داروی درمان پا درد

خواص دارویی و گیاهی

درد پا یکی از شایع ترین بیماری ها در زندگی مردم در هر گروه سنی است که می تواند در هر نقطه از جمله انگشتان پا ، مچ و کف پا باشد ، با درمان پا درد با ما همراه باشید .

پا درد ممکن است به دلایل متعددی از قبیل : پیری ، پوشیدن کفش های ناراحت کننده ، پیاده روی بیش از حد ، ایستادن روی پای خود برای مدت طولانی ، کمبود مواد معدنی ، دیابت یا غیره باشد .

روش های خانگی معتددی برای مراقب و درمان پا درد وجود دارد که چند مورد آن را برای شما خواهیم گفت

 

 

داروی درمان پا درد

لیست مطالب :

درمان داغ و آب سرد می تواند در درمان درد پا موثر باشد . آب داغ سبب افزایش جرایان خون و آب سرد سبب کاهش التهاب می شود .

سرکه برای درمان های مختلف از جلمه درمان پا درد استفاده می شود و می تواند سبب کاهش التهاب و درد آن شود .

 

 

یخ درمانی یک راه خوب برای کاهش درد و تورم پا می باشد .

روغن گل میخ در درمان سر درد ، درد مفاصل ، قارچ ناخن و نیز درمان پا درد به دلیل افزایش گردش خون بسیار موثر است .

فلفل قرمز یک منبع عالی از کپسایسین است که می تواند در درمان درد پا ، فشار عضلانی و کمر درد به شما کمک کند .

دانه های خردل می تواند برای درمان پا درد استفاده شود زیرا آنها کمک می کنند که آب سمی از بین رود .

همچنین سبب افزایش گردش خون و کاهش التهاب و در نتیجه سبب رهایی از درد می شوند .

انجام حرکات کششی و نرمشی در صورتی که درد پای شما ناشی از گرفتگی عضلات و کشیدگی آنها باشد می تواند بسیار موثر واقع شود و سریع به پا درد شما بهبود بخشد .

مارچوبه یک روش خوب برای درمان پا درد می باشد زیرا به عنوان یک دیورتیک طبیعی عمل می کند و باعث می شود مایع اضافی از بدن شما خارج شده و سبب کاهش التهاب شود .

روغن های ضروری مانند روغن اوکالیپتوس ، روغن نعناع و روغن رزماری باعث کاهش خستگی ، درد و درد مفاصل می شود .

شما همچنین می توانید به یک متخصص ماساژ مراجعه کرده و از ماساژ درمانی برای درمان درد پا خود استفاده کنید

دفعه بعدی که از درد پا رنج می برید می توانید از هرکدام از روش های بالا دوباره استفاده کنید اگر درد شما بیش از حد و غیر قابل تحمل می باشد برای درمان پا درد خود لازم است حتما به یک پزشک مراجعه کنید

 

نظر



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

 درد پا یک مشکل رایج در میان بزرگسالان است. با توجه به مطالعات انجام شده می توان گفت که تقریبا 19 درصد مردان و 25 درصد زنان درد پا را تجربه می کنند که اغلب توانایی آنها را محدود می کند. درمان پا درد در زنان بسیار مهم است،  چرا که از هر 1 زن، هفت نفر شرایطی مانند انحراف شست یا سایر تغییرات و مشکلات دردناک در ناحیه  پا را تجربه می کنند. درمان پا درد در زنان به علائم درد در نواحی مختلف بستگی دارد.

اولین گام در رفع درد پا مزمن و درمان درد پا در زنان این است که به دنبال علل و عوامل ایجاد کننده آن باشید. در این مرحله، اولین نکته می تواند مشکل رایج پا درد بعد از پیاده روی باشد. ناحیه پا، بخشی از اندام است که فشار حاصل از بدن را بر عهده دارد.

داروی درمان پا درد

در بسیاری از مواقع ما به این عضو حساس کمتر توجه داشته و تنها زمانی که مشکل خاصی به وجود می آید، به دنبال رفع و درمان هستیم. به هر ترتیب، اولین موضوعی که باید در نظر بگیریم این است که ناحیه درد را شناسایی کنیم.

کلینیک درد دکتر عباس زارعی  متخصص درد و بیهوشی

آمادگی مشاوره و درمان برای درد زانو – کمردرد – دیسک کمر – تزریق داخل ستون مهره را دارد

جهت مشاوره رایگان و تعیین وقت با شماره های زیر تماس بگیرید

2285999  –  93185554

به منظور تسکین درد و کاهش میزان تحریک پذیری آن در مرحله اول می توان پا را در یک وان آب سرد قراردهید. بعد از 5 دقیقه، از آب گرم استفاده کنید. این “هیدرو ماساژ به طور متناوب باعث  انعطاف پذیری و تحریک رگ های خونی در پای شما و افزایش گردش خون می شود.

به این ترتیب می توانید کمی از درد پا را تسکین دهید. همچنین شما می توانید از نوعی غلتک به خصوص برای ماساژ کف پاها  استفاده کنید. یکی از روش های موثر در کاهش درد پا این است که چند مداد را بر روی زمین قرار داده و سپس، با انگشتان پا آن ها را بردارید.

این تمرین کوچک کمک می کند تا درد پا  کمی آرام شود. همچنین می توانید به جای استفاده از آب گرم و سرد، از کمپرس آب یخ استفاده کنید.

با توجه به اینکه فعالیت های زنان در منزل معمولا حالت ایستاده است، این گونه موارد و تمرینات مشابه برای درمان پا درد در زنان در منزل موثر است. همچنین از راهکارهای موثر در  آرام کردن عضو تحت فشار محسوب می شود.

همانطور که اشاره شد، درد پا در زنان شایع تر از مردان بوده و این موضوع به سبب ساختار بدنی و عوامل متعدد دیگری است که  بر این افزایش این آمار در زنان موثر است.

به طور کلی، فعالیت بیش از حد در ناحیه پا یا آسیب دیدگی ممکن است باعث التهاب تاندون، رباط و همچنین استخوان  پای شما  شده و باعث درد پا می شود.

علاوه بر این، می توان گفت که یکی ازشایع ترین علل درد پا آرتریت است. عوامل مختلفی وجود دارد که باعث درد پا می شوند. آنها عبارتند از: شروع یائسگی، نشانه پوکی استخوان، واریس، دوره های قاعدگی.

در موارد کلی:

متاتارسالژی یا درد زیر پنجه

 به منظور بهبود درد در ناحیه پا، شما می توانید از درمان های گیاهی بهره برده و مانع از آسیب های احتمالی در آینده شوید.

استفاده از روغن نعناع، اوکالیپتوس و رزماری می تواند در درمان درد پا در زنان موثر باشد. به این منظور، در یک کاسه آب گرم، دو قطره روغن نعناع را اوکالیپتوس و رزماری مخلوط کنید و 1 دقیقه پاهایتان را در آن قرار دهید. اگر این روغن ها را در اختیار ندارید می توانید از یک فنجان چای نعناع  استفاده و مصرف کنید.

روش بعدی  به این صورت است که پاهای خود را در آب گرم فرو برده و یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر تنتور آرنیکس به آب اضافه کنید. با استفاده از این داروی گیاهی، جریان خون بهبود یافته  و تقریبا بلافاصله باعث کاهش درد در ناحیه پا و درمان درد پا در زنان می شود.

روش بعد استفاده از روغن زیتون است. روغن زیتون، تقویت کننده گردش خون  است. به این منظور، یک قاشق روغن زیتون را با  3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر) روغن کنجد مخلوط کرده و با استفاده از آن ناحیه پا را ماساژ دهید. دستورالعمل موثر دیگر در درمان پا درد در زنان شامل استفاده از 3 قطره روغن اسطوخودوس، و یک قاشق غذاخوری روغن کرچک است. روغن مروارید و روغن نخود فرنگی هم می تواند به صورت درمان گیاهی مورد استفاده قرار گیرد.

به منظور کاهش درد در ناحیه پا، پس از مراجعه به پزشک متخصص می توانید بر طبق داروهای تجویزی و روش درمان، روند بهبودی را طی کنید. دارو درمانی برای کاهش درد، تسکین التهاب، کاهش سرعت پوکی استخوان، تغییر مسیر بیماری التهابی یا جلوگیری از آسیب های مفصلی، به کار رفته و بخش مهمی از روند درمانی در بسیاری از مشکلات پا هستند.

انواع داروهایی که معمولا در درمان آرتریت و درمان پا درد در زنان استفاده می شود عبارتند از:

– داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs): برخی از آنها بدون نسخه پزشک در دسترس هستند، داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی برای کمک به درد آرتریت و التهاب استفاده می شود. آنها برای تمام انواع آرتریت مورد استفاده قرار می گیرند و می توان در درمان پا درد در زنان موثر باشد.

کورتیکواستروئیدها (کورتون): این داروها، سرعت عمل بالایی در رفع درد داشته و ساختار و ترکیب آن مانند کورتیزون است که برای کنترل التهاب استفاده می شود. اگر التهاب ناشی از بیماری التهابی سیستمیک باشد، پزشک ممکن است کورتیکواستروئیدهای دهانی را تجویز کند. اگر التهاب به یک یا چند مفاصل محدود شود، پزشک ممکن است کورتیکواسترویید را به طور مستقیم به مفصل تزریق کند.

– داروهای ضد درد Analgesics: یکی از رایج ترین داروها برای بسیاری از انواع آرتریت داروهای ضد درد است. ممکن است این داروها برای از بین بردن درد و مشکلات پا و جراحی استفاده شوند. برخلاف NSAID ها که هر دو درد و التهاب را هدف قرار می دهند، ضد درد ها صرفا برای تسکین درد هستند. به همین دلیل، ممکن است برای افرادی که به علت آلرژی و مشکلات معده ، قادر به مصرف داروهای ضدالتهاب نباشند، تجویز نشود.

– داروهای موضعی: در صورتی که درد پا در بافتی نرم  ایجاد شده باشد، ممکن است از یک داروی مسکن به صورت پماد استفاده شود. در صورتی که شما قادر به مصرف داروهای خوراکی نبوده و یا اثر گذاری داروها برای از بین بردن درد یا کاهش آن به سطح قابل قبولی نرسند، شما می توانید از این داروهای موضعی استفاده کنید که به شکل پماد های موضعی در دسترس هستند و سریعترین روش در درمان پا درد در زنان است.

داروهای ضد روماتیسمی (DMARDs): داروهای ضد روماتیسمی اصلاح کننده هایی هستند که به آرامی به تغییر روند بیماری التهابی منجر می شوند. ممکن است داروهای ضد روماتیسمی مختلف در انواع بیماریهای آرتریت، از جمله آرتریت روماتوئید و لوپوس مفید باشد و می تواند بر روی مفاصل کوچک پا تاثیر بگذارد.

داروهای مقاربتی: برخی داروها ی مربوط به درد نقرس به منظور کاهش میزان اسیداوریک در خون استفاده می شود تا از حملات بعدی درد و التهاب مفصل جلوگیری شود.

نض ما– مترجم: مهناز ضحاکی

داروی درمان پا درد

سلام .اگر در بلند شدن نیاز به کمک و استفاده از دیگری دارد از نظر بیماری های نوروماسکولار یعنی عصبی عضلانی همراه با آزمایشات آنزیمهای عضلانی و گاهی E.M.G. ضروری میشود.متخصص روماتولوژی بهتر کمک میکند.

سلام و عرض ادببا توجه به علائم بهتره همه چیز رو به استرس ربط ندیمشاید بهتر باشه یه بررسی و معاینه کامل بشین و در صورت نیاز ام ار ای کنین

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

ویدیو های سلامت

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

تفسیر آزمایش مدفوع

علل و پیشگیری از ابتلا به انواع انگل روده

رفع سریع دندان درد به روش خانگی

مطالب پیشنهادی

بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.



راهنمای استفاده از کد QR

داروی درمان پا درد

 درد پا یکی از رایج ترین بیماریها است که افراد از همه گروه های سنی تحت تاثیر قرار میدهد. درد پا می تواند در هر

نقطه از پا از جمله انگشتان، پاشنه پا، مچ پا یا قوس پا رخ دهد و می تواند علل مختلفی داشته باشد نظیر: کهولت سن،

پوشیدن کفش ناسب، پیاده روی بیش از حد، برای زمانی طولانی روی پا ایستادن ، شکستگی، کمبود مواد معدنی، ناخن

پای روینده در شصت ، دیابت و  شرایط دیگر.

چیزهای بسیاری در دسترس هستند که می توانید در خانه به طور طبیعی درد پای خود را تسکین دهید.

با این بره به درمان پای خود کمک کنید.

منابع:

www.salamatnews.com

www.rastineh.ir

www.rasekhoon.net

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *