مضرات استفاده از اب جوشیده


عمومی


عمومی


عمومی


عمومی


عمومی

مضرات استفاده از اب جوشیده


عمومی


عمومی


عمومی


اجتماعی


دانش


عمومی


عمومی


عمومی


عمومی


عمومی


عمومی


عمومی


عمومی


اجتماعی


دانش

بهداشت و پزشکی

August 16, 215
iranerbild

تا جایی که می شود باید از خوردن چای و نوشیدنی داغ و گرم شده پرهیز کرد. مهمترین علت آن افزایش بسیار زیاد سنگ کلیه در کشور است و مهمترین علت سنگ کلیه خوردن چای و آب داغ هست. نمک کلسیم با جوشیدن در آب رسوب می کند و ایجاد سنگ کلیه و مثانه می‌کند البته سنگ کیسه صفرا به خاطر خوردن چربی هست.

نیترات یک ماده سمی دیگر درون آب جوشیده است، زمانی که این ماده موجود در آب درمعرض حرارت بالا قرار می‌گیرد ترکیبات نیترات به نیتروزامین تبدیل می‌گردد این ماده به شدت سرطان زا است.

فواید»
(به روایت حکیم خیراندیش)
در عین حال در طب سنتی از آب جوش برای درمان سرطان، پسوریازیس منتشر،  پمفیگوس و افسردگی هم استفاده می شود بشرطی که بلافاصله بعد خوردن بدوند و عرق کنند اما چون هر روز دویدن ضعف عمومی می آورد بهتر است یک هفته در میان باشد یعی یک هفته رژیم معمولی ترجیحا خامخواری باشد یا سوپ ساده گندم شبانگاه با روغن زیتون. (مورد آخر برای جوانتر شدن تا هفت سال اثر دارد چروکیدگی پوست را با حذف سودا از بین می برد)
برای همه از 4 تا 6 لیوان اب جوش در روز اما بلغمی ها باید شربت عسل ناشتا و شبانگاه همراه با 3/4 دانه بادام در شب هم بخورند

آرسنیک ماده سمی دیگر درون آب می‌باشد که مصرف طولانی مدت آب‌های دوباره جوشیده باعث بروز مشکلات جدی برای بدن چون سرطان، بیماری‌های قلبی، مشکلات عصبی، کلیوی و حتی ناباروری می‌شود. دقیقا به همین علت گفته می شود برنج خطرناک است چون سی برابر حد مجاز آرسنیک دارد.

فلوراید بالا در آب جوش نیز نیز باعث ایجاد مشکلات عصبی می‌شود که این اتفاق در کودکان منجر به تاخیر در رشد دستگاه عصبی مرکزی می‌گردد. غذاهای پختنی و آب جوش خیلی کمتر باید خورده شود. کتری را از آب یک بار جوشیده خالی کنید و دوباره آب بریزید و بجوشانید. برای مصرف بهینه آب بهتر است هر بار آب باندازه نیاز در کتری و سماور آب ریخته شود.
آرشاویر دراونسیان پدر جنبش خامخواری جهان بر این باور بود هر گونه تماس خوراکی ها با آتش و حرارت موجب تولید ماده های سمی خطرناک در آنها می شود.


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Required fields are marked *

Post comment


CAPTCHA Code *

یک لیوان آب سالم لطفا

در این گرمای تابستان برای نوشیدن یک لیوان آب
خنک و سالم باید چکار کنیم ؟ به بطری ها اطمینان کنیم یا به آب لوله کشی ؟

مجله خبری لحظه نما:هیچ نوشیدنی جای آب را نمی گیرد زیرا همه
نوشیدنی ها باز هم باعث تشنگی می شوند اما برای اینکه عطش مان فروکش کند باید آب
سالم بنوشیم. این آب ، چه ویژگی هایی دارد؟ می توان به سلامت آب داخل بطری های آب
یا همین آب لوله کشی شهری مطمئن بود؟ برای تصفیه آب و سلامت آن باید چکار کرد؟ آب
سالم یک تعریف مشخص دارد. این آب ، آبی است که باید عاری از هر گونه عامل میکروبی
و شیمیایی باشد. این آب باید کاملا شفاف بوده و هیچ رنگ خاصی نداشته باشد. بوی آن
باید معمولی باشد و بوی کلر یا هر ماده ی افزودنی دیگری ندهد. این ویژگی ها باید
در هر نوع آبی دیده شود ، در غیر این صورت نباید آن را مصرف کرد ؛ البته آب گازدار
و طمع دار از این قاعده مستثناست.

آب لوله کشی شهری ، گزینه ی نخست است ؟

برای همه کشور ها این گزینه صادق نیست و همیشه
آب لوله کشی شهری در اولویت مصرف نیست. دلیل آن نیز مسیر انتقال این آب به منازل
است. اضافه کردن کلر به آب لوله کشی شهری یکی از اصلی ترین دلایل آسیب به آن است.
علاوه بر اینکه در مسیر نیز ممکن است آب به انواع آلودگی ها مانند آلومینیوم و سرب
آلوده شود اما این مشکل توسط افراد قابل تشخیص نیست. با این حال ، راه کار دارد ؛
اگر میزان بارندگی کاهش یافته ، بیماری خاصی در شهر شایع شده یا وضعیت خاصی مانند
وزش باد و گرد و خاک یا توفان های خاصی اتفاق بیفتند ، نوشیدن آب شهری توصیه نمی
شود. در این شرایط باید به جای آب شهری ، از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده
کرد.

مضرات استفاده از اب جوشیده

فیلتر کار ساز نیست

مجله خبری لحظه نما:یکی از راهکار های رفع آلودگی آب استفاده از
فیلتر های خانگی است اما این فیلتر ها تا حدی قادر به تصفیه آب هستند زیرا نمی
توانند عوامل باکتریایی و ویروسی را از بین برده و آب را از این نظر تصفیه کنند.
بعضی از انواع فیلتر ها می توانند سرب موجود در آب را جذب کنند اما باز هم در جذب
باکتری ها و ویروس ها موفق نیستند. بنابراین در صورتی که هرگونه خبری درباره ی
آلودگی هوا یا آب شنیدید ، مصرف آب لوله کشی شهری را متوقف کنید.

آب جوشیده سالم است ؟

به چند دلیل استفاده از آب جوشیده تأیید نمی شود
:

– رسوب خطرناک است : پس از جوشیدن آب اگرچه بعضی
از باکتری ها و ویروس های آن کشته می شوند اما با رسوب آن چکار خواهید کرد ؟ در
اثر جوشیدن آب دوز املاح فلزی آن افزایش می یابد بنابراین آب سالم نیست.

– ته نشین می شود : به ته
کتری تان خوب نگاه کنید یک لایه رسوب ته آن می بینید. این ناشی از جوشیدن آب و ته
نشین شدن بعضی ترکیب های موجود در آن است. تجمع این رسوب ها و مخلوط شدن بخشی از
آنها با آبی که از کتری داخل بطری می ریزیدباعث رسوب این مواد در کلیه شده و زمینه
ساز ابتلا به سنگ کلیه است. در افراد مبتلا به سنگ کلیه با نوشیدن آب جوشیده این
مشکل عود می کند.

بطری ها مناسب است ؟

هرچه رنگ بطری آب تیره تر باشد ، بهتر است زیرا
این نوع آب حاوی املاح است و قرار گرفتم آن ها در مقابل نور آفتاب یا به طور کلی
تغییرات دمایی باعث آسیب به ساختار آب شده و حتی باعث تجزیه آن می شود بنابراین
اگر آب بطری مصرف می کنید ، حتما انواعی را انتخاب کنید که بدنه بطری تیره تر بوده
یا پوششی به عنوان محافظ روی آن باشد. اگر آب بطری می خرید به این نکته ها هم دقت
کنید :

– دور از نور : دقت کنید که بطری های آب
در سوپر مارکت یا منازل کجا نگهداری می شودند. به هیچ وجه بطری هایی را که بیرون
از یخچال نگهداری شده یا جلوی نور آفتاب ردیف شده ، خریداری نکنید. بعد از خریدن
آب در خانه هم بطری ها را دور از نور خورشید نگهداری کنید. بهترین مکان بهار خواب
خانه یا انباری است که نوری در آنجا وجود ندارد.

– دمای مناسب :
بهترین دمای نگهداری برای بطری های آب ، دمای 15 تا 2 درجه سانتی گراد است زیرا
دمای بالا باعث آسیب به ساختار آب می شود.

حرارت نبیند

بطری های آب پلاستیکی هستند. بنابرابن به هیچ
وجه نباید حرارت ببینند ؛ چرا ؟

– سرما : دمای منفی فریزر باعث مهاجرت
مواد از بطری به داخل آب می شود. این مسئله زمینه ساز ابتلا به سرطان دستگاه گوارش
است.

– گرما : حرارت
شدید ناشی از ریختن آب داغ داخل بطری دقیقا همان اتفاق مهاجرت را ایجاد می کند. در
این شرایط نیز ترکیبات پلاستیکی داخل بطری به داخل آب مهاجرت کرده و آن را آلوده
می کنند.

بنابراین پس از استفاده از بطری حتما
آن را دور ریخته و دیگر از آن استفاده نکنید زیرا این بطری ها یک بار مصرف
هستند. 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *