گیاهان دارویی برای دفع سنگ کیسه صفرا

خواص دارویی و گیاهی

به طور معمول، کبد شما صفرا تولید می کند که توسط روده کوچک شما برای هضم غذاهای چرب و جذب ویتامین های مهم مورد استفاده قرار می گیرد. کیسه صفرا شما این صفرا را ذخیره می کند.  با این حال، گاهی صفرا می تواند حاوی مقدار زیادی کلسترول باشد. هنگامی که این اتفاق می افتد، سنگ کلیه (cholelithiasis) تشکیل می شود. زنان بیشترسنگ صفرا نسبت به مردان تولید می کنند، زیرا استروژن باعث افزایش سطح کلسترول در صفرا می شود. چاقی یکی دیگر از عوامل خطرناک است. ۲۰ درصد از سنگ صفرا را “سنگ های رنگی تشکیل می دهند که از نمک های کلسیم و بیلی روبین تولید که از تخریب گلبول های قرمز ساخته شده اند. این نوع سنگ صفرا معمولا توسط بیماری کبد، کم خونی یا عفونت مجاری صفراوی بوجود می  آیند جراحی لاپاروسکوپی، کولسیستکتومی یا حذف کیسه صفرا، شایع ترین درمان برای سنگ های صفراوی است، اما برخی از گزینه های غیر جراحی نیز وجود دارد.

۱- درمان سنگ شکنی از طریق دهان را در نظر بگیرید

پزشک شما ممکن است دوره ای از ursodiol را برای دفع سنگ صفرا بدون جراحی تجویز کند. این درمان ها اساسا اسید های صفراوی در شکل قرص هستند. به طور خاص،  Ursodiol درمان محبوبی است، زیرا یکی از امن ترین داروهای معمول موجود است.

۲- درمان موج شوک را دنبال کنید

این درمان اغلب در ترکیب با درمان سنگ شکنی دهانی استفاده می شود، اگر چه عمل جراحی لاپاروسکوپی در حال حاضر به اندازه کافی رایج است ، درمان موج شوک امروز به ندرت انجام می شود. این درمان، همچنین به لیتوتریپسی، از امواج صوتی برای شکستن سنگ های صفراوی به قطعات تجزیه شدنی استفاده میکند.

۳- بدانید که سنگ صفرا اغلب پس از درمان های غیر جراحی تکرار می شوند

سنگ صفرا در اکثر بیماران که درمان های تجزیه را دنبال می کنند باز می گردد. در نتیجه، این درمان ها دیگر رایج نیستند. به طور معمول آنها برای بیمارانی که به لحاظ جسمی قادر به تحمل جراحی نیستند استفاده می شوند.

۱- سنگ صفرا خود را با ترپن گیاهی درمان کنید

آزمایش علمی یک ترکیب اختصاصی ترکیبات گیاهی به Rowachol نتایج دلگرمانه ای به دست آورده است. یک دوره شش ماهه درمان، انحلال کامل یا جزئی سنگ صفرا را در ۲۹ درصد از  ۲۷ بیمار انجام داد.

۲- به سوزش کیسه صفرا توجه داشته باشید

نظرات متفاوتی در مورد اثربخشی پاکسازی کیسه صفرا و سوزش کبد وجود دارد. هیچ شواهد علمی درباره تاثیر این درمان ها وجود ندارند ، اما برخی گزارش های حادثه ای موفقیت آمیز وجود دارد. در نظر داشته باشید که اکثر شواهد همراه با سوزش موجود در مدفوع شما واقعا سنگ صفرا نیست، بلکه یک نتیجه فرعی درمان است. شما می توانید گزینه های مختلف را امتحان کنید:

۳- طب سوزنی را امتحان کنید

این درمان ممکن است سنگ صفرا موجود را از بین نبرد، اما می تواند باعث کاهش اسپاسم، افزایش جریان صفراوی و بازگرداندن عملکرد مناسب کبد و کیسه صفرا شود.

۴- علائم بیماری کیسه صفرا را با گیاهان یا داروهای هومیوپاتی درمان کنید

مهم است که توجه داشته باشید که این داروها سنگ صفرا را از بین نخواهند برد؛ بلکه تحت نظارت افراد حرفه ای آموزش دیده، ممکن است علائم شما را کاهش دهد، بنابراین شما بهتر میتوانید سنگهای موجود در سیستم خود را تحمل کنید.

۱- به دنبال اقدامات رژیم غذایی که برای پیشگیری از سنگ صفرا هستند باشید

تعدادی از شیوه ها با بروز بیماری های کیسه صفرا مرتبط است:

۲- مکمل های تغذیه ای پیشگیرانه را مصرف کنید

مکمل های تغذیه ای حاوی ویتامین C، سویسی لسیتین و آهن در پیشگیری از پیشرفت سنگ صفرا مفید هستند.

۳- وزن خود را به آرامی کم کنید و سپس وزن سالم بدن را حفظ کنید

کاهش سریع وزن ممکن است خطر ابتلا به سنگ صفرا را افزایش دهد. در حالی که چاقی یک عامل خطرناک برای بیماری کیسه صفراست، شما می خواهید این عامل خطرناک را به آرامی از طریق کاهش وزن قابل توجهی حذف کنید. آهسته تر، کاهش وزن ثابت ۱-۲ پوند در هفته بهترین راه است.

۴- آزمایش آلرژی انجام دهید و سپس مواد غذایی آلرژیک را از رژیم غذایی خود حذف کنید

شناسایی و سپس اجتناب از غذاهایی که باعث ایجاد واکنش های آلرژیک در سیستم شما می شود خطر ابتلا به سنگ صفرا را کاهش می دهد.

رسانه دکتر سلامت

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟

آدرس

Current ye@r *

Leave this field empty

بیماری آندومتریوز در زنان چیست؟، آیا کیست اندومتریوز تخمدان موجب نازایی زنان می شود؟، تشخیص و درمان اندومتریوز در زنان چگونه است؟ اندومتریوز، نوعی

چه چیز های درد پریود را کم می کند؟، علت درد پریود و روش های کاهش آن چیست؟، پریود دردناک

زگیل های تناسلی یکی از شایع ترین انواع عفونت های مقاربتی هستند. تقریبا تمام افرادی که فعالیت جنسی زیادی دارند،

ورزش در یائسگی، به طور مستمر برای خانم های یائسه از موارد ضروری محسوب می شود. ورزش راه اثبات شده



مارا دنبال کنید.

شرکت شفا یاران رایحه سبز گیاهی دارویی / شماره ثبت 13758

چق چقه گیاهی معجزگر برای درمان سرطان!

۱۵ درمان برای نابویایی(آنومی) و ضعف بویایی(آنوسمی)

پسر می خواهید یا دختر؟

آپدیت سایت

درمان ها و نسخه های گیاهی برای ناباروری در مردان

از عطاری غیر اینترنتی ما هم دیدن فرمایید

نحوه سفارشات تا تاریخ ۱۷ آذر ۹۴

ساخت دستگاه مکانیزه سرمه گیری به صورت کاملا بهداشتی

هپاتیت عوامل، پیشگیری و درمان ها

۱۸ روش برای افزایش شیر مادران



مشخصات دارو:

پودر ضد سنگ کیسه صفرا به حجم ۷۲۵ گرم و دو داروی گیاهی در مجموع به اندازه ۳۰۰ گرم و به حجم تقریبی ۱۲۰۰ گرم.

افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند و یا مشکلات کبدی دارند و کبد آنها صفرای خوبی تولید نمی کند.

این پودر ها با روش ساده ای به صورت دَم نوش استفاده می شوند.

با رفتن این موادِ ضد رسوب و املاح به جریان خون و ضد عفونی و تاثیر گذاری روی کبد به تدریج صفرای بهتری تولید می شود و این صفرا و مواد دارو در کیسه صفرا ذخیره می شوند که همین امر سبب حل شدن سنگ ها و از بین رفتن ضایعاتی می شود که به علت عفونت یا سایر علل باعث ایجاد سنگ شده اند.

این دارو در بسته ای پستی و با پست پیشتازبه تمام نقاط کشور ارسال می شود.

بسته ۱۲۰۰ گرمی: ۱۸۰ هزار تومان.

یا

همان بسته با حجم کمتر(۸۰۰ گرم): ۱۳۰ هزار تومان.

سنگ های صفرا به دلیل تنوعی که دارند و بدن های مختلف افراد، جواب های مختلفی داده.در بعضی موارد کاملا جواب گرفته اند و در بعضی موارد بهبودی حاصل شده و سنگ ها کوچک تر شده و در بعضی موارد هم اثری نداشته بنابراین این داروی تجربی ما مثل سایر داروهای ما جوابش بالای ۸۰ و ۹۰ درصد نبوده و چند مورد بوده که ۱۰۰درصد خوب شده اند و چند مورد هم داشته ایم که به هر دلیلی دارو، روی آنها اثر نکرده.پس در تهیه دارو دقت کنید. این دارو ممکن است باعث بهبودی و حل سنگ ها نشود ولی یک دوره از آن می تواند شستشو و پاکسازی خیلی خوبی برای کلیه ها و کبد و اصلاح مزاج باشد.

توضیحات دارو: برای توضیحات در مورد این دارو و شرح تکمیلی دارو  و درمان های مشابه و رژیم غذایی می توانید روی جزئیات کلیک کنید.

کیسه صفرا:

کیسه ای کوچک معمولا در سمت راست شکم و زیر دنده ها، در انتهای کبد قرار دارد که به صورت گلابی شکل است و صفرای تولیدی کبد را ذخیره می کند تا وقتی که نیاز به صفرا برای هضم غذا باشد، صفرای ذخیره شده را به اثنی عشر یا روده دوازده(دوازدهه) بریزد. البته گاهی به طور طبیعی در قسمت چپ شکم قرار دارد و با تشکیل سنگ، سمت چپ شکم نزدیک معده درد می گیرد.

صفرا چیست؟صفرا زرد رنگ با طعمی تلخ و دارای املاح معدنی به اسم “بیلی روبین” است که در مجاورت هوا سبز رنگ می شود و عامل حل کننده چربی هاست و به این علت ترشح می شود تا چربی ها هضم شوند. اما وقتی رسوب می کند “سنگ کیسه صفرا” بوجود می آید. اگر به موقع ترشح نشود باعث ایجاد سوء هاضمه خواهد شد و مشکلات و عفونت های روده هم می شود. اگر به عللی صفرای کمی ترشح شود یعنی کیسه صفرا برداشته شود یا مجرای آن گرفته شود و کبد صفرائی برای ذخیره کردن نداشته باشد و مجبور باشد با شروع غذا خوردن شروع به تولید صفرا کند شخص معمولا “یبوست مزاج” پیدا می کند که در طب طبیعی “ام المرض”یا ریشه اصلی بیماری های متعددی است. اما هرچه مدفوع زردتر باشد صفرای آن است. ترشح صفرا به هضم غذا کمک می کند و تخلیه معده و روده ها را آسان می کند و در دفع سموم نقش مهمی دارد.

علت تشکیل سنگ کیسه صفرا: بر اثر رژیم بد غذایی ممکن است کار کبد مختل شود و به جای تولید صفرای رقیق، صفرا غلیظ تر تولید شود و به مرور تولید سنگ کند یا گاهی اوقات بر اثر حمله میکروب ها و ورم کیسه صفرا و تجمع صفرا – که در حالت عادی رقیق است- کم کم توده هایی سنگ شکل تشکیل می شود که راه خروج صفرا را بسته و باعث انسداد آن شده که صفرا وارد خون می شود البته عوامل دیگری هم برای تشکیل سنگ وجود دارد.

علائم سنگ کیسه صفرا: درد شدید در ناحیه راست یا گاهی هم چپ شکم زیر دنده ها، زردی سفیدی چشم، ضعف و بی حالی غیر طبیعی، تلخی دهان بخصوص صبح ها بعد از بیداری، خشکی زبان و بار دار بودن آن، عطش، ضعف اشتهاء، بد حالی هاضمه بخصوص موقع خوردن غذا و کمی اسهال. داروهای دفع سنگ کیسه صفرا:*دم نوش بانونه، گزنه، و خوردن آب زرشک و میوه زرشک. عرق یا دم نوش برگ درخت گردو. رژیم انگور و خوردن و جویدن دانه های آن در طول چند روز و به مقدار مناسب. *استفاده از سنگدان مرغ به خصوص لایه زردی که روی آن قرار دارد در بره غذائی و یا پودر کردن آن لایه زرد و خوردن آن با آب یا یکی از دم نوش ها و خوردنی های بالا. خوردن روزانه روغن زیتون با کمی آب لیمو و یک دانه پرتقال قبل از غذا. * استفاده از روغن زیتون و میوه زیتون در بین غذا یا بعد از غذا به مقدار کافی. در هر وعده غذا می توان بین ۲۰تا۳۰عدد زیتون خورد که در از بین بردن سنگ کیسه صفرا بسیار مفید است. * عرق کاسنی ۲واحد، عرق شاهتره ۱واحد، عرق بید ۱واحد، عرق بیدمشک ۲واحد همه را مخلوط کرده روزی ۳ لیوان ۱ساعت قبل از غذا میل کنید(هر وعده غذائی ۱لیوان).

خوشبختانه سنگ کیسه صفرای افراد متعددی حل یا کوچک تر شده که به بعضی از آنها اشاره می شود.

*.آقای قاسمی از مشهد مقدس: ایشان با استفاده از یک دوره داروی حل کننده سنگ کیسه صفرا و سونوگرافی مجدد، مشخص شد هر ۳ سنگ ۳ میلیمتری(۹ میلیمتر) دردناکی که داشته اند حل شده و از بین رفته اند ضمنا آن دردها و مشکلات قبلی هم برطرف شدند.

*.خانم شیخ الاسلامی از تهران: با داشتن سنگ های متعدد در کیسه صفرا خوشبختانه با استفاده از ۳ دوره استفاده منظم از این دارو خوشبختانه هم سنگ های کلیه شان حل شد هم سنگ های کیسه صفرا.

*.آقای سلیمانی از تبریز با خوردن دَم نوش حل سنگ صفرا در یک دوره از ۱۷ میل به ۱۳ میل کاهش پیدا کرد و بخاطر نبود عوارض دردناک دیگه درمان را ادامه ندادند.

خوردنی های مفید که به دفع سنگ کمک می کند: توت سیاه، *کاهو، *هویج، شلغم، لبو، ترب، مغزجات(بادام، فندق، پسته)، حبوبات بویژه ماش و نخود، *سویا، غلات، *سبوس ها(برنج، گندم، جو)، خرما، *کرفس، *سالاد، جوانه گندم، جو، *سرکه سیب، سبزیجات تازه  به ویژه جعفری، انواع مرکبات، سیب، *زرشک، *آش(آرام پخته شده) بویژه آش آبغوره، گریپ فرویت(گری فروت)، عناب، *خرفه(سبزی پرپین) و تخم آن، نعنا و پونه، *تمر هندی، مرغ محلی، سبزی تره پرورده با سرکه، هندوانه، انواع آلوها و برگه ها، زرد چوبه، توت فرنگی، *لیمو ترش، خوردن غذاهای رقیق، شاهی، گلابی، *نان های سبوس دار، ترشی سیر رسیده و چند ساله، *سبوس برنج با ماست و کمی نعنا یا پونه.

ممنوعات غذایی: سس، رب های صنعتی، دوغ و ماست ، چای، ادویه تند، انواع شکلات و کاکائو، *پیتزا و تمام فست فود ها، خیار شور، نوشابه، *سوسیس، *کالباس، پفک و چیپس و سرخ کردنی ها، غذاهای چرب، تخم مرغ، یخمک، شکر، اسفناج، شیرینی های قنادی، غذاهای زود پز شده و فریز شده و گرم شده با ماکروفر(ویو)، خوردن بیش از حد ویتامین های صنعتی مخصوصا ویتامین ب، و خوردن گوشت به مقدار زیاد! بخصوص گوشت های منجمد و مانده. چند نکته بسیار مهم: ۱-     کارهای سنگین و خستگی های شدید باعث تبلی کبد و آسیب رساندن به آن می شود بخصوص اگر بعد از کار سنگین بلافاصله آب بسیار سرد خورده شود که واقعا به کبد آسیب جدی وارد می کند. پس استراحت می تواند در درمان و دفع سنگ بسیار مؤثر باشد. ۲-     روزانه مقداری ورزش و پیاده روی داشته باشید. ۳-     سعی کنید عصبانی نشوید چون به شدت در درمان اثر منفی دارد. ۴-     اگر نفخ و مشکل معده دارید از خوردن غذاهای نفاخ خودداری کنید. رژیم غذائی بالا برای کسانی است که مشکل دستگاه گوارش ندارند. ۵-     *. این علامت نشان دهنده اهمیت فوق العاده آن مورد است.

دو تبصره:

۱- خوردن اسفناج ممنوع است.

۲- خوردن ماست و دوغ با پونه یا نعنا بلامانع است البته نباید زیاد خورده شود.

منابع تحقیق: ۱-     گلچین جامع، دکتر صفائی. ۲-     درمان گیاهی، مرحوم دکتر غیاث الدین جزائری. ۳-     نسخه دکتر، خسرو بابائی. ۴-     درمان گیاهی، مرحوم اسماعیل شبوعی. ۵-     کتاب شفا، دکتر محمد صادق رجحان.

برای مشاوره و اطلاعات در مورد چگونگی ارسال دارو و هزینه آن می توانید با این شماره ها تماس بگیرید:

تلفن همراه: ۰۹۱۲۷۵۰۲۰۰۸      

تلفن عطاری: ۳۲۸۱۱۸۵۳- ۰۲۵

صادق عطار – قم – شهر پردیسان – مرکز تجاری پردیسان پلاک ۹۹ عطاری عطار ساعات تماس: ساعت ۹ تا ۱۴ و ۱۷ تا ۲۲

شماره حساب های من به صادق عطار:

حساب سامان: ۹۰۰۱۸۸۸۲۲۳۴۶۱۶۱ / شماره کارت: ۳۲۸۲ ۲۱۹۸ ۸۶۱۰ ۶۲۱۹ / شبا: IR92569188822346161

حساب سیبا بانک ملی: ۰۳۰۰۴۳۵۱۴۴۰۰۰ / شماره کارت: ۱۷۰۸ ۹۹۱۶ ۹۹۱۱ ۶۰۳۷ / شبا IR18173435144

حساب ملت: ۴۵۲۸۹۵۱۶۲۶ / شماره کارت: ۲۰۱۴ ۱۵۱۷ ۳۳۷۲ ۶۱۰۴ / شبا IR831214528951626 حساب سپهر صادرات: ۰۳۰۵۴۰۲۹۲۱۰۰۲ / شماره کارت: ۰۱۹۴ ۴۵۷۲ ۶۹۴۰ ۶۰۳۷ / شبا IR491935429212

در اینترنت به طور اتفاقی به مطلب خوبی از خانم دکتر آذر در این زمینه برخورد کردم که فکر می کنم مفید است می توانید از این لینک آن را مطالعه کنید.

http://drzarinazar.blogfa.com/post-16.aspx

مارا دنبال کنید.

شاید شما درد سنگ کلیه را تجربه کرده باشید اما دردهایی هم هستند که گاهی ناشی از وجود سنگ در دیگر اعضای بدن هستند و شما از وجود آن‌ها غافلید. سنگ‌های صفراوی از جمله این سنگ‌ها هستند.

کیسه‌ صفرا، کیسه‌ کوچکی است که زیر کبد و چسبیده به آن قرار گرفته و از سویی به کبد راه دارد و از آن صفرا را دریافت می‌کند و از سویی، از طریق یک مجرای مشترک با لوزالمعده به ابتدای روده‌ باریک می‌رسد و از این طریق صفرای ذخیره شده‌ خود را برای هضم مواد غذایی (به طور مشخص چربی‌ها ) وارد اثنی‌عشر می‌کند. در واقع وظیفه‌ اصلی کیسه‌ صفرا، ذخیره سازی، تغلیظ و تنظیم ورود صفرا به اثنی عشر و کمک به هضم چربی‌هاست.

صفرا و طب سنتی

از نگاه طب سنتی، صفرا یکی از اخلاط چهارگانه‌ سازنده‌ بدن (دم، بلغم، صفرا و سودا) است. در طب سنتی، عمل صفرا محدود به هضم چربی‌ها نیست، بلکه این خلط تلخ مزه که در تمام بدن گردش می‌کند، خلطی است تیز و سوزاننده که مسیر را برای حرکت سایر اخلاط باز و به هضم غذا کمک می‌کند. حرکات روده‌ها را زیاد و در بدن تولید حرارت کرده و انسان را در بروز بعضی واکنش‌های هیجانی به ویژه خشم یاری می‌کند. در طب سنتی داشتن یبوست، مصرف رژیم غذایی پرچرب، مصرف بیش از اندازه‌ی تخم مرغ و فقدان ورزش و فعالیت بدنی در ایجاد رسوب صفراوی و سنگ شدن در کیسه‌ی صفرا موثر است.

صفرا در کیسه‌ صفرا جمع می‌شود. در مدت توقف صفرا در این کیسه، کمی از آب آن کم و به اصطلاح تغلیظ می‌شود. اگر به هر دلیل این تغلیظ بیش از حد انجام شود، کم کم نقاطی از صفرا خشک شده و تبدیل به قطعه‌های جامدی می‌شوند که همان سنگ‌های صفراوی هستند.

دلایل تشکیل سنگ کیسه صفرا

غلیظ بودن اولیه‌ صفرا، کم شدن میزان تخلیه‌ کیسه صفرا، جراحی (به خصوص جراحی‌های شکمی) سوختگی‌ها، بارداری، غذاهای کم کالری، رژیم‌های غذایی شدید یا کاهش وزن سریع از مواردی هستند که می‌توانند باعث ایجاد سنگ صفرا شوند.

علایم سنگ‌های صفراوی

معمولا سنگ‌های صفراوی فاقد هرگونه علامتی هستند، اما گاهی دردهای شکمی، سوزش سر دل، نفخ، تهوع، احساس سنگینی معده یا عدم هضم غذا می‌تواند از نشانه‌های وجود سنگ صفرا باشد.

اگر خلط صفرا غالب باشد، نشانه‌های آن در افراد صفراوی مزاج عبارتند از پوست گرم و خشک، رنگ زرد چهره، تنفس و نبض سریع، خواب کم همراه با آشفتگی و حرکات تند، خشمگین و پرانرژی. همچنین در این افراد، دهان تلخ مزه، خارش بدن، کاهش اشتها، بادگلو، سوزش دهانه‌ی معده، قی آلوده به صفرا، خشکی زبان، گودی چشم‌ها، تشنگی و زردی متمایل به قرمزی ادرار دیده می‌شود.

وقتی شخص دچار سنگ کیسه‌ صفرا باشد، درد در قسمت کیسه‌ صفرا دیده می‌شود که در سمت راست بدن و بالای شکم، درست در زیر قفسه‌ی سینه است. درد می‌تواند به ناحیه‌ پشت و شانه‌ها هم منتشر شود. تب، عرق سرد، تهوع، اسهال و درد شدید از مهم‌ترین علایم هستند. درد به قدری شدید است که نمی‌توانید به راحتی بنشینید، بایستید یا دراز بکشید. درد سنگ کیسه‌ صفرا معمولا بعد از عصر شروع می‌شود. مثلا فرد بعد از خوردن شام، وقتی بخوابد، بعد از چند ساعت دچار دل درد می‌شود. هنگامی که بدن در حال استراحت است، عمل هضم غذا شروع و باعث ایجاد درد می‌شود. درد به سرعت زیاد می‌شود و حدود شش تا هشت ساعت طول می‌کشد.

نسخه‌های شفابخش

1- دمنوش ترکیبی گیاهان ( ۳۰ گرم تخم تربچه + ۱۰ گرم تخم کاهو + ۱۰ گرم تخم کاسنی + ۳۰ گرم تخم خرفه + ۲۰ گرم زرشک + ۱۵ گرم شا‌تره + ۱۵ گرم تخم ترشک) بسیار مناسب است. در هر وعده، دو قاشق از این ترکیب را با دو لیوان آب ۲۰ دقیقه بجوشانید و نیم ساعت قبل از هر وعده‌ غذایی میل کنید.

2- ۴۰ عدد عناب تازه را در یک لیتر آب بخیسانید و هر سه وعده ، یک فنجان از آب آن را قبل از غذا همراه چند دانه عناب بخورید.

3-  یک قاشق چای خوری زردچوبه‌ را با همین مقدار از انیسون مخلوط کنید، در آب سبوس برنج بریزید و قبل از هر وعده‌ غذایی میل کنید.

4- در هر وعده‌ غذایی می‌توانید 2۰ عدد زیتون بخورید. همچنین روزانه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر مصرف شود . زیتون در از بین بردن سنگ کیسه‌ صفرا بسیار مفید است.

5- مصرف روزانه سرکنگبین به دفع صفرای اضافه کمک کرده و موجب کاهش درد های سنگ کیسه صفرا می شود.

6- زرشک و آب زرشک  برای درمان اختلالات صفراوی بسیار مفید است.

7- مصرف مواد غذایی فیبر دار و نان های سبوس دار موثر می باشد.

8- مصرف انگور و آب آن، خیار و آب آن، چغندر و آب آن بسیار مفید می باشد.

9- انجام بادکش در محل کیسه‌ صفرا، تسکینی فوری برای درد بیمار است. بادکش با گشاد کردن مجاری صفراوی باعث عبور سنگ و درمان عملی بیمار می‌شود. در صورت تکرار درد، بادکش نیز قابل تکرار است. اگر چه معمولا بیش از دو تا سه روز و آن هم روزی یک تا دو بار ضرورت پیدا نمی‌کند.

رژیم غذایی برای پیشگیری از تولید سنگ صفرا

1- از مصرف غذاهای سرخ کرده، آجیل، سس، آب گوشت، نیمرو، کره، خامه و سایر غذاهای پرچرب پرهیز کنید.

2- چربی‌های قابل رویت باید به طور کامل از گوشت پاک شوند و غذاها از طریق آب‌پز و برشته کردن تهیه شوند.

3- در تهیه تمام غذاها به جای روغن نباتی از روغن زیتون و کنجد استفاده کنید.

4- مصرف سبزیجات (به غیر از شاهی و تره) و میوه‌ها به دلیل فیبر بالا از یبوست و در نتیجه تولید سنگ صفرا جلوگیری می‌کند.

5- مصرف چای سیاه و سبز ، سوسیس و کالباس، ماهی کنسرو شده در روغن ، فست فودها ، سس‌های خامه دار ، سس مایونز ، شیرینی جات مصنوعی ، نسکافه ، قهوه ،شکر و آرد سفید باید محدود شود.

6- سنگ كیسه‌ صفرا در زنان دو برابر مردان دیده می‌شود. البته آن‌هایی كه سابقه خانوادگی و بالای ۴۰ سال سن دارند و به اضافه ‌وزن و چاقی مبتلا هستند، بیش از دیگران مستعد ابتلا به این مشکل‌‌اند، بنابراین اولین نكته‌ای كه باید برای پیشگیری و بهبود سنگ كیسه ‌صفرا به آن توجه کرد، رفع اضافه وزن و چاقی است. اگر وزن‌تان بالاست به فکر یک رژیم لاغری مناسب و ورزش و تحرک بدنی کافی باشید.

7- یبوست تولید نفخ می‌کند ، نفخ در شکم می‌تواند نشانه‌ برخی بیماری‌ها مانند آپاندیسیت یا سنگ کیسه‌ صفرا باشد. بنابراین درمان یبوست تاثیر بسیاری در از بین بردن سنگ‌های صفراوی دارد.

 

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وبلاگ

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *