فواید مصرف بادام

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

بادام همچون گردو و پسته ازجمله آجیل‌های خوشمزه‌ای است که اتفاقا خواص بسیاری هم برای سلامتی دارد. بادام از میوه‌ی درخت بادام به‌دست می‌آید. علمی این خشک‌بار پرونوس دالسیس (Prunusdulsis) و بومی مناطق خاورمیانه، هند و شمال آفریقاست. همچنین در مناطقی مثل ایران، عربستان سعودی، لبنان، ترکیه، سوریه، اردن و اسرائیل یافت می‌شود. طعم بادام از شیرین تا تلخ قابل‌تغییر است و هر دو نوع آن در فروشگاه‌ها وجود دارد. این آجیل خوشمزه، خواص درمانی زیادی نیز دارد که در ادامه به برخی از خواص بادام اشاره خواهیم کرد.فواید مصرف بادام

بادام شیرین مصرف خوراکی دارد؛ اما از نوع تلخ آن روغن تهیه می‌کنند که معمولا به‌عنوان چاشنی در غذا استفاده می‌شود. معمولا بادام به‌صورت خام مصرف می‌شود، اما می‌توان از آن در سالاد و سایر غذاها استفاده کرد. شیربادام نوشیدنیِ لذیذ و جایگزین خوبی برای شیر گاو است. می‌توانید مستقیم و با معده‌ی خالی از بادام استفاده کنید؛ مصرف بادام با معده‌ی خالی می‌تواند میزان و سرعت جذب مواد مغذی آن را در بدن افزایش دهد. همچنین می‌توانید شب‌ها بادام را در آب خیس کنید و صبح روز بعد آن را بخورید. خلال بادام هم به‌عنوان یک چاشنی فوق‌العاده در بعضی از غذاها استفاده می‌شود.

در مقایسه با سایر مغزها، بادام سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید است. بادام منبع غنی از ویتامین E، کلسیم، فسفر، آهن و منیزیم، پروتئین، فیبر، منگنز، ریبوفلاوین، فسفر و چربی‌های سالم مورد نیاز بدن است. همچنین روی، سلنیوم، مس و نیاسین هم در آن یافت می‌شود. بادام به‌عنوان یک میان‌وعده، بسیار مناسب است زیرا خیلی از مواد مغذی و ویتامین‌هایی که بدن به آنها نیاز دارد را تأمین می‌کند.

بادام به‌خاطر ارزش درمانی بالا و طعم خوبی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد استفاده می‌شود. بعضی از خواص بادام درادامه بیان شده است.

بادام سرشار از مواد مغذی است که برای تکامل و سلامت مغز انسان اهمیت دارد. مصرف بادام با افزایش سطح هوش ارتباط زیادی دارد و به همین خاطر از زمان‌های دور به ‌عنوان یک غذای اصلی برای کودکان در‌حال‌رشد استفاده می‌شده است. این خشک‌بار از ریبوفلاوین و ال‌کارنیتین تشکیل شده است که ازجمله مواد مغذی برای مغز هستند. بادام فعالیت‌های مغزی را افزایش می‌دهد، در ایجاد مسیرهای عصبی جدید نقش دارد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهد که استفاده از بادام در رژیم غذایی، مثل روغن بادام، برای سلامت عمومی و عملکرد بهتر دستگاه عصبی مفید است.

بعضی از مادران هر روز بادام آب‌کرده به کودکان خود می‌دهند. مصرف دو تا سه دانه بادام در روز کافی است. در صورت واکنش حساسیتی می‌توانید لایه‌ی خارجی آن را جدا کنید، چون مواد مغذی ندارد.

مصرف مداوم بادام به افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL) کمک می‌کند و در کاهش کلسترول بد خون (LDL) مؤثر است.

بادام منبع بی‌نظیری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و مقدار زیادی فسفر است. فسفر تأثیر چشمگیری روی قدرت و دوام استخوان و دندان دارد و از بیماری‌های وابسته به سن مانند پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی، یکی دیگر از خواص بادام برای سلامتی است. چربی‌های‌ غیراشباع، پروتئین و پتاسیم موجود در بادام همگی به حفظ سلامت قلب کمک می‌کنند. ویتامین ای (E) یک آنتی اکسیدان مؤثر است و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد، درحالی‌که منیزیم موجود در بادام می‌تواند در جلوگیری از حمله‌ قلبی مؤثر باشد. بعضی از ترکیبات موجود در بادام روی پروتئین‌ِ واکنشیِ C تأثیر می‌گذارد؛ این پروتئین‌ها باعث التهاب خطرناک شریانی می‌شود. بادام همچنین منبع غنی از اسیدفولیک است. بنابراین به کاهش سطح هموسیستئین که عامل ایجاد پلاک چربی در رگ‌هاست، کمک می‌کند. علاوه‌براین، فلاونوئید پوست بادام با ویتامین E ترکیب می‌شود و از آسیب دیواره‌ی رگ‌ها جلوگیری می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده‌ی کوتاه‌مدت از رژیم بادام در مردان بین سنین ۲۰ تا ۷۰ سال سبب بهبود عملکرد عروقی می‌شود.

بدن انسان ترکیبات زیادی داردکه باعث حفظ سلامت کلی بدن و قلیایی‌بودن محیط آن می‌شود. بادام منبع غنی از مواد قلیایی است که برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است که توانایی ازبین‌بردن بیماری‌ها را می‌کند. علاوه‌بر اینکه میزان مواد قلیایی بادام بسیار بالاست، مقدار زیادی ویتامین E هم دارد که آنتی‌اکسیدانی خیلی قوی است. این آجیل همچنین رادیکال‌های آزاد خطرناک را از بین می‌برد. رادیکال‌های آزاد، بیماری‌های مزمن را در بدن تشدید می‌کند و می‌تواند برای بدن خطرناک باشد. آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین E که در بادام یافت می‌شود، در درمان بیماری‌های زیادی مثل سرطان و بیماری‌های قلبی تأثیر دارد. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که ویتامین E کافی دریافت می‌کنند، به‌میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از بقیه در معرض بیماری‌های قلبی قرار می‌گیرند.

خواص بادام برای مراقبت از پوست به‌خوبی شناخته شده است. معمولا برای ماساژ نوزادان از روغن بادام استفاده می‌شود. شیر بادام به‌خاطر تأثیرات مثبتی که روی پوست دارد، معمولا در بعضی از سوپ‌ها مصرف می‌شود.

خیلی از مردم تصور می‌کنند که «چربی» کاملا مضر است، اما درواقع این‌طور نیست. برخی از اسیدهای چرب ضروری هستند و مصرف آنها برای سلامت کلی بدن لازم است. بدن نمی‌تواند این اسیدهای چرب را بسازد و لازم است که از طریق منابع غذایی آنها را تأمین کنیم. بادام دو نوع اسید چرب بسیار مهم یعنی لینولئیک و لینولنیک اسید دارد. این اسیدهای چرب به کاهش التهابات موجود در بدن که افراد زیادی از آن رنج می‌برند، کمک می‌کند. اسید چرب همچنین به کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کند و در سلامت پوست و‌ مو نقش دارد. تمام این موارد نشان می‌دهد که این آجیل چقدر برای بدن مفید است.

پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون و کاهش سطح نمک کمک می‌کند و نوسان فشار خون را کنترل می‌کند. سایر مواد مغذی موجود در بادام هم باعث ایجاد تعادل لازم برای بدن می‌شود که می‌تواند از بیماری‌های بسیاری جلوگیری کند. تعادل ویتامین‌ها و موادمعدنی برای یک داشتن زندگی سالم ضروری است. اما اگر یکی از این عناصر نادیده گرفته شود، روی تمام بدن تأثیر می‌گذارد و می‌تواند سبب کم خونی، استرس و افزایش فشار خون شود.

وجود منیزیم، مس و ریبوفلاوین موجود در بادام به تولید انرژی و افزایش سرعت سوخت و‌ ساز بدن کمک می‌کند. اگر در روز تحرک لازم را دارید، چند عدد از این خشک‌بار می‌تواند نیاز بدن شما را تأمین کند؛ بدون اینکه نگران چربی و کالری آن باشید.

یکی از خواص بادام جلوگیری از سرطان است. بادام باعث عبور راحت غذا از لوله‌ی گوارش و درنتیجه پیشگیری از سرطان روده بزرگ (کولون) می‌شود.

جلوگیری از دیابت، یکی دیگر از خواص بادام برای سلامتی بدن است. بادام افزایش ناگهانی سطح گلوکز و انسولین بعد از مصرف وعده‌های غذایی را کاهش می‌دهد. ممکن است قند خون افراد مبتلا به دیابت با صرف هر وعده‌ی غذایی به میزان زیاد تغییر کند. این تغییرات برای بدن خطرناک است. مصرف بادام می‌تواند در جلوگیری از تغییرات خطرناک قند خون مؤثر باشد. بادام در تنظیم روند جذب گلوکز نقش دارد و فرایند جذب را راحت‌تر می‌کند.

بادام یکی از خوراکی‌های حاوی اسیدفولیک است که از برخی نقص‌های هنگام تولد در نوزادان جلوگیری می‌کند. همچنین رشد سلول‌های سالم و تشکیل بافت را تحریک می‌کند. نقص لوله‌ی عصبی، شرایطی است که در آن لوله‌ی عصبی در جنین یا وجود ندارد و یا به‌درستی تشکیل نمی‌شود. پزشکان در دوران بارداری برای خانم‌ها، مکمل‌های اسید فولیک تجویز می‌کنند تا تکامل لوله‌ی عصبی جنین به‌درستی انجام شود. بادام به اندازه‌ی کافی اسید فولیک دارد و می‌تواند سلامت مادر و جنین را تضمین کند.

اگر به‌دنبال کاهش وزن هستید، نوشیدن شیربادام بسیار مناسب است. اسیدچرب غیراشباع موجود در بادام در کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری مؤثر است. فیبر غذایی موجود در بادام برخلاف اینکه خوراکی کوچکی است، اما باعث ایجاد احساس سیری می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد که رژیم کم‌کالری و غنی از بادام برای افراد چاقی که قصد کاهش وزن دارند، بسیار مناسب است.

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که به‌طورمرتب از بادام استفاده می‌کنند (حداقل دو بار در هفته)، در وزن ایدئال خود باقی می‌مانند. همچنین در مقایسه با آن، افرادی که کمتر یا هیچ‌وقت از بادام استفاده نمی‌کنند از نوسان وزن خود رنج می‌برند. فیبر موجود در بادام به حرکات روده کمک می‌کند، وزن را کاهش می‌دهد و باعث سم زدایی از بدن می‌شود.

بادام سرشار از فیبر است و مثل سایر غذاهای دارای فیبر می‌تواند از یبوست جلوگیری کند. البته لازم است بعد از مصرف بادام مقدار قابل‌توجهی آب نوشیده شود تا روند جذب با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد. نیاز نیست که روزانه مقدار زیادی بادام بخورید، خوردن ۴ یا ۵ عدد بادام کافی است تا هضم بهتری داشته باشید و حرکات روده منظم شود.

مانند سایر فیبرها، بادام هم موارد منع مصرف دارد. بادام دارای اگزالات است. اگزالات اضافی سبب ایجاد کریستال می‌شود و می‌تواند مشکلات مختلفی ایجاد کند. به‌عنوان مثال، بیمارهای کلیوی یا افراد با مشکلات کیسه‌ی صفرا نباید بادام مصرف کنند.

یک فنجان بادام ۵۲۹ کالری دارد، اما نیاز نیست که یک‌باره همه‌ی این مقدار را مصرف کنیم. ۲۵ درصد این مقدار در روز کافی است. به‌عنوان یک مثال ساده‌تر تقریبا ۲۳ عدد بادام حدود ۱۳۰ کالری دارد. مصرف بادام می‌تواند به افزایش سطح چربی‌های غیراشباع بدن کمک کند و همچنین موادمعدنی فوق‌العاده‌ای دارد.

خواص بادام تنها محدود به موارد بالا نیستند. در واقع یکی از رازهای زیبایی موهای زنان هندی، استفاده از روغن بادام است. همچنین نقش و تأثیر بادام بر کاهش اضطراب در پژوهش‌هایی مورد بررسی قرار گرفته است.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

فواید مصرف بادام

از خواص بادام وچطور خیلی متشکرم.

خواص خوراکی ها

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

لاغری شکم بعد از زایمان؛‌ ۹ حرکت ورزشی مؤثر در خانه

کنترل اضطراب سخنرانی در ۶ گام مؤثر

ارائه‌ آسانسوری؛ چطور در کمتر از ۳۰ ثانیه خودمان را به دیگران معرفی کنیم؟

سخنرانی موفق با ۶ نکته‌ای که باید بدانید

خواص پاپایا؛ ۱۴ خاصیت فوق‌العاده پاپایا برای سلامت بدن

راحت ترین کشورها برای مهاجرت کدام‌اند؟

عجیب ترین شغل های دنیا که شما را در سرگرمی و لذت غرق می‌کنند

تمیزترین شهرهای جهان در کدام کشورها قرار دارند؟

زیباترین سواحل دنیا و جذابیت‌های فوق تصور آنها

بهترین فیلم های ۲۰۱۷ که در ذهن شما ماندگار خواهند شد

بهترین کشورها برای مهاجرت در سال ۲۰۱۹ کدام‌اند؟

بادام درختی (به انگلیسی : Almond) که به ارژن هم شناخته می شود، میوه ی درخت بادام است که به حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است و به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند، برای زنان در دوران بارداری و شیردهی مفید بوده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

بادام فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص مغز بادام درختی برای سلامتی، دیابت، کم خونی، قلب و پوست و مو را شرح داده ایم. با ما همراه باشید!

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

بادام حاوی مقادیر بالای ویتامین E است که خاصیت آبرسانی دارد و به عنوان مرطوب کننده طبیعی به درمان خشکی پوست به ویژه در فصل زمستان کمک می کند.

ماسک بادام و شیر

فواید مصرف بادام

1 قاشق چای خوری پودر جو دوسر را با 1 قاشق چای خوری پودر بادام درختی و 1 قاشق چای خوری شیر ترکیب کنید و آن را به صورت حرکات دایره ای بر روی پوست صورت ماساژ دهید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

بادام حاوی مقادیر زیادی ویتامین E است که به عنوان یک محافظ در برابر آفتاب عمل کرده و آسیب های پوستی ناشی از نور خورشید و خطر آفتاب سوختگی را به حداقل می رساند.

اسید های چرب ضروری موجود در بادام با کنترل چربی پوست برای درمان آکنه و جوش صورت به ویژه جوش های سر سیاه مفید می باشند.

ماسک بادام برای جوش صورت

1 قاشق چای خوری شیر را با 1 قاشق چای خوری پودر بادام ترکیب کنید و آن را بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 1 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

بادام به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین E موجود در آن به بهبود الاستیسیته پوست کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ماسک بادام و روغن زیتون

1 قاشق غذا خوری بادام خیس خورده و خرد شده را با 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون و 1 قاشق غذا خوری ماست ترکیب کنید و بر روی پوست صورت و گردن بمالید، بگذارید 1 تا 15 دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

شما می توانید از بادام به عنوان یک اسکراب طبیعی پوست صورت استفاده کنید.

اسکراب بادام و عسل

بادام را خرد کنید و با یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری ماست ترکیب کنید، آن را بر روی پوست صورت ماساژ دهید و سپس با آب بشویید.

بادام به عنوان یکی از بهترین روش های طبیعی و خانگی برای سفید تر و روشن تر شدن پوست صورت محسوب می شود.

ماسک بادام برای روشن شدن پوست

2 قاشق چای خوری آرد نخود را با 1/4 قاشق چای خوری پودر زردچوبه و 1 قاشق چای خوری پودر بادام با هم ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

بادام به دلیل خواص مرطوب کنندگی و مواد مغذی موجود در آن به بهبود گردش خون در پوست زیر چشم کمک کرده و سیاهی و پف زیر چشم را درمان می کند.

ماسک دور چشم با بادام

بادام را در آب خیس کنید و سپس آن را خرد کنید، بادام های خرد شده را لای یک دستمال پارچه ای نخی بگذارید و بر روی چشم قرار دهید. بگذارید 1 ساعت بماند و سپس با آب سرد بشویید.

مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در بادام به ویژه منیزیم به تقویت فولیکول های مو و افزایش رشد موی سر کمک می کنند.

بادام حاوی مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین های A، D، B1، B2 و B6 می باشد که به تغذیه موی سر کمک کرده و باعث نرم تر و درخشان تر شدن آن ها می شود.

بادام دارای خواص مرطوب کنندگی طبیعی است که به آبرسانی پوست سر کمک کرده و با درمان التهاب و خارش باعث درمان شوره سر می شود.

مقادیر بالای مواد مغذی موجود در بادام به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و ریزش مو را درمان می کند.

بادام درختی حاوی فسفر بوده که برای تقویت استخوان های نوزاد و کودک شما مفید می باشد، همچنین در آینده احتمال پوسیدگی دندان و پوکی استخوان را در آن ها کاهش می دهد.

فلزات قلیایی موجود در بادام برای تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان مفید می باشد.

بادام منبع غنی منگنز، مس و ریبوفلاوین است که برای افزایش انرژی در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

محتوای فیبر موجود در بادام به جلوگیری از یبوست در بچه های در حال رشد کمک می کند.

بادام دارای اسید فولیک است که برای سلامتی زنان باردار ضرروی است و علاوه بر این به کاهش بروز نقایص مادرزادی جنین کمک می کند، همچنین بادام باعث رشد سلول های سالم در جنین می شود.

پروتئین موجود در بادام می تواند باعث افزایش انرژی و رفع خستگی در زنان باردار شود.

مقادیر بالای فیبر موجود در بادام از یبوست دوران بارداری پیشگیری می کند.

ویتامین E بادام برای سلامت پوست و مو جنین و همچنین سلامت مادران باردار مفید است.

کلسیم و پتاسیم موجود در بادام خطر ابتلا به پر فشاری خون و پره اکلامپسی را در دوران بارداری کاهش می دهد.

بادام حاوی روی، سلنیوم و ویتامین E است که برای سلامت جنسی و تولید مثل مهم هستند.

سلنیوم می تواند به درمان ناباروری کمک کند، روی یک ماده معدنی است که به تولید هورمون های جنسی مردان کمک می کند و می تواند باعث افزایش میل جنسی در آقایان شود.

بادام حاوی مقادیر بالای چربی های سالم و فیبر غذایی است که می تواند به افراد برای لاغری و کاهش وزن کمک کند.

گرچه بادام دارای چربی زیاد و کالری بالایی دارد اما پس از مصرف باعث کاهش میل به غذا و افزایش انرژی می شود. مطالعات نشان داده افرادی که در طول شش ماه بادام را به عنوان میان وعده مصرف کرده اند در مقایسه با افراد دیگر کاهش وزن و کاهش چربی شکم بیشتری داشته اند.

فیبر موجود در بادام با افزایش حرکات روده ای به حذف سموم بدن کمک کرده و باعث کاهش وزن و سلامت عمومی بدن می شود.فواید مصرف بادام

بادام کالری بالایی دارد اگر می خواهید چاق شوید مقدار زیادی بادام را در طول روز مصرف کنید.

بادام حاوی مقادیر بالای اسید های چرب غیر اشباع است که به کاهش کلسترول بد خون کمک می کند. تحقیقات نشان داده، افرادی که هر روز 1 عدد بادام مصرف می کنند می توانند کلسترول بالای خون خود را تا 9 درصد کاهش دهند.

پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون کمک کرده و فشار خون بالا را کاهش می دهد.

اسیدهای چرب غیر اشباع و  آنتی اکسیدان های موجود در بادام به سلامت قلب و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

همچنین ویتامین E موجود در بادام به سلامت شرایین و کاهش التهاب کمک کرده و از بیماری قلبی و سکته مغزی پیشگیری می کند.

بادام حاوی مواد مغذی بسیاری است که به سلامت مغز انسان کمک می کند. بادام ریبوفلاوین و ال-کارنیتین دارد که فعالیت مغز را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

در طب سنتی آیورودا گفته شده که اگر هر روز صبح ناشتا 5 عدد بادام خیس خورده در آب به سلامت مغز شما کمک می کند.

پروتئین ها عناصر ساختاری عضله، پوست و غضروف شما هستند. واضح است که پروتئین موجود در بادام به عنوان مهمترین منبع برای ساخت توده عضلانی در بدنسازان استفاده می شود.

بادام حاوی مقادیر بالای ویتامین E می باشد، بسیاری از بدنسازان ویتامین E را در فرم های مصنوعی مصرف می کنند و بادام به عنوان منبع طبیعی ویتامین E می تواند در بدنسازی استفاده شود.

بادام حاوی مقادیر بالای مواد معدنی از جمله منگنز، ریبوفلاوین و مس است که برای رفع خستگی و افزایش انرژی در بدنسازان مفید می باشند.

بخوانید : طرز تهیه اسموتی شیر بادام و موز برای بدنسازان گیاهخوار

بادام منبع غنی از مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم و فسفر است که به حفظ سلامت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

در طب سنتی از ترکیب بادام و خرما برای درمان آرتروز و پوکی استخوان استفاده می شود.

مقادیر بالای فیبر موجود در بادام درختی به بهبود هضم غذا کمک کرده، معده درد را درمان می کند و برای سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

فیبر موجود در بادام به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد. توصیه می شود که پس از خوردن بادام مقادیر بالای آب بنوشید تا باعث بهبود هضم آن و افزایش حرکات روده شده و یبوست را درمان کند.

بادام حاوی مقادیر بالای آهن و مس است که به افزایش تعداد گلبول های قرمز خون کمک کرده و کم خونی را درمان می کند.

بادام یکی از مغزیجات مفید برای سم زدایی کبد است که به درمان کبد چرب کمک می کند.

بادام شاخص گلیسمی پایینی دارد که که به آرامی گلوکز را در جریان خون آزاد کرده و با بهبود مقاومت به انسولین باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید های موجود در بادام درختی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

بادام حاوی مقادیر بالایی فیبر است که به پاک سازی و سم زدایی روده ها کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.

به طور کلی، بادام جلوی برخی بیمای های تنفسی از قبیل تنگی نفس، برونشیت مزمن و امفیزم( اتساع و بزرگی عضوی در اثر گاز) را می گیرد.

بادام قلیایی است و به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد به کاهش رادیکال های آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا و بیماری های مزمن را کاهش می دهد.

لینولئیک و لینولنیک اسید موجود در بادام دارای خواص ضد التهابی طبیعی هستند که خطر ابتلا به بیماری های التهابی را کاهش می دهند.

بادام تلخ برای درمان سرفه، خارش و درد و اسپاسم و گرفتگی بدن مفید می باشد.

بخوانید : خواص شگفت انگیز روغن بادام تلخ و شیرین برای پوست و مو

مصرف زیاد بادام به دلیل مقادیر بالای فیبر می تواند منجر به یبوست و نفخ شود

برخی افراد ممکن است با مصرف بادام واکنش های آلرژیک مانند خارش و مشکل تنفسی را نشان دهند

مصرف مقادیر بالای بادام با آنتی بیوتیک ها و بعضی از داروهای فشار خون تداخل دارویی ایجاد می کند

طبیعت بادام گرم و تر می باشد. بادام درختی حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین A، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، فولات، ویتامین E، کلسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، سلنیوم، روی، مس، پروتئین و فیبر می باشد.

بادام درختی به دو صورت بادام تلخ (به انگلیسی Bitter Almond) و بادام شیرین (به انگلیسی sweet almond) در طبیعت یافت می شود.

از بادام تلخ برای تهیه روغن بادام تلخ استفاده می شود.

از بادام شیرین خام برای تهیه روغن، شیر، آرد، سس سالاد و کره بادام استفاده می کنند.

بادام به دو صورت خام و بو داده به عنوان آجیل استفاده می شود.

در ادامه بخوانید : خواص شیر بادام

منابع : organicfacts – draxe – stylecraze

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *