قرص m20f چیست

خواص دارویی و گیاهی

قرص m20f چیست
قرص m20f چیست

قُرص‌هاّ یا کُلیچه[۱] اشکال دارویی جامدی هستند که از فشرده شدن گرده‌ها و ریزدانه‌ها به وجود می‌آیند و شامل انواع زیر می‌باشند:

مانند آ.اس. آ (ترکیب استامینوفن- کافئین- آسپیرین)

۳. قرص‌های با پوشش قندی (S.C.) (Sugar coated Tab):

در این شکل دارویی هسته مرکزی را با شربت پوشش داده‌اند. طعم و بوی دارو حس نمی‌شود و دارو در مقابل نور به‌طور نسبی محافظت می‌شود. قرص‌های S.C عموماً دارای ظاهر زیبا و خوشرنگ هستند از این رو شایعترین اشکال داروی مسموم‌کننده کودکان است. ساخت پرزحمت و وقت‌گیر آن‌ها از معایب آن‌ها است. به قرص‌های S.C دراژه نیز گفته می‌شود. مانند ایبوپروفن(Ibuprofen) که داروی مسکن است.

۴. قرص‌های دارای پوشش لایه نازک (Film coated Tab)(F.C.):

قرص m20f چیست

در این نوع قرص‌ها یک لایه پلیمری نازک بر روی هسته مرکزی کشیده شده‌است. مزایای آن مانند S.C است با این تفاوت که ظاهر زیبایی ندارد. مانند پروپرانولول (Propranolol)

.۵ قرص‌های دارای پوشش روده‌ای (Enteric coated Tab)(E.C):

در این نوع قرص پوشش قرص در pH اسیدی نامحلول و در pH قلیایی محلول است لذا این‌گونه قرص‌ها در روده باز می‌شوند. معمولاً داروهایی را که در اسید معده تخریب می‌شوند یا برای معده اثر تحریکی دارند را به این شکل تهیه می‌کنند. همچنین با توجه به تفاوت pH در نقاط مختلف روده می‌توان دارو را طوری طراحی کرد که در قسمت معینی در روده باز شود و اثر خود را در آن ناحیه اعمال کند. مانند بیزاکودیل (Bisacodyle) که داروی مسهل است. سولفاسالازین (Sulfa salazine) که در درمان کولیت زخمی کاربرد دارد.

۶. قرص‌های گونه‌ای و زیرزبانی:

فراورده‌های گونه‌ای را در بین گونه و آرواره قرار می‌دهند و فراورده‌های S.L را در زیر زبان قرار می‌دهند. در ایران شکل باکال (گونه‌ای) موجود نیست. این اشکال دارویی برای موادی به کار می‌روند که یا در اسید معده ناپایدارند، یا جذب کمی از روده دارند یا توسط آنزیمهای دستگاه گوارش و کبد به‌طور وسیعی بی‌اثر می‌شوند. تری نیتروگلیسیرین (T.N.G) که داروی ضد آنژین صدری است، نمونه‌ای از قرص‌های زیر زبانی است.

۷. قرص‌های جویدنی:

قرص‌هایی هستند که باید در هنگام مصرف جویده شوند. عموماً دارای موادی هستند که مزه خوشایندی دارند. داروهایی را به این شکل می‌سازند که حتماً باید در معده یا در هنگام ورود به روده کاملاً باز شده باشد. مانند قرص‌های ضد اسید و داروی مبندازول (Mebendazole) که یک داروی ضد کرم است.

۸. قرص‌های جوشان:

قرص‌های جوشان، قرص‌هایی هستند که در داخلشان اسید تارتریک، اسید سیتریک و بی‌کربنات سدیم وجود دارد و در اثر مجاورت با آب گاز دی‌اکسیدکربن (CO2) آزاد می‌کند. CO۲ آزاد شده علاوه بر متلاشی کردن قرص سبب ایجاد مزه مطلوب و پوشیده شدن مزه نامطلوب بخصوص مزه شوری فراورده می‌شود. قرص‌های جوشان برای ترغیب کودکان به مصرف دارو بسیار مناسبند ضمن اینکه فراورده‌هایی که در محیط مایع ناپایدار هستند را می‌توان به این شکل تهیه کرد و سپس در هنگام مصرف به صورت محلول درآورد. مانند قرص جوشان ویتامین C.

قرص‌های جوشان شدیداً به رطوبت حساس هستند. از اینرو باید آن‌ها را در قوطی حاوی دارو نگهداری کرد و تا از قبل از مصرف نباید آن‌ها را از جلد درآورد.

۹. قرص‌های پیوسته‌رهش (Sustained Release Tab)(S.R):

قرص‌های پیوسته‌رهش یا طولانی‌اثر قرص‌هایی هستند که به واسطه اعمالی که روی آن‌ها انجام شده‌است، فراورده خود را در مدت زمان طولانی تری آزاد می‌کنند. مزایای این دارو عبارتست از:

تلفن مشاوره : 88552626 الي 30

Rated 4 | From 869 users.

 

 

قرص m20f چیست

 

 

متادون از خانواده مواد شبه افيونى است و بيشتر در درمان وابستگى به ساير شبه‌افيونى‌ها نظير هروئين، كدئين و مورفين كاربرد دارد.متادون يك شبه افيونى (اپیوئید) مصنوعى است، يعنى از مواد شيميايى در آزمايشگاه به دست مى آيد. ساير شبه افيونى‌ها يا طبيعى هستند مانند مرفين و كدئين كه فرآورده‌هاى طبيعى بوته خشخاش هستند و يا شبه‌افيونيهاى نيمه‌مصنوعى هستند مانند هروئين، كه مرفينى است كه به طريقه شيميايى پردازش شده است. (دى استيل مورفين)

 

متادون در طى جنگ دوم جهانى در آلمان ساخته شد و اولين بار براى تسكين درد به كار رفت. متادون درمانی یا درمان با دوز نگهدارنده متادون كه از بروز علائم ترك ترياك جلوگيرى كرده و تقاضاى آن را كاهش داده و يا از بين مى‌برد، براى اولين بار در سال‌هاى ۱۹۶۰ برای درمان اعتیاد به این ماده متداول شد.

 

استفاده از دوز نگهدارنده قرص متادون یا شربت متادون به تنهایی منجر به معالجه فرد معتاد نمى شود، بلكه به عنوان جزئی از فرآيند درمان معتادان (متادون درمانی ) به مواد افیونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این افراد از حمايت هاى طبى و اجتماعى لازم براى تثبيت و بهبود زندگى بهره مند و تشويق مى شوند مادامى كه اين دارو در مورد آنها موثر است، به درمان ادامه دهند.

 

بيشتر كسانى كه قرص متادون یا شربت متادون برای‌شان تجويز مى‌شود، براى وابستگى به مواد افيونى ها تحت درمان قرار گرفته اند.

 

اين افراد شامل كسانى هستند كه به داروهاى غيرقانونى مانند تریاک و هروئين و داروهاى تجويز شده توسط پزشك نظير كدئين وابستگى پيدا كرده‌اند.

 

افراد معتاد به مواد شبه افيونى هاى كوتاه اثر مانند هروئين بايد متادون را به طور منظم دريافت کنند تا از بروز علائم ترک جلوگيرى شود.

 

همچنین متادون براى كسانى كه به طور مرتب از مواد شبه افيونى به طور تزریقی استفاده مى‌كنند و آلوده به ويروس ایدز HIV يا هپاتيت C هستند، تجويز مى‌شود تا به ادامه روند ترک اعتیاد در این افراد كمك کند و خطر انتشار عفونت را از طريق استفاده از سوزن آلوده مشترك كاهش دهد.

 

مصرف متادون گاه در تسكين درد افراد مبتلا به درد شديد مزمن يا درد همراه با بيمارى هاى علاج ناپذيرى كه منجر به مرگ مى شوند، به كار مى رود.

 

 

 

 

برخى از افرادى كه درمان با متادون را شروع مى‌كنند، سرخوشى و آرامشى را احساس مى‌كنند كه در ميان تمامى داروهاى شبه افيونى مشترك است.

 

با ادامه درمان و رسيدن به يك دوز ثابت، تحمل به اين اثرات ايجاد مى‌شود. كسانى كه در حال درمان با متادون (متادون درمانی ) هستند، غالباً احساس خويش را از استعمال متادون، “طبيعى” عنوان مى‌كنند.

 

درمان با متادون بر تفكر آنها تاثيرى ندارد، مى توانند كار كنند، به مدرسه بروند و يا از خانواده مراقبت كنند. متادون همچنين از تاثير نشئه آور هروئين و ساير شبه افيونيها ممانعت مى‌كند و بدين ترتيب اثر اين داروها را كاهش مى‌دهد.

 

 

درمان با قرص متادون، شربت متادون عوارض جانبى هم ممکن است به همراه داشته باشد  از جمله عوارض متادون می توان تعريق، يبوست و افزايش وزن نام برد .

 

 کسانی که خودسرانه و بدون مشورت با پزشک متخصص دوز مناسب را مصرف نمی کنند دچار عوارض متادون می شوند.

 

 

متادون ماده‌ای طولانی‌اثر است .شخصى كه به مواد شبه افيونى وابستگى دارد با يك دوز متادون در شبانه‌روز از علائم ترك مصون مى‌ماند. در مقابل كسى كه به هروئين براى پرهيز معتاد است، برای جلوگیری از بروز علائم ترک در خود بايد سه تا چهار بار در روز اين ماده را مصرف کند.

قرص m20f چیست

 

درمان روزانه با متادون مى تواند تا بى نهايت ادامه يابد اما اگر فردى كه متادون دريافت مى كند و پزشك با وى براى پايان درمان به توافق برسد، از دوز متادون به تدريج در طول هفته ها يا ماه هاى متعدد كاسته مى شود و فرآيند ترک اعتیاد (درمان اعتیاد) تسهيل مى‌شود.

 

در صورت قطع ناگهانى قرص متادون یا شربت متادون علائمى چون دل پيچه، اسهال و دردهاى عضلانى و استخوانى بروز خواهند كرد.

 

اين علائم در طول يك تا سه روز پس از آخرين دوز شروع شده، در طول سه تا پنج روز به اوج خود رسيده و سپس به تدريج از بين مى روند، گر چه ساير علائم مانند اختلال خواب و تمايل به مصرف دارو مى تواند براى ماه ها ادامه يابد.

 

 

زمانى كه متادون طبق تجويز پزشك دريافت مى شود، بسيار بى خطر بوده و آسيبى به اعضاى داخلى و يا قدرت تفكر وارد نمى كند، حتى اگر براى سال ها به طور روزانه مصرف شود فرد دچار عوارض متادون نخواهد شد.

 

از سوى ديگر متادون يك داروى قوى است و مى‌تواند براى كسانى كه آن را به طور منظم دريافت نمى كنند فوق العاده خطرناك باشد، چرا كه اين افراد نسبت به اثرات آن تحمل پيدا نكرده اند.این دارو حتى دوزهاى بسيار پائين نيز مى‌تواند براى كودكان كشنده باشند.

 

از اين رو تجویز متادون با دقت پايش و كنترل مى شود.

 

 

 

يك مزيت مهم متادون اين است كه اين ماده مصرف هروئين را كاهش مى‌دهد. خطرات مصرف هروئين شامل مرگ بر اثر دريافت دوز بى رويه، ابتلا به عفونت HIV و هپاتيت C از راه كاربرد سوزن مشترك است. درمان متادون كمك مى كند كه فرد از فجايع ناشى از استعمال هروئين مصون بماند.

 

 

 

 

تعاريف جديد از “اعتياد”، عوامل متعددى را در ارزيابى مصرف دارو توسط فرد مدنظر قرار مى دهند. اين عوامل شامل “تحمل” يا نياز به افزايش مداوم دوز دارو براى رسيدن به اثر يكسان؛ “وابستگى جسمی” يا بروز علائم ترك با قطع مصرف و “استعمال همراه با اضطرار” به رغم نتايج منفى حاصل از ادامه مصرف دارو هستند.

 

راجع به ترک متادون یا ترک اعتیاد متادون برخى مى گويند كه متادون به همان اندازه هروئين اعتيادآور است. كسانى كه متادون مصرف مى كنند، مسلماً نسبت به برخى اثرات آن تحمل پيدا كرده و در صورتى كه دارو را به شكل منظم دريافت نكنند، دچار علائم ترک مى شوند.

 

اما اگر چگونگى و علت مصرف دارو را مورد توجه قرار دهيم، متادون در تعريف كامل “ماده اعتيادآور” نمى گنجد. اول از همه اين كه تجویز متادون برای بیماران به عنوان يك درمان طبى در نظر گرفته مى شود و تنها براى كسانى تجويز مى شود كه خود هم اكنون وابسته به داروهاى شبه‌افيونى مانند هروئین هستند

 

براى اين افراد، متادون يك جايگزين مطمئن براى روش هاى خطرناكى چون استفاده از هروئين به شمار مى رود. متادون ايشان را از اضطرار براى مصرف ماده مخدر رها كرده و بدان ها امكان بهبود زندگى شان را مى بخشد.

 

متادون گاه به عنوان داروى خيابانى مورد استفاده قرار مى گيرد، اما استعمال آن بيشتر به منظور پيشگيرى از علائم ترك هروئين است. اثرات متادون كندتر از آن ظاهر مى شوند و بيشتر از آن مى پايند كه بتوان از آن به عنوان ماده اى مناسب براى سوء مصرف ياد كرد.

 

 

درمان با دوز نگهدارنده متادون يك درمان طولانى مدت است. درمان از يك تا دو الى بيست سال و يا بيشتر به طول مى‌انجامد. اين درمان طولانى مدت به لحاظ پزشكى بى خطر و موثرترين درمان موجود براى وابستگى به مواد شبه‌افيونى است که کلینیک داریوش نیز با این متد موفقیت های بسیار چشمگیری را در جهت بهبودی بیماران خود به دست اورده است .

 

 فراموش نکنید مصرف خود سرانه متادون بدون مشاوره و بدون مشورت با پزشک متخصص اکیدا توصیه نمی شود.

 

برای مشاوره رایگان با پزشکان متخصص کلینیک و مرکز ترک اعتیاد داریوش با شماره های ما تماس بگیرید 88552628 (021) – 88552627 (021)

 

خيابان سيدجمال الدين اسد آبادي (يوسف آباد) بين خيابان 20 و 22 جنب داروخانه ايرانيان – پلاك 182 طبقه دوم

شماره تماس‌: 88552626(021) الی 30

 

 

عناوین روزنامه های امروز پنجشنبه ۳۱ مرداد ۹۸ + تصویر

و ارز ۳۱ مرداد ۹۸ ، قیمت دلار آزاد

قیمت طلا ۳۱ مرداد ۹۸ ، قیمت روز سکه و طلا

سلفی جالب نرگس محمدی و همسرش در مالزی / عکس

عکسهای شب دوم کنسرت مهران مدیری با حضور بازیگران

قرص m20f چیست

دانلود آهنگ مادر آرون افشار

همه چیز در مورد سونا + تفاوت سونای خشک و بخار

بیبی بومر چیست + آموزش کاشت ناخن بیبی بومر

راهنما و آموزش بازاریابی و مارکتینگ

pinpad چیست و چه کاربردی دارد؟

عکس پروفایل دخترونه ( ۶۰ تصویر دخترانه برای پروفایل)

ثبت نام مهدالرضا در مشهد مقدس

عکسهای زیبای الناز شاکردوست در اکران شبی که ماه کامل شد

اولین عکس همسر دوم حمید گودرزی

اولین عکس از دختر رویا نونهالی در جشن حافظ ۹۸

تیپ عجیب غول برره با شلوار کوتاه!

لباس عجیب سحر قریشی در اکران نیوکاسل / ۶ عکس

ظاهر متفاوت شیلا خداداد در اکران قصر شیرین / ۵ عکس

عکسهای دیدنی از جشن تولد ۲۱ سالگی مریم مومن

عکس با حجاب سحر قریشی در حرم امام رضا (ع)

خانه » سلامت » اطلاعات داروها » عوارض و موارد مصرف قرص m20

ما درباره قرص ها و داروهای زیادی در این سایت مطلب گذاری کردیم که امیدواریم مفید واقع شده باشد. این بار درمورد قرص m20+ عوارض و موارد مصرف قرص m20 برایتان می نویسیم. با ما همراه باشید…

عوارض متادون / تمامی عوارض خطرناک متادون را بشناسید / آشنایی با متادون / متادون چیست / مدت زمان باقی ماندن عوارض متادون چقدر است / اعتیاد به متادون / اثرات و عوارض متادون / عوارض متادون و حالاتی که ایجاد میکند

متادون یک ماده شیمیایی شبه افیونی است که برای ترک مواد افیونی مثل هروئین ، کدئین ، مورفین و … کاربرد دارد

متادون اولین بار در جنگ جهانی دوم در آلمان برای تسکین درد بیماری ها و زخم ها استفاده شد . و در سال ۱۹۶۰ برای اولین بار در درمان اعتیاد بکار رفت

کسانی که به مواد افیونی معتاد هستند معمولا از مواد شبه افیونی همانند متادون در کنار درمان و ترک اعتیاد استفاده میشود و شخص مورد درمان باید بطور مرتب از متادون استفاده کند تا علایم اعتیاد بروز نکند.

از متادون همچنین در درمان و ترک اعتیادها تزریقی و حتی در افراد مبتلا به ایدز یا هپاتیت سی نیز استفاده میشود چرا که به ادامه روند ترک اعتیاد در آنها و جلوگیری از انتشار عفونت در خون کمک میکند.

درباره اینکه متادون چیست و چه احساسی را در فرد مصرف کننده ایجاد میکند باید اشاره کرد که مصرف متادون در عملکرد تفکر و انجام کارهای روزمره مثل کارکردن ، مدرسه رفتن و… اختلالی ایجاد نمیکند و بیشتر بر حالات روحی و روانی موثر است از جمله این حالات ، احساس سرخوشی و آرامش است که البته در تمامی مواد افیونی و شبه افیونی مشاهده میشود

البته در افرادی که به مواد افیونی اعتیاد دارند در هنگام استفاده از متادون حسشان را طبیعی اعلام میکنند.

اعتیاد را میتوان با توجه به میزان تحمل در صورت مصرف نکردن آن ماده خاص ، احتیاجات به مصرف زیاد آن ماده یا افزایش دوز برای ایجاد حس آرامش ، بروز علایم جسمانی و روانی و رفتاری در صورت عدم استفاده از آن و وابستگی جسمی و روانی و ادامه ی مصرف با وجود آگاهی از علایم و عوارض منفی تعریف کرد.

طبیعی است که مصرف زیاد داروی متادون همانند مواد اعتیاد آور باعث ایجاد احساس  وابستگی در شخص میشود و در صورت عدم استفاده مرتب از این دارو علائم ترک در آنها بروز پیدا میکند.

اما اگر چگونگی استفاده درست و علت مصرف را دقیق مورد بررسی و اجرا قرار دهیم دیگر آنرا به چشم یک ماده اعتیاد آور نمیبینیم چرا که در اصل متادون برای افرادی تجویز میشود که خود به مواد مخدر اعتیاد دارند و از آن بعنوان یک داروی مطمئن برای کم کردن میل به استفاده از مواد اعتیاد آور استفاده میشود.

پس مصرف متادون در کنار روشهای دیگر درمان  زیر نظر پزشک یک روش مطمئن درمان به حساب می آید و در این صورت نمیتوان آنرا در دسته مواد اعتیاد آور به حساب آورد

در ادامه مطلب میخواهیم به تمامی عوارض متادون اشاره کنیم توجه داشته باشید که این نشانه ها تمامی عوارض میباشد و ممکن است در هر فردی تعدادی از آنها بروز پیدا کند و اینها در افراد مختلف متفاوت میباشد

شایع ترین عوارض متادون تعریق بیش از حد ، افزایش وزن و یبوست میباشد . مصرف این دارو در بعضی از افراد میتواند باعث تنگی نفس شود همچنین اختلالات روانی و خلقی ایجاد کند

قرص m20f چیست

مصرف این دارو برای افرادی که دچار بیماریهای کبد و کلیه هستند و هم چنین مبتلا به فشار خون پایین میباشند و در افراد دچار آسم و تنگی نفس این دارو میتواند مرگ آور باشد

عوارض متادون بیشتر متوجه افرادی میشود که این دارو را سرخود و بدون تجویز پزشک مصرف میکنند

در رابطه با مدت زمان ماندن اثرات متادون  یا m20 میتوان گفت  قطع ناگهانی متادون علائمی هم چون دردهای عضلانی و استخوانی ، اسهال و دل پیچه های شدید در فرد ایجاد میکند به همین دلیل توصیه میشود که جهت قطع مصرف ابتدا دوز دارو را پایین بیاورید و سپس به تدریج از تعداد مصرف روزانه کم کنید تا گرفتار عوارض متادون و ترک آن نشوید

این علایم یک تا سه روز بعد از مصرف آخرین دوز شروع میشود و در طول سه تا پنج روز به اوج خود میرسد اما اگر از اول تا آخر مدت زمان مصرف تحت نظر پزشک بوده باشید و بطور اصولی مصرف را متوقف بفرمایید علایم مذکور پس از گذشت پنج روز به تدریج کم شده و از بین میرود و جای خود را به علایمی قابل تحمل تر نظیر اختلال خواب و تمایلات خفیف به مصرف مجدد دارو میدهند.

قیمت روز گوشی موبایل ۳۱ مرداد ۹۸ ، قیمت گوشی سامسونگ

pinpad چیست و چه کاربردی دارد؟

ورود به تنظیمات مودم با ۱۹۲٫۱۶۸٫l.l

درگاه پرداخت اینترنتی IPG چیست؟

تفاوت هک و کرک چیست؟

حذف ایمیل live یا hotmail چگونه است؟

روش لغو آهنگ پیشواز ایرانسل

فروشگاه آنلاین چیست + تاریخچه فروشگاه اینترنتی

SDK یا درگاه پرداخت درون برنامه ای چیست ؟

نسخه جدید تلگرام ۵٫۱۰ با ویژگی های جالب و جذاب + دانلود

قیمت روز گوشی موبایل ۳۱ مرداد ۹۸ ، قیمت …

همه چیز در مورد سونا + تفاوت سونای خشک و …

بیبی بومر چیست + آموزش کاشت ناخن بیبی بو …

راهنما و آموزش بازاریابی و مارکتینگ …

pinpad چیست و چه کاربردی دارد؟ …

تولید مانتو بدون دکمه و مانتو جلو باز مم …

یک داستان کوتاه کودکانه و جالب …

آموزش جهانگردی + بهترین کشورهای دنیا برا …

روش های جلوگیری و درمان افتادگی سینه …

پوستر چیست + راهنمای طراحی پوستر …

زمان پخش و تکرار سریال بانوی سردار (سریا …

آموزش آرایشگری مردانه و اصول مهم آن …

الماس چیست + مطالب جالب و خواندنی در مور …

ورود به تنظیمات مودم با ۱۹۲٫۱۶۸٫l.l …

دانلود فینال عصر جدید ۲۸ مرداد ۹۸ …

زمان تکرار فینال عصر جدید …

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عکس پروفایل دخترونه ( ۶۰ تصویر دخترانه ب …

ثبت نام مهدالرضا در مشهد مقدس …

عکسهای زیبای الناز شاکردوست در اکران شبی …

اولین عکس همسر دوم حمید گودرزی …

اولین عکس از دختر رویا نونهالی در جشن حا …

تیپ عجیب غول برره با شلوار کوتاه! …

لباس عجیب سحر قریشی در اکران نیوکاسل / ۶ …

ظاهر متفاوت شیلا خداداد در اکران قصر شیر …

عکسهای دیدنی از جشن تولد ۲۱ سالگی مریم م …

عکس با حجاب سحر قریشی در حرم امام رضا (ع …

عناوین روزنامه های امروز پنجشنبه ۳۱ مردا …

سلفی جالب نرگس محمدی و همسرش در مالزی / …

عکسهای شب دوم کنسرت مهران مدیری با حضور …

دانلود آهنگ مادر آرون افشار …

همه چیز در مورد سونا + تفاوت سونای خشک و …

بیبی بومر چیست + آموزش کاشت ناخن بیبی بو …

راهنما و آموزش بازاریابی و مارکتینگ …

همرسانی در

ایمیل

فیسبوک

Messenger

قرص m20f چیست

Messenger

توییتر

بالاترین

واتس‌اپ

لینک را کپی کنید

این لینک‌ها خارج از بی‌بی‌سی است و در یک پنجره جدید باز می‌شود

مسئولان مرکز عدلی و قضایی مبارزه علیه جرائم، مسکرات و مواد مخدر افغانستان گفته‌اند که در حال بازنگری قانون مبارزه با مواد مخدر هستند تا زمینه‌های قانونی جلوگیری از قاچاق قرص روانگردان مشهور به “تابلت کَ” فراهم شود.

به گفته این مقام‌ها، قاچاق قرص‌های روانگردان از جمله قرص «ک» از بیرون به داخل کشور در حال افزایش است و جلوگیری از این امر نیازمند بازنگری قانون مبارزه با مواد مخدر کشور است.

بر اساس طرح بازنگری این قانون، مقابله با قاچاق این قرص‌ها جدی‌تر و مجازات قاچاق آن بیشتر می‌شود.

قرص‌های روانگردانی که اغلب به صورت آزمایشگاهی و با فرمول‌های شیمیایی تهیه می‌شوند، در سال‌های گذشته به عنوان الگوی جدیدی از اعتیاد در نقاط مختلف جهان معرفی شده‌اند.

در سال ۲۰۰۸ یک قرص چهار گرمی روانگردان از نوع شیشه در ولایت هلمند در جنوب افغانستان به‌دست نیروهای امنیتی افتاد. مسئولان این رویداد را «شوک‌آور» توصیف کردند.

مواد روانگردان قاچاقی در افغانستان از چهار گرم در سال ۲۰۰۸ به ۴۰ کیلوگرم در سال ۲۰۱۵ افزایش یافت، یعنی افزایش چندهزار درصدی قاچاق مواد مخدر صنعتی به افغانستان. در بین این قرص‌ها، «تابلیت کَ» هم حضور پررنگی داشته است.

برای پیگیری داستان آمدن و افزایش عرضه قرص «کَ» به آزمایشگاه مرکز عدلی و قضایی مبارزه علیه جرائم، مسکرات و مواد مخدر در کابل رفتم.

در همان دقایق اول حضورم خبر رسید که یک نفر دیگر را در فرودگاه کابل به دلیل حمل مواد مخدر صنعتی دستگیر کرده‌اند؛ آیا در زمان خواندن این گزارش آمار دستگیری قاچاقچیان و ضبط مواد مخدر صنعتی افزایش بیشتری یافته است؟

محمدخالد نبی‌زاده، مدیر آزمایشگاه مرکز عدلی و قضایی مبارزه علیه جرائم، مسکرات و مواد مخدر قبل از مصاحبه، آزمایشگاه نسبتاً مجهزی را به من نشان داد. در این آزمایشگاه، مواد مخدر شیمیایی تشخیص می‌شود.

قرص‌های روانگردان ترکیبی از چند ماده هستند، از جمله متیل دی اکسی‌آمفتامین (MDMA). این قرص‌ها حالت‌های روحی و روانی را تغییر می‌دهد.

آقای نبی‌زاده می‌گوید در افغانستان استفاده از مواد مخدر شیمیایی به جای مواد مخدر سنتی، افزایش یافته است. از جمله قرص “کَ”.

این قرص از تاجیکستان به افغانستان قاچاق می‌شود. نامش‌ را هم از آن‌جا با خود آورده است. در کابل با قیمت‌های متفاوتی به‌دست می‌آید. گاهی حدود ۲۰ دلار و گاهی هم ۵۰ دلار، هر قرص.

آن‌چه که برای مسئولان مراکز مبارزه با مواد مخدر افغانستان نگران‌کننده است، پیامدهای ویرانگر و کشنده این قرص است.

مدیر آزمایشگاه مرکز قضایی مبارزه با مواد مخدر می‌گوید که کاهش بینایی، افزایش خواب، اختلالات عصبی، آسیب‌های پوستی و بزرگ‌شدن پستان مردها از جمله پیامدهای مصرف این قرص‌ها است. برخی از مصرف‌کنندگان آن اقدام به خودکشی کرده‌اند.

واردات این قرص‌ با چنین تاثیرات به افغانستان در حال افزایش است. اظهارات آقای نبی‌زاده بیانگر آن است که افزایش قاچاق این نوع قرص‌ها، چندهزار درصدی بوده است.

به گفته‌ او، در سال ۱۳۹۱ نیروهای امنیتی دو عدد از این قرص‌ها را ضبط کردند. این رقم در سال بعد به هشت و در سال ۱۳۹۳ به ۲۰ قرص رسید. در سال ۱۳۹۴ نیروهای امنیتی ۴۲۴ قرص کَ را ضبط کردند و در سال ۱۳۹۵ بیش از دوهزار قرص را به‌دست آوردند.

دسترسی به قرص‌ “کَ” دست‌کم در کابل چندان دشوار نیست. این موضوع را از صحبت‌های فردی دانستم که از این نوع قرص‌ها در گذشته مصرف کرده است. او می‌گوید دوستانش نیز چنین قرص‌هایی مصرف می‌کنند.

به گفته‌ او، قاچاق قرص‌های کَ به شیوه‌های مختلفی انجام می‌شود و مصرف‌کنندگان از خرده‌فروش‌ها به آسانی می‌توانند آن‌را به‌دست آورند.

تا حال آماری در مورد معتادان به قرص‌های روانگردان در افغانستان ارائه نشده است.

گسترش مبارزه

افزایش قاچاق قرص «کَ» سبب شده که مسئولان عدلی و قضایی آستین بالا بزنند و به‌دنبال مقابله جدی با آن باشند؛ از جمله کار روی طرح بازنگری قانون مبارزه با مواد مخدر است.

احمدخالد موحد، سخنگوی مرکز قضایی مبارزه با مواد مخدر می‌گوید در طرح جدید این قانون، جرم قاچاق قرص‌های روانگردان از جمله قرص کَ افزایش می‌یابد. در صورت تصویب قانون جدید، جرم قاچاق دوصد گرم این قرص‌ها برابر با دو کیلوگرم هیروئین دانسته خواهد شد؛ یعنی زندان درازمدت که تا بیشتر از ده سال می‌رسد.

به گفته‌ آقای موحد، در کنار اقدامات قانونی، مسئولان مرکز قضایی مبارزه با مواد مخدر در تلاش هستند تا با راه‌اندازی کمپین‌ها و برنامه‌های آگاهی‌دهی، جوانان را از پیامدهای منفی مصرف مواد روانگردان آگاه کنند.

حالا پرسش این است که بازنگری قانون مبارزه با مواد مخدر و راه‌اندازی برنامه‌های تبلیغاتی، چنان‌که در پانزده سال گذشته در افغانستان رایج بوده، می‌تواند مشکل قاچاق و مصرف مواد روانگردان را حل کند. برای دانستن پاسخ این پرسش نیاز به زمان داریم.

 ترامادول یک داروی ضد درد و مخدر است که توصیه می شود فقط زیر نظر پزشک مصرف شود، اما برخی افراد اقدام به مصرف خودسرانه این دارو می کنند که در این مقاله به طور کامل ترامادول را معرفی می کنیم

قرص ترامادول برای تسکین دردهای خفیف تا شدید مصرف می شود. ترامادول  tramadol  شبیه به داروهای اپیوئید opioid یا داروهای مخدر عمل می کند. این دارو روی مغز کار می کند تا احساسات و درد و رنج بدن را تغییر دهد.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : چرا ترامادول خطرناک است؟

اگر می خواهید بیشتر بدانید : ترامادول را چقدر می شناسید؟

*داروهای مخدر یا اپیوئید Opioid : به مجموعه مواد طبیعی و شیمیایی مسکن شبیه به مرفین یا مواد افیونی گفته می‌شود.

قرص m20f چیست

ترامادول دارای خطر اعتیاد است که منجر به مصرف بیش از حد دارو و مرگ می شود. همچنین ترامادول ممکن است باعث بروز مشکلات تنفسی شدید و کشنده شود. برای پیشگیری از بروز هر یک از این مشکلات پزشک از شما می خواهد دارو را در کمترین میزان ممکن و در یک دوره کوتاه مصرف کنید. مصرف ترامادول با الکل و دیگر داروهای خواب آور باعث بروز عوارض جانبی خطرناک و حتی مرگ می شود. مصرف ترامادول توسط زنان باردار ممکن است باعث تولد نوزاد ناقص شود. کودکان زیر 12 سال نباید از ترامادول و داروهای حاوی ترامادول استفاده کنند. افراد بین 12 تا 18 سال نباید ترامادول را بعد از برخی جراحی ها مصرف کنند ( از جمله بر داشتن لوزه). به علاوه مصرف ترامادول برای افراد بین 12 تا 18 سال که چاق هستند یا دچار مشکلات تنفسی می باشند، توصیه نمی شود.

ابتدا و قبل از شروع مصرف دارو راهنمای مصرف آن را با دقت مطالعه کنید. اگر در رابطه با دارو سوالی دارید از پزشک خود یا پزشک داروخانه بپرسید. ترامادول خوراکی است و باید درست طبق دستور پزشک مصرف شود و معمولا هر 4 یا 6 ساعت یک بار این دارو مصرف می شود تا درد تسکین پیدا کند. می توانید ترامادول را همراه با غذا یا بدون آن مصرف کنید. اگر با مصرف ترامادول دچار تهوع می شوید، بهتر است دارو را با غذا مصرف کنید. در مورد دیگر روش های کاهش تهوع با پزشک مشورت کنید، به عنوان مثال می توانید بعد از مصرف ترامادول حداقل به مدت 1 تا 2 ساعت دراز بکشید و کمی سر خود را حرکت دهید. میزان مصرف ترامادول به شرایط بیماری و چگونگی واکنش بدن به درمان بستگی دارد. برای کاهش عوارض جانبی پزشک از شما می خواهد مصرف ترامادول را با میزان کم شروع کرده و به تدریج میزان آن را افزایش دهید. دستورات پزشک را با دقت دنبال کنید. بیشترین میزان مصرف توصیه شده برای ترامادول 400 میلی گرم در روز است. اگر سن شما بیشتر از 75 سال است، بیشترین میزان توصیه شده برای مصرف ترامادول 300 میلی گرم در روز است. میزان مصرف خود را افزایش ندهید، دفعات مصرف دارو یا مدت زمان مصرف دارو را افزایش ندهید. زمانی که خواسته می شود مصرف دارو را متوقف کنید. اگر با مشاهده اولین علائم درد، داروهای ضد درد مصرف شوند، بهترین تاثیر را خواهند داشت. اگر صبر کنید تا درد بدتر شود، این داروها تاثیر چندانی نخواهند داشت. اگر دچار درد مداوم هستید (مانند درد ناشی از آرتروز) پزشک ممکن است از شما بخواهد داروهای مخدر با اثر طولانی مدت مصرف کنید. در این شرایط این دارو برای دردهای ناگهانی و تنها در صورت نیاز مصرف می شود. دیگر داروهای مسکن (مانند استامینوفن و ایبوپروفن) هم تجویز می شوند. در مورد مصرف ترامادول با دیگر داروها با پزشک مشورت کنید. قرص ترامادول ممکن است باعث بروز واکنش های ترک در مصرف کننده شود، به ویژه اگر برای مدت طولانی و به طور مرتب یا به میزان زیاد مصرف شده باشد. در این شرایط علائم ترک در صورتی بروز می کنند که مصرف ترامادول را به طور ناگهانی متوقف کنید. علائم قطع ناگهانی ترامادول عبارتند از:

برای پیشگیری از بروز هر یک از این علائم پزشک از شما می خواهد مصرف دارو را به طور تدریجی کم کرده و سپس متوقف کنید. در صورت بروز هر یک از نشانه های ذکر شده بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. زمانی که ترامادول برای مدت طولانی مصرف شود، اثر بخشی خوبی نخواهد داشت. اگر اثر بخشی دارو کم شده حتما به پزشک خود اطلاع دهید. گرچه این دارو برای بسیاری از مصرف کنندگان موثر است، اما مصرف ترامادول گاهی باعث اعتیاد می شود. در صورتی که دچار اعتیاد به مصرف یک ماده مخدر یا الکل باشید، خطر بروز اعتیاد به ترامادول بیشتر خواهد شد. در زمان مصرف ترامادول اگر درد ادامه پیدا کرده یا بیشتر شد به پزشک اطلاع دهید.

در زمان مصرف ترامادول ممکن است دچار این علائم شوید:

گاهی پس از ادامه مصرف ترامادول برخی از این عوارض برطرف می شوند. در صورتی که هر یک از این علائم ادامه پیدا کرده یا بدتر شدند، به پزشک مراجعه کنید. برای پیشگیری از یبوست یک رژیم غذایی سرشار از فیبر انتخاب کنید، آب زیاد بنوشید و ورزش کنید. در صورت بروز یبوست با پزشک در مورد انتخاب یک ملین مناسب مشورت کنید. برای کاهش سرگیجه و سبکی سر از حالت نشسته یا دراز کشیده به آرامی تغییر حالت دهید. به یاد داشته باشید پزشک این دارو را با در نظر گرفتن تمام عوارض و مزیت های آن تجویز کرده است و مطمئنا مزایای مصرف دارو برای شما بیشتر از عوارض آن بوده است. بسیاری از افرادی که ترامادول مصرف می کنند هیچ عارضه جانبی جدی مشاهده نمی کنند.

احتمال بروز این عوارض کم است، اما عوارضی جدی و خطرناک هستند و در صورت مشاهده هر یک بلافاصله به پزشک مراجعه کنید:

تشنج نیز به ندرت بروز می کند، اما در صورت بروز آن بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. ترامادول به ندرت ممکن است باعث افزایش سروتونین شود و بیماری جدی به نام سندروم سروتونین serotonin syndrome را در پی داشته باشد. اگر در حال مصرف داروهای دیگری باشید که سروتونین را افزایش می دهند، خطر بروز این شرایط  بیشتر خواهد شد. بنابراین قبل از شروع مصرف ترامادول در مورد تمام داروهایی که مصرف می کنید به پزشک خود اطلاع دهید.در صورت بروز هر یک از این نشانه ها بلافاصله به پزشک مراجعه کنید (نشانه سندروم سروتونین هستند) :

ترامادول در بدن به یک ماده مخدر قوی تبدیل می شود. در برخی افراد این تغییر سریعتر و کامل تر از حد معمول اتفاق می افتد و در نتیجه خطر بروز عوارض جانبی جدی بیشتر می شود. در صورت بروز هر یک از نشانه ها بلافاصله به پزشک مراجعه کنید:

ترامادول به ندرت باعث بروز واکنش حساسیتی می شود. با این حال در صورت مشاهده هر یک از این علائم به پزشک مراجعه کنید:

موارد اشاره شده لیست کامل عوارض جانبی ترامادول نیستند، اگر علائم دیگری مشاهده کردید که در این لیست ذکر نشده اند، به پزشک مراجعه کنید.

قبل از شروع مصرف ترامادول هر گونه حساسیت به این دارو یا هر داروی دیگر را به پزشک اطلاع دهید. ترامادول ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعال باشد که می توانند باعث بروز واکنش های حساسیتی و دیگر مشکلات شوند. برای جزئیات بیشتر با پزشک مشورت کنید. قبل از مصرف ترامادول حتما سوابق پزشکی خود را به پزشک اطلاع دهید، به ویژه اگر مبتلا به هر یک از موارد زیر بوده اید:

ترامادول ممکن است باعث سرگیجه و خواب آلودگی شود، بنابراین در زمان مصرف این دارو رانندگی نکنید، از ماشین آلات استفاده نکنید و کارهایی که مستلزم هوشیاری بالاست انجام ندهید تا زمانی که بتوانید فعالیت ها را بدون خطر انجام دهید. قبل از انجام جراحی، در مورد تمام داروهایی که مصرف می کنید به جراح یا دندانپزشک خود اطلاع دهید (از جمله تمام داروهای با نسخه، بدون نسخه و داروهای گیاهی و مکمل ها). برخی کودکان ممکن است به عوارض جدی ترامادول حساس تر باشند، از جمله عوارضی مانند خواب آلودگی شدید، گیجی یا تنفس آهسته، سطحی یا تنفس با صدا. افراد سالمند ممکن است به برخی عوارض ترامادول حساسیت بیشتری نشان دهند، به ویژه عوارضی مانند سردردگمی، سر گیجه، خواب آلودگی و تنفس آهسته و سطحی.

در دوران بارداری ترامادول تنها زمانی مصرف می شود که نیاز است. ترامادول ممکن است به نوزاد متولد نشده آسیب بزند. در مورد خطرات و مزیت های مصرف ترامادول با پزشک مشورت کنید.

ترامادول وارد شیر مادر می شود و به ندرت ممکن است باعث بروز عوارض ناخوشایندی در نوزاد شود، عوارضی مانند خواب آلودگی غیر عادی، مشکل تغذیه و مشکل تنفسی. شیردهی به نوزاد در زمان مصرف ترامادول توصیه نمی شود. قبل از شروع شیردهی و مصرف ترامادول با پزشک مشورت کنید.

تداخلات دارویی ممکن است اثر بخشی دارو را تغییر دهد یا خطر بروز عوارض جانبی را افزایش می دهد. در ادامه تداخلات دارویی کامل نیست، بنابراین لیستی از تمام داروها و محصولاتی که مصرف می کنید به پزشک خود ارائه دهید. مصرف دارو را به طور ناگهانی شروع یا متوقف نکنید و میزان مصرف آن را تغییر ندهید. برخی داروهایی که با ترامادول تداخل دارند، عبارتند از: –    برخی داروهای ضد درد مانند داروهایی که ترکیبی از آنتاگونیست و آگونیست و داروهای مخدر هستند ( از جمله پنتازوکین pentazocine، بوترفانول butorphanol و نالبوفین nalbuphine) و نالترکسون naltrexone. –    مصرف ترامادول با مسدود کننده های مونوآمین اکسیداز* Monoamine oxidase inhibitor یا MAO باعث بروز عوارض خطرناک و گاهی کشنده می شود. –    در زمان مصرف ترامادول اگر در حال مصرف دیگر داروهای افزایش دهنده سروتونین باشید، خطر بروز سندروم سروتونین افزایش پیدا می کند. داروهایی که باعث افزایش سروتونین می شود عبارتند از: سنت جونز ورت St. John’s wort یا گل راعی و برخی ضد افسردگی ها (از جمله ضد افسردگی های سه حلقه ای مانند فلوکستین و پاروکستین، بازدارنده های بازگشت سروتونین و نوراپی نفرین، مانند دولوکستین duloxetine و ونلافاکسین venlafaxine). خطر بروز سندروم سروتونین در زمان شروع مصرف سروتونین یا افزایش میزان مصرف آن بیشتر خواهد بود. –    برخی داروهای دیگر بر روی حذف ترامادول از بدن تاثیر می گذارند که بر روی چگونگی عملکرد ترامادول نیز تاثیر می گذارند. از جمله این داروها عبارتند از کوینیدین quinidine، ضد قارچ های آزول azole، داروهای ایدز، آنتی بیوتیک های ماکرولید macrolide (مانند اریترومایسین)، ریفامیسین ها rifamycin و داروهایی که برای درمان تشنج استفاده می شود (مانند کاربامازپین carbamazepine).

* مونوآمین اکسیداز  Monoamine oxidase inhibitor یا MAO : دسته‌ای از داروهای ضد افسردگی هستند. این داروها به‌دلیل عوارض جانبی و تداخل‌های دارویی خطرناکشان کمتر تجویز می‌شوند اما در درمان افسردگی بسیار مؤثرند.

مصرف ترامادول با داروهای دیگری که باعث خواب آلودگی می شوند، باعث تشدید عوارض می شود. بنابراین اگر در حال مصرف داروهای ضد درد دیگری هستید، قبل از شروع مصرف ترامادول به پزشک خود اطلاع دهید. داروهای خواب آور دیگری که ممکن است با ترامادول تداخل داشته باشند عبارتند از آلپرازولام، لورازپام و زولپیدم، داروهای شل کننده عضلات و یا آنتی هیستامین ها. قبل از مصرف هر دارو ترکیبات آن را چک کنید، زیرا ممکن است حاوی ترکیبات خواب آور باشند. به علاوه ترامادول بر روی نتایج برخی آزمایش ها تاثیر می گذارد. بنابراین قبل از انجام هر آزمایش به پرسنل آزمایشگاه اطلاع دهید که در حال مصرف داروی ترامادول هستید.

اگر فرد بیش از حد ترامادول مصرف کند و دچار نشانه های خطرناکی مانند بیهوشی یا مشکل تنفسی شده است، به وی نالوکسون naloxone بدهید (اگر در دسترس شما هست) و بلافاصله به اورژانس اطلاع دهید.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : از ترامادول بترسید!

اگر می خواهید بیشتر بدانید : ترامادول کشنده ترین داروی مخدر!

اگر می خواهید بیشتر بدانید : مضرات مصرف مکرر ترامادول را جدی بگیرید

اگر می خواهید بیشتر بدانید : قرص آلپرازولام یا زاناکس چیست و چه عوارضی دارد؟

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ


نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

تصویر امنیتی جدید

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علیرضا نوروزی، رییس اداره پیشگیری، کاهش آسیب و درمان سوءمصرف مواد وزارت بهداشت با اشاره به این که کپسول های ترک اعتیادی که در عطاری ها عرضه می شود، با ترکیب انواع داروهای شیمیایی تهیه می شود، نسبت به عوارض و اعتیادآور بودن آنها هشدار داد.

وی گفت: با انجام آزمایش‌های مربوطه، مشخص شده این کپسول ها که به عنوان داروی گیاهی عرضه می شود، از داروهای شیمیایی مانند انواع قرص‌های ضد افسردگی سه حلقه‌ای، بنزودیازپین، ترامادول و … ساخته می شوند.

وی این اقدامات عطاری‌ها را دخالت در امور پزشکی و غیرمجاز خواند و افزود: در دانشگاه‌های علوم پزشکی و همچنین در حوزه تعزیرات برخوردهای لازم با این افراد صورت می‌گیرد، اما به حد کافی نیست و لازم است تقویت شود.

این کپسول ها که معروف ترین آنها دوغی یا فلفلی هستند و تقریبا در همه عطاری ها یافت می شود و ماهواره ای ها نیز با پیک موتوری به دست مشتری می رسانند، از مواد مختلفی ساخته می شوند که ترکیبات آن گاهی حتی برای سازنده اش نیز به درستی مشخص نیست، اما تجزیه و آزمایش آنها نشان داده که هیچ یک از آنها صد در صد گیاهی نیستند و لااقل یک داروی محرک و ضد اسهال در همه آنها وجود دارد.

فلفل قرمز، زنجبیل، بابا آدم، زنیان، پودر برگ و کاسه شقایق و خشخاش از میان گیاهان و استامینوفن کدئین، ترامادول، دیازپام، اگزازپام، آمی‌تریپتیلین، نورتریپتیلین، متادون و دیفنوکسیلات از میان داروهای شیمیایی عمده ترین مواد اولیه برای تولید این کپسول ها هستند.

مشهورترین آنها کپسول فلفلی یا دوغی است که پودر فلفل قرمز بیشترین حجم مواد آن را تشکیل می دهد. استفاده از فلفل علاوه بر این که سندی است بر اثبات گیاهی بودن دارو، خواص دیگری نیز دارد که یکی از آنها، جذب سریع فلفل در بدن و احساس داغ شدن و گرگرفتی لحظاتی پس از بلعیدن است. ضمن این که میل جنسی را نیز، برخلاف مصرف مواد مخدر، افزایش داده و تقریبا سالم ترین ماده اضافی برای پرکردن کپسول است و درمقایسه با گچ یا پودر چوب یا مواد دیگر، خطر و ضرر کمتری دارد. همچنین، بو و طعم تند فلفل باعث می شود رقیبان یا مصرف کنندگان کنجکاو نتوانند بو و طعم مواد اصلی را تشخیص داده و فرمول را کشف کنند.

این کپسول باید با چند لیوان دوغ، شیر یا آب مصرف شود و بخصوص استفاده از دوغ و لبنیات همراه با آن در عطاری ها توصیه می شود و اگر سودی هم نداشته باشد، لااقل باعث می شود که «فلفل، معده را سوراخ نکند!»



قرص m20f چیست

* به علت آنکه خواسته یا ناخواسته موانع متعددی در مسیر ترک اعتیاد با روش های مناسب و مطمئن تر وجود دارد و دشواری و هزینه بالای ترک، یکی از عمده ترین عوامل تداوم استفاده از مواد مخدر در معتادان جوان است، بازار شربت و کپسول های ترک اعتیاد عطاری های سنتی و ماهواره ای روز به روز پر رونق تر می شود و به گفته اکثر عطارها، بیش از هشتاد درصد درآمد آنها از جیب معتادان مشتاق ترک تامین می شود.

درباره اینکه چرا مسیر ترک اعتیاد برای جوانان تازه گرفتار شده، دشواری ها و موانع متعددی دارد و در اغلب موارد باعث می شود آنها قید ترک کردن را بزنند و مجبور شوند به مسیر هموار و ساده تر مصرف مواد بازگردند، تحقیقی صورت نگرفته، اما درباره بازار پرپول کپسول های ترک اعتیاد مطالعاتی انجام شده است.

* یکی از دقیق ترین و جامع ترین تحقیقات علمی درباره کپسول های ترک اعتیاد را، دکتر آفرین رحیمی موقر و همکارانش؛ دکتر گل آرا خستو، دکتر منیر فکری و دکتر شاهین آخوندزاده انجام داده اند.

در این تحقیق، در هر منطقه تهران به 3 یا 4 عطاری مراجعه شده و مشتریان و محصولات آنها تحت مطالعه قرار گرفته اند.
جالب آنکه بر اساس این پژوهش نیز حدود 70 % مصرف کنندگان معتقد بودند که در این داروها، مواد و داروهای شیمیایی و یا تریاک وجود دارد. یکی از معتادان می گوید : “در دارویی که به من دادند مواد شبه تریاک و ترکیبات شیمیایی که اعتیادآور است و اثری مثل مورفین و خود مواد دارد، وجود داشت.
دیگری که به نظر می رسد روش ساخت شربت های تلخ و بدمزه را دیده، می گوید: “سوخته تریاک را با آب حل می کردند و می جوشا ندند و در آن قرص های شیمیایی حل می کردند”.


* شربت ها معروف به 40 گیاه ، 80 گیاه و شقایق هستند. کپسول ها نیز، در عطاری ها در قوطی های بزرگ به صورت دانه ای و یا در بسته های کوچک 10 تایی ، 20 تایی، 50 تایی، 70 ت ایی، 100 تایی و 150 تایی به
فروش می رسند و هرچقدر عمده تر باشند، قیمت کمتری دارند.
گاه این داروها را تعدادی از معتادان با هم و به تعداد بیشتر می خرند و تقسیم می کنند تا به صرفه تر باشد.

انواع کپسول های کوچک و بزرگ (به اصطلاح فروشندگان، ضعیف و قوی ) اغلب در رنگ های نارنجی، قهوه ای (یک رنگ) و خاکستری و سبز یا زرد و نارنجی (دو رنگ) به قیمت 700 تا 2000 تومان به فروش می رسد.

* بجز کپسول، شربت های قهوه ای رنگ و بسیار بدمزه ای نیز عرضه می شود که نسبت به کپسول، مشتریان کمتری دارند.

* برخی عطاری ها گفتند که برای ساخت شربت یا کپسول، از ترکیبات شیمیایی نیز استفاده می کنند که اکثراً مواد اعتیادآور و روان گردان هستند . این ترکیبات که مخلوط با ترکیبات گیاهی تهیه می شوند، به ترتیب
اظهار توسط عطار ی ها عبارتند از : قرص های دیفنوکسیلات، استامینوفن کدئین، آمی تریپتیلین، متادون ، دیکلوفناک، دیازپام، کلونیدین، و کپسول های تقویتی و حتی پودر اکستزی.

* شایع ترین ترکیب موجود، دی فنوکسیلات بود که در 91 % موارد یافت شد و در بیش از 65% نمونه ها یک ترکیب اپیوئیدی، شامل مورفین، کدئین، متادون و یا ترکیبی از آنها بودند. نمونه ای که از خرده گیاه تشکیل شده بود، دارای گرز خرد شده خشخاش بوده، حاوی مقادیر زیادی از مورفین و کدئین بود. بیش از 20 % دارای حداقل یک داروی ضدافسردگی سه حلقه ای بودند. داروهای دیگری مانند ترامادول، سایمتیدین و ایبوبروفن نیز یافت گردید و مواردی نیز اگزازپام یافت شد.

پذیرش و چاپ تضمینی در معتبرترین مجلات تماس

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از الو دکتر، ویاگرا یک قرص تاخیری برای مردان محسوب می شود که اینروزها افراد زیادی که از مشکلات نعوظ رنج می برند از این دارو استفاده می کنند بدون آنکه از عوارض وحشتناک مصرف خودسرانه این دارو اطلاع داشته باشند.

 ویاگرا هم مثل هر داروی دیگری یک سری عوارض جانبی خفیف تا متوسط دارد. شایع ترین عوارض ان سردرد ، برافروختگی صورت و درد و ناراحتی معده می باشد. عوارض با شیوع کمتر شامل اختلال در رنگ بینی ( بخصوص قاطی کردن سبز و ابی) و حساسیت به نور می باشند. عوارض نادر مثل از دست دادن ناگهانی بینایی یک یا دو طرفه ، کاهش شنوایی یا کری ناگهانی ، سکته قلبی و مغزی ، نامنظمی ضربان قلب و حتی مرگ بدنبال مصرف ویاگرا دیده شده است.

 

ویاگرا مثل هر داروی دیگری که برای درمان اختلالات جنسی تجویز می شود، امکان سکته قلبی را بالا می برد. مصرف این دارو در افرادی که دچار بیماری عروق کرونری هستند یا به عبارتی دیگر قبلا سکته قلبی کرده اند یا در معرض آن قرار دارند، بهتر است با نظر پزشک صورت گیرد. علاوه بر ویاگرا داروهای دیگری مثل سیالیس نیز برای سلامت قلب خطرساز است. توصیه می کنیم از خرید قرص های درمان کننده ناتوانی جنسی از طریق اینترنت یا تبلیغات غیرمجار ماهواره ای خودداری کنید. مصرف ویاگرا در افراد سالم، عمدتا خطر جدی به همراه ندارد.

قرص m20f چیست

 

برای مصرف ویاگرا توجه داشته باشید که در جامعه ما افرادی که مشکل جنسی از نوع اختلال نعوظ ندارند تصور می کنند که با مصرف داروی ویاگرا بهبود جنسی پیدا می‌کنند که این موضوع صحت ندارد و مصرف خودسرانه این دارو در افراد جوان منجر به پریاپیسم یا نعوظ طول کشیده می‌شوند که نعوظ تا 4 ساعت بعد از نزدیکی در این افراد باقی می‌ماند و بایستی حتما به پزشک مراجعه کنند تا تحت جراحی قرار گیرند و عدم مراجعه به پزشک در نهایت منجر به از دست دادن آلت تناسلی در این افراد می‌شود.

 

کسانی که بدلیل ابتلا به بیماریهای قلبی از داشتن رابطه جنسی منع شده اند.

کسانی که داروهای دارای ترکیبات نیترات استفاده می کنند مثل نیتروگلیسرین و ایزوسورباید و برخی مواد محرک

کسانی که از سایر روشهای درمان اختلال نعوظ استفاده می کنند مثل وکیوم یا داروهای تزریقی یا سایر قرص ها

کسانی که داروهای ضد فشار خون آلفا بلوکر استفاده می کنند

بچه ها ، کودکان و زنان

 

افراد دارای سابقه هر گونه بیماری قلبی

افراد دارای سابقه سکته مغزی

افراد دارای فشار خون بالا یا پائین

افراد دارای سابقه اختلال بینایی شدید

افراد دارای سابقه هر نوع بیماری کلیوی

افراد دارای سابقه هر نوع بیماری کبدی

افراد دارای سابقه هر نوع مشکل خونی مثل لوسمی یا کم خونی سیکل سل

افراد دارای حساسیت به ویاگرا یا مواد تشکیل دهنده ان

افراد دارای بد شکلی الت و یا بیماری پیرونی

افراد دارای سابقه پایداری نعوظ برای بیش از ۴ ساعت (پیریاپیسم)

افراد دارای سابقه خونریزی معده و هر نوع مشکل توام با خونریزی

مصرف هر نوع داروی دیگری بطور همزمان مهم است

برای مصرف ویاگرا به این نکات توجه کنید

گاهی برخی از افراد سودجو داروهایی را برای درمان اختلالات نعوظ تبلیغ می کنند و ادعا می کنند این داروها گیاهی بوده و هیچ عوارضی ندارد در صورتی که ادعای آنها کاملا کذب است و زمانی که این داروها مورد آزمایش قرار می‌گیرند مشخص می شود که حاوی مقادیر زیادی سیلدنافیل است.بنابراین افراد نبایستی هر دارویی را که به عنوان مکمل گیاهی معرفی و تبلیغ می‌شود را تهیه و مصرف کنند و تصور کنند که هیچ عوارضی ندارد.

ویاگرا دارویی است که فقط وقتی فرد از نظر جنسی کاملاً تحریک شده است به نعوظ  او کمک می کند و در غیر این صورت پاسخ گو نیست.

بعضی مردان زمانی که ویاگرا مصرف می کنند احساس گیجی می کنند دلیل این امر تغییرات فشار خونی است که این دارو سبب آن می شود. و اگر این احساس باز هم تکرار شد ممکن است شما بیماری فشار خون داشته باشید و از آن بی خبر باشید در این صورت باید حتماً با پزشک خود تماس بگیرید.

اگر هنگام مصرف ویاگرا در قفسه سینه خود هر نوع دردی احساس می کنید بهتر است در اولین فرصت پزشک خود را ملاقات کنید و این مشکل را با او در میان بگذارید. چون ممکن است یک بیماری قلبی پنهان داشته باشید.

هنگام استفاده از ویاگرا ممکن است نعوظ شما سه تا چهار ساعت طول بکشد. و پس از ارضاء به حالت عادی بازگردید اگر از این دارو استفاده کردید و نعوظ شما بیش از 5 ساعت طول کشید ممکن است به درمان دیگری احتیاج پیدا کنید. و البته باز هم  بایدبه پزشک مراجعه کنید. و اگر این مشکل را رفع نکنید احتمال دارد ناتوانی بلند مدت برای شما پیش آید.

عوارض معمول ویاگرا شامل خواب آلودگی، دل پیچه، احساس گرمای شدید، گرفتگی در سینوزیت ها و سردرد است اما این علائم همیشه تکرار نمی شوند به خصوص کسانی که قبلاً از آن استفاده کرده باشند.

به خاطر داشته باشید هیچکس مانند شما از وضعیت بدنتان خبر ندارد اگر هنگام استفاده ازویاگرا احساس فوق العاده ای دارید خوب می توانید از آن استفاده کنید ولی اگر بعد از استفاده از این قرص ها احساس خوبی نداشتید بهتر است به فکر سلامتی خود باشید، حداقل کاری که می توانید انجام دهید یک تست ورزش زیر نظر متخصص قلب و عروق است.

قرص m20f چیست
قرص m20f چیست
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *