کم خونی و کمبود آهن در بین افراد در سنین مختلف رایج است که در این مطلب به راهکارهای طب سنتی در این باره می پردازیم.
برای درمان کمخونی و فقر آهن در طب ایرانی ــ اسلامی، موارد زیر بهجای اسید فولیک، قرص آهن و ویتامینD تجویز میشود:
* حسوم :کفگیری است که از زمان های دور به دستور حسوم چیست؟حکما در هنگام پخت خورشتها و غذاهای آبکی درون قابلمه غذا قرار میگرفت و طبق سنت دیرینه تا پایان زمان پخت غذا درون قابلمه ها جای داشت. جنس حسوم از چدن است که با قرار گرفتن در غذا ضمن اینکه باعث بسته نشدن کامل درب ظرف غذا که مورد سفارش طب سنتی می باشد، می گردد، باعث تامین یون آهن غذا می شود و در نتیجه کم خونی ناشی از فقر آهن که امروزه در کشور به طرز چشمگیری شایع است را از میان خواهد برد.
اگر می خواهید بیشتر بدانید : 15 نشانه اصلی کمبود آهن در بدنکمبود آهن طب سنتی
اگر می خواهید بیشتر بدانید : من کمبود آهن دارم، چه کار کنم؟
اگر می خواهید بیشتر بدانید : خطرات کمبود آهن خون
اگر می خواهید بیشتر بدانید : برای درمان کم خونی این ویتامین ها را مصرف کنید
اگر می خواهید بیشتر بدانید : علائم کم خونی که کمی عجیب به نظر می رسند
اگر می خواهید بیشتر بدانید : درمان کم خونی با چند غذای خون ساز
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ seemorgh.com/healthمنبع : tasnimnews.com
نام (اجباری)
آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمیشود)
تصویر امنیتی جدید
بررسی دردسرهای میکروب شایع هلیکوباکتر پیلوری باحضور دکتر محمدجعفر فرهوش فوقتخصص گوارش و کبد، دکتر ایرج خسرونیا متخصص داخلی دکتر رامین طاهری متخصص پوست و دکتر ابراهیم رزمپا فوقتخصص جراحی سروگردن
یكی از خوشمزه ترین راهها برای افزودن مواد مغذی، طعم و تردی به غذا، افزودن گردو به آن است. مغز گردو ساخته شده از تكههای ناهموار و پروانهای شكل است
All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.9