قرص های مناسب برای جوش صورت

خواص دارویی و گیاهی

جوش های پوستی یکی از مشکلاتی است که درمان آنها گاهی نیاز به صبر زیادی دارد و فرد مجبور به مصرف داروهای مختلفی است، در ادامه به رایچ ترین روش های درمانی و داروهای موجود برای رفع جوش های صورت اشاره می شود

داروها می توانند شدت و تداوم جوش های پوستی را کنترل کنند. انواع مختلف دارو برای درمان جوش ها در بازار موجود است که تجویز دارو بستگی به نوع جوش ها دارد (برآمدگی، جوش سر سفید، جوش سرسیاه و یا ضایعات کیستیک). این داروها به روش های زیر به بهبود جوش ها کمک می کنند: 

بهترین روش درمانی برای جوش ترکیبی از داروهای مختلف است. این داروها ممکن است موضعی باشند که بر روی پوست مورد استفاده قرار می گیرند و یا خوراکی باشند. یا ممکن است دارویی مصرف کنید که حاوی دو داروی مختلف است، به عنوان مثال کلیندامایسین / بنزوئیل پراکسید، ژلی حاوی دو داروی موضعی. 

درمان جوش ها بستگی به وجود باکتری یا التهاب دارد. برخی جوش ها فقط دارای برآمدگی قرمز بر روی پوست هستند و هیچ روزنه ای ندارند که جوش های کمدونال یده می شوند (comedonal acne). کرم های موضعی و لوسیون ها بهترین تاثیر را بر روی این نوع جوش ها دارند. اما اگر جوش با باکتری یا التهاب و زخم باز همراه باشد، آنتی بیوتیک های خوراکی و ایزوترتینوئین ها بهتر عمل می کنند. رایج ترین داروهایی که پزشک ها برای درمان جوش استفاده می کنند عبارتند از: 

اگر باردار هستید، در مرد مصرف آنتی بیوتیک ها با پزشک مشورت کنید. مصرف برخی آنتی بیوتیک ها در دوران بارداری توصیه نمی شود. به مرور زمان باکتری ها در مقابل آنتی بیوتیک مصرفی مقاوم می شوند که این مسئله باعث می شود آنتی بیوتیک در از بین بردن یا کنترل میزان باکتری موثر نباشد. این مشکل مقاومت دارویی یده می شود. زمانی که این اتفاق می افتد، آنتی بیوتیک های دیگری باید مصرف شوند. پس از اینکه آکنه ها کنترل شدند، باد فرایند درمان را ادامه دهید تا از بروز مجدد آکنه ها پیشگیری کنید. گاهی پزشک از داروهای دیگری به جز آنتی بیوتیک استفاده می کند تا از بروز مقاومت دارویی در طولانی مدت پیشگیری کند. داروهای موضعی معمولا عوارض کمتری دارند، اما ممکن است اثر بخشی داروهای موضعی نسبت به داروهای خوراکی کمتر باشد. ایزوترتینوئین و تازاروتن ممکن است عوارض خطرناکی داشته باشند. خانم هایی که ایزوترتینوئین و تازاروتن استفاده می کنند، باید یک روش ضدبارداری دقیق داشته باشند تا از بارداری پیشگیری کنند. مصرف این داروها در دوران بارداری به هیچ عنوان توصیه نمی شود. قرص های مناسب برای جوش صورت

این روش های درمانی به شکل انتخابی و در موارد خاص و یا به صورت ترکیبی مورد استفاده قرار می گیرند که در ادامه به چند مورد از این روش ها اشاره می شود. 

انواع درمان های مبتنی بر جوش با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفته اند. اما بررسی های بیشتری برای تعیین روش مناسب، منبع نور و میزان نور لازم است. نور درمانی باکتری هایی را مورد هدف قرار می دهد که باعث بروز التهاب و جوش می شوند. برخی روش های نور درمانی در مطب پزشک انجام می شوند. درمان با نور آبی در خانه و با استفاده از یک دستگاه دستی قابل انجام است. عوارض مربوط به نور درمانی عبارتند از: درد، قرمزی موقت و حساسیت به نور خوشید. 

در این روش از یک محلول شیمیایی، مانند اسید سالیسیلیک، به طور مداوم استفاده می شود. این روش زمانی که با دیگر روش های درمانی ترکیب شود بسیار موثر خواهد بود، به جز با رتینوئیدهای خوراکی. لایه برداری شیمیایی برای افرادی که در حال مصرف رتینوئیدهای خوراکی هستند، به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا این دو روش با هم باعث تحریک پوست می شوند. لایه برداری شیمیایی ممکن است باعث ایجاد قرمزی موقت و شدید، پوسته پوسته شدن، تاول زدن و تغییر رنگ پوست شود. 

پزشک ممکن است با استفاده از ابزار خاص سعی کند جوش های باقیمانده را به آرامی از پوست خارج کند. این روش ممکن است باعث ایجاد جای اسکار شود. 

ضایعات کیستیک با تزریق یک داروی استروئیدی به طور مستقیم در داخل آنها درمان می شوند. این روش بدون نیاز به درمان ظاهر آنها را بهبود می بخشد. عوارض جانبی این روش عبارتند از: نازک شدن پوست، روشن تر شدن پوست و ظاهر شدن عروق خونی کوچک در ناحیه تحت درمان. 

عوامل تشدید کننده جوش های پوستی عبارتند از: 

اگر مصرف داروهای بدون نسخه و روش های معمول به درمان چوش های پوستی شما کمک نمی کنند، بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید. درمان سریعتر جوش ها از آسیب دیدن پوست و خرابی آن جلوگیری می کند. 

بدانید : چگونه جوش صورت را از بین ببریم؟

بدانید : جوش پوستی در قسمت های مختلف صورت چه مشکلاتی را آشکار می کنند؟

بدانید : با پوستی که بسیار جوش می زند,لکه های قرمز دارد و خشک است چه کنم؟

بدانید : جوش های کمر و شانه نشانه چیست؟

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ seemorgh.com/healthاختصاصی سیمرغ 

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

اگر در هر یک از زمینه های خانواده، ترس، اضطراب،افسردگی، روابط عاطفی، روابط زناشویی و مسائل جنسی نیاز به راهنمایی و مشاوره داریدمشکل خود را با یکی از مشاوران آنلاین ما در میان بگذارید

All Rights Reserved – © 218 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *