خواص چای ترش و طریقه مصرف

قبلا در مطلب خواص چای ترش (چای قرمز، چای مکه، روزل، مالمیر، کرکده و یا چای سودانی) به بررسی فواید یکی از بهترین انواع دمنوش های گیاهی برای سلامتی بدن و لاغری پرداخته ایم.

در این مقاله نحوه درست کردن دمنوش چای ترش و طریقه مصرف آن را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

آب را درون یک قوری بریزید، بر روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید و سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

گلبرگ های خشک شده چای ترش را تمیز بشویید و سپس به آب جوش درون قوری اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا دم بکشد و گل ها طعم و رنگ خود را به آب بدهند.

چای ترش شما آماده است، از صافی رد کنید و در فنجان مورد نظر خود بریزید، اگر دوست دارید مقداری از طعم دهنده های پیشنهادی (دارچین، برگ نعناع له شده، زنجبیل، آب لیمو ترش) و عسل طبیعی را به آن اضافه کرده و گرم بنوشید.

خواص چای ترش و طریقه مصرف

چای ترش به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی که دارد باعث افزایش چربی سوزی موضعی شده، به کاهش سلولیت کمک می کند و باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

علاوه بر این چای ترش یک دیورتیک طبیعی است که با افزایش ادرار به درمان احتباس آب در بدن کمک کرده و تورم ناشی از احتباس مایعات را بهبود می بخشد.

شاید این سوال برای شما هم پیش آماده باشد که چای ترش را چه زمانی مصرف کنیم، قبل از غذا یا بعد از غذا؟

متخصصان توصیه می کنند که برای لاغری و کاهش وزن حداکثر تا 4 میلی لیتر (3 فنجان) چای ترش در روز بعد از وعده های غذایی مصرف کنید.

شما می توانید یک فنجان در صبح بعد از صبحانه استفاده کنید و دو فنجان دیگر را در طول روز با فاصله ی زمانی 8 ساعت بنوشید.

البته بهتر است در مورد مدت زمان و مقدار مصرف روزانه با یک پزشک متخصص نیز مشورت کنید.

چای ترش اگر به تنهایی و بدون استفاده از شیرین کننده تهیه شود، تقریبا کالری ندارد. اگر می خواهید به منظور لاغری و کاهش وزن چای ترش را مصرف کنید به شما پیشنهاد می کنیم که آن را به تنهایی و بدون استفاده از شکر و شیرین کننده های مصنوعی تهیه کنید.

اگر دوست دارید نوشیدنی شما کمی شیرین باشد، پس بهتر است از عسل طبیعی و استویا به جای شکر و شیرین کننده های مصنوعی استفاده کنید.

اگر می خواهید چای ترش باعث چربی سوزی و کاهش وزن شود به شما پیشنهاد می کنیم که آناناس، دارچین، گل میخک، چای سبز، زنجبیل، پرتقال و لیمو ترش تازه را به دلخواه به آن اضافه کنید.

منابع : wikihow – thehibiscustea

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

چای ترش که به های چای مکی، چای قرمز یا چای روزل هم شناخته می شود از کاسبرگ گل جامائیکا یا گیاه چای ترش تهیه می شود.

چای ترش فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص چای ترش را برای سلامتی، لاغری، دوران بارداری و پوست و مو شرح داده ایم.

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

چای ترش خواص آنتی اکسیدانی داشته و چون سرشار از ویتامین C می باشد باعث کاهش چین و چروک و جوان سازی پوست صورت می شود.

چای ترش دارای سورفکتانت های طبیعی بوده و به عنوان یک اسکراب و پاک کننده طبیعی پوست صورت باعث پاکسازی پوست صورت و از بین بردن سلول های مرده پوست می شود.

خواص چای ترش و طریقه مصرف

ماسک پاک کننده صورت

1 قاشق غذاخوری گیاه چای ترش و 1 قاشق غذا خوری عسل را در یک لیوان آب بریزید و بگذارید 3-4 دقیقه دم بکشد، سپس می توانید مقداری سبوس جو دوسر به آن اضافه کرده و بر روی صورت و گردن بمالید، بگذارید 1-15 دقیقه بماند و بعد از آن اول با آب گرم و سپس با آب سرد خوب بشویید.

مطالعات متعدد نشان داده که عصاره ی چای ترش باعث بهبودی زخم می شود.

برگ های گیاه چای ترش باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

ماسک چای ترش برای مو

1 تا 15 برگ گل جامائیکا را در روغن نارگیل بیندازید و بگذارید 3-6 هفته در محل تاریک و سرد بماند، سپس این روغن را بر روی مو ها و پوست سر ماساژ دهید تا باعث تقویت و افزایش رشد مو شود.

مطالعات نشان داده مصرف چای قرمر جذب نشاسته و گلوکز را کاهش می دهد و ممکن است به کاهش وزن کمک کند.

چای ترش تولید آمیلاز را مهار می کند، آمیلاز آنزیمی است که به جذب کربوهیدرات ها و نشاسته کمک می کند. به همین دلیل است که چای ترش در بسیاری از محصولات کاهش وزن استفاده می شود.

همچنین چای ترش با افزایش متابولیسم بدن به لاغری شکم کمک می کند.

انجمن قلب آمریکا در نوامبر 28 اعلامیه ای منتشر کرد و در آن اعلام کرد که مصرف چای ترش برای کاهش فشار خون بالا در بزرگسالان مفید است.

طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه توفست در بوستون چای ترش دارای خواص دیورتیک و ضد التهابی است که می تواند فشار خون را تا 1 واحد کاهش دهد.

مصرف چای ترش برای فشار خون بالا

برای کاهش فشار خون بالا باید روزانه سه فنجان چای ترش مصرف کنید. (با مشورت پزشک)

چای مکه باعث کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بالای خون شده و از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.

مطالعات تحقیقاتی نشان داده که که خواص آنتی اکسیدانی چای ترش به درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند.

توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف چای ترش باعث مسمومیت کبد می شود.

مقادیر بالای ویتامین C موجود در چای ترش باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

چای ترش حاوی مقادیر بالایی آهن است که برای تشکیل گلبول های قرمز خون بسیار مهم بوده و به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی کمک می کند.

گفته می شود که مصرف چای ترش می تواند باعث کاهش سرعت تولید گلبول های قرمز خون و در نتیجه کاهش غلظت خون در افراد شود.

چای ترش حاوی پروبیوتیک اسید که یک آنتی اکسیدان قوی بوده و خواص ضد تومور و ضد سرطان دارد و مرگ سلولی، سلول های سرطانی را افزایش می دهد.

چای ترش با تعادل هورمون ها در بدن به کاهش درد و گرفتگی قاعدگی و کاهش علائم قاعدگی مانند تغییرات خلقی و افسردگی کمک می کند.

چای ترش به بهود هضم غذا کمک کرده و با بهبود حرکات روده به درمان یبوست و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

از آنجایی که آن را به عنوان یک دیورتیک عمل می کند، چای هیبیزیک نیز سران کسانی را که سلامت کلیه و سیستم های ادراری را مطالعه می کنند، تبدیل می کند. آزمایش اولیه حیوانات نشان می دهد که چای هبیسکوس آنچه را که به عنوان “ویژگی ضد انگل شناخته می شود ارائه می دهد، به این معنی که ممکن است نمونه هایی از ترکیبات سنگ کلیه را پایین بیاورد.

بیماران مبتلا به دیابت بهتر است از مصرف چای ترش اجتناب کنند، چای ترش سطح قند خون را به شدت کاهش می دهد و اثر داروهای کاهش قند خون را از بین می برد.

طبع چای ترش سرد و خشک می باشد. چای ترش حاوی مقادیر بالایی ویتامین D، ویتامین C، ویتامین A، آهن، کلسیم، پتاسیم، اسید سیتریک و آنتی اکسیدان ها و آنتوسیانین می باشد.

چای ترش، رنگ قرمز و طعم ترش دارد و در سراسر جهان در تابستان و زمستان به عنوان یک نوشیدنی سرد و گرم کم کالری و بدون کافئین استفاده می شود.

در یک فنجان آب جوش مقداری برگ های خشک شده گل جامائیکا (چای ترش) بریزید و بگذارید 1 دقیقه بماند تا رنگ قرمز آن در بیاید. برای شیرین شدن مقداری عسل طبیعی یا استویا به آن اضافه کنید و در صورت تمایل تکه ای زنجبیل، دارچین یا نعناع در آن بیندازید و میل کنید.

گل های جامائیکا را به یک لیوان بزرگ آب سرد اضافه کنید و بگذارید 12-14 ساعت بماند تا عصاره آن در بیاید، چای ترش شما آماده است، درون آن عسل یا استویا و تکه های یخ بریزید و میل کنید.

در صورت مصرف گل خشک تنها 1 گرم دمنوش در روز و در صورت مصرف عصاره 1 میلی‌گرم در روز مصرف شود.

در شرایط عادی بهترین میزان مصرف چای ترش تنها یک فنجان در روز می باشد.

در ادامه بخوانید : خواص چای کامبوجا

منابع : organicfacts – draxe

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

خواص چای ترش و طریقه مصرف

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *