درمان گلو درد هنگام سرماخوردگی

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

درمان گلو درد هنگام سرماخوردگی

گلودرد معمولا اولین نشانه‌ی سرماخوردگی است، اما ممکن است ناشی از صدمه دیدن تار‌های صوتی نیز باشد. با کنار گذاشتن علت به وجود آمدن گلودرد، مهم‌ترین سؤال این است که درمان گلودرد چیست و چه کار کنیم که زودتر خوب شویم؟ دکتر جافری لیندر، یکی از پزشکان بوستون می‌گوید: «شاید اولین فکری که بعد از گلودرد می‌کنید این باشد که به دکتر مراجعه کنید، ولی بهتر است بدانید که بهترین درمان‌ گلودرد در خانه‌ی شماست.» در ادامه به معرفی ۱۳ روشی می‌پردازیم که به شما کمک می‌کنند تا هر زمان که احساس خارش یا درد گلو داشتید، در خانه خودتان را درمان کنید.

یکی از قوی‌ترین و تأثیرگذارترین داروهایی که به هنگام گلودرد می‌توانید استفاده کنید در سبد دارو‌های خانه‌ی شماست؛ دارویی ضدالتهاب و غیراستروئید به ادویل (Advil یا Aleve).

دکتر لیندر می‌گوید: این داروها ترکیبی از مسکن‌ها و ضدالتهاب‌ها هستند، پس می‌توانند حال شما را بهتر کنند و همچنین می‌توانند ورم گلوی شما را کاهش بدهند.

مطالعات نشان داده‌اند که چندین بار قرقره کردن آب گرم و نمک در طول روز، می‌تواند ورم گلو و مخاط سینه را کاهش بدهد و به بیرون راندن محرک‌ها و باکتری‌ها کمک کند.

دکترها توصیه می‌کنند که باید نصف قاشق غذاخوری نمک در یک لیوان آب گرم حل شود. اگر مزه‌ی نمک برای شما قابل تحمل نیست، می‌توانید مقداری عسل به محلول اضافه کنید تا شیرین شود. فقط مواظب باشید که بعد از قرقره آب را قورت ندهید و تف کنید!

دکتر لیندر می‌گوید: «مکیدن قرص‌های مکیدنی باعث افزایش تولید بزاق دهان می‌شود و گلویتان را مرطوب نگه می‌دارد. اما در میان تمام اینها، آب‌نبات‌های سخت، بهترین انتخاب برای شماست. برای تأثیر از طعم‌هایی مثل اکالیپتوس یا نعناع استفاده کنید.»

طبق مشاهدات دکتر لیندر، استفاده از اسپری‌‌ها راه درمان گلودرد نیستند و سرماخوردگی پنهان شما را کاهش نمی‌دهند، ولی ناحیه‌ی متورم را موقتا بی‌حس می‌کنند. ماده‌ی اصلی این اسپری‌ها فِنول دارد که یک ماده‌ی ضدعفونی‌‌کننده و ضدباکتری است.

یکی از روش‌های درمان گلودرد استفاده از شربت سرفه است. شربت‌ سرفه مانند اسپری و قرص‌های مکیدنی، دیواره‌ی گلو را می‌پوشاند و موقتا درد را کاهش می‌دهد.
اگر مجبورید هوشیار بمانید (به خاطر رانندگی، کارتان و )، باید شربتی بخرید که در آن از فرمول‌های خواب‌آور استفاده نشده باشد. اگر هم می‌خواهید استراحت کنید و گلودرد به شما اجازه‌ی خوابیدن نمی‌دهد، از شربت‌هایی استفاده کنید که در آنها از مسکن‌ها و آنتی‌هیستامین‌ها استفاده شده است. با استفاده از این کدئین‌ها و مسکن‌ها می‌توانید راحت بخوابید.

احتمالا با فواید نوشیدن آب به اندازه‌ی کافی آشنا هستید. بسیار مهم است که همیشه آب بدن‌تان را در سطح بالایی نگه دارید، مخصوصا زمانی که سرما خورده‌اید، گلویتان درد می‌کند یا تحریک شده است، باید مایعات کافی بنوشید تا زمانی که ادرار شما زرد روشن یا بی‌رنگ شود. این کار باعث می‌شود که مخاط سینه‌تان مرطوب بماند و بهتر بتواند باکتری‌ها را بیرون براند. اینکه چه می‌نوشید مهم نیست، همیشه آب گزینه‌ی مناسبی است ولی می‌توانید نوشیدنی‌های شیرین یا آبمیوه‌هایی به رنگ قهوه‌ای روشن یا سوپ مرغ هم بخورید.

اگر از آب خوردن خسته شده‌اید، یک لیوان چای سبز گرم هم می‌تواند درمان گلودرد شما باشد. بهتر است به جای چای معمولی، دمنوش های گیاهی حاوی آنتی اکسیدان مصرف کنید، چون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند و عفونت‌ها را از بدن دور نگه می‌دارند. می‌توانید به چای‌تان یک قاشق چای‌خوری عسل هم اضافه کنید تا مزه‌ی چای بهتر شود و زودتر هم خوب شوید.

خوردن سوپ مرغ یک روش قدیمی برای درمان سرماخوردگی است که البته درمان گلودرد هم محسوب می‌شود. دکتر لیندر می‌گوید: «سدیم موجود در آب مرغ دارای خواص ضدعفونت است و گلودرد را نیز درمان می‌کند.» وقتی بیمار می‌شوید، سوپ مرغ مزیت دیگری نیز برای‌تان دارد: زمانی که گلویتان ورم کرده، غذا خوردن برای‌تان دشوار است، ولی خوردن سوپ بسیار راحت‌تر است و همچنین مواد غذایی لازم برای مبارزه با باکتری‌ها را نیز می‌توان در سوپ مرغ یافت.

استراحت کردن ممکن است سریع‌ترین روش نباشد، ولی شاید بهترین وسیله برای مبارزه با عفونتی باشد که موجب گلودردتان شده است. دکتر لیندر می‌گوید: «اکثر گلودردها ناشی از ویروس‌های سرماخوردگی هستند و می‌دانیم که وقتی سرما می‌خورید کار زیادی برای درمانش نمی‌توانید انجام بدهید تا آنکه دوره‌ی سرماخوردگی تمام شود. ولی اگر استراحت کافی داشته باشید حداقل بدن‌تان راحت‌تر می‌تواند با ویروس مقابله کند.»

حدود ۱۰ درصد مواقع در بزرگسالان گلودرد ناشی از عفونت باکتریایی است. اگر و فقط اگر نتیجه‌ی آزمایش شما در مورد عفونت باکتریایی مثبت بود، پزشک باید برای‌تان آنتی بیوتیک تجویز کند چون آنتی‌بیوتیک‌هایی که برای گلودرد ناشی از ویروس تجویز می‌شوند، اثربخش نخواهند بود.
نکته‌ی مهم اینکه همیشه داروها را کامل مصرف کنید تا بیماری‌تان کاملا درمان شود.

با اینکه تصور شست‌وشوی بینی با آب نمک خوشایند نیست، ولی با توجه به مطالعات بسیاری که در این زمینه انجام گرفته است، شست‌وشوی بینی یکی از بهترین گزینه‌ها برای درمان گلودرد در خانه است. مطالعاتی در سال ۲۰۰۸ روی کودکان انجام گرفت و بر طبق آن نشانه‌های سرماخوردگی در کودکانی که ۶ بار در روز بینی خود را با آب نمک شست‌وشو داده بودند، بسیار کمتر شد.

مطالعاتی که در مجله‌های «Annals of Allergy» و «Asthma and Immunology» منتشر شد، نشان داد که شست‌و‌شوی بینی در دفعات خیلی زیاد باعث کاهش مخاطِ محافظ در بینی می‌شود و با کاهش این مخاط، احتمال سرماخوردگی و دیگر عفونت‌ها می‌شود. پس اگر قصد دارید که بینی‌تان را شست‌و‌شو بدهید، فقط در مواقع ضروری، با آب استریل‌شده و در محیطی تمیز این کار را انجام بدهید.

اگر گلویتان درد می‌کند، حضور در اتاقی که هوایش خشک است، گلودردتان را بسیار بدتر می‌کند. برای جلوگیری از به وجود آمدن چنین محیطی، از دستگاه بخور استفاده کنید. این دستگاه باعث می‌شود که هوای اتاق مرطوب شود. تنفس در هوای مرطوب بسیار راحت‌تر است و برای درمان گلودرد هم مفید است.

خواص عسل که معرف حضورتان هست. وقتی از گلودرد صحبت می‌کنیم، یک قاشق عسل می‌تواند بهترین درمان گلودرد شما باشد. عسل خواص ضد عفونی دارد و می‌تواند شما را زودتر خوب کند.

اگر گلویتان به اندازه‌ای درد می‌کند که نمی‌توانید بدون درد چیزی بخورید یا بنوشید، لیس زدن بستنی یخی یا دیگر مواد یخ‌زده مثل یک تکه یخ می‌تواند موقتا گلودردتان را با بی‌حس کردن آرام کند. برای تأثیرگذاری می‌توانید از طعم‌های نارگیل، آناناس، نعناع یا لیمو استفاده کنید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

درمان گلو درد هنگام سرماخوردگی

ببخشد میشه از سوپ آماده ای استفاده کرد؟

ببخشید میشه از سوپ آماده ای استفاده کرد؟؟

با سلام مرسي از مطالب سايتتون خيلي مفيد بود

سلامتی


کاهش اسید معده با ۱۳ روش خانگی

خواص بادرنجبویه؛ ۹ دلیل قانع‌کننده برای مصرف دمنوش بادرنجبویه

لاغری در یک ماه؛ چگونه در یک ماه ۶ تا ۹ کیلوگرم وزن کم کنیم؟

علت اسهال خونی؛ علائم و روش‌های درمان آن

خودنظم‌دهی؛ چطور اهداف بلندمدت‌مان را فدای لذت‌های کوتاه‌مدت نکنیم؟

۶ مزیت به‌کارگیری تبلیغات بنری آنلاین نسبت به بنرهای سنتی

درمان التهاب لثه؛ انواع درمان‌های خانگی و روش‌های پیشگیری

نظریه هدف گذاری لاک؛ ۵ اصل برای تعیین اهداف معنی‌دار و چالش‌برانگیز

چطور بازدهی تبلیغات بنری را بالا ببریم؟

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

عجیب ترین شغل های دنیا که شما را در سرگرمی و لذت غرق می‌کنند

تمیزترین شهرهای جهان در کدام کشورها قرار دارند؟


قدرتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۱۷

بانمک ترین حیوانات دنیا که می‌توانند واقعا خطرناک باشند




خانه

موبایل

 

اگر سرما خورده‌اید و گلویتان درد می‌کند و وقت دکتر رفتن ندارید یا اهل دارو و به خصوص آمپول زدن نیستید نگاهی به این مقاله بیندازید.

 

درمان گلو درد هنگام سرماخوردگی

سرماخوردگی، آنژین، لارنژیت و . از بیماری‌های شایع فصل سرما محسوب می‌شود. اگر سرما خورده‌اید و گلویتان درد می‌کند و وقت دکتر رفتن ندارید یا اهل دارو و به خصوص آمپول زدن نیستید نگاهی به این مقاله بیندازید. ما 8 روش کاملاً طبیعی برای حل مشکلتان ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

 

1- لیموترش، گلودرد را درمان و بدن را تقویت می‌کند

لیموترش، درمان طبیعی و موثری است. لیموترش خواص اعجاب‌انگیزی دارد که درمان گلودرد یکی از آن‌هاست. این ترش خوشمزه و پرخاصیت ضدعفونی کننده است، تولید گلبول‌های سفید را فعال می‌سازد و به این ترتیب قدرت دفاعی طبیعی بدن را تحریک می‌کند.

 

روش استفاده: لیموترش را با آب گرم مخلوط کرده و با محلول به دست آمده قرقره کنید. این کار را چندین بار در روز انجام دهید تا علائم بیماری از بین برود.

 

 

 

2- درخت چای: ضدعفونت و ضدویروس

درخت چای گلودرد را درمان می‌کند. معمولاً از روغن ضروری این گیاه استفاده می‌کنند چون ضد قارچ، ضد ویروس و ضدباکتری خوبی است.

 

روش استفاده: دو قطره روغن ضروری درخت چای را با کمی عسل مخلوط کنید و قبل از این که قورتش دهید چند لحظه در دهان خود نگه دارید. هر روز سه مرتبه این کار را انجام دهید تا علائم بیماری کاملاً از بین برود.

 

توجه داشته باشید که روغن ضروری این گیاه برای زنان باردار، شیرده و کودکان زیر 3 سال مورد منع مصرف دارد.

 

 

3- عسل، تسکین دهنده و تقویت کننده است

وقتی دچار گلودرد و التهاب در این ناحیه می‌شوید بدون معطلی سراغ عسل بروید. علاوه بر این، عسل «تقویت کننده‌ی» طبیعی محسوب می‌شود و برای تقویت بدن ایده‌آل است. زمانی که بدن شما قوی‌تر باشد بیماری‌تان زودتر بهبود می‌یابد.

 

روش استفاده: لیموترش را در آب داغ بچکانید و به آن عسل اضافه کنید، هم بزنید و میل کنید.

 

علاوه بر این می‌توانید 25 میلی لیتر آب گرم را با دو قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و هم بزنید. در ظرف بپوشانید و اجازه دهید خنک شود. در روز چند بار با محلولی که آماده کرده‌اید قرقره کنید.

 

لیموترش خواص اعجاب‌انگیزی دارد که درمان گلودرد یکی از آن‌هاست. این ترش خوشمزه و پرخاصیت ضدعفونی کننده است، تولید گلبول‌های سفید را فعال می‌سازد.

 

و به این ترتیب قدرت دفاعی طبیعی بدن را تحریک می‌کند

 

 

 

 

4- گیاه مریم گلی؛ تسکین گلودرد

گیاه مریم گلی برای درمان گلودرد موثر عمل می‌کند. در سال 29 پژوهشی انجام شد که نشان می‌دهد دهان‌شویه‌ای که از گیاه مریم گلی تهیه شده است برای تسکین گلودرد به اندازه‌ی داروهای موجود موثر عمل می‌کند. برگ‌های این گیاه خواص ضدالتهابی و ضدعفونی دارد.

درمان گلو درد هنگام سرماخوردگی

 

روش استفاده: 1 تا 3 گرم برگ خشک مریم گلی را در یک فنجان آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 1 دقیقه دم بکشد. روزانه 5 مرتبه با این محلول قرقره کنید.

 

گیاه مریم گلی برای زنان باردار، شیرده، کودکان زیر 18 ماه و افرادی که دچار سرطان سینه و صرع هستند مورد منع مصرف دارد.

 

 

5- آویشن: التیام بخش و ضد سرفه

آویشن برای مقابله با آنژین، گریپ، برونشیت و .. موثر است. این گیاه معطر، تقویت کننده‌ی سیستم دفاعی بدن و ضدسرفه بوده و برای درمان گلودرد بسیار موثر است.

 

روش استفاده: 15 میلی‌لیتر آب جوش را روی یک قاشق چای‌خوری پُر آویشن بریزید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 1 الی 15 دقیقه دم بکشد. سپس محلول را از صاف کنید و روزانه بعد از غذا 3 فنجان از این دم کرده را میل کنید.

 

توجه داشته باشید نباید بیش از 3 هفته‌ی مدام از دم کرده‌ی آویشن استفاده کرد.

 

توجه داشته باشید روغن ضروری آویشن برای زنان باردار و شیرده و همچنین برای کودکان زیر 3 سال بدون تجویز پزشک مورد عدم مصرف دارد.

 

در مصرف این گیاهان نیز افراط نکنید و اگر به گیاهان حساسیت دارید قبل از مصرف این گیاهان با پزشک یا عطار مشورت کنید.

 

 

 

 

6- پوست درخت بلوط با آنژین مقابله می‌کند

پوست درخت بلوط برای درمان گلودرد موثر است. درخت بلوط برای درمان زکام، آنژین، لارنژیت مفید است.

 

روش استفاده:  8 تا 1 گرم پوست درخت بلوط خرد شده را با یک لیتر آب به مدت 1 دقیقه بجوشانید و سپس محلول را از صاف کنید. هر روز 3 تا 4 مرتبه با این محلول قرقره کنید. این کار را حداکثر 5 تا 6 روز ادامه دهید.

 

اسطوخودوس ضددرد و ضدالتهاب است و برای درمان بیماری‌های تنفسی مثل برونشیت، رینیت و غیره بسیار موثر است. این گیاه گلودرد و سرفه را درمان می‌کند

 

7- سرکه‌ی سیب: ضدباکتری و سرشار از ویتامین

سرکه‌ی سیب سرشار از ویتامین، ضدباکتری و ضدویروس است و سیستم ایمنی بدن را تحریک می‌کند. سرکه سیب درمان موثر و ارزان قیمتی برای گلودرد محسوب می‌شود.

 

روش استفاده: یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ی سیب را در یک لیوان آب گرم بریزید و روزانه 2 تا 3 مرتبه قرقره کنید. اگر گلودردتان شدید است هر ساعت این کار را تکرار کنید.

 

8- اسطوخودوس: ضدالتهاب

اسطوخودوس ضددرد و ضدالتهاب است و برای درمان بیماری‌های تنفسی مثل برونشیت، رینیت و غیره بسیار موثر است. این گیاه گلودرد و سرفه را درمان می‌کند.

 

روش استفاده: 2 گرم اسطوخودوس را با یک لیتر آب جوش به مدت 1 دقیقه بجوشانید. محلول را از صافی رد کنید و روزانه 3 فنجان بنوشید. این کار را حداکثر 5 تا 7 روز تکرار کنید.

 

توجه داشته باشید که از روغن ضروری این گیاه بدون نظر پزشک استفاده نکنید.

 

 

 

چند توصیه‌ی کلی

* اگر تا دو روز بیماری‌تان بهبود نیافت و یا تب داشتید حتماً به پزشک مراجعه کنید.

 

* برخی معتقدند که درمان‌های گیاهی کاملاً بی‌خطر هستند و از هر گیاهی و به هر میزانی می‌شود استفاده کرد. توجه داشته باشید گیاهان، داروهای بی‌خطری نیستند و نباید در مصرف آن‌ها دچار افراط شد. بعضی مواقع مورد منع مصرف وجود دارد.

 

* اگر در مصرف یک گیاه دچار شک شده‌اید حتماً با پزشک یا عطار مشورت کنید.


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .




خانه

موبایل

درمان های خانگی ساده برای رهایی از علائم آنفلوانزای خفیف مفیدند.

 

درمان گلو درد هنگام سرماخوردگی

علائم آنفلوانزا یک مشکل جهانیست! از تب و سرفه گرفته تا گلو درد، گرفتگی بینی، درد بدن و لرز همگی از علایم شایع این بیماری اند اما راه هایی نیز برای احساس بهتر و کم شدن علائم بیماری وجود دارد.

 

تجویز داروهای ضد ویروسی اگر مدت کوتاهی از شروع بیماری گذشته باشد ممکن است علائم آنفولانزا را کاهش داده و بیمار را تسکین دهد با این حال در بسیاری از موارد درمان های خانگی ساده برای رهایی شما از علائم آنفلوانزای خفیف مفیدند.

1- نوشیدن مایعات:آنفلوانزا می تواند بدن شما را با کم آبی مواجه کند، به خصوص اگر بیماری همراه استفراغ یا اسهال باشد. بنابراین مطمئن شوید که مایعات به اندازه کافی مصرف می کنید. آب خوب است, همچنین آب میوه، شربت ها و سرم های خوراکی نیز مفیدند. اما باید از مصرف نوشیدنی های کافئین دار خودداری کنید، زیرا کافئین یک ماده ادرارآور است. چای گیاهی با عسل می تواند گلودرد را تسکین دهد. اگر شما احساس تهوع، دارید سعی کنید جرعه جرعه مایعات را بنوشید, نوشیدن یک مرتبه ممکن است باعث برگرداندن مایع شود. چگونه می توانید مطمئن شوید که به اندازه کافی مایعات مصرف کرده اید؟ ادرار شما باید به رنگ زرد کمرنگ و تقریبا بی رنگ باشد.

2- سوپ بخورید:از گذشته والدین دلسوز برای کودکانشان که به سرماخوردگی مبتلا می شدند سوپ مرغ درست می کردند، اما آیا این کار تاثیری هم داشته است؟ در یک مطالعه منتشر شده در مجله ی پزشکی اینطور آمده است که سوپ مرغ به کاهش علائم عفونت های دستگاه تنفس فوقانی مانند آنفولانزا کمک می کند و قطعا مفید است.

 

اما همه پزشکان موافق این موضوع نیستند و معتقدند هنگام بیماری وقتی شمایک کاسه سوپ مرغ گرم می خورید و بخار آن وارد بینی تان می شود تنها تولید احساس خوبی می کند نه و این یک مسئله ی ذهنی است و فقط باعث می شود شما احساس بهتری داشته باشید و هیچ دلیل علمی دیگری ندارد.

 

3- استراحت کنید : به بدن خود گوش دهید, اگر به شما می گوید نمی خواهد ورزش کند، نکنید و اگر به شما اصرار دارد که تمام روز را در رختخواب بمانید، انجام دهید. در انجام کارهای روزانه به خود فشار نیاورید بخصوص در مواجهه با علائم شدید سرماخوردگی و آنفلوآنزا. استراحت کنید و شب ها زود به رختخواب بروید تا بدن توانایی برای مبارزه با عفونت را داشته باشد. چرخه خواب خوب به کار سیستم ایمنی بدن کمک می کند, سعی کنید هر شب هشت ساعت کامل بخوابید.

4- رطوبت:تنفس هوای مرطوب به تسکین گرفتگی بینی و درد گلو کمک می کند. یک استراتژی خوب زیاد حمام کردن است. چند بار در روز حمام کنید یا یک حمام طولانی مدت داشته باشید، استنشاق بخار و استفاده از تبخیر آب یک مرطوب کننده خوب برای راه های تنفسی و گلویتان است.(استفاده از دستگاه بخور نیز بسیار مفید است)

 

5- بخور بگیرید :یک راه سریع برای باز کردن راه های هوایی مسدود بخور است. یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و از روی شعله بر دارید یک پارچه یا حوله روی سرتان بیاندازید, چشمان خود را ببندید و سر خود را روی بخار قابلمه نگه دارید و به مدت 3 ثانیه تنفس عمیق از طریق بینی داشته باشید. اضافه کردن یک یا دو پر نعناع یا روغن به آب باعث قدرت خلط آوری می شود و تکرار این عمل بسیار مفید است.

 

شستشوی بینی خطر ابتلا به عفونت سینوسی را کاهش می دهد.

 

6- کمپرس گرم:کمپرس گرم بر روی پیشانی و بینی خود با پارچه گرم یک راه بسیار خوب برای از بین بردن سردرد است.

 

7- آبنبات بمکید:قطره سرفه، قرص ها و آب نبات های مکیدنی گلو، می تواند به طور شگفت آوری سبب کاهش سرفه و گلو درد شوند. برخی از پزشکان، قرص حاوی صمغ نارون را پیشنهاد می کنند پیشنهاد دیگران قرص(زینک) برای کمک به کوتاه شدن علائم سرماخوردگی است، البته همه موافق نیستند و معتقدند که اگر این روش ها موثرهم باشد تاثیر ان بسیار اندک است .

8- غرغره کردن با آب نمک:غرغره کردن با آب نمک به شما کمک می کند تا از شر خلط ها که در پشت گلو جمع می شوند خلاص شوید، همچنین می تواند به کاهش گرفتگی گوش کمک کند.

9- شستشوی داخل بینی:سعی کنید داخل بینی تان را بشویید. برای رهایی از گرفتگی و ترشحات پشت بینی و شاید کاهش خطر ابتلا به عفونت سینوسی برخی از پزشکان شستشوی بینی را توصیه می کنند. شما می توانید در ظرفی آب نمک بریزید و یک سوراخ بینی را گرفته و با دیگری مایع را با شدت تنفس کنید تا به داخل مجاری تنفسی تان رفته و معابر بینی را پاک کند. شما می توانید از سرم شستشو نیز استفاده کنید.

 

1- یک پرستار برای خودتان دست و پا کنید:یک پرستار شاید نتواند دمای بدن شما را پایین تر آورد یا گلو درد تان را در مان کند، اما داشتن کسی که کنار شماست و شما را به تخت می برد و مایعات و سوپ تان را می آورد, می تواند برای شما بسیار آرامش بخش باشد, اگر یک دوست یا عضو خانواده برای کمک به شما حضور داشته باشد، حتی اگر حضور وی تنها برای چک کردن شما باشد باعث بهتر شدن حالتان خواهد شد. منبع:shafajoo.com


بخوانید تا سالم بمانید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

تفاوت علائم گلودرد ناشی از تورم لوزه‌ها و گلودرد ناشی از سرماخوردگیدر سرماخوردگی، فرد بیمار علاوه‌بر گلودرد دچار علائمی مثل آبریزش یا گرفتگی بینی هم می‌شود، اما در ورم لوزه‌ها معمولا علائمی مثل التهاب لوزه همراه با لکه ها‌ی سفید یا زرد روی لوزه‌ها بروز می‌کند. از دیگر نشانه‌های الهتاب لوزه می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

گلودرد و صدای خشک و گرفته

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *