مجازات فحاشی و تهدید با چاقو

مجازات فحاشی و تهدید با چاقو
مجازات فحاشی و تهدید با چاقو

انجمن جهانی روابط عمومی درماه می ۱۹۶۰ تعریف زیر را جهت روابط عمومی تدوین و تصویب کرد؛ «روابط عمومی بخشی از وظایف مدیریت سازمان است، عملی است ممتد، مداوم و طرح ریزی شده که ازطریق آن، افراد سازمانها می کوشند تا تفاهم و پشتیبانی کسانی را که با آنها سر و کار دارند بدست آورند» حال جای سوال است که این نقش در دستگاه های اجرایی و جامعه ایران چگونه و کجاست؟.

مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر کرمان از تلاش 2.5 ساعته آتشنشانان برای خاموش کردن یک انبار غیراصولی خبر داد. …

مدیر روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان اعلام کرد: ملاقات مردمی رئیس کل دادگستری در شهرستان زرند برگزار خواهد شد. به گزارش…

شهردار کرمان از افزایش نرخ ناوگان حمل و نقل عمومی شهر کرمان خبر داد. “مهران عالم‌زاده” در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه…

درکارگاه قالی بافی در مهر اباد شهرستان منوجان زنان به یادگیری قالی بافی مشغول هستند.

مجازات فحاشی و تهدید با چاقو

با حضور دکتر بصیری سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان، خانم موسی پور مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان، دکتر کامیاب مقدس رییس جهاددانشگاهی استان کرمان و دکتر جهانگیری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان خانه مهارت دفتر تسهیل گری منطقه الله آباد به همت سازمان فنی و حرفه ای و با حمایت اداره کل اجتماعی استانداری کرمان و در راستای طرح های تسهیل گرانه شهر کرمان؛ افتتاح شد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مواجهه نظامی با ایران این یک بلُف سیاسی است و امریکایی ها اگر روزی بخواهند دست از پا خطا کنند، می دانند تمام منافعشان در منطقه از بین می رود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از متلاشی شدن
13 باند تهيه و ورود و توزيع سلاحهاي جنگی و شكاری توسط اداره كل اطلاعات
استان كرمان خبر داد .

رییس اورژانس کرمان از وقوع یک تصادف زنجیره‌ای در شهر کرمان و مصدوم شدن 13 نفر در این حادثه خبر داد.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: در استان کرمان 7 هزار فرصت شغلی در سه دسته کار وجود دارد که تنها 4 هزار فرصت شغلی وجود دارد که بدون متخصص است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج ضمن تکذیب انشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر انتقال راحت مواد مخدر در سطح شهر کهنوج گفت: این فیلم مربوط به درگیری مسلحانه ماموران (ضابط قضایی) با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر بوده است.

رییس اتاق اصناف کرمان گفت: جنس در بازار وجود دارد، بنابراین از مردم می خواهیم که در حد نیاز خرید کنند که در صورت رعایت این موضوع، مشکلی نیز به وجود نخواهد آمد.

استاندار کرمان گفت: در مجموع و در آینده نزدیک به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ خواهد شد که کالاهای موردنیاز خود را از داخل استان تامین کنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاه به اینکه باید در شرایط جنگ اقتصادی آرایش جنگی بگیریم، بیان کرد: در شرایط کنونی باید تمام فعالیت های اجرایی بانک ها(اعم از ممنوع الخروجی، مسدود کردن حساب ها و .

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان اینکه بیشتر طرح های قابل واگذاری به بخش غیردولتی در استان در دستگاه های تولیدی از جمله جهادکشاورزی، راه و شهرسازی و ورزش و جوانان است گفت: لیست نهایی این طرح ها از ابتدای تیرماه در سایت مشارکت عمومی و خصوصی در پرتال سازمان برنامه و بودجه کشور و سایت مدیریت و برنامه ریزی استان قابل مشاهده خواهد بود.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری کرمان از نارنجی بودن وضعیت استان کرمان در رابطه با هجوم ملخ‌های صحرایی خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان ضمن گلایه از کم توجهی ستاد مبارزه با مواد مخدر به استان کرمان با توجه به
حجم فعالیت های استان کرمان به عنوان صف مقدم مبارزه با مواد مخدر کشور
خاطر نشان کرد: علی رغم این موضوع در راستای مبارزه مفید و هدفمند ضربه به
باندها و سرشاخه های اصلی مواد مخدر در دستور کار مجموعه قضایی، انتظامی،
اطلاعاتی استان قرار داشته است اما متناسب با حجم این فعالیت ها و واریز
میلیاردها ریال از سوی مراجع قضایی به حساب ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور
از سوی ستاد مذکور امکانات لازم در جهت تقویت امر مبارزه در اختیار استان
کرمان قرار نگرفته و به عبارتی صف ضعیف و ستاد قوی گشته است اما علیرغم این
موضوع کار در زمینه مبارزه با مواد مخدر را با قاطعیت و جدیت ادامه خواهیم
داد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: حکم های جدید تا پایان اریبهشت ماه زده می شود و آن زمان مشخص می شود پرداختی ها چقدر است و به دقت اقدام دولت را زیر نظر و مبنا قرار می دهیم و در صورت هر گونه مغایرت اقدام دولت درصدور احکام با حکم قانونی در بودجه ورود کرده و سر سوزنی کوتاه نخواهیم آمد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمان گفت: میانگین بارش‌های سال زراعی جاری استان کرمان از اول مهر 97 تا 23 اردیبهشت ماه جاری به میزان 126 میلیمتر ثبت شده که نسبت به دوره مشابه سال قبل 215 درصد افزایش داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: بازدید از موزه‌ها و اماکن تاریخی تحت پوشش این اداره کل در روز 28 اردیبهشت رایگان است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان ضمن تشریح آمار صدور اسناد مالکیت روستایی در شش ساله گذشته از صدور چهار هزار و هشتاد سند مالکیت در سال 97 خبر داد.


از قدیم، زبان سرخ، متهم ردیف اول بسیاری از جرم‌ها بوده است. امروز نیز کم نیستند جرم‌هایی که به زبان سرخ منتسب‌ هستند. در این میان بعضی جرم‌ها از کجروی زبان می‌خیزند: فحاشی. مهم‌تر آن که طبقه‌بندی فحش نیز میان اعمال جرم‌انگاری شده بی‌نظیر است. مجازات فحاشی در قانون مجازات ایران درجات و سطوح مختلف و متفاوتی دارند.

در شرایط فعلی جامعه که مردم آستانه تحملشان پایین آمده و زود از کوره در می‌روند، کوچکترین کلمه‌ای ممکن است مصداق توهین محسوب شود و فرد با استناد به چنین ادعایی بخواهد اعاده حیثیت کند و فرد توهین کننده را مورد پیگرد قانونی و حقوقی قرار دهد.

البته در ایران به  دلیل اطاله دادرسی و عدم آشنایی مردم با حقوقشان این موضوع شاید چندان مصادق نداشته باشد اما در سایر کشورها قوانین در این زمینه سختگیرانه وضع می‌شود و حقیقتا فرد یا افرادی که دیگران را مورد توهین یا افترا یا هتاکی قرار می‌دهند، منتظر برخود قانونی برای مجازات فحاشی خواهند بود.

با این اوصاف چند سالی که با آگاه‌تر شدن مردم نسبت به حقوقشان شاهد برخوردهای حقوقی‌تر نسبت به جرم توهین هستیم.

مجازات فحاشی و تهدید با چاقو

همانطور که جرایم علیه وضعیت جسمانی اشخاص سبب واکنش کسی که مورد ستم و جنایت واقع شده و جامعه در برابر مجرم می‌شوند، جرایم علیه اشخاص و شرافت افراد هم همینطور است زیرا این جرایم چنان آسیب روحی و روانی‌ای در پی دارد که در بسیاری از موارد مداوا و درمان آن بسیار سخت‌تر و دشوارتر از صدمات و ضررهای مالی و جسمی است.

برای تحقق جرایمی از جمله توهین یا افترا  باید ۳ رکن همزمان وجود داشته باشند؛ رکن قانونی، رکن مادی و رکن معنوی.

توهین در لغت به معنای خوار کردن، سبک داشتن، خواری و خفت آمده است. البته جرم توهین دارای اقسامی نیز است:  توهین ساده عبارت است از توهین و اهانتی که به‌رغم دارا بودن وصف مجرمانه از هیچ کیفیت مشدده‌ای برخوردار نیست. این جرم در ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ پیش‌بینی شده است که مقرر می‌دارد «توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود»

برخی معتقدند توهین به اشخاصی که در قید حیات نیستند نیز مشمول ماده ۶۰۸ می‌شود. به‌نظر می‌رسد واژه« افراد» در ماده فوق به انسان‌های زنده اشاره دارد و در نتیجه توهین به مردگان تنها در صورتی می‌تواند مشمول ماده مذکور قرار گیرد که عرفاً توهین به بازماندگان تلقی شود و در واقع آنان بزه دیده محسوب می‌شوند. این موضع در تبصره ۲ ماده ۳۰ از قانون مطبوعات مصوب سال ۱۳۶۴ نیز پذیرفته شده است که به موجب آن «هرگاه انتشار مطالب مذکور در ماده فوق راجع به شخص متوفی بوده ولی عرفاً هتاکی به بازماندگان وی به حساب‌ آید هر یک از ورثه قانونی می‌تواند از نظر جزایی یا حقوقی طبق ماده و تبصره فوق اقامه دعوی نماید»

تنها گفتن فحشی که متضمن نسبت ناموسی ناروا باشد، قذف نیست. قانون می گوید چنانچه افرادی نزد مراجع قضایی به عنوان شاهد زنا یا لواط دیگران حاضر شوند، اما شهادت آنها مستند به مشاهده نباشد یا تعدادشان به حد نصاب لازم برای شهادت نرسد، عمل آنها نیز قذف و مستوجب مجازات ۸۰ ضربه شلاق خواهد بود. نکته پایانی آن که قذف محدود به گفتن فحش ناموسی نیست، نوشتن آن یا درج الکترونیک (نظیر انتشار در اینترنت یا ارسال ایمیل) نیز طبق قانون جدید مجازات اسلامی جرم انگاشته شده است.

برخی معتقدند توهین به اشخاصی که در قید حیات نیستند نیز مشمول ماده ۶۰۸ می‌شود.

جز در مواردی که در قانون به آن اشاره شده است، علنی بودن توهین شرط تحقق آن محسوب نمی‌شود. در واقع اگر کسی هم در یک مکان خصوصی و بدون حضور شاهد به دیگری توهین کند مرتکب جرم می‌شود، حتی حضور مخاطب توهین هم شرط تحقق نیست، ممکن است شخصی به کسی که در میان جمعی حضور ندارد توهین کند. حال آیا منظور از حضور، حضور فیزیکی است بلکه همین که شخص مخاطب، مثلاً از طریق تلفن، الفاظ توهین‌آمیز را می‌شنود یا از طریق ارتباط اینترنتی حرکات توهین آمیز را مشاهده کند کفایت می‌‌کند.

بنابراین می توان نتیجه گرفت جرم توهین مقید به نتیجه نیست و در واقع یک جرم مطلق است. اگر مخاطب روحیه بالایی هم داشته باشد حتی اگر عملاً از توهین ناراحت نشود باز هم مجازات فحاشی ، به صرف موهن بودن رفتار مرتکب از نظر عرف، محقق شده است.

مجازات فحاشی یک جرم عمدی است و ارتکاب غیرعمدی آن در حقوق جزا شناخته شده نیست یعنی مرتکب «عمد در ارتکاب رفتار موهن نسبت به دیگری» را داشته باشد در واقع این مطالب به دو مورد اشاره می‌کند:

گاهی ممکن است گفتار و رفتار توهین آمیز کسی نسبت به دیگری به‌ گونه‌ای باشد که به جای آنکه صرفاً موجب تخفیف شخصیت و تحقیر او شود ارتکاب عمل مجرمانه‌ای را به‌طور صریح به وی نسبت دهد که این نوع گفتار و رفتار موجب تشدید مجازات مرتکب در مقایسه با توهین ساده خواهد شد.

مستند قانونی مجازات فحاشی ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی است که در آن آمده: توهین یا اهانت عبارت از کاری ( اعم از قول، اشاره و عمل) است که متضمن اسناد و اخبار نبوده و به نحوی از انحاء در حیثیت متضرر از این جرم نوعی وهن وارد کند.

توهین در معنای اخص عبارت است از نسبت دادن هر امر وهن آور اعم از دروغ یا راست، به هر وسیله و طریقه‌ای که باشد یا انجام دادن هر فعل یا ترک فعل که از نظر عرف و عادت موجب کسر شان یا پست شدن طرف می شود.

با استناد به مواد قانونی ذکر شده نباید از نظر دور داشت که شاید بسیاری از رفتارهایی که روزانه رخ می‌دهد مصداق توهین محسوب می‌شوند و با علم به مجازاتهای قانونی منظور شده در قانون مجازات می‌توان فرد توهین کننده را مورد پیگرد قانونی قرار داد.


یاسا همان قانون است.

خیلی مسخره است.کلی خرج کنی شکایت و دوندگی بعدشم صد تومن جریمه اش میکنن

واقعا
حداقل ۸۰ ضربه شلاق نزنن ولی ۲۰ تا بزنن که دردش بیاد و دیگه راحت از این غلطا نکنه و دل شاکی هم خنک بشه
اگر هم باز تکرار کرد دیگه تخفیف بهش ندن

از مسخره هم اونورتره من ۶ ماه الاف شدم بعد میگم اقا طرف توهین کرده من چند میلیون خرج کردم از کارو زندگی افتادم اونوقت صد تومن جریمش کردید اونم به قانون سال ۱۳۷۵ پس نرخ تورم کو این یعنی نامردی در حق کسی که سال ۱۳۷۵ جریمه شده چون اون موقع صد تومن ارزش داشته اونوقت طرف بهم میخنده واقعا من که ازشون نمیگذرم

قضات بعضی هاشون بد دهانند وای به حال این دستگاه وای به حال مردم که شاکی ولی به حقشون نمی رسن

دعوا و فحاشی که به دادگاه ختم بشه قاضی کاری میکنه طرف خودش شکایتو بی خیال بشه …ینی میگه برو شاهد بیار ۳تا …مدرک بیار …حالا وسط جرو بحث کی میاد سه نفری شهادت فحش بده …تازه اگه بتونی ثابت کنی ۱۰۰تومن چیه اخه …مشخصه هر کی راحت فحش میده اونم چه فحشی …کو قانون..

تگر شاهد نداشته باشم،نمی توانم پیگیری کنم؟
بعد از تصادف که مقصر هم نبودم،راننده سروع به فحاشی کرده.

اگه فحاشی کنه ب صورت ارسال پیامک،
و تحمل نکنی ضرب جراحت ایجاد کنی ایا دفاعی از خودت داری

هر دو جرم قابل بررسی و تعقیب میباشد.

متاسفم برای این قانون،متاسفم برای این همه بی انصافی،یه جوری برخورد میکنن با مجرمی که تهدید و توهین و فحاشی و قذف کرده که انگار احوالپرسی کرده،اگر جدی با اینجور ادما برخورد شه دیگه جرات اینکارو ندارن

ب نظر من کسی تا وقتی ک پا روی دم کسی نذاره توهین بهش نمیکنن. پس اشخاصی ک توهین میخورن حتما لیاقتشون همون توهینه.

هیچ وقت زود قضاوت نکن من دوستم که یک سال نون ونمک من روخورد شب چون ازشهر غریب اومده بود جاو مکان و غذا بهش دادم صب هم هرچه پول توماشینم بود برداشت و رفت….زنگ زدم بهش شروع به فحش دادن کرد….هنوز اینجور آدم ها به پستت نخورده داداش که بفهمی دنیا چه خبره..که نون و نمکت بخوره و فحشتم بده…خداکنه برا هیچ کس پیش نیاد اون کسی که فحش میده بی دلیل یا بادلیل شخصیت نداره

سلام یکی پول منو خورده بهش فحش دادم گفته شکایت میکنه میتونه کاری کنه

به جرم فحاشی بله میتوانند شکایت کنند.

اونم فحش میداده؟؟؟

در این صورت شما نیز میتوانید شکایت کیفری کنید.

سلام ..چند روز پیش چند نفر ارازل اوباش با ماشین جلوی ماشین بنده را گرفته ومرا مقابل خانواده ام مورد ضرب و شتم قرار داده و کلی فحش رکیک و ناموسی ب من دادند چشم بنده دچار کبودی شده و متاسفانه طرف مقابل فرار کردند ولی شماره خودروی انها را برداشتم …سوالم اینه اگه از طریق قانون پیگیر شکایت بشم ..دادگاه چه جرمی بهشون میده درسته ک صد هزار جریمه و ۷۰شلاق .با این حال ارزش این همه دوندگی دو نداره ..لطفا راهنمایی کنید ..

به جرم فحاشی و ضرب و شتم میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری کنید. لذا مجازات شلاق و حبس و دیه خواهد داشت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

مجازات فحاشی و تهدید با چاقو

وب‌سایت

۸۷۱۳۲ (۰۲۱)


سلام. اگه کسی به مجازات تهدید با چاقو محکوم بشه و از جهات مخففه استفاده کنه و جرمش از درجه شش به هفت یا هشت کاهش پیدا کنه از مجازات جایگزین حبس میتونه استفاده کنه ؟؟

بله فردی که برایش مجازات تعیین شده است در صورت داشتن جهات تخفیف میتواند از تخفیف در مجازات و تعلیق در مجازات استفاده نماید.موید باشید

اگر پاسخ من به شما کمک کرده است جهت قبول وکالت و یا مشاوره تلفنی یا حضوری با شماره ۴۲۸۱۸ – ۰۲۱ داخلی ۹۰۰ تماس حاصل فرمایید.

تمام حقوق برای بنیاد وکلا محفوظ است.

مجازات فحاشی و تهدید با چاقو
مجازات فحاشی و تهدید با چاقو
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *