع سریع مصرف دارو است. باید به پزشک متخصص خود مراجعه کرده و با او مشورت کند. در سه ماهه دوم بارداری می تواند با انجام سونوگرافی از وضعیت جنین خود اطلاع پیدا کند.

سونوگرافی بسیاری از نقایص مادرزادی را مشخص می کند، ولی نوزاد می تواند پس از تولد با وجود سالم بودن از لحاظ ظاهری، مشکلات تکاملی و یادگیری داشته باشد.

مصرف این دارو باید تحت نظر پزشک متخصص باشد و حتی در دوران شیردهی هم توصیه نمی شود.

فرآوری: نیره ولدخانی

بخش سلامت تبیان


منابع:

روزنامه ایران – الهام تقی زاده

هفته نامه سلامت

 

مطالب مرتبط:

قرص آکوتان برای رفع جوش

آکنه و راه‌ های رهایی از آن

با جای جوش ‌های صورت‌ چه کنیم؟

درمان جای جوش در جوانان

20 راه کاهش جوش‌های دوران بلوغ

12 نکته برای کاهش جوش‌های صورت

برطرف کردن جای جوش ها در صورت

جوش‌هایی برای تمام فصول

10 اشتباه رایج درباره آکنه

بهبود جوش‌های صورت به سادگی

کورک چه نوع جوشی است؟

جوش های سر سیاه

روزاسه شبیه آکنه است

جوش‌ های دوران جوانی

هیچ محصولی وجود ندارد

پرداخت



مشاوره دارویی داروپین

در صورت بارداری، شیردهی، دیابت، نقص کلیوی یا کبدی قبل از مصرف دارو به پزشک یا داروساز اطلاع دهید.اگر هم زمان داروهای
دیگری مصرف می کنید برای جلوگیری از تداخلات احتمالی به پزشک یا داروساز اطلاع دهید. پزشک از عوارض احتمالی داروی شما
آگاه است بنابراین دوره درمان دارو را مطابق تجویز پزشک تکمیل و از قطع خودسرانه دارو پرهیز کنید.

قیمت قرص isotret hexal


خرید از داروپین

خرید ایزوترتینوئین کپسول خوراکی 20 mg

دارو های بدون نیاز به نسخه پزشک

خرید به هنگام و ارسال با حداقل تاخیر

محصولات آرایشی و بهداشتی

قیمت قرص isotret hexal
قیمت قرص isotret hexal
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *