چند نوع جی تی ای داریم

خواص دارویی و گیاهی

چند نوع جی تی ای داریم
چند نوع جی تی ای داریم

با عضویت در خبرنامه پلازا و یا دنبال کردن شبکه های اجتماعی پلازا از آخرین اخبار دنیای فناوری و سرگرمی مطلع شوید :

کلیه مطالب این وب سایت متعلق به مجله پلازا بوده و استفاده از آنها برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.

در این مطلب، هرآنچه که تاکنون درباره ی بازی GTA 6 (Grand Theft Auto 6) می دانیم را با دوستداران این بازی در میان می گذاریم.

نسخه ی پنجم از بازی gta سرقت بزرگ اتومبیل (Grand Theft Auto 5) یا همان بازی GTA 5 از سپتامبر 2013 منتشر شد اما در این چند سال به لطف انتشار آپدیت های مستمر GTA  آنلاین از سوی سازندگان، همچنان محبوبیت فوق العاده ای در میان علاقمندان به بازی های کامپیوتری دارد. اما این بدان معنا نیست که طرفداران شوق و ذوق شنیدن خبر در مورد سه گانه شدن این بازی را ندارند.

با توجه به تعیین تاریخ عرضه ی Red Dead Redemption 2 در بهار سال 2018، احتمال انتشار Grand Theft Auto به این زودی ها بسیار کم شده و بعید به نظر می رسد. GTA 5 همچنان رکورد سریع ترین فروش در میان بازی های کامپیوتری تاریخ را حفظ کرده و فروش سرسام آور آن به نحوی بوده که در 24 ساعت اول انتشار خود 1 میلیارد دلار فروش کرده است. میزان فروش جهانی جدیدترین نسخه ی Rockstar در تمامی پلتفرم ها از جمله پلتفرم های جدید PS4 و Xbox One در سطح 60 میلیون نسخه ثابت مانده است.چند نوع جی تی ای داریم

تا پیش از تقریبا هیچ چیز در مورد GTA 6 نمی دانستیم، اما خبرهای جدید اطلاعاتی از این بازی را نشر داده است. از جمله اینکه به نقل از Techradar نسخه ی ششم سرقت بزرگ اتومبیل اکنون وارد مرحله ی پیش تولید شده است. ما هر آنچه که در مورد GTA 6 در سراسر وب پخش شده است را را گردآوری کرده و از میان اخبار، شایعات و تریلرها مجموعه اطلاعات مفید را به شما ارائه می دهیم.

در حال حاضر اطلاعات موجود پیرامون زمان عرضه ی GTA 6 دقیق نیست؛ اما با توجه به اینکه Red Dead Redemption 2 در سال 2018 منتشر می شود، به نظر می رسد GTA 6 در یک سال آینده به بازار نمی آید و زمان عرضه ی آن قدری پس از آغاز سال 2019 است.

 

نخستین خبر رسمی در مورد GTA 6 توسط رئیس Rockstar یعنی لزلی بنزیس (Leslie Benzies) اعلام شد. Rockstar Games کمپانی بازی سازی بزرگی است که GTA و Red Dead Redemption را در کارنامه دارد. لزلی بنزیس در اطلاعیه ای گفت که این بازی اکنون در مراحل آغازین توسعه است و کار طراحی آن تازه شروع شده است. بنزیس همچنین در مصاحبه ای با سایت خبری Develop گفت:

« ما نمی دانیم GTA 6 چگونه خواهد بود، البته ایده هایی را در ذهن داریم » .

با وجود آنکه نمی توان به طور قطع گفت که GTA 6 اکنون در چه مرحله ای از تولید است، اما بنزیس چند نکته در مورد فرآیند شکل گیری ایده ها مطرح کرده که تا حدودی اوضاع را روشن می کند:

« روند شکل گیری بازی ابتدا از ایده شروع می شود. سوال اول این است که این بازی باید چگونه مجموعه ای باشد. پس از آن بحث طراحی ماموریت ها مطرح می شود. خوب است بدانید آنچه در لس آنجلس انجام خواهید داد با آنچه پیش تر در نیویورک و میامی انجام داده اید بسیار تفاوت دارد. شرایط محیط جدید هم به همین صورت تغییر کرده است. نقشه و داستان طراحی شده و با هم هماهنگ شده اند. داستان در این بازی زیربنایی است که پس از شکل گرفتن، مراحل بازی به صورت لایه ای یکی پس از دیگری روی آن قرار داده خواهند شد » .

اگر به خاطر داشته باشید در پایان طول عمر نسخه ی چهارم (GTA 4) از بازی کمپانی Rockstar از همان موقع ایده های بزرگی در مورد ساختار GTA 5 داشت. ساخت GTA 5 از پنج سال پیش شروع شد و سه سال است که کامل شده است. بنزیس همچنین افزود :

« ما ایده هایی داریم که ارزش زمانی آن ها 45 سال است و قصد داریم آن ها را عملی کنیم. اکنون تمرکز ما روی GTA آنلاین است. بین اتمام GTA 5 و آغاز نسخه ی آنلاین آن هیچ وقفه ای وجود نداشت. علاوه بر این ما برنامه هایی را مد نظر داریم که اکنون نمی دانم دقیقا چطور آن ها را بیان کنم. اما بدانید که ما از میان گزینه های بسیار آنچه که برای GTA  درست است را انتخاب خواهیم کرد » .

 

 

آخرین شایعات مطرح درباره ی GTA 6 به اندازه ی نقشه ای این نسخه از بازی ارتباط دارد. براساس این شایعات کمپانی Rockstar Games قصد دارد به جای تنها یک شهر تمامی ایالات متحده امریکا را به عنوان نقشه ی بازی GTA 6 بازسازی کند. با توجه به اینکه جدیدترین شایعات تاریخ انتشار بازی را تا میانه ی سال 2020 جلو برده اند (بریا ما هم انگار هزار سال دیگر است!) ، اکنون می دانیم Rockstar Games می خواهد از این زمان برای طراحی نقشه ی کل کشور در بازی استفاده نماید. البته بعید به نظر می رسد که بازیکنان در عمل از تمامی نقشه ی کشور در طی مراحل بازی استفاده کنند. باور ما بر این است که در GTA 6 احتمالا یک سری از مکان های (شهرها) امریکا قرار داهد می شود و فاصله ی میان آن ها (که در عمل صدها کیلومتر است) به میزان چشمگیری کاهش داده خواهد شد. احتمالا تیم طراحی، نقشه ی GTA 6 طوری می سازند که تمام امریکا را پوشش دهد و نقشه ی اصلی کشور را به یک نقشه ی قابل ناوبری تبدیل می کنند؛ طوری که بتوان در یک ساعت و نیم از یک انتها به انتهای دیگر آن رفت.

 

 

زمان رسیدن بازی به دست علاقمندان دسته کم سه سال دیگر خواهد بود. این خود دلیلی است بر عدم آگاهی از داستان GTA 6 و ویژگی های گیم پلی آن. اگر حواستان به انتشار اخبار GTA باشد ما به محض انتشار اطلاعات در مورد داستان نسخه ی ششم شما عزیزان را در جریان خواهیم گذاشت. اما اکنون در ادامه، نکاتی کلیدی را مطرح می کنیم که علاقمندان دوست دارند آن ها را در GTA 6 ببینند.

 

 

قابلیت ها و ویژگی های مورد علاقه ی طرفداران GTA زیاد است. ما در اینجا بر اساس اولویت 10 مورد از مهم ترین آن ها را با شما در میان می گذاریم.

تک تک نسخه های بازی GTA با کاراکترهای اصلی مرد پیش می روند. در GTA 5 فرانکلین (Franklin)، ترور (Trevor) و مایکل (Michael) ؛ در GTA 4 نیکو (Niko ) و در GTA San Andreas  کارل سی.جی جانسون (Carl “CJ” Johnson)  قدیمی و دوست داشتنی. زمان آن فرارسیده تا کمپانی Rockstar Games تا چه حد در وارد کردن یک کاراکتر اصلی زن و نیرومند به بازی تبحر دارد و می تواند زنی را به فهرست کاراکترهای مرد مذکور اضافه کند که چیزی از آن ها کم نداشته باشد. Rockstar Games حتا می تواند کاراکتر زن را به عنوان یکی از چند کاراکتر در بازی قرار دهد (همانطور که نسخه ی پنجم سه کاراکتر اصلی داشت). از زمان کاتالینا (Catalina) در GTA 3 که یک کاراکتر نیرومند پشتیبان بود تاکنون حتا یک کاراکتر اصلی ندیده ایم که زن باشد.

Rockstar در این سال ها با انتشار نسخه های GTA به دلیل مسائل جنسی مطرح در ارتباط با کاراکترهای زن بازی به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است. چه کاری بهتر از معرفی یک کاراکتر اصلی زن برای بستن دهان منتقدان؟

یکی از اصلی ترین آیتم ها در لیست آرزوهای ما برای GTA 6، یک مکان کاملا جدید در بازی است. نسخه های موجود از GTA تا کنون در سه ناحیه ی کلیدی اتفاق افتاده اند: وایس سیتی (Vice City)، لیبرتی سیتی (Liberty City) و سن اندریاس (San Andreas). همچنین برخی از عنوان های فرعی GTA در لندن و Alderney  اتفاق افتاده اند. با توجه به اینکه تا کنون 15 عنوان از بازی GTA ساخته شده است، این تعداد مکان بسیار اندک است. از این رو ما فکر می کنیم که GTA 6 باید صرف جست جو در یک شهر جدید شود. تصور کنید بازی GTA  در شیکاگو، فیلادلفیا، نیواورلئان یا حتا واشنگتن دی سی انجام شود.

می توانیم پا را یک گام فراتر بگذاریم. GTA جدید می تواند به جای یک شهر جدید در چند شهر جدید بازی شود. طرفداران مدت هاست که منتظرند تا GTA را در دو شهر بازی کنند. اکنون به لطف فناوری نیرومند دستگاه هایی مانند Xbox One و PS4 و با توجه به زمان طولانی ساخت نسخه ی ششم، GTA 6 می تواند در چند شهر اتفاق بیافتد. این ایده محبوبیت بازی را بسیار بالا خواهد برد.

 

 

GTA قطعا پتانسیل آن را دارد که (حداقل) یک لایه ی دیگر از واقع گرایی و ترس بدان افزوده شود. چه خوب که این اتفاق با نمایش میزان بنزین عملی شود. در این صورت شما هنگامی که در خودروی خود مشغول تعقیب و گریز در ماموریت های مختلف هستید مدام باید حواستان به میزان بنزین خودرو باشد. علاوه براین، تصور کنید که در هنگام تعقیب و گریز مجبور شوید به خاطر تمام شدن بنزین خودروی خود را عوض کنید. این کار هیجان بالایی به بازی می دهد و آن را حساس تر می کند.

در GTA 5 دوچرخه بار دیگر به GTA  برگشت. در GTA 6 دوست داریم تنوع وسایل نقلیه ی بازی بیشتر شود. اگر نسخه ی ششم ادامه ی مسیر نسخه ی سن آندریاس باشد، عالی می شود اگر انواع اسکیت در بازی وجود داشته باشد تا به وسیله ی آن ها بلوارهای شهر را طی کنیم.

 

 

اگر کمپانی Rockstar بخواهد در نسخه ی ششم به سیاست چند کاراکتری ادامه بدهد، ماموریت های فرعی اهمیت دو چندان پیدا می کنند. نسخه ی جدید می تواند به جای اتفاقات محدود با اندک کاراکترها، برای هر یک از کاراکترها ماموریت هایی فرعی تعیین کند. این ماموریت ها می توانند با دستان ها فرعی همراه شوند و کاراکترها بیشتر از نسخه ی پیشین به حل موضوعات و معضلات شخصی بپردازند.چند نوع جی تی ای داریم

شهر سن آندریاس که محل وقوع GTA 5 است، بی شک منطقه ی وسیعی است و اگر اندازه ی نقشه ی سه نسخه ی قبلی GTA  را جمع کنیم و نقشه ی Red Dead Redemption را هم روی آن بگذاریم باز هم به اندازه نقشه ی GTA 5 نمی شود. البته باید توجه داشت که نقشه ی بزرگ تر لزوما باعث تعامل بیشتر بازیکن با محیط نمی شود. با اینکه گشت و گذار در سن آدریاس پایان ناپذیر به نظر می رسد، اما خارج از ماموریت های بازی کار زیادی نمی توان انجام داد. فعالیت های خارج از مامورت در نسخه ی پنجم تنها به جستجوهای فرعی و ملاقات با آدم های عجیب و دیوانه خلاصه می شود. در نسخه ی پیشین تعداد محدودی غرفه در Vespucci Beach و فروشگاه های کوچک تر در شهر وجود دارد، اما واقعا خوشحال می شویم اگر تعامل بازیکن با فروشگاه ها، خانه و ساختمان های نسخه ی جدید بیشتر شود.

 

 

همین مساله در مورد شهروندان نیز صدق می کند. GTA 5 بازی فوق العاده ای است اما برخی اوقات شهر به نظر خالی می آید. شما می توانید به کسانی که در شهر پیاده راه می روند توهین کنید، دشنام دهید و دعوا و مرافعه راه بیاندازید. اما به جز آن کار خاص دیگری نمی توان با مردم شهر انجام داد. در بازی های نقش آفرینی مانند Skyrim کسانی که جز کاراکترهای بازی نیستند در جریان بازی نقش ایفا می کنند. تاثیر این نقش می تواند در روند اصلی بازی یا جستجوهای فرعی خود را نشان دهد. اگر در GTA 6 برای افراد غیر – شخصیت فقط یک کارکرد تعریف شود، مثلا به دنبال آن ها بروید و از آن ها محافظت کنید، این خود یک لایه ی واقع گرایی دیگر به بازی اضافه خواهد کرد. برای غیر – شخصیت ها نقش های بالقوه ی دیگری نیز وجود دارد که می تواند حال و هوای قشنگی به بازی بدهد. تصور کنید در کنار جاده ای افتاده اید و در حال خونریزی هستید. رهگذری که از آن جا عبور می کند به سراغ شما می آید، لباس خود را روی زخم شما می گذارد تا خونریزی کم شود و سپس با آمبولانس تماس می گیرد.

در نسخه ی GTA 5 مخصوص پلتفرم های Xbox One ، PS4 و PC یک گزینه وجود داردکه با انتخاب آن بازی به حالت تیراندازی اول شخص (First Person Shooter) یا همان FPS می رود. این گزینه یکی از روش های عالی برای تجربه ی اوج لذت GTA است. Rockstar این حالت را طوری طراحی کرده که می توان تمام بازی را به صورت اول شخص انجام داد. در این حالت قطعا سیستم مبارزه و قسمت های رانندگی GTA 5 دگرگون می شوند و ما متوجه می شویم که شاید بهترین راه برای لذت بردن از بازی انتخاب این گزینه از آغاز تا پایان نباشد. با این حال به نظر ما FPS باید از آغاز بازی فعال باشد تا افراد به سلیقه ی خود تصمیم بگیرند که چگونه بازی کنند و زاویه دید آن ها در بازی چگونه باشد.

 

 

این گزینه نیازی به توضیح ندارد. خیلی دوست داریم کسانی که با کامپیوتر شخصی خود بازی می کنند همزمان با دیگران از GTA جدید بهره مند گردند. از صبر کردن برای انتشار GTA 5 ویرایش PC خسته شده ایم و هنوز هم نرسیده است.

افزودن نمای اول شخص به GTA 5 باعث شد خود به خود لایه ی ویژه ای از واقع گرایی به تجربه ی انجام این بازی اضافه شود. اکنون تصویر کنید این اتفاق برای واقعیت مجازی هم بیفتد. کند و کاو در دنیای واقعی به صورت آزاد بدون هیچگونه محدودیت و با استفاده از واقعیت مجازی دود از سر آدم بلند می کند. امیدوارم Rockstar  سراغ این گزینه برود.

 

 

متاسفانه خبری مبنی بر اینکه در سال 2019 بازی gta 6 عرضه نخواهد شد را دریافت کردیم که شما میتوانید این خبر را در سایت پلازا بخوانید

منبع :      trustedreviews

نشانی ایمیل شما در مجله خبری پلازا منتشر نخواهد شد. بخش‌هایی که با علامت * مشخص شده اند اجباری هستند.

پاسارگاد

به نظر من شهر هرچه شلوغ تر باشد ماشین ها زیاد تر و مردم ها بیشتر در خیابان ها باشند و هر شخصیت شغلی داشته باشد

موافقم

به نظر من در نسجه جدید gta کمپانی راک استار میتونه با دست باز بازی رو طراحی کنه مثلا رفاقت با افراد داخل خیابان شغل هایی مانند راننده تاکسی استخدام داخل فروشگاه حتی خرید از فروشگاه های مواد غذایی رستوران رفتن قمار کردن و خیلی چیز های دیگه بعد میتونه پتانسیل تشکیل خانواده رو برای نسجه جدید درست کنه …منظورم از تشکیل خانواده رفاقت با یک کارکتر زن و بعد حتی خرید خونه و تجملات دیگه …حتی میتونه چندین بانک در سراسر شهر قرار بده ک وقتی گیمر ها به پول نیاز دارن بتونن به وسیله‌ی حمله به بانک مقداری از نیاز خودشون رو برطرف کنن …
مزایده خونه حتی مزایده مغازه …🤔
یا میتونه کاری کنه ک بتونیم قفل در خونه ها رو بشکنیم و در زمانی ک پلیس دنبال میکنه ما رو در اونجا پناه بگیریم یا حتی از خونه ها دزدی کنیم در کل خیلی دستش بازه و همه‌ی اینها نظریه‌ی منه باید ببینیم خودشون چه چیزی رو مد نظر دارن

سلام
دوستان بازی جی تی ای یا همون Grand Theft Auto میگن یه صنعت عظیمی در game ایجاد میکنه که ما تصورش هم نمیکنیم
اگر باور نمیکنید برید نسخه های قدیمی بازی Grand Theft Auto
با Grand Theft Auto V مقایسه کنید
اینطوری میفهمید چقدر پیشرفت کرده کمپانی بزرگ راک استار
و کاملا درک میکنید

بچه هم وجود داشته باشد بهتر است

منم موافقم.

بچه نمیتونه وجود داشته باشه از نظر دین یا غیر از دین کلا کشتن بچه جرم هست و گناه هست برای همین امکان وجود بچه نیست

در این پست قصد داریم تا تمامی نسخه های بازی جی تی ای را بهمراه تصاویر و فیلمهای مرتبط به شما علاقمندان به این بازی معرفی نماییم.

بازیهای GTA که کوتاه شده عبارت Grand Theft Auto به معنای سرقت بزرگ خودرو می باشد از سری بازی های اکشن و ماجراجویی می باشد که خیلی ها با سری اول این بازی ها خاطرات زیبایی دارند. در ادامه با تمامی بازی های بیاد ماندنی جی تی ای آشنا می شوید. همچنین لینک دانلود رایگان این بازی ها را برای شما در متن قرار داده ایم تا در صورت تمایل آنها را دانلود نمایید.

مطلب مشابه : دانلود رایگان بازی جی تی ای تهران برای اندروید بدون دیتا

در این قسمت تاریخچه بازی GTA از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ به زبان فارسی را مشاهده خواهید کرد.

همانطور که می دانید نسخه ی اول سری بازی های GTA با همین نام شناخته می شود، بازی GTA در سال ۱۹۹۷ برای عرضه بر روی کنسول های پلی استیشن ۱ و Game Boy Color و همچنین PC آماده سازی شد و در یک فرایند یک ساله توانست به یکی از بهترین بازی های سال ۱۹۹۷ تبدیل شود. مهم ترین و عمده ترین تفاوت بازی GTA با دیگر نسخه های این سری در سبک گیم پلی آن بود. بازیکن ها در بازی GTA باید شخصیت قابل کنترل خود را در یک نمای دو بعدی از بالای سر هدایت می کردند.چند نوع جی تی ای داریم

دانلود اولین نسخه بازی GTA 

به مدت دو سال پس از منتشر شدن اولین بازی GTA و در سال ۱۹۹۹ نسخه ای فرعی از این سری به عنوان دومین نسخه از سری بازی GTA تحت عنوان GTA: London به بازار آمد. مهمترین تغییر GTA: London نسبت به بازی GTA در تغییرات محیطی آن است. در بازی GTA: London همانطور که از نام آن نیز پیداست، گیمر در شهر لندن ماجراجویی های جدید اما تکراری را تجربه خواهند کرد.

دانلود بازی GTA: London

با دیدن گیم پلی بازی جی تی ای ۲ حتماً علاقه شما به این بازی دو چندان خواهد شد.

پس از گذشت مدتی از انتشار بازی GTA: London جی تی ای ۲ وارد بازار شد. از مهمترین نوآوری های GTA 2 می توان وجود شغل تاکسی رانی و اتوبوس رانی را در کنار ماموریت های اصلی دانست. بازی GTA 2 در سال ۱۹۹۹ برای کنسول های پلی استیشن ۱ و Game Boy Color و PC انتشار یافت.

دانلود بازی GTA 2

برای درک بهتر این بازی گیم پلی ۱۰۰ درصدی بازی جی تی ای ۳ را حتماً تماشا کنید.

۲ سال پس از بازی GTA 2 ، بازی GTA 3 توسط راک استار ساخته و روانه ی بازار شد. GTA 3 در سال ۲۰۰۱ برای کنسول های پلی استیشن ۲ و Xbox و همچنین PC، وارد بازار شد و توانست انقلاب بزرگی در صنعت بازی های ویدئویی به پا کند. مهمترین تفاوتی که در بازی GTA 3 شاهد آن بودیم، تغییر نمای دوربین بازی بود که سبب می‌شد تا شخصیت بازی را از دید سوم شخص کنترل کنید. همچنین شخصیت پردازی و صداگذاری این بازی بی نظیر بود و علاوه بر داستان بازی، GTA 3 از نظر گرافیک و طراحی محیط، سلاح ها و ماشین های مختلف در بازی دچار تغییرات بسیار زیاد و مثبتی شده بود.

دانلود بازی GTA 3 برای کامپیوتر

ابتدا بهتر است تریلر رسمی بازی جی تی ای ۴ یا همان GTA: Vice City را ببینید:

یک سال پس از عرضه ی بازی GTA 3 و موفقیت های بی‌شمار آن، بازی GTA: Vice City پا به عرصه گذاشت. عمده ترین تفاوت بازی GTA: Vice City نسبت به بازی GTA 3 به وسایل نقلیه ی درون بازی مربوط می شود. تنوع وسایل نقلیه در سال ۲۰۰۲ آنقدر زیاد بود که بازی GTA: Vice City توانست به نوعی به یک بازی پژواک تبدیل شود و گیمر را به انجام بازی مکرر ترغیب کند. در بازی GTA: Vice City وسایل نقلیه به طور کلی به اتومبیل های متنوع، هواپیماها، کشتی، قایق ها و موتور سیکلت ها ختم می شد. تمامی ماجراهای درون بازی در شهری به نام Vice City اتفاق می افتند که از لحاظ طبیعت و جو آب و هوایی و وجود سواحل دریایی، شباهت بسیار زیاد و انکار نشدنی ای با میامی آمریکا دارد.

دانلود بازی GTA: Vice City برای کامپیوتر

شروع بازی جی تی ای سن اندرس را با هیجان هرچه بیشتر تجربه کنید:

آنچه که در مورد این بازی باید بدانید این است که راک استار توانست با ساخت بازی GTA: SanAndreas در سال ۲۰۰۴ به یکی از قطب های بزرگ این صنعت تبدیل شود. هنرنمایی شخصیت اصلی بازی که «کارل جانسون» نام دارد و به اختصار CJ شناخته می شود، به جذابیت های بازی افزوده است. در بازی GTA: SanAndreas به لطف موتور بازی سازی RenderWare گرافیک سطح بالایی را شاهد هستیم و محیط و شخصیت ها و تراکم شهری از جزئیات بسیار بالایی برخوردار می باشند. این بازی آزادی عمل بسیار بالا و فعالیت های جانبی بسیار زیادی در سطح شهر برای گیمر فراهم می کند.

دانلود بازی GTA: SanAndreas برای کامپیوتر

با تماشای همه پرش های GTA Liberty City Stories آنها را یاد بگیرید و در بازی خود اجرا کنید:

 

یک سال بعد از عرضه‌ی بازی GTA: SanAndreas عنوانی دیگر از سری بازی GTA به طور انحصاری برای کنسول های سونی معرفی شد که GTA: Liberty City Stories نام داشت و ابتدا برای کنسول دستی PSP در سال ۲۰۰۶ عرضه شد و در سال های بعد یعنی ۲۰۰۷ و ۲۰۱۳ به ترتیب برای کنسول های PS2 و PS3 عرضه شد.

دانلود بازی GTA: Liberty City Stories برای کامپیوتر

نمایشی از بازی جی تی ای ۵ را ببینید:

 

بازی GTA IV در سال ۲۰۰۸ برای کنسول های PS3 و Xbox 360 و همچنین با اندکی تاخیر برای رایانه های شخصی عرضه شد، داستان بازی GTA IV به شخصیت اصلی آن یعنی «نیکو بلیک» و رویای آمریکایی آن (American Dream) مربوط می شود. پایگاه اصلی بازی سازی بازی GTA IV که Rage نام داشت، در سال ۲۰۰۸ یک گرافیک وصف نشدنی و ایده آل را برای ای نبازی فراهم کرد. امکانات جدیدی که به این بازی اضافه شده بود عبارتند از : شلیک از داخل ماشین در حال رانندگی و استفاده از تلفن همراه و گشت زنی در اینترنت.

برای کامپیوتر GTA IV دانلود بازی 

ابتدا در این لینک تریلر بازی GTA: Episodes From Liberty City را ببینید تا با این بازی آشنا شوید:

 

مدتی بعد از عرضه بازی GTA IV برای آن دو بخش داستانی اضافه منتشر شدند که در بسته ای به نام GTA: Episodes From Liberty City در دسترس قرار گرفتند.

دانلود بازی GTA: Episodes From Liberty City برای کامپیوتر

چند نوع جی تی ای داریم

تریلر رسمی بازی جی تی ای ۶ را تماشا کنید:

 

در سال ۲۰۱۳ یکی دیگر ازسری بازی های جی تی ای ساخته شد. بازی GTA V در ابتدا برای کنسول های نسل هفتمی یعنی PS3 و Xbox 360 منتشر شد و در امتداد آن در سال ۲۰۱۴ برای کنسول های نسل هشتمی یعنی PS4 و Xbox One عرضه شد و در ابتدای سال ۲۰۱۵ برای رایانه های خانگی منتشر شد. تمامی ماجراهای بازی GTA V نیز در شهری خیالی به نام Los Santos اتفاق می افتد، همچنین بازی GTA V دارای بخش چند نفره ی GTA: Online نیز بود که تجربه ای متفاوت و هیجان انگیز را برای دوستداران سری بازی های GTA که عاشقان کشت و کشتار دسته جمعی و سرقت های گروهی هستند به ارمغان آورد. گرافیک بالا و دورنماهای بسیار تماشایی و گیم پلی عال از ویژگی های این بازی کامل و بی نقص است. در ادامه لینک دانلود آخرین نسخه این بازی را برای گوشی های اندروید قرار داده ایم.

دانلود بازی gta5 برای گوشی های اندروید

پست مشابه : ۸ فیلم بسیار جالب از بازی جی تی ای کامپیوتر که باید ببینید!

دوستان عزیز ! لطفاً سؤالات و پیشنهادات خود را درباره بازی جی تی آی در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

Grand Theft Auto = 1997 …….. Grand Theft Auto 2 = 1999 …….. Grand Theft Auto III = 2001 …….. Grand Theft Auto: Vice City = 2002 …….. Grand Theft Auto: San Andreas = 2004 ……. Grand Theft Auto IV = 2008 …….. Grand Theft Auto V = 2013

Grand Theft Auto (oft abgekürzt als GTA) ist eine Computerspielserie des schottischen Entwicklerstudios Rockstar North (bis 2001 DMA Design), die Action-, Rennspiel-, Open-World-Spiel- und Third-Person-Shooter-Elemente enthält. Publisher ist das Take-2-Label Rockstar Games. Der Name ist dem US-amerikanischen Straftatbestand des schweren Kraftfahrzeugdiebstahls (englisch „grand theft auto“) entlehnt. 1997 erschien der erste Teil der Serie. Mit Verkaufszahlen von ungefähr 150 Millionen Exemplaren ist die Serie eine der erfolgreichsten Computerspieleserien und die meistverkaufte Spieleserie auf der PlayStation 2.[1][2]

Alle Teile der Reihe weisen eine vergleichbare Handlung auf, bei der meist ein männlicher Protagonist mit einer kriminellen Vorgeschichte in einer amerikanischen Großstadt eine Verbrecherkarriere anstrebt. Dazu kann er Aufträge mit unterschiedlicher Komplexität und Schwierigkeit annehmen, deren Erfüllung zu weiteren Kontakten auf höheren Ebenen der Verbrecherhierarchie führt. Neben diesen Hauptaufträgen kann der Spieler eine Reihe freiwilliger Zusatzaufgaben übernehmen. Diese führen in der Regel nicht die Haupthandlung weiter, sondern belohnen den Spieler mit Geld, Waffen oder ähnlich nützlichen Boni.

Grand Theft Auto zeichnet sich durch große Bewegungsfreiheit innerhalb der fiktiven Welt aus. Handlung und optische Aufmachung sind häufig satirisch-humoristisch geprägt. Darüber hinaus kann in Form von Radiosendern auf ein großes Musikrepertoire zurückgegriffen werden, ebenso auf viele extra für die Spiele, insbesondere GTA V (Grand Theft Auto 5) geschaffene Animations-Filme, die in Kinos einsehbar sind, die maßgeblich zur atmosphärischen Gestaltung des Spiels beitragen.

Aufgrund der in der Serie dargestellten kriminellen und teilweise gewalttätigen Handlungen sowie der häufig klischeehaften Darstellung ethnischer Gruppierungen stehen die Spiele des Öfteren in der Kritik.

Das Grundprinzip des Spiels entstand aus der Umkehrung der ersten Idee, die vorsah, dass der Spieler die Rolle eines Verkehrspolizisten einnehmen sollte.[3] Doch „es konnte einfach kein schnelles Action-Arcade-Spiel herauskommen, wenn man sich an die [Verkehrs-] Regeln halten soll.“ Deshalb drehten die Entwickler das Prinzip um und machten den Spieler zum Kriminellen, der Aufträge für seinen Gangster-Boss ausführen soll. Da Spieletester häufig gar kein Interesse an den Missionen zeigten und lieber die Spielewelt erkundeten, wurde die lineare Entwicklung des Spielablaufs aufgegeben. Der Spieler kann frei auf Spritztour gehen oder sich je nach Ort beliebige Missionen von seinem Boss geben lassen. Dachten die Entwickler zunächst noch, dass ein erfolgreiches Spiel ein Endziel haben müsse, gaben sie auch dieses auf, als ihnen die Analogie zu Flipperautomaten einfiel: ein Spiel, das durch Extras potenziell unendlich weitergehen kann. Einzige Begrenzung ist die Intensität der Fahndung durch die Polizei nach dem Spieler.
چند نوع جی تی ای داریم

Der Spieler kann verschiedene Missionen innerhalb der Haupthandlung des Spiels annehmen. Diese werden in der Regel mit der Hilfe von Waffen und Fahrzeugen gelöst und beinhalten unter anderem Kurierfahrten, das Verfolgen, Einschüchtern und Ausschalten von Gegnern, Autodiebstahl, das Zerstören von Fahrzeugen, Attentate oder auch schwerwiegendere Aktionen wie beispielsweise die Sprengung eines Polizeireviers mit einem sprengstoffbeladenen Tanklaster (im ersten Spiel der Reihe).

Ab dem dritten Spiel der Reihe (GTA III), in dem erstmals eine 3D-Welt benutzt wird, wird das Spielterrain (Geländeformen, Gebäudeformen) in die Missionsgestaltung einbezogen und kann auch vom Spieler zur Missionslösung eingesetzt werden. Die Spielfigur besitzt zudem Fähigkeiten, die in einer 3D-Welt nützlich sind, wie die Fähigkeiten zu springen und sich zu ducken. Seit GTA: San Andreas ist zudem auch Schleichen, Klettern und Schwimmen möglich.

Viele Missionen erfordern nicht, dass der Spieler sich an einen bestimmten Lösungsweg hält. Die Waffen- und Fahrzeugwahl ist dem Spieler überlassen: Mit Motorrädern lassen sich Verfolger besser abschütteln, mit Hubschraubern können Fahrzeuge besser verfolgt werden und mit Scharfschützengewehren, Flammenwerfern, Granaten oder Raketenwerfern lassen sich Gegner auf Distanz bekämpfen. Allerdings sind starke Waffen nicht frei erhältlich. Sie sind entweder gut versteckt oder können erst im weiteren Spielverlauf gefunden, gekauft oder durch Nebenmissionen erworben werden.

Ein charakteristisches Beispiel für eine freie Missionslösung ist die Mission „Gefeuert!“ aus GTA: Vice City: Die Erfüllung dieser Mission erfordert die Abholung eines bewachten Koffers auf einem Gebäudedach. Die schwere Bewachung der Umgebung erfordert normalerweise, dass der Spieler sich zuerst durch einen Hof und dann über mehrere Dächer bis zum Zielort durchkämpft. Wesentlich einfacher ist es jedoch, mit einem Hubschrauber auf einem Dach gegenüber dem Koffer zu landen. Von dort aus lassen sich die Bewacher einfach mit einem Scharfschützengewehr töten. Anschließend kann der Spieler mit dem Hubschrauber direkt auf dem Dach mit dem Koffer landen, diesen mitnehmen und fliehen.

Ein durchgehendes Prinzip der Spielereihe ist es, dass der Spieler selbst zu den Missionsschauplätzen innerhalb der Spielwelt fahren muss. Während einer Mission ist es zudem nicht möglich, zu speichern. Ist eine Mission gescheitert, muss diese komplett wiederholt werden. Sowohl in GTA: San Andreas als auch in GTA V existieren während (je) einer Mission jedoch ein oder mehrere Kontrollpunkte, sodass nur ein Teil wiederholt werden muss.

Die Spielfigur besitzt zwei als Trefferpunktsystem realisierte Eigenschaften, die seine Stärke quantifizieren: Lebenskraft und Panzerung. Beide Werte können durch entsprechende Powerups, die überall auf der Spielwelt verteilt sind, gesteigert werden. Wird die Lebenskraft aufgebraucht, landet die Spielfigur im nächstgelegenen Krankenhaus, was den Verlust von ein wenig Geld und teilweise auch der Waffen zur Folge hat. Anschließend kann das Spiel wieder mit aufgefüllter Lebenskraft fortgesetzt werden.

Kriminelle Handlungen erhöhen den Fahndungslevel des Spielers, was einen steigenden Verfolgungsdruck durch die Polizei bzw. in der höchsten Fahndungsstufe durch das Militär oder Spezialeinsatzkommandos bewirkt. Der Fahndungslevel lässt sich durch das Aufsammeln von Polizeisternen, durch das Umlackieren des Fahrzeugs, durch Umkleidung oder durch das Erreichen eines Versteckes verringern. Kommt es zu einer Verhaftung, werden dem Spieler sämtliche Waffen und etwas Geld abgenommen. Das Spiel kann dann wieder fortgesetzt werden. Außerdem führt die Verhaftung innerhalb einer Mission (ebenso wie die Einlieferung in ein Krankenhaus) zum Scheitern.

Alle Fahrzeuge verfügen über ein Schadensmodell, d. h. sie können bei Unfällen zerstört oder beschädigt werden. Dieses Spielelement zwingt den Spieler, sein Fahrzeug des Öfteren zu wechseln oder reparieren zu lassen. Ist ein Fahrzeug fester Bestandteil einer Mission, bedeutet die Zerstörung des Fahrzeugs das Scheitern der Mission. Fahrzeuge können zusätzlich in den meisten Spielen der Serie mit einer Bombe ausgestattet werden. Zudem ist es möglich, mit Fahrzeugen sogenannte Drive-by-Shootings, also das Schießen aus dem fahrenden Auto durchzuführen.

Nebenmissionen sind Missionen, die in der Regel nicht in die Handlung eingebunden sind. Sie stellen eine Abwechslung zu den Hauptmissionen dar und dienen als Anreiz für den Spieler, sich in der Spielwelt umzusehen. Die Belohnungen für das Erfüllen der Nebenmissionen fallen je nach Spiel und Mission unterschiedlich aus: erhöhte Gesundheit, Feuerfestigkeit, zusätzliche Waffen in den Verstecken, besondere Fahrzeuge, spezielle Kleidung oder Geld.

In der Regel kommen folgende Nebenmissionen vor, die je nach Spiel leicht variieren:

Zusätzlich zu den von den Entwicklern vorbereiteten Haupt- und Nebenmissionen hat der Spieler die Möglichkeit, selbständig in der Spielwelt nach Abenteuern zu suchen.

Es bietet sich an, absichtlich die eigene Fahndungsstufe zu erhöhen, um einen Kampf mit der Polizei zu starten. Das Ziel ist es dann, möglichst lange zu überleben, um die höchste Fahndungsstufe zu erreichen und/oder anschließend der Polizei durch geschickte Manöver wieder zu entkommen.

Des Weiteren besteht in den neuen Spielen, da bei diesen auch Motorräder und Fahrräder vorkommen, die Möglichkeit, Stunts durchzuführen. Hierzu sucht der Spieler nach Orten, die sich für weite Sprünge oder Sprünge über hohe Objekte oder tiefe Stürze eignen. Das kann ziellos geschehen oder mit der Absicht, an Stellen in der Spielwelt zu gelangen, die schwer zu erreichen sind.

Letztlich kann der Spieler mit den zahlreichen und unterschiedlichen Fahrzeugen (möglichst rasant) durch die Gegend fahren bzw. mit Flugzeugen fliegen.

Die Spielwelt ist nicht nur der Schauplatz der Handlung und der Missionen, sondern zugleich auch eine Simulation einer virtuellen Welt, in der der Straßenverkehr, Passanten (mit dem Spieler und untereinander interagierend), das Wetter, der Tagesrhythmus (d. h. der Sonnenstand) und grundlegende physikalische Gesetze simuliert werden.

Die Simulation des Straßenverkehrs ist zeit- und ortsabhängig. Beispielsweise sind in Finanzvierteln oder Villengegenden eher sportlichere und teurere Fahrzeuge anzutreffen als in „normalen“ Gegenden. An den Stränden tragen die Leute eher Badebekleidung, in Finanzvierteln Business-Kleidung oder Berufskleidung im Hafengebiet. Zudem befinden sich tagsüber etwas mehr Fahrzeuge und Passanten auf den Straßen als in der Nacht.

Alle Fahrzeuge verfügen je nach Typ (Geländewagen, Sportwagen etc.) über eine entsprechende Fahrphysik und unterscheiden sich daher in der Beschleunigung, Höchstgeschwindigkeit und Bodenhaftung, wobei letzteres auch vom Untergrund abhängt.

Eine Physik-Engine simuliert die Schwerkraft und Trägheit. Jedoch ist die Wirkung dieser Kräfte nicht vollkommen realistisch, damit die Spielfigur größere Stürze und Aufpralle überlebt.

Nicht nur die Polizei reagiert auf die Taten des Spielers, sondern auch die Passanten in unmittelbarer Nähe. In GTA: San Andreas beispielsweise laufen einige Autofahrer ängstlich weg, nachdem der Spieler ihnen den Wagen abgenommen hat, andere wiederum wehren sich und versuchen, ihr Auto wiederzubekommen. Außerdem laufen die Passanten nicht nur weg, wenn der Spieler das Feuer eröffnet, sondern einige laufen zum Tatort, um sich diesen näher anzusehen. Manchmal wird das Feuer erwidert. Verursacht der Spieler einen Brand oder werden Passanten verletzt (und nicht getötet), erscheint kurz darauf die Feuerwehr, um das Feuer zu löschen bzw. ein Krankenwagen, um die Verletzten zu behandeln.

Nicht jede Handlung muss vom Spieler initiiert werden: Die Polizei verfolgt hin und wieder Verbrecher auf der Flucht zu Fuß oder im Einsatzwagen oder es finden auf offener Straße Bandenkriege zwischen rivalisierenden Gangs statt.

Die GTA-Reihe wird ab dem dritten Teil zwar aufgrund der Third-Person-Perspektive und des Waffeneinsatzes zur Aufgabenlösung prinzipiell in das Genre der Third-Person-Shooter eingeordnet, jedoch sind typische Elemente des Genres bei GTA nicht zu finden.

Third-Person-Shooter bestehen üblicherweise aus mehreren Spielabschnitten, auch Level genannt, die der Spieler durchqueren muss. Diese Levels sind unterschiedlich gestaltet, sodass der Spieler sich in jedem Level in einer neuen Umgebung wiederfindet, die er zunächst erkunden muss. Ein Spiel der GTA-Reihe findet dagegen immer in einer Umgebung (eine 3D-modellierte Spielwelt) statt. Dem Spieler steht, auch wenn es zunächst abgesperrte Gebiete gibt, die gesamte Spielwelt offen.[4] Da er zudem nicht gezwungen ist, irgendeine der Missionen sofort auszuführen, kann er die Umgebung und damit die zukünftigen Missionsschauplätze bereits vorher erkunden.

Andere Third-Person-Shooter oder sonstige Spiele werden im Verlauf des Spiels, d. h. in den späteren Leveln, immer schwieriger. Die Level werden umfangreicher, die Zahl der Gegner nimmt zu, zudem sind sie besser bewaffnet. Auch das trifft auf die GTA-Reihe nur bedingt zu. Zwar sind in späteren Missionen die Gegner besser bewaffnet und treten in größeren Gruppen auf, jedoch wird dieser Nachteil durch die besser werdende Bewaffnung des Spielers wieder aufgehoben. Zudem erfordert die Lösung einer Mission in der Regel nur wenige Minuten Zeit, was verglichen mit Ego-Shootern relativ kurz ist. Zusätzlich wird dadurch die in einigen Ego-Shootern vorkommende (beabsichtigte) Munitionsknappheit verhindert.

Aufgrund der offenen Spielwelt und der Interaktionsmöglichkeit mit der Umgebung besteht eine gewisse Ähnlichkeit mit dem Genre der Rollenspiele. Aber auch hier fehlen entscheidende Elemente, um die Serie als Rollenspiel anzusehen. Es gibt nicht die Möglichkeit, eine Rolle aus mehreren Alternativen auszuwählen, wie das bei Rollenspielen typischerweise der Fall ist (z. B. eine Rolle als Dieb, Magier, Krieger, Handwerker). Nachdem der Spieler diese Entscheidung getroffen hat, muss er üblicherweise seine Spielfigur trainieren, damit diese in den Fähigkeiten besser wird, die ihrer Rolle entsprechen. Dieses Training ist eine eher langwierige Aufgabe und ist entscheidend für die anstehenden Aufgaben bzw. Kämpfe. Die Spielfiguren der GTA-Reihe besitzen dagegen von Anfang an alle Fähigkeiten, die für die Spiele erforderlich sind.

Die Städte der GTA-Reihe sind aufwendiger gestaltet als die Spielwelten vergleichbarer Spiele. In den Spielen Der Pate (2006) und Mafia (2002) beispielsweise kann der Spieler seine Spielfigur (bis auf wenige Ausnahmen) nur auf den Straßen bewegen. Daher existieren in diesen Spielen auch keine Flugzeuge oder Hubschrauber, mit denen man auf den Dächern der Gebäude landen könnte. Auch sind die Städte anderer Spiele eher planar aufgebaut und nicht vollständig modelliert (z. B. auch Scarface). So existieren zwischen einigen Stadtteilen nur einzelne Verbindungsstraßen oder es fehlen größere Teile der Stadt.

Die ersten beiden Teile der Serie weisen ein fast identisches Spielprinzip auf: In beiden Spielen wird die Spielfigur mit Blick aus der Vogelperspektive gesteuert und die Spiele setzen sich aus Verbrecherlaufbahnen zusammen, die jeweils in einer Stadt spielen. In jeder Stadt arbeitet der Spieler für einen von drei Auftraggebern (Fraktionen). Erst nachdem der Spieler den Respekt bei einer Fraktion erlangt hat, werden die nächsten Aufträge freigeschaltet, wobei der Schwierigkeitsgrad der Missionen stetig zunimmt. Diese Gliederung vollzieht sich über drei Schwierigkeitsstufen.

Aufträge kann der Spieler an Telefonzellen annehmen, wobei die einzelnen Auftragsziele dem Spieler über Textnachrichten übermittelt werden. Zur Lösung der Missionen kann der Spieler verschiedene Fahrzeuge und Waffen einsetzen. Durch das Absolvieren einer Mission verdient sich der Spieler Geld und, im Fall von GTA 2, auch den Respekt der Gang des Auftraggebers. Ein Übergang in die nächste Stadt ist nur durch das Erreichen eines bestimmten Geldbetrages möglich. In der ersten Stadt sind z. B. eine Million Dollar erforderlich, um das Level durch das Aufsuchen eines speziellen Aufnahmepunktes (meist bei der Kirche) verlassen zu können. Zwischen den Laufbahnen existieren Zwischensequenzen, die eine grobe Rahmenhandlung bilden.

In Grand Theft Auto kann innerhalb einer Laufbahn nicht abgespeichert werden. Mit GTA 2 wurde die Möglichkeit geschaffen, das Spiel in einer Kirche zu speichern. Des Weiteren reagiert in GTA 2 nicht nur die Polizei auf die Taten des Spielers, sondern auch die gegnerischen Banden. Für GTA 1 erschien später noch das Add-on GTA: London 1969, das in London im Jahre 1969 spielt und wiederum durch das kostenlos zum Herunterladen bereitgestellte Mini-Add-on GTA: London 1961 erweitert werden konnte.

GTA III spielt im Jahre 2001 in der fiktiven Stadt Liberty City, die der Stadt New York ähnelt. Der Spieler schlüpft in die Rolle eines namenlosen Gangsters (in GTA: San Andreas erfährt man in einer Zwischensequenz, dass er Claude heißt) und arbeitet für verschiedene kriminelle Organisationen.

Mit GTA III wurde eine 3D-Spielwelt eingeführt, in der die Spielfigur aus einer Third-Person-Perspektive gesteuert wird. Die Missionen werden mit Zwischensequenzen eingeleitet, wodurch eine dichtere Rahmenhandlung entsteht, die sich an Mafiafilmen und Serien über die italienische Mafia wie Goodfellas und Die Sopranos orientiert.[9]

Damit der Spieler nicht sofort auf alle Waffen und Fahrzeugtypen Zugriff hat, ist die Stadt in drei Inseln aufgeteilt, die im Laufe des Spiels freigeschaltet werden. Pro Insel verfügt der Spieler über ein Versteck, in der das Spiel außerhalb einer Mission gespeichert werden kann. Anders als in GTA 2 wird der Spielfigur hierfür kein Geld mehr vom Konto abgezogen. Die Handlungen des Spielers wirken sich wie im Vorgänger GTA 2 auf die Spielwelt aus.

Die Handlung spielt im Jahre 1986 in der fiktiven Stadt Vice City, die der Stadt Miami ähnelt. Der Spieler schlüpft in diesem Spiel in die Rolle des Tommy Vercetti und durchlebt, wie sich dieser von einem kleinen Laufburschen zu dem Drahtzieher in Vice City entwickelt. Optik und Handlung sind angelehnt an den Film Scarface aus dem Jahre 1983 und an die Fernsehserie Miami Vice.[10][9]

Das Spielprinzip ist dem des dritten Teils der Serie ähnlich. Als Neuerung können Immobilien erworben werden, für die der Spieler später auch Aufträge erfüllen kann. In den Immobilien kann zudem das Spiel gespeichert werden. Das bietet den Vorteil, dass die Fahrtzeiten zu den Missionen kürzer werden.

Eine weitere Neuheit ist die Möglichkeit, die Spielfigur mit unterschiedlichen Outfits zu kleiden. Während einer Verfolgung durch die Polizei bewirkt das eine Reduzierung des Fahndungslevels.

Zu den bisherigen Fortbewegungsmitteln in GTA III kommen Hubschrauber, ein Wasserflugzeug und Motorräder hinzu. Motorräder haben den Vorteil, dass der Spieler Verfolgern besser entkommen und während der Fahrt nicht nur zur Seite, sondern auch nach vorne schießen kann.
چند نوع جی تی ای داریم

Die Handlung spielt im Jahr 1992 in den fiktiven Städten Los Santos, San Fierro und Las Venturas, die den realen Städten Los Angeles, San Francisco und Las Vegas ähneln. Die Handlung ist daher eine Interpretation der Gegebenheiten in Kalifornien Anfang der 90er.[9] Ziel der Hauptfigur Carl Johnson (kurz CJ) ist es, seine Nachbarschaft in den Griff zu bekommen und sich vom Einfluss des korrupten Polizisten Frank Tenpenny zu befreien.

Mit GTA: San Andreas wurden einige technische Verbesserungen realisiert, wie dynamische Echtzeitberechnung der Schatten, größere Sichtweite und Simulierung von Wetterphänomenen, wie Regen, Nebel, Sandstürme und das Flimmern der Luft bei starker Hitze.

Die Spielfigur ist zusätzlich in der Lage, über Wände und Zäune zu klettern, zu schwimmen und zu tauchen. Weiterhin kann das Aussehen der Spielfigur durch Frisuren, Tätowierungen, Kleidung, Sport und Essen beeinflusst werden. Durch das wiederholte Benutzen von Fahrzeugen und Waffen lernt die Spielfigur den besseren Umgang mit den entsprechenden Objekten.
Fängt der Spieler eine Mission ein zweites Mal an, so kann die erste Fahrt innerhalb der Mission auch übersprungen werden.

Die Zahl der Bonusmissionen wurde im Vergleich zu den Vorgängern deutlich gesteigert. An einigen Stellen der Haupthandlung muss der Spieler einige Voraussetzungen (z. B. Übernahme feindlicher Ganggebiete oder ausreichendes Lungenvolumen) erfüllen, bevor die Geschichte fortgeführt wird.
Der erfolgreiche Besuch der Flugschule ist Pflicht, während andere Fahrschulmissionen freiwillig sind. Ein weiterer Unterschied zu den Vorgängern besteht in der Möglichkeit, Straßenkämpfe nicht mehr alleine durchstehen zu müssen. Der Spieler kann z. B. vor einem Bandenkrieg eigene Bandenmitglieder zu einem Team zusammenstellen, das CJ folgt und bei Kämpfen unterstützt. Seit 2013 wird GTA: San Andreas auch auf mobilen Endgeräten (Android, iOS, Windows Phone) unterstützt.

Die Spiele GTA Advance, GTA: Liberty City Stories und GTA: Vice City Stories haben keine entscheidenden Entwicklungen in die Spieleserie eingebracht.

GTA Advance (für den Game Boy Advance) wird in der 2D-Vogelperspektive gespielt und ist grafisch ein Mix aus dem originalen Grand Theft Auto und GTA III.

GTA: Liberty City Stories und GTA: Vice City Stories sind Prequels von GTA III und GTA: Vice City und orientieren sich daher an diesen Spielen. Die Hauptmissionen sind im Vergleich zu den drei Vorgängern einfacher gestaltet, da die Spiele erst nur für die PlayStation Portable erschienen sind und daher auch „zwischendurch“ spielbar sein mussten. Das macht sich in der Länge der Missionen und in der Einfachheit, mit der gegnerische Fahrzeuge oder Personen eliminiert werden können, bemerkbar. Das Aussehen der Spielfigur kann nur durch festgelegte Kleidungskombinationen verändert werden, die in den Verstecken verfügbar sind.

Lediglich GTA: Vice City Stories bietet einige Bequemlichkeiten für den Spieler. Der Spieler kann im Spielverlauf Geschäfte übernehmen. Die Einnahmen aus diesen Geschäften werden, im Gegensatz zu den Vorgängern, in denen der Spieler die Einnahmen abholen musste, direkt auf das Konto des Spielers addiert. Daher bietet das Spiel die Möglichkeit, gegen Geld die verlorenen Waffen nach einem Krankenhausbesuch oder einer Verhaftung zurückzukaufen. Auch kann der Spieler die Anfahrt zu einer Mission erleichtern, indem er in seinem Versteck jedes Mal einen Hubschrauber kauft. Fängt der Spieler eine Mission ein zweites Mal an, so kann die erste Fahrt innerhalb der Mission auch übersprungen werden.

Die Hauptfigur ist der Serbe Nikolai „Niko“ Bellic, der nach Liberty City kommt, um eine Person zu suchen, die ihn und seine Freunde im Krieg verraten hat. Der Handlungsort Liberty City, der bereits in den Spielen GTA III und GTA: Liberty City Stories verwendet wurde, wurde neu modelliert und erinnert deutlicher als in den Vorgängern an New York.

Durch den Plattformwechsel auf die leistungsfähigeren Spielkonsolen der siebten Generation (Xbox 360 und PlayStation 3) ist die Darstellung der Spielwelt detaillierter und die optischen Effekte aufwendiger. So wird beispielsweise auf glatten, nassen oder Wasseroberflächen die Umgebung gespiegelt. Die im Spiel eingesetzte „Euphoria Engine“ berechnet zur Laufzeit die Bewegungsabläufe der Personen, während in den Vorgängern vorberechnete Bewegungsabläufe eingesetzt wurden.

Im direkten Vergleich zu GTA: San Andreas wurde der Spielumfang reduziert. Die Spielfigur kann z. B. nicht mehr tauchen, es stehen weniger Waffen zur Verfügung und es ist nur noch durch Kleidungswechsel möglich, das Aussehen der Spielfigur zu verändern. Die Rollenspiel-Elemente wurden entfernt, das heißt die Fähigkeiten der Spielfigur ändern sich nicht mit der Zeit. Dafür wurden aber typische Multiplayer-Modi wie Team-Deathmatch, Free-for-all (jeder gegen jeden) usw. hinzugefügt, die sich zeitweise großer Beliebtheit erfreuten.
Außerdem wurde eine Onlineplattform errichtet, auf der man Fortschritte, besondere Errungenschaften und Bilder/Videos (z. B. von besonderen Stunts) anderen Spielern zeigen konnte.

Für die Xbox 360 sind zwei Add-ons (Episoden) erschienen, die später unter dem Titel Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City zusammengefasst wurden. Beide Episoden spielen in derselben Spielwelt wie GTA IV. In der ersten Episode The Lost and Damned übernimmt der Spieler die Rolle des stellvertretenden Anführers einer Biker-Gang. Die zweite Episode The Ballad of Gay Tony handelt vom Leibwächter des Nachtclub-Moguls Gay Tony. Die Add-ons sind am 16. April 2010 für die PlayStation 3 und den PC veröffentlicht worden.[11]

Grand Theft Auto: Chinatown Wars ist der zehnte Teil der GTA-Serie und der erste für Nintendo DS. Die Erstveröffentlichung für dieses System erfolgte im März 2009. Im Oktober 2009 folgte die Umsetzung für die PlayStation Portable, im Januar 2010 für Apples iOS und im Dezember 2014 für Android. Ein in der modernen Zeit gelegenes Liberty City (GTA-IV-Version) dient erneut als Schauplatz. Die Handlung erzählt von einem chinesischen Verbrechersyndikat, den „Triaden“, denen auch der Protagonist, Huang Lee, angehört.[12] Das Spiel setzt Cel Shading in der Darstellung ein.

Grand Theft Auto V ist das elfte Spiel der GTA-Serie. Es wurde im Oktober 2011 angekündigt,[13] am 2. November 2011 wurde der erste Trailer veröffentlicht, ein Jahr später am 14. November 2012 erschien der zweite Trailer. Grand Theft Auto V spielt in und um Los Santos, das der realen Stadt Los Angeles nachempfunden ist. Im Vergleich zu den Städten von Grand Theft Auto: San Andreas ist die gesamte Spielwelt größer und detailreicher als in jedem bisherigen Teil der Serie. Während es bei San Andreas noch drei Städte in einer Welt gab, ist Los Santos die einzige große Stadt in GTA V, dafür aber deutlich umfangreicher. Außerhalb der Stadt gibt es Berglandschaften, Wüstenlandschaften und Gewässer. Im Vergleich zu GTA 4 wurde der Spielumfang vergrößert. Wie in Grand Theft Auto: San Andreas kann die Spielfigur wieder tauchen und das Aussehen der Spielfigur kann nicht nur durch das Wechseln von Kleidung, sondern auch wieder durch das Besuchen von Friseursalons und Tätowierstudios verändert werden. Auch die Rollenspielelemente wurden wieder eingeführt. Die Kampagne bietet drei spielbare Charaktere. Während des Spiels und innerhalb bestimmter Missionen kann man an bestimmten Stellen zwischen den Charakteren wechseln. Die Erstveröffentlichung für PlayStation 3 und Xbox 360 erfolgte am 17. September 2013. Die Versionen für PlayStation 4 und Xbox One erschienen am 18. November 2014. Die Version für Windows-PCs ist am 14. April 2015 erschienen.

An jedem Teil der Serie haben Sam Houser und Dan Houser mitgewirkt. Sam Houser übernahm im ersten Spiel die Regie und fungierte in den anderen Spielen als ausführender Produzent. Dan Houser wirkte in allen Teilen als Drehbuchautor und Produzent mit. Seit GTA III wird er von James Worrall beim Ausarbeiten der Handlung unterstützt. Lazlow Jones war Autor der Moderationsbeiträge der Radiosender und hat auch selbst als Moderator gesprochen.

Mit dem wachsenden finanziellen Erfolg der Serie konnten auch Hollywood-Darsteller verpflichtet werden. Da für die Zwischenszenen dieselbe Grafik-Engine verwendet wird wie für die Darstellung der Spielwelt und keine Realfilmaufnahmen zum Einsatz kommen, sind nur die Stimmen der Darsteller zu hören. Äußerlich stimmt meistens nur die Hautfarbe überein. Samuel L. Jackson übernahm die Sprechrolle des Bösewichtes Officer Frank Tenpenny in GTA: San Andreas, sein Partner Officer Eddie Pulaski wurde von dem mittlerweile verstorbenen Schauspieler Chris Penn gesprochen. Des Weiteren sprach Peter Fonda für The Truth und James Woods für den mysteriösen Geheimdienstagenten Mike Toreno. Außerdem lieh der West-Coast-Rapper The Game der Figur Mark Wayne aka B Dup seine Stimme. Der Radiosender „K-DST“ wird von Tommy „The Nightmare Smith“ moderiert, welcher von Guns-n’-Roses-Frontman Axl Rose gesprochen wird.

In GTA: Vice City Stories gibt es drei Missionen, in denen Phil Collins mitspielt („In the Air tonight“, „Kill Phil“ und „Kill Phil: Part 2“).

In GTA: Vice City sprachen unter anderem die Schauspieler Lee Majors, Burt Reynolds, Dennis Hopper, Philip Michael Thomas und Tom Sizemore sowie die Pornodarstellerin Jenna Jameson. Die Hauptfigur Tommy Vercetti wurde von Ray Liotta gesprochen. Dies war das einzige Spiel, in dem ein bekannter Darsteller der Hauptfigur die Stimme lieh. Sam Houser begründete das in einem Interview[14] damit, dass er sich nicht mehr mit der Spielfigur identifizieren konnte, sondern das Gefühl hatte, Ray Liotta zu spielen.

In GTA III übernahm Kyle MacLachlan die Rolle des Donald Love. Auch Joe Pantoliano, Michael Madsen, Robert Loggia und Frank Vincent wurden als Synchronsprecher engagiert.[15]

In GTA IV spielt Bas Rutten sich selbst in einer Fernsehsendung namens „The Men’s Room“. Juliette Lewis, Iggy Pop und Karl Lagerfeld sind als Radiomoderatoren zu hören. Auch Ricky Gervais hat einen Gastauftritt.[16]

In GTA V werden Radiomoderatoren von Pam Grier, Cara Delevingne, Danny McBride, Bootsy Collins und Kenny Loggins gesprochen. Fred Armisen und Tyler, the Creator sind ebenfalls im Spiel zu hören. Die Sprechrolle des Trevor Philips verhalf dem Schauspieler Steven Ogg zum Durchbruch. Den Protagonisten namens Michael de Santa übernahm Ned Luke und die Sprechrolle von Franklin Clinton übernahm Shawn Fonteno, der schon in GTA: San Andreas eine kleine Sprechrolle als Bandenmitglied (FAM1) in den Families übernahm.

Während oben genannte Spiele das Spielprinzip übernommen haben, hat sich die Driver-Reihe an die GTA-Reihe angepasst. Die ersten beiden Spiele der Driver-Reihe, die vor GTA III auf der ersten PlayStation erschienen sind, sind im Grunde Rennspiele, in denen der Spieler von einem Ort zum anderen fährt. Nach dem Erfolg von GTA III (2001) und GTA: Vice City (2002) wurde im Jahr 2004 die Reihe mit Driv3r auf der PlayStation 2 fortgesetzt. Das Spiel enthielt nun Elemente aus der GTA-Reihe, wie den Einsatz von Waffen und die Möglichkeit, andere Fahrzeuge als Autos zu verwenden.[19][20]

Die GTA-Reihe ist wegen der exzessiven Gewaltdarstellung umstritten. Bei Wissenschaftlern und amerikanischen Politikern[21] ruft jeder neue Teil der Serie, insbesondere da seit GTA III eine 3D-Engine verwendet wird, teils scharfe Kritik hervor. In allen Teilen der Serie sind gewalttätige Handlungen gegen Personen (einschließlich Polizisten) möglich. Das Töten von Personen wird mit Fahndungssternen zwar bestraft, hat aber keine ernsten Folgen für den Spieler oder den Spielverlauf. Die schwerwiegendste Konsequenz ist lediglich eine symbolische Verhaftung, die den Verlust der mitgeführten Waffen und eine Geldstrafe mit sich bringt.

Um eine USK-18-Einstufung bzw. Indizierung zu verhindern, wurden in den deutschen Versionen einiger GTA-Spiele Inhalte entfernt. Dies betrifft einige Missionen (GTA Vice City) sowie das Nachtreten und Berauben der am Boden liegenden Opfer. Die Amokläufe sind in den deutschen Versionen entweder gar nicht möglich oder es fehlen bestimmte Varianten, wie die Amokläufe gegen Passanten.

Neben der Gewaltverherrlichung wird den Spielen auch Rassismus vorgeworfen, da einige Ethnien als geschlossen kriminell dargestellt werden und mit allerlei negativ besetzten Klischees behaftet sind, so zum Beispiel die Italiener, die Chinesen und die Jamaikaner in GTA III oder die Kubaner und die Haitianer in GTA: Vice City.[22]

Zusätzlichen Auftrieb bekommen die Kritiker dadurch, dass vor allem in den USA vermehrt Jugendliche und junge Erwachsene beim Begehen von teilweise schweren Straftaten wie Autodiebstahl, Raubüberfällen oder auch Vandalismus aufgefallen sind, die nach ihrer Festnahme angaben, sie seien zu ihren Taten durch das Spielen von GTA inspiriert worden.[23][24][25][26]

Für Empörung, aber auch Erheiterung sorgte im Juli 2005 eine „Hot Coffee“ genannte Mod für Grand Theft Auto: San Andreas. „Hot Coffee“ schaltet ein interaktives Sex-Minispiel frei, das bereits im Quellcode des Original-Programms enthalten war. Aufgrund dieser Modifikation wurde das Spiel in den USA und in Australien[27] aus dem Handel genommen und durch eine entschärfte Version ersetzt. Am 9. August 2005 erschien ein Patch für die PC-Version, der die Aufgabe hat, den „Hot Coffee“-Mod zu deaktivieren und den entsprechenden Programmcode komplett aus dem Spiel zu entfernen.

Computerspiele werden auf dem PC, im Gegensatz zu älteren Konsolen, auf die Festplatte des Rechners installiert. Das hat zur Folge, dass die Programmdaten für die Benutzer erreichbar und damit veränderbar sind. Bereits seit dem ersten Teil haben daher Fans Veränderungen an den Spielen vorgenommen und sogenannte Mods erstellt. Obwohl die Modder nur für die ersten beiden Teile aktive Unterstützung durch die Entwickler erhielten, wurden von Fans auch für die Nachfolger Editoren programmiert, die z. B. das Ersetzen von Fahrzeugen oder das Erstellen von neuen Missionen ermöglichten.
Nach der Veröffentlichung des „Hot Coffee“-Mods wurde die Kommunikation mit den Moddern schließlich komplett eingestellt.

Seit der Veröffentlichung von GTA III, das erstmals eine 3D-Engine besaß, rückte das Verändern der Umgebung in den Vordergrund. Das äußerte sich zuerst in der Erstellung eigener „Spaß-Maps“, wie zum Beispiel Stunt-Parks, mündete jedoch auch in ambitionierte Projekte mit dem Ziel, die gesamte Spielumgebung zu verändern und teilweise authentische Städte nachzubilden, wie z. B. in der „Berlin-Mod“.

Zudem sind inzwischen für alle 3D-Teile Mods verfügbar, die diese Spiele um Multiplayer-Features erweitern. Da diese Projekte von verschiedenen, konkurrierenden Gruppen geleitet werden und keine gemeinsame Basis besitzen, hat sich eine große Vielfalt von Möglichkeiten im Multiplayer-Bereich von Grand Theft Auto gebildet. So gibt es Modifikationen des Spiels, die sich beispielsweise an die Spielweise von World of Warcraft anlehnen, Projekte die das Ziel verfolgen ein Fun-Racer zu kreieren oder das Spielprinzip von Spielen wie Counter-Strike aufgreifen. Bekannte Multiplayer-Projekte sind beispielsweise „VC-MP“ für GTA: Vice City, „SA-MP“ für GTA: San Andreas und Multi Theft Auto, das für alle 3D-Teile von GTA verfügbar ist.

Wie aus den folgenden Zahlen ersichtlich, ist die Spieleserie beim Publikum und bei Spieletestern sehr beliebt. Die Spiele der GTA-III-Reihe (GTA III, GTA: Vice City und GTA: San Andreas) befinden sich daher meist auf den obersten Plätzen der Bewertungsranglisten.

Die GTA-Reihe zählt zu den kommerziell erfolgreichsten Videospielreihen. Während einer am 27. November 2012 gehaltenen Credit Suisse Technology Conference verkündete Strauss Zelnick, dass die Reihe die Marke von 125 Millionen ausgelieferten Einheiten überschritten habe,[28] wovon 25 Millionen auf das Konto von GTA IV gingen.[29]

Jedes Spiel der GTA-III-Reihe wurde mindestens zehn Millionen Mal für die PlayStation 2 verkauft, bei weltweit über 150 Millionen verkauften Konsolen (siehe PlayStation 2). Selbst in Japan sind die Verkaufszahlen für einen Titel westlicher Machart überdurchschnittlich.[30] So wurden von GTA III, das 2005 zwei Jahre nach Erscheinen aufgrund von „expliziter Gewaltdarstellung“ indiziert worden war, immerhin circa 350.000 Stück verkauft.[1] Im Vergleich dazu verkaufte sich GTA III im deutschsprachigen Raum circa 370.000 Mal. GTA: Vice City war genauso erfolgreich mit circa 400.000 verkauften Exemplaren im deutschsprachigen Raum, von denen 310.000 Stück in Deutschland abgesetzt werden konnten.[31]

Auf der Xbox verkaufte sich die GTA-III-Reihe mit drei Millionen Einheiten bei knapp 22 Millionen Konsolen weltweit ebenfalls erfolgreich.

Da die Reihe auf dem PC kommerziell nicht so erfolgreich ist wie auf den Konsolen, hält sich der Publisher mit Pressemeldungen über die Verkaufszahlen zurück. 2005 (in dem Jahr, in dem GTA: San Andreas für den PC erschienen ist) bevorzugten in den USA die Käufer von PC-Spielen Ego-Shooter, Simulationen oder Strategie-Spiele.[32] Ähnliches gilt für das Jahr 2006.[33] GTA: San Andreas ist laut Yahoo kurz nach der Veröffentlichung für den PC von Platz vier der Verkaufscharts auf Platz 20 gefallen.[34][35]

Als die Internetseite Kotaku den CEO von Take-Two Interactive am 15. September 2011 falsch zitierte und fälschlicherweise behauptete, dass GTA IV das meistverkaufte Spiel der Reihe sei, korrigierte ein Rockstar-Games-Sprecher und behauptete, dass San Andreas mit 27,5 Millionen verkauften Einheiten weltweit die Reihe anführe.[36]

Grand Theft Auto V generierte bereits am ersten Tag der Veröffentlichung einen Umsatz von 800 Millionen US-Dollar (712,1 Millionen Euro; 798,6 Millionen Schweizer Franken)[37] und brach zwei Tage später laut Take Two Interactive die Marke von einer Milliarde US-Dollar Umsatz.[38] Somit ist es das Unterhaltungsprodukt, das bis dato am schnellsten diese signifikante Marke bricht (Stand September 2013).[39] Laut dem Bundesverband Interaktive Unterhaltungssoftware (BIU) hat sich der Blockbuster in nur einer Woche mehr als eine Million Mal im deutschen Markt verkauft. Dafür bekommt der Ausnahmetitel den BIU Sales Multiplattform Award. Darüber hinaus wird der PS3 Version von Grand Theft Auto V für mehr als 500.000 verkaufte Einheiten den Sales Award Sonderpreis verliehen und der Xbox 360 Version den Sales Award in Platin für mehr als 200.000 verkaufte Spiele.[40]
Am 29. Oktober 2013 gab Take Two Interactive die aktuellen Verkaufszahlen von GTA V bekannt, wonach bis dato 29 Millionen weltweit verkauft wurden.[41] Anfang Februar 2015 gab Take Two Interactive bekannt, dass mittlerweile 45 Millionen Exemplare ausgeliefert worden seien.[42]

Verkaufszahlen (weltweit) in Millionen Einheiten[1][43][44]

Alle Spiele der GTA-III-Reihe wurden in Deutschland mindestens 200.000 Mal verkauft und erreichten damit Platin-Status.

Auszeichnungen des Verbandes der Unterhaltungssoftware

Gold für 100.000, Platin für 200.000 verkaufte Einheiten.

In England bekamen folgende Spiele Diamond Awards für mindestens eine Million, Double Platinum für mindestens 600.000 und Platinum für mindestens 300.000 verkaufte Einheiten:

Game Developers Choice Awards für GTA III 2002[56]:

MTV Game Awards für GTA IV 2008:[57]

Wie aus der obigen Übersicht erkennbar, werden die GTA-Spiele durchweg positiv beurteilt. Als Stärken der Spiele werden die detaillierte Spielwelt, Handlungsfreiheit, Abwechslungsreichtum, Musik (in Version V Tangerine Dream, Woody Jackson, The Alchemist, Oh No, DJ Shadow) und atmosphärisch treffende Wiedergabe der jeweiligen Zeitepochen genannt. Auf der negativen Seite stehen meist eher technische Aspekte, wie die fehlende Möglichkeit, während einer Mission zu speichern oder kleinere Grafikprobleme. Die Gewaltdarstellung wird von den Spieletestern eher neutral dargestellt.

Für Paul Kautz von 4players.de war GTA III „eines der besten PC-Spiele überhaupt“. Er hat „selten ein Spiel mit derartiger Handlungsfreiheit“ erlebt. Er lobt „Grafik, Sound, Spielwitz und Mittendrin-Gefühl“.
Negative Punkte „wie Grafikfehler, das eingeschränkte Speichersystem oder die eine oder andere maue Mission“ vermögen aus seiner Sicht „den Spielspaß kaum zu bremsen“. Das Spiel sei aber nur für Spieler geeignet, die „kein Problem mit der teils heftigen Gewaltdarstellung“ haben. Seine Zusammenfassung lautet: „Geht und kauft Euch eines der derzeit besten PC-Spiele überhaupt!“[59]

Ähnliches gilt für GTA: Vice City: Für Thomas Weiß der Zeitschrift „PC Games“ ist GTA: Vice City trotz einiger Mängel ein fast perfektes Spiel. Er schreibt: „Warum kann man nicht unmittelbar nach Missionsbeginn den Spielstand sichern? Wieso lässt sich die Mausgeschwindigkeit nicht ordentlich justieren? Wieso rennt Tommy durch die Straßen, als hätte er einen Düsenantrieb eingebaut? Vice City ist nicht perfekt – aber schon nahe dran. Nie war eine Spielestadt lebensechter; […] Nie waren Zwischensequenzen cooler […] Wenn Sie sich dieses Jahr nur ein Spiel kaufen wollen, dann dieses – besser können Sie Ihr Geld nicht anlegen.“[60]

Etwas zurückhaltender in der Wortwahl, aber im Ergebnis nicht wesentlich anders, schreibt Christian Stöcker in „Spiegel Online“ unter dem Titel „Der pervertierte amerikanische Traum“[61]: „Die Titel der Grand-Theft-Auto-Serie gehören zu den meistverkauften Spielen überhaupt. Sie sind gewalttätig, amoralisch und höchst umstritten. Die neueste Folge, ‚San Andreas‘, ist dennoch ein Meilenstein – nicht nur weil sie das wohl erste wirklich schwarze Videospiel ist.“

Der Titel des Artikels bezieht sich dabei auf die typischen Handlungen der Spiele: „Ziel dieser Spiele ist es, mit Autodiebstahl, Auftragsmorden und gelegentlichen Botengängen vom Nobody an die Spitze der Unterwelt einer Großstadt aufzusteigen: Der pervertierte amerikanische Traum.“

Wie andere Kritiker auch ist er von der Handlungsfreiheit und der Art der Darbietung begeistert: „Und auch ‚San Andreas‘ ist wieder ein Meilenstein. Noch nie wurde in einem Spiel eine so ausgefeilte Geschichte mit so viel Aufwand erzählt, kombiniert mit scheinbar unbegrenzten Möglichkeiten für Aktivitäten abseits der Story.“ Inhaltlich stellt er zudem ein Niveau fest, das über dem Niveau der sonst üblichen Shootern liegt: „Themen wie die Iran-Contra-Affäre oder der Rodney-King-Prozess und die anschließenden Rassenunruhen in LA schwingen im Hintergrund mit. Mit tumben Shootern wie ‚Doom III‘ hat all das nichts zu tun.“

Und letztlich findet er auch einige Mängel: „Weil die Wege so weit sind, nervt es gelegentlich, eine verpatzte Mission wiederholen zu müssen, und manche sind unverhältnismäßig schwer. Die Karte im Spiel ist ungenau und unübersichtlich, die Grafik ruckelt hin und wieder – perfekt ist „San Andreas“ also nicht.“ Er schließt mit den Worten: „ … und wer wissen will, wo es hingeht mit den Videospielen, sollte zumindest einen langen Blick darauf werfen“.

Auch GTA V erhielt gute Kritiken. Mathias Oertel schreibt auf 4players.de: „Rockstar hat es wieder einmal geschafft: Grand Theft Auto 5 ist ein actionlastiger Themenpark, wie es ihn als Open-World-Spiel bislang noch nicht gab. Die Kulisse führt die Konsolen zwar an ihre Grenzen und zeigt immer wieder Probleme mit Kanten, stabiler Bildrate oder kleinen Bugs, doch wenn es darauf ankommt, passt alles.“[62]


1997: GTA • 1999: GTA 2 • 2001: GTA III • 2002: GTA: Vice City • 2004: GTA: San Andreas • 2008: GTA IV • 2013: GTA V

2004: GTA Advance • 2005: GTA: Liberty City Stories • 2006: GTA: Vice City Stories • 2009: GTA: Chinatown Wars

1999: London 1969 • 1999: London 1961

2009: The Lost and Damned • 2009: The Ballad of Gay Tony



شایعات در دنیای بازی‌های ویدئویی نقش پررنگی دارند. بعضی از آنها بسیار مهم و پرحاشیه هستند و برخی نیز جنبه‌ی شوخی دارند؛ اما به هیچ‌وجه نمی‌توان نقش آنها و تاثیری که روی مخاطبان می‌گذارند را نادیده گرفت. با ۸ شایعه غیر واقعی بازی GTA همراه باشید.

وقتی یک شایعه منتشر می‌شود، کمتر کسی به غیرواقعی بودن آن فکر می‌کند، اما حقیقت این است که در بیشتر موارد، شایعه‌ها واقعیت ندارند و نباید به آنها توجه شود. در این مقاله نیز ما به شایعاتی می‌پردازیم که غیرواقعی هستند، اما تقریبا همه‌ی افراد آنها را باور کرده‌اند. شایعاتی مربوط به مجموعه‌ی GTA، یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌ها در دنیای بازی‌های ویدئویی، که همواره حرف و حدیث‌ها درباره‌ی شماره‌های مختلف آن زیاد بوده است. با زومجی همراه باشید تا تعدادی از مهمترین شایعات مربوط به این مجموعه را مورد بررسی قرار دهیم.

چند نوع جی تی ای داریم

الویس پرسلی یکی محیوب‌ترین خوانندگان و بازیگران قرن بیستم میلادی است. شایعه‌ای که بازیکنان GTA 3 و Vice City را بسیار شگفت‌زده کرد، حضور پرسلی در خیابان‌های این بازی‌ها، آن هم به صورت زامبی بود! ابن شایعه مربوط به مقاله‌ی نوشته شده در روزنامه‌ای به نام خروس آزادی است که در هر دو بازی نام برده شده وجود دارد. روی جلد این روزنامه یک تیتر جالب دیده می‌شود: «الویس زامبی پیدا شد». اگرچه این موضوع فقط یک شوخی مسخره با شایعات واقعی دهه‌های ۸۰ و ۹۰ میلادی بود، اما برخی از افراد آن را جدی گرفتند و کار به جایی رسید که بعضی از بازیکن‌ها ادعا کردند که پرسلی را در محله‌ی لاس ونچراس استریپ دیده‌اند!

اما درست مانند تیتر روزنامه‌ها که بر اساس یک واقعیت در دنیای واقعی شکل گرفتند، شخصیت‌های شبیه پرسلی نیز کنایه‌ای بودند به افرادی که ادای پرسلی را درمی‌آوردند و نقش او را بازی می‌کردند. نه تنها چند نوع از این شخصیت‌ها، با لباس‌ها و ظاهر مختلف در بازی حضور داشتند، بلکه ممکن بود در یک مکان چندتا از آنها را کنار یکدیگر ببینیم؛ بنابراین هیچ‌یک از آنها نمی‌توانند الویس پرسلی باشند؛ ضمن اینکه علاقه‌ای به خوردن مغز مردم نیز از خود نشان نمی‌دهند!

 

اگر ارتش امریکا در GTA: San Andreas شما را تحت تعقیب قرار دهد، احتمالا به این فکر می‌افتید که چقدر عالی می‌شد اگر یک ولاسیرپتور (یک نوع دایناسور گوشتخوار) به کمک‌تان می‌آمد و شما را از شر آنها خلاص می‌کرد. اگر این چنین باشد حتما جزء آن دسته از افرادی هستید که از شنیدن خبر حضور دایناسور‌ها در San Andreas حسابی استقبال کردید. این شایعه عنوان می‌کرد که دایناسور یا حداقل جسد آن در بازی قابل مشاهده است و برای پیدا کردنش بازیکن‌ها باید از یک سری کدهای مخفی استفاده کنند. متاسفانه یا خوشبختانه این موضوع حقیقت نداشت و خبری از مارمولک‌های عظیم‌الجثه در San Andreas نبود.

این شایعه به قدری پررنگ شد که مادسازها را به فکر انداخت تا برای بازی یک ماد طراحی کنند و دایناسورها را به سن آندریاس بیاورند. حتی بعد از San Andreas نیز تقریبا برای تمام بازی‌های مجموعه‌ی GTA ماد دایناسور ساخته شده است! در GTA 5 نیز دایناسورها جزو موضوعات مورد علاقه‌ی مادسازها هستند؛ علاوه بر این راکستار نیز در پاسخ به محبوبیت این مسئله، یک دایناسور صورتی رنگ و بزرگ را در GTA 5 قرار داده است. همچنین نوشته‌هایی که روی برخی از دیوارها در بازی دیده می‌شوند، به یک دایناسور که روی پشتش زین دارد اشاره می‌کنند. به هر حال این‌ها فقط شایعه هستند و اگر دایناسور می‌خواهید بهتر است The Lost World: Jurassic Park سال ۱۹۹۷ را روی پلی‌استیشن بازی کنید.

 

شایعات درباره‌ی وجود هیولاهای مختلف در GTA زیاد است؛ یک موش غول‌پیکر که در فاضلاب‌های لیبرتی سیتی زندگی می‌کند، موجودی عظیم‌الجثه که در اعماق دریاچه‌ی San Andreas ساکن است و بسیاری از موجودات عجیب و غریب دیگر که نامشان را فقط در قصه‌ها و افسانه‌ها شنیده‌ایم. اما مهمتر از همه پاگنده است؛ موجودی بزرگ که بی شباهت به گوریل نیست و از GTA 3 به بعد، حضورش در تمام قسمت‌های مجموعه شایعه شده است.

برخی از این هیولاها نتیجه‌ی باگ‌های گرافیکی و فنی بازی هستند که باعث می‌شوند شخصیت‌ها و سایه‌ها شکل عجیبی پیدا کنند؛ بازیکن‌ها هم طبق معمول منتظر فرصت‌ هستند تا شایعه بسازند و اسم‌های مختلف روی این هیولاهای اشتباهی بگذارند. گاهی نیز یک سوءتفاهم یا برداشت نادرست منجر به شایعه‌سازی می‌شود؛ مثلا اسکلت‌هایی که در بازی GTA 5 در کف دریا پیدا شده‌اند متعلق به یک وال هستند، نه یک هیولای افسانه‌ای! با همه‌ی این‌ها، راکستار بالاخره تصمیم گرفت تا پاگنده را در جدیدترین شماره‌ی GTA قرار دهد؛ شاید شما هم جزو افرادی باشید که این موجود را در جنگل‌های سن‌ آندریاس دیده‌اید.

 

اگر پاگنده و هیولای دریاچه نتوانستند شما را بترسانند، حتما صورت‌ چرمی (شخصیت فیلم The Texas Chainsaw Massacre)، کله‌ هرمی (از بازی Silent Hill)، سامارا (شخصیت محوری فیلم‌ The Ring) و پیگزی (از بازی Manhunt) می‌توانند این کار را انجام دهند. البته ما خیلی خوشبختیم که این‌ها نه در GTA: San Andreas و نه در دنیای واقعی وجود خارجی ندارند.

در GTA: San Andreas ساختمان‌ها و مکان‌های متروکه‌ی زیادی وجود داشتند که این موضوع باعث شد تا طرفداران بازی شروع به ساخت شایعات متعدد درباره‌ی آنها بکنند. مثلا گفته می‌شد آن کارگاه چوب‌بری عجیبی که در وسط جنگل قرار داشت، پایگاه اصلی صورت چرمی است و اگر به آنجا نزدیک شوید، او فورا شما را از بین می‌برد؛ سامارا احتمالا از داخل تلویزیون سی‌جی، شخصیت اصلی GTA: San Andreas، وارد دنیای این بازی شده است؛ کله‌ هرمی و پیگزی هم طبق شایعات در یک کلبه‌ی چوبی در خارج از شهر زندگی می‌کنند. هبچ کدام از این شخصیت‌ها هرگز در بازی دیده نشدند، به جز سامارا که آن هم نتیجه‌ی یک باگ فنی بود که عابرین پیاده را در مکانی اشتباهی ظاهر می‌کرد. با این حال بعدها مادهای زیادی برای GTA: San Andreas ساخته شدند که این شخصیت‌ها را به بازی اضافه می‌کردند.

 

اوه! این یکی واقعا ترسناک است! آیا روح مادر سی‌جی برگشته تا پسرش را بترساند؟ یکی از عجیب‌ترین شایعات GTA: San Andreas همین مورد است که بیان می‌کند روح بورلی جانسون هنوز درون خانه‌اش زندگی می‌کند و قصد ترک کردن سن آندریاس را ندارد. حتی درباره‌ی این موضوع تصاویری نیز در اینترنت منتشر شد و به شدت گرفتن شایعات کمک کرد.

اگر به خاطر داشته باشید، مرگ بورلی بود که باعث شد سی‌جی پس از سال‌ها دور بودن از خانواده، تصمیم بگیرد که به جمع آنان بازگردد. ممکن است بورلی که احساس می‌کرده توسط پسرش در میان دار و دسته‌ی خلافکارها تنها رها شده است، حالا از گور برخاسته و می‌خواهد انتقام بگیرد؛ این می‌تواند یک داستان جالب برای توجیه حضور او در بازی باشد، اما این فقط یک شایعه است. هیچ‌کس تا به حال نتوانسته روح مادر سی‌جی را در داخل خانه‌اش و یا گورستانی که در نزدیکی آنجا قرار داشت ببیند؛ تصاویری که در این باره منتشر شده بودند نیز با فتوشاپ ساخته شده‌اند.

 

زندگی کردن در محیط‌های بی‌قانون و پر از هرج و مرجی مثل لیبرتی سیتی و لوس سانتوس واقعا عذاب‌آور و ناامیدکننده است. شخصیت‌های بازی نیز این را به خوبی درک می‌کنند؛ آنها از زندگی بی‌هدفی که در این شهرها دارند خسته شده‌اند، به همین دلیل است که خود را از بالای سقف خانه‌ها و پل‌ها به پایین پرت می‌کنند و یا ناگهان به وسط خیابان می‌پرند و بدنشان را زیر یک کامارو که با نهایت سرعت در حال حرکت است می‌اندازند. این یک مسئله‌ی غم‌انگیز است، اما هیچ ربطی به احساس نارضایتی شخصیت‌های بازی یا خستگی آنها از زندگی ندارد.

درست است که شخصیت‌های بازی GTA 3 خود را از بالای پل‌های بزرگراه به پایین پرت می‌کنند یا عکاس‌های خیابانی در GTA: San Andreas به دریا می‌روند و غرق می‌شوند، اما تمام این‌ها در اثر باگ‌های تشخیص مسیر اتفاق می‌افتند. بله، شخصیت‌های بازی میل به خودکشی ندارند؛ آنها فقط تا حدودی احمق هستند!

 

بازی‌های مجموعه‌ی GTA حتی میزبان تئوری‌های علمی و تاریخی نیز بوده‌اند. از وجود موجودات فضایی در بازی بگیرید تا کنده‌کاری‌های عجیب و غریب روی کوه‌ها و دیواره‌ی غارها؛ اما یکی از پررنگ‌ترین شایعات بازی، وجود شهر غرق‌شده‌ی آتلانتیس در زیر آب‌ها اقیانوس است. این شایعه ابتدا در GTA: San Andreas مطرح شد؛ بعدها با انتشار تریلر بازی GTA 5 که مکانی شبیه آتلانتیس را در زیر آب نشان می‌داد، وجود این شهر افسانه‌ای در قسمت پنجم مجموعه نیز بر سر زبان‌ها افتاد.

این شایعه از آنجا قوت گرفت که در هر دو بازی تصاویری دیده می‌شد که یک شهر غرق شده در زیر آب را به نمایش می‌گذاشتند، اما این تصاویر در GTA: San Andreas مربوط به یک ماد بودند که پس از انتشار بازی برای آن ساخته شد. در مورد GTA 5 نیز تصویری که در تریلر بازی به نمایش درآمده بود یک کشتی بزرگ غرق شده را نشان می‌داد، نه آتلانتیس. اما این دلیل نمی‌شود که از جستجو و اکتشاف در زیر آب‌های لیبرتی سیتی دست بردارید؛ راکستار کلی چیز شگفت‌انگیز در اعماق اقیانوس مخفی کرده که پیدا کردنشان کار هر کسی نیست. زیر آب‌های GTA 5 هم اسکلت یک وال غول‌پیکر را پیدا می‌کنید و هم سرنخ‌هایی از یک قاتل سریالی، اما مطمئن باشید هیچ اثری از آتلانتیس نخواهید یافت.

 

این یکی شاید بهترین شایعه‌ای باشد که در بازی‌های GTA شنیده‌ایم و آرزو کردیم که به واقعیت تبدیل شود. تجربه‌ی استفاده از جت‌پک در GTA: San Andreas به قدری جالب بود که طرفداران مجموعه مایل بودند این وسیله‌ را در GTA 5 نیز در اختیار داشته باشند. وقتی که تریلر رسمی این بازی منتشر شد، یک کلبه‌ی کوچک در کوهستان چیلیاد را به نمایش می‌گذاشت. گمانه‌زنی‌ها درباره‌ی این کلبه زیاد بود، اما هیچ کدام از شایعات به اندازه‌ی وجود یک جت‌پک در داخل کلبه قوت نداشتند.

با گذشت زمان و انتشار GTA 5 مشخص شد که وجود جت‌پک در داخل این کلبه تنها یک شایعه‌ی ساختگی است. یکی از کاربران سایت ردیت، خود را به بالای کوه چیلیاد رساند و در آنجا با این حقیقت غم‌انگیز مواجه شد. کلبه‌ی کوچک بالای کوه تنها یک ایستگاه تله‌کابین بود که در داخلش هیچ جت‌پکی وجود نداشت، اما در عوض یک نقاشی عجیب در این ایستگاه دیده می‌شد که شکل‌های مبهمی را نشان می‌داد؛ نکته‌ی جالب اینکه یکی از این شکل‌ها شبیه جت‌پک بود! محبوبیت جت‌پک نزد هواداران مجموعه‌ی GTA به قدری است که آنها هنوز هم ناامید نشده‌اند و به جستجو برای پیدا کردن این وسیله‌ی دوست‌داشتنی در GTA 5 ادامه می‌دهند.

منبع: GamesRadar



.css-1xxdizu,[data-css-1xxdizu]{background:-webkit-linear-gradient(to top, rgba(255, 255, 255, 0.8), rgba(255, 255, 255, 0.3)); background: -moz-linear-gradient(to top, rgba(255, 255, 255, 0.8), rgba(255, 255, 255, 0.3)); background: linear-gradient(to top, rgba(255, 255, 255, 0.8), rgba(255, 255, 255, 0.3));position:absolute;bottom:2rem;height:3em;width:100%;left:0px;right:0px;}.css-p6e4yk,[data-css-p6e4yk]{max-height:15.5em;}معروف ترین، محبوب ترین و سرگرم کننده ترین بازی ماشین سواری و گنگستری از استودیوی معروف و نام آشنای Rockstar Games می باشد که نسخه های مختلف آن برای سیستم عامل های مختلف عرضه شده و هم اکنون قصد معرفی جدیدترین و آخرین نسخه ی آن را برای iOS داریم! این بازی همان جی تی آی 5 می باشد که بدون شک دیگر کسی را نمی توان یافت که برای یک بار هم که شده باشد این بازی پرطرفدار را تجربه نکرده باشد! باز هم به نزد سی جی و دار و دسته اش برمیگردیم و به ماشین سواری و گنگستری مشغول می شویم! بازی دقیقا همانند نسخه ی کامپیوتری طراحی گردیده و طراحی اچ دی، کیفیت صداگذاری هیجان انگیز، ماشین های مختلف، سلاح های متعدد و ساعت ها گیم پلی آن همگی دست به دست هم داده اند تا تجربه ی بهترین و لذت بخش ترین بازی سبک جی تی آ را در موبایل iOS شما ایجاد کنند! بازی نیازی به تعریف و تمجید ندارد و هر کاربر دارای گوشی آیفون بدون شک دوست دارد بازی جی تی آی 5 را برروی موبایل خود داشته باشد!

برخی از ویژگی های بازی معروف GTA: San Andreas آی او اس:
* انواع خودروها، موتورسیکلت ها و هواپیماها برای رانندگی
* انواع سلاح های مختلف برای بدست آوردن و استفاده توسط CJ
* امکان همراه شدن با دار و دسته سی جی برای شروع ماجراجویی جالب
* طراحی بسیار گسترده با ده ها شهر و کشور مختلف برای سفر
* طراحی کاملا اچ دی، سه بعدی و دقیقا شبیه نسخه PC

توجه داشته باشید که این بازی به صورت رسمی بر روی دیوایس‌های زیر قابل اجرا میباشد:

iPhone 4s, 5, 5s, 5c, 6, 6s, 6 Plus, SE, 7, 7 Plus, iPod Touch 6th Gen, iPad Mini 1, 2, 3 bottom:0px;left:0px;z-index:1;}بیشتر


Jump to navigation

1 . وقتی تو بازی یک ماموریت رو از دست میدید و مجبور به انجام دوباره اون میشید برای بار دوم دیالوگها کمی تغییر میکنه.

2 . در بازیها معمولا جسمی مانند دمپایی به پای کاراکتر چسبیده اما در این بازی دمپایی جسم مستقل است. !

3 . وقتی وارد آب میشید لباس خیس میشه اما فقط قسمتی که با آب تماس داره.

4 . اگه تو فرودگاه زنگ بزنی به تاکسی و منتظرش بمونی در حالیکه یک نفر دیگه هم منتظر تاکسی باشه…. طرف شروع میکنه به جرو بحث با شما و به دعوا ختم میشه . !چند نوع جی تی ای داریم

5 . شما فرصت رفتن در بیزینس رو پیدا میکنید زمانیکه بصورت رندوم یکی از npc ها غارت و دزدی میکنه تو کارش . !

6 . هر بار روانپزشکه مایکل رو ملاقات کنید ، مایکل بصورت رندوم اتفاقاتی که براش افتاده رو به روانپزشکش میگه !

7 . وقتی ماشین خاموش میشه یه صدای کوچیک “تینک تینک تینک ” شنیده میشه که صدای خاموش شدن خنک کننده ماشینه.

8 . اگه با یه کاراکتر تلفنی صحبت کنید و دقیقا بعد از اتمام مکالمه دوباره بهش زنگ بزنید بهتون میگه که الان با هم صحبت کردیم. !

9 . لامار در یکی از مراحل در مورد اصلاح موی فرانکلین صحبت میکنه و بعد ها بسته به مویی که شما تو بازی برای فرانکلین انتخاب کردین دیالوگاش تغییر میکنه . !

10 . با ماشینهایی که از پشتشون آتش بیرون میاد میتونین مسیری که با مواد اشتعال زا مشخص کردین رو آتیش بزنید.

11 . تو پارتی های vinewo از خانمها عکس بگیرید گاهی اوقات باهاتون تماس میگیرن و کلی ناسزا بهتون میگن حتی گاهی اوقات دوست پسرشون سراغتون میاد . !

12 . اگر در بزرگراه ماشینو متوقف کنید رانندگان پشت سر شما شروع میکنن به هل دادن و ناسزا گفتن به شما .

13 . اگه با ترووِر سعی کنید نوع خاصی از موزیک رو گوش کنید عصبانی میشه و بدون اهمیت دادن به شما موج رادیو رو تغییر میده . !

14 . اگه تو بازی برای مدتی ورزش کنید یا فعالیت زیاد داشته باشید کاراکترهای بازی عرق میکنند و عرق روی لباسشون نمایان میشه .

15 . اگه تو بازی پول زیادی بدست بیارید و ماشینتون رو سفارشی کنید بصورت رندوم npc ها ازتون تعریف میکنند و گاهی اوقات عکس میگیرند.

16 . اگه شما بصورت اتفاقی زن مایکل رو با ماشین زیر بگیرید هر دو کاراکتر دیالوگهایی رو بازگو میکنند و بعد از مدتی صورتحساب بستری شدن زن مایکل در بیمارستان برای شما فرستاده میشه . !

17 . اگه از اجراهای خیابانی عکس بگیرید بدون دادن انعام از دسستون عصبانی میشن.

18 . گاهی اوقات اجرا کننده های خیابانی باهاتون تماس میگیرن و شروع میکنن به صحبت کردن .

19 . اگه شما کاراکترهای دیگه رو بی منظور به محلی بفرستین بعد از مدتی عکس العملهایی مثله عصبانیت یا گیج شدن از طرفشون براتون فرستاده میشه .

20 . کوه نوردها در بالای کوه ها با گوشیشهاشون از منظره های زیبا عکس میگیرن .

21 . زن مایکل رو میتونید تو سایت تقلبی زمان بازیها پیدا کنید.

22 . نشانه گر ماوس در سایت های in game در بازی یک دست با انگشت وسط است . !

23 . قبل از خریدن لباس برای مرحله lifeinvader mission اگه به فروشگاه برگردین clerk ازتون میپرسه که صحبت بکجا رسید.

24 . بعد از مرخص شدن از بیمارستان کاراکترها هنوز اثرات بریدگی و کوفتکی در بدنشون دارند.

25 . ماشین delittante در ابتدا بی صروصدا حرکت میکنه تا زمانیکه سرعت بگیره و بعد موتور شروع به غرش میکنه .

26 . اگه یه ماشین اسپرت پر سرعت داشته باشید و پشت چراغ قرمز کنار یه ماشین اسپرت دیگه ترمز بزنید و با نگه داشتن دکمه a و rt در xbox یا x و r2 در پلی استیشن دور موتور ماشین رو بالا ببرید بعد از سبز شدن چراغ مسابقه بین شما و ماشین اسپرت شروع میشه.

27 . سوزاندن لاستیک یا هر حرکت قابل توجهی باعث میشه تا npc ها گوشی هارو دربیارن و شروع کنن به فیلم برداری از شما . !

28 .با ضربه زدن به ماشین ها میتونین فرو رفتگی توشون ایجاد کنید .

29 . زمانیکه بارون میاد npc ها رو سرشون رو می پوشونن یا به یه محل با پوشش می رن.

30 . وقتی وارد تونل میشید سیگنال gps از بین میره.

31. اگه دنبال یه زن راه بیفتید بعد یه مدت کمی نگران میشه و سریعتر راه میره .

32 . در روند بازی پیام های کاراکتر ها بسته به محل و کاری که انجام می دهند تغییر می کند .

32 . با ماشین رو یه جسد تیکاف بکشید تا اسپری خون راه بیفته . !

33. ماشینای قدیمی ترمزشون صدا میده و دیرتر روشن میشن .

34 . چهره ماه هر شب تغییر میکنه و بعد از یک هفته تغییر روشنایی ماه رو خواهید دید.

35 . زمانی که در حال رانندگی دید رانندگی رو جلو ببرید و بعد عقب ماشین رو نگاه می کنید کاراکتر از آینه های دید عقب پشت سر رو نگاه میکنه.

36 . شما میتونید تنظیمات گوشیتون رو طوری اعمال کنید که بجای زنگ ویبره بخوره .

37 . در صورت برخورد با ژنراتور های برق عکس العمل قابل پیش بینی و طبیعی صورت میگیره .

38 . وقتی چند کاراکتر با هم یک مرحله رو انجام میدن دیالوگهای ابتدای مرحله متفاوت خواهند بود بسته به کسی که مرحله رو شروع کرده .چند نوع جی تی ای داریم

39 . دنبال سگتون باشید جفت گیریشو خواهید دید . !!!

40 . اگه به پای یک پلیس تیر اندازی کنید همکارش اونو به یه محل امن منتقل میکنه .

41 . در صورت ترمز شدید کاراکتر بشدت به جلو پرت میشه.

42 . وقتی با یه وسیله پرواز میکنین پرنده ها ممکنه بهتون آسیب بزنن یا داخل موتور وسیله مکیده بشن.

43 . اگه با تروور یا فرانکلین ماشین مایکلو بردارین مایکل بهتون زنگ میزنه و کلی ناسزا میشنوین . !

44 . دی جی ها به شما صبح بخیر یا شب بخیر میگن بسته به زمانیکه دارین موزیک گوش میدین .

45 . هر چی بیشتر با ماشین رانندگی کنید کثیف تر میشه مخصوصا وقتی بیرون جاده باشی . Npc ها در مورد ماشین کثیفتون صحبت میکنن .

45 . در صورت رانندگی در کوه ها بعضی از سیگنال های رادیو رو از دست خواهید داد .

46 . خطوط برقی در باد نوسان دارند .

47 . اگه شانه سمت راست جاده رانندگی کنید سمت راست کنترلر لرزش خواهد داشت و اگه شانه سمت چپ رانندگی کنید سمت چپ کنترلر لرزش خواهد داشت

48 . ماشین ها بسته به مدل آپشن های مختلفی دارند .

49 . تو ساحل راه برید یک سگ رو می بینید کمی جلوتر یک خانوم رو می بینید که ازتون در مورد سگ گم شدش میپرسه.

50 . وقتی بارون میاد حوض ها و چاله های خیابانی کم کم پر میشوند .

51 . ریش و موهاتون رو از ته بزنید تا بعد یه مدت رویش موها رو ببینید .

52 . Ncp ها ماشین هاشون رو بصورت موازی پارک میکنند گاهی اوقات با هم به مشکل میخورن و کلی عقب جلو میکنن تا پارک کنن .

53 . سه کاراکتر بازی سه مدل تلفن دارن ios , android , windows phone

54 . در صورت مصرف مواد مخدر توسط فرانکلین احساسات درونیش بروز میکنه و دیالوگ هایی مثله من هیچ دوست واقعی ای ندارم رو بیان میکنه.

55 . اگه یک پنجره رو بشکنید و روی شیشه ها راه برید صدای خورد شدن شیشه ها رو خواهید شنید .

56 . وقتی کفشاتون خیس بشه صدای چلپ چلوپ رو خواهید شنید تا زمانیکه تمیزشون کنید .

57 . Npc ها تنیس بازی میکنند و بسته به نوع بازیشون دیالوگها هم تغییر میکنه .

58 . فرانکلین وقتی با سگش تو ماشینه قبل از پیاده شدن درو براش باز میکنه .

59 . در صورت تیر اندازی به باک مخزن ، خودرو ها منفجر می شوند .

60 . در هنگام سحر وسایل سنگین در ساحل vespucci یافت می شوند.

61 . شما میتونید دوربین رو به اول شخص تغییر بدید و محیط اطاف رو با زوم کردن بررسی کنید.

62 . اگه شب در هنگام رانندگی با یک خونه برخورد کنید چراغهای خونه روشن میشه و این یعنی صاحب خونه رو بیدار کردید . !

63 . اگه خواستید یک ف….. رو سوار کنید ولی یک ماشین پلیس هم نزدیکتون باشه سوار نمیشن .

64 . صفحات اینترنتی کاراکترها در طول بازی آپدیت میشن و کامنتهایی از دوستان و آشنایان دریافت میکنند در مورد اتفاقات داستان بازی. !

65 . شما میتونید با یک اتوبوس راهی تور بشید و محل های دیدنی شهر رو با توضیحات کامل ببینید .

66 . تروور یه خالکوبی از مایکل رو بدنش داره .

67 . شما میتونید تو بوته ها مخفی بشید تا پلیسا گمتون کنند .

68 . …… گاهی اوقات تماس هایی در مورد پرداخت اجاره بها و هزینه های مختلف دارند.

69 . اگه تو شب چراغ خاموش رانندگی کنید بقیه ماشین ها بهتون هشدار میدن .

70 . اگه با ماشین به یه حیوون زدید بسته به نوع حیوون دیالوگهایی رو میشنوید .

71 . اگه با یکی از خلافکارا تو منطقه ای مبارزه کنی بقیه خلافکارایه منطقه هم میزن سرت . !

72 . کاراکتر ها بعد از خواب کشش های صورت و بدن خواهند داشت .

73 . صداهای اطراف میتواند صداهای گنگ و مبهمی باشد بسته به محلی که صدا از آنجا تولید میشود . مانند صدای ماشین npc ها

74 . وقتی فرانکلین خونشو عوض میکنه ابتدا خونش خالیه بعد یه مدت وسایل تو خونه چیده میشه.

75 . ابتدای بازی چون در گذشته صورت میگیره گوشیه مایکل هم قدیمیه .

76 . اگه ماشین پلیسو از کار بندازید ولی پلیس زنده بمونه با تماس پلیس تعقیبو گریز ادامه خواهد داشت .

77 . مراحل میتونن اسکیپ بشن اگه چند بار پشت سر هم نتونین ردش کنید .

78 . در شب در ساحل آتیش هایی رو می بینید که افرادی دورش جمع شدن و بحث های مختلفی می کنند گاهی اوقات گیتار هم میزنن .

79 . شما می تونید با سه کاراکتر قرار بزارید و کارهای مختلفی با هم انجام بدید .

78 . باران در روند بازی گلف تاثیر خواهد گذاشت .

79 . دیدار با ….. استامینای شما را افزایش می دهد .

80 . اگه با یه نفر که عینک داره دعوا کنید عینکش از رو صورتش می افته .

81 . اگه مایکل با همسرش به مشکل بخوره و شروع کنه به خوردن م.ش.ر.و.ب دیالوگهاش عاقلانه تر میشه و نگاه عمیق تری به رابطه میکنه .

82 . اگه چندین بار یه مغازرو غارت کنید دفعات بعد فروشنده شما روشناسایی میکنه و به پلیس خبر میده .

83 . اگه در حال رانندگی با تلفن صحبت کنید بدلیل درگیر بودن دست دیگه نمیتونید چراغ های جلو رو تنظیم کنید .

84 . در درجات بالای درگیری با پلیس ، پلیس ها کمتر رو در رو درگیر میشن و بیشتر از نارنجک استفاده می کنن .

85 . هنگام عبور npc ها از چراغ راهنما اگه چراغ زرد بشه یا ترمز میزنن و برمیگردند یا سریعتر و با احتیاط حرکت میکنن .

85 . اگه با مایکل برید شنا و بعد با لباسهای خیس برید خونه آماندا باهاتون بحث میکنه و سرتون داد میزنه .

86 . اگه به خونه ی یکی از کاراکتر ها تیر اندازی کنید یک پیام با متن عصبانی ازش دریافت می کنید .

87 . اگه در تیر اندازی ها یک دشمن برای مدتی به شما تیر اندازی نکرد و از رادار شما محو شد نشانه عقب نشینی و تسلیم و مخفی شدن پشت کاور است .

88 . اگه یه نفر رو صندلی نشسته میتونید با یه ضربه صندلی رو از زیرش برداشته و زیرشو خالی کنید . !

89 . بسته به نوع و قیافه ماشین ها موزیک های مختلفی ازشون شنیده میشه.

90 . بعد از ظهر ها کارکنانی رو در حال حرس و مرتبط کردن گل و گیاه ها می بینید .

91 . اگه با ماشین زیاد تیکاف بکشید لاستیک ها از بین میرن .

92 . تمام موجودات بازی کاملا واقعی هستن و کوچکترین پرنده رو میتونید با تیر بزنید .

93 . سوار ترن بشید تا هیجان رو حس کنید . در حالت دوربین اول شخص .

94 . تم موبایلتون رو با رنگهای مختلف میتونید عوض کنید .

95 . مسابقات مقاومتی که شامل دویدن ، شنا کردن و دوچرخه سواری میشه رو میتونید از تلویزیون ببینید در حالیکه شما هم تو مسابقه شرکت کردین . (جالبی کار اینجاست که گیم پلی از تو تلویزیون ادامه پیدا میکنه)

96. عکس العمل npc ها زمانیکه روشون آپ میپاشید خیلی طبیعیه و دیالوگ ها بسته به موقعیت گفته میشن.

97 . بعضی از فروشنده ها اصلحه دارن و از خودشون و مغازشون دفاع میکنن .

98 .زیر آب موجوداتی هستن که در صورت نزدیک شدن بهتون آسیب میرسونن .

99 . عکس العمل حیوانات نسبت به اصلحه برقی خیلی طبیعی کار شده . ( بعد از افتادن دوباره بلند میشن )

100 . در صورت دزدین جت پلیس موشک سممتون شلیک میکنه . !

منبع: میهن گیم 

 

سلام به سیستم من میخوره؟؟
گرافیک 2
رم 4
cpu 2*2/5

داداش من آخرای بازی یه جایی گیر کردم که اصلا مرحله واسم نمیاد…🤔

سلام داش میتونم مطالب شمارو کپی کنم برای ساخت برنامه ایا اجازه میدهید؟؟

. دیدار با ….. استامینای شما را افزایش می دهد .

22 رو میدونستم

مورد هفتاد و نه چی بود جا خالی گزاشتی
Ncp ها چین ؟منظورت شهر ونده ی جورایی

مطلب عالی بود بازی نیست لامصب خودخود واقعیته

یکی از بهترین تجربه های گیمیری بود , یادش بخیر

ما که سیستممون نمیکشه

چند نوع جی تی ای داریم
چند نوع جی تی ای داریم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *