قرص کلونازپام برای چیست

خواص دارویی و گیاهی

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است


با دلگرم همراه باشید تا در مورد قرص کلونازپام و عوارض آن بدانید.


در مورد قرص لوتیراستام چه میدانید؟




قرص کلونازپام دارویی است که برای جلوگیری از تشنج مورد استفاده قرار می گیرد. در حقیقت قرص کلونازپام یکی از داروهای ضد تشنج و ضد صرع می باشد. این دارو به گروهی از داروها به بنزودیازپین ها تعلق دارد.

همچنین این دارو در برخی موارد در درمان بیماری هایی نظیر حملات پانیک و ترس نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی از داروها که دارای ویژگی های ضد تشنج یا ضد سرع می باشد قرص کلونازپام است. قبل از مصرف هر گونه دارویی بهتر است اطلاعاتی کامل و جامع در رابطه با داروی مورد نظر بدست آورید و آن را بر اساس تجویز پزشک یا راهنمای روی جعبه آن استفاده کنید.

در طول مصرف این قرص از آنجا که ممکن است افکاری مثل خودکشی به ذهن شما خطور کند بهتر است به طور مداوم تحت بررسی پزشک قرار گیرید. در ادامه مهمترین اطلاعات در مورد داروی کلونازپام را بررسی خواهیم کرد.


در مورد قرص لوتیراستام چه میدانید؟







قرص کلونازپام را توسط دهان و طبق تجویز پزشک روزانه دو تا سه بار مصرف کنید. میزان دوز مصرفی آن به شرایط پزشکی، سن و واکنش به دارو بستگی دارد. برای کودکان دوز مصرفی معمولا به وزن آن ها بستگی دارد. افراد بزرگسال معمولا مصرف این دارو را با دوز پایین شروع می کنند تا خطر عوارض جانبی آن کاسته شود. دوز خود را افزایش ندهید، به طور معمول و به مدت مشخصی که پزشک تجویز کرده است از آن استفاده کنید.

این دارو را به طور منظم استفاده کنید تا مزایای آن را بدست آورید. برای اینکه یادتان بماند هر روز ساعت مشخصی آن را بخورید. مصرف این دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید زیرا در صورت قطع ناگهانی ممکن است برخی شرایط بدتر شود.

دوز مصرفی شما ممکن است به تدریج کاهش یابد. پزشک شما ممکن است برای مدتی دوز مصرفی شما را افزایش دهد تا از کسب نتایج بهتر از این دارو مطمئن شود. این قرص را بهتر است یک دفعه و به همراه یک لیوان آب مصرف کنید. این دارو باید برای مدت کوتاهی مورد استفاده قرار گیرد هرگز بیش از نه هفته از این دارو بدون تجویز پزشک استفاده نکنید.

اگر استفاده از یک دوز را فراموش کردید به محض اینکه یادتان آمد آن را مصرف کنید اما اگر به زمان بعدی مصرف دارو نزدیک هستید از مصرف دوز فراموش شده چشم پوشی کنید برای جبران دوز از دست رفته از داروی اضافی استفاده نکنید. اما اگر بیش از دوز معمول از آن استفاده کردید با مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید. استفاده زیاد از آن می تواند کشنده باشد و علایم آن می تواند خواب آلودگی، گیجی، ضعف عضلانی و غش باشد.




احتیاط و نکات مهم در استفاده از قرص کلونازپام


اگر مبتلا به ناراحتی های کبدی هستید یا به کلونازپام یا دیگر بنزودیازپین حساسیت دارید، مثل آلپروزولام، کلرودیازپوکسید، کلورازپتا، دیازپام، لورازپام، اوکسازپام نباید از این قرص استنفاده کنید. کلونازپام ممکن است برای نوزاد متولد نشده خطراتی به همراه داشته باشد، و همچنین ممکن است اختلالات تنفسی و تغذیه ای را در نوزاد تازه متولد شده ایجاد نماید.

اما تشنج در طول حاملگی برای مادر یا جنین ممکن است خطراتی داشته باشد. در طول حاملگی بدون تجویز پزشک از قرص کلونازپام استفاده نکنید و یا استفاده از آن را قطع ننمایید. در هنگام استفاده از این قرص ممکن است فکر خودکشی به سر شما بزند. دکتر شما باید وضعیتتان را در ملاقات های منظم بررسی کند. تمام قرار ملاقات ها را به موقع بروید.






در صورت مشاهده علایم مثل بدتر شدن یا علایم جدید مثل: تغییرات رفتار و خلق و خو، افسردگی، اضطراب، آشفتگی، تحریک پذیری، خشم، پرخاشگری، بی قراری، فعالیت های زیاد بدنی یا ذهنی، یا تفکراتی مثل خودکشی یا آسیب رساندن به خود با پزشک خود تماس بگیرید.

قبل از مصرف این قرص اگر اختلالات کلیوی یا کبدی، گلوکوم، مشکلات تنفسی، یا سابقه افسردگی، افکار خودکشی، آسم، نفخ، اختلال مزمن انسداد ریه یا اعتیاد به داروها و الکل دارید پزشک خود را در جریان قرار دهید. اگر در حال مصرف قرص کلونازپام می باشید الکل ننوشید. این دارو تاثیرات الکل را افزایش می دهد. این دارو ممکن است برخی عادت ها را ایجاد نماید بنابراین تنها باید توسط فردی استفاده شود که برای او تجویز شده است.

داروی کلونازپام را در مکانی امن جاییکه دیگران به آن دسترسی ندارند، در دمای اتاق دور از رطوبت، گرما و نور نگاه دارید.




قرص کلونازپام نیز مانند هر داروی گیاهی و صنعتی دیگر می تواند عوارضی به همراه داشته باشد. شایعترین عوارضی که ممکن است به دنبال مصرف این دارو بروز یابند عبارتند از:



توجه داشته باشید که هر فردی که از این دارو استفاده می کند به این عوارض دچار نمی شود. همچنین معمولا این علایم خود به خود بهبود می یابد. با این وجود در صورتی که این علایم برای شما بسیار آزاردهنده هستند یا این علایم در شما تداوم یافت بایستی پزشک خود را از موضوع باخبر سازید.

توجه داشته باشید که پزشک شما قرص کلونازپام را با قضاوت بر اینکه شما از مصرف آن سود بیشتری را نسبت به عوارض آن می برید برای شما تجویز نموده است. با این وجود اگر احساس می کنید که این شما واکنش مناسبی به این دارو نمی دهید موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

حساسیت دارویی شدید به قرص کلونازپام بسیار نادر است. با این وجود در ضورت هرگونه واکنش آلرژیک به این دارو بایستی بی درنگ به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید. واکنش پوستی، خارش بدن، تورم لب ها و صورت و تنگی نفس برخی از علایم آلرژیک می باشند.





تداخلات دارویی و بر هم کنش میان آن ها می تواند اثربخشی داروی شما را افزایش یا کاهش دهد.تصور کنید که شما دارویی مصرف می کنید که اثربخشی قرص کلونازپام را افزایش می دهد. افزایش اثر آن می تواند شما را مستعد بروز عوارض آن نماید.

بنابراین پزشک شما بایستی مقدار کمتری از این دارو را برای شما تجویز نماید تا بتواند از افزایش احتمال عوارض این دارو بکاهد. عکس این موضوع نیز صادق است. بدین معنا که اگر داروی دیگری اثر قرص کلونازپام را کاهش می دهد پزشک شما باید میزان دوز دارو را افزایش دهد. بنابراین به تمامی بیماران توصیه می گردد تا قبل از مصرف این دارو سایر داروهای خود را به پزشک خود نشان دهند تا وی بتواند صحیح ترین تصمیم را در درمان آنها اتخاذ نماید.

در صورتی که شما از داروهایی استفاده می کنید که موجب خواب آلودگی شما می گردد حتما آن ها را به پزشک خود اطلاع دهید. برخی از این داروها عبارتند از:










پاسخ به درمان

کاهش میزان صرع با توجه به نسبت آن در جدولى که در اختیار بیمار است.


وضعیت روانی

خلق، حواس، رفتار، افزایش خواب‌آلودگی، تغییرات رفتاری، در صورت بروز تغییر در وضعیت روانى مریض به پزشک اطلاع دهید.


مشکلات چشمی

قبل، حین و بعد از درمان با این دارو معاینات چشمى ضرورى است (شامل slitlamp، فوندوسکوپى و تونومترى است).


واکنش آلرژیک

راش‌هاى قرمز برجسته، که در صورت بروز این علائم، مصرف دارو را متوقف کنید.


دیسکرازی‌هاى خونی


تب، گلودرد، راش، زردی.


مسمومیت

دپرسیون مغز استخوان، تهوع، استفراغ، اتاکسی، دوبینی، بی‌خوابی، اغتشاش شعور، تعریق، کرامپ


عضلانی


کاهش رفلکس‌ها، اغماء، کلاپس قلبى عروقی.



آموزش به بیمار و خانواده






احتياط در مورد مصرف کلونازپام



در مورد قرص لوتیراستام چه میدانید؟




گردآوری شده ی مجله ی اینترنتی دلگرم


مرجان امینی




برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

 

قرص کلونازپام Clonazepam یکی از داروهایی است که برای کنترل تشنج تجویز ی شود. این دارو علاوه بر مزیت هایی که دارد، عوارضی را نیز به همراه دارد.

تجاری : کلونوپین Klonopin عمومی : کلونازپام Clonazepamکلونازپام برای پیشگیری و کنترل تشنج استفاده می شود. این دارو به عنوان داروی ضد تشنج یا ضد صرع شناخته می شود. به علاوه کلونازپام برای درمان حملات هراس تجویز می شود. این دارو با آرام کردن مغز و عصب ها تاثیر می گذارد. کلونازپام به گروهی از داروها به بنزودیازپین ها benzodiazepine تعلق دارد.

قبل از شروع مصرف دارو راهنمای مصرف را با دقت مطالعه کنید و در هر مورد سوالی داشتید حتما از پزشک بپرسید. کلونازپام خوراکی است و باید درست طبق دستور پزشک مصرف شود، معمولا 2 تا 3 بار در روز. میزان مصرف دارو براساس شرایط پزشکی، سن و سال و واکنش بدن به درمان متفاوت خواهد بود. برای کودکان نیز میزان مصرف دارو براساس وزن خواهد بود. سالمندان معمولا با میزان کمتری مصرف دارو را شروع می کنند تا خطر بروز عوارض جانبی کاهش پیدا کند. میزان مصرف خود را افزایش ندهید، تعداد وعده های مصرفی را افزایش ندهید و یا دارو را از مدت توصیه شده مصرف نکنید. کلونازپام را به طور مرتب مصرف کنید تا بیشترین منفعت را از آن دریافت کنید. برای اینکه مصرف دارو را فراموش نکنید، هر روز در یک زمان خاص دارو را مصرف کنید. مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید. قطع ناگهانی مصرف کلونازپام باعث می شود برخی شرایط بدتر شوند. برای توقف مصرف دارو لازم است میزان مصرف به تدریج کاهش پیدا کرده و مصرف دارو متوقف شود. داروی کلونازپام ممکن است باعث بروز واکنش های ترک شود، به ویژه اگر به طور منظم و برای مدت طولانی یا به میزان زیاد مصرف شده باشد. در این موارد اگر مصرف دارو را به طور ناگهانی متوقف کنید، علائم ترک دارو (مانند تشنج، تغییرات خلقی و روحی، لرز، گرفتگی معده یا گرفتگی عضلات) بروز می کنند. برای پیشگیری از علائم ترک، پزشک میزان مصرف را به تدریج کاهش خواهد داد. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید و هر گونه نشانه ای را به پزشک اطلاع دهید. زمانی که دارو برای مدت طولانی مصرف می شود، ممکن است اثر بخشی خوبی نداشته باشد. اگر اثربخشی دارو کم شده حتما به پزشک اطلاع دهید. گرچه کلونازپام به درمان بسیاری از بیمارها کمک می کند، اما گاهی ممکن است باعث اعتیاد شود. اگر دچار اعتیاد به مواد مخدر باشید (سوء مصرف مواد مخدر یا الکل) خطر بروز این اعتیاد خواهد شد. دارو را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید تا خطر بروز اعتیاد کاهش پیدا کند. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. اگر دچار انواع مختلف اختلالات تشنج باشید، زمان شروع مصرف کلونازپام ممکن است تشنج های شما بدتر شوند. در صورت بروز این مشکل حتما به پزشک اطلاع دهید. ممکن است لازم شود پزشک میزان مصرف دیگر داروهایتان را تغییر دهد تا تشنج ها را کنترل کند. در صورتی که شرایط تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، به پزشک اطلاع دهید.

برخی عوارض مربوط به کلونازپام عبارتند از :

در صورتی که هر یک از این عوارض تداوم پیدا کرده یا بدتر شدند، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید. به یاد داشته باشید که پزشک با علم به اینکه مزیت های کلونازپام برای شما از خطرات و عوارض آن است، این دارو را تجویز کرده است. بسیاری از افراد بدون هیچ عارضه جانبی کلونازپام مصرف می کنند.تعداد کمی از افرادی که بنا به دلایلی داروهای ضد تشنج مصرف می کنند (دلایل و شرایطی مانند صرع، اختلال دو قطبی یا درد)، ممکن است دچار افسردگی شوند، به خودکشی فکر کنند یا اقدام به خودکشی کنند و یا سایر مشکلات روحی و روانی را تجربه کنند. در صورت مشاهده هر گونه تغییر ناگهانی یا غیر عادی در خلق و خو، افکار یا رفتار فرد مصرف کننده از کلونازپام به پزشک اطلاع دهید، تغییراتی مانند گیجی، مشکل در حافظه، علائم افسردگی، فکر یا اقدام به خودکشی، آسیب رساندن به خود.

در صورت مشاهده هر یک از این عوارض نادر اما جدی کلونازپام بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

برخی عوارض خیلی جدی کلونازپام عبارتند از تنفس آهسته یا سطحی که در صورت بروز آن بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.واکنش حساسیتی به کلونازپام به ندرت بروز می کند، اما به هرحال در صورت مشاهده علائم واکنش حساسیتی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید، علائم واکنش حساسیتی به کلونازپام عبارتند از: جوش های پوستی، خارش یا التهاب (به ویژه در صورت، زبان و گلو)، خواب آلودگی شدید و مشکل تنفسی.موارد اشاره شده لیست کامل عوارض جانبی کلونازپام نیستند. در صورت مشاهده هر گونه عارضه جانبی دیگر که در اینجا به آنها اشاره نشده، بلافاصله به پزشک اطلاع دهید.

قبل از شروع مصرف کلونازپام اگر به این دارو یا هر داروی بنزودیازپین دیگر (مانند دیازپام و لورازپام) یا هر داروی دیگری حساسیت دارید، حتما به پزشک اطلاع دهید. کلونازپام ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعالی است که ممکن است باعث بروز واکنش های حساسیتی یا مشکلات دیگر شود. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. قبل از شروع مصرف کلونازپام سوابق پزشکی خود را در اختیار پزشک معالج قرار دهید، به ویژه اگر دچار هر یک مشکلات و بیماری های زیر بوده اید:

کلونازپام ممکن است باعث خواب آلودگی یا سرگیجه شود. الکل یا ماری جوانا خواب آلودگی و سرگیجه را بدتر می کنند. از رانندگی یا انجام هر کاری که نیاز به هوشیاری دارد، اجتناب کنید تا اینکه هوشیاری کامل را به دست آورید.قبل از انجام هر گونه جراحی به پزشک یا دندانپزشک خود اطلاع دهید که در حال مصرف چه داروهایی هستید (داروهای با نسخه یا بدون نسخه).

در مورد کودکان تاثیرات جسمی، روحی و رفتاری دارو شخص هستند و ممکن است تا سال ها بعد از مصرف دارو مشاهده نشوند. بنابراین در مورد خطرات و مزیت های درمان با کلونازپام با پزشک مشورت کنید.

سالمندان ممکن است نسبت به عوارض کلونازپام حساسیت بیشتری داشته باشند، به ویژه خواب آلودگی و گیجی. این عوارض خطر افتادن فرد را افزایش می دهد.

در دوران بارداری کلونازپام تنها در صورت نیاز باید مصرف شود. این دارو ممکن است به نوزاد متولد نشده آسیب بزند. از آنجایی که تشنج درمان نشده شرایط خیلی جدی است که ممکن است هم به نوزاد و هم به مادر آسیب بزند، مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید.اگر قصد باردار شدن دارید یا در زمان مصرف این دارو باردار شده یا فکر می کنید که باردار شده اید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید و در مورد مزیت ها و خطرات مصرف کلونازپام در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

کلونازپام وارد شیر مادر شده و می تواند تاثیرات ناخوشایندی بر روی مادر و نوزاد داشته باشد. قبل از شیردهی به نوزاد در مورد مصرف قرص کلونازپام با پزشک مشورت کنید. هشدارمصرف کلونازپام با داروهای مخدر (مانند کدوئین و هیدروکودون) خطر بروز عوارض جانبی خیلی جدی را افزایش می دهد و حتی ممکن است باعث مرگ شود. برای کاهش خطر بروز این مشکل پزشک توصیه خواهد کرد کمترین میزان موثر کلونازپام را در کوتاه ترین دوره ممکن مصرف کنید. در صورت بروز هر یک از این عوارض خیلی جدی بلافاصله به پزشک اطلاع دهید:

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ seemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

All Rights Reserved – © 218 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

کلونازپام
کلونازپام دارویی از دسته ی بنزودیازپین ها است که در درمان انواع صرع و تشنج در کودکان و بزرگسالان تجویز می شود.
در صورتی که مبتلا به صرع باشید، حتما تاکنون بیهوشی یا ازحال رفتن ناگهانی و یا تشنج را تجربه نموده اید.
تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز است.سديم والپروات با كاهش فعاليت هاي الكتريكي غيرطبيعي مغز حملات تشنجي را كنترل مي نمايد.
عارضه ی تشنج با توجه به اینکه سلول های کدام قسمت از مغز دچار اختلال الکتریکی شده باشد، انواع مختلفی دارد.
علائمی که در مدت تشنج رخ می دهد، می تواند برروی ماهیچه ها، حواس، خلق و خو، احساسات ،تمرکز، هوشیاری و یا ترکیبی از آنها تآثیرگذار باشد.به همین دلیل در درمان بیماری صرع در درجه ی اول پیشگیری و کاهش تعداد دفعات حملات تشنج هدف اصلی می باشد.
کلونازپام با کنترل علائم تشنج، فعالیت الکتریکی سلول های مغز را کنترل می کند و از وقوع تشنج پیشگیری می نماید.این دارو همچنین با شل کردن عضلات منقبض شده در زمان تشنج، کمک به کاهش شدت تشنج نیز می کند.پیش از مصرف کلونازپام
-در صورت بارداری، مشکل تنفسی، اختلال کبدی یا کلیوی یا سابقه ی بیماری های اعصاب و روان مانند افسردگی، وسواس و سایر بیماری ها و اختلالات پزشک خود را مطلع نمایید.
-در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی به پزشک خود اطلاع دهید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
– مصرف الکل همراه با این دارو عوارض خطرناکی در پی دارد لذا در صورت مصرف اخیر الکل یا فرآورده های الکلی حتما به پزشک خود اطلاع دهید.نحوه ی مصرف کلونازپام
-این دارو بصورت قرص خوراکی ۱ و ۲ میلی گرم موجود می باشد.
-قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض ناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود.
-ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
-اگر کلونازپام به صورت یک نوبت در روز تجویز شود بهترین زمان مصرف آن شب ها پیش از خواب می باشد.اما برخی پزشکان ترجیح می دهند دارو را در مقدار کمتر اما در دو تا سه نوبت در روز تجویز کنند لذا. حتماً دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف نمایید.
-این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد.
-در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد.
-در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با کلونازپام ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد.
-مصرف این داروخواب آلودگی و گیجی مختصری ایجاد می کند. لذا از رانندگی و فعالیت هایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارند تا زمانی که اثر دارو برطرف نشده است، خودداری نمایید.
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد.
-مصرف کلونازپام در طولانی مدت ممکن است موجب ایجاد تحمل نسبت به این دارو در بدن شما شود. در این حالت دارو به اندازه ی قبل اثرگذار نخواهد بود. لذا در صورتی که احساس کردید اثر این دارو کم شده است و علائمتان بطور کامل تحت کنترل نیست حتما با پزشک خود صحبت کنید.
-مصرف طولانی مدت بنزودیازپین ها که کلونازپام یکی از آنهاست، ایجاد وابستگی در بدن می کند لذا مصرف این داروها و همچنین قطع آنها باید اصولی و کنترل شده و تحت نظر پزشک باشد.
-به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.

عوارض شایع کلونازپام 
-احساس خواب آلودگی، ضعف و گیجی از عوارض شایع این دارو می باشد.
-احساس عدم تمرکز، حرکات غیرطبیعی چشم ها و فراموشکاری نیز می تواند با مصرف این دارو بروز کند که می توانید در مورد آنها با پزشک خود مشورت نمایید.
-در کودکان افزایش ترشح بزاق ممکن است سبب سرفه یا احساس ناخوشایند شود.در صورت بروز این عارضه پزشک خود را مطلع نمایید.

Reference 1Reference 2
 


در داروها
۱۷ آذر ۱۳۹۶

زندگی‌های مدرن امروزی خالی از تنش و اضطراب نیست. گاهی افراد برای رسیدن به یک آرامش روحی و جسمی به داروها متوسل می‌شوند. یکی از داروهایی که در این زمینه برای بیماران تجویز می‌شود قرص کلونازپام است. با هم نگاهی به موارد مصرف و عوارض این دارو می‌اندازیم.

کلونازپام (Clonazepam) دارویی از گروه بنزودیازپین‌ها است که برای پیشگیری و درمان تشنج، حمله هراس و بی‌قراری حرکتی تجویز می‌شود. این دارو عمدتا برای مقابله با برخی از انواع تشنج، بخصوص در انواع خاصی از صرع و نیز برای مقابله با شوک‌های ناشی از ترس کاربرد دارد. اندازه‌گیری‌ها نشان می‌دهد که این دارو کیفیت زندگی و بهره‌وری کار افرادی را که از شوک‌های ناشی از ترس رنج می‌برند، بهبود می‌بخشد. از کلونازپام همچنین به عنوان یک داروی ضدافسردگی هم استفاده می‌شود. این دارو به خوبی از دستگاه گوارشی جذب و دفع آن از طریق ادرار صورت می‌گیرد.

توجه داشته باشید که هر فردی که از این دارو استفاده می‌کند به عوارضی که در جدول بالا ذکر شد دچار نمی‌شود. همچنین معمولا این علایم خود به خود بهبود می‌یابد. با این وجود در صورتی که این علایم برای شما بسیار آزاردهنده هستند یا این علایم در شما تداوم یافت بایستی پزشک خود را از موضوع باخبر سازید.

حساسیت دارویی شدید به کلونازپام بسیار نادر است. با این وجود در ضورت هرگونه واکنش آلرژیک به این دارو بایستی بی‌درنگ به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید. واکنش پوستی، خارش بدن، تورم لب‌ها و صورت و تنگی نفس برخی از علایم آلرژیک می‌باشند.

قرص کلونازپام را توسط دهان و طبق تجویز پزشک روزانه دو تا سه بار مصرف کنید. میزان دوز مصرفی آن به شرایط پزشکی، سن و واکنش به دارو بستگی دارد. برای کودکان دوز مصرفی معمولا به وزن آن ها بستگی دارد. افراد بزرگسال معمولا مصرف این دارو را با دوز پایین شروع می کنند تا خطر عوارض جانبی آن کاسته شود. دوز خود را افزایش ندهید، به طور معمول و به مدت مشخصی که پزشک تجویز کرده است از آن استفاده کنید. این قرص را بهتر است یک دفعه و به همراه یک لیوان آب مصرف کنید.

این دارو طبق نظر پزشک برای بزرگسالان ۱ تا ۴ نوبت در روز مصرف می‌شود و مقدار مصرف آن برای شروع ۱٫۵ میلی‌گرم در روز بوده كه به تدریج ۴ تا ۸ ملی‌گرم در روز افزایش می‌یابد. حداکثر دوز مصرفی این دارو ۲۰ میلی‌گرم می‌باشد.

همچنین بخوانید :

۲ شهریور ۱۳۹۷

۲۱ مرداد ۱۳۹۷

۷ مرداد ۱۳۹۷

۲ مرداد ۱۳۹۷

۳۱ تیر ۱۳۹۷

۲۸ تیر ۱۳۹۷

آدرس شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

*

وب سایت

اطلاعات دارویی شربت دی سیکلومین شربت دی سیکلومین چطور مورد استفاده قرار میگیرد؟ عوارض شربت دی

یکی از انواع قرص ها که در درمان و کنترل صرع و تشنج مورد استفاده قرار می گیرد قرص کلونازپام است. زنان حامله یا شیرده نباید از این قرص استفاده کنند زیرا ممکن است خطراتی برای نوزاد آن ها داشته باشید. در ادامه اطلاعات دارویی این کلونازپام را بررسی می نماییم.

قرص کلونازپام در گروه داروهایی به بنزودیازپین قرار دارد. مواد شیمیایی موجود در آن ممکن است بر ذهن تاثیر بگذارد و ناراحتی هایی همانند اضطراب و عدم تعادل را ایجاد نماید. برای درمان اختلالات تشنج و هراس مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب به طور کامل اطلاعات جامع در مورد این قرص و عوارض جانبی آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

یکی از داروها که دارای ویژگی های ضد تشنج یا ضد سرع می باشد قرص کلونازپام است. قبل از مصرف هر گونه دارویی بهتر است اطلاعاتی کامل و جامع در رابطه با داروی مورد نظر بدست آورید و آن را بر اساس تجویز پزشک یا راهنمای روی جعبه آن استفاده کنید. در طول مصرف این قرص از آنجا که ممکن است افکاری مثل خودکشی به ذهن شما خطور کند بهتر است به طور مداوم تحت بررسی پزشک قرار گیرید. در ادامه مهمترین اطلاعات در مورد داروی کلونازپام را بررسی خواهیم کرد.

 

کلونازپام برای پیشگیری و کنترل تشنج مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو همچنین به عنوان یک داروی ضد تشنج یا ضد سرع مشهور می باشد. همچنین برای درمان حملات هراس کاربرد دارد. این دارو باعث آرام شدن ذهن و اعصاب شما می گردد و به گروهی از داروها به بنزودیازپین تعلق دارد.

قرص کلونازپام را توسط دهان و طبق تجویز پزشک روزانه دو تا سه بار مصرف کنید. میزان دوز مصرفی آن به شرایط پزشکی، سن و واکنش به دارو بستگی دارد. برای کودکان دوز مصرفی معمولا به وزن آن ها بستگی دارد. افراد بزرگسال معمولا مصرف این دارو را با دوز پایین شروع می کنند تا خطر عوارض جانبی آن کاسته شود. دوز خود را افزایش ندهید، به طور معمول و به مدت مشخصی که پزشک تجویز کرده است از آن استفاده کنید. این دارو را به طور منظم استفاده کنید تا مزایای آن را بدست آورید. برای اینکه یادتان بماند هر روز ساعت مشخصی آن را بخورید. مصرف این دارو را بدون مشورت با پزشک متوقف نکنید زیرا در صورت قطع ناگهانی ممکن است برخی شرایط بدتر شود. دوز مصرفی شما ممکن است به تدریج کاهش یابد. پزشک شما ممکن است برای مدتی دوز مصرفی شما را افزایش دهد تا از کسب نتایج بهتر از این دارو مطمئن شود. این قرص را بهتر است یک دفعه و به همراه یک لیوان آب مصرف کنید. این دارو باید برای مدت کوتاهی مورد استفاده قرار گیرد هرگز بیش از نه هفته از این دارو بدون تجویز پزشک استفاده نکنید. اگر استفاده از یک دوز را فراموش کردید به محض اینکه یادتان آمد آن را مصرف کنید اما اگر به زمان بعدی مصرف دارو نزدیک هستید از مصرف دوز فراموش شده چشم پوشی کنید برای جبران دوز از دست رفته از داروی اضافی استفاده نکنید. اما اگر بیش از دوز معمول از آن استفاده کردید با مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید. استفاده زیاد از آن می تواند کشنده باشد و علایم آن می تواند خواب آلودگی، گیجی، ضعف عضلانی و غش باشد.

اگر مبتلا به ناراحتی های کبدی هستید یا به کلونازپام یا دیگر بنزودیازپین حساسیت دارید، مثل آلپروزولام، کلرودیازپوکسید، کلورازپتا، دیازپام، لورازپام، اوکسازپام نباید از این قرص استنفاده کنید. کلونازپام ممکن است برای نوزاد متولد نشده خطراتی به همراه داشته باشد، و همچنین ممکن است اختلالات تنفسی و تغذیه ای را در نوزاد تازه متولد شده ایجاد نماید. اما تشنج در طول حاملگی برای مادر یا جنین ممکن است خطراتی داشته باشد. در طول حاملگی بدون تجویز پزشک از قرص کلونازپام استفاده نکنید و یا استفاده از آن را قطع ننمایید. در هنگام استفاده از این قرص ممکن است فکر خودکشی به سر شما بزند. دکتر شما باید وضعیتتان را در ملاقات های منظم بررسی کند. تمام قرار ملاقات ها را به موقع بروید.

در صورت مشاهده علایم مثل بدتر شدن یا علایم جدید مثل: تغییرات رفتار و خلق و خو، افسردگی، اضطراب، آشفتگی، تحریک پذیری، خشم، پرخاشگری، بی قراری، فعالیت های زیاد بدنی یا ذهنی، یا تفکراتی مثل خودکشی یا آسیب رساندن به خود با پزشک خود تماس بگیرید. قبل از مصرف این قرص اگر اختلالات کلیوی یا کبدی، گلوکوم، مشکلات تنفسی، یا سابقه افسردگی، افکار خودکشی، آسم، نفخ، اختلال مزمن انسداد ریه یا اعتیاد به داروها و الکل دارید پزشک خود را در جریان قرار دهید. اگر در حال مصرف قرص کلونازپام می باشید الکل ننوشید. این دارو تاثیرات الکل را افزایش می دهد. این دارو ممکن است برخی عادت ها را ایجاد نماید بنابراین تنها باید توسط فردی استفاده شود که برای او تجویز شده است. داروی کلونازپام را در مکانی امن جاییکه دیگران به آن دسترسی ندارند، در دمای اتاق دور از رطوبت، گرما و نور نگاه دارید.

یبوست، مشکلات تنفسی، ورم کردن صورت، لب ها یا زبان، تغییرات رفتاری یا خلق و خو، افسردگی، عصبانیت، گیجی، توهم، افکار یا رفتار غیر عادی، رفتارهای غیر معمول پر خطر بدون ترس از خطر، ضعف یا تنگی نفس، حرکات چشمی غیر معمول، تپش قلب یا لرزش قفسه سینه، ادرار مشکل یا دردناک یا ادرار کمتر از حد معمول، پوست رنگ پریده، کبودی، خونریزی، تشنج بدتر، خواب آلودگی، سرگیجه، اختلال در فکر و حافظه، احساس خستگی، ضعف ماهیچه، عدم تعادل و هماهنگی، خشکی دهان، لثه درد، لکنت زبان، گرفتگی بینی، از دست دادن اشتها، حالت تهوع، اسهال، یبوست، تاری دید، سردرد، مشکلات خواب، بثورات پوستی، تغییرات وزن از جمله عوارض جانبی قرص کلونازپام هستند.

منبع : آرگا


اگر می خواهید عمل زیبایی انجام دهید، بخوانید!



غار نیاح ساراواک مالزی



چطور با جراحی ترمیمی زیباتر شویم؟



چگونه از شر اختلالات خواب رهایی یابیم؟



هیچوقت این جملات را به زبان نیاورید!



با بالون معده لاغر می شویم یا نه؟

نشانی شما منتشر نخواهد شد.


دکتر ابوالفضل زارعی، جراح پلاستیک و زیبایی بینی، صورت، پلک


بالون معده با دکتر فرزاد فرامرزی – فوق تخصص گوارش, کبد و آندوسکوپی


دکتر علی کربلایی خانی – جراح پلاستیک و فوق تخصص جراحی ترمیمی


دکتر ابوالفضل احیایی – درمان اختلالات خواب و ترک سیگار با جدیدترین روش

“),t.close},t.write(‘

قرص کلونازپام (Clonazepam) دارویی است که توسط پزشک برای کنترل تشنج و صرع تجویز می شود.خواب آلودگی،سردرد و تپش قلب از عوارض قرص کلونازپام است ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بدانید )

. قرص های مکمل حاوی ویتامین Dهستند. همچنین ویتامین D3 تا سه برابر در بالا بردن سطح ویتامین D موثر است. میزان مصرف این نوع ویتامین بستگی به سن و فعالیت افراد در طول روز دارد و مقدار مجاز توصیه شده 6 واحد در روز برای بزرگسالان تا سن 7 سال و 8 واحد برای بالاتر از 7 سال است. این فوق تخصص غدد و متابولیسم با اشاره به میزان دوز مناسب ویتامین D برای نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می

مغز بهتر صورت گیرد. عظمایی تأکید کرد: ترکیب آرد نخود خام به همراه ترکیباتی مانند قرص کمر، سدر، مورد، گزنه، بابونه، رزماری، حنا و یک عدد تخم مرغ سبب رفع ریزش، محکم شدن ریشه، درخشندگی و لطافت مو می شود همچنین این خمیر گیاهی بهبود گردش خون را نیز به همراه دارد. وی در خصوص طرز تهیه ترکیب ذکر شده بیان کرد: افراد برای تهیه این مخلوط باید 4 گرم آرد نخود را به همراه 5 گرم از هر یک از

و حتی همکاران استفاده می کنیم. در مواقعی که موضوع به سلامتی مربوط می شود، این کار اشتباه است. شاید شما به دارو یا قرص مسکنی که دیگران برایتان تجویز کرده اند، حساسیت داشته باشید. یا ممکن است با سایر قرص های مصرفی تان هم خوانی نداشته باشد و سلامتی تان به طور جدی به خطر بیفتد. در این باره بخوانید: در مصرف داروهای بدون نسخه توجه کنید! – خواندن بروشور داخل جعبه قرص

، اختلال در حافظه، آسیب دیدن سیستم عصبی و اختلالات حرکتی نظیر تشنج یا بیش فعالی آن ها شود. در موارد وخیم تر فلزات سنگین صدمات جبران ناپذیر مغزی را باعث می شوند. کودکان نسبت به بزرگسالان در معرض خطرات ناشی از فلزات سنگین در آب و غذا هستند زیرا نسبت به وزن بدن شان، آب و غذای بیشتری مصرف می کنند. منشا ورود فلزات سمی به آب می تواند فاضلاب های شهری و پساب ها و زباله های صنعتی باشد. فاضلاب های

مورد توجه قرار دهید زیرا عدم درمان هیپوگلیسمی می تواند به موارد زیر منجر شود: سردرگمی شدید و گم گشتگی بیهوشی تشنج کما مرگ هایپرگلیسمی درمان نشده می تواند عوارض بلند مدت را موجب شود که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد: رتینوپاتی دیابتی، یا آسیب رگ های خونی شبکیه چشم، به طور بالقوه به نابینایی منجر می شود

یا اقدامات درمانی دچار ضعف مفرط عمومی هستند و این ضعف با روزه بدتر شده و علایم اولیه بیماری را شعله ور خواهد کرد. مثلا بیمارانی که به دلایلی نیازمند درمان های جنبی مثل رادیوتراپی و شیمی درمانی هستند، باید وضعیت تغذیه ای صحیح داشته باشند. هرگونه اختلال تغذیه ای ضعف عمومی آنها را تشدید کرده و عدم مصرف غذا به صورت مکفی سیستم ایمنی شان را تهدید می کند و روند درمان را به تاخیر می اندازد، پس باید از روزه گرفتن اجتناب کنند.

رعایت تمامی این موارد مشکل از بین نرفت، حتما باید به یک سکس تراپیست (مشاور جنسی) مراجعه کرد چراکه گاهی مشکلات جنسی افراد تحت تاثیر چند عامل مختلف ایجاد می شود، بنابراین لازم است که تمامی عوامل دخیل سبب ساز در این زمینه بررسی و با روش های مختلف دارویی و غیردارویی درمان شوند. داروهای ضد فشار خون ممکن است ناتوانی جنسی ایجاد کنند فشار خون بالا می تواند هم در مردان و هم در زنان عوارض

تحقیقاتی به همین دلیل،به این افراد توصیه کرد که علاوه بر مصرف روزانه نمک یدار، هرروز به مقدار 15 میکروگرم مکمل ید به صورت قرص یا کپسول استفاده کنند. وی به اقدام این مرکز برای رفع مشکل کمبود ید این گروه از جامعه اشاره و بیان کرد: این مجموعه با همکاری یک شرکت دانش بنیان دارویی و حمایت وزارت بهداشت، برای اولین بار در خاورمیانه اقدام به تولید داروی یدوفولیک کرد تا ید مورد نیاز زنان باردار و

. 2-اختلال چربی وسایرعوامل خطرزای قلبی نشان داده شده که کلسترول بد (LDL) با درمان با لوتیروکسین کاهش می یابد. اگر سطح TSH بیش ازmicIU/ml1 باشد احتمال بهبود سطح لیپید ها با درمان با لووتیروکسین وجود دارد و چنانچه سطح TSH کمتر از micIU/ml1 باشد این احتمال زیر سوال می رود. 3- پیامد های قلبی نا مطلوب برخی مطالعات نشان داده اند که هیپوتیروئیدی تحت بالینی با

و افرادی که این داروها را در دوزهای پایین استفاده می کنند باید با دقت رانندگی کنند. در صورتی که افراد به صورت خودسرانه از این دارو استفاده کنند به دلیل خواب آور بودن و ضد اضطراب بودن این دارو به محض قطع مصرف آن دچار اضطراب شدید و بیخوابی های شبانه می شوند. لذا به هیچ وجه مصرف این دارو بدون تجویز پزشک برای درمان بیخوابی توصیه نمی شود.پزشکان بدون مرز،

بردن سرفه، تقیوت کننده معده، ضد سردرد و آرامش بخش اشاره کرد. این دمنوش باعث از بین بردن اسپاسم، تشنج، صرع، صفرا و وسواس نیز می شود. موارد منع مصرف اگر داروی اعصاب مصرف می کنید باید برای نوشیدن این دمنوش با پزشک مشورت کنید همچنین مصرف ای دمنوش در دوران بارداری و برای کودکان نیز توصیه نمی شود. طرز تهیه برای ترکیب گل گاو زبان و سنبل الطیب به نسبت 4 به 1 این دو گیاه را در یک قوری بریزید و آب با دمای 8 درجه به آن اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه دم بکشد که در آحر پیشنهاد می کنیم در هنگام دم کردن یک عدد لیمو عمانی داخل آن بیندازید.

، بارداری پرخطر محسوب خواهد شد. مبتلایان به فشارخون می توانند باردار شوند بعضی از خانم ها قبل از بارداری فشارخون بالایی دارند و دارو مصرف می کنند. این افراد می توانند باردار شوند ولی حتما باید تحت نظر پزشک باشند چون احتمال اینکه بارداری باعث تشدید فشارخون شود، وجود دارد. در این افراد احتمال سوار شدن مسمومیت بارداری روی فشارخون بالا، زیاد است. مسمومیت بارداری با دفع پروتئین یا

یاد می دهد. آیا این روش علمی است؟ روش نوروفیدبک توسط اداره غذا و داروی آمریکا ( معتبرترین سازمان جهانی پزشکی) جهت درمان اضطراب ،استرس،افسردگی،بیش فعالی کم توجهی، سردرد (میگرن)، دردهای مزمن، اختلالات خواب ، سوء مصرف مواد، وسواس، صرع(تشنج) و بازتوانی سکته مغزی مورد تایید قرار گرفته است. فواید و مزیتهای نوروفیدبک بنابر آنچه گفته شد از مهمترین مزیتهای

سرطان روده بزرگ دارد. چندین قرن است که از آویشن برای درمان سرفه و برونشیت استفاده می کنند. در مطالعه ای که توسط مؤسسه ی Practice for Internal Medicine and Pneumology در آلمان انجام شد، از درمانی خوراکی که ترکیبی که از آویشن و پیچک بود استفاده شد. گروهی که با این دارو تحت درمان قرار گرفتند، کاهش 5 درصدی میزان سرفه داشتند و این پیشرفت در درمان این گروه، دو روز زودتر از گروهی که شبه دارو به

هلیکوباکتر پیلوری می باشد. 6-7 درصد موارد ابتلای به زخم معده را به هلیکوباکتر نسبت داده اند. این عفونت باعث ایجاد التهاب های مزمن مخاط معده، زخم معده، زخم روده و حتی سرطان می شود. مصرف غذاهای شور، اثر هلیکوباکتر را روی مخاط معده تشدید می کند و این آسیب جذب ویتامین 12 B را کاهش می دهد و باعث ایجاد نوعی کم خونی به آنمی پرنیشز می گردد. در این صورت سالمندان به مکمل ویتامین 12 B

تجاری لیبریوم وجود دارد که این دارو معمولا برای درمان افسردگی تجویز می شود، همچنین دارویی دیگر با تجاری لیتیوم نیز در داروخانه ها موجود است که برای درمان اختلالات دوقطبی تجویز می شود که اگر پزشک با خط خوانا اسامی این دارو ها را ننویسد ممکن است این داروها به اشتباه به دست بیمار برسند. محمدحسینی ادامه داد: فرایند مصرف و تجویز منطقی دارو به این معنا است که داروی صحیح، به اندازه لازم، به

از رحمی IVF – میکرواینجشکن یا تزریق اسپرم به داخل – سیتوپلاسم ICSI – لیزر هچینگ – تشخیص پیش از لانه گزینی جنین یا PGD (در موارد اختلالات ژنتیکی) روش های جایگزین باروری – اهدای جنین و تخمک – رحم جایگزین روش های حفظ باروری – انجماد و نگهداری اسپرم – انجماد بافت بیضه – انجماد تخمک

، انجام شود. متاسفانه، لیپوساکشن در اکثریت موارد، بی رویه و بدون ضابطه توسط افراد متفرقه صورت می گیرد و با عوارض زیاد و گاهی جبران ناپذیری نیز همراه است. 2-عمل جراحی سینه که یک عمل کامل سینه برداری است و بافت غده ای سینه نیز حذف می شود. البته امروزه، روش های جراحی پیشرفت کرده و به صورت اندوسکوپی و با یک برش کوچک روی پوست، انجام می شوند. بهترین کاندید ها برای جراحی

همه می دانیم که خواب خوب و باکیفیت یک نعمت است. گاه افراد دچار مشکلات بی خوابی می شوند و برای داشتن یک خواب راحت به هر چیزی پناه می برند. از داروهای خواب آور گرفته تا خواندن روزه و . یکی از داروهایی که در این زمینه استفاده می شود قرص زولپیدم می باشد. در ادامه با موارد مصرف و عوارض این دارو آشنا می شوید. قرص زولپیدم چیست؟ زولپیدم (Zolpidem) داروی خواب آور غیر بنزودیازپینی است که

معنوی شرکت کنند ام افرادی ممکن است در خانواده ها به دلیل بیماری نتوانند روزه بگیرند. همین افراد در بسیاری از موارد اگر تحت نظر پزشک باشند می توانند روزه بگیرند و از احساس بیماری و ناتوان بودن خارج شوند. تغییر خودسرانه میزان و زمان مصرف دارو یا مداخله در درمان طی ایام روزه داری برای گرفتن روزه برای بیماران بسیار مخاطره آمیز است. تغییر دوز مصرف و زمان آنها باید طبق نظر

سوال مخاطب نی نی بان: 28سالمه، 8 ماهه که عقد کردم، رابطه نداشتم، عروسیمون هم چند ماهه دیگه است، به دکتر زنان مراجعه کردم و روش های جلوگیری رو سوال کردم، قرص مارولین را برام تجویز کرد اون هم 3 بسته، چون راهم دوره نمیتونم برم پیش دکتر به خاطر همین از شما راهنمایی میخواستم. حالا سوال من این هستش که بسته اول رو باید یک ماه قبل از عروسیم شروع کنم به خوردن که تاثیر داشته باشه؟ و اینکه تا 6 ماه الی 1

گوارشی ، کبدی ، کلیوی ، قلبی ، عصبی و صرع ، پزشک خود را مطلع نمائید. برای کمک به درمان قطعی عفونت ، این دارو را درفواصل زمانی منظم میل کنید و دوره درمان را کامل کنید ، حتی اگر بعد از چند روز احساس بهبودی نمودید ، مصرف آن را قطع نکنید زیرا ممکن است بیماری عود کند. برای حصول نتیجه بهتر ، هر قرص را با یک لیوان پر از آب میل نمائید . این دارو را می توان با غذا یا با معده خالی

ماه مبارک رمضان مشکلاتی را برای روزه داران ایجاد می کند و این موضوع اهمیت رعایت تغذیه را می کند. وی خاطرنشان کرد: روزه داران تا حد امکان از نگهداری غذای پخته شده به مدت طولانی خودداری کنند و هر وعده غذایی را با توجه به میزان نیاز مصرف خودو به مقدار لازم برای مصرف در یک وعده غذایی تهیه کنند و از گرم و سرد کردن غذای پختنی بیش از یک بار نیز خوداری کنند. خطرات نگهداری غیر اصولی غذا

احتمالا شایع ترین عارضه سلامتی است؛ خواب ضعیف حتی بعد از درمان برای بسیاری از افراد به صورت یک بیماری مداوم باقی می ماند. محققان در مطالعه ای با بررسی 113 هزار و شش نفر موفق به کشف هفت ژن برای بی خوابی شدند. این ژن ها در تنظیم رونویسی (رویه ای که دی. ان. ای به منظور ساخت یک رونوشت از RNA آن خوانده می شود) و برونسازی (آزاد سازی مولکول ها توسط سلول ها به منظور ارتباط با محیط زیست خود) نقش دارند. MEIS1

پزشک معالج ممکن است در تمام طول عمر بیمار ادامه یابد. پس هرگز نباید بدون نظر پزشک تعداد قرص های مصرفی به هر دلیلی کم یا زیاد شود و همچنین قطع یا تغییر نوع دارو با نظر پزشک صورت می گیرد. دسته های متعدد دارویی در درمان بیماری موثر هستند که پزشک بر اساس شدت بیماری، علائم و نیاز بیمار درمان را انتخاب می کند. جراحی نیز در برخی موارد خاص و با تشخیص پزشک معالج توصیه می شود. نگذارید بیماری تان

این تحقیق امکان افزایش (IQ) نوزادان متولد شده از مادران صرعی را نشان می داد. این تحقیق نشان می دهد که می توان با مصرف مکمل های اسید فولیک در دوران بارداری ضریب هوشی کودکان را بهبود بخشید. این نتایج به ویژه برای زنانی که مصرف والپروات برای آنان تنها راه درمان است، مورد اهمیت است. پروفسور کیم فورد میدور، سرپرست این پژوهش می گوید: یافته های به دست آمده از نظر تأثیر منفی و چشمگیر

روانپزشک دوز مجاز دارو را برای ادامه درمان در بارداری انتخاب کرد. در این صورت ادامه مصرف قرص بلامانع خواهد بود. من در هفته یک بارداری هستم. ترشحات زردرنگ زیادی دارم. آیا باید دارو مصرف کنم و اینکه آیا برای جنینم خطرناک است؟ به طور طبیعی با شروع بارداری ترشحات واژینال تغییر و مقداری افزایش پیدا می کند که نیاز به اقدام خاصی ندارد. ولی در صورتی که این ترشحات همراه با تغییر رنگ

بارداری لزوما به معنی تکرار آن در بارداری های بعدی نیست ، ولی با یک بار بروز، خطر عود آن در بارداری های بعدی افزایش می یابد. برای پیشگیری از بروز آن باید مراقبت های کامل و مناسب پیش از تولد ، استفاده از یک رژیم غذایی طبیعی و کاملا متعادل و مصرف مکمل های ویتامینی و مواد معدنی طی بارداری انجام شود. برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری در صورت تجویز پزشک باید از مصرف هر گونه دارو

، پزشک متخصص با آگاهی از وضع بیمار برای او دارو و انواع مکمل ها را تجویز می کند که از میان مکمل ها، ویتامین 6 Bو B12 و داروهای ضدتهوع می توانند مؤثر باشند ولی هرگز بدون نظر پزشک اقدام به مصرف این داروها نکنید چرا که استفاده بالاتر از حد نیاز ویتامین B6 ممکن است باعث بی حسی و آسیب عصبی شود که برای رشد جنین مضر است. در صورت تداوم تهوع، استفراغ و کم شدن آب بدن به بیمار مایعات وریدی، سرم و

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

“),t.close},t.write(‘

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *