داروی درمان معده درد عصبی

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

ما در دوران کودکی بارها این جمله را گفته‌ایم: «مامان، دلم درد می‌کنه». در واقع هیچ‌کس نیست که در دوران کودکی خود این عبارت مبهم را به‌کار نبرده‌ باشد. درست است که بزرگسالان، از همین عبارات فهوم استفاده نمی‌کنند، ولی همه‌ی ما گاهی دچار معده‌ درد عصبی، دلشوره یا اضطراب و نگرانی‌ای شده‌ایم که موجب حالت تهوع، تعریق و وضعیتی نزدیک به استفراغ باشد. در واقع، هیجان و استرس می‌تواند موجب حالت تهوع و استفراغ شود. در این مقاله، تأثیر احساساتی مانند اضطراب را در ایجاد معده درد عصبی و حالت تهوع و استفراغ بررسی می‌کنیم و به راه‌های جلوگیری و مقابله با این مشکلات می‌پردازیم.

داروی درمان معده درد عصبی

موارد زیادی می‌تواند منجر به حالت‌تهوع یا معده‌ درد شود. ویروس‌ها و باکتری‌ها، عوامل فیزیکی اصلیِ حالت‌ تهوع و استفراغ هستند. ولی احساسات ما، به‌خصوص اضطراب، استرس(کاهش استرس) و هیجان نیز می‌توانند چنین تأثیری داشته باشند. برای نمونه:

همه‌ی ما در شرایطی خاص، اضطراب اجتماعی را تجربه کرده‌ایم، مثلا در مهمانی‌ای که در آن کسی را نمی‌شناختیم یا روز اول مدرسه یا اولین روز کاری در یک موقعیت شغلی جدید.

برای نمونه، این اضطراب در هنگام صحبت‌کردن درجلسه‌ای مهم یا آماده‌شدن برای بزرگ‌ترین مسابقه‌ی فصل ایجاد می‌شود.

استرس یا ترس به دلیل مسائلی مانند نگرانی در مورد پرداخت اقساط وام مسکن، رفتن از شهری به شهر دیگر برای شرکت در دانشگاه یا مواجهه با فردی قلدر در مدرسه ایجاد می‌شود.

گاهی هیجان بیش از حد، موجب بروز معده درد عصبی می‌شود. این نوع هیجان‌ها در مواردی مانند پیش از برگزاری مراسم جشن ازدواج، روز فارغ‌التحصیلی یا تعطیلاتی که مدت‌ها انتظار آن را می‌کشیده‌ایم و برای آن بره‌ریزی کرده‌ایم، به وجود می‌آید.

چرا احساسات ما گاهی موجب بیماری ما می‌شوند؟ ترِیسی اِی دِنیس، دارای مدرک پی‌اچ‌دی و استادیار گروه روان‌شناسی کالج هانتر در دانشگاه شهری نیویورک می‌گوید: «زندگی ما مملو از احساسات است، احساساتی مانند خشم و شرم یا ترس و لذت». دنیس می‌گوید: «هر یک از این احساسات، واکنش‌های فیزیکی پیچیده‌ای را در ما برمی‌انگیزند. برای نمونه، وقتی عصبانی می‌شویم، ضربان قلب‌مان بالا می‌رود، آدرنالین در بدن ترشح می‌شود، فشار خون افزایش می‌یابد و ما عصبانی می‌شویم». به گفته‌ی دنیس: «این تغییرات فیزیولوژیکی و غددی عصبیِ مرتبط با احساسات، بر تمام قسمت‌های بدن ما، از جمله سیستم گوارشی، تأثیر می‌گذارد. گاهی این واکنش‌های فیزیکی به طور کاملا ناگهانی شروع و متوقف می‌شوند و بسیار شدید هستند».

دنیس عقیده دارد که شدت این احساسات هستند که موجب تحریک بدن ما می‌شود و بلافاصله دستگاه گوارش را تحت تأثیر قرار می‌دهد و موجب ناراحتی‌هایی مانند معده‌ درد، حالت تهوع، استفراغ و اسهال می‌شود. (در بلندمدت، این واکنش‌های غددی عصبی می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا یا بیماری‌های قلبی‌عروقی را افزایش دهد).

اگر شما یا فرزندتان، به معده درد عصبی یا حالت تهوع مکرر دچار می‌شوید، نخست به پزشک مراجعه کنید تا اطمینان یابید که هیچ‌گونه علت فیزیکی موجب بروز این مشکلات نشده است. علل فیزیکی‌ای مانند باکتری، ویروس، برگشت اسید معده یا ریفلاکس، عدم تحمل لاکتوز و یبوست، معمولا از دلایل معده‌درد و استفراغ در افراد در سنین پایین‌تر است.

کریس تولچِر (Chris Tolcher)، یکی از اعضای آکادمی اطفال آمریکا، متخصص اطفال و استادیار بالینی اطفال در دانشکده‌ی پزشکیِ دانشگاه کالیفرنیای جنوبی می‌گوید: «پس از دوران نوپایی، فرد دچار دردهای شکمیِ ناشی از استرس می‌شود».

وقتی از نبود علل فیزیکی اطمینان یافتید، توجه کنید که شما یا فرزندتان چگونه به موقعیت‌های استرس‌زا واکنش نشان می‌دهید.

دنیس می‌گوید: «همه‌ی ما می‌دانیم که ذهن ما بر بدن نیز تأثیر می‌گذارد و بالعکس. آگاهی از احساسات و استرس‌ها، باعث درک شهودی ما از این مسئله است».

انجام درمان‌های لازم می‌تواند به کودکان و بزرگسالان کمک کند، ولی در موارد، نیازی به مراجعه به پزشک نیست و یادگیری چگونگی تنظیم مؤثرتر احساسات، به فرد کمک بیشتری می‌کند. دنیس می‌گوید: «مهم این است که یاد بگیریم چگونه در هر موقعیت سخت احساسی، به دنبال روزنه‌ی امیدی باشیم، پیش از آنکه واکنشی احساسی نشان دهیم».

برای نمونه، شاید مصاحبه‌ شغلی یا امتحانات مدرسه، به‌طور طبیعی موجب شود که شما یا فرزندتان دچار نگرانی شوید و از شکست واهمه داشته باشید. این ترس، منجر به سرازیر شدنِ احساسات منفی، استرس و درد و رنج‌های جسمی در شما می‌شود. بهتر است سعی کنید که با دید مثبت‌تری به این شرایط نگاه کنید و آن را موقعیتی برای نشان‌دادن تخصص یا اشتیاق یا فرصتی برای یادگیری بدانید. دنیس می‌گوید: «این کار نیز مانند هر کار دیگری به تمرین نیاز دارد».

نکات زیر به شما کمک می‌کند تا کاری کنید که بدن‌تان بر ذهن‌تان تأثیر بگذارد و آن را آرام کند:

گاهی برای مدیریت حالت تهوع، معده درد عصبی یا سایر نشانه‌های فیزیکی استرس، اضطراب و هیجان، به کمک بیشتری نیاز دارید. در ادامه چند مورد از راهنمایی‌های متخصصان را ارا‌ئه می‌دهیم که می‌تواند به شما کمک کند:

در این مقاله، تنها تعداد اندکی از روش‌های متعادل‌کردن ذهن و جسم بیان شد. اگر اضطراب و استرس شما به اندازه‌ای شدید شده که هر روز، با دردهای جسمی ناشی از این فشارها روبه‌رو می‌شوید، حتما باید از متخصصان و پزشکان کمک بگیرید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

داروی درمان معده درد عصبی

سلام.چن سالی میشه که دچارمعده درد شدم.معده من همیشه دردنداره.بلکه یک ماهی یادوماهی یکباردرد میگیره.دردشدید واستفراغ زیاد.دکترا میگن باید اندوسکوپی انجام بدم.اما میترسم.توراخدا راهنمایی کنین

سپاسگزاریم که تجربیات خودتون رو با ما به اشتراک می‌گذارید. فکر می‌کنم در هر صورت باید به توصیه‌های پزشک خودتون عمل کنید و اقدامات درمانی لازم رو انجام بدید چون اگر مشکلی هم باشه، هر چه زودتر متوجه بشید بهتر هست. برای شما آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم هر چه زودتر مشکل شما برطرف بشه.

باید ترسو کنار بذاری تا درمان انجام شه.اگه از الان پیشگیری نکنی ممکنه پشیمون شیو دیگه دیر باشه

مطلب بسیار عالی و زیباست

سلام دوست گرامی. از اظهار لطفتون بسیار سپاسگزاریم.

من در دو ماه اخیر این مشکل معده درد به علت مسایل عصبی و استرس به شدت دارم. به طوری که نوبت متخصص هم گرفتم برای فردا. امروز این مطلب بسیار برام مفید واقع شد.
سپاس بیکران از زحمات نویسنده و سایت چطور ? &lt3

. خوشحالیم که این مطلب براتون مفید بوده.

خواص خوراکی ها

خواص شنبلیله؛ ۱۳ خاصیت درمانی، نحوه‌ مصرف و عوارض جانبی

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

خواص بادرنجبویه؛ ۹ دلیل قانع‌کننده برای مصرف دمنوش بادرنجبویه

چطور در خودمان اعتماد به نفس ایجاد کنیم؟

آچارباز؛ سامانه اعزام تعمیرکار به محل

آموزش چانه‌زنی با کتاب مذاکره کردن به روش اساتید هاروارد

انواع کباب ایرانی؛ ۱۱ نوع کبابی که باید حتما امتحان کنید

سندروم ایمپاستر چیست و چطور می‌توان بر آن غلبه کرد؟

بهترین فیلم های ۲۰۱۸‌ تا الان که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند

مرگ‌بارترین بیماری های دنیا که قربانیان زیادی می‌گیرند


ثروتمندترین کشورهای جهان کدام‌اند؟

۱۰ عبارتی که بهتر است هرگز در گوگل جستجو نکنید

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

عجیب ترین قوانین دنیا که با شنیدن آن‌ها بهت‌زده خواهید شد

آدرس موردنظر یافت نشد


بازگشت به صفحه اصلی

درمان معده درد با روش های طبیعی و گیاهی

یکی از شایع ترین مشکلات افراد در همه سنین درد معده است که به دلایل مختلفی رخ می دهد. طب سنتی و داروهای خوراکی و دمنوش های گیاهی کمک فراوانی به درمان درد معده می کند ، شما می توانید با استفاده از این مواد گیاهی از اثرات تلخ و عوارض استفاده از داروهای شیمیایی خودداری کنید واز روش های درمان درد معده گیاهی بهره ببرید.


شایع ترین علل درد معده و درمان های خانگی آن


زخم معده یکی از علت های درد معده

یکی از دردناک ترین دردهای شکمی درد معده یا اثنی عشر است که یک درد در وسط شکم بوجود می آورد. عفونت باکتریایی، مصرف برخی از داروها (ناپروکسن و آسپرین)، نوشیدنی های گازدار و کشیدن سیگار از علل شایع ایجاد زخم معده است .

داروی درمان معده درد عصبی


سنگ صفرا از علل درد معده

سنگ صفرا یک التهاب شکمی دردناک را به وجود می آورد که مصرف غذاهای چرب، چاقی، دیابت،کاهش وزن سریع و ژنتیک از فاکتورهای خطر این عارضه تلقی می شود.


درد معده به علت ریفلاکس معده

از نشانه های ریفلاکس معده، سوزش معده، سوزش قفسه سینه، ناراحتی های بالای شکم است که علت این عارضه انتقال محتویات ترشح معده در پشت گلو است.


عدم تحمل گلوتن از شایع ترین علل درد معده

یکی دیگر از شایع ترین مشکلات معده حساسیت و عدم تحمل گلوتن به پروتئین موجود در جو، گندم است. این عارضه به بیماری سلیاک(حساسیت به گلوتن) شهرت دارد که سبب آسیب به روده کوچک می شود و از جذب مواد مغذی جلوگیری می کند. نفخ، دفع گاز، اسهال، یبوست، خستگی مفرط و درد شکم از علائم مصرف مواد گلوتن دار است.


عدم تحمل لاکتوزیکی از علت های درد معده

عدم تحمل لاکتوزنیز ازعلل شایع درد معده است که علائمی چون گاز، نفخ، آروغ، سوء هاضمه، تهوع، اسهال، یبوست و درد گرفتگی عضلات شکم را داراست.


سوءهاضمه و ارتباط آن با معده درد

معده درد در ۴۰ درصد موارد به دلیل سوءهاضمه است که سوءهاضمه اختلالی در عملکرد سیستم گوارشی است که به واسطه هضم نادرست و سخت مواد غذایی بروز کرده و باعث ایجاد درد معده می شود.سوءهاضمه معمولا خود را با احساس سنگینی بعد از مصرف غذای ناسب، احساس سیری زودهنگام، درد و سوزش معده نشان می دهد.


درمان معده درد با روش های طبیعی و گیاهی


تاثیر فوق العاده نعناع بر درمان درد معده

نعناع درمانی است برای معده درد و دل پیچه است که اثر کلیدی آن بر درمان معده درد تایید شده است. نعناع با داشتن اثر ضد اسپاسم در دستگاه گوارشی، می تواند تاثیر سریع و محسوسی داشته باشد. بهترین پیشنهاد برای استفاده خانگی از نعناع برای کسانی که از معده درد رنج می برند، نوشیدن چای نعناع است .همچنین روغن نعناع هم عصاره ای از نعناع است که در درمان دردهای معده استفاده می شود.


گشنیزگیاهی مفید برای درمان درد معده

گشنیز از خانواده جعفری دارای رایحه خوش بواست که مقوی معده، ضداسپاسم، ضددرد (دل درد)، ضدمیکروب، ضدقارچ، تقویت کننده قوای جنسی، هضم کننده غذا، صفراآور، آرام بخش، کاهش دهنده قندخون، کاهش دهنده چربی خون و کاهش دهنده فشارخون می باشد.


درمان زخم معده با چای بابونه

رایج ترین چای آرامبخش شناخته شده که می تواند به سهولت دستگاه گوارشی را تحت فشار قرار دهد ، چای بابونه است. چای بابونه دارای اثرات ضد اسپاسم و ضد التهاب است و کمک فراوانی به درمان حالت تهوع و سوزش های سرِ دل می کند. همچنین بابونه معده درد های عصبی را نیز تسکین می دهد.


زیره سبزمفیدترین گیاه برای درمان درد معده

خواص زیره سبز: بادشکن، مقوی معده، ضد اسپاسم، افزایش دهنده شیر مادران شیرده ، ضد تشنج، ضد صرع، مقوی معده،عرق آور، ضد سم، ضد صفرا، تقویت کننده قوای جنسی، قابض، ضد نفخ، ضد احتقان، هضم کننده غذا و ادرار آور و دارای خواص آنتی اکسیدانی فراوان می باشد.

تاثیر مثبت هل در گوارش بهتر غذا و درمان دردمعده

هل دارای طبع گرم و خشک است که جویدن دانه های آن پس ازغذا به هضم و گوارش بهتر غذا کمک می کند و می تواند بوی طبوع دهان را از بین ببرد.

خواص هل: پایین آورنده تب، تسکین دهنده درد رماتیسم، برطرف کننده ترشی معده، تقویت کننده معده و روده، بهبود دهنده هضم غذا، تقویت کننده قلب، بادشکن، تقویت کننده بدن است.

دارچین یکی دیگر از دارو های پرطرفدار معده درد

دارچین ادویه ای گرم و خوش طعم است که موجب تسکین معده درد و حالت تهوع می شود. بهترین حالت خوردن دارچین بدین گونه است که باید یک قاشق مرباخوری دارچین را به مدت ۱۰ دقیقه در آب به حجم یک لیوان جوشاند و بعد نوشید.


زنجبیل و درمان درد معده

زنجبیل راه حل مطمئنی برای رفع حالت تهوع و درمان مشکلات صبحگاهی است. بهترین حالت زنجبیل، استفاده از زنجبیل طبیعی است که می توان آن را به نوشیدنی خود اضافه کرده و با چای نوشید.


درمان درد معده با عسل

ترکیب عسل و مواد دیگر بهترین درمان برای درد معده است که در ادامه درباره نحوه استفاده از آن توضیح می دهیم.

با آرد گندم و عسل و زعفران حلوا درست نموده و میل نمایید.

ریشه و برگ تازه کرفس را کوبیده و با مقدار کافی عسل مخلوط نموده و روزی سه بار هر وعده یک قاشق مربا خوری بعد از غذا میل نمایید . شیر و عسل برای معده بسیار نافع است و روده ها را نرم میکند. به سالمندان توصیه میشود اگر میخواهند شیر در معده آنها سریع تر هضم شود با عسل میل نمایند.

امام صادق (ع) فرموده است خوردن عسل با آب گرم درد معده را برطرف می کند.


پیشگیری از مشکلات معده با مصرف موز

پودر موز می تواند ۷۵ درصد درد های معده را آرام کند. در طب سنتی،استفاده از موز برای کسانی که رژیم های غذایی خاص دارند تجویز می شود تا بتوانند از مشکلات احتمالی معده، پیشگیری نمایند.

بادرنجبویه و تاثیر فوق العاده آن بر کاهش درد معده

بادرنجوبه گیاهی از خانواده نعناع است که شباهت زیادی به نعناع دارد ولی دارای بوی متفاوت است. این گیاه پر مصرف دارویی که از گیاهان مشهور به ملیسا از زمان های قدیم در بسیاری از نقاط دنیا به عنوان ضدنفخ، ضدتب ، ضددرد، ضدباکتری، ضدویروس تبخال، ضدهیستامین، ضدتب، ضدنفخ، آرام بخش، خواب آور، مقوی قلب، مقوی معده و ضداسپاسم است.

داروی درمان معده درد عصبی


گلاب درمان سریع  معده درد

برای رهایی از حالت تهوع و شکم درد گلاب بنوشید.


درمان درد معده با جوش شیرین

جوش شیرین برای معده دردهای شدید خوب است. یک قاشق چایخوری جوش شیرین را به یک فنجان آب گرم اضافه کنید و آن را بنوشید.


شیرین بیان و کاهش درد معده

مبتلایان به رفلاکس برای رفع مشکلشان باید ۱۵ دقیقه قبل از غذا عصاره شیرین بیان به همراه مقداری آب جوش و پس از غذا یک استکان عرق بومادران بنوشند. مصرف عصاره شیرین بیان ۱۵ دقیقه قبل از غذا با مقداری آب جوش ولرم برای تقویت معده، کاهش اسید معده و رفع دل درد و دل پیچه موثر است.


درمان درد معده با عرق زنیان

عرق زنیان برای افرادی که پس از مصرف غذا های سنگین و گوشتی دچار احساس سنگینی معده می شوند، تجویز می شود.


بومادران بهترین درمان کننده معده درد

بو مادران برای درمان ناراحتی شکم، اسهال، دل درد، خونریزی معده، تنظیم قاعدگی زنان، اشتها آور، نیرو بخش و مسکن و سوزش ادراراستفاده می شود.


سرکه سیب درمان خانگی خوب برای معده درد

سرکه سیب یک درمان خانگی خوب برای معده درد است چون به بهبود هضم، و از آن طریق به تسکین درد معده کمک می کند. چند قاشق چای خوری سرکه سیب را در یک لیوان آب بریزید و آن را بنوشید توصیه می شود این مخلوط را قبل از صرف وعده غذایی اصلی بخورید تا مواد مغذی را جذب کند.


اقدامان پیشگیرانه برای جلوگیری از درد معده


داشتن یک رژیم غذایی سالم

پرخوری نکردن در یک وعده غذایی و افزایش تعداد وعده ها و کم کردن حجم غذا


جویدن مواد غذایی به درستی


پرهیز از مصرف الکل و نوشیدنی های کافئین دار

پرهیز از مصرف بیش از حد غذاهای ادویه دار و سرخ شده


نوشیدن مقدار زیادی آب


انجام ورزش تنفسی و یوگا

راه رفتن به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه بعد از خوردن غذا


نخوابیدن پس از صرف وعده ی غذایی/ بهداشت نیوز

نظرات

های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

پر بازدیدها

آخرین اخبار

نقل و نشر مطالب با ذکر پایگاه خبری بلامانع است

۱- درد شکم ناگهانی و شدید است.

۲- درد بیش از چهار روز طول کشیده است.

۳- خونریزی مقعد یا کاهش وزن وجود دارد.

۴- اسهال و درد شکم به‌طور مکرر روی می‌دهد.

درمان دارویی معده درد

داروی درمان معده درد عصبی

همان طور که بیان شد مشکلات معده ممکن است شامل زخم معده، سوزش معده، رفلاکس معده، درد معده و یا نفخ معده می‌باشد که هر کدام درمان دارویی خاص خود را دارد. معمولا زمانیکه معده به تولید اسید اضافی بپردازد این مشکلات ایجاد می‌شوند. داروهای مختلفی به منظور کاهش اسید معده تولید شده‌اند که کمک شایانی در رفع این مشکلات و بیماری‌های گوارشی می‌کنند. در ادامه به معرفی برخی از انواع قرص معده و عوارض مصرف آن‌ها می‌پردازیم اما توصیه می‌کنیم بدون دستور پزشک و به طور خودسرانه این داروها را مصرف نکنید.

۱- قرص سیزاپراید

قرص سیزاپراید (Cisapride) از دارو‌هایی است که به منظور درمان مشکلات گوارشی مثل ترش کردن یا سوزش معده و همچنین درمان رفلاکس معده تجویز می‌شود. خطر بروز آریتمی قلبی از جدی‌ترین عوارض مصرف این دارو است. این دارو موجب افزایش حرکات مری، معده و روده در حین هضم غذا شده و در بیماری‌هایی با علایم بازگشت غذا به مری (رفلاکس) از قبیل: دیس پپسی، ترش کردن و پس زدن غذا مفید است. توجه داشته باشید که در صورت بروز خونریزی معده و روده، انسداد روده و یا سوراخ شدن روده این دارو نباید مصرف شود.

عوارض قرص امپرازول تهوع، سردرد، ناراحتی معده، اسهال، شکستگی لگن، ستون فقرات و یا مچ دست (به ندرت)، کدر شدن ادرار، خستگی یا ضعف غیر عادی، واکنش‌های پوستی می‌باشد.

درصورتیکه قصد مصرف این دارو به عنوان قرص معده را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک زیر به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *