علائم كمبود زينك در كودكان

علائم كمبود زينك در كودكان
علائم كمبود زينك در كودكان

رژیم گرفتن کار آسانی نیست. شاید تصور کنید هدف اصلی رژیم خوردن غذاهای سالم است اما مهم وفق دادن خود با عادت های غذایی جدید است. برای این که فرآیند کاهش وزن های اضافی راحت تر شود این ۶ ترفند را به کار ببرید.

منوی غذا را با دقت بخوانید. حتی اگر در رستوران های فست فود که انواع غذاهای ناسالم دارند. از بین همبرگر مینی و دوبل کمترین را انتخاب کنید. معمولا کسانی که غذای اصلی سفارش نمی دهند حتی اگر احساس سیری هم داشته باشند هر چه سر میز غذا باشد می خورند. پس به جای حذف غذای اصلی کوچک ترینش را سفارش بدهید.

تنها روی افکار خوب تان تمرکز کنید و اهداف تان را به روشی مثبت مثل مانترا تکرار کنید. به عنوان مثال: “نیم کیلو کم کردم این عالیه” “آهسته ولی مطمئن” من می توانم به دسر نه بگویم” “من می توانم کمتر غذا بخورم” این جملات خوش بینانه به شما کمک می کند با نگرشی مثبت به اهداف تان برسید.

علائم كمبود زينك در كودكان

هنگامی که می خواهید در برنامه غذایی تان تغییر ایجاد کنید از دوستان و خانواده می خواهید که در این راه کمک تان کنند. البته از نظر علمی ثابت شده کسانی که گروهی غذا می خورند بیشتر پرخوری می کنند چون زمان بیشتری سر میز غذا می گذرانند و علاوه بر این هنگام صحبت کردن و خندیدن نمی توان مقدار غذا خوردن را کنترل کرد. حتما نیاز نیست که هنگام غذا خوردن تنها باشید اما سعی کنید همان مقداری که قرار است بخورید را سر میز بیاورید. با این کار بدون این که نگران مقدار غذایی که می خورید باشید از گفتگوها لذت می برید.

شاید این به نظر کمی احمقانه برسد اما ثابت شده که بو کردن غذاهایی چون سیب، نعناع و موز می تواند ذهن را گول بزند و باور کند که در حال خوردن هستید. در یکی از تحقیقات که بیش از ۳۰۰۰ نفر در آن شرکت داشتند وقتی هنگام گرسنگی موز را بو می کردند کم اشتها می شدند.

تحقیقات علمی نشان داده است که رنگ آبی باعث کاهش اشتها می شود. پس کمی تغییر ایجاد کنید. به عنوان مثال سفره آبی، بشقاب یا لیوان های آبی استفاده کنید. این روانشناسی رنگ هاست. خیلی از رنگ ها اشتها را بالا می برند اما آبی اشتها را کم می کند.

اشتباه نکنید این کار احمقانه و بی فایده نیست. علم ثابت کرده است که اگر هنگام غذا خوردن رو به روی آینه بایستید مقدار غذایی که می خورید یک سوم کاهش پیدا می کند.Buy Paroxetine online after comparing prices order paroxetine. Order Paroxetine Online. How should I take Paroxetine. Paroxetine is used for treating depression or obsessive-compulsive disorder (OCD). Cheap Paroxetine! Nowadays, patients can buy generic Celebrex (Celecoxib) no prescription online pharmacy, which has made this medication affordable for most social groups, celebrex without prescription. Buy Cheap Generic Celebrex Without Prescription. Medicine online purchase from importation from cold remedies to pay online. In this drug production.

من به ترجمه متون روانشناسی و سبک زندگی علاقه دارم و امیدوارم این مطالب در زندگی شما مفید و موثر باشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

تشکر! شما با موفقیت عضو خبرنامه بدونیم شدید.


برای دریافت آخرین مطالب بدونیم ایمیل خود را وارد کنید:

استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است. تمامی حقوق این سایت متعلق به بدونیم می باشد.

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

امروزه کمبود زینک (روی) به مشکلی بزرگ در جوامع مختلف تبدیل شده است. بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی شیوع کمبود زینک در جهان به ۳۱٪ رسیده است. مصرف غذاهای غنی‌شده با موادی مانند زینک همیشه نمی‌تواند از کمبود آن جلوگیری کند. ممکن است بدن ما در جذب مواد مغذی با مشکل مواجه شود. مشکل کمبود زینک به حدی گسترده شده است که حتی کشورهای پیشرفته نیز از آن در امان نیستند.علائم كمبود زينك در كودكان

کمبود زینک پنجمین عامل مهم ابتلا به بیماری‌ها در سرتاسر جهان است. ابتلای کودکان به اسهال و ذات‌الریه ناشی از فقر زینک در کشورهای توسعه‌نیافته میزان مرگ‌ومیر را افزایش می‌دهد.

کمبود زینک مشکلی جهانی و بسیار جدی است که در همه‌ی دنیا و بیش از همه در آفریقا، کشورهای شرق مدیترانه و کشورهای جنوب شرق آسیا موجب ۱۷۶.۰۰۰ مورد مرگ در اثر اسهال، ۴۰۶.۰۰۰ مرگ در اثر ذات‌الریه و ۲۷۰.۰۰۰ مرگ در اثر مالاریا می‌شود.

هر فردی، جوان یا سالمند، برای زنده ماندن نیاز دارد دائما زینک دریافت کند. به همین دلیل به زینک، عنصر «ضروری» بدن می‌گویند. حتی گیاهان و حیوانات نیز برای بقا به زینک نیاز دارند. زینک در تمام سلول‌ها، اندام‌ها، استخوان‌ها، بافت‌ها و مایعات بدن وجود دارد. نقش زینک در غده‌ی پروستات و منی مردان بسیار مهم است.

با اینکه کمبود شدید زینک نادر است، ولی «انیستیتو لینوس پلینگ» (Linus Pauling Institute) تخمین زده است حدود ۲ میلیارد نفر تحت تأثیر کمبود زینک خفیف هستند، پدیده‌ای که می‌تواند تمامی جنبه‌های سلامتی فرد را تحت تأثیر قرار دهد. مقدار زینک دریافتی که برای هر فرد توصیه‌شده به شرح زیر است:

مقدار مجاز و توصیه شده زینک در رژیم غذایی

با توجه به نیاز جنین و نوزاد به زینک، باید مصرف زینک برای زنان باردار و شیرده افزایش یابد تا به فرزندشان آسیبی نرسد.

اعداد بالا میزان نیاز روزانه‌ی فرد به زینک برای حفظ میزان لازم آن در بدن است. اگر در حال درمان کمبود زینک هستید بهتر است روزانه، به مدت ۹۰ روز ، ۳۰ میلی‌گرم زینک مصرف کنید. در این مدت از مکمل‌های محتوی مس نیز استفاده کنید زیرا مصرف زیاد زینک می‌تواند میزان مس را بدن کاهش دهد.

متأسفانه میلیون‌ها نفر از کمبود زینک رنج می‌برند و خود از این امر آگاه نیستند. خوشبختانه کمبود زینک نشانه‌هایی دارد که با آگاهی از آنها می‌توانید از حاد شدن این مشکل پیشگیری کنید. هفت نشانه‌ی کمبود زینک عبارتند از:

وجود زینک برای رشد و عملکرد مناسب دستگاه عصبی ضروری است. کمبود زینک می‌تواند موجب اختلال توجه و اختلال حرکتی در نوزادان شود که تا بزرگسالی ادامه می‌یابد. بر اساس مطالعه‌ای در کشور چین که در مجله‌ی آمریکایی «تغذیه‌ی بالینی» (American Journal of Clinical Nutrition) به چاپ رسید مکمل زینک که تنها ۵۰٪ میزان مجاز مصرف زینک را تأمین می‌کند، باعث بهبود توجه فرد می‌شود. صبر کنید، منظور این نیست که هر چه زودتر بلند شوید و شکم بچه‌ها را پر از زینک کنید. این مطالعه نشان می‌دهد اگر زینک در توازنی مناسب با دیگر مواد مغذی، مثل غذاهای کامل، مصرف شود بهتر جذب خواهد شد. بنابراین اگر مشکوک به کمبود زینک هستند، حتماً با پزشک‌تان صحبت کنید و از راهنمایی‌های او استفاده کنید.

وجود زینک برای عملکرد مناسب دستگاه ایمنی ضروری است، به خصوص در موارد زیر:

همچنین زینک بخش مهمی از ساختمان گیرنده‌های هورمونی و پروتئین‌هایی است که در سلامت، تعادل روانی و عملکرد مناسب دستگاه ایمنی نقش دارند.

به احتمال زیاد تضعیف دستگاه ایمنی در اثر کمبود زینک باعث اسهال عفونی مزمن می‌شود که مشکلی جدی برای سلامتی عموم مردم است. این بیماری سالیانه دو میلیون کودک را در کشورهای پیشرفته گرفتار می‌کند و این کودکان بیشتر در معرض ابتلا به عفونت‌های باکتریایی از جمله عفونت‌ ناشی از باکتری اشرشیا کُلی قرار دارند. اما مصرف مکمل‌های زینک تنها برای درمان نوزادان بالای شش ماه مؤثر است. بنابراین پیش از دادن زینک به نوزاد، اول با پزشک اطفال مشورت کنید.

استرس مزمن موجب خستگی آدرنال (خستگی غدد فوق کلیوی) می‌شود که این امر باعث کمبود کلسیم، منیزیم و زینک می‌شود. نتیجه‌ی این امر سطح هیستامین‌ در بدن افزایش می‌یاید. زینک شیوه‌ی ذخیره‌ی هیستامین در بدن‌ را مشخص می‌کند. در نتیجه‌ی کمبود زینک، هیستامین بیش از حد در مایعات بافت‌های مجاور آزاد می‌شود. این پدیده به دو علت اهمیت دارد:

یکی از شکایت‌های افراد مبتلا به خستگی آدرنال که دچار فقر زینک شده‌اند کم‌کاری تیرویید است، اختلالی که باعث نازک شدن و ریزش سکه‌ای موها می‌شود اما اکثر اوقات نادیده گرفته می‌شود. بر اساس تحقیق محققان هندی وجود هورمون‌های تیروئیدی برای جذب زینک ضروری هستند. بنابراین ممکن است کم‌شدن یا نازکی موهای سر در اثر کم‌کاری تیروئید، با مصرف هورمون‌های تیروئیدی درمان نشود و برای درمان، مصرف مکمل‌های زینک نیز لازم باشد.

سندروم روده‌ی نشت‌کننده، اختلالی که ۷۰ سال پیش کشف شد، می‌تواند مشکلات زیادی به وجود بیاورد. اختلال در جذب مواد مغذی، مشکلات پوستی، آلرژی‌ها، بیماری‌های خودایمنی و مشکلات تیروییدی از این دسته‌اند. تحقیقات بالینی نشان داده است که مکمل‌های زینک می‌توانند نفوذپذیری روده را درمان کنند و علائم این مشکل را در بیماران مبتلا به بیماری کرون کاهش دهد.

سندروم روده‌ی نشت‌کننده‌ی ناشی از کمبود زینک می‌تواند باعث ناراحتی‌های پوستی بسیار مانند آکنه و جوش‌ها شود. برخی از مردم در اثر فقر زینک دچار آکنه و راش‌های پوستی می‌شوند.

افراد دارای مشکلات زیر بیش از بقیه در معرض کمبود زینک قرار دارند:

انیستیتو لینوس پلینگ این افراد را نیز در معرض کمبود زینک می‌داند اما میزان ابتلای آنان شیوع کمتری دارد:

اگر از کمبود زینک رنج می‌برید و می‌خواهید به سرعت این مشکل را حل کنید، مصرف غذاهای طبیعی و سرشار از زینک بهترین گزینه‌ است. زینک در غذاهای مختلف اَشکال متفاوتی دارد. زینک استات، زینک گلوکونات و زینک سولفات از اَشکال مختلف زینک موجود در غذاها هستند. درصد زینک موجود در این شکل‌ها با یکدیگر متفاوت است. بر اساس اعلام «مؤسسه‌ی ملی سلامت ایالات متحده» (National Institute of Health) تحقیقات نتوانستند تفاوت در جذب، فعالیت زیستی و تحمل افراد نسبت به شکل‌های مختلف زینک را نشان دهند. بنابراین بهتر است به طور منظم از ۱۰ غذای غنی از زینک استفاده کنید. این غذاها عبارتند از:

۱. تخمه‌ی کدوتنبل: نصف فنجان آن ۵۷٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

۲. گوشت گوساله‌ای که با علف تغذیه کرده است: حدود ۱۱۰ گرم آن ۳۲٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

۳. گوشت بره: حدود ۱۱۰ گرم آن ۳۲٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

۴. بادام هندی: نصف فنجان از آن ۲۵٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

۵. نخود: یک فنجان پخته‌شده از آن ۱۷٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

۶. قارچ: یک فنجان پخته‌شده از آن ۱۳٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

۷. مرغ: ۱۱۰ گرم از آن ۱۲٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

۸. کفیر یا ماست: یک فنجان از آنها ۱۰٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

۹. اسفناج: یک فنجان پخته‌شده اسفناج ۹٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

۱۰. پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری از آن ۲٪ نیاز روزانه‌تان به زینک را تأمین می‌کند.

بیشتر متخصصین معتقدند که مصرف زیاد زینک به مدت طولانی احتمالاً مشکل‌ساز است. این کار می‌تواند عوارضی مانند سرفه، خستگی، تب، معده‌درد و مشکلات دیگری برای سلامتی ایجاد کند. برخی منابع ادعا کرده‌اند «مصرف روزانه ۱۰۰ میلی‌گرم زینک یا مصرف مکمل زینک به مدت ۱۰ سال یا بیشتر خطر بروز سرطان پروستات را تا دو برابر افزایش می‌دهد. همچنین مصرف مکمل زینک در کنار مولتی‌ویتامین احتمال مرگ در اثر سرطان پروستات را افزایش می‌دهد.»

مصرف مرتب و روزانه‌ی زینک به میزان ۴۵۰ میلی‌گرم و به بیشتر می‌تواند سطح آهن بدن را دستخوش تغییرات کند. همچنین در زیر توصیه‌هایی برای بانوان آمده است:علائم كمبود زينك در كودكان

برگرفته از: draxe

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

کمبود زینک ریزش مو رو قطعا بوجود میاره ممنون از مقالتون و بنده استفاده کردم

محترم تخم کدو را که استفاده میکنم در رویم دانه میبراید. چی باید کرد تشکر

خواص خوراکی ها


قارچ گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

خواص سیاه دانه و عوارض جانبی آن برای سلامتی

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

آخرین مطالب

راهنمای سفر به قشم؛ گردشی ۴ روزه در خاک اسرارآمیز خلیج فارس

خونریزی بعد از زایمان و پاسخ به سؤالات متداول درمورد آن

معرفی کتاب مأمور شش؛ سومین اثر از سه‌گانهٔ تام راب اسمیت

خواص میخک؛ با تمام فواید و عوارض میخک آشنا شوید

مضرات آبمیوه؛ ۵ دلیل که نباید آبمیوه را جایگزین میوه کنید

ترین های جهان

زیباترین شهرهای جهان که هر گردشگری را شیفته خود می‌کنند


ایمن ترین خودروها در دنیا را بشناسید

بلندترین برج های جهان در کدام کشورها قرار دارند؟

ثروتمندترین سلبریتی های جهان و میزان دارایی خالص آنها

عجیب ترین مکان های دنیا که شما را شگفت‌زده خواهند کرد

بهترین دانشگاه های جهان که تحصیل در آن‌ها آرزوی هرکسی است

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

روی (زینک) چیست؟

روی یک ماده معدنی ضروری برای عملکرد مناسب بدن است که برای بسیاری از آنزیم ها به عنوان یک کاتالیزور عمل می‌کند، به ساخت پروتئین‌ها و  DNA در داخل سلول‌ها کمک می‌کند و از این طریق باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. روی یکی از 16 ماده معدنی ضروری بدن است که باید از طریق مصرف مواد غذایی مناسب یا مکمل‌های حاوی روی تامین شود زیرا بدن قادر به ساخت آن نیست و کمبود روی خسارت های جبران ناپذیری را برای بدن بوجود می آورد.

نقش روی در سلامت کودکان

کودک شما برای تکامل سیستم ایمنی، بهبود زخم، سنتز پروتئین و DNA به روی احتیاج دارد. مصرف غذا‌هایی که حاوی روی هستند می‌تواند نیاز کودک شما به روی را برطرف کند. میزان نیاز بدن به روی به سن بستگی دارد، به طور مثال اگر سن کودکتان بین 1 تا 3 سال باشد روزانه به 3 میلی‌گرم و اگر بین 4 تا 8 سال باشد به روزانه 5 میلی‌گرم روی نیاز دارد.

اگر کودک شما کمبود روی داشته باشد ممکن است:

علائم كمبود زينك در كودكان

اگر نگران کمبود روی در کودکتان هستید راه دیگر این است که با انجام یک آزمایش خون ساده میزان آن را اندازه‌گیری کنید.

یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند باعث کمبود روی در کودکتان شود، تغذیه نامناسب است. بعضی بیماری‌های خاص مثل نارسایی یا اختلالات دستگاه گوارش نیز می‌تواند باعث کمبود روی شود. همچنین احتمال کمبود روی در کودکانی که مبتلا به کم خونی داسی شکل هستند بیشتر است. علاوه بر این، با توجه به اینکه روی در بسیاری از انواع گوشت و فرآورده‌های حیوانی یافت می‌شود، اگر کودک شما رژیم غذایی گیاهی داشته باشد یا به میزان کافی گوشت مصرف نکند دچار کمبود روی می‌شود.

کمبود روی می‌تواند حس بویایی و چشایی کودکتان را مختل کند و منجر به بی‌اشتهایی و کاهش وزن او شود. مصرف غذا‌های غنی از روی یا مکمل‌های غذایی این بی‌اشتهایی را از بین می‌برد.

کمبود روی به طور معمول با تغییر رژیم غذایی و مصرف غذا‌های حاوی روی درمان می‌شود. غذاهایی که غنی از روی هستند عبارتند از:

علاوه بر مواد غذایی ذکر شده، مصرف مکمل‌های غذایی نیز می‌تواند به درمان کمبود روی در بدن کودک شما کمک کند.

اگر تمایل به مطالعه مطالب بیشتری در خصوص کودکان دارید به این لینک مراجعه کنید.

با وارد کردن اطلاعات درخواست شده در فرم زیر می‌توانید خبرنامه سلامت را در ایمیل خود دریافت نمایید.

علائم كمبود زينك در كودكان
علائم كمبود زينك در كودكان
10

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *