قرص برای جلوگیری از ریزش مو در زنان

خواص دارویی و گیاهی

This survey has been deleted or removed.

Want to send a survey of your own?

Creating a survey with QuestionPro is optimized for use on larger screens –

Though you’re welcome to continue on your mobile screen, we’d suggest a desktop or notebook experience for optimal results.




خانه

موبایل

 

 

قرص برای جلوگیری از ریزش مو در زنان

 

در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که انواع درمان‌های دارویی و جراحی برای ریزش مو وجود دارد و پرسش بسیاری از مردم این است که چطور باید از بین این درمان‌ها بهترین را انتخاب کرد؟ در پاسخ باید گفت که داروهای گوناگونی برای درمان انواع ریزش مو تجویز می‌شوند

 

بعضی از آنها به منظور برطرف کردن علت زمینه‌ای ریزش تجویز شده و به طور غیرمستقیم موجب کاهش روند ریزش مو می‌شود.

 

بنابراین نکته مهم در درمان این بیماری، پیش از تجویز دارو، تشخیص دقیق علت ریزش مو بوده و با توجه به نوع و علت بیماری، بره درمان افراد متفاوت است. منطقی‌ترین کار برای درمان این بیماری، مشاوره با یک متخصص پوست و مو است.

 

پزشک متخصص با بررسی تاریخچه طبی بیمار، معاینه سر و انجام بعضی از آزمایش‌های خونی برای بررسی وضعیت هورمون‌ها و تشیخص بیماری‌های داخلی که موجب ریزش غیرطبیعی مو می‌شوند، می‌تواند علت دقیق ریزش مو را تشخیص دهد.

 

اگر علت آن بیماری‌های داخلی مانند دیابت، تیروئید، تخمدان پلی‌کیستیک، کم‌خونی و باشد، کنترل دقیق بیماری می‌تواند ریزش مو را برطرف کند. رایج‌ترین علت ریزش مو در مردان، آندروژنیک (هورمونی) است که هورمون مردانه اندروژن و استعداد ژنتیکی فرد 2 عامل اصلی در این نوع ریزش مو به حساب می‌آیند.

 

درمان تاییدشده ریزش موی آندروژنتیک در مردان، استفاده از محلول موضعی مینوکسیدیل 2 درصد یا 5 درصد و قرص فیناستراید 1 میلی‌گرم است.

 

درمان‌های دارویی در صورتی که اوایل شروع ریزش مو تجویز شوند، در اغلب موارد به خوبی می‌توانند ریزش مو را کنترل کرده و از تخریب کامل فولیکول‌ها جلوگیری کنند ولی در صورتی که فولیکول‌ها به طور کامل از بین رفته باشند، این درمان‌ها موجب رشد موهای نازک و کُرک‌مانند می‌شوند و در صورتی که درمان قطع شود، موهای درآمده هم می‌ریزند. بنابراین در این حالت، بهترین درمان دایمی و طبیعی برای پر کردن مناطق بدون مو، جراحی پیوند مو است.

 

مینوکسیدیل تنها دارویی است که به صورت موضعی موجب رشد مو می‌شود و به فُرم محلول‌های 2 درصد و 5 درصد موجود است و در اغلب اوقات، بعد از 6 ماه استفاده، اثرات آن نمایان می‌شود. مردانی که در اوایل شروع ریزش مو هستند، مردانی که حداکثر منطقه طاسی آنها کمتر از 1 سانتی‌متر مربع باشد و کسانی که پیش از مصرف دارو تراکم موهایشان حداقل 2 تار مو در هر سانتی‌متر مربع باشد، به این دارو بهتر جواب می‌دهند.

 

فیناستراید (پروپشیا) هم دارویی مناسب است که اثراتش پس از 4 تا 6 ماه مصرف روزانه ظاهر شده و اغلب بعد از 24 ماه، بیشترین اثرش در موها ایجاد می‌شود. اگر بعد از 12 ماه هیچ‌گونه تاثیری در موهایتان مشاهده نشد، ادامه مصرف آن بی‌حاصل است. طی 12 ماه بعد از قطع دارو، موهای روییده ریزش پیدا می‌کند و اثر فیناستراید تا زمانی است که مصرف می‌شود. بدون تجویز پزشک نباید از این قرص استفاده کرد. بعد از 12 ماه مصرف این قرص، موهای کامل و ضخیم سر افزایش یافته و موهای نازک کاهش می‌یابد.

منبع:patoghu.com


رازهای زیبایی

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

   

برایتان مکانی آرام را برگزیده‌ایم و پلی میان خود و شما شده‌ایـم تا در کلینیـک تخصـصی ما زیبایی و جوانی را تجربه کنید. کلینیک پوست و پیوند موی طبیعی بیمارستان گاندی با بهره‌گیری از به‌روزترین فناوری دنیا و متخصصین مجرب آماده ارائه کلیه خدمات زیبایی شامل پیوند موی طبیعی، کاشت مو، کاشت ابرو و مژه، تزریق ژل، لیپوماتیک، لیزر موهای زائد، مزوتراپی، تزریق فیلر و تزریق بوتاکس به شما عزیزان می‌باشد. قرص برای جلوگیری از ریزش مو در زنان

دکتر محسن پیروزهاشمی موسس کلینیک پوست و پیوند موی طبیعی بیمارستان گاندی از سال ١٣٨٢ در زمینه زیبایی و کاشت مو و. فعالیت می‌کنند. ایشان عضو انجمن جهانی (ISHRS)، انجمن اروپایی (ESHRS) و انجمن آسیایی (AAHRS) پیوند موی طبیعی می‌باشند. همچنین ایشان دارای بورد پیوند موی طبیعی از کشور امریکا (ABHRS) به‌عنوان مدرک معتبر در زمینه پیوند موی طبیعی می‌باشند.

 

وقتی نوبت به درمان‌های دارویی برای آلوپسی آندروژنیک می‌رسد، زنان در موقعیت بدی قرار می‌گیرند. باوجوداینکه بسیاری از داروها تا حدی قطعاً برای زنان مناسب هستند اما پزشکان در تجویز آن‌ها تردید دارند. به‌علاوه، شرکت‌های داروسازی توجه زیادی به آزمایش تأثیر داروها بر جلوگیری و درمان الگوی زنانه طاسی نمی‌کنند.

پزشکان تمایلی به تجویز درمان‌های سیستمیک (قرص‌ها و اشکال دیگر درمان که کل سیستم بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهند) ندارند زیرا ممکن است در سطوح آندروژن بدن اختلال ایجاد کنند. پزشک ابتدا می‌خواهد مشخص کند که ریزش مو ناشی از مازاد آندروژن ( دیگری برای هورمون‌های مردانه) در سیستم است یا نه یا اینکه مشخص کند که حساسیت به واکنش شدید نسبت به دوزهای عادی آندروژن وجود دارد یا نه. بنابراین، پزشکان معمولاً درمان‌های موضعی را که مستقیماً روی پوست سر مالیده می‌شوند، انتخاب می‌کنند.

آغاز درمان بلافاصله پس از شروع ریزش مو بهترین نتایج را خواهد داشت زیرا طولانی شدن عارضه آلوپسی آندروژنیک ممکن است بسیاری از فولیکول‌های مو را از بین ببرد. استفاده از ضد آندروژن‌ها پس از گذشت مدتی طولانی از ریزش مو از آسیب به فولیکول‌ها جلوگیری می‌کند و محرک رشد مو از فولیکول‌هایی است که هنوز چندان آسیب ندیده‌اند. متوقف کردن درمان منجر به ریزش مجدد مو می‌شود، البته اگر آندروژن‌ها به طریق دیگری کنترل نشوند. در کنار مصرف داروهای ضد آندروژن بهتر است سطح ویتامین‌ها و مواد معدنی را هم حفظ کنید.

در ادامه به درمان‌های ریزش مو در زنان اشاره خواهیم کرد. در حال حاضر فقط یک درمان تأییدشده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای الگوی زنانه طاسی وجود دارد. سازمان غذا و داروی آمریکا درمان‌های دیگر را برای این مورد خاص تأیید نکرده است اما این درمان‌ها برای مصارف دیگر برای ریزش مو تأیید شده‌اند.

تأثیرگذاری این روش‌ها و عامل‌ها در افراد متفاوت است اما بسیاری از زنان دریافته‌اند که استفاده از این درمان‌ها تأثیر مثبتی در موها و عزت‌نفسشان داشته است. مثل همیشه، درمان‌ها زمانی تأثیرگذاری بیشتری دارند که علت اصلی ریزش مو را هدف قرار دهند و محرک رشد مو باشند.

ماینوکسیدیل ابتدا به‌صورت قرص و به‌منظور درمان فشارخون بالا استفاده می‌شد. پس از مدتی مشخص شد که رشد موهای بیمارانی که با ماینوکسیدیل درمان می‌شوند افزایش پیدا کرده است. تحقیقات بعدی نشان دادند که استعمال مستقیم محلول ماینوکسیدیل روی پوست سر محرک رشد مو هم هست.

مقدار ماینوکسیدیل موضعی که از طریق پوست وارد جریان خون می‌شود معمولاً در حدی نیست که عوارض جانبی داخلی داشته باشد.

به نظر می‌رسد که نسخه عمومی ماینوکسیدیل که با تجاری روگین عرضه می‌شود برای زنانی که دچار آلوپسی آندروژنیک منتشر هستند نسبت به مردان تأثیرگذارتر است. برچسب محصولات توصیه می‌کند که زنان فقط از محصولاتی که 2% ماینوکسیدیل دارند استفاده کنند نه 5% زیرا سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از غلظت‌های بیش از 2% را برای زنان تأیید نکرده است.

بسیاری از متخصصان پوست برای زنانی که دچار آلوپسی آندروژنیک هستند ماینوکسیدیل 5% تجویز می‌کنند اما به شرطی که مدام تحت نظر باشند. آزمایش‌های بالینی کوچک نشان داده‌اند که محلول 5% ماینوکسیدیل برای حفظ و رشد مجدد موها در زنانی که دچار آلوپسی آندروژنیک هستند مؤثرتر است.

نتایج تحقیقات بالینی که روی زنان سفیدپوست 18 تا 45 ساله دچار ریزش موی خفیف و متوسط انجام شده نشان می‌دهد که با استفاده از ماینوکسیدیل به مدت هشت ماه، موهای 19% مصرف‌کنندگان رشد مجدد نسبتاً خوبی داشت و موهای 4% از آن‌ها کمی رشد داشت. در بین کسانی که در همان مدت محلول بدون ماینوکسیدیل فعال (دارونما) استفاده کردند، 7% رشد موی متوسط و 33% رشد موی کم را گزارش کردند.

اسپیرونولاکتون با تجاری آلداکتون، در طبقه داروهایی قرار دارد که به آن دیورکتیک‌های نگه‌دارنده پتاسیم (یا قرص‌های آب) می‌گویند. اسپیرونولاکتون معمولاً برای کاهش آب بدن بدون از دست رفتن پتاسیم استفاده می‌شود. این دارو برای درمان کمبود پتاسیم، فشارخون بالا، تورم و اختلالی هورمونی به هایپرآلدوسترونیسم هم به کار می‌رود.

اسپیرونوکلاتون به دو روش آندروژن را مهار می‌کند. روش اول: سرعت تولید آندروژن را در تخمدان‌ها و غدد آدرنال کاهش می‌دهد. روش دوم: با جلوگیری از پیوند دی‌هیدروتستسترون (DHT) به دریافت‌کننده آندروژنی خود تا حدی مانع از عمل کردن آندروژن­ها می‌شود.

سایمتیدین با تجاری تاگامت، در طبقه مهارکننده‌های هیستامین قرار دارد که عمدتاً برای درمان زخم معده مصرف می‌شود. عملکرد مهارکنندگی هیستامین از تولید اسید اضافی توسط معده جلوگیری می‌کند و به بدن فرصت بهبود زخم را می‌دهد. سایمتیدین تأثیر ضد آندروژن نسبتاً قوی دارد و نشان داده که می‌تواند مانع از پیوند دی‌هیدروتستسترون با نواحی گیرنده فولیکول شود.

سایمتیدین برای درمان رشد موهای اضافی در صورت زنان (هیرسوتیسم) استفاده شده است و نتایج امیدبخشی در تحقیقات روی زنان دچار آلوپسی آندروژنیک داشته است. برای دستیابی به نتیجه مطلوب باید دورهای بالای سایمتیدین مصرف شود پس مردان نباید برای درمان ریزش مو از آن استفاده کنند زیرا تأثیرات زنانگی ازجمله عوارض جانبی طلوب جنسی دارد.

سایپروترون استات برای کاهش میل جنسی افراطی در مردان و درمان تجاوز جنسی به کار می‌رود. همچنین برای هیرسوتیسم شدید در زنان بارور و آلوپسی آندروژنیک در زنان به‌کاربرده می‌شود. سایپروترون استات با جلوگیری از پیوند دی‌هیدروتستسترون با گیرنده‌های آن، تأثیر می‌گذارد.

سایپروترون استات به دلیل احتمال مسمومیت و عوارض جانبی بلندمدت، یکی از آخرین راه‌حل‌ها برای درمان الگوی زنانه طاسی است. مثل هر دارویی ممکن است عوارض بیشتری ازآنچه روی بسته‌بندی نوشته‌شده داشته باشد. اگر متوجه عوارض جانبی غیرعادی یا بسیار آزاردهنده شدید، با پزشک تماس بگیرید.

قرص‌ها و کرم‌های استروژن و پروژسترون درمان مؤثری برای آلوپسی آندروژنیک برای زنان یائسه یا زنانی است که به دلایلی دیگر دچار کمبود استروژن و/یا پروژسترون هستند.

به دلیل اینکه قرص‌های ضدبارداری، تولید آندروژن توسط تخمدان را کاهش می‌دهند، می‌توان از آن‌ها برای درمان آلوپسی آندروژنیک استفاده کرد. اما به یاد داشته باشید که چه برای پیشگیری از بارداری چه برای الگوی طاسی زنانه از آن استفاده می‌کنید باید هشدارها را جدی بگیرید. مثلاً، افراد سیگاری 35 سال به بالا که این قرص را مصرف می‌کنند درخطر جدی لخته شدن خون و عوارض جدی دیگر هستند.

سابقه پزشکی و سبک زندگی خود را دقیقاً برای پزشک تشریح کنید. قرص‌های ضدبارداری با فرمول‌های هورمونی مختلف عرضه می‌شوند و پزشک می‌تواند تشخیص دهد که کدام‌یک از آن‌ها مناسب نیاز شماست و تا زمانی که فرمول مناسب برای جسم و روح شما را پیدا نکند، به تغییر قرص‌ها ادامه خواهد داد.

فقط قرص‌های ضدبارداری با شاخص آندروژن پایین باید برای درمان ریزش مو استفاده شوند.  قرص‌های ضدبارداری با شاخص آندروژن بالا ممکن است منجر به ریزش مو شود (یا محرک آن می‌شود یا زمانی که عامل دیگری منجر به آن شد، آن را تسهیل می‌کند).

کتوکونازول درمان موضعی تجویزی است که در حال حاضر برای درمان عفونت‌های قارچی استفاده می‌شود. این دارو تولید تستسترون و آندروژن­های دیگر را که در غده آدرنال و اعضای تولیدمثل (در زنان، تخمک‌ها) تولید می‌شود، محدود می‌کند.

این تأثیرات ضد آندروژنیک به درمان ریزش مو کمک می‌کنند. شامپوی نیزورال حاوی 2% کتوکونازول است و فقط برای درمان عوارض پوست سر به کار می‌رود اما همراه درمان‌های دیگر برای درمان آلوپسی آندروژنیک هم استفاده می‌شود. کتوکونازول 1% را می‌توان بدون نسخه تهیه کرد اما تأثیر آن به‌اندازه کتوکونازول 2% نیست.

داروی فیناستراید، آنزیم 5-آلفا ریدوکتاز را در فولیکول مو مهار می‌کند، درنتیجه تولید دی‌هیدروتستسترون تخریب‌کننده فولیکول را مهار می‌کند. دی‌هیدروتستسترون، فولیکول‌های مو را کوچک می‌کند و ادامه حیات را برای موهای سالم دشوار می‌کند.

فیناستراید ابتدا با تجاری پروسکار برای درمان غده پروستات بازاریابی شد. این دارو با قرص‌های 5 میلی‌گرمی عرضه شد. در سال 1998، فرمول 1 میلی‌گرمی آن با تجاری پروپسیا وارد بازار شد، دارویی برای ریزش موی مردان که سازمان غذا و داروی آمریکا آن را تأیید کرده بود.

عملکرد آن برای اکثر مردان جهت جلوگیری از ریزش مو رشد مجدد آن بسیار خوب است و تأثیر خوبی بر روی زنان دارد اما زنان باردار نباید از آن استفاده کنند. همچنین، زنان نباید در طول مصرف این دارو، باردار شوند زیرا خطر نواقص مادرزادی در نوزادان مذکر وجود دارد. کمتر از 2% مردان در طول مصرف فیناستراید دچار عوارض جانبی جنسی زودگذر ازجمله بروز مشکلاتی در میل جنسی و نعوظ می‌شوند. اما این عوارض جانبی در زنان بروز پیدا نمی‌کند.

این قرص‌های ضدبارداری با تجاری دیان 35 و دیان 5 فروخته می‌شوند و در اروپا برای آلوپسی آندروژنیک در زنان تجویز می‌شوند. در حال حاضر هیچ‌یک از این دو فرمول ضدبارداری در ایالات‌متحده عرضه نمی‌شود.

این دارو، ترکیبی از سیپروترون  استرادیول، نوعی استروژن، است. دیان 35 و دیان 5 هر دو حاوی 2 میلی‌گرم سیپروترون هستند. دیان 35 حاوی .35 میلی‌گرم استرادیول و دیان 5 حاوی .5 میلی‌گرم استرادیول است.

هر دو برخی از تأثیرات هورمون‌های مردانه را که معمولاً در بدن زنان وجود دارند، مهار می‌کنند. باوجوداینکه این دارو، ریزش موی را متوقف می‌کند و محرک رشد مجدد مو در بازه زمانی یک‌ساله است اما برای تأثیرگذاری باید مستمراً آن را مصرف نمود.

عوارض جانبی محتمل این دارو عبارت است از: حساس شدن پستان‌ها، سردرد و کاهش میل جنسی.

این مطالب را نیز بخوانید:

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

آدرس سایت

قرص برای جلوگیری از ریزش مو در زنان

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

بوتاکس یکی از درمان‌های تزریقی آرایشی است که چین و چروک‌های صورت را با شل کردن ماهیچه‌هایی که موجب آن شده‌اند، برطرف می‌کند. بوتاکس حاوی فرمول رقیق شده‌ای از سم بوتولیسم است که باعث تضعیف کنترل‌شده و فلج عضلات می شود. در نتیجه پوست روی ماهیچه شل می‌شود و چین و چروک‌ها برطرف می‌شوند.

پیوند ابرو و مژه روشی بی‌خطر است و می‌تواند نتایج طبیعی را برای کسانی که موی ابرو و مژه خود را از دست داده‌اند یا اثر زخمی در ناحیه ابرو دارند بوجود آورد. این ترمیم, درمانی موثر برای ریزش جزئی و کلی موی ابرو و مژه می‌باشد.

در روش کاشت موی بلند که بطور اختصاصی در کلینیک پوست و پیوند موی طبیعی کلینیک گاندی و توسط دکتر محسن پیروزهاشمی انجام می‌پذیرد موهای بلند برداشت شده از ناحیه پشت سر در ابعاد ٢ تا ٨ سانتی متربه صورت بلند در ناحیه مورد نیاز پیوند می‌گردد.

در این روش کاشت مو واحدهای مو به صورت تك تك برداشته شده و در ناحيه طاسی پيوند مي‌گردد. در این روش کاشت مو برش جراحی در ناحیه پشت سر ايجاد نميگردد. بنابراین احتمال ایجاد جوشگاه به‌صورت خطی وجود ندارد. همچنین این روش کاشت مو در کسانی که پوست سر سفت و غیر قابل انعطاف دارند قابل استفاده می‌باشد.

دراین روش کاشت مو یک باریکه نوار پوستی از ناحیه بانک مو برداشته شده و به قسمت جلو یا عقب سر کاشته می‌شود. در این روش نیاز به کوتاه کردن موهای پشت سر قبل از عمل نمی‌باشد و حتی امکان کاشت موهای بلند نیز وجود دارد. همچنین بالغ بر ٩۵ % موهای برداشت شده در این روش به صورت سالم پیوند زده می‌شود.

در این روش کاشت مو با ترکیب دو روش FIT و FUT به طور همزمان در يك جلسه تعداد زیادی گرافت حدود ۶۰۰۰ گرافت (بالغ بر ١۵۰۰۰ تار مو) پیوند می‌گردد. کاشت موی ترکیبی در افرادی که میخواهند در يك جلسه پیوند کامل انجام دهند و طاسی وسیع دارند قابل انجام می‌باشد.

تمامی حقوق وب سایت متعلق است به کلینیک پوست و پیوند موی طبیعی هتل بیمارستان گاندی.دکتر پیروز هاشمی

مشاوره آنلاین از طریق تلگرام

طراحی  سایت   توسط  
رایان 

قرص برای جلوگیری از ریزش مو در زنان

گوگل +

ریزش مو یک رویداد روزانه است و به طور عموم جای نگرانی ندارد. به طور میانگین روزانه ممکن است از ۵۰ تا ۱۰۰ تار موی هر فرد بریزد. اما برخی انواع ریزش مو موقتی و برخی دائمی است. یکی از نگرانی‌های عمده بسیاری از مردان اما ریزش مداوم و دائمی مو است که منجر به طاسی می‌شود.

پس از منتشر شدن خبری درباره کشف یک درمان بالقوه طاسی شمار زیادی از مخاطبان بی‌بی‌سی فارسی از طریق فرم #ازمابپرس سوال‌هایی درباره ریزش مو و طاسی برای ما فرستادند که در این مطلب به شماری از این سوال‌ها پاسخ می‌دهیم.

علمی داروی جدید آزمایش‌شده برای درمان طاسی WAY- ۳۱۶۶۰۶ است. این دارو برای درمان پوکی استخوان تجویز می‌شود. اما پژوهشگران دانشگاه منچستر بریتانیا دریافتند که ترکیبات این دارو پروتئینی را هدف قرار می‌دهد که مانع رشد مو می‌شود و در طاسی نقش دارد.

با آن که محققان گفته‌اند عوارض جانبی این دارو به مراتب کمتر از داروهای موجود برای ریزش مو و طاسی است، اما برای مطمئن شدن از بی‌خطر بودن این درمان نیاز به یک کارآزمایی بالینی است. بنابراین آزمایش انفرادی آن در حال حاضر توصیه نمی‌شود.

این کشف نویدی است برای کسانی که از ریزش مو رنج می‌برند اما زمان بیشتری نیاز است تا این دارو از آزمایش‌های مختلف بگذرد و مجوز تولید انبوه را برای درمان طاسی و یا پیشگیری از ریزش مو استفاده شود.

برخی شواهد نشاندهنده آن است که برخی خوراکی‌ها می‌تواند برای جلوگیری از ریزش مو و حتی برای طاسی مفید باشند. یک مطالعه نشان داد که رژیم غذایی با ترکیب امگا۳ بالا، به مرور زمان ریزش مو را کاهش می‌دهد. امگا ۳ نوعی اسید چرب اشباع نشده است که در بدن ساخته نمی شود اما برای سوخت و ساز ضروری است. ماهی‌های روغنی شامل ماهی آزاد، اِسقُمری اطلس (نوعی ماهی تن)، قزل‌آلا و شاه ماهی از منابع سرشار امگا ۳ هستند.

طاسی همچنین با کمبود آهن بدن مرتبط دانسته شده است. بنابراین خوردن سبزیجاتی مثل اسفناج می‌تواند کمک‌کننده باشد. محققات همچنین توصیه می‌کنند که ورزش کردن و کاهش استرس از سرعت ریزش مو می‌کاهد.

داروهایی مثل مینوکسیدیل و فیناستراید هم از سوی برخی پزشکان تجویز می‌شود که البته دارای عوارض جانبی مثل تغییرات در هورمون‌های جنسی است.

کاشت مو هم می‌تواند بسیار موثر باشد اما کاشتی که درست و حرفه‌ای انجام شود و نتیجه خوبی داشته باشید معمولا گران است و از ۱۴ هزار تا ۴۰ هزار دلار در بریتانیا هزینه دارد.

برخی افراد هم از کلاه گیس یا موی مصنوعی استفاده می‌کنند.

اگر بنا به یکی از دلایل زیر، ریزش مو داشته‌اید، به احتمال زیاد موقتی خواهد بود:

– بیماری

– استرس

– درمان سرطان

– کاهش وزن

– کمبود آهن

از دست دادن دایمی مو بیشتر، ژنتیکی است.

در صورت مشاهده موارد زیر باید به پزشک مراجعه شود:

– ریزش ناگهانی مو

– پیدا کردن لکه‌های طاسی

– از دست دادن دسته‌هایی از مو

– خارش و سوزش سر

– نگرانی از ریزش مو

منبع: خدمات ملی بهداشت بریتانیا

این یک افسانه است. با آن که طاسی مردان به تستوسترون مرتبط است اما طاسی به میزان تستوسترون نه بلکه به میزان حساسیت یک فرد به این هورمون مرتبط است. یک آنزیم، تستوسترون را به ترکیبی به دی هیدروتسترون تبدیل می‌کند که این ترکیب باعث مسدود شدن فولیکول‌های مو می‌شود. برخی مردان به این ترکیب حساس هستند.

خیر. پوشیدن کلاه باعث طاسی نمی‌شود. اما شکل مو ممکن است باعث ریزش مو شود. پدیدهآلوپسی کششی زمانی اتفاق می‌افتد که فشاری بی‌مورد به مو وارد شود. بنا براین بهتر است از بافتن زیاد، اکستنشن و دم اسبی کردن صرف نظر کنیم.

درست نیست. با آن که ریزش مو و طاسی به ژنتیک مرتبط است اما می‌تواند هم از طرف پدر و هم از طرف مادر و یا از هر دو طرف باشد.

این هم افسانه است. مو یک فیبر مرده است و هیچ نوع انتهای عصبی و عروق خونی ندارد که قطع کردن آن تاثیری ایجاد کند. قرص برای جلوگیری از ریزش مو در زنان

بله شوکه شدن می‌تواند باعث ریزش مو شود. وقتی دچار شوکه می‌شویم، هورمون‌های استرس در بدن آزاد می‌شود. این به نوبه خود مو را از مرحله رشد به مرحله ریزش می‌برد و باعث می‌شود، تندتر بریزد. این از عوارض جانبی فوران هورمون‌ها است که معمولا در اثر شوکه شدید اتفاق می‌افتد.

رژیم غذایی می‌تواند باعث ریزش مو شود. در هنگام رژیم غذایی وقتی بدن احساس گرسنگی شدید کند، شروع به استفاده مواد مغذی از بخش‌های غیرضروری بدن می‌کند و مو در بدن غیر ضروری پنداشته می‌شود. رژیم غذایی شدید به مو فشار می‌آورد و باعث ریزش می‌شود.

این مطلب برای پاسخ به سوال‌های شماری از مخاطبان بی‌بی‌سی فارسی که از طریق صفحه #ازمابپرس فرستاده‌اند، تهیه شده است.

شما هم می‌توانید سوال‌های خود را از طریق این صفحه یا فرم‌هایی در مطالب دیگر برای ما بفرستید، تا به مطالب و گزارش‌های بی‌بی‌سی فارسی تبدیل شوند.

اینجا درباره #ازمابپرس بخوانید.

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *