فواید خوردن هلو در بارداری

در این مقاله به بررسی فواید دو میوه تابستانه خوشمزه به های هلو و شلیل برای زنان باردار می پردازیم. در بخش نخست با خواص هلو در بارداری و در بخش دوم نیز با خواص شلیل در بارداری آشنا خواهید شد.

ماده غذایی کم کالری اما خوشمزه!
آیا همچین ماده غذایی وجود دارد؟ بله هلو. هلو شبیه سیب است و بسیار مغذی و خوشمزه است. اما آیا می توان آن را به رژیم غذایی بارداری افزود؟ بله، اما مراقب باشید. در این مقاله نکات لازم در خصوص خوردن هلو در دوران بارداری ذکر شده است.

مصرف مقدار مناسب و متوسط هلو در دوران بارداری مشکلی ایجاد نمی کند. هلو غنی از آهن، پروتئین، قند، پکتین و روی است. اما مصرف بیش از حد آن باعث گرمای داخلی بیش از حد می شود که برای بارداری مناسب نیست. همچنین سعی کنید میوه را به شکل پوست کنده بخورید زیرا موهای روی سطح آن گلوی شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

هلو غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای مادر و جنین حیاتی است.

هلو (به انگلیسی : Peach) غنی از ویتامین ث است که برای رشد استخوان های جنین، دندان ها، ماهیچه ها و رگ های خونی ضروری است. صد گرم هلو حدود 6.6 میلیگرم از این ویتامین را تامین می کند.
ویتامین ث به جذب آسان آهن کمک میکند و از کم خونی جلوگیری می کند. همچنین احتمال زایمان زودرس و نشانه های کشش بعد از بارداری روی پوست کاهش می یابد. چگونگی جلوگیری از زایمان زودرس در مقاله ای دیگر ذکر شده است.فواید خوردن هلو در بارداری

صد گرم هلو حدود چهار میکروگرم اسید فولیک تامین می کند.
اسید فولیک در بارداری ماده مغذی و ضروری به حساب می آید. این ماده به تکامل و رشد مغز و نخاع جنین کمک می کند و از نقص لوله عصبی در جنین جلوگیری می کند.

هلو حاوی پتاسیم است که برای بارداری مورد نیاز است. این ماده باعث کاهش خستگی، نگرانی، گرفتگی پا، تورم زانو و پا می شود. این ماده باعث تعادل مایعات در مادر و جنین می شود.

هلو منبعی مناسب برای فیبر است که مصرف صد گرم از آن، یک و نیم گرم فیبر تامین می کند. خوردن هلو از یبوست در بارداری، سو هاضمه و مشکلات گوارشی در بارداری جلوگیری می کند.
خوردن یک هلو در روز به حرکات منظم روده کمک می کند.

هلو سم زدای طبیعی است. این ماده با تمیز کردن روده و معده، سمون را از کلیه و کبد خارج می کند. همچنین عملکرد قلب را بهبود می دهد.

هلو منبعی طبیعی از ویتامین آ است. خوردن هلو به افزایش کاروتن بتا کمک می کند. کاروتن بتا به افزایش ایمنی بدن شما و جنین کمک می کند.
کاهش وزن ناشی از بارداری:

هلو به شما کمک می کند پس از بارداری وزن افزایش یافته ناشی از بارداری را کم کنید. خوردن هلو که کم کالری است و غنی از مواد مغذی است به از بین رفتن چربی ناخواسته و تنظیم عملکرد بدن کمک می کند.

مقدار فسفر موردنیاز در روز در طول بارداری هفتصد میلیگرم است و صد گرم هلو حدود بیست میلیگرم فسفر فراهم می کند. این ماده به تشکیل استخوان های قوی در مادر و جنین کمک می کند.

هلو حاوی منیزیم است که به جلوگیری از زایمان زودرس، گرفتگی عضلات رحم و یبوست و گرفتگی عضلات پا در دوران بارداری کمک می کند.

هلو ویژگی ضد تهوع و استفراغ دارد که از حالت تهوع صبحگاهی جلوگیری می کند. همچنین مصرف چای هلو از استفراغ جلوگیری می کند.
بنابراین خوردن هلو در دوران بارداری مفید است. اما نمی توانید به هر روشی که می خواهید آن را مصرف کنید.
نگرانی در خصوص آفت کش های موجود در هلو و خوردن هلوهای اورگانیک در دوران بارداری:

مهمترین نگرانی در خصوص خوردن هلو به مقدار زیاد در خصوص آفت کش های زیاد آن می باشد. مطالعات نشان میدهد حدود پنجاه آفت کش در هلو باقی می ماند. همچنین هلو جزو دوازده میوه حاوی آفت کش می باشد. بنابراین سعی کنید در هنگام خرید هلو، میوه اورگانیک خریداری کنید.
حتی در هنگام خرید هلو ارگانیک باید مراقب سایر مشکلات آن باشید.

هلو باعث تولید گرما در بدن می شود. خوردن بیش از حد آن در بارداری باعث خونریزی می شود.
پرزهای روی سطح هلو باعث آلرژی و گلو درد می شود.
اگر قند خون شما بالا است باید از مصرف بیش از حد هلو بپرهیزید.

اگر چه این نکات نباید باعث جلوگیری از مصرف هلو شود. اما بهتر است مقدار مصرف آن را کاهش دهید.

هلو در دوران بارداری باید به مقدار متوسط مصرف شود. روزانه نباید بیش از پانصد گرم هلو بخورید. مطالعات نشان میدهد در طول بارداری می توانید چهار تا پنج فنجان هلو در روز مصرف کنید. می توانید در روز دو هلو همراه با سایر میوه ها و سبزیجات مصرف کنید.
در صورت خرید هلوی مناسب می توانید از مزایای آن بهره مند شوید.

میوه باید نسبتا سفت باشد. رنگ پوست آن بین نقاط قرمز باید زرد یا کرم باشد.
میوه نباید خیلی سفت باشد یا رنگ آن سبز باشد. رنگ سبز نشانه نارس بودن میوه است.
میوه نباید بیش از حد رسیده باشد.
بر روی سطح میوه نباید نشانه کبودی یا خرابی باشد.

هلو تقریبا شش ماه در سال در دسترس است و می توان آن را فریز کرد.
میوه را تکه تکه کنید و به غلات سرد یا گرم در وعده صبحانه یا به دسر بیفزایید.
می توانید هلو را همراه با انگور، هندوانه و یا میوه ای دیگر مصرف کنید.
می توانید هلوی پوست کنده را به همراه موز، آناناس و یخ مخلوط کنید و مصرف کنید.
می توانید هلو را کباب کنید. در ابتدا میوه را نصف کنید، آن را به روغن کانولا آغشته کنید و سپس با حرارت ملایم کباب کنید. همچنین می توانید آن را همراه با ماست مصرف کنید.

هلو برای سلامتی در دوران بارداری مفید است اما بهتر است آن را به مقدار محدود مصرف کنید. همچنین پیش از خوردن آن با پزشک مشورت کنید. سعی کنید هلوی اورگانیک بخرید تا احتمال وجود مواد شیمیایی در آن کم باشد. میوه را خام یا به صورت مخلوط با میوه های دیگر بخورید.

شلیل از جمله میوهای بسیار خوشمزه و وسوسه انگیز است! که بزاق دهان هر زن بارداری با فکر کردن به خوردن این میوه ترشح خواهد کرد. اما، آیا مصرف شلیل می تواند روند طبیعی بارداری زنان را تحت تاثیر قرار دهد؟ آیا مصرف شلیل در دوران بارداری می تواند اثرات منفی بر روی سلامت مادر حامله گذاشته و یا آسیب های جدی به جنین داخل رحم او برساند؟ به عنوان یک زن باردار زیاد نگران نباشید! چون در ادامه این مقاله، در مورد ایمنی مصرف شلیل در دوران بارداری و مزایای بهداشتی این میوه برای زنان حامله صحبت شده است.

میوه شلیل از خانواه هلو بوده و به عنوان یک عضو محبوب و خوشمزه از این خانواده به شمار می رود.
جالب است بدانید که اکثر مردم میوه شلیل را دوست دارند! این میوه به خانواده Rosaceae تعلق داشته و در ظاهر هم شبیه میوه هلو است. اما، میوه شلیل دارای عطر منحصر به فردی بوده و یک دانه سخت هم در درون آن محصور شده است. همچنین، گوشتی آبدار، هسته میوه شلیل را پوشش داده است. که ارزش تغذیه-ای موجود در میوه شلیل آن را به میوه ای تبدیل کرده است که خواص درمانی زیادی برای مادران باردار و جنین داخل رحم آن ها دارد.

بله، شما به عنوان یک زن حامله می توانید از خوردن میوه شلیل در دوران بارداری خود لذت ببرید. با این حال، شما باید قبل از خوردن میوه شلیل آن را کامل بشویید، چون این هلوی شیرین و آبدار ممکن است حاوی انگل های مضر و باکترهای مختلف باشد.
وارد شدن انگل های مضر و باکترهای موجود در میوه شلیل به بدنتان، می تواند بیمارهای خطرناکی مانند لیستریوز و توکسوپلاسموز را ایجاد کند. اما، شما می توانید با شستن کامل این میوه، آن را با خیال راحت در طی دوران بارداری خود مصرف کرده و لذت ببرید.

حتما در این روزها زیاد هوس ژله خوردن میکنید، پس خوردن ژله در بارداری برای جنین ضرر دارد؟ را حتما و حتما بخوانید.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در میوه شلیل برای حفظ سلامتی مادر باردار و نوزاد متولد نشده او بسیار مفید است. مهم ترین فواید مصرف میوه شلیل در دوران بارداری عبارتند از

خوردن شلیل شیرین و آبدار توسط زنان در طی دوران بارداری می تواند در پیشگیری از خطر بروز نقص در هنگام تولد نوزادان مفید بوده و مواد معدنی، ویتامین ها و فولات موجود در این میوه هم در به حداقل رساندن خطر بروز نقص در لوله های عصبی جنین داخل رحم مادر مانند اسپینا بیفیدا را کاهش خواهد داد.
همچنین، فراموش نکنید که مصرف این میوه در دوران بارداری، سلامت کلی بدن جنین را هم تضمین می کند.

به دلیل این که میوه شلیل یک منبع غنی از فیبر و ویتامین C است، بنابراین مصرف آن توسط زنان در دوران بارداری به رشد مناسب جنین کمک می کند. علاوه بر آن، مواد مغذی موجود در میوه شلیل باعث رشد و توسعه عضلات و عروق خونی جنین خواهد شد. در نهایت، پتاسیم موجود در این میوه می تواند مانع گرفتگی عضلانی در بدن خود شما شده و میزان انرژی را هم در بدنتان طی افزایش دهد.

از آن جایی که میوه شلیل دارای لوتئین (نوعی ماده غذایی بسیار مهم است) می باشد، مصرف آن توسط زنان حامله می تواند سلامت چشم های مادر و جنین داخل رحم او بالا برده و خطر ابتلا به بیماری های چشمی را در هر دوی آن ها به حداقل برساند.
همچنین، لوتئین موجود در میوه شلیل به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل کرده و خطر ابتلا به آب مروارید هسته ای را در مادران باردار کاهش خواهد داد. علاوه بر آن، ویتامین A و بتاکاروتن موجود در این میوه به مادر باردار کمک می کند تا از سلامت چشم و قدرت بینایی خود هم در این دوران حساس محافظت کرده و از خطر ابتلا به رمد چشم و کوری جلوگیری می کند.

پتاسیم موجود در میوه شلیل برای عملکرد مناسب سلول ها و اعصاب زنان حامله ی بسیار مفید بوده و به سنتز پروتئین، روند سوخت و ساز بدن، حفظ تعادل الکترولیت ها و ترویج عملکرد ماهیچه های این مادران کمک می کند. به همین دلیل، مصرف این میوه در دوران بارداری می تواند خطر ابتلا به اختلالاتی مانند هیپوکالمی، را که ممکن است بر سلامت عضلانی مادران باردار اثر بگذارد، کاهش دهد.

به دلیل این که شلیل حاوی بیوفلاونوئید، لوتئین، بتا کاروتن، ویتامین C و آنتی اکسیدان است، در حفاظت از پوست مادران باردار مفید بوده و از آسیب رسیدن به این ناحیه از بدن جلوگیری خواهد کرد.
علاو بر آن مصرف منظم شلیل در دوران بارداری، می تواند سطح سلامت پوست مادران را به طور قابل توجهی ارتقا بخشد. همچنین، ویتامین C موجود در میوه شلیل باعث سنتز کلاژن پوست در بدن زنان باردار شده و از بافت پوست این افراد محافظت خواهد نمود. وجود لوتئین در میوه شلیل شرایطی را برای شما فراهم می کند که بدنتان بتواند از پوست خود در برابر آسیب رادیکال های آزاد و اشعه UV هم محافظت نماید.

فیبر موجود در میوه شلیل باعث قلیایی شدن محیط معده شما در طی دوران بارداری شده و مواد مغذی آن هم کمک می کند تا عمل هضم غذا در این دوران حساس به آسانی صورت بگیرد. در واقع، می توان ادعا کرد که مصرف میوه شلیل در طی دوران بارداری می تواند سلامت مادران در حال انتظار را تضمین کند.
از آن جایی که فیبر موجود در این میوه به راحتی جذب آب می شود، مصرف آن می تواند حرکات روده را در بدن مادران باردار افزایش داده و خطر ابتلا به یبوست، زخم معده، گاستریت را در دوران بارداری به شدت کاهش دهد. همچنین، مصرف میوه شلیل در دوران بارداری سبب سم زدایی بدن زنان حامله شده و با خارج نمودن سموم مضر از بدن این افراد میزان سلامت مادر باردار و جنین داخل رحم او را بالا خواهد برد.

اسید کلروژنیک موجود در میوه شلیل از رشد تومورها در بدن شما جلوگیری کرده و اسید آن هم مانع رشد سلول های سرطانی در روده بزرگ و ریه هایتان خواهد شد.

منابع : سایت اوما و مامانم

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

مصرف جوشانده برگ ان برای درمان بیماری صرع مفید است.گل های درخت را در اب دم کنید و اب خالص ان را برای لینت مزاج بخورید درد اعصاب را تسکین می دهد . گل خشک و برگ خشک هلو را بقدر دو قاشق سوپخوری در یک لیتر اب بجوشانید و پس از صاف کردن اب خالص ان را در فاصله غذاها سه استکان بخورید تب بر است. البته برگ گل و مغز هلو به علت دارا بودن امیگدالین اثر سمی دارند و مصرف زیاد و مداوم ان ها موجبات مسمومیت را فراهم می سازد .

درخت هلو از قدیم الایام در چین وجود داشته و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . درقرون وسطی از آن بصورت یك داروی گیاهی استفاده می شده است . برگ درخت هلو را برای بیماری صرع و سنگینی گوش ، پوست درخت هلو را برای رفع بوی بد دهان و مغز هسته آنرا برای رفع سردرد و اختلالات دستگاه هضم ،‌قرس و رفع بیماریهای ادراری بكار می رود.

مغز هسته سمی است و مصرف مدام آن موجب مسمومیت می شود از این جهت برای معالجه امراض فقط مقدار كمی هسته هلو مصرف می شود و آنهم باید تحت نظر پزشك باشد.

در هر صد گرم هلو مواد زیر موجود است: آب 88 گرم ویتامین آ 14 واحد انرژی 35 كالریویتامین ب 1 /2 میلی گرم فسفر 17 میلی گرم ویتامین ب 2/5میلی گرم پتاسیم 2 میلی گرمویتامین ب 3 1 میلی گرم كلسیم 8 میلی گرم ویتامین ث 7 میلی گرمآهن /5 میلی گرم نشاسته 9 گرم

ضمنا هلو دارای منیزیوم و برومیوم نیز می باشد .

فواید خوردن هلو در بارداری

خواص داروئی:

· برای رفع بوی بد دهان هلو بخورید .

· هلو در افرادیكه گرم مزاج هستند باعث تقویت نیروی جنسی می شود .

مضرات : – هلو برای اشخاص سرد مزاج مضر است. به همین دلیل این افراد باید هلو را با عسل یازنجبیل بخورند – هضم هلو برای بعضی از اشخاص دشوار است و نفخ ایجاد می كند . برای اینكه ایجاد نفخ نكند ، باید آن را حداقل نیم ساعت قبل از غذا خورد.

داستان عشق و جنون

 

کفش کودک رنگارنگ با الیاف طبیعی کاموا دست دوز

کفش کودک تک رنگ با الیاف طبیعی کاموا دست دوز

فواید خوردن هلو در بارداری

زعفران سرگل صادراتی به صورت کاملا ارگانیک

گیاه دارویی رزماری  با های رومارن یا اکلیل کوهی (Rosmarinus officinalis)  هم شناخته میشود گیاهی خشبی، چندساله و بوته‌ای و پایا، با شاخه‌های بالارونده بوده وارتفاع آن به 2 متر رسیده و معطر بوده ودارای برگ‌هایی سوزنی‌شکل و همیشه‌سبز دارد که از برگهای تازه و خرد شده رومارن یا همان رزماری به دلیل داشتن اسانس معطر و روغن فرار و مانند تانن در سالاد و در تهیه خوراکهای مرغ و ماهی استفاده می‌شود. پودر برگهای خشک شده اکلیل کوهی یا به تنهایی و یا همراه با سایر ادویه به عنوان چاشنی برای خوش طعم کردن غذاها به خصوص سس سالاد به کار برده میشود.

روغن رزماری محرک بوده و از نظر رایحه و اثری گرم و نافذ دارد.  و گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی دیده میشوند.بخش های برگ و سرشاخه‌های گلدار گیاه، اندام داروئی رزماری را تشکیل  داده ،این گیاه بومی منطقهٔ مدیترانه و کشور اوروگوئه معمول است. پرورش‌دهندگان عمدهٔ گیاه رزماری در دنیا کشورهای شمال آفریقا مانند: مراکش و تونس و کشورهای جنوب اروپا خصوصاً اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، یوگسلاوی و آمریکا و نواحی ایران  میباشد.

 

تاثیر دارویی گیاه رزماری : بر طبق مطالعات انجام شده بر ترکیب اسید رزمارینیک ثابت گردیده که این ماده در درمان رینوکونژکتیویت فصلی بسیار موثر بوده ( Seasonal Allergic Rhinoconjuctivitis (SARدر مطالعات صورت گرفته از تعدادی بیماران مبتلا به SAR، اسید رزمارینیک در مقایسه با پلاسبو توانسته اثربخشی بیشتری بر  مهارکردن بر روی سلولهای اینترلوکین B1، اینترلوکین γ و هیستامین داشته باشدو در گروه درمان شده تعداد نوتروفیلها و ائوزینوفیلهای ترشحات بینی به طور محسوسی کاهش پیدا کرده است و علائم بیماران اعم از خارش بینی، خارش چشمها، آبریزش بینی و آبریزش چشمها کاهش نمود. روغن رزماری و افسنطین در تونیک موی سر موجب تحریک پیاز موگردیده و از طاسی زودرس پیشگیری می نماید. این دارو در موارد ریزش مو بدون شوره سر نیز اثربخشی زیادی  از خود نشان داده و برای داشتن موهای بلند و پرپشت  این گیاه تاثیر بسزایی داشته.

ماده تشکیل دهنده  رزماری:

مادهٔ متشکله ی اصلی قسمت هایی مانند  برگ و سرشاخه‌های گیاه رزماری را روغن فرار تشکیل داده. میزان روغن فرار این گیاه در نقاط مختلف دنیا بین ۵/۰ تا ۵/۲ درصد گزارش شده ،عمده‌ترین ترکیبات موجود در روغن فرار گیاه را ۱و۸ – سینئول (۱،۸ – cineol)، بورنئول (Borneol)، کافور (Campher)، بورنیل استات (Bornyl acetate)، آلفاپی‌نن (۹۴۵ – pinene) و –B پینن و کولین تشکیل می‌دهند و بسته به شرایط جغرافیائی محل کشت گیاه، میزان و درصد هریک از این مواد متغیر می‌باشد  .سایر ترکیبات طبیعی موجود در برگ و سرشاخه‌های گلدار رزماری شامل این دسته‌ها می‌شود: فلاونوئیدها مانند جنکوانین (Genkwanin) و لوتئولین (Luteolin)، اسیدهای فنلی مانند اسید رزمارینیک (Rosmarinic acid)، دی‌ترپن‌ها، تری‌ترپن‌ها، تانن‌ها، مواد تلخ، رزین، ساپونین، پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر، برخی املاح و ویتامینها میباشند. ویتامینهای متعددی نظیر ویتامین A، تیامین / ویتامین 1B، ریبوفلاوین / ویتامین B2، نیاسین / ویتامین 3B، ویتامین 6B، ویتامین B12، بیوتین، اسید پانتوتنیک، ویتامین C ، ویتامین E و ویتامین K ، ویتامین D را داراست.

خواص دارویی رزماری:

 این گیاه از نظر طب گیاهی یا طب سنتی  اثر ضدعفونی کننده و معرق داشته و جریان خون را در اندام های شکمی افزایش و در تحریک میزان ترشح شیره های گوارشی و صفرا بسیار مفید بوده .  به دلیل داشتن ماده کولین چربی‌های کبد را کنترل و برای مقابله با گرفتگی عضلاتی همچون دستگاه گوارش بسیار مفید بوده  و کمک به هضم غذا مینماید

 این گیاه شفا بخش برای معالجه رماتیسم، بیماری  فلج،  به دلیل داشتن ماده ا سید کارنوسیک باعث تقویت حافظه و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر موثر بوده ‌،رفع بی‌خوابی و استرس ،سستی اعضاء، تشنج، اختلالات عصبی و تنفسی و نارسایی کبد و کیسه صفرا مفید میباشد و بدلیل داشتن خواص دیورتیکی ،ادرارآوری  که دارد برای همین هم روی کلیه‌ها اثر می‌گذارد و از ابتلا به روماتیسم پیشگیری می نماید

یک توصیه از طب گیاهی این بوده که  اگر نمی‌خواهید کلیه‌هایتان سنگ تولید کنند و یا اینکه خدای نکرده بیماری نقرس به جانتان بیفتد به سراغ رزماری بروید ، اما متاسفانه این گیاه  در ایران کمتر مورد توجه طباخان و بانوان آشپز ایرانی قرار گرفته ولی در کشورها اروپایی جایگاه ممتازی در آشپزخانه  را داشته و در تهیه سس ها و هنگام خوردن گوشت کباب وجود آن بسیارضروری بوده.مصرف اکلیل کوهی باعث گشادی رگ‌ها و تقویت گردش خون و و همین امردر جلوگیری از ریزش موها نیز موثر است.

ضد نفخ بوده و در درمان یبوست موثر عمل می‌کند. رزماری نیز مانند گیا دارویی  آویشن خاصیت خلط‌آوری  داشته و جوشانده‌ی آن برای مقابله با عفونت‌های برونشیتی و درمان سرفه موثر بوده. خاصیت ضد سرطانی دارد و برای درمان سرطان‌های پستان،سرطان پروستات، سرطان پوست و سرطان روده بزرگ کاربرد داشته.

برای درمان میگرن مفید بوده برای این کار مقداری رزماری را در آب جوشانده و سپس با آن بخور داده.  به دلیل وجود دو ماده «اسید کارنوسیک» و «کارنوسل» در رومارَن باعث کاهش درد و التهاب در بدن شده.

اثر محرک رزماری روی سیستم اعصاب  و بدن مرکزی بسیار برجسته  بوده و به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالایی که داشته و ضد التهابی بوده به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی میکند. گیاه رزماری  به عنوان دهانشویه طبیعی دهان محسوب که برای استفاده از این خاصیت رزماری، مقداری از آن را داخل آب گرم خیس و پس از صاف کردن آن، مایع را داخل دهان شست‌وشو دهید. رزماری به دلیل داشتن خواص متعدد و عطر خواص که دارد در تولید محصولات آرایشی بهداشتی مانند عطر و ادکلن کاربردهای متعددی دارد.

روش استفاده رزماری:

برای استفاده از گیاه رزماری میتوان از جوشانده و یا عصاره‌ی روغنی آن استفاده نمود، می‌توانید به راحتی برگ‌های این گیاه معطر را دم  که برای این کار باید یک قاشق چای‌خوری رزماری را با یک لیوان آب جوش به مدت 1 دقیقه دم نموده. روزانه می‌توانید 2 تا 3 فنجان از این جوشانده میل ودر زیاده روی خوردن این گیاه باید خود داری نمود.برای درمان بیماری  روماتیسم میتوان پاها و دست‌ها را با این گیاه معطر مالش داده و برای این کار یک مشت شاخه‌های کوچک گل دار رزماری را در یک لیتر آب ریخته و دست‌ها و پاهایتان را در آن بگذارید.

عصاره‌ی روغنی رزماری برای ماساژ فوق‌العاده بوده میتوان دو تا سه قطره از این عصاره را با یک قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین مخلوط کرده.درمان زخم‌ها و جراحات بهتر است برگ‌های رزماری را خشک و سپس آن‌ها را کوبیده  تا پودر گردد و پودر به دست آمده را روی زخم زده باید توجه داشت که  این روش برای زخم‌های سطحی استفاده شود. بطوری که دچار بیماری برونشیت شده‌اید می‌توانید یک قطره روغن گیاهی خوراکی رزماری را در یک قاشق عسل حل کرده  ومی‌توانید این کار را به مدت یک هفته، صبح و شب انجام  واگر علائم سرماخوردگی‌تان بیش از یک هفته طول کشید به پزشک  مراجعه شود. 

مضرات مصرف رزماری:

مصرف نوع رقیق نشده روغن این گیاه باعث استفراغ، خونریزی رحمی و تحریک کلیه ها میشود.  در دوران بارداری و شیردهی مصرف رزماری می تواند باعث خونریزی یا سقط جنین گردد. افرادی که دچار اختلالات تشنجی میشوند، مصرف رزماری می تواند این اختلالات را افزایش دهد.افراد مبتلا به فشار خون بالا وبیماران صرعی دارند نباید از این گیاه مصرف کنند.

 

 

 

 

 

(الزامی)

(الزامی، ولی نمایش داده نمی شود)

از تغییر در نظرات مرا با خبر کن

تازه سازی


Designed by:www.melikala.com.

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *