مضرات مصرف سیر در بارداری


1. مصرف سیر توسط مادر باردار به رشد جنین کمک قابل‌توجهی می‌کند

مطالعات نشان داده‌اند مادرانی که در دوران بارداری سیر را در رژیم غذایی خود داشته‌اند وزن گیری بهتری داشته و نوزادان متولدشده نیز از نظر سلامت در سطح بالاتری بوده‌اند. خب قطعاً تحمل بوی بد سیر ارزش سلامتی نوزادتان را دارد!

2.سیر و تقویت سیستم ایمنی

در ماه‌های سرد سال که بدن ما در خطر بیشتری برای سرماخوردگی و ابتلا به عفونت‌ها است، سیر یک غذای عالی برای تقویت سیستم ایمنی است که در مقابل سرماخوردگی، آبریزش بینی، سرفه و عطسه به پا می‌خیزد. یکی از روش‌های سنتی درمان سرماخوردگی هم مصرف سیر مخلوط شده با عسل در روزهای اول بیماری بوده است. این را هم یک بار امتحان کنید! شاید برای شما هم قابل‌قبول‌تر از آمپول‌ها و تزریقات بود!


3. سیر و درمان پرکاری تیروئید

مضرات مصرف سیر در بارداری

سیر حاوی مقادیر بالایی از ید است. ماده معدنی که کمبود آن از مهم‌ترین علت‌های ابتلا به پرکاری تیروئید است. مصرف سیر توسط بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید تأثیر واقعاً خوبی در روند درمان آن‌ها ایجاد کرده است.
سیر با دارا بودن مقادیر بالای آلیسین می‌تواند به ریزش موی شما پایان دهد.
آلیسین ترکیب سولفورداری است که در پیاز هم وجود داشته و نقش بسیار مهمی در درمان ریزش مو بر عهده دارد.


4. سیر هم ویتامین C دارد

خیلی از افراد وقتی حرف از ویتامین c می‌شود فقط و فقط به پرتقال و نارنگی فکر می‌کنند. درست است که مرکبات از منابع خوب ویتامین C هستند اما از دیگر منابع بسیار غنی این ویتامین می‌توان گوجه‌فرنگی، کلم بروکلی، فلفل سبز و قرمز و نیز سیر اشاره کرد. به همین خاطر است که مصرف سیر را به مبتلایان به بیماری اسکروی توصیه می‌کنند. اسکروی بیماری ناشی از کمبود ویتامین C است و افراد سیگاری معمولاً در بیش‌ترین خطر برای ابتلا به آن قرار دارند.


5. کاهش بیماری‌های قلبی عروقی با خوردن سیر

کلسترول بد یا همان LDL هیچ‌وقت راه دوستی با سیر را پیدا نمی‌کند. چون راهی وجود ندارد! سیر دشمن خط اول کلسترول و پلاک‌های چربی داخل عروق است. همان طور که می‌دانید این پلاک‌ها با تنگ گردن و سفت کردن دیواره عروق باعث کاهش جریان خون به بافت‌ها، افزایش فشارخون و در موارد در نهایت منجر به سکته خواهند شد. به همین خاطر است که پزشکان مصرف سیر را به مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی و نیز برای پیشگیری از این بیماری‌ها توصیه می‌کنند.

6. سلامت پوست و مو با سیر

سیر با دارا بودن مقادیر بالای آلیسین می‌تواند به ریزش موی شما پایان دهد. آلیسین ترکیب سولفورداری است که در پیاز هم وجود داشته و نقش بسیار مهمی در درمان ریزش مو بر عهده دارد. مصرف سیر برای این منظور هم به طور خوراکی است و هم به صورت موضعی. از طرف دیگر محتوای بالای آنتی‌اکسیدان‌ها در سیر آن را به ترکیبی ضد آکنه تبدیل کرده است. خیلی از محصولات آرایشی بهداشتی و درمانی موجود در داروخانه‌ها نیز حاوی عصاره‌ی سیرند؛ اما مصرف خوراکی آن نیز این تأثیرات بر پوست و مو را ایجاد خواهد کرد.

7.نقش سیر در درمان سرماخوردگی و تبخال

محتوای بالای آنتی‌اکسیدان‌ها در سیر آن را به یک تقویت‌کننده سیستم ایمنی تبدیل کرده است. این تأثیرات تنها با خوردن روزانه 2 تا 3 حبه سیر ایجاد خواهد شد. خیلی از افراد برای این منظور سیر را به صورت پودر سیر، چای جوشانده سیر و مخلوط سیر و عسل یا سیر و زنجبیل برای بهتر کردن مزه آن استفاده می‌کنند. از طرفی یکی از درمان‌های خانگی تبخال چکاندن آب سیر بر روی تبخال است. این تأثیر سیر به دلیل ترکیبات ضدالتهابی است که به میزان بالا در سیر وجود دارد و باعث کاهش درد و ورم می‌شود. خیلی از مطالعات نیز نظر بر آن دارند که مکمل یاری سیر نقش موثری در تسریع بهبود زخم‌ها بعد از جراحی‌ها داشته است.

8. تأثیر سیر بر فشارخون و لخته خون

آنژیوتانسین 2 پروتئینی است که به انقباض عروق خونی بدن کمک می‌کند تا در صورت لزوم، فشارخون افزایش یابد؛ اما آلیسین که ترکیب موجود در سیر است با ایجاد ممانعت از فعالیت آنژیوتانسین 2 باعث کاهش فشارخون می‌شود. از طرفی ترکیبات پلی‌سولفیدی موجود در سیر در بدن به گازهایی به هیدروژن سولفید تبدیل می‌شوند که توسط گلبول‌های قرمز بدن حمل می‌شوند. این گازها توسط گردش خون در گلبول‌های قرمز در سراسر بدن به گردش درآمده و باعث بهبود کنترل فشارخون خواهند شد. تأثیرات ضدلخته سیر نیز بر هیچ‌کس پوشیده نیست؛ اما لازم است بدانید که اگر در مصرف سیر نیز افراط شود، مانند سایر ترکیباتی که مانع ایجاد لخته در عروق می‌شوند، منجر به خونریزی خواهد شد. به همین خاطر بعد از اعمال جراحی لازم است در مصرف آن دقت شود.

9. تأثیرات ضدباکتریایی و ضدویروسی سیر

یکی از شناخته‌شده‌ترین ویژگی‌های سیر ویژگی ضدمیکروبی آن است. سیر به درمان عفونت‌های باکتریایی، ویروسی، قارچی و سایر عفونت‌ها کمک قابل‌توجهی می‌کند. این ویژگی سیر به قدری قوی و قابل‌توجه است که از زمان‌های قدیم از آن به عنوان کشنده میکروب‌ها مخصوصاً باکتری اشرشیاکولی و سالمونلا اینتیرتیدیس و در نگهداری غذاها استفاده می‌کردند.

1. سیر کنترل وزن را هم راحت‌تر می‌کند

یک مطالعه جامع که بر روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد نشان داد که مصرف سیر باعث کاهش وزن و کاهش تجمع چربی در بدن موش‌ها می‌شود. همان‌طور که می‌دانید چاقی نیز یک وضعیت التهابی مزمن خفیف است. بر اساس مطالعات اخیر که بر روی نمونه‌های انسانی انجام‌ شده است، سیر تجمع چربی در بدن را کنترل می‌کند. تبدیل سلول‌های پیش چربی به سلول‌های چربی طی یک سری واکنش‌های التهابی انجام می‌گیرد؛ بنابراین کنترل این التهاب مانع تبدیل سلول‌های پیش چربی به سلول‌های چربی شده و کنترل وزن صورت می‌گیرد؛ و این همان کاری است که سیر در بدن انجام می‌دهد.


عوارض جانبی سیر در بارداری

در حالی که سیر یک گیاه مفید به حساب می‌آید گاهی اوقات مصرف آن می‌تواند واکنش‌های منفی به دنبال داشته باشد.

• خورن سیر تازه آن هم به مقدار زیاد می‌تواند احتمال خونریزی را افزایش دهد بنابراین اگر هر نوع لکه بینی یا خونریزی واژینال داشتید باید با پزشک مشورت کنید.
• در برخی موارد سیر می‌تواند ناراحتی معده و مسائل گوارشی ایجاد کند. بنابراین اگر سابقه بیماری‌های گوارشی داشته‌اید قبل از مصرف حتما از پزشک سوال کنید.
• سیر می‌تواند فشار خون را پایین بیاورد بنابراین اگر به طور کلی فشار خونتان پایین است بهتر است از خوردن آن خودداری کنید.
• سیر خواص رقیق‌کننده خون دارد و این به آن معناست که انعقاد خون را به خصوص در عمل جراحی دشوار می‌کند. بنابراین نزدیک زایمان و حتی بعد از زایمان که دچار قاعدگی میشوید بهتر است از این گیاه پرخاصیت چشم پوشی کنید.

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید


لطفاً روی بخش مورد نظر کلیک کنید

 دنیای زنانه، آشپزی، نوزاد و کودک، ناباروری، بارداری، زایمان، تغذیه و پرسش و پاسخ 

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج و لينک سايت مجاز است.

گیاه پرخاصیت سیر ارزش غذایی بالایی دارد. این گیاه برای مواردی چون جلوگیری از ریزش مو، کاهش کلسترول بدن، پیشگیری از سرطان، حفاظت بدن در برابر سرماخوردگی و سایر موارد مفید می باشد. اما توصیه ما در این مقاله کاهش مصرف سیر در بارداری است.

دوران بارداری از دوران هایی است که به مراقبت زیادی به خصوص در زمینه رژیم غذایی احتیاج دارد. در این دوره مادران باید حتی الامکان از خوردن مواد غذایی کم ارزش پرهیز کنند. اما سیر که یک گیاه پر ارزش است چرا باید در مصرف آن احتیاط کرد. در ادامه از خواص مفید و هم چنین عوارض مصرف سیر در بارداری برایتان خواهیم گفت. با ما همراه باشید.

مصرف کم سیر در بارداری ایجاد مشکل نمی کند اما زیاده روی در مصرف آن بدون شک بارداری را با مشکلاتی از قبیل خونریزی و مشکلات مربوط به معده روبرو خواهد کرد. مصرف سیر برای افرادی که فشار خون پایینی دارند توصیه نمی شود چرا که این گیاه فشار خون را پایین می آورد و این مساله ممکن است برای مادران باردار خطرساز باشد. بوی سیر برای بعضی از افراد به شدت آزار دهنده است و از این رو از خوردن سیر اجتناب می کنند، اینگونه افراد باید روش های مختلف برای رفع بوی سیر را امتحان نمایند و سپس بدون هیچگونه واهمه ایی اقدام به استفاده از سیر نمایند.مضرات مصرف سیر در بارداری

مواردی که در ادامه ملاحظه می فرمایید بخشی از خواص سیر می باشد که اطلاع از آنها مطمئنا شما را ترغیب به استفاده از این خوردنی پر خاصیت می کند.

سیر با همه خاصیت و فوایدی که دارد، دارای مضراتی نیز برای زنان باردار می باشد، البته سیر از جمله خوراکی ها و غذاهای ممنوعه در بارداری محسوب نمی گردد، با این حال باید در مصرف آن احتیاط لازم را داشت. در ادامه با مضرات استفاده از سیر در بارداری آشنا خواهید شد.

همانطور که مشاهده نمودید مصرف سیر در بارداری در کنار فوایدی که دارد، متاسفانه دارای مضراتی نیز می باشد، از این رو بهتر است در مصرف آن احتیاط لازم را داشته باشید. شما مادران باردار که به سلامت خود و جنین اهمیت می دهید، می توانید با مراجعه به بخش کودک و والدین مجله آرگا از دیگر مطالب منتشر شده در رابطه با باید و نباید های دوران بارداری مطلع شده و با کسب آگاهی لازم از بروز هرگونه مشکلی در این دوران جلوگیری کنید.

منبع : آرگا



با بهترین مراکز خرید پاتایا آشنا شوید


یک ایده شیک، انتخاب شاه گیوه پاشنه بلند با زیره و‌ پاشنه چرم


غار نیاح مالزی شاهدی برای زندگی 4 هزار ساله انسان ها!



قبل از خانه تکانی و نظافت عید نوروز بخوانید



با انواع رنگ موی عید نوروز 98 آشنا شوید



چطور عسل طبیعی با کیفیت بخریم؟

نشانی شما منتشر نخواهد شد.




خانه

موبایل

 سبک زندگی و رژیم غذایی شما در طول دوران بارداری می‌توانند روي سلامت نوزاد شما تاثير بگذارند و به تناسب‌اندام شما پس از زایمان کمک کنند. در این مطلب درباره مواد غذایی که برای مادر شدن مناسب هستند، اطلاعات کسب می‌کنید. شاید بعضي از این مواد غذایی شما را متعجب کنند. ما برای شما در این رژیم غذایی صبحانه ناهار و شام را پوشش داده‌ایم!براي مغز كودكماهی سالمون یا قزل‌آلااین ماده غذایی بهترین منبع DHA ، اسید چرب مفید و امگا3 است که به رشد مغزی کودک و سیستم عصبی او کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد اگر در طول دوران حاملگی زیاد ماهی بخورید، می‌توانید قدرت مغزی نوزادتان را افزایش دهید. با این که میزان جیوه سمي موجود در ماهی سالمون بسیار ناچیز و کم است، مصرف مقدار کم آن به طور روزانه می‌تواند تبدیل به خطر شود، بنابراین حداکثر میزان مصرف آن در هفته به صورت پخته حدود 4 گرم یا 12 اونس است. يعني يك يا دو بار در هفته.براي آنكه بچه لب شكري نشودمارچوبهاين گياه سرشار از آهن است؛ آهن تنها در جگر گاو، غلات غنی شده به مقدار فراوانی موجود است. این گیاه نیزه‌ای از نقص‌های مادرزادی مثل شکاف در ستون فقرات جلوگیری می‌کند. در ضمن، این گیاه سبزرنگ یکی از خوشمزه‌ترین گیاهان فصل بهار است.نيمرو به خاطر فرزندتانتخم‌مرغمقدار ذخیره کولین، نوعی از ویتامین B که رشد مغزی و ذهنی جنین را افزایش می‌دهد، در طول دوران بارداری کاهش پیدا می‌کند. از این‌رو دریافت مقدار کافی از این ماده بسیار حائز اهمیت است. خوشبختانه نيمرو یکی از دسترس‌ترين مواد خوراکی است که بسیار آسان آماده می‌شود و نیز مهم‌ترین منبع کولین است. تخم‌مرغ را کامل استفاده کنید نه اینکه فقط سفیده آن را بپزید که تنها 4 گرم پروتئین دارد زیرا کولین در زرده تخم‌مرغ قرار دارد. همچنین آن را به صورت متعادل مصرف کنید. برای نمونه، روزی یک عدد تخم‌مرغ آبپز یا املتی که با 3عدد سفیده و یک عدد زرده درست شده بخورید.براي هيكلي شدن فرزندتانماستاین محصول لبنی خامه‌ای، منبعی عالی از زینک، ماده معدنی مفید برای رشد و ترمیم بافت‌هاست. زینک به ساخت بلوک‌های دیاگرام ژنتیکی که DNA دارد، کمک می‌کند. ماست غنی از کلسیم است که به رشد استخوان‌های جنین و استحکام او کمک ‌مي‌كند. همچنین حاوی باکتری‌های پروبیوتیک خوب برای تسریع عمل هضم و افزایش ایمنی است. حتما به موارد ذکر شده روی برچسب آن که بیانگر «کشت زنده میکروب فعال» برای فواید است، توجه کنید.مضرات مصرف سیر در بارداری

  براي آنكه عفونت بدن‌تان را نگيردمرکباتاگر در زمان بارداری سرما خوردید یا دچار آنفلوآنزا شدید، پنج‌برابر در معرض عوارض جدی‌ای چون سينه پهلو و ذات‌الریه یا برونشیت قرار می‌گیرید. مرکبات منبعی ایده‌آل از ویتامین C هستند که ایمنی بدن را افزایش می‌دهند و مانع از گسترش بیماری  ميشوند.پايه اوليه رشد کودک شماپنيرپروتئین پایه‌گذار رشد نوزاد است و سلول‌های شما را همینطور که بدنتان درحال تغییر است، بازسازی مي‌كند. در طول دوران بارداري، پروتئین مصرفی روزانه شما باید از 46 گرم به 71 گرم برسد. پنیر سفید منبع عالی و سریع این ماده غذایی است و مقداری کلسیم اضافی نیز دارد.براي فشارخون‌تانسیربا اینکه این ماده غذایی دهان را بدبو می‌کند اما ارزش غذایی بالا و فواید بسیاری دارد. سیر خطر ابتلا به بيماري پره اکلامپسیا (بیماری جدی که با  فشارخون بالا در دوران بارداری شناخته می‌شود) را از بین می‌برد. حدود یک چهارم از خانم‌هایی که در دوران بارداری فشارخون دارند، دچار پره اکلامپسیا می‌شوند و آنهایی که این بیماری را از قبل داشته‌اند، بیش از دوبرابر در آینده استعداد ابتلا به بیماری‌های قلبی را دارند.براي اينكه آلرژي نگيردباداماین ماده غذایی گرانبها پر از منیزیم، دارای ویتامین E و همچنین حاوی میزان مناسبی از پروتئین است. پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که نوزادان مادرانی که در طول بارداری با رژیم غذایی مدیترانه‌ای تغذیه کرده‌اند، که دارای مغزها و آجیل‌هاست، ریسک کمتری در ابتلا به بیماری آسم و آلرژی‌ها دارند.این توصيه‌ها را جدي بگيريداکنون که این غذاهای عالی را شناختید آنها را به رژیم غذایی خود بیفزایید اما برای به‌کار‌گیری یک بره غذایی سالم، پیش از آن نیاز به کمی فکر کردن خواهید داشت. از این نکات استفاده کنید تا مطمئن شوید این مواد غذایی که دارای ارزش غذایی فراوان و در ضمن متعادل شده هستند، به نوزاد شما می‌رسند. به هر وعده غذایی مانند یک پازل فکر کنید. این پازل کامل نمی‌شود مگر اینکه حاوی موادی چون غلات سبوس‌دار، پروتئین بدون چربی و چربی‌های سالم باشد. حتی خوراکی‌های میان وعده در زمانی که شما کمبود وقت دارید می‌توانند جای غذای اصلی را بگیرند. مانند یک نان کوچک سبوس‌دار همراه با هوموس، هویج‌های کوچک، پنیرسفید بدون چربی مخلوط شده با آناناس یا پنیر رشته‌ای با یک مشت کراکر سبوس‌دار، یک عدد سیب و یک مشت بادام.وعده‌های غذایی خود را با خوراکی‌های ساده پر کنید.گزینه‌های بسیار خوب عبارتند از کنسرو تن ماهی، کنسرو لوبیای کم سدیم، میوه‌ها و سبزیجات یخ‌زده بدون مواد افزودنی، برنج قهوه‌ای و جوی دو سر زودپز، ترتیلای ذرت کامل، ماست بدون چربی، پنیر سفید، آجیل‌ها و روغن زیتون مخصوص سالاد. در طول دوران بارداری، حجم خون شما تا حدود 5 درصد می‌شود و کلیه‌های شما به اندازه کافی کار نمی‌کنند. ضعف کلیه‌ها از بین بردن آب اضافی را برای بدن مشکل می‌سازد، تا جایی که به صورت غیرقابل اجتنابی منجر به پف کردن و ورم پاها می‌شود. اما نوشیدن آب کافی می‌تواند به شما کمک کند تا ماندن آب در بدن، رساندن رطوبت و جلوگیری از یبوست برطرف شود. با نوشیدن 3/2 لیتر یا حدود 1 فنجان آب در روز می‌توانید برخی مشکلات ایجاد شده را از بین ببرید.به محض اینکه از خواب بیدار شدید و با هر وعده غذایی خود یک لیوان آب بنوشید.

منبع:مجله زندگی ایده آل


بارداری و زایمان راحت با

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *