قرص q10 چيست

خواص دارویی و گیاهی

قرص q10 چيست
قرص q10 چيست

کوآنزیم Q10 که “یوبی کوئینون” هم نامیده می شود، یک آنتی اکسیدان قوی است که در غشای داخلی میتوکندری تمام بافت ها یافت می شود و برای اولین بار توسط محققان در سال 1957 از میتوکندری گاو جدا شد.

نام آن از کلمه “Ubiquitous” به معنای “حاضر در همه جا” گرفته شده است.

در حقیقت کوآنزیم Q10 که نام شیمیایی آن “2 و 3- دی متوکسی 5- متیل بنزوکوئینون” می باشد، ترکیبی محلول در چربی است و ساختمان آن شبیه ویتامینK  می باشد.

عملکردهای کوآنزیم Q10 در بدن

* در تولید انرژی داخل سلولی نقش حیاتی دارد. وظیفه آن در انتقال الکترون ها در زنجیره  انتقال الکترون میتوکندری ها و کمک به سنتز آدنوزین تری فسفات در غشای آن ها می باشد.

قرص q10 چيست

* یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که از پراکسیداسیون لیپیدهای غشایی جلوگیری کرده، به تثبیت غشای سلول کمک می کند و سبب حفظ استحکام و عملکرد سلول می شود.

* سبب تحریک سیستم ایمنی بدن می شود.

تولید و جذب

این کوآنزیم در تمام سلول های بدن به ویژه در قلب، کبد، کلیه و لوزالمعده از اسید آمینه تیروزین ساخته می شود و نقش مهمی را در تولید انرژی داخل سلولی آن ها دارد.

برای سنتز این ماده در بدن به چندین کوفاکتور از جمله ویتامین های B12, B6, B2، اسید فولیک ، نیاسین، پانتوتنیک اسید و ویتامین C نیاز است. توانایی تولید کوآنزیم Q10 در بدن با افزایش سن کاهش می یابد.

جذب کوآنزیم Q10 موجود در غذا (یا مکمل ها) از روده باریک و تحت تاثیر حضور غذا صورت می گیرد، یعنی با معده خالی، کمتر و به همراه غذای چرب، بیشتر جذب می شود.

منابع غذایی Q10

این کوآنزیم می تواند از غذاها یا مکمل ها به دست آید، اما در بدن نیز تولید می شود.

منابع غنی آن عبارتند از: ماهی های چرب، مرغ، گوشت قرمز ، دل و جگر و قلوه.

سایر منابع آن شامل: غلات سبوس دار ، سویا، بادام زمینی ، آجیل، روغن کانولا و روغن سویا ، جوانه گندم ، تخم مرغ و سبزی جات به ویژه اسفناج و بروکلی است. 

مقادیر مورد نیاز

میزان توصیه شده این کوآنزیم به شرح ذیل است:

* برای افراد سالم: حدود 30 تا 60 میلی گرم در روز

* برای افراد مبتلا به نارسایی قلب و فشار خون بالا: حدود 50 تا 150 میلی گرم در روز

– دریافت ناکافی به ویژه اگر نیاز به آن در اثر یک بیماری افزایش یابد.

– تولید ناکافی در بدن در نتیجه افزایش سن یا کمبود مواد معدنی مورد نیاز برای سنتز آن

– نقص های ژنتیکی یا اکتسابی در سنتز یا متابولیسم

– تداخلات دارویی

به دلیل اینکه کوآنزیم Q10 محلول در چربی است، وقتی به صورت کپسول های ژله ای نرم روغنی مصرف شود، نسبت به فرم های دیگر مکمل آن مثل قرص ها و کپسول ها، جذب بهتری خواهد داشت.

البته مصرف مکمل کوآنزیم Q10 در زنان باردار و شیرده و کودکان توصیه نمی شود.

به نظر می رسد کوآنزیم Q10 کاملا بی خطر باشد، اما گاهی در دوزهای بالاتر از 200 میلی گرم در روز، بروز علایم خفیف گوارشی مانند:

 تهوع و علایمی مانند گیجی و راش های پوستی حاصل از مصرف آن گزارش شده است.

 

فشار خون بالا: تحقیقات نشان می دهند که دریافت کوآنزیم Q10 به عنوان یک درمان کمکی در افراد مبتلا به فشار خون بالا، سبب کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک می شود.

بهبودی بعد از سکته قلبی: مطالعات نشان داده اند که دریافت مکمل کوآنزیم Q10 به طور قابل توجهی از بروز مشکلات وابسته به قلب بعد از سکته قلبی، مانند حملات آنژین صدری، آریتمی، حمله مجدد قلبی و یا مرگ های ناشی از آن می کاهد. همچنین هنگامی که این مکمل به همراه ماده معدنی “سلنیوم” دریافت شود، برای افراد بعد از سکته قلبی مفید خواهد بود. البته باید توجه داشت که بعد از حمله قلبی، هر گونه گیاه دارویی یا مکمل زیر نظر پزشک مصرف شود.

بیماری پارکینسون: به نظر می رسد مصرف کوآنزیم Q10 در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون، منجر به کند شدن پیشرفت این بیماری می شود.

دیابت: مطالعات نشان می دهند که داروهای خوراکی کاهند قند خون مانند Glyburide و Tolazamid ممکن است از تولید طبیعی کوآنزیم Q10 در بدن جلوگیری نمایند. همچنین شواهد نشان می دهند استفاده از این کوآنزیم در بهبود کنترل قند خون در افراد دیابتی موثر است. پس در صورت دریافت مکمل کوآنزیم Q10 ممکن است نیاز به کاهش دوز دارو درمانی باشد.

سرطان: کوآنزیم Q10 با افزایش قدرت سلول های سیستم ایمنی، سلول های سرطانی را از بین برده و از تکثیر آن ها پیشگیری می نماید.

میگرن: تحقیقات نشان داده اند که دریافت روزانه کوآنزیم Q10 سبب کاهش دفعات و طول مدت حمله های میگرنی شده است.

جراحی قلب: مطالعات نشان داده اند که دریافت مکمل های خوراکی کوآنزیم Q10 دو هفته قبل از عمل جراحی قلب، اثر مثبتی در بهبود عملکرد قلب بعد از جراحی دارد و مدت زمان اقامت در بیمارستان را کوتاه می کند.

نارسایی احتقانی قلب(CHF): برخی مطالعات نشان می دهند که کوآنزیم Q10 می تواند در درمان نارسایی احتقانی قلب مفید باشد. اما به یاد داشته باشید که از این ترکیب در کنار درمان های متداول استفاده می شود، نه جای آن ها. برخی علایم شایع مرتبط با این بیماری، گردش خون ناکافی، تنفس کوتاه، خستگی و ادم می باشند و از علل متداول CHF می توان به بیماری عروق کرونری، حمله قلبی، فشار خون بالا، افزایش سن و کاردیو میوپاتی (اختلال عضله قلب) اشاره نمود. افراد مبتلا به CHF نسبت به افراد سالم، سطح کوآنزیم Q10 کمتری در سلول های عضلانی قلب خود دارند.

کاردیومیوپاتی: این بیماری، یک نام عمومی است و به حالتی اطلاق می شود که عضله قلب دچار اختلال شود. برخی مطالعات پیشنهاد می کنند که مکمل کوآنزیم Q10 برای برخی از فرم های کاردیومیوپاتی یا بیماری های عضله قلبی مفید است.

سایر بیماری ها: تحقیقات دیگر درباره ی اثرات بالقوه کوآنزیم Q10 بر سرطان سینه ، ایدز، بیماری های اطراف دندان و آلزایمر در حال انجام است.

مهسا دادخواهی پور- کارشناس تغذیه

 


اطلاعات کلی درباره کوآنزیم Q10:

پوست بدن انسان تحت تأثیر عوامل متعدد بیرونی مانند نور خورشید، استرس ها، آلودگی های محیطی، نیکوتین و عوامل دیگر شروع به پیری می کند. فرایند پیری در پوست انسان بطور تدریجی شروع شده و در طول زمان تأثیرات آن بر روی هم انباشته شده و در نهایت موجب پیری می گردد. کپسول های کیوتن پلاس محصول یوروویتال آلمان حاوی کوآنزیم کیوتن (Q10) بوده و قادر است تا این فرایند را به تأخیر بیاندازد. کوآنزیم Q10 یک آنتی اکسیدان طبیعی بوده و رادیکال های آزاد را که موجب آسیب به سلول ها می شوند خنثی می کند. همچنین این کوآنزیم می تواند انرژی های تازه ای در انجام فرایندهای متابولیک به پوست ببخشد.

اوبی کینیون یا کوآنزیم (CoQ10) Q10 در سال ۱۹۵۷ توسط فردکرین کشف شد. کوآنزیم Q10 یک ویتامین و یا ماده ویتامین مانند محسوب شده و مانند سایر ویتامین ها بطور طبیعی در منابع غذایی یافت می شود ولی مقدار آن در این منابع غذایی بسیار کمتر است. کوآنزیم Q10 در همه بافت ها سنتز می گردد. بیوسنتز آن یک فرایند چند مرحله ای است که حداقل به هشت ویتامین و چندین عنصر معدنی کمیاب نیاز دارد. کوآنزیم Q10 در چربی حل شده و در همه سلول های بدن وجود دارد و بعنوان کوآنزیم در بسیاری از مراحل آنزیماتیک مهم در تولید انرژی در درون سلول عمل می کند. بیشترین مقدار آن در اندام هایی چون کبد، قلب، عضله، کلیه و مغز یافت می شود. عملکرد دیگر آن بعنوان آنتی اکسیدان می باشد. سنتز درونی ویتامین و نیز جذب آن از طریق مواد غذایی موجب حفظ مقدار نرمال آن در یک فرد سالم می گردد. تأثیرات مثبت کوآنزیم Q10 در درمان بیماری ایدز، سرطان، زخم های معده، چاقی، دیس تروفی عضلانی، حساسیت، عملکرد سیستم ایمنی و نیز حفظ قدرت فیزیکی بدن مورد مطالعه قرار گرفته است.

قرص q10 چيست

نقش کوآنزیم Q10 در سلامت:

– ضد پیری:

کوآنزیمQ10 در بدن انسان ساخته شده و جهت انجام عملکرد های اساسی سلول ها ضروری است. مطالعات دانشمندان نشان می دهد که مقادیر کوآنزیمQ10 با گذشت سن و در بیماران قلبی، دیس تروفی های عضلانی، بیماری پارکینسون، سرطان، دیابت و نیز ایدز کاهش می یابد. همچنین برخی داروهای شیمیایی مقدار کوآنزیمQ10 را در بدن کاهش می دهد.کاهش مقادیر کوانزیم Q10 در اثر افزایش سن تاثیر قابل ملاحظه ای در بروز علائم و عوارض ناشی از پیری می گذارد .مصرف مقادیر مناسب این کوانزیم می تواند پیری را تاحدودی به تاخیر اندازد.

– تولید انرژی:

سلول ها جهت تولید انرژی از کربوهیدراتها و چربی ها بصورت ATPیا انرژی مورد استفاده برای سلول ها، به کوآنزیم Q10 در غشای داخلی میتوکندری نیاز دارند. کوآنزیم Q10 بعنوان بخشی از زنجیر انتقال الکترون میتوکندریایی، الکترون ها را از اکی والان های تولید شده در متابولیسم گلوکز و اسیدهای چرب گرفته و سپس به پذیرنده های الکترونی انتقال می دهند. در عین حال پروتون ها را به خارج از غشای داخلی میتوکندری انتقال داده و ایجاد یک شیب پروتونی درآن می کنند. انرژی آزاد شده به هنگام بازگشت پروتون ها به بخش داخلی میتوکندری در تولید ATP مورد استفاده قرار می گیرد.

– در انجام عملکرد سلولی:

لیزوزوم ها اندامک های سلولی هستند که برای گوارش بقایای سلولی تخصص یافته اند. آنزیم های گوارشی در لیزوزوم ها در PH اسیدی بیشترین فعالیت را دارند و لذا نیاز هست تا پروتون بطور مرتب وارد لیزوزوم شود تا PH اسیدی پایدار بماند. غشاهای لیزوزومی جدا کننده این آنزیم های گوارشی از بقیه بخش های سلولی حاوی مقادیر نسبتاً بالایی از کوآنزیم Q10 می باشند. تحقیقات اخیر نشان می دهند که کوآنزیم Q10 در انتقال پروتون ها در طول غشای لیزوزومی جهت ایجاد PH اسیدی نقش مهمی ایفا می کنند.

– بعنوان یک آنتی اکسیدان قدرتمند:

کوآنزیم Q10 در شکل احیا شده بعنوان یک آنتی اکسیدان در میتو کندری و غشاهای لیپیدی عمل می کند و بدین ترتیب در زدودن رادیکال های آزاد، جلوگیری از پراکسیداسیون لیپید در غشاهای زیستی و نیز در لیپو پروتئین ها با چگالی کم (LDL) نقش دارد. همچنین پروتئین های غشایی را از آسیب های اکسیداتیو حفظ می کند. کوآنزیم Q10 تنها آنتی اکسیدان محلول در چربی می باشد که در بدن سنتز می شود. در بدن انسان Co-Q10 حاوی ۱۰ واحد ایزو پرنوئید می باشد که شکل غالب ،کوآنزیم Q10 است.

التهاب تقریباً در تمام بیماری ها و بویژه در بیماری قلبی- عروقی دیده می شود. مغز نیز بعنوان یک اندام حیاتی تحت تأثیر التهاب و استرس اکسیداتیو می باشد. سلول های مغزی که در معرض استرس اکسیداتیو بالا قرار می گیرند، در طول زمان از بین رفته و بایستی جایگزین گردند. کوآنزیم Q10 در کاهش تأثیرات اکسیداتیو نقش مهمی ایفا می کند.

– تأثیر در بهبود مشکلات عصبی:

در بیماری های عصبی مانند بیماری پارکینسون ،ALS و آلزایمر اکسیداسیون مغزی از علایم شایع می باشد. کوآنزیم Q10 بعنوان یک عامل کاهش دهنده میزان پروتئین CRF یکی از نشانه های وجود التهاب، در کاهش علایم این بیماری ها نقش مهمی ایفا می کند. حدود دو سوم مغز از چربی ساخته شده است. همچنین میلین ،غلاف محافظت کننده که نورون های عصبی را می پوشاند از ۳۰% پروتئین و ۷۰% چربی ساخته شده است. تحقیقات دانشمندان در زمینه تأثیرات سودمند کوآنزیم کیوتن در بیماری MS و نیز ترمیم غلاف میلین نتایج مثبتی به همراه داشته است.

همچنین مطالعات دانشمندان نشان از تأثیرات مثبت مصرف کوآنزیم Q10 در بیماران پارکینسونی و نیز در سردردهای میگرنی دارند.

– در سلامت پوست:

کوآنزیم Q10 برای سلامت پوست مهم می باشد و همچنین تحقیقات اخیر دانشمندان نشان می دهد که مصرف موضعی CoQ10 می تواند از پوست در برابر نور خورشید و سایر تابش های مضر محافظت نماید. بررسی های دانشمندان آلمانی نشان می دهد که کوآنزیم Q10 از سطح پوست نفوذ کرده و به لایه های زنده اپیدرمیس رفته و در آنجا استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد که از تأثیرات مهم آن کاهش چین و چروک پوست می باشد. مطالعه دیگری در ایتالیا نشان می دهد کوآنزیمQ10 در جلوگیری از رشد سلول های سرطانی شده پوست نیز تأثیر بسزایی می تواند داشته باشد.

– بعنوان یک ماده ضد سرطان:

اندازه گیری میزان CoQ10 در بیماران ملانومایی می توانند در تعیین مرحله بیماری، اینکه متاستاز داده است یا نه، کمک نماید. در اواسط دهه ۱۹۶۰، محققان ژاپنی نشان دادند که در میوکاردیوم یا عضله قلبی، مقادیر فراوان CoQ10 ذخیره شده است.

– در سلامت سیستم قلبی و عروقی:

تأثیر کوآنزیم Q10 در قلب قابل ملاحظه می باشد: قلب انسان یکی از اندامهای بسیار پر انرژی است که در روز حدود ۰۰۰/۱۰۰ بار و در سال ۳۶ میلیون بار می زند و جهت تأمین انرژی مورد نیاز خود، به کوآنزیم Q10 نیاز مبرم دارد.

– در تنظیم ژن ها:

مطالعات دانشمندان در زمینه نقش کوآنزیم Q10 بعنوان یک تنظیم کننده قدرتمند ژن ها، به نتایج مثبتی رسیده است. فهرست وسیع ژن هایی که توسط CoQ10 تنظیم می گردند می تواند در تعیین مکانیسم مولکولی تنظیم بروز ژن توسط CoQ10 کمک فراوانی نماید.

– تقویت سیستم ایمنی:

نقش CoQ10 در تقویت سیستم ایمنی حیاتی است. CoQ10 عملکرد سیستم ایمنی را در افراد با نقص ایمنی (مانند ایدز) و عفونت های مزمن ناشی از ویروس، باکتری یا قارچ تقویت می کند.

– در دیابت:

مکمل کوآنزیم Q10 می تواند در سلامت قلب و نیز کاهش قند خون و کنترل مقادیر بالای کلسترول و نیز فشار بالای خون در بیماران دیابتی موثر باشد. موارد مذکور از شایع ترین علایم در دیابت می باشند.

– حفظ قدرت بدنی در افراد:

کوآنزیم Q10 می تواند مقاومت فیزیکی را در افراد مبتلا به انسفالومیوپاتی میتوکندریایی بهبود بخشد. مطالعات دیگر نشان می دهد که مکمل CoQ10 در بهبود و حفظ قدرت فیزیکی در افراد سالم نیز می تواند موثر باشد.

– در تنظیم میزان کلسترول خون:

در افرادی که کلسترول آنها بالاست، میزان کوآنزیم Q10 پائین می آید. علاوه بر این داروهای پائین آورنده کلسترول خون که استاتین نامیده می شوند مانند لوواستاتین، پاراواستاتین و … نیز ذخایر CoQ10 را بدون اینکه تأثیر این داروها را در کاهش کلسترول کاهش دهد، جبران می نماید.

 

کمبود کوآنزیم Q10:

کوآنزیم Q10 بطور طبیعی در بدن انسان ساخته می شود. ولی در بیمارانی که بیوسنتز CoQ10 به خاطر بروز اختلالات میتوکندریایی یا متابولیکی شدید یا کاهش شدید در جذب CoQ10 از مواد غذایی مختل می گردد، کمبود آن رخ می دهد. همچنین در بیماران دیابتی، سرطانی و قلبی کاهش میزان کوآنزیم Q10 مشاهده می گردد.

 

منابع غذایی برای CoQ10 :

منابع غذایی سرشار از کوآنزیم Q10 عبارتند از گوشت ماهی و ماکیان و نیز سویا.

قرص q10 چيست

 

مقدار مورد نیاز کوآنزیم Q10 برای بدن چه میزان است؟

بر اساس مطالعات صورت گرفته در دانمارک میزان متوسط مصرف روزانه کوآنزیم کیوتن ۳ تا ۵ میلی گرم در روز برآورد شده است.

 

چه کسانی نیاز بیشتری به مصرف کو آنزیم Q10 دارند؟

به خاطر داشته باشیم:

((کوآنزیم Q10 به علت داشتن تأثیرات متعدد در بدن، برای هر کسی در طول زندگی مورد نیاز می باشد.))

– افرادی که بطور مرتب به ورزش می پردازند.

– افراد سالخورده

– افرادی که در محیط های آلوده زندگی می کنند.

– افرادی که پوست ضعیفی دارند.

– افرادی که از مشکلات قلبی- عروقی رنج می برند.

– افرادی که دچار اختلالات از بین برنده عصبی هستند.

 

اسید فولیک:

فولیک اسید به همراه ویتامینB12 در تشکیل، بلوغ و تکثیر سلول های قرمز خونی تأثیر می گذارد. همچنین برای رشد و تقسیم همه سلول های بدن شامل سلولهای عصبی و نیز تعدادی از انتقال دهنده های عصبی یا نوروترانسمیترها نیز لازم است. در تولید اسیدهای نوکلئیک شامل RNA , DNA که حاملین اطلاعات ژنتیکی می باشند، نیز موثر است. در متابولیسم پروتئین شرکت داشته و در فرایند رشد عمومی بدن کمک می کند. در تشکیل آنتی بادی ها که عوامل از بین برنده عفونت می باشند نقش داردودر سلامت پوست و مو نیز موثر شناخته شده است.

فولیک اسید مهمترین ماده غذایی شناخته شده برای خانم های باردار و جنین در حال تکامل می باشد. اسید فولیک تولید شیر را نیز افزایش می دهد. کمبود فولیک اسید موجب آنمی یا کم خونی می گردد که در زنان باردار و کودکان بیشتر دیده می شود. علایم دیگر شامل اختلالات پوستی، ریزش مو، اختلال در گردش خون، خستگی و افسردگی نیز می تواند به هنگام کمبود اسید فولیک بروز نماید. اختلالات تولید مثلی مانند سقط های خودبخودی و زایمان های بسیار دردناک و نیز افزایش میزان مرگ و میر در نوزادان نیز می تواند از دیگر علایم باشد.

 

ویتامین C :

ویتامین C یک ویتامین محلول در آب بوده و جهت رشد و تکامل طبیعی بدن لازم است. در ترمیم بافت ها در تمام بخشهای بدن و سنتز کلاژن که پروتئین ضروری در ساخته شدن پوست، عضله هاو رگ های خونی می باشد، نقش دارد. ویتامین C در سلامت استخوان ها، دندان ها و غضروف های بدن موثر است و یکی از آنتی اکسیدانهای شناخته شده در بدن است.

 

ویتامین E :

ویتامین E متشکل ازهشت آنتی اکسیدان است که مهمترین آنها، آلفاتوکوفرول می باشد و تنها شکلی از ویتامین E است که بطور فعال در بدن انسان ساخته می شود. ویتامین E در همه بافت های بدن ذخیره گشته و این ذخایر بافتی می تواند در مقابل کمبود این ویتامین، مقاومت نشان دهد.این ویتامین جهت انجام عملکردطبیعی تولید مثلی، باروری و افزایش قدرت جنسی مردانه بسیار موثر است. ویتامین E مانع تخریب اسیدهای چرب اشباع نشده، هورمون های جنسی و ویتامین های محلول در چربی توسط اکسیژن گشته و موجب گشاد شدن مویرگ ها شده و جریان خون به بافت عضلانی را افزایش می دهد. لخته های خون را حل کرده و مانع از تشکیل آنها می شود. ولی در انعقاد طبیعی خون بی تأثیر است. موجب افزایش ادرار نیز می گردد.

ویتامین E در رطوبت، نرمی و لطافت پوست نیز موثر است و خاصیت محافظت کنندگی در برابر نور آفتاب دارد. کمبود ویتامین E منجر به تغییرات تخریبی در مویرگ های خونی و نهایتاً بیماری های قلبی و کبدی می گردد. کمبود این ویتامین در مغز نیز بسیار تأثیر گذاشته و قدرت جنسی را تا حد زیادی کاهش می دهد. کمبود دراز مدت ویتامین E موجب بروز اختلالات تولید مثلی، سقط جنین، ناباروری و اختلالات عضلانی نیز می گردد.

 

تحقیقات علمی صورت گرفته در رابطه با کوآنزیمً Q10

۱- تأثیر کوآنزیم Q10 در کاهش فشار خون بالا (hypertension)

۲- تأثیر مصرف کوآنزیم Q10 به همراه داروهای استاتین در کاهش اثرات جانبی آنها

۳- تأثیر کوآنزیم Q10 در دژنراسیون ماکولایی وابسته به سن

۴- تأثیر کوآنزیم Q10 در کاهش علایم بیماری آلزایمر

۵- تأثیر کوآنزیم Q10 در بیماری آنژین

۶- تأثیر کوآنزیم Q10 در بیماری آسم

۷- تأثیر کوآنزیم Q10 در سرطان پستان

۸- تأثیر کوآنزیم Q10 در سندرم خستگی مزمن

۹- تأثیر کوآنزیم Q10 در افزایش قدرت بدنی

۱۰-تأثیر کوآنزیم Q10 در بیماری آتاکسی فریدریش

۱۱-تأثیر مصرف کیوتن در بیماری لثه ها (پریودونتیس)

۱۲- تأثیر مصرف کیوتن در کاهش خطر حملات قلبی

۱۳- تأثیر مصرف کیوتن در بیماری ایدز

۱۴- تأثیر مصرف کیوتن در افزایش میزان اسپرم در مردان

۱۵- تأثیر مصرف کیوتن در کاهش خطر ناتوانی کلیه

۱۶- تأثیر مصرف کیوتن در دیابت وراثتی

۱۷- تأثیر مصرف کیوتن در بیماری میگرن

۱۸- تأثیر مصرف کیوتن در اختلالات میتوکندریایی و سندرم کارن- سایر

۱۹- تأثیر مصرف کیوتن در دیس تروفی های عضلانی

۲۰- تأثیر مصرف کیوتن در بیماری پارکینسون

۲۱- تأثیر مصرف کیوتن در بهبود سریع پس از عمل جراحی

۲۲- تأثیر مصرف کیوتن در سرطان پروستات

سلام.خسته نباشید.
من پوست مختلطی دارم.در عین کم آبی و پیدا شدن چین و چروک ،جوش زیر پوستی هم میزنه.
یه مدتی هست که خال و لک هم در پوستم زیاد شده.
آیا کیو تن میتونه بهم کمک کنه؟اگر نه ممنون میشم یک قرص مکمل بهم معرفی کنید که تاثیرش قابل ملاحظه باشه.
ممنون.

سلام
بله تاثر گذار است.
پیشنهاد بهتر سلن پلاس از برند آپوویتال است که علاوه بر کند گردن روند پیری پوست بر روی لک های پوستی نیز تاثیر گذار است.

سلام وقت بخیر مادر من پارکینسون دارند که باعث عدم تعادل درراه رفتن و سفتی عضلات شان هست قرص مادوپار مصرف میکنند همراه با این قرص خوبه براشون که q10 مصرف کنند

سلام
با پزشکشون مشورت کنید.

با سلام و خسته نباشید
داداش من اتاکسی فردریش داره دکتر ابن کپسولو بهش تحویز کرده به نظرتون بهبود بخشه؟؟؟

سلام
طبق دستور پزشک و هرآنچه تجویز شده مصرف کنید.

سلام. دکترم برای تقویت تخمدان و فولیکول این کپسول رو تجویز کردن آیا تأثیری داره؟

سلام
بله

با سلام
پدر بنده دیابت داشتن که باعث کم شدن حس پاها شده، و اخیرا انسولین می زنن و دکتر هر شب آسپرین بهشون تجویز کرده،آیا مصرف کیوتن برای بهبود حس پا مناسب براشون؟
ممنون

سلام
کپسول دیافیت پیشنهاد می شود.

سلام
من سه مشکل داشتم
یکی زیر چشمم یه چروک عمیق افتاده سی سالمه
دوم ریزش مو دارم و رشد موهام خیلی کمه
سوم من مجردم اما لکه های ملاسما دارم برای درمان چیکار کنم

سلام
مصرف سلن پلاس پیشنهاد می شود.
http://hakimanteb.com/products/%DA%A9%D9%BE%D8%B3%D9%88%D9%84-%D8%B3%D9%84%D9%86-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3-selen-plus/

سلام همسرم از نظر جنسی سرد هستن دیر تحریک میشن و سریع حسشون میخوابه بهم توصیه کردن کوکیوتن استفاده کنند ایشون بیماری هموفیلی دارن می‌خواستم ببینم مشکلی داره بخورن؟
‌در ضمن میخوام بچمون پسر بشه خودمم بخورم یا نه؟

برای افزایش میل جنسی کپسول ماکاویت ام توصیه می شود

با سلام میخواستم بدونم میشه محتویات درون کپسول کیوتن پلاس رو به پوست زد یا ضرر داره؟

جذب پوستی خیلی کمتر است تا جذب خوراکی- این محصول مصرف خوراکی دارد

سلام وقت بخیر
همسر من مشکل اسپرم داره میتونه از Q10 استفاده کنه؟ تاثیری خواهد داشت؟ ممنونم.

بله می تواند استفاده کند. کپسول سلن پلاس هم مناسب است.

سلام، من ٣٠ سالمه، کم کاری تیروئید و پلی کیستیک تخمدان دارم، یک دوره سه ماهه هم داروی ضد افسردگی پروکستینا مصرف کردم، ریزش مو هم دارم، و الان خیلی دچار بی حالی و بی حوصلگی میشم، دوستم داروی کیوتن رو بهم توصیه کرده، چطور مصرف کنم؟

می توانید روزانه ۱ عدد همراه غذا استفاده کنید

سلام وقت بخیر
میخواستم ببینم برای میگرن و اعصاب و بی خوابی q10 مفید هست ؟

کیوتن برای افزایش فاصله حملات میگرن مفید است

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم کیوتن پلاس برای چاقی صورت تاثیر داره ؟ یا پرفکتین پلاتینیوم ؟

خیر
کپسول کیوتن پلاس روند پیری سلول های پوست را به تاخیر می اندازد

با سلام میخواستم بدونم این دارو در درمام hpv هم مواثر هستش یا اینکه نه؟

این فرآورده در جهت تقویت سیستم ایمنی موثر است

سلام روزتون بخیر
من ورزشکارم و حدود ۴۰ کیلو وزن کم کردم افتادگی پوست ندارم ولی پوست شکمم شله با این کپسول ایا میتونم پوستم رو تجزیه و جمعش کنم

ورزش و مصرف روزانه ۱ عدد کپسول ویتامین ث + زینک توصیه می شود.

با سلام . آنزیمهای کبدی من alt و ast هر دو در حدود ۱۰ سال هست که بالا هستند ( تقریبا دو برابر حد مجاز هستند ) .آیا مصرف کوآنزیم q10 با دوز ۱۰۰ برای من مفید است ؟ ( اگرمفید است ، چه مقدار درروز باید مصرف کنم ؟ )

مصرف کیوتن تاثیری در کاهش آنزیم های کبدی ندارد

سلام، این محصول با «کپسول ویتامین C + روی / (Vitamin C plus Zink (10mg» تداخل دارویی پیدا نمیکنه؟
من ۳۱ ساله هستم و بیماری خاصی ندارم برای چینو چروکای روی پیشونیم میخوام از کوانزیم تن استفاده کنم، بین این محصول و «کپسول کیوتن پلاس ۱۰۰ میلیگرم / Q10 Plus 100» کدوم رو میتونم استفاده کنم؟

مصرف کپسول ویتامین ث + روی ۱۰ میلی گرم روزانه ۱ عدد توصیه می شود.

باسلام و خسته نباشید
من رشد موهام خیلی کمه ارایشگر بهم کیوتن رو معرفی کرد در حال حاضر مولتی ویتامین اند مینرال که دکتر تجویز کرده رو استفاده میکنم.اگ بخوام این کبسول رو استفاده کنم مشکلی بیش نمیاد؟۱۳

برای رشد مو مصرف کپسول ب-کمپلکس یوروویتال روزانه ۱ عدد توصیه می شود.

سلام.خسته نباشید.ببخشید مصرف این قرص برای فرد ۱۸ ساله مشکلی نداره?دکتر تغذیه تجویز کرده.
بعد برای تمرکز بیشتر و بهتر درس خوندن امگا ۳ هم باید بخوریم?

خیر مشکلی ندارد
همراه غذا میل شود.

درود
بنده دو ماه که زیر نظر دکتر رژیم دارم و مولتی ویتامین مینرا مصرف می کنم،میگرن و کیست تخمدان و مستعد اکنه هم هستم ایا حوردن کیوتن مشکلی بوجود نمیادع ،؟ با توجه به اینکه مولتی ویتامین هم مصرف می کنم

کیوتن پلاس ۳۰ میلی گرم را بصورت یک روز در میان همراه غذا میل کنید. درکنار مصرف مولتی ویتامین هم مشکلی ندارد

بسیار بسیار مطالب مفیدی بود ممنون. برای امتحانات و کنکور توصیه کردن ب من ایا تاثیری داره یا شما مکمل موثر تریو پیشنهاد میکنید؟

شربت امگا-۳ مکس یوروویتال روزانه ۵ سی سی همراه غذا برای شما بهتر است

سلام.من بعد از ازدواجم بدنم ضعیف شده و از طرفی خیلی احساس خستگی و بیحالی میکنم و زمان شروع امتحاناتم تمرکز روی درسهام کم میشه و دیر مطلالب توی ذهنم میره مدتی شربت فروگلوبین استفاده میکردم که دکتر گفت استفاده نکنم .استفاده از قرص کیو تن برای تقویت تمرکز و یادگیریم و همچنین انرژی دادن بهم مناسب هست یا نه ؟ اگر هست چه نوعش

شربت امگا۳ مکس روزانه ۵ سی سی بعد از غذا

سلام من ورزشکارم سنم ۱۹میخواستم ببینم چه مقدار در روز یا در حین تمرین مصرف کنم در ضمن تاثیر چشمگیری داره ؟؟؟؟بعد عوارضی نداره ممنون

شما می توانید از قرص مولتی ویتامین + مینرال یوروویتال روزانه ۱ عدد بعد ازغذا استفاده کنید.

با سلام
من ۲۹ سال دارم و میاستنی مادرزادی دارم کیوتن برای ماهم خوبه با چه مکمل های دیگه ایی روزانه مصرف کنیم ممنونم

با پزشک متخصص مشورت کنید

باسلام وخسته نباشید ایا مصرف این قرص درزمان شیردهی مجازمی باشد (دخترم ۱۵ ماهشه)

باید با پزشک متخصص مشورت کنید

با سلام و احترام
پسری هستم ۲۴ ساله،همیشه خسته و بی حال هستم و اکثر مواقع بدن درد دارم،آیا میتونم از این قرص استفاده کنم،در ضمن موهام هم میریزه و شوره سر هم دارم!
با تشکر

در کنار این محصول از کپسول ب-کمپلکس یوروویتال هم روزانه ۱ عدد استفاده کنید.

باسلام .Q10 برای بیماریهای استرس و اضطراب معمولی هم که با سر درد همراه هست هم خوبه؟

در این حالت کپسول ب- کمپلکس یوروویتال توصیه می شود.

با سلام.‌پسری هستم ۲۲ ساله. بدلیل لاغری چند نفر بهم توصیه کردن که از این قرص به منظور چاقی استفاده کنم. ایا تاثیری هم داره؟ و اگر داره چه دوزی و چگونه باید استفاده کنم ؟؟؟

اگر کمبود اشتها دارید روزانه ۱ عدد کپسول زینک پلاس ۱۰ میلی گرم یوروویتال را بعد از غذا مصرف کنید.

با سلام و خسته نباشید
بنده دخانیات مصرف میکنم
میخواستم ببینن تاثیری برای جلوگیری از سرطان ریه هم داره ؟
ممنون از پاسختون

به طور کلی به علت خاصیت آنتی اکسیدانی بالا جهت پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها نقش کمک کننده دارد

با سلام .من ۳۷سالم هست والان حدود دوازده سال هست که بخاطر نامنظمی ضربان قلب صبحگاهی پروپرانولول ده میلی مصرف میکنم،متوجه شدم مصرف این قرص میزان کوآنزیم کیوتن رو به شدت کاهش میده.از اونجاکه صبحهها دچار بی بنیگی وضعف مفرط هستم آیا مصرف کوآنزیم ۱۵۰ میلی که بصورت پودر وساشه ای در ایران تولید میشه برام مجازه یاخیر؟

سلام. می توانید از دوز ۱۰۰ یا ۳۰ بصورت مکمل استفاده کنید.

سلام.من ۲۱ سالمه ورزش هم میکنم میخواستم بدونم برای سلامتی ایا باید ب طور همیشکی کیوتن مصرف کرد یا دوره داره؟

در زمانی که ورزش می کنید مصرف کنید

باسلام
سوالم اینه که آیا این دارو برای توقف انتشار لکه های ویتیلیگو موثر هست ؟

کپسول سلن پلاس جهت کمک به درمان ویتیلیگو توسط متخصصین پوست تجویز می شود و بسیار موثر است. کپسول سلن پلاس راروزانه۱ عدد بعد از غذا مصرف کنید.

باسلام من به بیماری لوپوس مبتلا هستم اما چون دو هفته پیش انگشتم با روغن داغ سوخته رفتم دکتر پوست این دارو رو هم بهم داده برای من اشکالی نداره استفاده کنم ؟و آیا در ترکیباتش هورمون وجود نداره؟ چونان همانطور که اطلاع دارید هورمون برای بیماران لوپوس بسیار خطرناکه ممنونم

سلام. خیر هورمون ندارد. به تسریع روند ترمیم پوست شما کمک خواهد شد. روزانه ۱ عدد بعد از غذا . در ضمن مصرف هر نو ع دارو و مکملی تحت نظر پزشک متخصص هیچ مانعی ندارد. پزشک متخصص خطرات و مشکلات بیماری لوپوس را خیلی بهتر از شما می داند.

سلام
من اعتیاد به مصرف تریاک داشتم ۶ماه الان ترک کردم دچار خستگی و بی حالی شدید شدم. ایا مصرف کیوتن ۱۰۰ تاثیری در رفع این حالات من داره
با تشکر

سلام. بله . روزانه ۱ عدد بعد از غذا

سلام من ٣٢ سالمه و پوستم خیلی نازک و حساس و مستعد کک و مک هست..کدوم نوعش رو باید بگیرم و چجوری مصرف کنم،،ممنون

حتما از ضد آفتاب استفاده کنید. می توانید از کپسول کیوتن پلاس ۳۰ میلی گرم بصورت یک روز در میان استفاده کنید

با سلام. خواستم بدونم این قرص برای کم خونی آهن هم موث هست یا نه؟ یعنی موقع پریود استفاده از این قرص کافیه یا باید کنار اون آهن هم مصرف بشه؟

برای کم خونی قرص آیزن پلاس توصیه میشود.

سلام وقتتون بخیر
من مادرم ۵۷ سالش هست و چاقی مفط دارن همچنین فشارخون بالاو دیابت و چربی بالا و نیز مشکل دریچه میترال قلب دارن. و تحرک اصلا ندارند. استفاده از این قرص براشون مناسب هست؟ و اینکه ۱۰۰ و یا ۳۰ بهتره براشون؟

سلام. بله می توانند استفاده کنند. کیوتن پلاس ۱۰۰ میلیگرم. یک روز در میان بعد از غذا.

سلام
Q 10 با Q 10 plus فرق میکنه؟؟؟

بله فرق می کند
کپسول کیوتن پلاس علاوه بر آنزیم کیوتن حاوی زینک، ویتامین A,C,E و فولیک اسید هم هست و برند آن یوروویتال است.
اما کیوتن Q10 فقط همان کوآنزیم کیوتن است.

سلام.
دکتر بهم گفته فولیک اسید بخورم .
من کیوتن ۱۰۰ را روزی یک عدد استفاده می کنم . به نظرتون اسید فولیکی که کیوتن داره کفایت می کنه یا باید جدا مصرف کنم.

دکتر چه دوزی از فولیک اسید تجویز کرده ؟ کمبود داشتین یا به عنوان تقویتی گفته مصرف کنید ؟

فولیک اسید برای اقدام به بارداری دوز ۱ رو تجویز کردن .
البته کیوتن ۱۰۰ رو به توصیه دوستانم مصرف می کنم

آیا قرص برای زنان باردار مناسب هست؟

با پزشک متخصص مشورت کنید

باسلام آیا کپسول کیوتن پلاس برای پوست حساس مستعد قرمزی ونازک مناسب است

می توانید مصرف کنید مانعی ندارد

سلام خسته نباشید. این قرصت برای پرشت شدن دوباره موهایی که کم شده خوبه؟ کم پشت شدن موها دلایل هورمونی یا کم خونی نداشته.

بهتر است از کپسول زینک پلاس ۱۰ میلیگرم روزانه ۱ عدد بعد از غذا مصرف کنید تا حداقل ۳ ماه

برای ترک مواد مخدرموثراست باسپاس

در ترک موثر نیست اما می تواند سستی و رخوت و ضعف جسمی را کم کرده و باعث افزایش انرژی شود

سلام آیا این محصول برای کودکان دیابت نوع ۱ هم خوبه؟ اگر خوبه دوز مصرفیش برای کودک ۶ ساله با وزن ۲۰ کیلو که انسولین مصرف میکنه چقدره؟

این محصول برای کودکان توصیه نمی شود

سلام همسر من اسپرم class a ضعیف بود دکتر کیوتن تجویز کرده به نظرشما موثره؟؟؟؟

بله.

سلام
مادرم درد مفاصا مخصوصا کمر درد شدید و دست درد شدید داره ایا Q10 براشون مناسبه ؟ و روزی چند تا ؟؟
ممنون

اگر دیابت ندارند می توانند از قرص فلکس اورت روزانه ۲ عدد استفاده کنند.

سلام ایا براى mvp میمونه خوب باشه

این محصول به طور کلی به بهبود عملکرد کلیه سلول های قلبی کمک می کند.

با سلام
این قرص جهت کاهش وزن تاثیر داره ؟؟
دکتر تغذیه به بنده تجویز کردند و روزی ۲ بار از نوع۱۰۰‌آن تجویز کردن که قبل از هر بار ورزش است بنده روزی ۲ سری ورزش سنگین دارم و جهت کاهش وزن بهم دادند

سلام. در کاهش وزن خیر اما در ورزش و رژیم های لاغری به دلایل دیگر مورد نیاز است.

سلام وقت شما بخیر
آیا ای دارو برای کسی که دوره پس از جراحی کانسر سینه داشته و هورمون درمانی می شود و خستگی و ضعف عضلات دارد به عنوان مکمل مناسب می باشد؟ ممنون از جوابتون

سلام. اگر هنوز تحت درمان و شیمی درمانی باشید توصیه نمی شود. اما برای کاهش عوارض شیمی درمانی و با تجویز پزشک مرتبط شاید بتوانید کپسول امگا ۳ پرمیوم استفاده کنید. شما در مورد استفاده از هر مکمل و یا دارویی باید با پزشک متخصص مربوطه مشورت کنید.

سلام . برای دختر ۱۴ ساله که روی رانها و کمر ترکهای پوستی زده میتونه مناسب باشه ؟

سلام. خیر تاثیری روی ترک هایی که ایجاد شده ندارد.

سلام ببخشید مصرف چه تعداد وچند میلی گرم برای خانم ۴٠ساله با پوست بسیار خشک و شکسته رو توصیه میفرمایید؟ممنونم

سلام. دوز ۱۰۰ بهتر است

با سلام میخواستم بدونم این q10در بیماری ک دیابت کم کاری تیروئید اسم چرب+خون فشار خون داره میشه استفاده کرد و اینکه همزمان با داروهای خودش باشه اشکال نداره ؟وزنشونم بالاس بعد اینکه مولتی ویتامینم بخورن یا نه ؟

سلام. مصرف همان کپسول کیوتن پلاس کافیست و نیازی به مولتی ویتامین نیست.

باسلام آیا این دارو باعث چاقی میشود؟

سلام. خیر

سلام میشه این قرص رو صرفا برای تقویت مو و مژه استفاده کرد؟

برای این منظور کپسول زینک پلاس یوروویتال بهتر است.

سلام میخواستم بدونم یه بچه ۵ساله هم میتونه از کیوتن استفاده کنه

سلام. خیر . مگر با تجویز پزشک متخصص

سلامم وقت بخیر.همسرمن مشکل واریکوسل داشت عمل انجام داد.بعد۳ماه ازمایش داد.ولی جهش اسپرم کلاس AوBصفرو پنج درصدبود.ایاقرص کیوتن موثره؟ یا ضررداره

سلام. برای بهبود حرکت اسپرم کپسول سلن پلاس پیشنهاد می شود.

سلام.بنده ورزشکارم.میخاستم بدونم طرز مصرف این قرص رو ب چه شیوه ای انجام بدم
مرسی

سلام. نوع ۳۰ میلی گرم را به صورت روزانه بعد از غذا می توانید استفاده کنید.

سلام. فرم ۳۰ میلی گرم برای سن شما مناسب است.

با سلام .دخترم دوساله مبتلا به سندروم داون هست دکتر مغز و اعصاب برایش تجویز کرد به نظر شما برایش مناسبه، ضمنا تو بازار چند نمونه هست کدوم برای دخترم مناسبتر

سلام. دختر شما باید از فرم شربت یا قطره استفاده کند.

سلام وخسته نباشید آیا این قرص برای درد ساق پا هم مناسب میباشد؟

سلام خیر

سلام ببخشید من برای پسرم که ۱۰ ساله هست برای سردرد میگرنی میخوام استفاده کنم از کدوم نوع باید استفاده بشه ۱۰۰ یا ۳۰؟ وفادار مصرف؟

سلام. این محصول برای بزرگسالان توصیه می شود. مگر اینکه پزشک توصیه کرده باشد. بهتر است از منیزیم استفاده کنید.

با سلام،بنده مدتی جهت افزایش تحرک اسپرم ها کیوتن پلاس و سلن پلاس مصرف می کردم،حال بنا به توصیه اورولوژیست مدت سه هفته است که به جای آنها پنتوکسی فیلن و ویتامین ای ۴۰۰ مصرف می کنم در این مدت موهای صورتم خیلی سفید شده است ،می خواستم نظر شما را در این باره بدانم؟. ممنونم

باسلام
من مدتی پیش ضربه به سرم خورد الان احساس سر درد دارم ایا مصرف این قرص میتونه مفید باشه

سلام. بهتر است هر چه سریعتر به بیمارستان جهت عکس برداری مراجعه کنید.

آیا برای فرد ۷۰ ساله می توان قرص کیو ۱۰+ ۱۰۰mg
را در کنار مصرف اوسی ویکس و آسپرین تجویز کرد؟

سلام. بهتر است استفاده نشود.

سلام خوبین کپسول کیوتن برای لانه گزینی جنین مفیده؟

سلام. کپسول کیوتن در بهبود کیفیت اسپرم و تخمک جهت بارور شدن مفید است.

سلام و تشکر از پاسخگویی شما
سوال من
در خصوص انواع این کپسول(دو جعبه) که چه فرقی دارند؟
کپسول ۳۰ میلی بعد از چند روز تاثیر آنزیمی خودشو اعمال میکنه؟
باتشکر فراوان

سلام. تفاوت آنها در میزان کوآنزیم کیوتن است که با توجه به سن و نیاز هر فرد تعیین می شود که کدام را استفاده کند.
شروع اثر تقریبا بعد از ۲ هفته الی یک ماه می باشد.

با سلام و خسته نباشید
پوستم تو جوش در اوردن خیلی مستعده خواستم بدونم با توجه به وجود قابل ملاحضه چربی در این قرص با خوردنش پوستم جوش نمیزنه؟ با تشکر

سلام. خیر

با سلام
من سردردهای شدید دارم از نوع عصبی،تنشی،میگرنی و فیبرومیالژی و نورالژی عصب تری ژمینال،آیا این دارو میتونه برای من موثر باشه. یا آمپول q10 ؟؟؟

سلام.
بله. مصرف کیوتن می تواند فاصله حملات میگرن را زیاد کند.

آیاکیوتن برای لاغری موثراست؟

آیامصرف کیوتن جهت درمان واریکوسل و ناباروری نقش دارد؟

سلام. بله. مصرف کپسول کیوتن پلاس (کوآنزیم کیوتن به همراه ویتامین های E و C) در ناباروری (در خانم ها و آقایان) موثر است.

سلام
ببخشید دکترم قرص ویتامین silica+Q10 تجویز کرده آیا با این قرص تفاوت داره؟

سلام. بله متفاوت است

سلام برای پسر دار شدن این فرص رو دکتر داده بدم همسرم بخوره تا چند وقت میتونه بخوره بدون ضرر ؟؟؟ ۳ ماه دیگه اقدام داریم روزی یک عدد ضرر نداره ؟۳۵ ساله است

سلام. خیر ضرری ندارد اتفاقا جهت تقویت قدرت باروری بسیار موثر است.

باسلام: این قرص میشه هفته ۲عدد مصرف کنیم یا باید روزانه مصرف کرد. در ضمن قیمت این قرص در داروخانه ها چقدر است. باتشکر

سلام. اگر زیر ۴۰ سال هستید کیوتن پلاس ۱۰۰ میلیگرم را می توانید دوبار در هفته مصرف کنید.

قیمت مصرف کننده کپسول کیوتن پلاس ۱۰۰ میلیگرم در مرداد ماه سال ۹۵، ۸۵۱/۰۰۰ ریال می باشد.

سلام
مرسی از اطلاعات خوبتون
میخواستم بپرسم که امکانش هست این مکمل رو بدون تجویز پزشک مصرف کرد؟ سن خاصی برای مورد مصرف وجود داره ؟

سلام. نیاز به تجویز پزشک نیست.

اگر بالای ۵۰ سال سن دارید از فرم ۱۰۰ میلیگرم آن می توانید استفاده کنید.
اگر بین ۲۰-۵۰ سال هستید فرم ۳۰ میلگرم پیشنهاد می شود.

برای اقدام به بارداری مصرف همزمان فولیک اسید ۱میلی با کیوتن ۳۰میلی که خودش حاوی فولیک اسید۴۰۰ میگروگرم فولیک اسید هست مشکلی ایجاد میکنه؟ دکتر همزمان هر دو رو به من داده!

سلام. خیر مشکلی نیست.

سلام من q10 همراه با zing plus میخورم ایا ایرادی داره من بیماری پیسی دارم

سلام
مصرف همزمان این دو فرآورده امکان پذیر است .

تشکر فراوان

من تپش قلب داشتم که با مصرف کیوتن حالم خوب شد و توان جسمیم بالا رفت

سلام
از طریق داروخانه های سراسر کشور تهیه فرمائید .

با سلام و احترام
خوانندگان محترم‌ توجه داشته باشند که بدنشان تا وقتی سالم است نیازی به اضافه دریافت کیوتن ندارد

با سلام خیلی جالب بود واقعا ممنون.جالبه بدونید دکتر من برای تقویت تخمک برای من این کپسول رو تجویز کردند.البته هنوز استفاده نکردم.برای من دعا کنید بعد از مصرف این کپسول به مدت دو ماه بتونیم به امید خدا بچه دار بشم.

سلام. الان یه مدت میشه که این مکمل هیج جا پیدا نیست.از کجا میتونیم تهیه کنیم ؟

سلام
این محصول هم اکنون توزیع شده و در داروخانه های سراسر کشور موجود است.

با سلام
دکتر برای ریزش مو برای من کیوتن تجویز کردند ولی این کاربرد را در لیست ندیدم.

سلام
این تشخیص پزشک است، ضمن اینکه ترکیبات موجود در این محصول به خصوص ZINC در کنترل ریزش مو نیز موثر است

خانوم الهه دکترت درست گفته!شامپو q10 از محصولات شرکت پنبه ریز تهیه کن.تاثیرش فوق العادس!

باسلام وخسته نباشید.در صورت امکان مراحل سنتز Q10 رابرایم ارسال کنید.
باتشکر

خیلی ممنون از درج مطالب بسیار مفید خدا خیرتان دهد

ba arze salam kheili mofid bod mamnonam

با عرض سلام و خسته نباشید ….
من جوانی هستم که دچار میوتونی مادرزادی هستم ، یعنی ضعف عضلانی دارم ، دکتر برای من کیوتن نوشت ، ماه اول قرص ها اثر داشتند ، و وقتی میخوردم ، تاثیرش رو کاملا حس میکردم ، و انرژی پیدا میکردم ، ولی ماه بعد دیگه همان قرص ها تاثیری نداشتند ، حتی دوزش رو هم بالاتر بردم ، ولی فایده ای نداره ، به نظر میاد قرص اصلا در بدن من جذب و تجزیه نمیشه . دلیلش چی می‌تونه باشه ؟؟؟؟

سلام. به این صورت که شما آنالیز کردید اصلا نیست. اما در مورد علائم بیماری و بهبودی یا عدم بهبودی با پزشک خود مشورت کنید

با سلام وخیلی ممنون از مطالب جالبتون

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفا پاسخ را به رقم وارد کنید:

 
 
 
 

کانال تلگرام حکیمان طب

کوانزيم‌ Q10 پوست برای تولید انرژی و محافظت پوست از اضطراب اکسیداسیونی ضروری است. با این حال، با گذر زمان نسبت Q10 در پوست ما کم می شود. محصولات ضدپیری دارای Q10 از پوست ما بصورت مؤثری حمایت می‌کنند.

بعد از کاربرد موضعی محصولات حاوی Q10، این کوآنزیم به لایه‌های بیرونی پوست نفوذ می کند. در نتیجه با مصرف منظم، عنصر ارزشمند Q10 به پوست عرضه می شود.

چندین دهه است دانشمندان ما در مرکز تحقیقات بایرزدورف هامبورگ معیارهایی جهانی را در زمینۀ توسعۀ کوانزيم‌ Q10 برای مراقبت از پوست تعیین کرده‌اند.

محققان نیوآ اولین افرادی بودند که Q10 را بعنوان یکی از عناصر محصولات مراقبت از پوست برای بازار انبوه استفاده کردند.

دو عملکرد مهم كوانزيم‌ Q10 در بدن تولید انرژی و محافظت از سلول هاست.

قرص q10 چيست

پوست صورت شما حساس است و تمام طول روز در معرض اثرات محیطی قرار دارد. به همین دلیل کرم روزانه مثل کرم روزانه انرژی ضدچروک نیوآ Q10 پلاس با عیار محافظت در برابر آفتاب 15ضروری است.

سن شما ابتدا در دستان شما مشخص می شود. از کرم مرطوب کننده دست مثل کرم دست ضدپیری نیوآ Q10 استفاده کنید. علائم ابتدایی پیری پوست را بصورت مؤثری پیشگیری می‌کند.

با افزایش سن، پوست کل بدن سفتی و کشسانی خود را از دست می‌دهد. لوسیون بدن قوام‌دهنده نیوآ Q10 در صورت استفادۀ منظم تنها در دو هفته پوست را قوام می‌دهد!

با کمی تمرین، بافت گردش خون بهتری دریافت می کند و این امر در پوست شما هم مشهود می شود. و دستگاه ایمنی شما هم تقویت می‌شود.  برای انجام این کار، نیازی نیست تمرين صورى انجام دهید. بجای آسانسور از پله استفاده کنید – پوست شما به‌خاطر این کار از شما تشکر خواهد کرد.

کلسیم، آهن و ویتامین ث از نشانه‌های پیری پوست پیشگیری می‌کنند. به همین دلیل باید سبزیجات، ماهی و حبوبات فراوانی در فهرست غذایی شما باشد.

داشتن خواب کافی باعث می‌شود سلول‌های پوست شما هشیار باشند. وقتی می‌خوابیم، بدن ما برنامه‌های بازسازی مختلف خود را فعال می کند. 7 تا 8 ساعت در شب بخوابید. پوستی شاداب و زیبا پاداش شما خواهد بود.

Coenzyme Q10, also known as ubiquinone, is a coenzyme that is ubiquitous in animals and most bacteria (hence the name ubiquinone). CoQ10 is not approved by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for the treatment of any medical condition.[1] It, however, is sold as a dietary supplement.

It is a 1,4-benzoquinone, where Q refers to the quinone chemical group and 10 refers to the number of isoprenyl chemical subunits in its tail. This fat-soluble substance, which resembles a vitamin, is present in all respiring eukaryotic cells, primarily in the mitochondria. It is a component of the electron transport chain and participates in aerobic cellular respiration, which generates energy in the form of ATP. Ninety-five percent of the human body’s energy is generated this way.[2][3] Therefore, those organs with the highest energy requirements—such as the heart, liver, and kidney—have the highest CoQ10 concentrations.[4][5][6]

There are three redox states of CoQ10: fully oxidized (ubiquinone), semiquinone (ubisemiquinone), and fully reduced (ubiquinol). The capacity of this molecule to act as a two-electron carrier (moving between the quinone and quinol form) and a one-electron carrier (moving between the semiquinone and one of these other forms) is central to its role in the electron transport chain due to the iron–sulfur clusters that can only accept one electron at a time, and as a free-radical–scavenging antioxidant.

There are two major factors that lead to deficiency of CoQ10 in humans: reduced biosynthesis, and increased use by the body. Biosynthesis is the major source of CoQ10. Biosynthesis requires at least 12 genes, and mutations in many of them cause CoQ deficiency. CoQ10 levels also may be affected by other genetic defects (such as mutations of mitochondrial DNA, ETFDH, APTX, FXN, and BRAF, genes that are not directly related to the CoQ10 biosynthetic process). The role of statins in deficiencies is controversial.[7]

Some adverse effects, largely gastrointestinal, are reported with very high intakes. The observed safe level (OSL) risk assessment method indicated that the evidence of safety is strong at intakes up to 1200 mg/day, and this level is identified as the OSL.[8]

قرص q10 چيست

Although CoQ10 may be measured in blood plasma, these measurements reflect dietary intake rather than tissue status. Currently, most clinical centers measure CoQ10 levels in cultured skin fibroblasts, muscle biopsies, and blood mononuclear cells.[7] Culture fibroblasts can be used also to evaluate the rate of endogenous CoQ10 biosynthesis, by measuring the uptake of 14C-labelled p-hydroxybenzoate.[9]

While statins may reduce coenzyme Q10 in the blood it is unclear if they reduce coenzyme Q10 in muscle.[10] Evidence does not support that supplementation improves side effects from statins.[10]

CoQ10 is not approved by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for the treatment of any medical condition.[1] It is sold as a dietary supplement. In the U.S., supplements are not regulated as drugs, but as foods. How CoQ10 is manufactured is not regulated and different batches and brands may vary significantly.[1]

A 2004 laboratory analysis by ConsumerLab.com of CoQ10 supplements on the market found that some did not contain the quantity identified on the product label. Amounts varied from “no detectable CoQ10”, to 75% of stated dose, and up to a 75% excess.[11]

Generally, CoQ10 is well tolerated. The most common side effects are gastrointestinal symptoms (nausea, vomiting, appetite suppression, and abdominal pain), rashes, and headaches.[12]

While there is no established ideal dosage of CoQ10, a typical daily dose is 100–200 milligrams. Different brands may have varying ingredients and strengths.[13]

A 2014 Cochrane Collaboration meta-analysis found “no convincing evidence to support or refute” the use of CoQ10 for the treatment of heart failure.[14] Evidence with respect to preventing heart disease in those who are otherwise healthy is poor.[15] A 2016 Cochrane review concluded that CoQ10 had no effects on blood pressure.[16]

The Canadian Headache Society guideline for migraine prophylaxis recommends, based on low-quality evidence, that 300 mg of CoQ10 be offered as a choice for prophylaxis.[17]

CoQ10 has been routinely used to treat muscle breakdown associated as a side effect of use of statin medications. A 2015 meta-analysis of randomized controlled trials found that CoQ10 had no effect on statin myopathy.[18] A 2018 meta-analysis concluded that there was preliminary evidence for oral CoQ10 reducing statin-associated muscle symptoms, including muscle pain, muscle weakness, muscle cramps, and muscle tiredness.[19]

No large well-designed clinical trials of CoQ10 in cancer treatment have been conducted.[1] The US’ National Cancer Institute identified issues with the few, small studies that have been done stating, “the way the studies were done and the amount of information reported made it unclear if benefits were caused by the CoQ10 or by something else”.[1] The American Cancer Society has concluded, “CoQ10 may reduce the effectiveness of chemo and radiation therapy, so most oncologists would recommend avoiding it during cancer treatment.”[20]

A 1995 review study found that there is no clinical benefit to the use of CoQ10 in the treatment of periodontal disease.[21] Most of the studies suggesting otherwise were outdated, focused on in vitro tests,[22][23][24] had too few test subjects and/or erroneous statistical methodology and trial setup,[25][26] or were sponsored by a manufacturer of the product.[27]

Coenzyme Q10 has potential to inhibit the effects of warfarin (Coumadin), a potent anticoagulant, by reducing the INR, a measure of blood clotting. The structure of coenzyme Q10 is very much similar to the structure of vitamin K, which competes with and counteracts warfarin’s anticoagulation effects. Coenzyme Q10 should be avoided in patients currently taking warfarin due to the increased risk of clotting.[12]

The oxidized structure of CoQ10 is shown on the top-right. The various kinds of Coenzyme Q may be distinguished by the number of isoprenoid subunits in their side-chains. The most common Coenzyme Q in human mitochondria is CoQ10. Q refers to the quinone head and 10 refers to the number of isoprene repeats in the tail. The molecule below has three isoprenoid units and would be called Q3.

Biosynthesis occurs in most human tissue. There are three major steps:

The initial two reactions occur in mitochondria, the endoplasmic reticulum, and peroxisomes, indicating multiple sites of synthesis in animal cells.[28]

An important enzyme in this pathway is HMG-CoA reductase, usually a target for intervention in cardiovascular complications. The “statin” family of cholesterol-reducing medications inhibits HMG-CoA reductase. One possible side effect of statins is decreased production of CoQ10, which may be connected to the development of myopathy and rhabdomyolysis.[citation needed]

Genes involved include PDSS1, PDSS2, COQ2, and ADCK3 (COQ8, CABC1).[29]

Increasing the endogenous biosynthesis of CoQ10 has gained attention in recent years as a strategy to fight CoQ10 deficiency.[citation needed]

CoQ10 is a crystalline powder insoluble in water. Absorption follows the same process as that of lipids; the uptake mechanism appears to be similar to that of vitamin E, another lipid-soluble nutrient. This process in the human body involves secretion into the small intestine of pancreatic enzymes and bile, which facilitates emulsification and micelle formation required for absorption of lipophilic substances.[30] Food intake (and the presence of lipids) stimulates bodily biliary excretion of bile acids and greatly enhances absorption of CoQ10. Exogenous CoQ10 is absorbed from the small intestine and is best absorbed if taken with a meal. Serum concentration of CoQ10 in fed condition is higher than in fasting conditions.[31][32]

Data on the metabolism of CoQ10 in animals and humans are limited.[33] A study with 14C-labeled CoQ10 in rats showed most of the radioactivity in the liver two hours after oral administration when the peak plasma radioactivity was observed, but CoQ9 (with only 9 isoprenyl units) is the predominant form of coenzyme Q in rats.[34] It appears that CoQ10 is metabolised in all tissues, while a major route for its elimination is biliary and fecal excretion. After the withdrawal of CoQ10 supplementation, the levels return to normal within a few days, irrespective of the type of formulation used.[35]

Some reports have been published on the pharmacokinetics of CoQ10. The plasma peak can be observed 2–6 hours after oral administration, depending mainly on the design of the study. In some studies, a second plasma peak also was observed at approximately 24 hours after administration, probably due to both enterohepatic recycling and redistribution from the liver to circulation.[30] Tomono et al. used deuterium-labeled crystalline CoQ10 to investigate pharmacokinetics in humans and determined an elimination half-time of 33 hours.[36]

The importance of how drugs are formulated for bioavailability is well known. In order to find a principle to boost the bioavailability of CoQ10 after oral administration, several new approaches have been taken; different formulations and forms have been developed and tested on animals and humans.[33]

Nanoparticles have been explored as a delivery system for various drugs, such as improving the oral bioavailability of drugs with poor absorption characteristics.[37] However, this protocol has not proved successful with CoQ10, although reports have differed widely.[38][39] The use of aqueous suspension of finely powdered CoQ10 in pure water also reveals only a minor effect.[35]

A successful approach was to use the emulsion system to facilitate absorption from the gastrointestinal tract and to improve bioavailability. Emulsions of soybean oil (lipid microspheres) could be stabilised very effectively by lecithin and were used in the preparation of soft gelatin capsules. In one of the first such attempts, Ozawa et al. performed a pharmacokinetic study on beagles in which the emulsion of CoQ10 in soybean oil was investigated; about twice the plasma CoQ10 level than that of the control tablet preparation was determined during administration of a lipid microsphere.[35] Although an almost negligible improvement of bioavailability was observed by Kommuru et al. with oil-based softgel capsules in a later study on dogs,[40] the significantly increased bioavailability of CoQ10 was confirmed for several oil-based formulations in most other studies.[41]

Facilitating drug absorption by increasing its solubility in water is a common pharmaceutical strategy and also has been shown to be successful for CoQ10. Various approaches have been developed to achieve this goal, with many of them producing significantly better results over oil-based softgel capsules in spite of the many attempts to optimize their composition.[33] Examples of such approaches are use of the aqueous dispersion of solid CoQ10 with the polymer tyloxapol,[42] formulations based on various solubilising agents, such as hydrogenated lecithin,[43] and complexation with cyclodextrins; among the latter, the complex with β-cyclodextrin has been found to have highly increased bioavailability.[44][45] and also is used in pharmaceutical and food industries for CoQ10-fortification.[33] Also some other novel carrier systems, such as liposomes, nanoparticles or dendrimers, may be used to increase the bioavailability of CoQ10.[citation needed]

CoQ10 was first discovered by Fredrick L. Crane and colleagues at the University of Wisconsin–Madison Enzyme Institute in 1957.[46][47] In 1958, its chemical structure was reported by Karl Folkers and coworkers at Merck. In the early 1970s, Gian Paolo Littarru and Karl Folkers observed that a deficiency of CoQ10 was associated with human heart disease.[48][49][50] The 1980s witnessed a steep rise in the number of clinical trials due to the availability of large quantities of pure CoQ10 and methods to measure plasma and blood CoQ10 concentrations. The redox functions of CoQ in cellular energy production and antioxidant protection are based on the ability to exchange two electrons in a redox cycle between ubiquinol (reduced CoQ) and ubiquinone (oxidized CoQ).[51][52] The antioxidant role of the molecule as a free-radical scavenger was widely studied by Lars Ernster. Numerous scientists around the globe started studies on this molecule since then in relation to various diseases including cardiovascular diseases and cancer.

Detailed reviews on occurrence of CoQ10 and dietary intake were published in 2010.[53] Besides the endogenous synthesis within organisms, CoQ10 also is supplied to the organism by various foods. Despite the scientific community’s great interest in this compound, however, a very limited number of studies have been performed to determine the contents of CoQ10 in dietary components. The first reports on this aspect were published in 1959, but the sensitivity and selectivity of the analytical methods at that time did not allow reliable analyses, especially for products with low concentrations.[53] Since then, developments in analytical chemistry have enabled a more reliable determination of CoQ10 concentrations in various foods:

Meat and fish are the richest sources of dietary CoQ10; levels over 50 mg/kg may be found in beef, pork, chicken heart, and chicken liver. Dairy products are much poorer sources of CoQ10 compared to animal tissues. Vegetable oils also are quite rich in CoQ10. Within vegetables, parsley and perilla are the richest CoQ10 sources, but significant differences in their CoQ10 levels may be found in the literature. Broccoli, grapes, and cauliflower are modest sources of CoQ10. Most fruit and berries represent a poor to very poor source of CoQ10, with the exception of avocados, which have a relatively high CoQ10 content.[53]

In the developed world, the estimated daily intake of CoQ10 has been determined at 3–6 mg per day, derived primarily from meat.[53]

Cooking by frying reduces CoQ10 content by 14–32%.[54]


خانه » تغذیه » کوآنزیم Q10 چیست + معرفی + عملکرد در بدنسازی

کوآنزیم Q10 یک آنتی اکسیدان داخل سلولی است که توسط اغلب سلول های بدن انسان ساخته می‌شود و همچنین می توان آن را از منابع غذایی نیز بدست آورد. یک آنتی اکسیدان قوی است که در غشای داخلی میتوکندری تمام بافت ها یافت می شود . با اسپارتا اسپرت همراه باشید.

 

کوآنزیم Q10 ترکیبی است شبه ویتامینی و محلول در چربی که بدن برای سلامت خود به مقدار اندکی از آن احتیاج دارد. یوبی کینون در سلول یوکاریوتها و بویژه در میتوکندری وجود دارد و جزئی از زنجیره انتقال الکترون و تولید انرژی در متابولیسم هوازی است.

قرص q10 چيست

کوآنزیم Q10 آنتی اکسیدانی است که از صدمه دیدن سلول‌ها توسط رادیکال‌های آزاد (مواد شیمیایی بسیار واکنش‌پذیر) جلوگیری می‌نماید. چون در چربی انحلال پذیر است در ماهی چرب، گوشت گاو، سویا، بادام زمینی، و اسفناج یافت می‌شود.

امروزه کاربرد کوآنزیم Q10 را در پیشگیری و درمان برخی از انواع سرطان و بیماری قلبی و برای تخفیف عوارض جانبی ناشی از برخی از درمان‌های سرطان بررسی می‌کنند.

برای کوآنزیم کیوتن بعنوان یک آنتی اکسیدان که نقش ضد التهابی ایفا می کند، دو مکانیسم تاکنون تعریف شده است. مکانیسم اول آن است که از طریق کاهش بیان ژن فاکتور هسته ای کاپا بی NF-κB)) منجر به کاهش التهاب می گردد.

NF-κB ترکیبی پروتیِنی است که در رونویسی DNA و تولید سایتوکاین های پیش التهابی به ویژه IL-6 و TNF-alpha نقش دارد.

این فاکتور در برخورد با ROS ها فعال شده و منجر به بیان سایتوکاین های پیش التهابی مذکور می گردد.

CoQ10 با به دام انداختن رادیکال های آزاد و ROS ها مانع از فعال سازی NF-κB شده و در نتیجه منجر به مهار تولید سایتوکاین های پیش التهابی می شود.

مکانیسم احتمالی دوم از طریق سرکوب بیان ژن TNF-alpha و در نتیجه عدم افزایش آن مطرح می شود.

 

 

 عوارض جانبی. ظاهراً عوارض جانبی ناشی از CoQ10 نادر و خفیف هستند. این عوارض شامل اسهال، تهوع و سوزش معده هستند.
خطرات. افراد مبتلا به اختلالات مزمنی مانند نارسایی قلبی، مشکلات کلیه یا کبد، یا دیابت باید با احتیاط از این مکمل استفاده کنند. CoQ10 می‌تواند سطح قند خون و فشار خون را کاهش دهد. دوزهای بیشتر از ۳۰۰ میلیگرم می‌تواند بر سطح آنزیم کبدی تاثیر بگذارد.

 

 

تداخلات. افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون و تیروئید مصرف می‌کنند باید قبل از مصرف مکمل CoQ10 با پزشک خود مشورت کنند. با توجه به کمبود شواهد در مورد ایمنی این مکمل، استفاده از آن برای کودکان یا برای زنان باردار یا شیرده توصیه نمی‌شود.

 

هیچ دوز مصرفی ایده‌آلی برای CoQ10 تعیین نشده است. در مطالعات مختلف از دوز ۵۰ میلیگرم تا ۱۲۰۰ میلیگرم در روز برای بزرگسالان، که گاهی به چند دوز کوچکتر در طول روز تقسیم شده، استفاده شده است. به دستورات روی جعبه مکمل یا توصیه پزشک یا متخصص تغذیه مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که انواع مکمل‌های مختلف ممکن است دارای ترکیبات و مقادیر متفاوتی باشند.

 

 

بروکلی – اسفناج – بادام هندی – مرغ و ماهی آزاد

به تدریج که سن بالا می رود بدون خواست و اراده ما بخشی از کوآنزیم Q10 بدنمان از بین می رود. بنابراین لازم است که کمبود را با مصرف مواد غذایی اشاره شده رفع کنید. علاوه بر این مصرف این ماده برای افراد سالمند از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر سنتان بالا است و یا والدین مسنی دارید با توصیه پزشک از مکمل های Q10 استفاده کنید.

 

این کوآنزیم در تمام سلول های بدن به ویژه در قلب، کبد، کلیه و لوزالمعده از اسید آمینه تیروزین ساخته می شود و نقش مهمی را در تولید انرژی داخل سلولی آن ها دارد.

برای سنتز این ماده در بدن به چندین کوفاکتور از جمله ویتامین های B12, B6, B2، اسید فولیک ، نیاسین، پانتوتنیک اسید و ویتامین C نیاز است. توانایی تولید کوآنزیم Q10 در بدن با افزایش سن کاهش می یابد.

جذب کوآنزیم Q10 موجود در غذا (یا مکمل ها) از روده باریک و تحت تاثیر حضور غذا صورت می گیرد، یعنی با معده خالی، کمتر و به همراه غذای چرب، بیشتر جذب می شود.

 

 

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

قرص q10 چيست

میتونید مطالب مارو از طریق

کانال تلگرام دنبال کنید

اگه دنبال برنامه های بدنسازی هستی…

میتونی کلی از اونا رو

کاملا رایگان اینجا پیدا کنی

اگه مارو خیلی دوست داری ، حمایتمون کن ، اگه یکمی دوست داری ، همیشه بهمون سر بزن ، اگه اصلا دوست نداری ، بجاش ما کلی تو رو دوست داریم ، ازمون انتقاد کن که بهتر بشیم.

تمامی حقوقمون متعلق به خودمونه . تازه تو باشگاه ام ، بعد تمرین وزنه هامونو سرجاش میذاریم 1397

مطالب پر بازدید

مطالب پیشنهادی

ابتدا کیوتن را معرفی کرده ببینیم کلا این ماده چیست  سپس بیان می کنیم  که به چه دلیل باید از این ماده استفاده کرد و مقدار مجازی که باید از آن استفاده شود به چه میزان است ؟ سپس در سطور بعدی منابعی که این ماده را بطور طبیعی دارند کدامند و در نهایت عارضه های ان را بیان می کنیم

کیوتن چیست؟ امروزه اسم کوآنزیم Q10 یا همان کیوتن را خیلی می‌شنویم. در اینجا شما را با این آنتی‌اکسیدان و نقش آن در بدن آشنا می‌کنیم.

قرص q10 چيست

کوآنزیم Q10 (CoQ10) ماده‌ای مغذی است که به طور طبیعی در بدن یافت می‌شود. این کوآنزیم در بسیاری از غذاهای مصرفی ما نیز وجود دارد. کوآنزیم Q10 به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل کرده که از سلول‌ها در مقابل آسیب محافظت کرده و نقش مهمی در متابولیسم بدن دارد.

اگرچه کوآنزیم Q10 نقشی کلیدی در بدن دارد، اما اغلب افراد سالم کوآنزیم Q10 کافی را به طور طبیعی در بدن خود دارند. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد افزودن کوآنزیم بیشتر –به شکل مکمل CoQ10- می‌تواند مفید باشد. بالا رفتن سن و برخی بیماری‌ها نیز با کاهش سطح CoQ10 مرتبط هستند. اما در این موارد، مشخص نیست که افزودن سطح CoQ10 موثر باشد.
کوآنزیم Q10 برای درمان بیماری‌های مختلفی بکار رفته است. شواهد نشان می‌دهد که مکمل‌های CoQ10 می‌توانند موجب کاهش خفیف فشار خون شوند. کوآنزیم Q10 برای درمان نارسایی قلبی و بیماری‌های دیگر، و در صورت ترکیب با داروهای معمول احتمالاً کمک به بهبود برخی علایم و کاهش خطرات قلبی آتی کاربرد دارد، اما شواهد قاطع نیست.
اگرچه هنوز اختلاف نظرهایی وجود دارد، اما شواهد اولیه حاکی از آن است که CoQ10 می‌تواند به پیشگیری یا درمان عوارض جانبی مصرف داروهای کلسترول نوع استاتین، مانند دردهای عضلانی و مشکلات کبدی کمک کنند.
مطالعات اولیه نشان داده که کوآنزیم Q10 می‌تواند پیشرفت بیماری آلزایمر را کند سازد اما این روند را متوقف نمی‌کند. برای اثبات این اثر به تحقیقات بیشتری نیاز است.
کوآنزیم Q10 به عنوان درمان پیشگیرانه سردردهای میگرنی نیز مورد بررسی قرار گرفته است اما تاثیر آن نیازمند صرف چندین ماه وقت است. همچنین این کوآنزیم برای درمان کمبود تعداد اسپرم، سرطان، ایدز، فساد عضلانی، بیماری پارکینسون، بیماری لثه، و بسیاری از بیماری‌های دیگر مورد آزمایش قرار گرفته است. به هرحال، هنوز مزایای قطعی این ماده اثبات نشده است. اگرچه کوآنزیم Q10 گاهی به عنوان مکمل انرژی‌زا به فروش می‌رسد، اما شواهدی از افزایش انرژی در تمام افراد وجود ندارد.

هیچ دوز مصرفی ایده‌آلی برای CoQ10 تعیین نشده است. در مطالعات مختلف از دوز 50 میلیگرم تا 1200 میلیگرم در روز برای بزرگسالان، که گاهی به چند دوز کوچکتر در طول روز تقسیم شده، استفاده شده است. به دستورات روی جعبه مکمل یا توصیه پزشک یا متخصص تغذیه مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که انواع مکمل‌های مختلف ممکن است دارای ترکیبات و مقادیر متفاوتی باشند.

منابع غذایی خوب CoQ10 عبارتند از:
• ماهی سردآبی مانند تن، سالمون، ماکرل و ساردین.
• روغن‌های نباتی
• گوشت‌ها

• عوارض جانبی. ظاهراً عوارض جانبی ناشی از CoQ10 نادر و خفیف هستند. این عوارض شامل اسهال، تهوع و سوزش معده هستند.
• خطرات. افراد مبتلا به اختلالات مزمنی مانند نارسایی قلبی، مشکلات کلیه یا کبد، یا دیابت باید با احتیاط از این مکمل استفاده کنند. CoQ10 می‌تواند سطح قند خون و فشار خون را کاهش دهد. دوزهای بیشتر از 300 میلیگرم می‌تواند بر سطح آنزیم کبدی تاثیر بگذارد.
• تداخلات. افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون و تیروئید مصرف می‌کنند باید قبل از مصرف مکمل CoQ10 با پزشک خود مشورت کنند. با توجه به کمبود شواهد در مورد ایمنی این مکمل، استفاده از آن برای کودکان یا برای زنان باردار یا شیرده توصیه نمی‌شود.

منبع : www.ariasalamat.com

موضوعات مرتبط

مطالب مرتبط

ایا تشنگی و عطش از عوارض coQ10می باشد؟لطفا راهنمایی کنید.متشکرم

عوارض جانبی:
ظاهراً عوارض جانبی ناشی از CoQ10 نادر و خفیف هستند. این عوارض شامل اسهال، تهوع و سوزش معده هستند.
• خطرات:
افراد مبتلا به اختلالات مزمنی مانند نارسایی قلبی، مشکلات کلیه یا کبد، یا دیابت باید با احتیاط از این مکمل استفاده کنند. CoQ10 می‌تواند سطح قند خون و فشار خون را کاهش دهد. دوزهای بیشتر از 300 میلیگرم می‌تواند بر سطح آنزیم کبدی تاثیر بگذارد.
• تداخلات:
افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون و تیروئید مصرف می‌کنند باید قبل از مصرف مکمل CoQ10 با پزشک خود مشورت کنند. با توجه به کمبود شواهد در مورد ایمنی این مکمل، استفاده از آن برای کودکان یا برای زنان باردار یا شیرده توصیه نمی‌شود.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

هماهنگی جهت تبلیغات: 02184215883 – 09128833237

روزانه 1 کپسول همراه غذا با مقدار کافی آب

پوست بدن انسان تحت تأثیر عوامل متعدد بیرونی مانند نور خورشید، استرس ها، آلودگی های محیطی، نیکوتین و عوامل دیگر شروع به پیری می کند. فرایند پیری در پوست انسان بطور تدریجی شروع شده و در طول زمان تأثیرات آن بر روی هم انباشته شده و در نهایت موجب پیری می گردد. کپسول های کیوتن پلاس محصول یوروویتال آلمان حاوی کوآنزیم کیوتن (Q10) بوده و قادر است تا این فرایند را به تأخیر بیاندازد. کوآنزیم Q10 یک آنتی اکسیدان طبیعی بوده و رادیکال های آزاد را که موجب آسیب به سلول ها می شوند خنثی می کند. همچنین این کوآنزیم می تواند انرژی های تازه ای در انجام فرایندهای متابولیک به پوست ببخشد.

اطلاعات کلی درباره کوآنزیم Q10:

یوبی کینیون یا کوآنزیم (CoQ10) Q10 در سال 1995 توسط فردکرین کشف شد. کوآنزیم Q10 یک ویتامین و یا ماده ویتامین مانند محسوب شده و مانند سایر ویتامین ها بطور طبیعی در منابع غذایی یافت می شود ولی مقدار آن در این منابع غذایی بسیار کمتر است. کوآنزیم Q10 در همه بافت ها سنتز می گردد. بیوسنتز آن یک فرایند چند مرحله ای است که حداقل به هشت ویتامین و چندین عنصر معدنی کمیاب نیاز دارد. کوآنزیم Q10 در چربی حل شده و در همه سلول های بدن وجود دارد و به عنوان کوآنزیم در بسیاری از مراحل آنزیماتیک مهم در تولید انرژی در درون سلول عمل می کند. بیشترین مقدار آن در اندام هایی چون کبد، قلب، عضله، کلیه و مغز یافت می شود. عملکرد دیگر آن بعنوان آنتی اکسیدان می باشد. سنتز درونی ویتامین و نیز جذب آن از طریق مواد غذایی موجب حفظ مقدار نرمال آن در یک فرد سالم می گردد. تأثیرات مثبت کوآنزیم Q10 در درمان بیماری ایدز، سرطان، زخم های معده، چاقی، دیس تروفی عضلانی، حساسیت، عملکرد سیستم ایمنی و نیز حفظ قدرت فیزیکی بدن مورد مطالعه قرار گرفته است.

نقش کوآنزیم Q10 در سلامت:

– ضد پیری

– تولید انرژی

– در انجام عملکرد سلولی

– بعنوان یک آنتی اکسیدان قدرتمند

– تأثیر در بهبود مشکلات عصبی

سلام وقت بخیر
بهترین زمان مصرف باری داشتن انرژی حین تمرین در باشگاه چه موقع می باشد؟

با سلام

کاربرگرامی، مصرف این محصول اثرات آنی نداشته منتها شما می توانید این محصول را یک الی دو ساعت قبل ورزش میل نمایید.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

با سلام
دختر 2 سال و 10 ماهه ای دارم که دکتر cap co-q10 100 mg را برایش نوشته داروخانه q10 پلاس را داده که قبلا این سوال رو پرسیده بودم تازه متوجه شدم که داروخانه اشتباه داده مصرف این قرص هم برای کودکان روتین نیست
با تشکر

قرص q10 چيست

با سلام

کاربر گرامی، مصرف این محصول در صورت تجویز پزشک مشکلی به دنبال نخواهد داشت. البته این محصول علاوه بر کیوتن حاوی ترکیبات دیگر مانند ویتامین ایی، ویتامین سی، روی و فولیک اسید نیز می باشد که می بایست در این مورد با پزشک مشورت نمایید.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

سلام
دختری 2 سال و 10 ماهه ای دارم که دکتر قرص Q10 پلاس را بهش داده آیا استفاده ی این قرص برای کودکان ضرری ندارد و اینکه دختر من اصلا نمیتونه این قرص را بخوره در صورت بی ضرر بودن طریقه ی مصرف آن را هم بگویید.
با تشکر

با سلام

کاربر گرامی، مصرف این محصول در این سن روتین نبوده و بهتر است در این مورد با پزشک معالج مشورت نمایید و محصول را مطابق دستور پزشک استفاده نمایید.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

سلام
من میخواستم بپرسم که مدتی است کپسول مولتی دیلی مخوردم البته من داروی فشار خون یعنی لوزار25 و آتنونول 50 هرکدام روزی 2عدد و آسپرین 80میلی نیز یک عددواتروواستادین40 نیز روزی یک عدد دکتر داده میخورم حالا یک قرص تقویثی مثل کیوتن پلاس رو بجای مولتی دیلی بخورم مفید است یا خیر پشنهاد شما چیست؟
باتشکر

با سلام

کاربر گرامی، این محصول اثرات مناسبی برای شما خواهد داشت و مصرف این محصول برای شما بلامانع می باشد.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

سلام خسته نباشید من 10 سال است که مبتلا به دیابت تیپ 1 میباشم آیا مصرف این محصول طولانی مدت برای من مشکلی ایجاد نمیکند ممنون

با سلام

کاربر گرامی، مصرف این محصول در طولانی مدت مشکلی به دنبال نخواهد داشت.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

سلام من و همسرم واسه بچه دار شدن رفتیم‌پیش دکتر چون آزمایش همسرم یکم حرکت اسپرمش کم بود دکتر zing plus وQ10 plus100 رو بهش داد روزی یک عدد به نظر شما تاثیری داره؟

با سلام

کاربر گرامی، بله. مصرف این دو محصول با دارا بودن ترکیبات مناسب مخصوصا: کیوتن، روی، ویتامین ایی، ویتامین سی و …. می تواند تا حدود زیادی به افزایش تحرک اسپرم کمک نماید.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

سلام دکتر…
مادرم 70 ساله است،فشار خون ،سردرد مزمن و ضعف جسمانی دارد. آیا این مکمل برای ایشان مناسب است؟؟
در غیر اینصورت لطفا محصول دیگری را معرفی بفرمایید.
تشکر.

با سلام

کاربر گرامی، در حالت کلی مصرف این محصول مشکلی به دنبال نداشته و می تواند تا حدودی در بهبود این مشکلات کمک نماید. منتها در صورت جدی تر بودن مشکلات بهتر است موضوع زیر نظر پزشک متخصص بررسی گردد.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

با سلام مادر بنده 60سال سن دارد ویک مدت هست که احساس ضعف خستگی ومشکلات عصبی دارا ایا شما این مکمل رو برای ایشون پیشنهاد می کنین یا مورد بهتری هست ازتون بگیرم ممنون میشم

کاربر گرامی با سلام،
توصیه می شود که از مکمل Biotone استفاده نمایید.
با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

سلام. ببخشید من کودکم یکسال و یکماه هست که من بهش شیر میدم بازم مصرف کپسول کیوتن پلاس 100 ممنوع است؟

با سلام

کاربر گرامی، بهتر است تا پایا دوران شیردهی این محصول مصرف نشود و در صورت نیاز از مولتی ویتامین های زمان بارداری و شیردهی استفاده شود.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

با سلام وا حترام
من برای خستگی ذهنی طبق توضیحات سایت شما کیوتن پلاس 100 را به صورت روزانه مصرف می کنم.آیا انتخاب اینجانب درست بوده است؟ و اگر صحت این انتخاب راتایید می فرمایید تا جه مدت زمانی باید از این مکمل استفاده نمایم.
با تشکر

با سلام

کاربر گرامی، بله. این محصول به دلیل خواص آنتی اکسیدانی مناسب اثرات خوبی در رفع خستگی إهنی و جسمی دارا می باشد. در صورتی که بیماری خاصی نداشته باشید، مصرف این محصول در طولانی مدت مشکلی به دنبال نخواهد داشت.
همچنین در کنار این محصول برای اثربخشی بهتر می توانید، از کپسول فوسجینجال نیز استفاده نمایید.

با تشکر – مسئول فنی داروخانه ( دکتر داروساز )

تهران – خیابان جمالزاده شمالی – 200 متر بالاتر از خیابان فرصت – نبش کوچه یزدان شناس – پلاک 251 – داروخانه مرکزی جمالزاده

طراحی و توسعه توسط گروه آریاس ( 1388-1398 )

این محصول از سبد خرید شما حذف شود ؟

قرص q10 چيست
قرص q10 چيست
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *