داروهای گیاهی برای افراد گرم مزاج

خواص دارویی و گیاهی



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .



 

گرم مزاجان دو گروه هستند:در طب سنتی و در گروه افراد با مزاج گرم دو نوع تقسیم‌بندی وجود دارد. گروهی از افراد دارای طبع گرم و تر هستند که در گروه طبع بهاری یا دموی قرار می‌گیرند و گروهی مزاج گرم و خشک دارند که به گروه صفرا مزاج‌ها مشهورند. 

مزاج دموی یا گرم و ترافراد با مزاج گرم و تر یا دموی دارای حجم خون بالایی هستند اشتهای زیادی برای غذا خوردن دارند و به همین دلیل معمولاً دارای اضافه‌وزن و چاقی هستند و رنگ چهره آن‌ها متمایل به قرمز است. این افراد از نظر شخصیتی، روحیه‌ای مهربان و برون‌گرا دارند و بسیار اجتماعی هستند و چون مستعد ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته‌های مغزی هستند باید از غذاهایی با طبع لطیف برای کاهش غلظت خون خود استفاده کنند.افرادی که دارای مزاج گرم و تر یا دموی هستند بهتر است غذاهای نشاسته‌ای کمتر بخورند و مصرف فست‌فود و سرخ‌کردنی و غذاهای تند و پرادویه برایشان خوب نیست.مصرف خاکشیر، تخم ریحان، سوپ یا آش جو، نان جو، برگ زردآلو، هلو و انجیر برای این افراد مناسب است اما باید مصرف آب یخ، نوشابه، تخم‌مرغ، بادنجان، نوشیدنی همراه با غذا، ترشی، سرکه، سیر و چای را کم کنند.

 

خوراکی‌های مناسب برای مزاج گرم و ترلبنیات: کشک، قراقروت.حبوبات: باقلا خشک، برنج، جو، ذرت، عدس، ماش، ارزن.سبزیجات: گشنیز، ریواس، ترشک.میوه‌ها: آلبالو، انارترش، ازگیل، بالنگ، تمرهندی، زالزالک، زرشک، زیتون، زغال‌اخته، سنجد، غوره، گریپ‌فروت، لیموعمانی، نارنج.فرآورده حیوانی: گوشت گاو، گوشت بز، سیرابی، قلوه گوسفند.توت و بذرها: بارهنگ، تمشک، شاه‌توت.ادویه‌ها و چای‌های سنتی: قهوه، نشاسته.

مغزهای گیاهی: بلوط، شاه دانه، شاه‌بلوط.مواد فرآوری شده: سرکه.

 

نکاتی را که باید در زندگی روزمره رعایت کنید: (مزاج گرم و تر)1- از غذاهای با فیبر بالا استفاده نمایید تا اجابت مزاج طبیعی داشته باشید.2- انجام حجامت سالی 2 الی 3 بار برای شما خیلی مفید می‌باشد.3- کم خوری و استفاده از غذاهای کم‌کالری و ساده، بخصوص در ماه‌های گرم سال برایتان مفید است.4- بهتر است از مصرف زیاد ادویه‌های تند و انواع شور، گوشت زیاد، غذاهای نشاسته‌ای (ماکارونی، برنج، سیب‌زمینی) و گرمی جات، پرهیز کنید.5- خوردن آب و چای را حتی‌المقدور با چند قطره آب لیموشیرین تازه همراه کنید.6- هر روز 15 الی 3 دقیقه پیاده‌روی و یا دویدن صبحگاهی داشته باشید.7- شش تا هفت ساعت خواب در شبانه‌روز برای شما کافی می‌باشد.

 

غذاها و نوشیدنی‌هایی که مصرف مستمر یا زیاده‌روی در آن‌ها برای افراد با مزاج گرم و تر مناسب نیست:گوشت‌ها و غذاها: گوشت گوسفند، بره، بوقلمون، جگر، اردک، تخم اردک و مرغابی، رشته‌فرنگی، ماکارونی، کیک‌ها و بیسکویت‌ها

سبزیجات: زیتون، زنجبیل تازه، پیاز، سیر، نعناع، شویدآجیل و میوه‌جات: خرما، انبه، بادام، پسته، موز، فندق، انجیر، انگوردانه‌ها و حبوبات: گندمروغن‌ها: روغن کرچک، روغن‌زیتون، روغن آفتابگردانادویه‌جات: فلفل سیاه، فلفل سفید، زنجبیل خشک‌شده، رازیانه، آویشننوشیدنی‌ها و شیرین‌کننده‌ها: عصاره انبه، آب انگور، آب گرم، عسل، شکر، نمک، چای‌های گیاهی با طبع گرم و اغلب غذاهای شور و شیرین

 

صفرا مزاج یا گرم و خشکافراد با طبع گرم و خشک، این افراد لاغراندام هستند و رنگ چهره‌شان سفید است. این افراد دچار دهانی خشک هستند کم‌خواب بوده و به مصرف ترشی علاقه دارند به‌طوری‌که مصرف لواشک و سرکه و غذاهای سرد مثل خیار و کاهو علاقه دارند. این گروه از افراد نباید پرخوری کنند و باید مصرف شیرینی را کم کنند. همچنین غذاهای پرحجم مثل آش رشته و ماکارونی برایشان مفید نیست.

میوه‌هایی مثل انار و شاتوت، زرشک، تمشک، زردآلو، هلو، سیب، گلابی و خیار برای آن‌ها مفید است و مصرف هویج، کاهو، کدو، اسفناج، گشنیز و نخودفرنگی برایشان توصیه می‌شود.  

غلامرضا کرد افشاری، متخصص طب سنتی نیز در مورد افراد با مزاج گرم و خشک می‌گوید: این افراد لاغراندام بوده و رنگ چهره آن‌ها متمایل به زردی است. تحمل گرما را ندارند و معمولاً خواب کمی دارند. افراد با مزاج گرم و خشک، عطش زیاد و دهانی خشک دارند، زود عصبانی می‌شوند و زود هم آرام می‌گیرند. این افراد پرجنب‌وجوش و پرانرژی هستند.

برای افراد با مزاج گرم و خشک مصرف بالای سیر، پیاز، ادویه‌های تند، گوشت قرمز، موز، خربزه،‌ آناناس، انجیر، غذاهای سرخ‌کرده، گردو، پسته، فندق و نارگیل مضر است. مصرف زیاد این نوع مواد غذایی بدن این افراد را از حالت تعادل خارج می‌کند و آن‌ها را دچار علائمی مثل خشکی پوست، اضطراب، بی‌خوابی و تپش قلب می‌کند.

در مقابل، مصرف سوپ جو و گوشت مرغ، آش تشکیل شده از ماست،‌ کدو، اسفناج و گشنیز برای آن‌ها مناسب است.

و اما شربت‌های مناسب برای این گروه نیز شربت لیمو، آلو، نارنج، ماءالشعیر، سکنجبین و دوغ ترش است و مصرف هویج، انار، سیب، گلابی،‌ آلبالو، زرشک،‌ گوجه‌سبز، کدو و اسفناج برای این افراد توصیه می‌شود.

منابع:فارسدکتر من

طب ایرانی

 

مطالب مرتبط:

این «سردی ات می کند» دقیقاً یعنی چه؟! بخور و نخورهای سردمزاج ها سردی مزاج از علل عمده چاقی است بخور نخورهای طب سنتی سرد مزاجان بعد از خوردن غذاهای با طبع سرد دل‌پیچه می‌گیرند مزاج هر انسانی چه می‌طلبد؟ طب سنتی و خواص غذاها پرخوری و کم‌خوری بیش از حد موجب سردی مزاج می‌شود غذا زیر ذره‌بین طب سنتی طبیعت گرمی و سردی غذاها

در مورد قرص دمیترون چه می دانید؟ آیا شما آن را با اندانسترون می شناسید؟ از عوارض این دارو با خبر هستید؟ آیا می دانید که این دارو حتما باید با تجویز پزشک و زیر نظر ایشان مصرف گردد؟ چون می تواند عوارض شدید و خطرناکی مثل سندروم سروتونین ایجاد کند. برای کاهش عوارض آن باید بهترین دوز مصرف نسبت به سن و شرایط بیماری شما تجویز گردد. در این بخش از داروهای دکتر سلام در مورد علل مصرف، تداخلات دارویی، عوارض، نحوه مصرف این

دوران بارداری یکی از مهمترین بخش های زندگی زناشویی است. در این عرصه از زندگی، زنان باردار دچار تغییراتی در جسم و روان خود می شوند که با داشتن آگاهی و دانش در مورد دوره بارداری هفته به هفته می توانند این دوران را با موفقیت پشت سر بگذارند. اینکه بدانید در هر هفته جنین شما چه تغییراتی کرده و به چه مواد غذایی احتیاج دارد، می تواند بسیار هیجان برانگیز و کمک کننده باشد. دکتر سلام برای راهنمایی شما عزیزان، کلاس آمادگی بارداری

آبا می دانید ترنس چیست ؟ آیا ترنس همان تراجنسی است؟ تا چه حد با ترنسکشوال (Transsexual)، آشنایی دارید؟ تفاوت بین ترنسکشوال را با همجنسگرایی می دانید یا شما هم فکر می کنید این دو مسئله، یکی هستند؟ جالب است بدانید که ترنس ها در چه شرایطی زندگی می کنند  و روحیات آنها چگونه است. در این مقاله از دکتر سلام می خواهیم به بررسی ترنس ، انواع آن ، درمان هورمونی آن و شرایط لازم برای انجام عمل جراحی تغییر جنسیت بپردازیم. اگر می

این زائده گوشتی نرم که بر روی اندام تناسلی ظاهر می شود، زگیل تناسلی خفیف دارد. یک عفونت منتقله از راه جنسی ( STI ) ناشی از ویروس پاپیلوم انسانی یا همان HPV می باشد که این روزها زیاد به گوش تان خورده است. زگیل تناسلی خفیف ممکن است باعث درد، ناراحتی و خارش شود. زگیل تناسلی خفیف چیست؟ زگیل های تناسلی به خصوص برای زنان بسیار خطرناک هستند چرا که برخی انواع اچ پی وی می توانند باعث ایجاد سرطان واژن و سرطان

والدین می دانند که چقدر گوش درد در میان کودکان رایج است اما بزرگسالان نیز می توانند به طور مکرر درد گوش را تجربه کنند. شما مجبور نیستید عفونت یا هر مشکل دیگری در گوش های تان داشته باشید زیرا در این مقاله در خصوص درمان گوش درد اطلاعات مفیدی به شما می دهیم. درد های ناحیه گوش ها می توانند تضعیف کننده باشند اما آنها همیشه به آنتی بیوتیک ها جواب نمی دهند. دستورالعمل های تجویزی برای عفونت های گوش در 5 سال گذشته

روز پنج‌شنبه 11 مرداد گردهمایی بنیاد (Tooth friendly توث فرندلی) سوئیس، یکی از معتبرترین بنیادهای بین المللی سنجش سلامت محصولات خوراکی مرتبط با بهداشت دهان و دندان، برگزار

داشتن معده درد عصبی در برخی افراد می تواند یک اتفاق معمولی باشد. با این حال بنا به گفته پزشکان و علوم پزشکی، این یک وضعیت قابل تشخیص

چين و چروك پوست به‌خصوص پوست صورت براي اكثر افراد به‌ويژه خانم‌ها خوشايند نيست. اين چروك‌ها با گذشت زمان و در طول حيات انسا‌ن‌ها رخ مي‌دهند و گريزي

قارچ شیتاکه یک ماده غذایی پرطرفدار در دنیا محسوب می شود. این موضوع تنها به دلیل طعم گوشتی و  متنوع شیتاکه نبوده، بلکه خواص غذایی اعجاب انگیز قارچ

تونر چیست ؟ آیا می دانید دیگر تونیک است و در بعضی از مراکز بهداشتی و داروخانه ها، آن را با لفظ تونیک می خوانند؟ این پاک

بارداری یکی از سخت ترین دوران در زندگی هر مادری به شمار می آید. در این زمان مادر علاوه بر اینکه می بایست مراقب

در دوران بارداری بدون تجویز پزشک متخصص زنان نباید هیچ دارویی مصرف شود. برخی بانوان باردار به مصرف فرآورده های دارویی گیاهی برای رفع

آش اسفناج با گشنیز، برای سردردهایی كه ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است، مفید می باشد.

نوشیدن نوشابه ‌درهنگام تشنگی یک اشتباه برای جبران آب از دست رفته بدن است زیرا آسیب فراوانی به کلیه‌ها وارد می‌کند و به مرور از کار افتادگی کلیه‌ها می شود.

یک چرت 2 دقیقه ای برای بدن لازم است.
خواب کوتاه نیمروزی علاوه‌ بر کاهش استرس و افزایش شادابی در فرد، احتمال مرگ و میرناشی ازسکته قلبی را کاهش میدهد.

روزانه 3 دقیقه داخل وان حمام با محلول سرکه سیب و اب وارم بنشینید.
برای درمان مشکلات زنانه مفید است.

جالب است بدانید جنین در داخل رحم مادر نسبت به نور محیط واکنش دارد، همچنین مزه غذاها را نیز احساس می‌کند و همراه با مادر نگران می‌شود

یکی از مهمترین و قدرتمندترین عضلات بدن،عضله های قسمت چهار سر ران هستند که نقش باز و بسته کردن زانو را نیز دارند،در این

مفصل ها محل اتصال دو استخوان به یکدیگر هستند. مفصل زانو یکی از مهم ترین مفصل ها در بدن به شمار می آید. به

Please publish modules in offcanvas position.



شنبه

ویژه ها:

محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به گرمای فصل تابستان و خشکی هوا باید افراد برخی اصول و پرهیزهای غذایی را مورد توجه قرار دهند تا بتوانند در این فصل گرم در سلامت کامل به سر ببرند .

به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی ، دکتر سید ابوالفتح شیرمردی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: همان‌گونه که سبک زندگی افراد در فصول مختلف متفاوت است، غذاهایی که در فصول مختلف می‌خورد نیز باید متفاوت باشند زیرا در غیر این صورت فرد بیمار خواهد شد.

وی افزود: حتی حالت خواب و میزان فعالیت‌های بدنی نیز باید تفاوت داشته باشد؛ تابستان از این قانون مستثنی نیست و باید در این فصل توجه خاصی به آداب اجتماعی و رفتارهای تغذیه‌ای داشته باشیم .

شیرمردی تاکید کرد: پرهیز بر درمان مقدم است و آغاز کار حفظ سلامتی و درمان بیماری‌ها «پرهیز» است، به این صورت که باید از مصرف مواد غذایی مضر پرهیز شود .

وی به افراد با مزاج گرم توصیه کرد که از خوردن غذاهایی که طبع گرم دارند در این فصل پرهیز کنند.

شیرمردی ادامه داد: در فصل تابستان افراد با مزاج گرم و خشک که مزاج صفرا یده می‌شود، در معرض آسیب هستند، به دلیل گرم و خشک بودن مزاج این افراد و همچنین مزاج فصل تابستان، احتمال خطر در این افراد است.

این محقق طب سنتی افزود:این افراد در این فصل باید از تمام خوردنی‌ها و نوشیدنی‌هایی که حرارت بدن را بالا می‌برند و باعث خشکی می‌شود همچون مواد غذایی تند از قبیل فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس‌های تند، خردل، سبزیجات تند مانند سیر، پیاز، ترخون، نعناع، تره، شاهی، شوید پرهیز کرده و از غذاهایی با پخت ساده و بدون ادویه‌جات استفاده کنند.

وی اظهار کرد: افراد گرم مزاج باید از خوردن تنقلات شور پرهیز کرده و در مصرف نمک و غذاهای شور و تنقلات مانند چیپس شور، آجیل شور و در فصل تابستان احتیاط کنند.

شیرمردی با بیان اینکه اکثر مغزها مزاج گرم و خشک دارند و در تابستان همه افراد به ویژه کسانی که مزاج گرم و خشک دارند، نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند، اضافه کرد: مثلاً در صورت مصرف پسته، بادام یا فندق، از انواع خام آن و به مقدار کم استفاده کنند.

وی افزود: سرخ کردن، بو دادن و تفت دادن باعث گرم و خشک شدن مزاج ماده غذایی می‌شوند، بنابراین نباید در مصرف غذاهای تهیه‌ شده به این روش‌ها زیاده‌روی شود و باید به طور جدی از غذاهای آماده و مصنوعی و فست فودها پرهیز کرد .

شیرمردی گفت: در مورد شیرینی‌جات نیز به همین ترتیب است، چون پایه مزاج این مواد هم گرم است، بنابراین نباید در مصرف شیرینی‌ها، شکلات‌ها و حتی شیرینی‌جات طبیعی مانند عسل، کشمش، مویز و میوه‌های شیرین مانند انجیر، نارگیل، موز، خربزه، آناناس و در فصل تابستان زیاده‌روی شود .

این محقق طب سنتی در استان تاکید کرد: افراد با مزاج گرم در فصل تابستان در خوردن گوشت‌های با طبع گرم همچون گوشت‌های قرمز مخصوصاً به دلیل داشتن گرما و حرارت زیاد، گوشت پرندگانی مانند کبک و بلدرچین که گرمای بسیار زیادی نسبت به گوشت گوسفند دارند و همچنین گوشت شتر هم به دلیل گرمای زیاد نباید زیاده‌روی شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از مصرف غذاهایی مانند فسنجان، و غذاهایی که با مواد غذایی مثل گردو، کنجد و تهیه میشود به دلیل گرم بودن مزاجشان باید در این فصل پرهیز شود.


موهای زائد

تقویت مو

جوش

زیبا شوید

لاغری صورت

زخم معده

زعفران

انواع عفونت

سنگ کلیه

میگرن

عفونت ادراری

کم خونی

سینوزیت

لاغر شدن

لاغری بیش از حد

تقویت حافظه

اشتها

روغن زیتون

سیاهدانه

کتیرا

جینسینگ

زنجبیل

قانون کلی: باید خیلی به تدریج مقدارغذاهایی که مزاج را شدت میدهند، کمتر شود و غذاهایی که از شدت این مزاج می کاهند اضافه تر شوند.البته نباید به طور کلی خوردنشان ترک شود بلکه باید به تدریج از حجم آن ها کم کرد و در یک بره مزاج را اصلاح کرد و تا پایان عمر تعادل عرفی مزاج را حفظ کرد. البته باید شدت پرهیز با شدت غلبه مزاج متناسب باشد یعنی اگر فرد بیمار و غلبه مزاج شدید باشد، در یک دوره کوتاه حدود یک ماهه با چند هفته ای، رعایت شدید شود و بعد از کاهش غلبه مزاج، شدت پرهیز نیز کاهش یابد.

روش اصلاح دموی ها :

غذاهای گرم و مرطوب را کم کنند و غذاهای سرد و خشک اضافه کنند؛ البته اگر غلبه مزاج خیلی کم باشد، تغییرات چندانی در غذای خودتان ندهید فقط برای پیشگیری، سرد و گرم را باهم بخورید. مثلا ترشیجات، مرکبات، آلو را کمی بخورند و نیز حتماً از پرخوری و مایعات زیاد پرهیز کنند که از عوامل اصلی غلبه دم است و ضررهای زیادی دارد. حجامت حداقل یک بار در بهار و یک بار در پاییز ضروری است. غذاهای مضر مانند: سوسیس، کالباس، نوشابه، چیپس، پیتزا و باید خیلی کم و حذف شود.

روش اصلاح صفرایی ها :

اگر غلبه مزاج صفرا خیلی کم است، تغییرات چندانی در غذاهای خود ندهید. ولی برای پیشگیری دستورات زیرا را به مقدار کم و کاملاً تدریجی و نه انقلابی رعایت کنید و اگر غلبه  است میزان رعایت را نیز کنید. چون صفرا غلبه گرما و خشکی است پس بر اساس شدت غلبه مزاج، بر شدت مصرف غذاهای سرد و مرطوب اضافه کنید و بعد از درمان و پایین آمدن صفرا غذاهایتان را با حالت عادی نزدیک کنید. ترشیجات، لبنیات، مرکبات، سرکه طبیعی، کاهو و غذاهای آبکی و که سرد و تر هستند مفید است. البته لازم به ذکر است که انقلاب در غذاها ممنوع است و بره اصلاح مزاج حدود یک سال ادامه یابد و تدریجی باشد.

حجامت حداقل سالی یک بار کاملاً ضروری و مفید است و فعالیت بدنی بدون افراط و تفریط نیز مفید است.

روش اصلاح سودایی ها :

میوه های شیرین مخصوصاً سیب (هر روز چند عدد)، عسل با آب انار، عسل با آب آلبالو، زردآلو، گوشت ،غذاهای آبدار مانند آش ،توت، روغن زیتون، آب میوه های شیرین مانند آب طالبی بسیار مفید است. ماهی، مرغ، ترشیجات، لبنیات، سرخ کردنیها باید کم خورده شود.خوراکیهای مضر مانند: سوسیس، کالباس، چیپس ، غذاهای شور، گوشت گاو، گوشت خشک، پنیر بدون گردو، باید پرهیز شوند.

خوردن گوشت گوسفند به صورت کباب , فالوده سیب و سایر خون سازها بسیار مفید هستند.

روغن مالی بدن (با روغن زیتون و سیاه دانه و بادام و بنفشه و) همراه با ماساژ هفته ای ۲ بار و بادکش گذاشتن در کتف و رانها و ساق پا هفته ای ۲ بار، روغن مالی ملاج سر ، بویدن عطرهای طبیعی و گرم ( گل محمدی، مریم، یاس و)، پوشیدن لباس های گرم و شنیدن و گفتن و دیدن و افکار گرم و مثبت بسیار لازم و مفید است.

پیشگیری و درمان بلغمی ها:

باید بر استفاده از غذاهای گرم و خشک اضافه کنید و از غذاهای سرد و مرطوب بکاهید. مثلاً گوشت گوسفند و گوشت شتر، سیب شیرین ،سیر، کندر، عسل، مغزها مانند: پسته، بادام، فندق، گردو، چند عدد خرما، مصرف شود

غذاهایی مانند ماهی مرغ لبنیات ترشیجات مرکبات و .. کمتر خورده شود

غذاهای کارخانه ای و مصنوعی مانند سوسیس و کالباس و بصورت کلی هر غذایی که مواد شیمیایی افزودنی دارد و گوشت گاو باید اجتناب شود.

سالی یک بار حجامت مفید است

فعالیت بدنی نیمه سنگین و مستمر خیلی مفید است.

خواب قبل از ظهر مفید و گره گشاست

گرسنگی زیاد بدلیل اینکه موجب ضعف اعصاب میشود بشدت مضر است

از بین بردن موهای زاید از دغدغه‌های افراد محسوب می‌شود. خیلی از ما این سوال را داریم که از چه روشی برای زدودن موهای زائد استفاده کنیم.

رژیم جدیدی گرفته‌ایم یا تازه شروع به ورزش کرده‌ایم اما اولین تاثیری که در ظاهرمان می‌بینیم لاغر شدن صورت است و زار و نزار به نظر‌رسیدن.

همه ما تا به حال، حداقل به یکی از انواع عفونت دچار شده‌ایم. از گلو درد، دندان درد و جوش های چرکی گرفته تا عفونت های پر دردسرتر مثل عفونت ادراری.

میگرن از آن کابوس‌های تمام نشدنی است که برخی مجبورند سالیان سال با آن دست و پنجه نرم کنند و ساعات زیادی زجر و عذاب را تحمل کنند

شاید شما هم جزو کسانی باشید که می‌خواهید روشی طبیعی برای تقویت موهای عزیزتان پیدا کنید.بعضی‌ها از همان بدو تولد موهای ضعیف و کم‌پشتی دارند.

بعضی از افراد همیشه با مشکل “جوش سرو کار دارند. بعضی هم وقتی جوش می‌زنند  می‌فهمند که قرار است به یک مهمانی حسابی دعوت شوند!

گیاهان دارویی و داروهای گیاهی برای پیشگیری و درمان زخم معده- مانند بسیاری از بیماری های مزمن دیگر- پیشنهادات قابل اطمینانی دارند.

سنگ کلیه یکی از سخت‌ترین بیماری‌های رایج بین افراد است. به طور مععمول خیلی‌ها را می‌شناسیم که حداقل یک بار دچار سنگ کلیه شده‌اند

درباره ما

ارتباط با ما

از بین بردن موهای زاید یکی از دغدغه‌های بسیاری از افراد محسوب می‌شود. خیلی از ما همیشه این سوال را در سر داریم که از چه روشی برای زدودن موهای زائد بدن استفاده کنیم که سخت، دردناک، پرهزینه و وقت‌گیر نباشد و در عین حال پوستمان را زیبا کند و بر سلامتی‌مان تاثیری مثبتی بگذارد.

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه بی بی عطار می باشد.

 شاید شما هم جزو کسانی باشید که می‌خواهید روشی کاربردی و طبیعی برای تقویت موهای عزیزتان پیدا کنید.بعضی‌ها از همان بدو تولد موهای ضعیف و کم‌پشتی دارند. بعضی هم تحت شرایط مختلف شاهد ریزش و ضعیف شدن موهای نازنینشان هستند.ممکن است حرص و جوش زیادی خورده باشید

سه نوع زیره داریم که شباهت‌ها و تفاوت‌هایی با هم دارند: زیره سیاه، زیره سبز، و زیره کوهی.زیره به طور کلی طبع گرم و خشک دارد به همین علت استفاده مداوم و زیادش برای افرادی که طبع گرم دارند مضر است و برای بهره‌مندی از منافع آن باید برای افراد گرم مزاج زیره را در سرکه بخیسانیم و بعد مصرف کنیم.

We’re not around right now. But you can send us an email and we’ll get back to you, asap.

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *