قویترین قرص ضد آلرژی

خواص دارویی و گیاهی

www.724press.com/social/8

بارها گفته شده است که حساسیت بیماری شایع در قرن حاضر است. داروها و روش‌های درمانی متنوعی برای مبارزه با آلرژی و حساسیت وجود دارند که در این مطلب به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

به طور کلی هیچ گونه راهکار قطعی برای درمان آلرژی وجود ندارد. با این حال، گروه‌های دارویی مختلف در حالت‌های تجویزی و غیرتجویزی موجود هستند که به رفع علایم آزار دهنده‌ی این بیماری مانند آبریزش بینی کمک می‌کنند. آنتی‌هیستامین‌ها، دکونژستان‌ها، داروهای ترکیبی، کورتیکواستروئیدها و دیگر داروها از جمله داروهای ضد حساسیت موجود هستند.

مطلب مرتبط: انواع آلرژی، علائم و روش‌های پیشگیری از حساسیت

ایمونوتراپی در قالب اسپری‌های ضد آلرژی یا قرص‌های زیر زبانی، از جمله راهکارهایی است که به مرور توانایی بدن شما را برای تحمل آلرژی افزایش می‌دهد.

سال‌های سال است که آنتی‌هیستامین‌ها برای درمان علایم آلرژی استفاده می‌شود. این دسته‌ی دارویی می‌تواند به صورت‌های قرص، مایع یا قطره‌ی بینی استفاده شود. قطره‌های چشمی آنتی‌هیستامین برای رفع خارش چشم‌ها و قطره‌های بینی آن برای درمان گرفتگی بینی حاصل از آلرژی فصلی کاربرد دارند.

نمونه‌هایی از آنتی‌هیستامین‌ها شامل داروهای زیر هستند:

داروهای غیر تجویزی شامل: سیتریزین (زیرتک)، فکسوفنادین (آلگرا)، لووستیریزین (Xyzal) و لوراتادین (Claritin, Alavert) که از طریق دهان مصرف می‌شوند. برم فنیرآمین و کلرفنیرآمین هم در این میان خاصیت خواب آلودگی ایجاد می‌کنند.

داروهای تجویزی شامل دزولاتادین است که توسط دهان مصرف می‌شود. قطره چشم آزلاستین هم نوعی اسپری آنتی‌هیستامین است.

وقتی در معرض یک ماده‌ی آلرژی‌زا قرار می‌گیرید، سیستم ایمنی شما تحریک می‌شود. پاسخ سیستم ایمنی فرد مبتلا به آلرژی به هر محرکی بسیار شدید است. سلول‌های سیستم ایمنی که به «ماست‌سل» معروف هستند، ماده‌ای به هیستامین ترشح می‌کنند که به گیرنده‌های رگ‌های خونی متصل بوده و باعث بزرگ‌تر شدن آن‌ها می‌شوند. علاوه بر این، هیستامین با اتصال به دیگر گیرنده‌ها باعث قرمزی، ورم، خارش و تغییرات ترشحات می‌شود. آنتی‌هیستامین‌ها با متوقف کردن هیستامین و جلوگیری آن از اتصال به گیرنده‌ها، از بروز این علائم جلوگیری می‌کنند.

بسیار از آنتی‌هیستامین غیر تجویزی هم می‌توانند باعث گیجی و خواب آلودگی شوند. نسل دوم و سوم آنتی‌هیستامین هم که اثر ضد انعقادی (دکونژستان) دارند نیازمند تجویز پزشک هستند.

دکونژستان‌ها با برطرف کردن گرفتگی و احتقان، اغلب به همراه آنتی‌هیستامین‌ها برای درمان آلرژی مورد استفاده قرار می‌گیرند. آن‌ها می‌توانند در حالت‌های اسپری بینی، قطره چشم، مایع یا قرص قرار بگیرند.

اسپری بینی و قطره‌های چشم فقط باید به مدت چند روز در یک زمان مشخص استفاده شوند. چرا که مصرف طولانی مدت آن‌ها می‌تواند باعث بدتر شدن علائم حساسیت شود. درصورتی که دکونژستان‌های قرص یا مایع می‌توانند با خیال راحت و به مدت طولانی‌تری مصرف شوند.

در طول واکنش آلرژیک، بافت‌های بینی شما ممکن است در پاسخ به ماده‌ی آلرژی‌زا متورم شود. این تورم باعث تولید مایع و مخاط خواهد شد. تورم رگ‌های خونی چشم هم باعث قرمزی چشم می‌شوند. دکونژستان‌ها با با کوچک‌تر کردن اندام‌های بینی و عروق خونی، علائمی چون احتقان، ترشح و قرمزی را کاهش می‌دهند.

دکونژستان‌ها ممکن است فشار خون را افزایش دهند. از این روز چنین داروهایی به افراد دارای فشار خون بالا یا گلوکوم توصیه نمی‌شوند. از طرفی، این داروها می‌توانند باعث بی‌خوابی یا تحریک‌پذیری و محدود کردن جریان ادراری شوند.

برخی از داروهای ضد حساسیت، حاوی هر دو گروه آنتی‌هیستامین و دکونژستان هستند تا علائم آلرژی را به صورت چندگانه تسکین دهند. داروهای دیگر علاوه بر جلوگیری از اثرات هیستامین، از آزاد شدن سایر مواد شیمیایی مانند ماست‌سل‌ها جلوگیری می‌کنند.

سیتیزین و پوسیدو افدرین، فکسوفنادین و پوسیدو، دیفن هیدرامین و پوسیدو افدرین، لوراتادین و پوسیدو افدرین برخی از داروهای ترکیبی درمان آلرژی هستند.

مطلب مرتبط: معرفی ۸ ضد حساسیت طبیعی

استروئیدها در پزشکی به عنوان کورتیکواستروئیدها شناخته شده و می‌توانند التهاب همراه با آلرژی را کاهش دهند. این داروها از آبریزش و خارش و گرفتگی بینی در طول سال یا فصل‌های آلرژی جلوگیری می‌کنند. علاوه بر این، این داروها می‌توانند التهاب و ورم ناشی از واکنش‌های آلرژیک را کاهش دهند.

استروئیدها داروهای بسیار مؤثری برای آلرژی محسوب می‌شوند. اما مصرف آن‌ها باید به طور منظم و روزانه باشد، حتی اگر علائم آلرژی احساس نشود. علاوه بر این، ممکن است یک تا دو هفته طول بکشد تا اثر کامل این داروها احساس شود.

بکلومتازون، فلوتیکازون ، مومتازون و دگزامتازون از جمله داروهای استروئیدی ضد حساسیت هستند.

استروئیدها عوارض جانبی بالقوه‌ی بسیاری دارند. به ویژه هنگامی که به صورت خوراکی، سیستمیک و مدت زمان طولانی مصرف می‌شوند.

تثبیت کننده‌های مست سل می‌توانند برای درمان التهاب‌های متوسط در افراد مبتلا به آلرژی استفاده شوند. این ترکیبات در قطره‌های چشم و اسپرس‌های بینی مورد استفاده قرار می‌گیرند. مانند بسیاری از داروها، ممکن است چند هفته طول بکشد تا اثرات آن‌ها به طور کامل احساس شود.

کرومولین سدیم و لودوکسیامید ترومتامین، از جمله داروهای این گروه هستند.

تثبیت کننده‌های ماست‌سل از انتشار هیستامین جلوگیری می‌کنند. بعضی از این داروها دارای اثرات ضد التهابی مهمی نیز هستند، اما معمولا آن‌ها به اندازه‌ی استروئیدها اثر نمی‌گذارند.

در اثر مصرف این داروها ممکن است گلودرد، سرفه یا خارش پوست رخ دهد. تثبیت کننده‌های ماست‌سل به شکل قطره‌های چشم هم ممکن است باعث ایجاد سوزش، خارش یا تاری دید در هنگام مصرف شوند.

تعدیل کننده‌های لکوترین برای درمان آسم و علائم آلرژی بینی استفاده می‌شوند. به همراه آن‌ها می‌توان داروهای دیگر را هم تجویز کرد. این داروها تنها با نسخه‌ی پزشک قابل دسترسی هستند و به صورت قرص، قرص‌های جویدنی و گرانول‌های شفاف به فروش می‌رسند. مونتلوکواست (Singulair) تنها تعدیل کننده‌ی لکوترین مورد تایید FDA است.

تعدیل کننده‌های لکوترین با مسدود کردن لکوترین‌ها، مانع از تولید مواد شیمیایی واکنش دهنده با مواد آلرژی‌زا می‌شوند.

عوارض جانبی این داروها نادر هستند اما ممکن است شامل موارد زیر باشند:

در این میان محصولات بی‌نظیر دیگری وجود دارد که بدون نسخه‌ی پزشک موجود بوده و با کمک آن‌ها می‌توان علایم آلرژی را رفع کرد. این داروها عبارت هستند از:

در صورتی که از ۳ ماه است که از آلرژی رنج می‌برید، ایمونوتراپی می‌تواند یکی از موثرترین روش‌های درمانی حساسیت باشد. به این ترتیب که با قرار دادن بدن شما در شرایط آلرژی، سیستم ایمنی شما به تدریج تحمل خود را افزایش می‌دهد.

www.724press.com/social/8

تبلیغات | درباره ما | تماس با ما

برای اطلاع از آخرین اخبار و مقالات سایت، ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

بسیاری از حساسیت ها با داروهای ضد حساسیت قابل کنترل و درمان هستند. در این مطلب قصد داریم اطلاعات دارویی مفیدی در زمینه انواع قرص ضد حساسیت به شما عزیزان ارائه دهیم.

حساسیت ها به صورت های متفاوتی ایجاد می شوند. بسیاری از حساسیت ها فصلی هستند و با تغییر شرایط محیطی پدید می آیند. البته برخی از حساسیت ها نیز مربوط به غذاها و داروهای مصرف شده است. برای کنترل و درمان انواع مختلف حساسیت ها بهتر است با انواع قرص ضد حساسیت آشنا شویم.

تاکنون تعداد زیادی قرص ضد حساسیت معرفی شده است که هر یک می توانند برای درمان حساسیت فصلی و آلرژی های دوره ایی، حساسیت های پوستی، حساسیت کودکان و مورد استفاده قرار بگیرند. در این مقاله تعدادی از معتبرترین و موثرترین قرص های ضد حساسیت را معرفی می نماییم.

این قرص از خانواده آنتی هیستامین هاست و برای درمان حساسیت ها و کهیر استفاده می شود. از عوارض این قرص ضد حساسیت می توان به سردرد، یرقان و سرگیجه اشاره کرد. این دارو خیلی سریع به وسیله دستگاه گوارش جذب می شود. در بسیاری از کشورها به دلیل عوارض خطرناکی که دارد، حذف شده است.

عوارض قرص آستمیزول: یرقان، بی قراری، افزایش اشتها، درد مفاصل، خشکی دهان، سردرد و سرگیجه می باشد.

این داروی ضد حساسیت نیز برای درمان آسم و حساسیت های فصلی تجویز می شود. تورم دستگاه تنفسی را کاهش می دهد و در نتیجه تنفس را آسان می کند. قرص ایروکاست از خس خس سینه، تنگی قفسه سینه و تنگی نفس جلوگیری می کند و به صورت قرص جویدنی 5 میلی گرم و 1 میلی گرم تجویز می شود. این قرص ضد حساسیت در بزرگسالان به میزان 1 میلی گرم به صورت خوراکی(یک بار در روز) و در هنگام غروب مصرف می شود.

عوارض قرص ایروکاست: خستگی، ضعف، علائم آنفلونزا، اسهال، تشنگی، عطسه، کهیر، گرفتگی عضلانی، سرفه و راش جلدی، بی حسی و گزگز پاها یا دست ها، درد یا ورم سینوس، ضعف ماهیچه، تغییرات رفتاری و ذهنی (پرخاشگری، اشکال در خواب، اشکال در حافظه، افسردگی، توهم، افکار خودکشی، استرس و راه رفتن در خواب)، تهوع، گوش درد، برونشیت، دندان درد، سوء هاضمه، عفونت دستگاه تنفسی و عفونت گوش

این دارو برای درمان خارش و آلرژی تجویز می شود. به دلیل خواص ضد حساسیتی، خواب آور و آرام بخش است. کودکان نسبت به این دارو حساس تر از بزرگسالان هستند و عوارض بیشتری با مصرف این دارو در کودکان ظاهر می شود.

عوارض قرص هیدروکسی زین: فعالیت غیر ارادی حرکتی، خواب آلودگی شدید، کاهش فشار خون، گیجی، خشکی دهان، لرزش و حملات تشنج

این قرص نیز از خانواده آتتی هیستامین است و برای درمان سرماخوردگی، کهیر، آلرژی و پیشگیری از آسم تجویز می شود. مصرف این دارو در کودکان موجب بهبود خواب می شود.

 

عوارض قرص کتوتیفن: تب ولرز، سرگیجه، ضایعات پوستی، اسهال، سرفه، عفونت تنفسی، خستگی و ضعف، خشکی دهان و خواب آلودگی

قرص لوراتادین به عنوان ضد آلرژی و حساسیت تجویز می شود و از طریق لوله های گوارش جذب خون می شود. این دارو برای درمان بیماران دچار کهیر ناشناخته مزمن نیز استفاده می شود. به طور معمول مقدار مصرف قرص لوراتادین در کودکان بزرگ تر از 6 سال  و بزرگسالان 1 میلی گرم به صورت روزانه است.

کسانی که دچار ناراحتی کبدی هستند، با مصرف این دارو دچار مشکل می شوند. چون که متابولیسم این دارو کبدی است و از این رو بیماران کبدی دچار خواب آلودگی شدیدی می شوند که باید به پزشک مراجعه کنند.

عوارض قرص لوراتادین: سردرد، سرگیجه، اختلال در بینایی، خستگی غیر معمول و ضعف عضلانی، عصبانیت، افزایش حساسیت به نور آفتاب، اشکال در دفع ادرار، احساس گرفتگی در سینه، طپش یا تندی ضربان قلب و کهیر

این قرص ضد حساسیت نیز جزء خانواده آنتی هیستامین می باشد. معمولاً برای خارش، کهیر، آلرژی، پیشگیری از آسم وتجویز می شود و عموماً به صورت دو بار در روز و برای چند هفته تجویز می شود.

عوارض قرص زادیتن: افزایش وزن، سرگیجه، تهوع، خشکی دهان، ناراحتی معده، خواب آلودگی و تحریک عصبی

قرص ترفنادین(Terfenadine)

قرص ضد حساسیت ترفنادین نیز جزء خانواده آنتی هیستامین هاست و برای درمان و پیشگیری از آلرژی با علائم عطسه، کهیر و خارش، قرمزی و آبریزش چشم و آبریزش بینی به کار می رود. از آن جایی که اثرات ضدموسکارینی و تسکینی آن کم است، امروزه این دارو کمتر استفاده می شود. از آن به منظور درمان رینیت آلرژیک، حساسیت های پوستی و تب یونجه در بزرگسالان روزی 6 میلی گرم(یک عدد قرص) مصرف می شود.

عوارض قرص ترفنادین: سرگیجه، بی قراری، بی خوابی، فشار خون بالا، تهوع، خستگی، سردرد، آریتمی قلبی و خشکی دهان

امیدواریم اطلاعات ارائه شده در زمینه انواع قرص های ضد حساسیت برای شما عزیزان مفید بوده باشد و با استفاده از موارد مطرح شده بتوانید به درمان حساسیت های مختلف بپردازید.

منبع : آرگا


اگر می خواهید عمل زیبایی انجام دهید، بخوانید!



موزه پرنس ولز هند یک جاذبه توریستی متفاوت!



با بالون معده لاغر می شویم یا نه؟


برای پاکسازی پوست چرب از این روش های مطمئن استفاده کنید



هیچوقت این جملات را به زبان نیاورید!



با جزیره تماشایی ماک و تام موراکوت آشنا شوید

نشانی شما منتشر نخواهد شد.


دکتر ابوالفضل زارعی، جراح پلاستیک و زیبایی بینی، صورت، پلک


بالون معده با دکتر فرزاد فرامرزی – فوق تخصص گوارش, کبد و آندوسکوپی

ادعای جنجالی سهیلا محامد همسر اول و سابق امیرخسرو عباسی چندی است که بهاره رهنما با امیر خسرو عباسی ا

هادی کاظمی و سمانه پاکدل دو بازیگر معروف سینما و تلویزیون ایران به تازگی با یکدیگر ازدواج کردند. سحر

علت بیماری و علت فوت سیدضیاءالدین دری Ziaeddin Dorri چیست؟ حتی فوت نابهنگام خالق سریال «کیف انگلیسی»

این روزها یک زوج جوان تلویزیون را قرق کرده‌اند. زوج جوان سریال پرحاشیه پدر را می‌گویم: ریحانه پارسا

به بهانه برگزاری نشست سراسری رئیسان بنیادهای نخبگان استانی‌ با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و

نظرات

در پی وقوع طوفان جبی در ژاپن ۱۰ نفر کشته و ۳۰۰

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

«اما تامپسون»، بازیگر و کمدین انگلیسی روز پنجشنبه در مصاحبه‌ای اعلام کرد

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

تاریخ آغاز سوپر لیگ و لیگ دسته یک والیبال ایران مشخص شد.

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

امام کاظم(ع) در یک روایت به یکی از عوامل زمینه‌ساز به وجود

۳ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۲ نظر

نظرات

ادعای جنجالی سهیلا محامد همسر اول و سابق امیرخسرو عباسی چندی است

۶ نظر

نظرات

۳ نظر

۱ نظر

۱۷ نظر

۷ نظر

۷ نظر

۶ نظر

نظرات

رسانه ملی بعد از آزمودن چند تجربه در زمینه برگزاری مسابقات استعدادیابی،

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۲ نظر

۱ نظر

نظرات

نظرات

ناباروری، مشکلی که این روزها دامنگیر بسیاری از زوج‌های جوان شده است.

نظرات

نظرات

۱ نظر

۱ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

پژو ۲۰۷ صندوق دار در حال تست با پلاکی عجیب

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

پرنیای ۲/۵ ساله عصر بیست و هفتم مرداد امسال، زمانی که همراه

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

یوسف سورنی‌نیا ـ غارشناس، غارنورد و سرپرست گروه کاوشگر سورنا  درباره این

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

ایده های تزیین در آشپزی. از درست کردن تخم‌مرغ قلبی‌شکل تا اردور

نظرات

۶ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

بخش غنائم جنگی روسیه از داعشی‌های سوریه از جذاب‌ترین بخش‌های چهارمین گردهمایی

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

مجله تخصصی تجاری Forbes در جدیدترین گزارش خود، کارآفرینان موفق را معرفی

نظرات

نظرات

۲ نظر

۱ نظر

نظرات

نظرات

۱۵ شهریور ۱۳۹۷

۶ شهریور ۱۳۹۷

۶ شهریور ۱۳۹۷

۶ مرداد ۱۳۹۷

۳۰ خرداد ۱۳۹۷

۱۶ فروردین ۱۳۹۷

۲۶ اسفند ۱۳۹۶

۱۵ اسفند ۱۳۹۶

۱۵ اسفند ۱۳۹۶

۲۷ بهمن ۱۳۹۶

۲۰ بهمن ۱۳۹۶

۱۹ بهمن ۱۳۹۶

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© 218, All Rights Reserved. | Powered by saten

دانش &gt پزشکی – تلاش مشترک محققان دانشگاه استنفورد و برن به تولید ماده سنتتیکی منجر شده که E2-79 دارد و می‌تواند ظرف چند ثانیه مانع از واکنش پایدار میان IgE و گیرنده‌های اختصاصی آن در سطح سلول‌های ماست و ترشح هیستامین شود.

محبوبه عمیدی: تلاش مشترک محققان دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد و دانشگاه برن سوئیس به تولید ترکیبی سنتتیک منجر شده که می‌تواند به صورت ماده میانجی مانع از واکنش پایدار میان ایمونوگلوبولین E و گیرنده‌های اختصاصی آن در سطح سلول‌های ماست شود و از تولید هیستامین و دیگر ترکیباتی که باعث ظهور علائم حساسیت در فرد می‌شوند، جلوگیری کند. سرعت‌عمل این مولکول شگفت‌انگیز است.  

بسیاری از ما به یکی یا چند نمونه از مواد غذایی گوناگون حساسیت داریم یا شاهد ظهور علائم آلرژی در افرادی که به بادام زمینی، گوجه فرنگی، گرده گیاهان، نیش زنبور و بسیاری موارد دیگر حساسیت دارند، بوده‌ایم. برای ظهور این علائم باید بدن واکنشی دورازانتظار و ناگهانی را نسبت به یک ماده غذایی یا هر آلرژن دیگر نشان دهد.

در این صورت یکی از واکنش‌های سیستم ایمنی بدن تولید ایمونوگلوبولین E یا به اختصار IgE است که می‌تواند با اتصال به گیرنده‌های اختصاصی خود در سطح سلول‌های ماست واکنش‌های حساسیتی را با تولید هیستامین و ترکیبات دیگر توسط این سلول‌ها آغاز کند.

تد جاردتزکی، استاد زیست‌شناسی ساختاری و یکی از سرمایه‌گذاران این تحقیق می‌گوید: «این فوق‌العاده است که بتوانیم با استفاده از یک ماده واسط مانع اتصال IgE به این گیرنده‌های اختصاصی شویم و از واکنش‌های آلرژی که گاهی بسیارشدید هستند، در زمان کوتاهی پیشگیری کنیم».

به گزارش ساینس دیلی، سال‌هاست که رؤیای بزرگ محققان ممانعت از اتصال IgE-FcR (ایمونوگلوبولین به گیرنده اختصاصی خود) است؛ اما این واکنش سریع اتفاق می‌افتد و بسیارپایدار است. از سوی دیگر واکنش میان این دو ماده که می‌تواند ظرف چند ثانیه اتفاق بیافتد به تولید موادی منجر می‌شود که در بعضی از افراد می‌توانند به شوک و حتی مرگ منجر شوند.

این پیوند سریع بسیارپایدار است و می‌تواند در افراد دیگری که با آلرژی دست‌وپنجه نرم می‌کنند تا چندین هفته سلول‌های ماست را تحریک کرده و آنها را به تولید ترکیبات مختلف وادار کند. داروهایی مانند Xolair  که در حال حاضر در اختیار افراد مبتلا به انواع آلرژی هستند تنها می‌توانند از ایجاد پیوندهای تازه میان ایمونوگلوبین E و گیرنده‌های اختصاصی آن جلوگیری کنند و باعث شوند آرام‌آرام سطح ترکیبات تولید شده در بدن فرد کاهش پیدا کند. این داروها نمی‌توانند برای درمان آسم یا حمله‌های آن مورد استفاده قرار بگیرند.

جاردتزکی و همکارانش موفق به تولید یک بازدارنده پروتئینی سنتتیک شده‌اند که می‌تواند فرد را ظرف چند ثانیه از واکنش‌های شدید حساسیتی نجات بدهد. این ماده که DARPin E2-79 دارد از نقطه‌ضعف کوچکی که در هنگام پیوند ایمونوگلوبولین و گیرنده اختصاصی آن وجود دارد استفاده کرده و بین این دو ماده قرار می‌گیرد.

بررسی مرحله‌به‌مرحله عملکرد E2-79 نشان می‌دهد این ماده بازدارنده زمانی که ایمونوگلوبولین به سطح گیرنده خود متصل شد تا ارتباط ثانویه را آغاز کند، در فضای میان این دو مولکول قرار گرفته و امکان اتصال دوم را از بین می‌برد.

محققان می‌گویند این ماده عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد؛ اما ساخت ترکیبات پیچیده و درشت‌مولکول مستلزم هزینه و وقت بسیاری است. آنها امیدوارند بتوانند مولکول‌های کوچکتری را با خواص مشابه این پروتئین بازدارنده بسازند که تولید انبوه آنها نیاز به هزینه بسیار کمتری داشته باشد و بتواند در سطح گسترده‌ای توسط شرکت‌های دارویی تولید شود.

53273

سلام توصیه های خوبی بود ولی هیچ کدوم برا من تاثیر نکرده

پست الکترونیک

آدرس وب سایت و یا وبلاگ

نظر شما
/7

حساسیت و آلرژی بسیار آزار دهنده است و گاهی فرد را از کار و زندگی روزمره باز می دارد. در این قسمت اینفوسلامت شما را با داروهای ضد حساسیتی که می توانید در جعبه کمک های اولیه منزل خود نگه دارید، آشنا خواهد کرد:

حساسیت ها معمولاً روی آسم تأثیر می‌گذارند. اگر از آسم و حملات آن رنج می‌برید، پزشک شما برایتان نوعی ماده‌ی استنشاقی تجویز خواهد کرد. این دستگاه دوز مشخصی از دارویی به برونکودیلاتور را برای درمان آلرژی به صورت موقت به بدن شما می‌رساند. اگر حمله‌ی خیلی سختی نداشته باشید، تنها دو الی سه بار استنشاق کردن این ماده، عضلاتی که راه تنفس شما را تنگ کرده‌اند راحت و باز می‌کند. این اسپری‌ها موقتاً برای درمان حساسیت گلو موثر هستند.

اگر در معرض حملات خطرناک آلرژی که می‌تواند جان شما را به خطر بی اندازد قرار دارید (پزشکان به این نوع حملات آنافیلاکسی می‌گویند)، به این داروی ضد حساسیت نیاز دارید. این تزریق کننده‌ی خودکار می‌تواند عکس‌العمل‌های مرگ‌آسا به غذا که در اثر حساسیت غذایی به وجود می آیند، داروها یا نیش حشرات را که می‌توانند باعث بسته شدن راه تنفسی شما شوند، خنثی کند و به درمان آلرژی تنفسی منجر شود. این عکس‌العمل‌ها اگر به‌سرعت جلوگیری نشوند می‌توانند باعث مرگ بیمار شوند.

از دیگر انواع داروهای ضد حساسیت برای درمان آلرژی پوستی می‌توان به کرم‌ها و نرم‌کننده‌های پوست اشاره کرد که برای درمان حساسیت پوستی استفاده می شوند. کرم‌های نرم‌کننده و هیدروکورتیزون را حتماً به همراه داشته باشید. نرم‌کننده‌ها می‌توانند پوست خشک و احساس خارش را از بین ببرند و آلرژی پوستی را کنترل کنند. همچنین کرم‌های هیدروکورتیزون التهاب پوست را کاهش می‌دهد و با این کار حساسیت های پوستی را التیام می بخشد. اگر به اگزما دچار هستید، پزشک شما داروهای قوی‌تری نیز برایتان تجویز خواهد کرد.

همچنین توصیه‌ی جدی ما به شما (اگر به آلرژی‌های خطرناک دچار هستید) این است که حتماً دستبند یا گردنبندی داشته باشید که رویش به نوع آلرژی شما اشاره‌شده باشد. زیرا زمانی که به حملات آلرژی دچار شدید و علائم آلرژی در شما پدیدار شدند، این اطلاعات می‌تواند شما را از مرگ نجات دهد. همچنین به شما توصیه می‌کنیم که حتماً یک جعبه امداد آلرژی برای خود تهیه کنید و داروهایی را که به شما معرفی کردیم درونش نگهداری کنید و همه‌جا با خود ببرید. همچنین می‌توانید چند جعبه داشته باشید. یکی برای خانه، یکی ماشین و دیگری محل کار.

افرادی که به آلرژی و حساسیت فصلی (یا انواع دیگر آلرژی) مبتلا هستند باید همیشه برای مقابله با آن آماده باشند. چراکه گاهی اوقات بدون اینکه بدانند در معرض آلرژن ها قرار می‌گیرند. توصیه‌ی ما به شما داشتن یک جعبه امداد آلرژی است. با ما همراه باشید تا وسایل و داروهایی که باید برای مقابله با آلرژی در جعبه امداد آلرژی خود داشته باشید را بشناسید.

زمانی که آلرژی شمارا با چشمانی سرخ که خارش دارند روبه‌رو می‌کنند، قطره‌های چشم می‌توانند به کمک شما بیایند. این قطره‌ها التهاب را کم می‌کنند و با این کار چشمان شمارا از خارش، اشک و یا تورم نجات می‌دهند. برای درمان حساسیت چشم از قطره‌های آنتی‌هیستامین که دارای کتوتیفن هستند به هنگام خارج شدن از خانه استفاده کنید تا از عوارض آلرژی در امان بمانید. همچنین اشک مصنوعی نیز در جعبه امداد آلرژی خود داشته باشید تا بتوانید با کمک آن آلرژن های درون چشمان خود را بشویید.

اگر به هنگام آلرژی و حساسیت گلو احساس خفگی و گرفتگی به سراغ شما می‌آید، به قرص‌های ضد احتقان در جعبه امداد آلرژی خود نیاز خواهید داشت. این داروها بافت‌های راه تنفسی شمارا که به دلیل آلرژی ورم‌کرده و راه تنفس را تنگ کرده‌اند را باز می‌کنند. این داروها به‌عنوان قرص و بدون نسخه به فروش می‌رسند و برخی از آن‌ها حاوی آنتی‌هیستامین هستند.

نکته: اگر به مشکلاتی نظیر فشارخون، گلوکوم یا مشکلات تیروئید دچار هستید، قبل از مصرف این داروها با یک پزشک مشورت کنید.

این افشانه‌ها معمولاً اولین انتخاب شما خواهند بود. اگر داخل بینی شما خشک است، برای نرم کردن آن از اسپری بینی حاوی نمک استفاده کنید. داروهای ضد احتقان نیز به‌صورت اسپری موجود هستند. به‌هیچ‌عنوان از این افشانه‌ها از سه روز پیاپی استفاده نکنید؛ استفاده‌ی می‌تواند باعث بدتر شدن عوارض آلرژی شود.

برای مقابله و درمان آبریزش بینی، عطسه و خارش و آب ریزی چشم به آنتی‌هیستامین احتیاج خواهید داشت. این دارو ماده‌ای به هیستامین را در بدن شما خنثی می‌کند و راهی برای درمان حساسیت فصلی است. هیستامین زمانی که تحت تأثیر آلرژن ها قرار بگیرید، توسط سیستم ایمنی بدن شما ترشح می‌شود. این داروها به‌شدت خواب‌آور هستند اما انواع جدید آن‌ها کم‌تر خواب را به چشمان شما می‌آورند. حتماً با پزشک داروخانه در مورد آنتی‌هیستامین‌ها صحبت کنید. به‌خصوص اگر قرار است که پس از استفاده از آن‌ها رانندگی کنید.

 

بعدی

قبلی

بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی چیست؟ افرادی که از آلرژی های فصلی به خصوص در بهار رنج می برند و برای درمان آن به دنبال راه حل می گردند، اکثراً جهت بهبود علائم آلرژی (حتی اگر واقعاً آلرژی نباشد) از داروهای اشتباه استفاده می کنند.

افرادی که از آلرژی های فصلی به خصوص در بهار رنج می برند و برای درمان آن به دنبال بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی می گردند، معمولاً در انتخاب آن دچار اشتباه می شوند. تحقیقات نشان می دهند که افراد در هنگام حساسیت های فصلی به داروخانه ها مراجعه کرده و گاهاً داروهای ناسب تهیه می کنند. اما در این مواقع بهترین راه درمانی , بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی چیست؟ در ادامه با نت نوشت همراه باشید.

اخیراً مطالعه ای نشان داده است که افراد در مواجهه با این گونه حساسیت ها، به جای آن که به پزشک مراجعه کنند و یا برای انتخاب بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی با دکتر داروخانه مشورت کنند؛ سر خود از داروهایی برای درمان آبریزش و قرمز شدن بینی، عطسه و خارش و ریزش اشک چشم استفاده می کنند.

نتیجه این رفتار به گونه ای می شود که پولتان را بی رویه برای خرید این داروها مصرف می کنید و تنها شاهد تغییر کوچکی در بهبود علائم تان هستید؛ بدون آنکه این داروها اثرات مفید و بلندمدتی داشته باشند.

در ژورنال علمی آلرژی و ایمنی شناسی بالینی، پژوهشی که بر روی ۳۰۰ نفر در استرالیا انجام شده بود، به چاپ رسید، این تحقیق در مورد افرادی صورت گرفت که در هنگام حساسیت و آلرژی، با سطح علمی خودشان و بدون مراجعه به پزشک متخصص، دارو مصرف می کردند. در این میان، مشخص شد که تنها کمتر از ۱۷% از این افراد داروی مناسب و مخصوص آلرژی خود را تهیه کرده اند.

در این تحقیق، ۶۸ درصد افراد دارای تب یونجه (ورم مخاط بینی) بودند و مابقی علائم، هیچ ارتباطی به التهاب های حاصل از آلرژی، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سینوزیت نداشت.

با تعمیم تحقیقی که در استرالیا انجام شد به عموم مردم جهان، می توان گفت که اکثراً جهت بهبود علائم آلرژی (حتی اگر واقعاً آلرژی نباشد) از داروهای اشتباه استفاده می کنند.

به گفته Rachel tan، موسس و عضو انجمن پزشکی دانشگاه سیدنی استرالیا، کسانی که از ورم مخاطی بینی رنج می برند، اغلب بدون درنظر گرفتن راهنمایی و مشاوره پزشک دارو مصرف می کنند.

Tan در ادامه می گوید: “این مسئله ای است که در تمام جهان وجود دارد، کسانی که در آزمایش شرکت کرده بودند، در هنگام مواجهه با بیماری، از داروهایی که به وسیله خودشان تجویز شده بود، استفاده می کردند. این در حالی بود که آن ها با علائم متوسط تا شدید، داروهای ناسب مصرف می کردند.

این قضیه نگران کننده است. زیرا افرادی که دچار تب یونجه (که به عنوان ورم مخاطی بینی نیز شناخته می شود) هستند، سعی دارند تا این مشکل مزمن را خودشان حل کنند، در حالی که موضوعی نیست که بی اهمیت تلقی شود.

۶۰ درصد از افرادی که مورد بررسی قرار گرفتند، اظهار کردند این علائم، تاثیراتی هم بر روی زندگی روزمره داشته که این موضوع می تواند انجام فعالیت های روزانه را با مشکل مواجه کند.

این آزمایش به بررسی داروهایی می پردازد که تجویز نادرست آن ها علائم را در بیمار بدتر و شخص را خانه نشین کند.

به گفته Tan، درمان و کم کردن عوارض آلرژی ها، هزینه های مالی زیادی به همراه دارد که شامل هزینه های مربوط به خرید داروهای مناسب می شود. این در حالی است که اکنون مبلغ قابل توجهی شامل خرید داروهای ناسب و سرخود بیماران می شود. این مورد، بار اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی، هم برای بیماران و هم دولت ها به همراه دارد.

 

بنا به گفته انجمن آلرژی و ایمنی شناسی آمریکا، تب یونجه معمولاً در بهار، تابستان و اوایل پاییز به وجود می آید و آلرژی، از گرده افشانی گل ها، درختان و گیاهان ناشی می شود.

عطسه، آبریزش و خارش بینی و ریزش اشک از چشم ها، بیشترین علائم گزارش شده در اثر آلرژی ها می باشند. همچنین در برخی، سر درد و دیگر عوارض را هم به وجود می آورد. به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، ۸ درصد از افراد بالای ۱۸ سال در آمریکا دارای تب یونجه هستند. همچنین تقریباً ۳/۲ درصد از این افراد، دارای علائم حاد بوده و خانه نشین شده اند.

تحقیقات نشان می دهند برای افرادی که تب یونجه دارند، اسپری استروئیدی بینی، بهترین انتخاب به شمار می رود. اما افراد کمی از این اسپری استفاده می کنند.

طی این پژوهش، ۲۹۶ نفر از شرکت کنندگان به جای این اسپری ها، از آنتی هیستامین جهت تسکین علائم شان استفاده می کردند.

این حقیقت که افراد به طور خودسرانه از داروها برای آلرژی استفاده می کنند، تعجبی ندارد. از زمانی که داروهای مخصوص آلرژی به مقدار بسیار بالا بدون نسخه در داروخانه ها وجود دارند، افراد کمی این داروها را پس از مراجعه به پزشک و با نسخه دریافت می کنند. نتیجه، این می شود که مردم پول زیادی را صرف خرید داروهای آلرژی می کنند؛ بدون آن که نتیجه ای در پی داشته باشد.

اگر فردی یک بار دچار آلرژی شود و بار دیگر نیز به آن مبتلا شود، با تصور اینکه از همان نوع قبلی است، داروهای مشابه سری پیش را مصرف می کند. اما ممکن است علائمی که تصور می شود، مربوط به آلرژی نباشند؛ بلکه مربوط به یکی دیگر از مشکلات بدن باشند.

علائم موجود در فرد ممکن است به دلیل کمبود خواب، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سینوزیت باشد. حتی اگر آلرژی باشد، ممکن است در ارتباط با تنگی نفس و آسم باشد. مردم این علائم را بی اهمیت پنداشته و بدون مراجعه به متخصص، اقدام به درمان آن می کنند و از داروهای خوراکی به جای اسپری ها استفاده می کنند.

معمولاً مردم به دلیل احساس ناخوشایندی که اسپری های بینی به آن ها می دهد، این دارو را کمتر استفاده می کنند. واژه “استروئیدی مردم را می ترساند!

آنتی هیستامین های خوراکی، علائم فرد را به سرعت و به صورت لحظه ای تسکین می دهند که باعث می شوند فرد برای مدت کوتاهی احساس خوبی داشته باشد اما بهترین دارو برای درمان حساسیت فصلی نیستند. اما اسپری های استروئیدی، پایداری بلندمدتی داشته و علائم را برطرف می کنند.

مردم به طور اشتباه اقدام به درمان بیماری خود می کنند و با عوارض ناشی از آن زندگی می کنند. نتیجه این تحقیق نشان می دهد که برای حل این مشکل، داروخانه ها نیز باید اقداماتی انجام دهند.

دکترStacey Galowitz، متخصص آلرژی می گوید: “آلرژی در یک سری از نقاط که هوای گرم تری دارند و بارندگی نیز است، شایع تر بوده؛ در نتیجه، میزان مصرف داروهای خود سرانه نیز است.

 

 

نویسنده: زهرا اسلامی

منبع: www.healthline.com

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر جوابی برای من داده شد مرا از طریق با خبر کن

Current ye@r *

Leave this field empty

© 218 – Netnevesht

کاربری

رمز عبور

مرا به خاطر داشته باش

ثبت | رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

کاربری

یک رمز عبور به شما فرستاده خواهد شد.

ورود | رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

کاربری یا :

ورود| ثبت

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *