قرص b17

خواص دارویی و گیاهی

قرص b17
قرص b17

 امام صادق (ع): تباهى تن ، در پرخورى است و تباهى كِشت ، در گنه ورزى و تباهى شناخت ، در ترك صلوات بر بهترين خلق خدا [يعنى پيامبر صلى الله عليه و آله ] .

هر چند ماده آمیگدالین به عنوان یک نوع ویتامین و به نام ویتامین B17 دسته بندی شده ولی در مورد استفاده از آن بحث‌های موافق و مخالف زیادی وجود دارد. طرفداران معتقدند ویتامین b17 ضد سرطان است و اخیرا خبرهایی مبتنی بر درمان تازه‌ای برای سرطان در فضای مجازی منتشر شده است.

خوشبختانه پیشرفت ارتباطات موجب شده تا سطح آگاهی افراد از بیماری‌های مختلف بالا برود اما متاسفانه اطلاعات کاملا نادرست و غیر علمی و حتی زیان رسان در این رسانه‌ها کم نیستند. با شنیدن این خبر که شاید ویتامین B17 راهی برای درمان سرطان باشد تصمیم گرفتم که مطلبی در این مورد تنظیم کنم. هر چند که ممکن است مانند بسیاری از یافته‌های علمی دیگر بعد‌ها این مطلب نیز نقض شود.

یکی از مشکلات سال‌های اخیر در جهان به ویژه در کشور ایران سرطان است که متاسفانه پیر و جوان و مرد و زن برایش تفاوتی ندارد. در سال‌های اخیر سونامی سرطان موجب نگرانی خیلی از مردم شده است.

در حالی که مبتلایان به سرطان در حال مبارزه و تلاش برای حفظ جان خود در برابر سرطان هستند کارشناسان و متخصصان و دانشمندان نیز به دنبال راهی برای درمان سرطان به جز روش‌های ویرانگری مانند پرتو درمانی و شیمی درمانی هستند.

فهرست عناوین این مطلب

قرص b17

در دهه ۱۹۷۰ میلادی، کشور آمریکا تحقیقات گسترده‌ای را درباره سرطان و راه‌های درمان آن شروع کرده بود و Sloan-Kettering یکی از مراکز تحقیقاتی سرطان به شمار می‌رفت. Ralph Moss در سال ۱۹۷۴ به این موسسه پیوست و تحقیقاتی درباره Laetrile (شکلی از ویتامین B17) انجام داد.

این اولین کشف بزرگ ماس بود و می‌توانست دنیا را تکان دهد. اما تغییرات هیئت مدیره در موسسه و گمان هایی درباره خطرات بالقوه Laetrile Amygdalin (آمیگدالین Amygdalin) باعث شد که این کشف بزرگ بالقوه در آزمایشگاه‌های موسسه خاک بخورد!

ماس که نمی‌توانست پتانسیل‌های ویتامین B17 که در آزمایش هایش مشاهده کرده بود را نادیده بگیرد در یک نشست خبری در رسانه‌ها کارفرمایش را متهم به نادیده گرفتن تحقیقات مهم‌اش کرد.

Laetrile هنوز هم در آمریکا ممنوع است!

سازمان غذا و دارو (FDA) می‌گوید که این ویتامین بسیار سمی است. اما میان پزشکان اختلاف نظر وجود دارد و بسیاری از پزشکان معتقدند که در مطالعات و تحقیقات شان چیزی مبنی بر سمی بودن این ماده پیدا نکرده اند. با این حال تحقیقات همچنان ادامه دارد و پزشکان در حال پیدا کردن نتایج مثبت در مطالعات بالینی هستند.

با وجود ممنوعیت تحقیقات زیادی پیرامون اینکه ویتامین b17 ضد سرطان است یا خیر انجام شده است.

اما توصیه ما به شما این است که به دنبال مصرف ویتامین B17 نباشید چرا که هر دارو و مکمل غذایی که تایید نشده باشد ممکن است خطراتی برای سلامتی بدن انسان در پی داشته باشد. بنابراین به دنبال راهی دیگر برای مبارزه با سرطان باشید.

بیشتر بخوانید: اسید فولیک: عوارض کمبود اسید فولیک و منابع تامین ویتامین b9 را بهتر بشناسید

بیشتر بخوانید: ویتامین B: برای تقویت حافظه و مغز ویتامین‌های گروه B را فراموش نکنید

هر چند ماده آمیگدالین Amygdalin به عنوان یک نوع ویتامین و به نام ویتامین B17 دسته بندی شده ولی در مورد استفاده از آن بحث‌های موافق و مخالف زیادی وجود دارد. طرفداران معتقدند این ویتامین می‌تواند سرطان را درمان کند.

چون ماده موثر موجود در دانه این میوه‌ها حاوی سیانید است و این ماده فقط بر روی سلول‌های سرطانی تاثیر می‌گذارد و با سلول‌های سالم کاری ندارد. در صورتی که در شیمی درمانی تمام سلول‌های فرد تحت تاثیر ماده شیمیایی که یک نوع آنتی بیوتیک فوق قوی است قرار می‌گیرند و سیستم ایمنی بدن ضعیف هم می‌شود.

طرفداران اعتقاد دارند استفاده کمی از مواد غذایی دارای ویتامین b17 یعنی دانه‌های سیب، زردآلو، آلو و هلو خطرناک نیست و میزان کم سیانید Cyanide نه تنها خطرناک نیست که درمان کننده هم هست.

مخالفان استفاده از این ویتامین، با استناد به مطالعات سال ۱۹۷۷ در ایالات متحده آمریکا سمی بودن این ویتامین را اعلام خطری برای مصرف آن می‌دانند. مخصوصا که اعتقاددارند بسیاری از مردم ممکن است در مصرف آن رعایت اعتدال را نکنند. به همین دلیل استفاده و خوردن هسته این میوه‌ها به عنوان یک ماده سمی در آمریکا ممنوع است.

هسته این میوه‌ها در صورتی که به میزان کم یا در حد اعتدال مصرف شود.؛ باعث کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و درست مثل مسکن درد را از بین می‌برد.

ویتامین B17 حاوی تیتان سدیم Thiocyanate است که باعث کاهش فشارخون می‌شود. افرادی که فشار خون دارند همیشه باید فشار خون را در حد طبیعی نگه دارند چون بالا و پایین رفتن فشارخون به رگ‌ها و عروق خونی صدمه زده، بزرگ شدن قلب و بیماری‌های قلبی و انواع سکته را به دنبال دارد.

در این مورد بین موافقان و مخالفان استفاده از ویتامین B17 موجود در هسته این نوع میوه‌های بحث و جدل‌های زیادی وجود دارد. مخالفان آن را سمی و تاثیر آن را بر درمان سرطان هیچ یا بسیار کم می‌دانند. برعکس موافقان معتقدند سیانید موجود در این هسته‌ها سلول‌های سرطانی را درمان کرده و آن‌ها را به حالت طبیعی بر می‌گرداند.

بیشتر بخوانید: نوروبیون: فواید، تداخل دارویی و عوارض جانبی آمپول ویتامین B12 و نوروبیون

در این مورد تحقیقات معتبری وجود دارد که استفاده کمی از هسته این نوع میوه‌ها نه تنها مضر نیست بلکه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع انواع عفونت‌ها می‌شود. طب سنتی ایران گواه خوبی بر این ادعا است. طبق طب سنتی ایران این میوه‌ها طبع سردی دارند. در صورتی که هسته آن‌ها طبع گرم دارد و اثرات طبع سرد را از بین می‌برد. به همین دلیل توصیه می‌شود بعد از خوردن این میوه‌ها یکی دو هسته آن هم خورده شود.

آمیگدالین یا همان ویتامین B17  یکی از روش‌های طب سنتی در کاهش و رفع درد  است و درست مثل مسکن عمل می‌کند. حتی در افراد مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی هستند، استفاده کمی از این ویتامین باعث رفع درد و حالت‌های آزار دهنده بعد از دریافت دارو می‌شود.

بیشتر بخوانید: ویتامین B3 (نیاسین): خواص و علائم کمبود ویتامین b3 و مواد غذایی حاوی نیاسین

مواد غذایی دارای ویتامین b17 بیشتر در هسته میوه‌های زیر است:

مواد غذایی دارای ویتامین b17 دانه هایی مثل ارزن، کنجد، گندم سیاه، تخم کدو، و میوه هایی مثل تمشک، بلوبری، انواع توت است و حتی در توت فرنگی میزان بسیار کمی از این ویتامین وجود دارد.

در برگ‌های اکالیپتوس و جوانه گیاهانی مثل بامبو، باقلا، یونجه این  ویتامین به میزان کمی وجود دارد. به همین دلیل بعضی افراد به دلیل حساسیت شدید به باقلا یا توت فرنگی بهتر است از این دو منبع به هیچ وجه استفاده نکنند. در واقع حساسیت نه به دلیل ویتامین B17 بلکه به دلیل حساسیتی است که فرد به مواد موجود در باقلا و توت فرنگی دارد.

بیشتر بخوانید: ویتامین B12: خواص ویتامین B12، علائم و خطرهای کمبود این ویتامین را بشناسید

گلیکوزید سینوژنیک cyanogenic glycoside ترکیب اصلی این ویتامین است. به همین دلیل با ورود به بدن به هیدروژن سیانید تبدیل می‌شود که مصرف زیاد آن خاصیت سمی شدن دارد. اگر این ماده زیاد و بیش از حد متعادل مصرف شود درست مثل بادام تلخ سمی بوده و دارای عوارضی مثل : گیجی، سردرد. تنگی نفس. شکم درد، استفراغ و تهوع، مشکل در خواب و ضعف بدن می‌شود.

در بعضی از افراد فکر به خودکشی نیز مشاهده شده است. چرا که مصرف زیاد و سمی شدن بدن بر روی سیستم عصبی اثر گذاشته مخابره پیام‌های عصبی را با اختلال مواجه می‌کند. همین عوارض بخصوص بعد از تحقیقات سال ۱۹۷۷ باعث شده تا بسیاری افراد دیگر از ویتامین B17  مواد غذایی دارای ویتامین b17 و موجود در هسته این میوه‌ها استفاده نکنند.

سابق بر این با مصرف یک هلو یا ۴ یا ۵ عدد زردآلو هسته آن هم شکسته و خورده می‌شد و اتفاقی هم نمی‌افتاد. یا در میان یک مشت بادام یک بادام تلخ هم بود. یا موقع تهیه مربای این نوع میوه‌ها هسته آن را هم به میزان کمی خرد کرده و داخل مربا می‌ریختند. با این روش هم ویتامین B17 بدن تامین می‌شد و هم خطر سمی شدن وجود نداشت.

به قطع یقین میزان مصرف هر ویتامین یا ماده معدنی مورد نیاز بدن حد خاصی ندارد و کم یا زیاد شدن آن عوارض نامطلوبی خواهد داشت. پس چه بهتر که ویتامین B17 را از منابع طبیعی آن و نه از مکمل‌های دارویی دریافت کنید. بهترین روش هم استفاده بسیار کم مثلا برای هلو یک هسته و برای زردآلو یکی دو هسته است.

بیشتر بخوانید: کولین: خطرات کمبود ویتامین کولین و غذاهای حاوی این ویتامین را بشناسید


رضا


18 آبان 1395 at 23:58

سلام
باید منظور استفاده از خود هسته زردآلو و هلو باشد که حاوی ویتامین b17 می باشد نه قرص یا مکمل غذایی حاوی این ویتامین .
این مطلب وجود دارد که در هسته میوه جات موادی وجود دارد که اثرات مضر مواد موثره ای مانند ویتامین b17 را در صورت وجود کم می کنند پس باید خود هسته این میوه ها استفاده شود نه اسانس و یا مکمل و یا قرص ویتامین b17.
یکی از اشکالات بزرگ طب جدید و شرکتهای دارو سازی همین است که برای منافع خود می خواهند که همه ویتامینها و مواد موثره موجود در گیاهان یا میوه جات را تبدیل به قرص کنند در حالی که نمی دانند( یا خودشان را به نادانی می زنند) که ماده موثره به تنهایی ممکن است مضر باشد در حالی که در خود میوه و یا سبزی مواد دیگری وجود دارند که اثرات مضر مواد موثره را ( در صورت وجود ) خنثی و یا خیلی کم می کنند
ضمن اینکه یکی دیگر از مواد غذایی که به نظر من سلطان مواد غذایی مفید برای بدن انسان می باشد جوانه گندم است که در آن انواع ویتامینها و اسیدهای آمینه مفید برای بدن وجود دارد که اگر با آب لیمو ترش تازه( نه آبلیمو مانده) و روغن زیتون تصفیه نشده و طبیعی استفاده شود فوق العاده می شود و می توان برای درمان طیف وسیعی از بیماریها مفید باشد. این ترکیب ضد یبوست نیز می باشد( که یبوست مادربیماریهاست )
با تشکر


مصطفی جهان پناه


3 آبان 1396 at 6:12

درود!
من مردی بالای ۴۰ سال، متعهل دارای دو فرزند، سرحال و شاداب و تندرست تا حالا به هیج بیماری دچار نشده ام و هیچ دارویی مصرف نکرده ام، جالب اینکه از کودکی تا حالا هسته ی بسیاری از میوه ها را خورده ام، خصوصا هسته ی هلو، قیسی، زردآلو و…
سخت بر این باورم در خوردن و آشامیدن حلال های خداوند هیچ ضرری نیست بلکه کلید درمان همه ی دردها در آنهاست، فقط باید میانه نگه داشت که میانه روی در هر کاری نکوست.
عاشق صبحانه، دوست نهار و دشمن شام باشید.
جهان پناه ۰۹۱۱۲۴۱۸۴۵۲قرص b17


قلی


23 آبان 1396 at 21:17

سلام بزرگوار در زندگی اهل بیت از خوردن ناهار نهی شده و به خوردن شام توصیه شده و نخوردن شام رو خراب کننده ی بدن دانسته اند


زارعی


27 آذر 1397 at 9:31

فروش “روغن ارده” اردکان و “روغن زیتون” رودبار

قیمت مناسب به دلیل حذف واسطه

روغن زیتون شهرستان رودبار خالص تصفیه نشده و با بوی ملایم زیتون و برای کم شدن قیمت با روغن‌های تفاله زیتون و مشابه مخلوط نشده
روغن ارده و کنجد شهرستان اردکان‌یزد از بهترین و معروفترین روغن موجود در بازار می‌باشد
این روغن نیز معمولی و تصفیه نشده و با بوی ملایم می‌باشد

هر دو روغن فاقد مواد نگه‌دارنده می‌باشد و ۱۰۰% خالص و طبیعی می‌باشد

تماس یا پیامک : ۰۹۱۳۵۲۰۶۵۹۷ زارعی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن

وب‌سایت



Current ye@r *


Leave this field empty

31+ رمان غرور و تعصب Pride and Prejudice اثر جین آستن Jane Austen که در سال ۱۷۹۶ نوشته شده است اما تا…

31+ فیلم E.T. the Extra-Terrestrial از ساخته‌های استیون اسپیلبرگ Steven Spielberg کارگردان به نام سینمای جهان و محصول ۱۹۸۲ سینمای هالیوود. تحفه…

31+ روانشناسی عکس پروفایل و ارتباط عکس پروفایل با شخصیت افراد یکی از مباحث این روزهای علم روانشناسی است. شبکه‌های اجتماعی که…

31+ Samsung Galaxy M40 اسمارت فونی بسیار زیبا است که تعادل خوبی در بین قسمت‌های مختلف آن دیده می‌شود، هرچند که از…

31+ آیا تا به حال کفش‌های چوبی را از نزدیک دیده اید. همه‌ی ما صدای پاهای پینوکیو را در کارتون‌های بچگی‌مان به…

31+ طبیعت همیشه راه حل‌های بهتری برای انسان دارد. استفاده از دستورهای طبیعی کمترین…

31+ علائم کم خونی در بدن بسیار است و باید جدی گرفته شود و…

31+ بیماری سلفی گرفتن بیماری قرن حاضر به شمار می‌رود. سلفی گرفتن این روزها…

31+ چندگانگی شخصیت در انسان سبب بروز اختلالاتی در روان و اختلال شخصیت می‌شود. آلیس…

31+ ترک عادت که از کودکی در وجودمان نهادینه شده شاید کار سختی به…

Copyright © 2019 – Netnevesht


نام کاربری


رمز عبور

مرا به خاطر داشته باش

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟


نام کاربری یا ایمیل:


ورود| ثبت نام

نام کاربری یا نشانی ایمیل

رمز

مرا به خاطر بسپار

استفاده از این ویتامین در سال ۱۹۸۰ توسط FDA ممنوع شد درحالیکه برخی از دیگر پزشکان، آن را به عنوانی درمانی برای سرطان معرفی می‌کنند.قرص b17

استفاده از ویتامین B17 در سال ۱۹۸۰ توسط FDA (سازمان غذا و دارو) ممنوع شد درحالیکه برخی از دیگر پزشکان، آن را به عنوانی درمانی برای سرطان معرفی می‌کردند. این اختلاف نظر بر سر بی‌زیان بودن ویتامین B17 همچنان ادامه دارد. این ویتامین فقط یک بار وارد بازار شد و بعد از آن عملا بدون هیچ ردی در جامعه پزشکی ناپدید شد. اما امروزه با جستجوی اینترنتی این ویتامین، مقاله‌ها و مطالبی ارائه می‌شود که گاه از این ماده مغذی به عنوان یک معجزه درمانی، حمایت و یا از آن به عنوان یک حقه، بدگویی می‌کنند.

ویتامین B17 با نام های دیگر آمیگدالین و لائتریل، یک ماده مغذی گلیکوزیدی است که طبق نظر طب جایگزین با پیشگیری از سرطان در ارتباط است. همچنین ادعا‌های غیرکتبی نیز وجود دارد که به اثر درمانی آن بر سرطان اشاره دارد. ویتامین B17 از منابع غذایی طبیعی مشتق شده است و به طور فراوان در دانه‌های گیاهی خانواده prunasin وجود دارد؛ مانند زردآلو و سیب. این ویتامین B17 در تعامل با دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها مانند ویتامین‌های A، C و E است و همراه با آنزیم های پانکراسی باعث شکستن و حذف کردن سلول های مضرر از بدن می شود. این کار باعث سم‌زدایی می شود و برای ایمنی و پیشگیری از بیماری مفید است.

ویتامین B17 با نلم علمی  mandelonitrile beta-D-gentiobioside، یک nitriloside در نظر گرفته می‌شود که در واقع یک ماده‌ی طبیعی حاوی سیانید است. لائتریل فرم عصاره این ویتامین می‌باشد که با تولید هیدروژن سیانید، به عنوان معروف ترین ماده برای پیشگیری از سرطان به طور بالقوه شناخته شده است. این ترکیب سودمند به درون بافت‌های بدن آزاد می‌شود و سلول های جهش‌یافته را از بین می‌برد. با وجود اینکه آزمایش‌های رسمی بیشتری لازم است تا اثرات ویتامین B17 اثبات شود، اما بسیاری از پزشکان طب جایگزین از این ماده برای افزایش ایمنی استفاده می‌کنند.

مقاله‌ی مرتبط: با ویتامین B6 آشنا شوید!

به طور کلی، نتایج بررسی اثرات ضد سرطانی ویتامین B17 درهم آمیخته شده‌اند. بعضی ها نشان می‌دهند این ویتامین در جلوگیری از بروز سرطان مفید است و گسترش سلول‌های سرطانی را به حداقل می‌رساند، درحالیکه نتایج دیگر نشان می‌دهد ویتامین B17 هیچ تاثیری بر سلول های سرطانی ندارد. اما بسیاری از پزشکان بر این باورند که لائتریل ویتامین در درمان سرطان بسیار خوب است و بسیاری نیز معتقدند نباید از آن به عنوان یک درمان اولیه در بیماران سرطانی استفاده کرد بلکه توصیه می کنند که از آن به عنوان یک مکمل موثر استفاده شود.

ویتامین B17، به خصوص در فرم D-آمیگدالین ممکن است با تاثیر بر رشد سلول‌های سرطانی و تومورها کمک کننده باشد چرا که باعث ایجاد اثرات کشندگی انتخابی بر روی سلول‌های جهش یافته می‌شود که آپاپتوز نام دارد. آپوپتوز یک مکانیسم مرگ سلولی برنامه‌ریزی شده است و به عنوان بخش مهمی از درمان سرطان در نظر گرفته می‌شود. ترکیبات ویتامین B17، سلول های سرطانی را آسان‌تر از سلول‌های طبیعی و سالم می‌کشد و این یک توانایی مهم آن‌هاست.

حتما بخوانید: سرطان چیست و چگونه باعث مرگ می‌شود؟

مطالعه ای که توسط دپارتمان فیزیولوژی دانشگاه کیونگ‌هی در کره جنوبی انجام شد، نشان داد هنگامی که عصاره آمیگدالین با سلول های پروستات سرطانی انسان ترکیب شود، عصاره به طور قابل توجهی به القاء آپوپتوز در سلول های سرطانی پروستات کمک می‌کند. محققان نتیجه گرفتند که آمیگدالین می‌تواند درمان طبیعی برای سرطان پروستات باشد. از سوی دیگر،در مطالعات دیگری که با استفاده از سلول‌های ریه و سرطان پستان انسان انجام شد، هیچ اثراتی از ویتامین B17 در توقف رشد تومور و سلول های سرطانی مشاهده نشد. برای همین در جامعه پزشکی هنوز هم در استفاده از این ویتامین در درمان سرطان توافقی حاصل نشده است.

ویتامین B17 شامل خواص ویژه ای است که باعث کم کردن سرعت شیوع بیماری با کشتن سلول‌های مضر در سراسر بدن می‌شود. اما این راه هنوز به طور کامل شناخته شده نیست. مطالعه ای که در مجله بین المللی تابش و زیست شناسی منتشر شد نشان داد، آمیگدالین ویتامین B17 با افزایش توانایی سلول‌های سفید خون بیمار برای حمله به سلول‌های مضر، سیستم ایمنی را تحریک میکند. یکی از نظریه‌ها راجع به اثرات ویتامین B17 می‌گوید که تبدیل سلول‌های نرمال به سلول‌های خطرناک که می‌تواند باعث بیماری شود به طور معمول با آنزیم‌های مفید تولید شده در داخل لوزالمعده، جلوگیری می‌شود. بنابراین ویتامین B17 ممکن است با افزایش تولید آنزیم های پانکراسی که خواص مضر در بدن را از بین می‌برد، کمک کند. همچنین به نظر می‌رسد که این ویتامین با حمایت از عملکرد کبد، باعث افزایش سم زدایی در بدن می‌شود. رهایی بدن از سموم، سلول‌های بدخیم و دیگر مواد بالقوه مضر، قبل از آن که باعث بیماری یا بیماری های مزمن جدی شود، باعث افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود. در رابطه به دیگر مکانیسم‌های تاثیر ویتامین B17 می‌توان گفت زمانی که ویتامین B17 سیانید منتشر می‌کند، باعث افزایش اسیدیته تومورها و تخریب سلول‌های مضر در تومورها می‌شود.

در موردی که در سال ۱۹۶۲ منتشر شد، هنگامی که بیماران با طیف گسترده ای از دوزهای مختلف ویتامین B17 لائتریل، به صورت داخل وریدی تحت درمان قرار گرفتند، تسکین درد اولین علامتی بود که گزارش شد. برخی از دیگر پاسخ‌های بیماران شامل کاهش آدنوپاتی (تورم غدد لنفاوی) و کاهش اندازه تومور بود. با این حال بیماران به طور طوالانی مدت تحت نظر قرار گرفته نشدند تا مشخص شود که آیا با توقف مصرف ویتامین، درد ادامه می‌یابد یا خیر. برای همین سخت است که بگوییم ویتامین B17 می تواند به عنوان مسکن درد طبیعی برای شرایط دیگر مانند آرتریت استفاده شود.

مقاله‌ی مرتبط: آیا دانشمندان پاسخی برای دردهای شدید و مزمن پیدا کرده‌اند؟

ویتامین B17 به علت تشکیل تیوسیانات، عاملی قدرتمند کاهنده فشار خون، باعث کاهش فشار خون می‌شود. با این حال، مشخص نیست که می‌توان از آن به عنوان درمان موثر دراز مدت استفاده کرد یا اینکه اثر موقتی دارد.

ویتامین B17 هنگامی که متابولیزه می‌شود، باعث تولید بتا گلوکوزیداز آنزیمی می‌شود که با باکتری های روده در سم زدایی از بدن و کاهش فشار خون در تعامل است. این به طور معمول برای بسیاری از افراد خطر ندارد و حتی ممکن است برای برخی مفید باشد، اما این مهم است که هنگامی که برای فشار خون بالا دارو درمانی می کنید، دیگر لازم نیست از این ویتامین استفاده کنید.

اگر مشکل قلبی دارید که ناگهان باعث افت فشار خونتان می شود، بهتر است از ویتامین B17 استفاده نکنید.

حتما بخوانید: فشار خون بالا (پرفشاری خون)؛ آشنایی، پیشگیری و درمان

اگر چه بسیاری از مطالعات نشان داده است که مصرف ویتامین B17 برای انسان بی‌ضرر است، اما اطلاعات بیشتری لازم است تا دوز موثر و بی‌خطر مشخص شود و از واکنش‌های سمی احتمالی و عوارض جانبی طولانی مدت با دوز بالا جلوگیری شود. هنگامی که ویتامین B17 به صورت خوراکی مصرف شود، سمیت ناشی از مسمومیت با سیانید بسیار بالاتر است، چرا که به خاطر باکتری‌های روده حاوی آنزیم هایی است که انتشار سیانید موجود در ویتامین B17 را بیشتر می‌کند که باعث می‌شود تاثیر آن بسیار شدیدتر شود و سریع‌تر عمل کند. با این حال، هنگامی که ویتامین B17 لائتریل تزریق می شود، این به ندرت رخ می‌دهد.

از آنجا که شواهد نامشخص است، توصیه می شود که از مواد غذایی حاوی ویتامین B17 بالا استفاده شود تا مکمل های آن.

مقاله مرتبط: منابع گیاهی ویتامین B-12

می توان گفت استفاده از ویتامین B17 روش درمانی جدیدی نیست چرا که بادام تلخ، یکی دیگر از منابع ویتامین B17، به عنوان یک درمان سنتی برای هزاران سال توسط فرهنگ های مختلف استفاده شده است. از جمله از جمله مصریان باستان، چینی ها و هندیان پوئبلو. ترکیبات موجود در ویتامین B17 در حدود سال ۱۸۰۲ توسط یک شیمیدان کشف شد. او فهمید که با تقطیر کردن آب از بادام تلخ،  اسید هیدروسیانیک آزاد می شود و این می تواند به فرم آمیگدالین که فرم فعال ویتامین B17 است، خالص سازی شود.

ویتامین B17 در قالب لائتریل، اولین بار به عنوان یک روش درمان سرطان در روسیه در اواسط ۱۸۰۰ سال مورد استفاده قرار گرفت و سپس در سال ۱۹۲۰ به ایالات متحده گسترش یافت. تا سال ۱۹۷۰ لائیتریل به عنوان یک عامل ضد سرطان محبوبیت یافت بطوریکه  ۷۰۰۰۰ نفر در ایالات متحده از این ویتامین برای درمان سرطان استفاده می کنند.

امروزه ویتامین B17 در قالب لائتریل برای پیشگیری از سرطان یا درمان آن در ایالت متحده مورد تایید نیست. دلیل آن این است که شواهد کمی مبنی بر بی خطر بودن آن وجود دارد.

درحالیکه این ویتامین به یک ماده ممنوع شده برای خرده فروشان تبدیل شده، اما استفاده از آن غیر قانونی نیست. بنابراین، برخی از پزشکان هنوز هم از ویتامین B17 در قالب لائتریل برای درمان سرطان استفاده می کنند. آنها اغلب این مکمل و عصاره ها را از مکزیک، جای که ویتامین B17 به عنوان اهداف دارویی تولید می شوند، به دست می آورند.

در حال حاضر ارزش روزانه ویتامین B17 توسط دپارتمان کشاورزی ایالات متحده (USDA) منتشر نشده است اما بسیاری از پزشکان متخصص برای درمان سرطان از مقادیر بالای این ویتامین استفاده می کنند، بدون آنکه اثرات جانبی آن را مشاهده کنند.

ویتامین B17 توسط بسیاری بسیاری از افراد سالم و کسانی که از یک بیماری جدی مانند سرطان رنج نمی برند، استفاده نمی شود. بنابراین تعیین بهترین دوز پیشگیرانه ممکن است بدون شواهد و یا تحقیقات بیشتر سخت باشد.

بنا به یک گزارش در مجله انجمن پزشکی آمریکا، ویتامین B17، در قالب آمیگدالین، می توان تا ۴/۵ گرم در روز به صورت داخل وریدی تزریق شود بدون آنکه هیچ شواهد بالینی یا آزمایشگاهی از واکنش های سمی یافته شود.

برای حمایت از سیستم ایمنی بدن، لازم است که ویتامین B17 به طور طبیعی از طریق مواد غذایی (همانطور که در بالا لیست شده است) مصرف شود. گرفتن غذای کامل بدین معنی نیست که لزوما باید از مکمل های غذایی استفاده کرد.

غذاهای سرشار از ویتامین B17 عبارتند از؛

بسیاری از موارد نشان می دهد که ویتامین B17 معمولا به خوبی تحمل می شود و ایجاد مسمومیت و آسیب نمی کند.  اما برخی از مردم عوارض جانبی همراه با علائم مسمومیت با سیانید راتجربه می کنند. سیانید نوعی سم است که  باعث طیف وسیعی از عوارض جانبی می شود؛ از جمله تهوع و استفراغ، سردرد، سرگیجه، تغییر رنگ پوست ناشی از هموگلوبین محروم شده از اکسیژن، آسیب کبدی، فشار خون پایین، سردرگمی ذهنی و حتی مرگ است.

ویتامین B17 خوراکی نسبت به لائتریل تزریقی بیشتر خطرناک است و مسمومیت با سیانید در آن شدید تر است. این عوارض جانبی به دنبال خوردن بادام خام و میوه ها و سبزیجاتی که حاوی آنزیم بتا گلوکوزیداز است (کرفس ، هلو، جوانه لوبیا و هویج) افزایش می یابند.

محققان راهی را پیدا کرده‌اند که می‌توانند سلول‌های سرطانی را از مقاومت در برابر شیمی‌درمانی بازدارند.

محققان مرکز Weill Cornell، در مطالعه‌ی جدید خود توانایی مجموعه ابزار جدید خود برای پایش تکامل اپی ژنتیکی سرطان را می‌سنجند.

یک سری آزمایش‌ و چکاپ‌ هایی باید به صورت دوره‌ای برای بررسی سلامتی فرد انجام شوند.قرص b17

قبل از مصرف دارو برای درمان یبوست از سرکه سیب استفاده کنید.

چگونه آلزایمر را سریع و با دقت بالا تشخیص دهیم؟

چند نفر امروز با شما صحبت کردند؟ این احتمال وجود دارد که بیشتر آن ها به شما دروغ تحویل داده اند…

دانشجوی پزشکی

سلام سوالی دارم اینکه باوجود پیشرفت علم چرادارویی برای درمان ساخته نمیشود داروهای کنونی جزدرد رنج برای بیمارسرطانی چیزدیگری عاید مریض نمیشود چراتحقیق نمیشود چه دارویی درمان سرطان هست مثلا چرا کسی نیامددرمورد داروی دکتر سیمونسینی بیکربنات وپروتکل درمانی اوتحقیق وامتحان نکرده چرا اف دی ا امریکا فقط داروی کشنده پولساز برای امپریالیسم را فقط تایید میکند امیدوارم روزی انسانی پیداشود وداروی درمان بسازد

چرا باوجود پیشرفت علم دارو برای درمان سرطان درست نمیکنند داروهای مورد تایید fdaجززجربرای مریض سودی دیگری به جز پرکردن جیب کمپانی داروسازی ندارد حال سوال اینجاست که چرادرمورد داروی سیمونسینی بیکربنات ویا داروی دیگری تحقیق نمشود همان کمپانی ها بمب اتم درست میکنند تا بتوانند چپاول بیشتر بکنند تازه وسیله سموم مریضی درست میکنند تا سود بیشتری نصیبشان شود امیدوارم انسانی پیداشود داروی درمان مریض سرطان بسازد

جوابش مشخصه چون صنعته بسیار پرسودی هست سرطان ساخته دست بشر هست و برای اینکه عده تی ثروتشون زیاد بشه و دارو هاشون فروش بره باید در چرخه زندگی وجود داشته باشه گسترش این همه گوشی های هوشمند و ماهواره نیز مرتبط با این صنعت و این دو مدام در حال باح دادن به یکدیگر هستند

درود. واقعا مطلب خوب و کاملی بود. قبلا یک مقاله به زبان انگلیسی در مورد ویتامین B17 خونده بودم, ولی به خوبی این مطلب نبود. سپاس از شما

ممنون از شما و همراهیتون

سلام دوستان اگر کسی نیاز به ویتامین b17 داشت من به مقدار محدودی دارم و میتونم به قیمت خریدم در اختیار بذارم ۰۹۱۲۸۹۵۳۰۹۵

سلام بنرهای تبلیغاتی خواندن مطالب سایت رو با مشکل مواجه کرده لطفا بررسی و رفع عیب بفرمائید

سلام مدتی است که خانومم به سرطان سینه مبتلا شده تصمیم داریم فقط از ویتامینb17 استفاده کنیم و چون منبع طبیعی ان در هسته زرد الو موجود هست مرتب از این هسته استفاده میکنیم سوال من اینجاست روزانه چند عدد باید مصرف کنیم؟؟؟

خب آخه وقتی پول نداری .. چطوری می تونی یک همچین مواد غذایی رو تهیه کنی…

فوق العاده بود کاملا مفید و علمی فقط اگه بخوایم ویتامین b17 بدنمون را تامین کنیم چه مقدار هسته سیب یا میوه های دیگه رو مصرف کنیم که خطر هم نداشته باشه؟؟ ممنون از راهنماییتون.قرص چطور نداره؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

زندگی روزمره پر از داستان‌ها و اتفاقات عجیب است. داستان‌هایی که با «دانستن» شاید بتوان پایان شیرین‌تری برایشان رقم زد. دکتر مجازی مفتخر است که به‌عنوان یکی از معتبر‌ترین رسانه‌های علمی کشور، زندگی خوانندگان خود را با دانش روز بشریت پیوند می‌دهد. این وب‌سایت فعالیت خود را در تابستان ۱۳۹۵ آغاز نموده است.

برای دریافت جدیدترین‌های دنیای علم عضو خبرنامه ما شوید

 

 

 

 

 

قرص b17

اگر نمیخواهید این بیماری وحشتناک را تجربه کنید – زردآلو و انواع توت ها را به عنوان یک منبع خوشمزه از ویتامین ها و عناصر کمیاب و همچنین پیشگیری از بسیاری از بیماری ها مصرف کنید. حداقل به کسانی که به خواص شفابخش B17 اعتقاد دارند توصیه می شود.

 

 

 

 

سردرد

تنگی نفس

شکم درد

استفراغ و تهوع

مشکل در خواب و ضعف بدن

 

 

کدام محصول شامل B17 است

 

 

گنبد نمکی جاشک عکس

عکس

دانشمندان دریافته اند که زندگی طولانی تر به سرعت پیاده روی بستگی دارد

پزشکی

برای ارسال نظر، لطفا وارد حساب خود شوید یا ثبت نام نمایید.

در حال حاضر اطلاعات زیادی در مورد مکمل های غذایی و ویتامین ها وجود دارد.

ویتامین N یا اکسیر جوانی در جهان با نام های بسیاری شناخته شده است.

ویتامین B1 یک ترکیب محلول در آب است که به سرعت در محیط قلیایی و در

سبز یا بنفش؟  تفاوت ریحان در رنگ های مختلف چیست

فرنی گندم سیاه یکی از محبوب ترین غذاها در بین ورزشکاران است.

علاوه بر این ، ویتامین E مسئول وضعیت پوست است.

آیا بیماری اسکولیوز همیشه از وضعیت نشستن غلط ناشی می شود؟

به هر حال، ناخن می تواند در مورد نقض جدی در بدن بگوید.

با میومای رحم چه کار باید کرد و چه عوامل افزایش احتمال بیماری

پیشرفت و تشکیل سنگ کلیه توسط عوامل مختلف، از جمله تغذیه و حتی منطقه ای که

گروه خونی B به بسیاری از بیماری ها مقاوم هستند

در بازار، ما انواع نوتروپیک ها را می بینیم که واقعا مکمل های تقویت حافظه نیستند.

امروزه رژیم غذایی بر اساس گروه خون یکی از محبوب ترین روش های بهبود و اصلاح وزن

محصولات حاوی آهن مانند هماتینیک یک عامل مهم مسمومیت مرگبار در کودکان زیر 6 سال

قرص آتورواستاتین بدون توجه به غذا 1 بار در روز مصرف می شود.قرص b17

ویتامین‌ها و مکمل‌ها می‌توانند به بهبود علائم اختلال ADHD کمک کنند؟

میل شدید به ترشی نشانه چیست، علت هوس خوردن شیرینی، علت هوس بستنی

15 عادت غذایی خطرناک که باعث مرگ زودرس می شوند

کیسه صفرا یک عضو کوچک در بدن انسان است، اما نقش بسیار مهمی در بدن دارد

ملخ ها و کرم های ابریشم حاوی مقادیر زیادی از پروتئین و آنتی اکسیدان ها هستند.

از آب گوجه فرنگی فقط در فرم طبیعی گوجه فرنگی، بدون افزودن نمک و رنگ استفاده شود.

برای ایرانی ها، کوینولا بسیار آشنا نیست، اما افرادی که نظارت بر سلامت

تقریبا در این دوره های تاریخ ما، گروه دوم خونی یعنی گروه خونی A  ظاهر شد.

این رژیم غذایی باید به مدت دو هفته دنبال شود…..

پوسته کاکائو به افرادی که می خواهند وزن کمتری داشته باشند کمک خواهد کرد.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت سیارک محفوظ است.



       

«سرطان یک مرض نیست، بلکه کمبود ویتامین B17 است… این را بدانید که مرضی به نام سرطان وجود ندارد؛ سرطان عبارت است از: کمبود ویتامین B17… و چیز دیگری جز این نیست! از کیمیای طبی، جراحی یا خوردن دواهای با عوارض سنگین خودداری کنید. چون برخی از سرطان درآمدهای نجومی کسب می‌کنند، کسی موضوع را برملا نمی‌کند! شما باور نکنید و هر روز فقط 15 تا 20 عدد هسته زردآلو بخورید! نترسید! شما فقط کمبود ویتامین B17 دارید! و…»

شما هم این متن را در گروه‌های تلگرامی دیده‌اید؟! و حتما هم مثل من خوشحال شده‌اید که بالاخره راهی برای خلاصی از این بیماری سخت پیدا شده؟! حتما کلی هم تعجب کردید که چه ساده می‌شود درمانش کرد و چه دنیای بدی است که از همه‌ چیز سوءاستفاده می‌شود! اما خب راستش را بخواهید، اگر عمیق‌تر به این موضوع فکر کنید، متوجه می‌شوید یک جای کار می‌لنگد! نمی‌شود به همین سادگی باشد و همه غافل مانده باشند! ویتامین‌ها قطعا نقش مهمی در زندگی ما و سلامت‌مان دارند اما آیا واقعا ویتامینی داریم که به تنهایی بتواند در مقابل غول سرطان مقاومت کند؟! همین سوالات باعث شد سراغ دکتر بیتا کلاغچی، دانشیار گروه رادیوتراپی آنکولوژی دانشگاه تهران برویم تا ببینیم نظر وی در این مورد چیست. شما هم این مطلب را بخوانید و ببینید آیا ویتامین B17 همان معجزه‌ای است که منتظرش بودید؟! با ما همراه باشید.قرص b17

دربارهB17  بیشتر بدانید

لئتریل یا همان ویتامین B17 عمدتا فرم مصنوعی ماده‌ای طبیعی به نام آمیگدالین است. آمیگدالین ماده‌ای گیاهی است که در مغزهای خام و هسته بسیاری از میوه‌ها، به‌خصوص در هسته زردآلو وجود دارد. البته در گیاهانی مثل لوبیای لیما، شبدر و ذرت خوشه‌ای هم پیدا می‌شود.  در دهه 1970، لئتریل به‌طور وسیعی به‌عنوان یک ماده ضدسرطان، به تنهایی یا به‌عنوان بخشی از یک رژیم مشخص، شامل دوز بالایی از مکمل‌های ویتامینی و آنزیم‌های لوزالمعده شناخته می‌شد. اما هیچ مدرک علمی وجود ندارد که لئتریل یا آمیگدالین می‌تواند سرطان یا هر بیماری دیگری را درمان کند. با وجود این، همچنان به‌عنوان درمان جایگزین سرطان مورداستفاده قرار می‌گیرد؛ درمان جایگزین یعنی مردم به جای درمان‌های مرسوم سرطان مثل دارودرمانی یا رادیوتراپی از آن استفاده می‌کنند.

با این تفاسیر اصلا توصیه نمی‌شود که بیماران سرطانی درمان‌های متداول خود را به درمان‌های جایگزین، مثل لئتریل، تغییر دهند. ضمن اینکه این ماده می‌تواند در بعضی افراد عوارض جدی ایجاد کند بنابراین حتی مصرف آن در کنار درمان سرطان، بدون مجوز و مشورت پزشک، اصلا توصیه نمی‌شود.                                                                                                                 

آیا سرطان را درمان می‌کند؟

با اینکه هنوز هیچ مدرکی پیدا نشده که نشان دهد این ماده به درمان سرطان کمک می‌کند، اما بعضی‌ها اصرار دارند از آن استفاده کنند و فکر می‌کنند این ماده سلامت و سطح انرژی‌شان را افزایش داده، باعث سم‌زدایی و پاک‌سازی بدن‌شان می‌شود و عمرشان را طولانی‌تر می‌کند.این ماده که به شکل‌های آمپول، قرص، لوسیون پوست و شیاف تولید می‌شود، اگر به صورت قرص مصرف شود، بیشتر از نوع تزریقی آن عوارض جانبی دارد، چراکه باکتری‌های گوارشی و آنزیم‌هایی که پیوند سلولی غذاهای‌مان را می‌شکنند، لئتریل را هم تجزیه کرده و سیانیدش را آزاد می‌کند.

چه عوارضی دارد؟

با تجزیه لئتریل سیانید به‌دست می‌آید که نوعی سم است، بنابراین عوارض مصرف آمیگدالین مشابه سیانید است و شامل تب، بیماری، سردرد، گیجی، آسیب کبدی، افتادگی پلک، کمبود اکسیژن در بافت‌های بدن، افت فشار خون، آسیب اعصاب و در نتیجه آن به‌هم خوردن تعادل و سختی در راه رفتن، کما و حتی مرگ می‌شود!

البته همان‌طور که می‌دانید، منابع طبیعی لئتریل یا آمیگدالین کم نیستند و خوردن‌شان هم هیچ ضرری ندارد؛ بنابراین اگر اصرار دارید حتما از B17  استفاده کنید، بهتر است به جای مکمل‌های شیمیایی از منابع طبیعی آن یعنی بادام خام، هویج، کرفس، زردآلو، هلو، جوانه لوبیا و انواع لوبیاها، آجیل، تخم کتان و همین‌طور مغز دانه میوه‌ها استفاده کنید.

این شایعه را جدی نگیرید

در مورد استفاده از ویتامین 71B  یا آمیگدالین که این روزها در برخی شبکه‌های اجتماعی تبلیغ می‌شود، باید گفت که هنوز هیچ مطالعه ثابت ‌شده‌ای برای اثبات این دارو در درمان سرطان وجود ندارد. شاید با جست‌وجو در اینترنت تعدادی مقاله مبنی بر تاثیرگذار بودن این ویتامین در پیشگیری یا درمان سرطان دیده باشید اما این مقالات، به خاطر سطح پایین بودن، حتی نتوانسته‌اند به منابع معتبر پزشکی راه پیدا کنند! بنابراین استناد و اکتفا به آنها اصلا منطقی نیست؛ در حال حاضر هیچ شواهد و مدرک علمی دال بر تاثیرگذاری 71B  در درمان سرطان وجود ندارد.

در ضمن، از آنجا که هیچ دوز مشخصی برای مصرف این ویتامین -به منظور پیشگیری یا درمان سرطان- تعریف نشده، به هیچ‌ عنوان افراد نباید خودسرانه اقدام به مصرف مکمل‌های 71B  کنند اما مصرف این ویتامین به‌صورت تامین در منابع غذایی

(مثلا مغز هسته زردآلو، بادام تلخ و…) اشکالی ندارد.

آیا ویتامین‌ها باعث پیشگیری از بروز سرطان‌ها می‌شوند؟

مصرف ویتامین‌D باعث کاهش احتمال بروز سرطان‌های روده می‌شود و مصرف روزانه 007 میلی‌گرم کلسیم، اثری حفاظتی در برابر سرطان‌های روده ایجاد می‌کند. اما دیده شده که افزایش مصرف بیش از 2هزار میلی‌گرم، در بعضی افراد باعث افزایش ریسک سرطان پروستات می‌شود. همچنین وجود فولات در رژیم غذایی باعث کاهش ریسک سرطان روده و پستان می‌شود؛ به‌خصوص در زنانی که الکل مصرف می‌کنند.

بهترین راه برای دریافت ویتامین از غذا چیست؟

استفاده از رژیم‌های غذایی سالم که شامل مقدار زیادی میوه، سبزیجات و غلات باشد و از مصرف غذاهای پرگوشت و پرچربی پرهیز شود. البته بعضی ویتامین‌ها فقط در منابع حیوانی مثل گوشت و تخم‌مرغ یافت می‌شوند اما به‌طور کلی میوه‌ها و سبزی‌ها بیشترین منبع ویتامین‌ها هستند و منبع غنی از فیبر و مواد دیگری هستند که باعث بهبود سلامت می‌شوند.

ضمنا اگر تصمیم به بارداری دارید، باید روزانه مولتی‌ویتامین prenatal را مصرف کنید که حداقل شامل 400میکروگرم فولیک اسید (نوعی ویتامین B) است که مصرف آن باعث پیشگیری از برخی نقایص مادرزادی می‌شود و مقدار مصرفش باید حداقل یک‌ماه قبل از شروع بارداری باشد.

آیا ویتامینی وجود دارد که من نباید استفاده کنم؟

در مناطقی که مردم به مواد مغذی سالم آن دسترسی کافی دارند، مثل ایالات‌متحده و اروپا، توصیه به عدم مصرف مکمل‌های ویتامین A است چون افزایش آن در بدن می‌تواند ریسک سرطان، بیماری قلبی و شکستگی استخوان و همین‌طور آسیب به جنین خانم‌های باردارد را افزایش دهد.  ضمن اینکه تحقیقات دانشمندان نشان داده افزایش مصرف ویتامین E هم می‌تواند باعث افزایش احتمال مرگ شود! بنابراین افزایش مصرف ویتامین‌ها آن هم به‌صورت خودسرانه و بدون تشخیص پزشک، می‌تواند خطرساز باشد.

چه کسانی به ویتامین‌ها نیاز دارند؟

نظر کلی بر این است که بیشتر افراد بالغ ویتامین موردنیازشان را از طریق غذاها دریافت می‌کنند تا مکمل‌های ویتامینی؛ چراکه خوردن غذاهای غنی از ویتامین منافع دیگری در کنار رساندن ویتامین به بدن دارند. اما در بعضی موارد استفاده از مکمل‌ها مفید است؛ مثل خانم‌های باردار یا افرادی که برای بارداری برنامه‌ریزی می‌کنند باید ویتامین و مواد معدنی موردنیاز بدن‌شان را تامین کنند. ازجمله گروه‌هایی که ممکن است از مصرف مکمل‌های ویتامینی سود ببرند، می‌توان به افراد بالای 56 سال اشاره کرد که با مصرف روزانه 006 تا 008 واحد ویتامینD  برای تقویت استخوان‌ها سود می‌برند. افرادی که کمبود ویتامینD  دارند، همچنین افرادی که جراحی‌های لاغری انجام داده و بدن‌شان با کمبود ویتامین و نیز عدم جذب برخی ویتامین‌ها روبه‌روست، از مصرف مکمل‌های ویتامینی سود می‌برند. گروه آخر هم گیاه‌خواران هستند که به خاطر حذف کامل گوشت، مرغ، ماهی و محصولات لبنی، گاهی نیازمند مکمل‌های ویتامینی هستند.

منبع: سیب سبز

امتياز 3 از 5 بر اساس نظر4 نفر

| 1396/03/16 | مجله ی سیب سبز انواع ویتامین ویتامین

الو دکتر یک سایت جامع برای ارائه جدیدترین مطالب و اطلاعات پزشکی است. الو دکتر همچنین بانک کامل اطلاعات تمام بیماری ها، علائم و نشانه ها و علل و عوامل خطرساز آن ها را به همراه راه های ساده پیشگیری و نیز عوارض و درمان بیماری ها در اختیار شما قرار می دهد. سایت الو دکتر جایگزین پزشک نیست و تنها برای بالا بردن فرهنگ سلامت و اطلاعات عمومی در خدمت شماست.

هماهنگی جهت تبلیغات: 02184215883 – 09128333237

کلیه حقوق این سایت متعلق به الو دکتر بوده و استفاده از مطالب آن فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

چنانچه در خصوص “Vitamin B17” سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

 


 


فواید آن در سلامت


منابع

• جوانه یونجه
• دانه سیب
• جوانه بامبو
• تمشک یا بلک بری
• توت زمینی یا رازبری (Raspberries)
• گندم سیاه
• ارزن و دانه ارزن
• جو
• برنج قهوه‌ای
• آجیل بادام زمینی
• کاساوا (Cassava)
• مغز هلو
• مغز یا دانه آلو
• گردوی آمریکایی
• بِه
• شیره‌ی نیشکر سورگومقرص b17


مجادله


 

قرص b17
قرص b17
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *