نحوه مصرف قرص ضد حساسیت سیتریزین

خواص دارویی و گیاهی

                                                 


 

ییی- ǎ 1 یی ی


 


–        

.

ی
.

ی ی ی
یی ǘی ی یی یی

ی یی
   юی
ی ی ی юی
یѡ ی یی ی ی ی юی ی
.
ی
ی
ی یюی ی ی ی ی ϐی

ی
یی .


– ی
ی Ԙ ی :


– ǘی
یی ی ی ی ی ی
ی یی
یی .

– ی ی
ی ی ی ی ی ی јی
ی ی یюی ( یی ی Ӂ ی
јیی) ی ϐی (ј
MAO
)


– یی
( ی) یی ی ی یی یی
ی : ѐی .

: ی ی
( ی
ی)
ی ی
Ԙ .


ی:



ϐی ی ʐی ی ی ϐی
ی .
 



Ϙ ی ی ی ی ی
ی ی ی .



ǐیی.

ی ی Ԙ یی ی ی :

ѐ
6
: 5
1 یی . 

2 6
:
5/2 5 یی . 


یی
ی ی ی

ѐ
6
: 5
یی . 


.



ی ی ی ی .



ǐ .


ی
.

 

ییی ی :


ی :

ی ی ی .
ی ی Ԙ ی:

ی ی
ی ( ی ):
ǘی یی
( ԡ ی )
ی
( ی )
ی (ی
ی )
ی  
ʁ
( ی ) ی ( Ґ ی ی )
.


ی:
ϐی Ԙی ϡ ی ی

ی ی .



.



ʡ 15
3

.



.


 

 

 سیتریزین هیدروکلراید Cetirizine Hydrochloride یا Cetirizine Hcl که با عمومی سیتریزین در بین مردم استفاده می شود، دارویی برای رفع علائم حساسیت است که در زمان مصرف آن رعایت برخی نکات ضروری است. در ادامه به اطلاعات مهمی در مورد داروی سیتریزین اشاره می کنیم.

تجاری دارو : Zyrtec عمومی یا ژنریک دارو : سیتریزین Cetirizineسیتریزین Cetirizine یک آنتی هیستامین است که برای رفع علائم حساسیتی مانند آبریزش چشم، آبریزش بینی، خارش چشم یا بینی، عطسه، کهیر و خارش استفاده می شود. این دارو از طریق مسدود کردن موادی که بدن به طور طبیعی در زمان بروز واکنش حساسیتی تولید می کند، تاثیر می گذارد.سیتریزین از کهیر پیشگیری نمی کند، همچنین نمی تواند از بروز واکنش های شدید حساسیتی پیشگیری کرده یا آنها را درمان کند (مانند آنافیلاکسی). بنابراین اگر پزشک برای درمان واکنش های حساسیتی اپی نفرین تجویز کرده، همیشه این دارو را همراه خود داشته باشید. از سیتریزین به جای اپی نفرین نمی توانید استفاده کنید.

اگر در حال مصرف بدون نسخه این دارو هستید، تمام اطلاعات دارویی را قبل از مصرف مطالعه کنید. اگر سوالی درباره دارو داشتید، از پزشک داروخانه بپرسید. اگر پزشک این دارو را تجویز کرده، درست طبق دستور پزشک آن را مصرف کنید که معمولا یک بار در روز استفاده می شود.اگر قرص جویدنی سیتریزین را مصرف می کنید، هر قرص را به طور کامل جویده و سپس ببلعید. اگر از قرص زود حل شونده سیتریزین استفاده می کنید، ابتدا اجازه دهید قرص به خوبی روی زبان تان حل شود و سپس آن را با آب یا بدون آب قورت دهید.اگر از شکل مایع این دارو مصرف می کنید، میزان دارو را به دقت اندازه بگیرید.میزان دارو متناسب با سن، شرایط بیماری و واکنش بدن نسبت به دارو تعیین می شود. میزان مصرف دارو را افزایش ندهید یا از حد توصیه شده از آن مصرف نکنید. اگر علائم حساسیت بهبود پیدا نمی کند، اگر کهیرهای بروز کرده 3 روز پس از درمان بهبود پیدا نکردند، یا اگر کهیرها از هفته طول کشیدند، به پزشک مراجعه کنید. اگر شرایط بیماری بدتر شد و یا اگر فکر می کنید دچار مشکل جدی شده اید (مانند واکنش های شدید حساسیتی مثل آنافیلاکسی) بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

برخی عوارض سیتریزین عبارتند از:

اگر هر یک از این عوارض ادامه پیدا کرده یا بدتر شدند، حتما به پزشک اطلاع دهید.اگر پزشک این دارو را تجویز کرده، به یاد داشته باشید که مزیت ها، خطرات و عوارض جانبی دارو را مورد بررسی قرار داده است. بسیاری از مصرف کنندگان این دارو هیچ عارضه جانبی مشاهده نمی کنند. در صورت مشاهده هر گونه عارضه جدی بلافاصله به پزشک مراجعه کنید، برخی عوارض جانبی جدی عبارتند از: مشکل در دفع ادرار و ضعف.بروز عارضه جانبی جدی در ارتباط با مصرف این دارو به ندرت اتفاق می افتد. به هرحال در صورت مشاهده هر یک از این علائم بلافاصله به پزشک مراجعه کنید: جوش های پوستی، خارش یا التهاب (به ویژه در صورت، زبان یا گلو)، خواب آلودگی شدید و مشکل تنفسی.موارد بیان شده لیست کامل عوارض جانبی داروی سیتریزین نیستند، در صورت مشاهده هر گونه عارضه ای که در لیست به آن اشاره ای نشده، حتما به پزشک مراجعه کنید.

اگر به سیتریزین یا هیدروکسی زین hydroxyzine  یا لووستریزین levocetirizine  حساسیت دارید و یا هر نوع حساسیت دیگری را به پزشک اطلاع دهید. داروی سیتریزین ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعال باشد که ممکن است باعث بروز واکنش های حساسیتی یا دیگر مشکلات شوند. برای جزئیات با پزشک مشورت کنید. قبل از شروع مصرف سیتریزین سوابق پزشکی خود را به اطلاع پزشک برسانید، به ویژه اگر هر یک از مشکلات زیر را داشته اید:

اگر در حال مصرف سیتریزین برای درمان کهیر هستید، در صورت مشاهده برخی علائم دیگر بلافاصله به پزشک مراجعه کنید که این علائم عبارتند از: کهیر با رنگ غیر طبیعی، کهیر که کبود یا تاول زده به نظر می رسد، کهیر بدون خارش.این دارو ممکن است باعث خواب آلودگی شود. الکل یا ماری جوانا باعث خواب آلودگی می شوند. بعد از مصرف این دارو کارهایی که نیاز به هوشیاری دارند مانند رانندگی یا استفاده از ماشین هایی که به هوشیاری زیادی نیاز دارند، انجام ندهید. در زمان مصرف این دارو از نوشیدن الکل اجتناب کنید. محصولات مایع ممکن است حاوی قند باشند. اگر مبتلا به دیابت هستید، دارو را با احتیاط مصرف کنید. در مورد مصرف این دارو با وجود این شرایط با پزشک مشورت کنید.

سیتریزین در دوران بارداری تنها در صورت نیاز باید مصرف شود. در مورد خطرات و مزیت های این دارو در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

این دارو وارد شیر مادر می شود. در مورد مصرف سیتریزین در دوران شیردهی با پزشک مشورت کنید.

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

All Rights Reserved – © 218 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

سیتریزین بهترین داروی ضد حساسیت

 

قرص ستیریزین موجب آسودگی سریع و طولانی مدت خارش،عطسه،ریزش اشک و آب بینی ناشی از آلرزی های فصلی و حساسیتهای متفرقه(گرده،خاک،حیوانات خاکی،کپک)می گردد.ستیریزین همچنین عکس العملهای حساسیتی پوستی از جمله کهیر را بر طرف میکند. 

ستیریزین دارای اثر طولانی مدت است.این قرص 24 ساعت آسودگی از آلرژیهای فصلی مانند حساسیت(تب یونجه)و آلرژیهای پرنیال(غیر فصلی/خانگی)به حیوانات خانگی و خاک و همچنین کهیر را موجب می گردد. 

ستیریزین به شما اجازه می دهد که نرمال عمل کنید. 

چه عاملی باعث حساسیت من شده است؟ 

علت آلرژی شما مربوط به عکس العمل بدنتان در مقابله با آلرژیهایی چون خاک،گردههای گل و گیاه،پرز و موی حیوانات و کپک می شود.بدن شما ماده ای به هیستامین در نواحی شناسایی آلرژنها ترشح می کند که موجب خارش،عطسه و آریزش اشک و آب بینی می شود.ستیریزین با مسدود کردن محل گیرنده ها(رسپتورها)از پیوند هیستامین ها بدان جلوگیری کرده و موجب رفع علایم حساسیت می شود. 

کارهای دیگری که برای رفع حساسیت می توانم انجام دهم چیست؟ 

1ـ برای جلوگیری از ورود گرده ها پنجره را ببندید از دستگاه تهویه مطبوع استفاده کنید 

2ـ مطلع بودن از فصلهای گرده افشانی و مقدار گرده ها در منطقه. 

3ـ بره ریزی فعالیت های خارج از خانه: در روزهای بادی و گرم در داخل خانه باشید.اکثر گیاهان در صبح گرده افشانی می کنند لذا دیرتر از منزل خارج شوید. 

4ـ دوری کردن از تولید کننده های گرده های زیاد مانند درخت غان،افرا،درخت تبریزی،بلوط و گردو. 

5ـ پرهیز از نگهداری حیوانات خانگی. 

6ـ پاکیزه نگهداشتن منزل از گرد و خاک و شستن ملحفه ها با آب داغ. 

7ـ دوری کردن از غذاها،داروها،حشرات و یا حتی رنگها و گیاهانی که موجب ایجاد خارش و راشهای پوستی مانند کهیر می شوند. 

دستور مصرف: 

بزرگسالان و کود کان بالای 12 سال:یک یا دو قرص 5 میلی گرمی یا یک عدد قرص 1 میلی گرمی هر 24 ساعت. 

بزرگسالان 65 سال و بالاتر:یک قرص 5 میلی گرمی یا نصف قرص1 میلی گرمی هر 24 ساعت.در صورت تردید با پزشک مشورت کنید. 

1ـاز دوز توصیه شده تجاوز نکنید. 

2ـمصرف طولانی مدت فقط با دستور پزشک انجام شود. 

احتیاطات: 

1ـاین محصول نباید مورد استفاده افراد حامله یا مادران شیرده و یا افرادی که اختلالات کلیوی و کبدی دارند قرار گیرد،مگر آنکه پزشک تجویز کند.در صورت رانندگی و کار با ماشین آلات خطرناک احتیاط شود. 

2ـدور از دسترس کودکان قرار دهید. 

3ـدر دمای اتاق15ـ3 درجه سانتی گراد نگهداری شود.از رطوبت حفظ گردد 

مونوگراف محصول با درخواست پزشک یا دارو ساز قابل دسترسی است.

 

السلام علی الحسین و اخیه

یکی از آنتی هیستامین ها و داروهای ضد حساسیت قرص سیتروزین می باشد که مصرف آن توسط خانم های باردار، شیرده و کودکان زیر دو سال اکیدا ممنوع شده است. در این مطلب اطلاعات دارویی این قرص و کپسول سیتریزین را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

سیتریزین علایم حساسیتی را کاهش می دهد. این دارو یک آنتی هیستامین برای رفع خستگی و کسلی می باشد، هر چند ممکن است در افراد کمی خواب آلودگی ایجاد نماید. قبل از استفاده از وسایل یا ماشین آلات و رانندگی کردن مطمئن شوید که واکنش های شما به این دارو طبیعی می باشد. در این مطلب اطلاعات جامع و کامل دارویی قرص سیتریزین را برای شما آورده ایم تا پایان مطلب همراه ما باشید.

سیتریزین هیدروکلرید ماده فعال قرص های سیتریزین می باشد. این دارو یک داروی ضد حساسیت می باشد. این دارو اغلب به افراد بزرگسال و کودکان بیش از شش سال تجویز می شود. در این مقاله کاربرد و عوارض احتمالی جانبی قرص سیتریزین را آورده ایم. قبل از مصرف هر گونه دارو بهتر است ابتدا با پزشک خود مشورت کرده و سپس از دستورات پزشک و برگه اطلاعات آن دارو پیروی کنید تا خطر عوارض جانبی برای شما کاهش یابد.

    

این دارو یک نوع آنتی هیستامین می باشد که برای حساسیت هایی مثل زکام و یا حساسیت های پوستی مور استفاده قرار می گیرد. قرص سیتریزین ممکن است توسط پزشک و یا دندانپزشک برای شما تجویز گردد و همچنین می توانید این دارو را بدون نسخه پزشک از داروخانه ها تهیه کنید. قرص و کپسول سیتریزین برای افراد بزرگسال و کودکان بیش از شش سال مناسب می باشد در حالیکه مایع خوراکی آن برای بچه های کوچکتر نیز در دسترس می باشد. این دارو برای کودکان زیر دو سال مناسب نمی باشد.

از قرص های سیتریزین استفاده نکنید اگر:

قبل از مصرف هر گونه دارو در دوران حاملگی و شیر دهی حتما با پزشک خود مشورت کنید. همانند دیگر داروها از مصرف این قرص در دوران حاملگی باید خودداری شود. استفاده تصادفی این دارو توسط زن حامله هیچ گونه تاثیر مضری برای چنین ندارد. با این وجود مصرف این دارو باید قطع گردد. در طول دوران شیردهی نباید از این قرص استفاده کنید زیرا ماده سیتریزین وارد جریان شیر مادر می شود.

قبل از شروع درمان، بروشور اطلاعات دارویی قرص که توسط شرکت دارویی متشر شده است را بخوانید. بروشور شرکت دارویی در مورد سیتریزین اطلاعات بیشتری به شما می دهد و لیستی از عوارض جانبی این دارو را به شما خواهد داد. دوزهای معمول ستیریزن به صورت زیر می باشد:

عوارض جانبی اغلب پس از اینکه بدن به مصرف داروی جدید عادت کرد بهبود می یابد، اما اگر هر یک از علایم عوارض قرص سیتریزین که در ادامه عنوان شده است ادامه یافت یا برای شما مشکلاتی ایجاد کرد بهتر است پزشک و یا متخصص خود را در جریان قرار دهید.

اگر هر یک از علایم دیگر که احساس می کنید در اثر مصرف این قرص ایجاد شده است را تجربه کردید با پزشک و متخصص خود مشورت کنید.

این مطلب صرفا جهت افزایش اطلاعات شما در رابطه با این دارو جمع آوری و ترجمه شده است. قبل از مصرف هر گونه دارو حتما با پزشک و متخصص خود مشورت نمایید و از دستورات او پیروی کنید. در صورت تمایل کسب اطلاعات در رابطه با دیگر دارو ها می توانید به بخش اطلاعات دارویی مراجعه کنید.

منبع : آرگا


اگر می خواهید عمل زیبایی انجام دهید، بخوانید!



چیانگ مای ، مقصد تاریخی محبوب تایلند


برای انجام جراحی زیبایی به کدام دکترها اعتماد کنیم؟



تصویری بسیار از از جنگل شهری چین


برای پاکسازی پوست چرب از این روش های مطمئن استفاده کنید



هیچوقت این جملات را به زبان نیاورید!

نشانی شما منتشر نخواهد شد.


دکتر ابوالفضل زارعی، جراح پلاستیک و زیبایی بینی، صورت، پلک





1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *