خانهموبایل
ممكن است تحمل خوردن هر غذايي را نداشته باشيد و شايد خيلي از خوراكيهايي كه پيش از اين با ديدنشان چشمهايتان برق ميزده- با شكل گرفتن يك جنين در رحمتان- حال شما را خراب كند. شايد پس از چند روز بيميلي به غذا خوردن، يك سيخ جگر هم اشتهايتان را تحريك كند و هم توان از دست رفتهتان را به شما برگرداند، اما متخصصان ميگويند حتي براي از بين بردن ضعفتان در اين روزها يا براي فرونشاندن ويارتان، حق نداريد سراغ بعضي خوراكيها برويد.از نظر آنها برخي از غذاهايي كه به اشتباه آنها را تقويتكننده و پرخاصيت تلقي ميكنيم، ميتوانند به سلامت شما و جنينتان آسيب بزنند پس تا بسته شدن پرونده بارداريتان با وسواس بيشتري منوي غذاييتان را انتخاب كنيد و از مصرف آنچه در آوردهايم پرهيز كنيد.كمتر جگر بخوريد چون. . .اگر براي تقويت خود و جنينتان هر هفته به ميدان بهمن سر ميزنيد و چند سيخ جگر ميخوريد، بايد بگوييم به جاي محافظت از فرزند آيندهتان به او آسيب ميزنيد. مصرف بيش از اندازه ويتامين A در دوران بارداري- بهويژه در سه ماه اول- باعث ميشود جنينتان به خوبي رشد نكند. تنها ويتامين A موجود در 1 گرم جگر، چندين برابر بيشتر از ميزاني است كه در بارداري به آن نياز داريد.اما تنها ويتامين A موجود در جگر نيست كه بايد دليل پرهيز شما از آن باشد؛ متخصصان ميگويند جگر گوسفند يا مغز آنكه از خوراكيهاي محبوب ايرانيها هستند، در خود باكتري «لستريا» دارند و بر جنين در حال رشد اثر منفي ميگذارند، حتي ميتوانند باعث سقط جنين يا مردهزايي شوند.چه چيزهايي مثل جگر مضر هستند؟هويج: درست است كه مصرف هويج در بارداري ممنوع نيست اما اگر براي تقويت خودتان هر روز يك ليوان آب هويج ميخوريد، با دريافت بيش از اندازه ويتامين A به جنينتان آسيب ميزنيد. پس مراقب خوراک تان باشید.كمتر قهوه بخوريد چون. . .در ماههاي بارداري قيد خوردن قهوه و نسكافه را بزنيد. شما در اين ماهها تنها ميتوانيد 2 ميليگرم كافئين در روز مصرف كنيد و اگر بيشتر از اين ميزان نوشيدني كافئيندار در بره غذاييتان بگنجانيد، نوزادي كموزن را به دنيا ميآوريد يا باعث سقط جنينتان ميشويد اما نوشيدنيهاي حاوي كافئين تنها در درازمدت بر سلامت جنين اثر نميگذارند، متخصصان ميگويند در همان لحظهاي كه نوشيدني به بدن شما وارد ميشود، جنينتان احساس بيقراري ميكند و در رحم شما آرامشش را از دست ميدهد پس حتي اگر تصور ميكنيد ميزان كافئين مصرفيتان نميتواند باعث مرگ جنين شود، براي حفظ آرامش او قيد قهوه و نسكافه را بزنيد.چه چيزهايي مثل قهوه مضر هستند؟چاي: ميزان كافئين موجود در چاي از قهوه كمتر است اما اگر چايخور حرفهاي هستيد و ليوان پشت ليوان از اين نوشيدني مينوشيد، باز هم جنينتان را در معرض خطر قرار ميدهيد. بررسيها نشان ميدهد اگر هر روز 6 ميليگرم كافئين مصرف كنيد، فرزندتان كموزن ميشود و اگر اين ميزان را به 8 ميليگرم در روز برسانيد خطر جديتري فرزندتان را تهديد ميكند.نوشيدنيهاي گازدار: بسياري از نوشيدنيهاي گازدار مثل نوشابههاي سياه هم كافئين دارند و خوردن نوشابههاي انرژيزا هم ميتواند اين ماده را بيش از آنچه نياز داريد به بدنتان برساند.كمتر بادامزميني بخوريد چون. . .در ماههاي بارداري بايد قيد خوردن خوراكيهايي كه به آنها آلرژي داريد را بزنيد و اگر نسبت به آلرژيك بودنتان به برخي خوراكيها اطمينان نداريد، براي احتياط نبايد سراغشان برويد. بادامزميني از خوراكيهايي است كه توصيه ميشود خانمهاي باردار سراغش نروند. گفته ميشود اين دانه پرطرفدار ميتواند كودك شما را كمهوش كند. متخصصان ميگويند براي جلوگيري از بيمار شدن فرزندتان نهتنها در ماههاي بارداري بلكه در دوران شيردهي هم بايد قيد خوردن هر خوراكي كه در آن بادام زميني به كار رفته را بزنيد.كمتر سوسيس و كالباس بخوريد چون. . .كمتر كسي است كه نداند در سوسيس و كالباس و فرآوردههاي گوشتي كه در گروه آنها جا ميگيرند، نيترات فراوان وجود دارد. مصرف اين خوراكيها كه در آنها به وفور مواد نگهدارنده به كار رفته باعث ميشود خطر ابتلاي فرزندتان به آلرژي بعد از تولد بيشتر شود و البته ريسك ابتلايش به سرطان هم بالا برود. برخي از پژوهشها احتمال ابتلا به تومور مغزي و ديابت در صورت مصرف اين خوراكيهاي سرشار از نيترات را هم ثابت كردهاند، پس اگر بهخاطر خودتان از آنها صرف نظر نميكنيد، براي حفظ سلامت فرزندتان سراغش برويد. عوارض خوردن جگر مرغ در بارداری
چه چيزهايي مثل سوسيس مضر هستند؟رب گوجه: همه محصولاتي كه در آنها نگهدارنده هست، ميتوانند به جنين شما آسيب بزنند. شايد مصرف ميزان كمي رب گوجه آسيب قابل توجهي به فرزند شما نزند، اما بد نيست در 9 ماه بارداريتان، گوجه تازه را جايگزين اين محصول کنید كه ميزان زيادي نگهدارنده را در خود جا داده است.كمتر استيك بخوريد چون. . .گوشت خام يا گوشتي كه به ميزان كافي پخته نشده، ميتواند باكتري سالمونلا يا توكسوپلاسموز را به جان شما برساند و به جنينتان آسيب بزند. اگر اهل خوردن استيك آبدار هستيد، تا پايان يافتن بارداريتان بايد قيد خوردنش را بزنيد. گوشت نيمپز ميتواند اين باکتريها را به بدنتان وارد كند و براي دور شدن از چنين خطري بايد گوشت را در دماي 75 درجه سانتيگراد به خوبي بپزيد.چه چيزهايي مثل استيك مضر هستند؟سوشي: اين روزها بازار سوشي خوردن نهتنها در كشورهاي آسياي شرقي بلكه در همه دنيا داغ است، اما متخصصان ميگويند ماهي خام هم ميتواند باكتريها و انگلهايي را به بدن شما وارد كند كه براي سلامت جنينتان مضر هستند.خمير كيك: اگر قبل از آنكه كيك را در فر بگذاريد خميرش را ميچشيد، مراقب باشيد. تخممرغ خامي كه در خمير كيك وجود دارد هم ميتواند باكتري «لستريا» را به بدن مادر و جنين وارد كند. به همين دليل نهتنها بايد قيد چشيدن خمير كيك را بزنيد بلكه بايد از خوردن تخممرغ عسلي يا سسهاي خانگي كه در آن تخممرغ خام به كار رفته هم پرهيز كنيد.كمتر ماهي جنوب بخورید چون. . .مصرف بيش از اندازه جيوه در دوران بارداري ميتواند فرزندي كمهوش را به شما هديه دهد. به همين دليل بهتر است در ماههاي بارداري، قيد خوردن بسياري از ماهيهاي جنوب كه جيوه فراوان دارند و به رشد عصبي فرزندتان صدمه ميزنند را بزنيد و به جاي آنها سراغ ماهيهايي مثل سالمون يا كنسرو ماهي تن برويد؛ ميزان جيوه آنها كمتر است.اگر طعم سالمون خام را دوست داريد به همان دليلي كه بايد از خوردن گوشت خام پرهيز كنيد، سراغ سالمون خام هم نبايد برويد. گذشته از اين، درست است كه كنسرو ماهي تن جيوه زيادي ندارد، اما در بارداري اجازه خوردن زياد كنسروها را هم نداريد، پس به اندازهاي از اين خوراكيها بخوريد كه هوس بارداريتان خاموش شود. البته مصرف ماهي كه امگا 3 فراواني دارد براي شما در دوران بارداري نفع زيادي هم دارد، پس در انتخاب ماهي وسواس به خرج دهيد اما آن را از بره غذاييتان حذف نكنيد.چه چيزهايي مثل ماهي جنوب مضر هستند؟ماهيهاي پير و بزرگ: ماهيهاي بزرگتر معمولا بيشتر هم عمر ميكنند و به همين دليل ميزان بيشتري جيوه در بدن خود ذخيره ميكنند، بنابراین توصيه ميشود خانمهاي باردار سراغ آنها نروند.شاید ندانید، اما بسياري از مواد غذايي در دوران بارداري بدون آنكه آسيبي براي شما و جنينتان به همراه بياورند، شرايط را براي شما سخت ميكنند، پس براي راحتي خودتان در اين ماهها سراغ چنين خوراكيهايي نرويد. كمتر نخود بخوريد چون. . .حبوبات ازجمله اين مواد هستند كه با خوردنشان بيشتر از خانمهاي باردار ديگر نفخ ميكنيد و بهخاطر نفخ احساس ناخوشايندي را تجربه ميكنيد. حتما ميدانيد كه اغلب خانمها در بارداري دچار نفخ میشوند؛ پس در اين ماهها قيد خوردن خوراكيهايي كه اين حالت آزاردهنده را بيشتر ميكنند، بزنيد. كمتر موز بخوريد چون. . .درست است كه پتاسيم موجود در موز ميتواند در بارداري فايده زيادي به بدنتان برساند اما اگر ازجمله خانمهايي هستيد كه در اين ماهها از يبوست شكايت ميكنند، بايد فكر خوردن اين ميوه را از سرتان بيرون كنيد. موز به خوديخود ميتواند افراد مستعد به يبوست را به اين مشكل گرفتار كند و در بارداري، ممكن است اين مشكل را برايتان دوچندان كند. كمتر آجيل بخوريد چون. . .بسياري از خانمهاي باردار در اين ماهها صاحب صورتي پرجوش ميشوند. اگر شما هم در اين گروه قرار داريد، لااقل در ماههاي اول كه صورتتان بيشتر جوش میزند، قيد خوردن آجيل و خوراكيهايي كه باعث بيشتر شدن آكنه روي پوستتان ميشوند را بزنيد. درست است كه اين آجيلها فايدههاي زيادي دارند، اما زياد خوردنشان در اين ماهها هم شما را به مادري چاق تبديل ميكند و هم زيباييتان را تهديد ميكند.
منبع:مجله سیب سبز / برترین ها
بارداری و زایمان راحت با
اسباب بازی های فکری و جالب
شامپو،مایع دستشویی،مواد خوراکی (زیر قیمت بازار)
ویژه تبلیغات در بیتوته
تجهیزات مراکز بازی تا 35 درصد تخفیف
خرید انلاین محصولات زناشویی،6 درصد تخفیف
تخفیف های ویژه /سوپر مارکت اینترنتی
باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .
در دوران بارداری انواع حساسیتهای غذایی برای زنان رخ می دهد. علاوه بر این حساسیتها باید توجه داشت که در این دوره مصرف بعضی غذاها و یا حتی افراط در خوردن غذاهای مقوی ممکن است سلامت مادر و جنین را به خطر اندازد. مضرات خوردن جگر در دوران بارداری بارها از سوی متخصصان مطرح شده است.
عده ای بر این باورند چون زنان باردار دچار کم خونی می شوند بنابراین خوردن جگر می تواند این مشکل را جبران کند. اما متخصصان زیادی بارها هشدار داده اند که مصرف جگر در بره تغذیه سه ماه اول بارداری خطر رشد ناقص جنین را به همراه دارد و در ماه های آخر نیز ممکن است سبب سقط جنین شود. این متخصصان توصیه می کنند که زنان بارداری که دچار کمبود آهن هستند بهتر است زیر نظر پزشک از مکملهای آهن استفاده کنند و مصرف بعضی سبزیجات که درای مقدار آهن بیشتری هستند را در بره غذاییشان بگنجانند. همچنین به جای مصرف گوشت قرمز و جگر, می توانند از گوشت شتر مرغ که کلسترول کمی دارد و حاوی آهن فراوان است, استفاده کنند.
یکی از دلایل منع مصرف زنان باردار از خوردن جگر, وجود ویتامین ها و مواد معدنی فراوان است. یکی از ویتامین هایی که مقدار آن در جگر زیاد است, ویتامین A می باشد. مقدار زیاد این ویتامین می تواند سلامت جنین را به خطر اندازد.عوارض خوردن جگر مرغ در بارداری
زنان باردار باید روزانه حدود 2565 واحد ویتامین A مصرف کنند, در صورتی که با مصرف جگر حدود 1 واحد ویتامین A دریافت می شود و همین افزایش مقدار ویتامین A باعث افزایش احتمال مرگ جنین را در پی دارد. در دوران بارداری می توانند از مکمل های ویتامین A به مقدار مناسب و زیر نظر پزشک متخصص استفاده کنند. گفتنی است که حتی در 1 گرم جگر نیز مقدار زیادی ویتامین A وجود دارد که ممکن است خطرساز باشد.
منبع : آرگا
روغن خراطین، جادوی جذابیت!
یک ایده شیک، انتخاب شاه گیوه پاشنه بلند با زیره و پاشنه چرم
با بهترین مراکز خرید پاتایا آشنا شوید
غار نیاح مالزی شاهدی برای زندگی 4 هزار ساله انسان ها!
قبل از خانه تکانی و نظافت عید نوروز بخوانید
با انواع رنگ موی عید نوروز 98 آشنا شوید
نشانی شما منتشر نخواهد شد.
خواص جگر مرغ چیست خواص جگر مرغ برای اعصاب خواص جگر مرغ برای کم خونی خواص جگر مرغ برای معده جگر مرغ به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه بسیاری از افراد، سه برابر نیاز روزانه، ویتامین ب12 وارد بدن می کند، این درحالی است که این ویتامین یکی از ویتامین های اصلی کمک کننده به تولید سلول های قرمز خون و جلوگیری از کم خونی و فقر آهن است.
عوارض خوردن جگر مرغ در بارداری
جگر مرغ بهتر است یا دل مرغ؟
حساب دل مرغ از جگر آن جدا است. دل مرغ، منبع خوبی برای دریافت پروتئین و آهن محسوب میشود و اسید فولیک هم دارد. این عضو اندرونی، مشکل خاصی ندارد و میتوان آن را مصرف کرد اما مصرف جگر مرغ، چندان توصیه نمیشود. مطالعات فراوانی که در کشورهای مختلف، ازجمله ایران انجام شده، نشان میدهد که متاسفانه، در بسیاری از مرغداریهای صنعتی، دورههای منع مصرف گوشت بعد از تجویز داروهای مختلفی مانند آنتیبیوتیکها، رعایت نمیشود.
بهعبارت سادهتر، مثلا زمانی که به مرغها، آنتیبیوتیک میدهند، باید حدود ۵ تا ۱۴ روز از کشتار مرغ، خودداری شود. مسالهای که در موارد زیادی، رعایت نمیشود. بنابراین مقدار زیادی از این داروها، در جگر مرغ باقی میمانند زیرا جگر، محل سمزدایی است و بسیاری از داروها، قبل از دفع از بدن، داخل جگر به روشهای مختلف آنزیمی، خنثی میشوند. بههمین دلیل هم بسیاری از جگرهای مرغ، آلودگی بالایی، بخصوص به آنتیبیوتیکها دارند. ارزش غذایی و خواص درمانی جگر مرغ بسیار بالا میباشد. با این وجود بایستی در مصرف آن احتیاط نموده و از زیادهروی در مصرف آن و غذاهای تهیه شده با آن خودداری نمود.
خواص جگر مرغ فواید جگر در کم خونی
جگر مرغ حاوی آهن و اسید فولیک فراوان است و به ساخت و بازسازی سلولهای قرمز خون کمک میکند؛ به شکلی که بهترین منبع غذایی برای پیشگیری و درمان کم خونی است. مصرف جگر مرغ به رشد کودکان کمک میکند و باعث افزایش نیروی بدنی میشود.جگر مرغ حاوی مقادیر بالایی اسید فولیک است و از این رو به پیشگیری از نقایص مادرزادی جنین و تقویت باروری کمک میکند.
ترمیم بافت ها با خواص جگر مرغ
جگر مرغ همچنین منبع برای ویتامین ب1 است و نقش اساسی برای ترمیم بافتها و سلولهای بدن و پوست دارد. تقویت دندانها، لثه و کمک به استحکام استخوانها از دیگر فواید جگر مرغ (به دلیل وجود مقادیر بالای فسفر در آن) است. جگر مرغ در تقویت اعصاب و کمک به عملکرد بهتر آن موثر است. همچنین مصرف این ماده غذایی در تقویت نیروی حافظه و افزایش تمرکز و تعادل مفید است. مصرف این ماده غذایی به دلیل داشتن فیبر فراوان به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.
خواص جگر مرغ برای کودکان
جگر مرغ حاوی مقادیر بالایی پروتئین است و مصرف آن به رشد بدن کمک میکند. قرار دادن جگر مرغ در رژیم غذایی کودکان در حال رشد بسیار مفید بوده و به رشد بهتر آنها کمک میکند. جگر مرغ سرشار از انواع ویتامینهای گروه ب است و مصرف آن باعث افزایش انرژی و نشاط میشود و در درمان افسردگی موثر است.همانند آنچه در مور د خواص جگر سیاه گفتیم، جگر مرغ نیز دارای ویتامین آ است که به بهبود و تقویت بینایی کمک میکند.
موارد متع مصرف جگر مرغ
از آنجاییکه عمل ذبح مرغ پس از گذشت حداقل زمان از خوراندن آنتیبیوتیک به مرغها (بین ۱ تا ۲ هفته) در بسیاری از مرغداریها صورت نمیپذیرد، بنابراین مقدار زیادی از این داروها در جگر مرغ باقی میمانند؛ زیرا جگر،محل سمزدایی است و بسیاری از داروها قبل از دفع از بدن داخل جگر به روشهای مختلف آنزیمی خنثی میشوند. بههمین دلیل هم بسیاری از جگرهای مرغ آلودگی بالایی بهخصوص به آنتیبیوتیکها دارند. با این حساب، توصیه میشود که از مصرف جگر مرغ خودداری کنید.
از طرف دیگر، تحقیقات انجامشده در دانشکده دامپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم نشان میدهد معمولا بد بودن شرایط جوی، پایین بودن آگاهی مرغدارها و تراکم فراوان مرغداریها در برخی مناطق کشور، باعث افزایش مصرف آنتیبیوتیکها میشود. متاسفانه گاهی برخی آنتیبیوتیکهای ممنوع هم در این مرغداریها استفاده میشوند. به همین دلیل بهتر است مرغهای بستهبندی زیرنظر سازمان دامپزشکی را از فروشگاههای معتبر خریداری کنید و گوشت مرغ را پیش از مصرف کاملا بپزید.
مصرف جگر مرغ برای مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی، چربی خون بالا و نقرس مضر است. با توجه به اینکه امروزه در مرغداریها غالبا از آنتیبیوتیک و مواد هورمونی استفاده میشود، متخصان تغذیه توصیه میکنند از مصرف سنگدان، دل و جگر مرغ پرهیز شود. به طورکلی اندامهای داخلی بدن دامها و طیور، محل اجتماع، تصفیه و فیلترکردن مواد ورودی به بدن آنهاست، لذا داروهای مصرفی، فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم، مواد آنتی بیوتیک، هورمونها و انگلهای ورودی به بدن آنها از این اندامها عبور میکند و از این حیث مصرف آنها دارای محدودیت است.
عوارض خوردن جگر مرغ در بارداری
خواص جگر مرغ در طب سنتی , خواص جگر مرغ برای چشم
خواص جگر مرغ در طب سنتی , خواص جگر مرغ برای چشم
خواص جگر مرغ در طب سنتی , خواص جگر مرغ برای چشم
خواص جگر مرغ در طب سنتی , خواص جگر مرغ برای چشم
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات های شما پردازش میشوند.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد 1