قیمت قرص ضد بارداری روکین

قرص های خوراکی ضد بارداری داراری هورمون های ساختگی شبیه استروژن و پروستروژن طبیعی است که بامهار تخمک گذاری از بروز بارداری جلوگیری می کند .

قرص‌های ضد بارداری از موثرترین روش های ضد بارداری به شمار می روند و در صورت مصرف صحیح تا ۹۸ درصد موثر می باشند .



نحوه مصرف دارو :

در طول سه ماه اول ممکن است خونریزی نظم شود و احتمال لکه بینی نیز باشد که در صورت ادامه ان باید به پزشک مراجعه شود .قیمت قرص ضد بارداری روکین

توصیه می شود که فاصله مصرف دو قرص متوالی بیش از ۲۴ ساعت نباشد .

در اولین دوره مصرف این دارو در ۷ روز اول از یک روش جلوگیری دیگر هم استفاده نمایید .

دارو را در ساعت معین و ترجیحاً بعد غذا و قبل از خواب میل کنید .

در هنگام مصرف دارو از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب خودداری نمایید .

در صورت مراجعه به پزشک وی را از مصرف دارو مطلع نمایید .

در صورت مشکوک شدن به بارداری مصرف دارو را قطع کرده و به پزشک مراجعه نمایید.

آغاز مصرف این قرص‌ها در دوران قاعدگی ( ۵روز اول) خواهد بود . بهتر است برای اطمینان مصرف آن از روز اول خونریزی قاعدگی شروع و تا پایان۲۱ قرص شبی یک قرص میل شود.

مصرف بسته بعدی قرص ، پس از یک فاصله هفت روزه آغاز می شود .


 قرص ضدبارداری روکین ( Rokin‌)


مزیت های قرص ضدبارداری روکین :

قرص جلوگیری از بارداری “روکین” باعث افزایش وزن نمی شود و همچنین نفح و ورم، در مصرف روکین بر خلاف سایر قرص های ضدبارداری اتفاق نمی افتد .

قرص روکین ، در درمان آکنه (جوش صورت ) در بانوانی که تصمیم به استفاده از قرص جلوگیری از بارداری برای پیشگیری گرفته اند، از موثرترین داروهاست .

قرص روکین، در درمان عوارض قبل از قاعدگی نظیر درد قبل از قاعدگی ، تغییرات اشتها و اضطراب موثرتر از قرص های جلوگیری از بارداری دیگر عمل می کند .

قرص روکین،علاوه بر بوجود آوردن یک سیکل قاعدگی منظم،مدت زمان و مقدار خونریزی را کاهش می دهد و در نتیجه در کاهش و کنترل کم خونی موثر است

خانم هایی که مصرف روکین را قطع می کنند در مجموع کاهشی درمیزان باروری ندارند . با قطع قرص اثر ضدبارداری قرص نیز متوقف می شود .قرص ال دی (ضعیف)

احتیاط در مصرف قرص روکین
قبل از مصرف قرص روکین اگر به انواع استروژن و یا پروژسترونحساسیت دارید پزشک خود را در جریان قرار دهید. این محصول دارای مواد غیز فعالی می باشد که می تواند باعث ایجاد واکنش های حساسیتی شود. قبل از مصرف این دارو پرشک خود را در جریان سابقه پزشکی خود قرار دهید:

مشکلا غده آدرنال
سکته
لخته شدن خون
فشار خون بالا درمان نشده یا کنترل نشده
سرطان
اختلال انسداد خون
دیابت
سر درد یا میگرن شدید
بیماری های قلبی
مشکلات کلیوی و کبد
بالاب بودن سطح چربی خون
افسردگی
چاقی
مشکلات کیسه صفرا


(قرص کنتراسپتیو ال دی Tab . LD )

 این قرص دارای رنگ کرم ( یا لیموئی یا زرد رنگ )‌می باشد و نسبت به قرص سفید HD ضعیفتر می باشد بنابراین عوارض کمتری هم دارد و به طور معمول و رایج خانم ها از این قرص استفاده می کنند .

قرص ال دی از ۱۵ صدم میلی‌گرم پروژسترون و ۳ صدم میلی گرم استروژن تشکیل شده است.


   قرص اچ دی ( قوی)


(قرص کنتراسپتیو اچ دی tab . HD‌)

این قرص سفید رنگ می باشد و نسبت به قرص ال دی LD قوی تر می باشد . بنابراین عوارض بیشتری هم دارد . قرص اچ دی از ۲۵ صدم میلی گرم پروژسترون و ۵ صدم میلی گرم استروژن تشکیل شده است .


 قرص لاینسترنول ( شیردهی) tab. Lynestrenol

این قرص سفید رنگ ضد بارداری مناسب دوران شیردهی می باشد . آغاز مصرف این قرص از روز اول قاعدگی است ، پس از اتمام یک بسته ۲۸عددی بدون انتظار برای شروع قاعدگی مجدد، بسته بعدی را آغاز نمایید .


قرص ضد بارداری اورژانسی


قرص لوونورژسترل mg۷۵/ tab.levonorgestrel ‌

این دارو برای جلوگیری از آبستنی در شرایط اورژانسی ( در خانم هایی که مقاربت پیشگیری نشده داشته باشند یا به روش پیشگیری مشکوک می باشند) مصرف می شود.


مقدار مصرف دارو :

 در صورت استفاده از قرص ۵/۱ میلی گرم فقط یک قرص هر چه زود تر پس از مقاربت مصرف شود .

در صورت استفاده از قرص ۷۵/. میلی‌گرم اولین قرص هر چه زودتر پس از مقاربت مصرف شود و قرص دوم درست ۱۲ ساعت پس از اولین قرص مصرف گردد.

 ( فاصله و مصرف قرص از زمان مقاربت نباید پیش از ۱۲۰ ساعت باشد.)


قرص ضد بارداری تری‌فاز‌یک


قرص سه رنگ یا سه مرحله ای tab.triphasic‌

آغاز مصرف این قرص در دوران قاعدگی ( ۵ روز اول ) خواهد بود . بهتر است برای اطمینان ، مصرف آن از روز اول خون ریزی قاعدگی شروع و تا پایان ۲۱ قرص شبی یک قرص میل شود . مصرف بسته بعدی قرص پس از یک فاصله هفت روزه آغاز خواهد شد .قیمت قرص ضد بارداری روکین

دارو را هر شب در ساعت معین و ترجیحاً بعد از غذا هنگام خواب میل نمایید .

روز شروع مصرف ( روز اول ) و همچنین روزهای هشتم و پانزدهم مصرف دارو همواره در روزهای ثابتی از هفته قرار می‌گیرند، این روزها به رنگ قرمز درج گردیده‌اند تا شما بتوانید آنها را جهت حصول اطمینان از مصرف صحیح دارو چک نمایید . با قرص نارنجی شروع کنید پس از اتمام آن قرص های زرد و سپس سفید را مصرف کنید .

در طول درمان با این دارو از قرار گرفتن در برابر نور آفتاب یا لامپ های خورشیدی به مدت طولانی خودداری نمایید.


  قرص‌ ضدبارداری یاسمین و قرص یاز (yaz) و (yasmin )


این قرص ها ساخت شرکت بایر کشور آلمان می باشد .


  قرص ضد بارداری بلارا (Belara)

  با ضریب اطمینان ۹۶/۹۹٪ جلوگیری از بارداری ناخواسته- خواص مفید برای پوست و مو – درمان سیکل ماهیانه دردناک – ثبات وزن – ساخت کشور آلمان


 قرص ضد بارداری دزوسپتیو ( Desoceptive‌)


(کنتراسپتیو دی ای contraceptive DE)

این قرص ترکیب مشابه و هم قدرت قرص ال دی ( ضعیف ) دارد، ولی کیفیت بهتر از آن دارد و نوع خارجی آن “مارولون” می باشد .


  قرص ضدبارداری دیان (Diane)

این قرص هم نوع ایرانی دارد که به “سیپروترون کامپاند” می باشد و هم نوع آلمانی دارد که به “دیان Diane” می باشد.


لطفاً درباره این مطلب نظر بدهید

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج و لينک سايت مجاز است.

با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید تا با قرص روکین آشنا شوید


قرص روکین ترکیبی از هورمون های استروژن و پروژسترون می باشد. این محصول برای جلوگیری از بارداری مورد استفاده قرار می گیرد. اساسا با پیشگیری از آزاد سازی تخمک در طول دوره قاعدگی از حاملگی جلوگیری می کند. قرص روکین به غلیظ شدن مایع واژن کمک کرده و از باروری تخمک ها و تغییرات رحم پیشگیری کرده و به همین ترتیب از بارور شدن تخمک جلوگیری می کند. اگر تخمک بارور شده به رحم نرسد از بدن خارج می شود.

امروزه قرص های ضد بارداری مختلف و زیادی در داروخانه ها موجود می باشند و در دسترس عموم قرار دارند یکی از این داروها قرص روکین می باشد. این دارو در گروه داروهای خوراکی ضد بارداری قرار دارد که دارای 3 میلی گرم درسپیروتون( پروژستین) و .3 میلی گرم اتیلین استرادیول( استروژن) است.قیمت قرص ضد بارداری روکین


قرص ضد بارداری روکین بر خلاف دیگر قرص های ضد بارداری باعث چاقی نمی شود و همچنین نفخ و ورم همراه با خود ندارد. در این مطلب قصد داریم تا نحوه و میزان مصرف این قرص و همچنین نکاتی که باید در مصرف آن رعایت نمود را مورد بررسی قرار دهیم.



علاوه بر جلوگیری از بارداری، قرص های ضد بارداری دوره های قاعدگی شما را تنظیم می کند و از دست دادن خون و درد دوره های قاعدگی را کاهش می دهد و در نهایت خطر ابتلا به کیست تخمدان را کاهش می دهد. استفاده از این قرص ها از شما در برابر بیماری های مقاربتی حفاظت نمی کند. این قرص ها همچنین ممکن است برای درمان سندروم پیش قاعدگی یا آکنه خفیف مورد استفاده قرار بگیرند اکر شما استفاده از این قرص ها را برای جلوگیری از بارداری انتخاب کرده باشید.


بر اساس تجویز پزشک از قرص روکین استفاده کنید و بروشور داخل بسته دارو را برای کسب اطلاعات دقیق از میزان دوز مصرفی بخوانید. قرص روکین را از طریق دهان و همراه یا بدون غذا مصرف کنید. در مورد نحوه آغاز مصرف اولین بسته قرص خود با پزشک مشورت کنید. اگر مصرف این قرص را در 24 ساعت اول شروع عادت ماهیانه خود آغاز کردید نیازی به استفاده از دیگر قرص های ضد بارداری نمی باشد. این قرص را در ساعت مشخصی در روز مصرف کنید. برای تاثیر قرص روکین بهتر است از آن هر روز استفاده کنید. از مصرف هیچ یک از دوزهای مصرفی چشم پوشی نکنید. این قرص باید در رژیم 21 روزه با شروع اولین روز قاعدگی مورد استفاده قرار گیرد. می توانید از این قرص قبل از خواب یا موقع شام استفاده کنید.




قبل از مصرف قرص روکین اگر به انواع استروژن و یا پروژسترونحساسیت دارید پزشک خود را در جریان قرار دهید. این محصول دارای مواد غیز فعالی می باشد که می تواند باعث ایجاد واکنش های حساسیتی شود. قبل از مصرف این دارو پرشک خود را در جریان سابقه پزشکی خود قرار دهید:




تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم


مرضیه ملایری

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

درمان و عوارض داروها

قیمت قرص ضد بارداری روکین

بسیاری از زوج‌ها در اوایل ازدواج به بچه‌دارشدن فکر نمی‌کنند و به‌دنبال روش مناسبی برای پیشگیری هستند. یکی از روش‌های بسیار ساده‌ و همچنین مطمئن‌ برای پیشگیری از بارداری، مصرف قرص‌های ضد بارداری است. قیمت این قرص‌ها نسبت‌به سایر روش‌های پیشگیری، بسیار ارزان‌تر است. همین موضوع باعث می‌شود اکثر خانم‌ها به آنها روی بیاورند. اما فراموش نکنید قرص ضد بارداری مانند شمشیر دولبه است، یعنی درعین‌حال که در پیشگیری از بارداری و درمانِ برخی شرایط دیگر پزشکی مؤثر است، ضررهای خاص خودش را دارد. در مطلب زیر با عوارض قرص ضد بارداری و همچنین سایر روش‌های پیشگیری از بارداری آشنا می‌شوید.عوارض قرص یاسمین ضد بارداری

قرص ضد بارداری، نوعی روش هورمونی برای پیشگیری از بارداری است که سالانه حدود ۱۲میلیون زن در ایالات متحده از آن برای جلوگیری از بارداری استفاده می‌کنند.

اگر قرص ضد بارداری به‌درستی مصرف شود، یعنی هر روز در زمانی مشخص، روشی بسیار مؤثر برای پیشگیری از بارداری است. به‌گفته‌ی انجمن متخصصان بهداشت باروری (ARHP) فقط ۰٫۱درصد از زنان علی‌رغم مصرف این قرص باردار می‌شوند. در نخستین سال مصرف این قرص‌ها، از هر ۱۰۰ زن تقریبا فقط ۱ نفر دچار حاملگی ناخواسته می‌شود. بااین‌حال نرخ بارداری در زنانی که بعضی اوقات مصرف قرص را فراموش می‌کنند، به‌طور چشمگیری افزایش می‌یابد. به‌گفته‌ی ARHP، این میزان ۳۰ تا ۸۰ برابر می‌شود.

دو نوع قرص ضد بارداری وجود دارد که هر دوِ آنها حاوی فرم‌های مصنوعی از هورمون‌های استروژن و پروژسترون (پروژستین) هستند. قرص‌های ترکیبی حاوی هر دوِ این هورمون‌ها هستند، درحالی‌که قرص‌های کوچک (mini pills) که به «قرص‌های شیردهی» معروف‌اند، فقط هورمون پروژسترون دارند.

قرص‌ ضد بارداری ممکن است برای سایر اهداف پزشکی، به‌جز پیشگیری از بارداری نیز مورد استفاده قرار گیرد، مواردی ازقبیل:

قرص‌های ضد بارداری به‌عنوان روشی برای پیشگیری از سرطان تخمدان و آندومتر (پوشش داخلی رحم) نیز به‌کار می‌روند. قرص‌های ضد بارداری از بیماری‌های مقاربتی پیشگیری نمی‌کنند.

عوارض جانبی رایج پس از مصرف قرص‌های ضد بارداری عبارت‌اند از: لکه‌بینی بین دو قاعدگی، تهوع، حساس‌شدن سینه‌ها، سردرد، افزایش وزن، تغییرات خُلقی، تأخیر در عادت ماهیانه، کاهش میل جنسی، ترشح واژن و تغییرات بینایی در هنگام استفاده از لنزهای تماسی.

در اینجا هریک از این عوارض جانبی را به‌طور کامل بررسی خواهیم کرد:

تقریبا ۵۰درصد افرادی که قرص ضد بارداری مصرف می‌کنند، بین دوره‌های قاعدگی‌شان دچار خون‌ریزی واژینال می‌شوند. این خون‌ریزیِ جزئی که به «لکه‌بینی» نیز معروف است، اغلب در طی ۳ ماه اول از شروع مصرف قرص ضد بارداری اتفاق می‌افتد. معمولا این مسئله در بیش از ۹۰درصد مواقع با مصرف سومین بسته‌ی قرص برطرف می‌شود. قرص ضد بارداری تا زمانی که به‌درستی مصرف شود و هیچ‌یک از دوزهای آن فراموش نشود، در طول لکه‌بینی نیز همچنان مؤثر است. افرادی که در حین مصرف قرص‌های فعال به‌مدت ۵ روز یا خون‌ریزی دارند یا ۳ روز یا دچار خون‌ریزی شدید می‌شوند، باید برای مشورت به پزشک زنان مراجعه کنند. لکه‌‌بینی بین قاعدگی‌ها ممکن است به‌علت سازگارشدن رحم با پوشش آندومتر نازک‌تر یا به‌خاطر عادت‌کردن بدن به داشتن سطوح متفاوتی از هورمون‌ها اتفاق بیفتد.

برخی افراد هنگامی که برای اولین بار قرص ضد بارداری مصرف می‌کنند، حالت تهوع خفیف پیدا می‌کنند، اما این حالت معمولا بعد از مدت کوتاهی برطرف می‌شود. مصرف قرص با غذا یا در هنگام خواب ممکن است به کاهش احتمال تهوع کمک کند. اگر با مصرف قرص ضد بارداری به تهوع مداوم یا شدید دچار می‌شوید، به پزشک مراجعه کنید.

قرص‌های ضد بارداری ممکن است باعث بزرگ‌شدن یا حساس‌شدن سینه‌ها شوند. این عارضه‌ی جانبی معمولا چند هفته پس از شروع قرص برطرف می‌شود، اما اگر متوجه شدید در سینه‌‌تان توده وجود دارد یا درد و حساسیت مداوم یا شدید داشتید، به پزشک مراجعه کنید. کاهش مصرف نمک و کافئین و همچنین پوشیدن سینه‌بند حمایت‌کننده (ساپورتیو) می‌تواند میزان حساسیت سینه‌ها را کاهش دهد.

هورمون‌های جنسی در بروز سردرد و میگرن نقش دارند. قرص‌هایی با انواع و دوزهای متفاوتی از هورمون ممکن است به سردردهای مختلف منجر شوند. قبلا برخی تحقیقات نشان داده‌اند قرص‌هایی که حاوی دوزهای پایینی از هورمون‌ها هستند، به‌احتمال بسیار کمتری باعث بروز سردرد می‌شوند. سردردهای ناشی از قرص‌های ضد بارداری احتمالا به‌مرورزمان بهبود می‌یابند، اما اگر در هنگام مصرف این قرص‌ها به سردردهای شدید یا مداوم دچار شدید، به پزشک مراجعه کنید.

پژوهش‌های بالینی هیچ‌گونه ارتباط واضحی بین استفاده از قرص‌های ضد بارداری و نوسانات وزنی پیدا نکرده‌اند. بااین‌حال بسیاری از افرادی که این قرص‌ها را مصرف می‌کنند، از احتباس مایعات خصوصا در نواحی سینه و باسن شکایت می‌کنند. سلول‌های چربی نیز ممکن است تحت‌تأثیر استروژن موجود در قرص‌های ضد بارداری قرار بگیرند، هرچند این هورمون باعث می‌شود سلول‌های چربی صرفا بزرگ‌تر شوند و تعداد آنها را افزایش نمی‌دهد.

به افرادی که سابقه‌ی افسردگی دارند، توصیه می‌کنیم این مسئله را با پزشک‌شان در میان بگذارند، چون برخی افراد در هنگام مصرف قرص‌های ضد بارداری به افسردگی یا سایر تغییرات عاطفی دچار می‌شوند. اگر در طول استفاده از قرص‌های ضد بارداری به نوسانات خُلقی دچار شُدید، به پزشک مراجعه کنید.

در سال ۲۰۱۵ پژوهشی درباره‌ی ۹۰ زن انجام گرفت که نتیجه‌ی آن در مجله‌ی نقشه‌برداری انسانی منتشر شد. براساس این تحقیق، استفاده از قرص ضد بارداری با اندازه‌های کمترِ ضخامت قشری در قشر اوربیتوفرنتال جانبی و قشر خلفی سینگولت مرتبط است. این مناطق مغز به پاسخ پاداش و ارزیابی محرک‌های ورودی مربوط می‌شوند. این پژوهشگران می‌گویند برای تأیید ارتباط بین «ضخامت قشری در این نواحی مغز و تغییرات خلقی» و «استفاده از قرص‌های ضد بارداری» به تحقیقات بیشتری نیاز است.

بعضی اوقات ممکن است علی‌رغم استفاده‌ی درست از قرص‌های ضد بارداری، عادت ماهیانه به‌تأخیر بیفتد. عوامل متعددی می‌توانند بر این مسئله تأثیر بگذارند، ازجمله استرس، بیماری، مسافرت و اختلالات هورمونی یا تیروئید. اگر در حین مصرف قرص‌های ضد بارداری، یک دوره‌ی قاعدگی‌تان به‌تأخیر افتاد یا بسیار سبک بود، توصیه می‌کنیم قبل از شروع بسته‌ی بعدیِ قرص، حتما تست بارداری انجام دهید و اگر این روند، بیش از یک دوره ادامه داشت، به پزشک مراجعه کنید.

هورمون‌های موجود در قرص‌های ضد بارداری ممکن است بر میل جنسی برخی افراد تأثیر بگذارند. بااین‌حال بسیاری از عوامل دیگر نیز در این امر دخیل‌اند. اگر کاهش میل جنسی شما ادامه‌دار و آزاردهنده است، حتما دراین‌مورد با پزشک‌تان صحبت کنید. بااین‌حال قرص‌های ضد بارداری در برخی موارد باعث افزایش میل جنسی می‌شوند. این افزایش میل جنسی ممکن است به‌علت کاهش علائم دردناک مانند درد شکم در قاعدگی، سندرم پیش از قاعدگی، آندومتریوز و فیبروئیدهای رحم باشد.

برخی افراد در هنگام مصرف قرص ضد بارداری، تغییراتی در ترشحات واژن مشاهده می‌کنند. این مسئله ممکن است نمودهای متفاوتی داشته باشد: از افزایش یا کاهش میزان رطوبت واژن تا تغییر در نوع ترشحات و سایر تغییراتی که ممکن است بر رابطه‌ی جنسی اثر بگذارند. در صورت کاهش رطوبت واژن، استفاده از روان‌کننده‌های واژینال به داشتن رابطه‌ی جنسی راحت‌تر کمک می‌کند. معمولا تغییرات در ترشحات واژینال خطرناک نیستند، بااینحال اگر درمورد چنین تغییراتی نگرانید یا می‌ترسید دچار عفونت شده باشید، به پزشک مراجعه کنید.

تغییرات هورمونیِ ناشی از قرص ضد بارداری ممکن است به احتباس مایع منجر شود. این موضوع نیز ممکن است به‌نوبه‌ی‌خود باعث تورم یا تغییر شکل قرنیه شود. هنگامی که چنین تغییری در قرنیه اتفاق می‌افتد، ممکن است لنزهای تماسی، دیگر به‌خوبی روی چشم قرارنگیرند. افرادی که از لنزهای تماسی استفاده می‌کنند، در صورت مشاهده‌ی هرگونه تغییر در بینایی یا در پذیرش لنز در طول استفاده از قرص ضد بارداری، باید به چشم‌پزشک مراجعه کنند.

اگر در حین مصرف قرص ضد بارداری به هریک از علائم زیر را برخوردید، با پزشک‌تان تماس بگیرید یا به اورژانس مراجعه کنید، چون ممکن است نشان‌دهنده‌ی وضعیتی خطرناک باشند. عوارض جانبی زیر هنگام مصرف قرص ضد بارداری باید مورد بررسی قرار بگیرند:

قرص‌های ضد بارداری همچنین با علائمی همچون افزایش فشار خون، تومورهای خوش‌خیم کبدی و افزایش جزئی در خطر ابتلا به سرطان دهانه‌ی رحم نیز مرتبط‌اند.

قرص‌های ترکیبی، خطر عوارض قلبی‌-عروقی را اندکی افزایش می‌دهند، عوارضی مانند: حمله‌ی قلبی، سکته‌ی مغزی و لخته‌های خون که ممکن است باعث مرگ شوند. لخته‌های خون نادرند، اما اگر سابقه‌ی لخته‌ی خون، حمله‌ی قلبی یا سکته‌ی مغزی دارید، توصیه می‌کنیم از قرص‌های ترکیبی استفاده نکنید و درمورد استفاده از روش جایگزین برای پیشگیری از بارداری با پزشک‌تان صحبت کنید. همچنین توجه داشته باشید که بارداری ناخواسته نیز عوارض جانبی خاص خودش را دارد.قیمت قرص ضد بارداری روکین

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) درمورد مصرف قرص‌های ترکیبی در زنان سیگاریِ بالای ۳۵ سال هشدار می‌دهد. سایر عواملی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند، عبارت‌اند از چاقی یا سابقه‌ی خانوادگی بیماری‌های قلبی. اگر سابقه‌ی بیماری قلبی یا کبدی، سرطان رحم یا سرطان سینه، فشار خون کنترل‌نشده یا میگرن با اورا (اختلال حسی‌بینایی) دارید، توصیه می‌کنیم از قرص‌های هورمونی ضد بارداری استفاده نکنید.

ممکن است قرص‌های ترکیبی از نوع پروژسترون مصنوعی که «دروسپیرنون» یده می‌شوند، خطرات بیشتری در ارتباط با لخته‌شدن خون ایجاد کنند، ازجمله ترومبوز ورید عمقی و آمبولیس ریوی. برای مشورت درمورد مناسب‌ترین روش پیشگیری از بارداری حتما به پزشک مراجعه کنید.

روش‌های بسیارِ دیگری برای جلوگیری از بارداری وجود دارند که پزشک‌تان می‌تواند به شما توصیه کند، به‌خصوص اگر عوارض جانبی قرص ضد بارداری برای شما شدید باشند. موارد زیر فقط برخی از جایگزین‌های قرص ضد بارداری هستند.

کاندوم ازجمله وسایل پیشگیری از بارداری است که مانند سد، مانع تماس اسپرم با سلول‌های تخمک می‌شود. کاندوم‌های مردانه پوشش‌هایی هستند که روی آلت تناسلی مردان قرار می‌گیرند، درحالی‌که کاندوم‌های زنانه، کیسه‌های کوچکی هستند که در هر دو سرشان حلقه دارند و داخل واژن قرار می‌گیرند. کاندوم‌ها اغلب از جنس لاتکس هستند که ممکن است در برخی افراد باعث بروز آلرژی شود. بعضی کاندوم‌ها نیز از پُلی‌اورتان یا روده‌ی گوسفند ساخته می‌شوند.عوارض قرص یاسمین ضد بارداری

دیافراگم، یک کاپ (کلاهک) کم‌عمق، گنبدی‌شکل و لبه‌دار است که در وا‌ژن قرار می‌گیرد و دهانه‌ی رحم را مسدود می‌کند. دیافراگم را باید به‌همراه اسپرمیسید (اسپرم‌کُش) استفاده کرد. اسپرم‌کُش‌ها موادی شیمیایی هستند که جلوِ حرکت اسپرم‌ها را می‌گیرند و باعث می‌شوند آنها نتوانند با سلول‌های تخمک تماس پیدا کنند. افرادی که از دیافراگم استفاده می‌کنند، ممکن است به عفونت ادراری یا سوزش واژن دچار شوند. عارضه‌ی جانبی دوم ممکن است مربوط باشد به ماده‌ای که دیافراگم از آن ساخته می‌شود یا اسپرم‌کُشی که در کنار آن استفاده می شود.

حلقه‌‌ای پلاستیکی است که داخل واژن قرار می‌گیرد و هورمون‌هایی برای سرکوب تخمک‌گذاری آزاد می‌کند. عوارض جانبی حلقه‌ی واژنال ممکن است مشابه قرص‌های ضد بارداری باشد، ازجمله: لکه‌بینی بین دو قاعدگی، سردرد و کاهش میل جنسی.

آمپول‌هایی مانند دپوپروورا ممکن است تخمک‌گذاری را سرکوب و مخاط دهانه‌ی رحم را غلیظ کنند و از این طریق، امکان رسیدن اسپرم به سلول‌های تخمک را کاهش دهند. ممکن است عوارض جانبی این تزریق‌ها مانند قرص‌های ضد بارداری باشند. علاوه‌براین، دپوپروورا ممکن است باعث کاهش تراکم مواد معدنی استخوان شود و خطر ابتلا به پوکی استخوان و شکستگی استخوان را در سال‌های بعد افزایش دهد.

میله‌ی پلاستیکی کوچکی است که زیر پوست بازو کاشته می‌شود و هورمونی برای غلیظ‌شدن مخاط دهانه‌ی رحم، نازک‌شدن پوشش آندومتر و سرکوب تخمک‌گذاری آزاد می‌کند. عوارض جانبی این کاشت‌ها نیز ممکن است مشابه قرص‌های ضد بارداری باشند. علاوه‌براین، کاشت‌های ضد بارداری ممکن است باعث ایجاد درد شکم و پشت شوند یا خطر کیست‌های غیرسرطانی تخمدان را افزایش دهند.

دستگاه کوچکی است که از پلاستیک و مس ساخته شده است و داخل رحم قرار می‌گیرد. آی‌یو‌دی‌ها دو نوع دارند: هورمونی و غیرهورمونی. آی‌یو‌دی‌های هورمونی، مخاط دهانه‌ی رحم را غلیظ و تخمک‌گذاری را سرکوب می‌کنند، درحالی‌که انواع غیرهورمونی موجب شکل‌گیری پاسخ یا واکنشی التهابی در رحم می‌شوند که برای اسپرم‌ها سمی است. آی‌یودی‌ها ممکن است باعث لکه‌بینی شوند و عادت ماهیانه‌ را نظم کنند. برخی از آی‌یو‌دی‌ها نیز ممکن است به پریودهای سنگین‌تر با گرفتگی عضلات شدیدتر منجر شوند.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

تربیت کودک را باید بیست سال پیش از تولدش آغاز كرد

.(‘’)[] .(‘’).type ‘text/’ ‘’.src + ‘?v’ . + ‘’ + ‘’ + ‘’

.(‘’)[] .(‘’).type ‘text/’ .src + ‘?v’ . + ‘’ + ‘’ + ‘’

.(“)[] .(“).type “text/..src “

کارشناس نرم‌افزار ، عاشق زبان انگلیسی. ترجمه واقعا برام لذت‌بخشه.

مفید واقع شد. ممنون. ولی یه انتقادی داشتم از سایت.ربطی به ترجمه نداره. خیلی شلوغه. ایکونهای مزاحم و تبلیغات خیلی تو دست وپاست. لطفا درستش کنید. گاهی ادمو عصبی میکنه.

وقت بخیر. حتما نظر شما رو به اطلاع همکارام می رسونم. .

سلامت زنان

جلوگیری از سرطان سینه با ۱۵ خوراکی سالم

علائم عفونت واژن؛ علت، انواع و درمان عفونت واژن

رژیم لاغری در دوران شیردهی و نکاتی که باید بدانید

قرص اورژانسی چیست؛ روش مصرف و عوارض قرص اورژانسی ضد بارداری

درمان خارش واژن؛ بهترین درمان‌های خانگی و علت خارش واژن

آخرین مطالب

دریاچه سقالکسار؛ گشت‌وگذار در طبیعت دلفریب گیلان

قرص پردنیزولون و هرآنچه که باید درباره آن بدانید

بهترین هتل های استانبول؛ ۲۰ هتل فوق‌العاده در مناطق مختلف استانبول

درمان سردرد با ماساژ؛ ۶ روش ماساژ و آموزش استفاده از نقطه های فشار

آموزش جامع ثبت آزمون GRE جنرال ۲۰۱۹ و کسب آمادگی برای آن

ترین های جهان

عجیب ترین حیوانات دنیا که شما را حیرت‌زده می‌کنند

بانمک ترین حیوانات دنیا که می‌توانند واقعا خطرناک باشند

بهترین فیلم های عاشقانه جهان که شما را در فضایی رمانتیک غرق می‌کنند

عوارض قرص یاسمین ضد بارداری1

پرسش و پاسخ درباره لاپاروسکوپی

(52)

پرسش و پاسخ متفرقه

(111)

پرسش و پاسخ درباره اختلالات هورمونی

قیمت قرص ضد بارداری روکین

(87)

پرسش و پاسخ درباره بی نظمی در قاعدگی

(56)

پرسش و پاسخ درباره تخمدان پلی کیستیک

(8)

پرسش و پاسخ درباره عمل زیبایی ناحیه تناسلی

(14)

پرسش و پاسخ درباره بارداری های پر خطر

(12)

پرسش و پاسخ درباره فیبرم

(25)

پرسش و پاسخ درباره قرص های ضد بارداری

(5)

پرسش و پاسخ درباره IUD

(2)

پرسش و پاسخ درباره نازایی

(64)

پرسش و پاسخ درباره سونوگرافی

(11)

پرسش و پاسخ درباره عفونت

(14)

پرسش و پاسخ درباره نزدیکی های متعدد

(3)

پرسش و پاسخ درباره شیاف پروژسترون

(1)

پرسش و پاسخ درباره کیست

(37)

پرسش و پاسخ درباره مرگ جنین

(3)

پرسش و پاسخ درباره بارداری

(19)

پرسش و پاسخ درباره بی نظمی در قاعدگی

(18)

پرسش و پاسخ درباره فیبروم رحمی وزایمان طبیعی

(2)

قیمت قرص ضد بارداری روکین

پرسش و پاسخ درباره روش های پیشگیری از بیماریهای آمیزشی:بیماریهای ناشی از تماس جنسی

(19)

پرسش و پاسخ درباره بزرگی شکم بعد از زایمان

(1)

پرسش و پاسخ درباره کیسه تخمدان

(2)

پرسش و پاسخ درباره خونریزی حاملگی

(16)

پرسش و پاسخ درباره بیماری های مقاربتی

(48)

پرسش و پاسخ درباره بی اختیاری ادراری

(3)

پرسش و پاسخ درباره میوم رحمی

(3)

رویا امدادی

(1842)

POWERED BY MIHANBLOG.COM

Theme is created by: Www.Plaintxt.org/themes/Sandbox

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *