خواص خوردن بادام درختی ناشتا

بادام درختی (به انگلیسی : Almond) که به ارژن هم شناخته می شود، میوه ی درخت بادام است که به حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است و به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند، برای زنان در دوران بارداری و شیردهی مفید بوده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

بادام فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص مغز بادام درختی برای سلامتی، دیابت، کم خونی، قلب و پوست و مو را شرح داده ایم. با ما همراه باشید!

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

بادام حاوی مقادیر بالای ویتامین E است که خاصیت آبرسانی دارد و به عنوان مرطوب کننده طبیعی به درمان خشکی پوست به ویژه در فصل زمستان کمک می کند.

ماسک بادام و شیر

خواص خوردن بادام درختی ناشتا

1 قاشق چای خوری پودر جو دوسر را با 1 قاشق چای خوری پودر بادام درختی و 1 قاشق چای خوری شیر ترکیب کنید و آن را به صورت حرکات دایره ای بر روی پوست صورت ماساژ دهید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

بادام حاوی مقادیر زیادی ویتامین E است که به عنوان یک محافظ در برابر آفتاب عمل کرده و آسیب های پوستی ناشی از نور خورشید و خطر آفتاب سوختگی را به حداقل می رساند.

اسید های چرب ضروری موجود در بادام با کنترل چربی پوست برای درمان آکنه و جوش صورت به ویژه جوش های سر سیاه مفید می باشند.

ماسک بادام برای جوش صورت

1 قاشق چای خوری شیر را با 1 قاشق چای خوری پودر بادام ترکیب کنید و آن را بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 1 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

بادام به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین E موجود در آن به بهبود الاستیسیته پوست کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ماسک بادام و روغن زیتون

1 قاشق غذا خوری بادام خیس خورده و خرد شده را با 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون و 1 قاشق غذا خوری ماست ترکیب کنید و بر روی پوست صورت و گردن بمالید، بگذارید 1 تا 15 دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

شما می توانید از بادام به عنوان یک اسکراب طبیعی پوست صورت استفاده کنید.

اسکراب بادام و عسل

بادام را خرد کنید و با یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری ماست ترکیب کنید، آن را بر روی پوست صورت ماساژ دهید و سپس با آب بشویید.

بادام به عنوان یکی از بهترین روش های طبیعی و خانگی برای سفید تر و روشن تر شدن پوست صورت محسوب می شود.

ماسک بادام برای روشن شدن پوست

2 قاشق چای خوری آرد نخود را با 1/4 قاشق چای خوری پودر زردچوبه و 1 قاشق چای خوری پودر بادام با هم ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

بادام به دلیل خواص مرطوب کنندگی و مواد مغذی موجود در آن به بهبود گردش خون در پوست زیر چشم کمک کرده و سیاهی و پف زیر چشم را درمان می کند.

ماسک دور چشم با بادام

بادام را در آب خیس کنید و سپس آن را خرد کنید، بادام های خرد شده را لای یک دستمال پارچه ای نخی بگذارید و بر روی چشم قرار دهید. بگذارید 1 ساعت بماند و سپس با آب سرد بشویید.

مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در بادام به ویژه منیزیم به تقویت فولیکول های مو و افزایش رشد موی سر کمک می کنند.

بادام حاوی مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین های A، D، B1، B2 و B6 می باشد که به تغذیه موی سر کمک کرده و باعث نرم تر و درخشان تر شدن آن ها می شود.

بادام دارای خواص مرطوب کنندگی طبیعی است که به آبرسانی پوست سر کمک کرده و با درمان التهاب و خارش باعث درمان شوره سر می شود.

مقادیر بالای مواد مغذی موجود در بادام به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و ریزش مو را درمان می کند.

بادام درختی حاوی فسفر بوده که برای تقویت استخوان های نوزاد و کودک شما مفید می باشد، همچنین در آینده احتمال پوسیدگی دندان و پوکی استخوان را در آن ها کاهش می دهد.

فلزات قلیایی موجود در بادام برای تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان مفید می باشد.

بادام منبع غنی منگنز، مس و ریبوفلاوین است که برای افزایش انرژی در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

محتوای فیبر موجود در بادام به جلوگیری از یبوست در بچه های در حال رشد کمک می کند.

بادام دارای اسید فولیک است که برای سلامتی زنان باردار ضرروی است و علاوه بر این به کاهش بروز نقایص مادرزادی جنین کمک می کند، همچنین بادام باعث رشد سلول های سالم در جنین می شود.

پروتئین موجود در بادام می تواند باعث افزایش انرژی و رفع خستگی در زنان باردار شود.

مقادیر بالای فیبر موجود در بادام از یبوست دوران بارداری پیشگیری می کند.

ویتامین E بادام برای سلامت پوست و مو جنین و همچنین سلامت مادران باردار مفید است.

کلسیم و پتاسیم موجود در بادام خطر ابتلا به پر فشاری خون و پره اکلامپسی را در دوران بارداری کاهش می دهد.

بادام حاوی روی، سلنیوم و ویتامین E است که برای سلامت جنسی و تولید مثل مهم هستند.

سلنیوم می تواند به درمان ناباروری کمک کند، روی یک ماده معدنی است که به تولید هورمون های جنسی مردان کمک می کند و می تواند باعث افزایش میل جنسی در آقایان شود.

بادام حاوی مقادیر بالای چربی های سالم و فیبر غذایی است که می تواند به افراد برای لاغری و کاهش وزن کمک کند.

گرچه بادام دارای چربی زیاد و کالری بالایی دارد اما پس از مصرف باعث کاهش میل به غذا و افزایش انرژی می شود. مطالعات نشان داده افرادی که در طول شش ماه بادام را به عنوان میان وعده مصرف کرده اند در مقایسه با افراد دیگر کاهش وزن و کاهش چربی شکم بیشتری داشته اند.

فیبر موجود در بادام با افزایش حرکات روده ای به حذف سموم بدن کمک کرده و باعث کاهش وزن و سلامت عمومی بدن می شود.

خواص خوردن بادام درختی ناشتا

بادام کالری بالایی دارد اگر می خواهید چاق شوید مقدار زیادی بادام را در طول روز مصرف کنید.

بادام حاوی مقادیر بالای اسید های چرب غیر اشباع است که به کاهش کلسترول بد خون کمک می کند. تحقیقات نشان داده، افرادی که هر روز 1 عدد بادام مصرف می کنند می توانند کلسترول بالای خون خود را تا 9 درصد کاهش دهند.

پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون کمک کرده و فشار خون بالا را کاهش می دهد.

اسیدهای چرب غیر اشباع و  آنتی اکسیدان های موجود در بادام به سلامت قلب و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

همچنین ویتامین E موجود در بادام به سلامت شرایین و کاهش التهاب کمک کرده و از بیماری قلبی و سکته مغزی پیشگیری می کند.

بادام حاوی مواد مغذی بسیاری است که به سلامت مغز انسان کمک می کند. بادام ریبوفلاوین و ال-کارنیتین دارد که فعالیت مغز را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

در طب سنتی آیورودا گفته شده که اگر هر روز صبح ناشتا 5 عدد بادام خیس خورده در آب به سلامت مغز شما کمک می کند.

پروتئین ها عناصر ساختاری عضله، پوست و غضروف شما هستند. واضح است که پروتئین موجود در بادام به عنوان مهمترین منبع برای ساخت توده عضلانی در بدنسازان استفاده می شود.

بادام حاوی مقادیر بالای ویتامین E می باشد، بسیاری از بدنسازان ویتامین E را در فرم های مصنوعی مصرف می کنند و بادام به عنوان منبع طبیعی ویتامین E می تواند در بدنسازی استفاده شود.

بادام حاوی مقادیر بالای مواد معدنی از جمله منگنز، ریبوفلاوین و مس است که برای رفع خستگی و افزایش انرژی در بدنسازان مفید می باشند.

بخوانید : طرز تهیه اسموتی شیر بادام و موز برای بدنسازان گیاهخوار

بادام منبع غنی از مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم و فسفر است که به حفظ سلامت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

در طب سنتی از ترکیب بادام و خرما برای درمان آرتروز و پوکی استخوان استفاده می شود.

مقادیر بالای فیبر موجود در بادام درختی به بهبود هضم غذا کمک کرده، معده درد را درمان می کند و برای سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

فیبر موجود در بادام به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد. توصیه می شود که پس از خوردن بادام مقادیر بالای آب بنوشید تا باعث بهبود هضم آن و افزایش حرکات روده شده و یبوست را درمان کند.

بادام حاوی مقادیر بالای آهن و مس است که به افزایش تعداد گلبول های قرمز خون کمک کرده و کم خونی را درمان می کند.

بادام یکی از مغزیجات مفید برای سم زدایی کبد است که به درمان کبد چرب کمک می کند.

بادام شاخص گلیسمی پایینی دارد که که به آرامی گلوکز را در جریان خون آزاد کرده و با بهبود مقاومت به انسولین باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید های موجود در بادام درختی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

بادام حاوی مقادیر بالایی فیبر است که به پاک سازی و سم زدایی روده ها کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.

به طور کلی، بادام جلوی برخی بیمای های تنفسی از قبیل تنگی نفس، برونشیت مزمن و امفیزم( اتساع و بزرگی عضوی در اثر گاز) را می گیرد.

بادام قلیایی است و به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد به کاهش رادیکال های آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا و بیماری های مزمن را کاهش می دهد.

لینولئیک و لینولنیک اسید موجود در بادام دارای خواص ضد التهابی طبیعی هستند که خطر ابتلا به بیماری های التهابی را کاهش می دهند.

بادام تلخ برای درمان سرفه، خارش و درد و اسپاسم و گرفتگی بدن مفید می باشد.

بخوانید : خواص شگفت انگیز روغن بادام تلخ و شیرین برای پوست و مو

مصرف زیاد بادام به دلیل مقادیر بالای فیبر می تواند منجر به یبوست و نفخ شود

برخی افراد ممکن است با مصرف بادام واکنش های آلرژیک مانند خارش و مشکل تنفسی را نشان دهند

مصرف مقادیر بالای بادام با آنتی بیوتیک ها و بعضی از داروهای فشار خون تداخل دارویی ایجاد می کند

طبیعت بادام گرم و تر می باشد. بادام درختی حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین A، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، فولات، ویتامین E، کلسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، سلنیوم، روی، مس، پروتئین و فیبر می باشد.

بادام درختی به دو صورت بادام تلخ (به انگلیسی Bitter Almond) و بادام شیرین (به انگلیسی sweet almond) در طبیعت یافت می شود.

از بادام تلخ برای تهیه روغن بادام تلخ استفاده می شود.

از بادام شیرین خام برای تهیه روغن، شیر، آرد، سس سالاد و کره بادام استفاده می کنند.

بادام به دو صورت خام و بو داده به عنوان آجیل استفاده می شود.

در ادامه بخوانید : خواص شیر بادام

منابع : organicfacts – draxe – stylecraze

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.




خانه

موبایل

بادام ملين بوده و روغن بادام ضد يبوست است

خواص خوردن بادام درختی ناشتا

بادام حاوی گليکوزيد سيانوژنيک به آميگدالين (Amygladin) است. اين گليکوزيد در بادام شيرين به مقدار ناچيز ولی در بادام تلخ در حد سمی و به ميزان يک تا 3.5 درصد حضور دارد و می تواند منشاء مسموميت دامها و يا انسان واقع شود. هيدروليز آميگدالين، ينزالدئيد (enzaldehyde)، جنتوبيوز (Gentobiose) و اسيد سيانيدريک توليد می کند.

خواص بادام درختیريشه درخت بادام بسيار قوی است. اين درخت می تواند حتی با کمی رطوبت نيز رشد کند. برگهای آن بيضی، باريک، نوک تيز و برنگ سبز می باشد. گلهای آن بسيار زيبا و برنگ صورتی است. در اوائل بهار شکوفه های بادام ظاهر می شود.بطور کلي دو نوع بادام وجود دارد :1- بادام شيرين Sweet Almond2- بادام تلخ Bitter Almondميوه درخت بادام بصورت سفت می باشد که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشيده از کرک است که در داخل آن بادام با پوست سخت وجود دارد. در ابتدای تشکيل ميوه پوشش خارجی سبز رنگ و گوشت دار است که پوشيده از کرک است و هنوز بدرستی رشد نکرده که آنرا چغاله بادام Amandon می ند که دارای خواص مخصوص می باشد.پس از رسيدن بادام، بتدريج پوشش خارجي سبز رنگ خشک شده و پوست آن نيز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود.مغز بادام بيضی شکل و مسطح بوده که يکطرف آن نوک تيز است. مغز بادام در داخل پوسته نارک قهوه ای رنگی می باشد که مي توان آنرا به کمک آب گرم از آن جدا کرد که مغز بادام سفيدرنگ در داخل آن است.مغز بادام شيرين و طعم ملايم و خوشمزه ای دارد و بسهولت از بادام تلخ تشخيص داده می شود.از کليه قسمت های درخت بادام شيرين مانند شکوفه، برگ و ميوه آن استفاده طبی می شود.خواص داروئی بادام شيرين :بادام شيرين از نظر طب قديم ايران کمی گرم و تر است.1- بادام ملين بوده و روغن بادام ضد يبوست است.مخصوصا از روغن بادام می توان رفع يبوست كودكان استفاده کرد.2- بادام سينه را نرم می کند.3- بادام برای رفع سرفه، ناراحتی حنجره و تنگی نفس مفيد بوده و خلط آور است.4- بادام برای درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفيد است.5- بادام بو داده مقوی معده بوده و قابض است.6- بادام تقويت کننده نيروی جنسی است و توليد اسپرم را زياد می کند.7- بادام را آسياب کرده و با عسل مخلوط کنيد برای درد کبد و سرفه مفيد است.8- چغاله بادام لثه و ريشه دندان را تقويت می کند.9- چغاله بادام برای خشکی دهان مفيد است.1- شکوفه بادام را دم کنيد و به عنوان مسهل برای اطفال استفاده کنيد.11- دم کرده پوست قهوه ای رنگ مغز بادام بهترين دارو برای تسکين درد و التهاب مجاری تنفسی است. (مقدر مصرف 5 گرم در 1 گرم آب )12- جوشانده برگ درخت بادام برای نارسائی کبد و کيسه صفرا مفيد است.13- روغن بادام خواب آور است و بيخوابی را از بين می برد.14- برای صاف کردن سينه و نرم شدن روده ها و از بين بردن سرفه خشک بايد روغن بادام را با شکر و کتيرا مخلوط کرده و بخوريد.15- روغن بادام را با آب گرم مخلوط کنيد داروی خوبی برای رفع اسهال و دل پيچه بچه ها خواهد بود.ضمنا اين مخلوط سنگ مثانه را خارج کرده و ادرار کردن را آسان می کند.16- براي درمان نقرس و رفع خميدگی پيران، مهره های پشت را با روغن بادام چرب کنيد.17- برگ تازه درخت بادام مسهل و ضد کرم است.18- برگ خشک شده درخت بادام قابض بوده و اسهال را از بين می برد.19- روغن بادام شيرين بدليل خاصيت نرم کنندگی و ضد التهاب در کرم ها و پمادها بکار می رود.2- برای رفع بيماريهای سينه، روغن بادام شيرين را با هم وزن آن عسل و يک زرده تخم مرغ مخلوط کنيد که بصورت خمير يکنواختی درآيد.سپس به آن جوشانده گل ختمي اضافه کرده و يک قاشق چايخوری از آنرا به فاصله هر سه ساعت بخوريد.21- برای رفع خارش پوست بچه هائی که که سرخک و مخملک دارند روغن بادام را در تمام سطوح بدن آنها بماليد خارش را تسکين می دهد.22- ماليدن روغن بادام بر روی پوست التهاب را رفع کرده و سوختگی را درمان می کند.23- روغن بادام اگزما را رفع می کند.

 

روغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ايجاد شده از بين می برد

خواص بادام تلخمغز بادام تلخ از نظر طب قديم ايران خيلی گرم و خشک است1- بادام تلخ را آسياب کرده و با سرکه مخلوط کنيد ضماد خوبی برای سر درد می باشد همچنين ماليدن آن بر دور چشم برای تقويت بينايی مفيد است.2- خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس، سرفه و ورم ريه مفيد است.3- بادام تلخ رابا عسل بخوريد کبد و طحال را تميز می کند.4- برای رفع درد کليه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخوريد.5- بادام تلخ را با عسل برای قولنج مفيد است.6- برای از بين بردن سنگ کليه و ناراحتي های کليه، بادام تلخ را با شيره انگور مخلوط کرده و بخوريد.7- اگر عادت ماهيانه خانم ها عقب می افتد بهترين طرز درمان آن قرار دادن شياف بادام تلخ در مهبل است.8- برای از بين بردن لکه های صورت، بادام تلخ را پودر کنيد و با سرکه مخلوط کرده و ضمادی از آن درست کنيد و روی پوست بماليد.9- ضماد بادام تلخ برای درمان زخم های کهنه خارش و مخملک بکار می رود.1- ضماد ريشه درخت بادام تلخ برای درمان انواع دردها مفيد است.11- ضماد ريشه درخت بادام برای پاک کردن طحال، کليه و دفع کرم روده بکار می رود.12- دم کرده ريشه درخت بادام تلخ برای پاک کردن طحال، و دفع کرم روده بکار می رود.13- روغن بادام تلخ خاصيت مسهلی درد.14- روغن بادام تلخ برای تنگی نفس ، درد کليه و خارج کردن سنگ مثانه مفيد است.15- برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش يک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بريزيد.16- ماليدن روغن بادام تلخ روی صورت ، لکه ها و چين و چروک را از بين می برد.17- روغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ايجاد شده از بين می برد.18- مبتلايان به اگزما اگر از بادام تلخ خميری درست کنند و از آن به جای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما است استفاده کنند بزودی بهبود می يابند.19- خمير بادام تلخ برای رفع بويی بد پا و زير بغل مفيد است.2- روغن بادام تلخ برای درمان سياه سرفه مفيد است.ترکيبات شيميايی:بادام شيرين دارای 5 تا 55 درصد و بادام تلخ دارای 4 تا 45 درصد روغن می باشد. بادام همچنين داراي 25 درصد مواد سفيده ای و دياستازی ب امولسين (Emulsine)، قند، صمغ، موسيلاژ و مواد معدنی می باشد.بادام تلخ دارای ماده مخصوصي ( 1 تا 3 درصد ) ب آميگدالين (Amygdlin ) می باشد که از اثر آب بر روی اين ماده اسيد سيانيدريک و آلدئيد بنزوئيک (Aldehyde benzoic) و گلوکز حاصل می شود.اسانس بادام تلخ (آلدئيد بنزوئيک ) در عطر سازی بکار می رود و همچنين از آن رنگ سبزی ب مالاشيت Malachite درست می کنند. اسانس بادام تلخ بدليل اينکه دارای اسيد سيانيدريک است کمي تلخ می باشد. مقدار اسيد سيانيدريک در بادام تلخ /25 درصد است.در 1 گرم مغز بادام شيرين خشک شده مواد زير يافت می شود :آب : 4/7 گرمانرژي : 598 کالريپروتئين : 18/6 گرمروغن هاي اشباع نشده : 54/2 گرمنشاسته : 19/5 گرمکلسيم : 32 ميلي گرمفسفر : 5 ميلي گرمآهن : 4/7 ميلي گرمپتاسيم : 77 ميلي گرمويتامين ب 1 : /25 ميلي گرمويتامين ب 2 : /9 ميلي گرمويتامين ب 3 : 3/5 ميلي گرمطرز استفاده از روغن بادام :برای بدست آوردن روغن بادام، مغز بادام را پس از تميز کردن و خشک کردن خرد می کنند و بصورت خمير در می آورند و سپس آنرا تحت فشار قرار داده و روغن آن را استخراج می کنند. اين روغن را فشار اول مي ند. تفاله بادام را که از فشار اول باقيمانده تحت اثر حرارت و مواد شيميايی قرار داده و روغن فشار دوم را بدست می آورند. بدليل اينکه روغن بادام گران است معمولا تقلب کرده و آنرا با روغن هاي ديگر مانند روغن مغز هسته زردآلو و هلو مخلوط کرده و ب روغن بادام می فروشند.همانطور که گفته شد اگر روغن بادام تلخ يا مغز زردآلو و يا هلو تحت اثر آب قرار گيرند اسيد سيانيدريک و آلدئيد بنزوئيک توليد می شود که سمی است بنابراين برای گرفتن روغن از اين هسته ها نبايد از آب استفاده کرد.اسانس بادام تلخ :اين اسانس مايعی زلال و بيرنگ است که در اثر کهنه شدن به رنگ زرد کمرنگ در می آيد. بوی آن قوی، طعمش سوزاننده و تلخ و بسيار سمی است. اسانس بادام تلخ بسهولت با اکسيژن هوا ترکيب و اکسيد می شود. بنابراين بايد هميشه محتوی آن کاملا پر و در بسته بوده و در جای تاريک و سرد نگهداری شود.شکوفه و گل بادام :گل و شکوفه درخت بادام دارای بوی مطبوع و طعم تلخ می باشد.پوست ميوه بادام :بصورت جوشانده مصرف می شود. طرز تهيه آن به اين صورت است که 5 گرم پوست بادام شيرين را در يک ليتر آب ريخته و مدت چند دقيقه آنرا می جوشانند سپس آنرا صاف کرده و مصرف می کنند.برگ درخت بادام :براي تهيه جوشانده برگ درخت بادام 5 گرم برگ درخت را در يک ليتر آب می جوشانند و سپس صاف می کنند.مغز بادام :معمولا بصورت خشک شده و خام و يا بوداده مصرف می شود.شير بادام :شير بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهيه می کنند. براي تهيه آن 5 گرم مغز بادام را کاملا آسياب کرده که بصورت پودر در آيد. سپس مقدر 5 گرم شکر يا قند به آن اضافه کرده و با يک ليتر آب مخلوط می کنند مايعی مانند شی بدست می آيد.نوع ديگر شير بادام براي کودکان شير خوار و اطفال بسيار مفيد است و می تواند جانشين شير مدر و يا مکمل آن باشد بدين ترتيب بدست می آيد که مقدار 5 گرم بادام را به مدت چند دقيقه در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن کنده شود سپس آنرا آسياب کرده و بصورت پودر در می آيند و مقدر کمي آب را بان اضافه می کنند و بهم می زنند تا به شکل خمير در آيد سپس خمير حاصل را با يک ليتر آب مخلوط و بهم می زنند و سپس مقدر 5 گرم عسل به آن اضافه می کنند تا کاملا حل شود. اين مايع را از پارچه ململ می گذرانند تا مايعی مانند شير از آن باقی بماند.البته اگر اشخاص بالغ بخواهند از شير بادام استفاده کنند احتياجی به صاف کردن آن نخواهد بود.طريقه ديگری که آسان تر است بدين صورت می باشد که مقدار 5 گرم بادام پوست کنده يک ليتر آب و 5 گرم عسل يا شکر را در داخل مخلوط کن برقی بريزيد و تا مايعی مانند شير بدست آيد.مضرات بادام درختی :بادام از نظر اينکه داراي مواد مغذی بسياری است بنابراين غذای بسيار خوبی است ولی چون سنگين و ثقيل الهضم می باشد نبايد در خوردن آن افراط کرد و مقدر آن نبايد در روز بيش از ده دانه باشد. بادام همچنين برای معده های ضعيف و سرد خوب نيست و اشخاصی که معده ضعيف دارند بهتر است بادام را با شکر بخورد.منبع : irteb.com


خوراکی های پرخاصیت

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .



یکی از شکایت های افرادی که در حال کم کردن وزن هستند، بی طعم و مزه بودن خوراکی هایی است که خوردن آنها توصیه می شود. خوشبختانه در این میان، بادام هم مزه خوبی دارد و هم حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین و مواد معدنی است که در حفظ سلامت بدن و شادابی پوست نیز موثر است. هر کدام از انواع آجیل ها خصوصیات منحصربفرد خودشان را دارند و خوشبختانه تمام انواع آن در کشور ما یافت می شود.

روزیاتو این بار مزایای مصرف بادام را برای تان در نظر گرفته و از آنجایی که تنها ۴ عدد از این آجیل در روند سلامتی شما تاثیر فراوانی دارد، می توانید در صدد خریداری مرغوب ترین نوع آن بر آمده و مصرف بادام را به رژیم غذایی روزانه خود و اعضای خانواده تان بیافزایید. در مورد افرادی که فشار خون بالایی نیز دارند، عمدتا توصیه می شود که از انواع بدون نمک و خام آن استفاده کنند. مزایای مصرف ۴ عدد بادام در روز از قرار ذیل است:

بادام حاوی ۵ ترکیب مفید برای از میان بردن کلسترول بد خون است. اگر هم اکنون میزان کلسترول خون شما بالا است، می توانید مصرف روزانه بادام را به ۲۰ تا ۳۰ عدد نیز افزایش دهید. از نشانه های بالا بودن کلسترول مضر خون، لکه های سفید در پلک پایین، درد در ناحیه پاها و سفید شدن زودهنگام موهای سر هستند.

بادام ویتامین ها و مواد معدنی را داراست که برای رشد و حفظ استحکام مو بسیار مفید است. منیزیم، زینک و ویتامین «ای» و «ب» موجود در بادام به درخشندگی، استحکام و سلامت مو کمک می کند.

خواص خوردن بادام درختی ناشتا

آنتی اکسیدان موجود در بادام، اسیدهای چرب تک اشباعی، منیزیم و مس موجود در بادام، از قلب و رگ های آن محافظت به عمل می آورد. برای جلوگیری از ابتلا به «بیماری های ایسکمیک قلب» توصیه می شود که حتما بادام را با پوست آن میل کنید.

منگنز به تولید کلاژن می انجامد. کلاژن نوعی پروتئین است که مسئولیت جوانسازی پوست را بر عهده دارد. «ویتامین ای» و آنتی اکسیدان موجود در بادام نیز، برای به تعویق انداختن چروک های پوست موثر هستند.

بادام حاوی «پروبیوتیک» نیز است. این ماده به رشد و افزایش تعداد باکتری های مفید شکمی کمک می کند. اگر تعادل کافی در باکتری های شکمی تان وجود ندارد و از نشانه هایی چون درد در ناحیه شکم، بوی بد دهان و سوء هاضمه رنج می برید، توصیه می شود روزانه ۳۰ تا ۳۵ عدد بادام میل کنید.

در پژوهشی نشان داده شده افرادی که در رژیم روزانه خود بادام را می گنجانند در مقایسه با سایرین کربوهیدرات کمتری مصرف می کنند. همچنین ویتامین ها و فیبر موجود در بادام نیز سبب می شود که سوخت و ساز بدن روند طبیعی و مناسبی را پیدا کرده که خود به کاهش وزن می انجامد.

به دلیل وجود ویتامین «ای» و اسیدهای چرب موجود در بادام، به وضعیت حافظه نیز کمک می کند. این نوع از آجیل روند پیر شدن مغز را نیز به تاخیر می اندازد.

۱۳۹۵. تمامی حقوق برای Rooziato (روزیاتو) محفوظ است.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *