فواید مصرف هلو

در این مقاله به بررسی فواید دو میوه تابستانه خوشمزه به های هلو و شلیل برای زنان باردار می پردازیم. در بخش نخست با خواص هلو در بارداری و در بخش دوم نیز با خواص شلیل در بارداری آشنا خواهید شد.

ماده غذایی کم کالری اما خوشمزه!
آیا همچین ماده غذایی وجود دارد؟ بله هلو. هلو شبیه سیب است و بسیار مغذی و خوشمزه است. اما آیا می توان آن را به رژیم غذایی بارداری افزود؟ بله، اما مراقب باشید. در این مقاله نکات لازم در خصوص خوردن هلو در دوران بارداری ذکر شده است.

مصرف مقدار مناسب و متوسط هلو در دوران بارداری مشکلی ایجاد نمی کند. هلو غنی از آهن، پروتئین، قند، پکتین و روی است. اما مصرف بیش از حد آن باعث گرمای داخلی بیش از حد می شود که برای بارداری مناسب نیست. همچنین سعی کنید میوه را به شکل پوست کنده بخورید زیرا موهای روی سطح آن گلوی شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

هلو غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای مادر و جنین حیاتی است.

هلو (به انگلیسی : Peach) غنی از ویتامین ث است که برای رشد استخوان های جنین، دندان ها، ماهیچه ها و رگ های خونی ضروری است. صد گرم هلو حدود 6.6 میلیگرم از این ویتامین را تامین می کند.
ویتامین ث به جذب آسان آهن کمک میکند و از کم خونی جلوگیری می کند. همچنین احتمال زایمان زودرس و نشانه های کشش بعد از بارداری روی پوست کاهش می یابد. چگونگی جلوگیری از زایمان زودرس در مقاله ای دیگر ذکر شده است.فواید مصرف هلو

صد گرم هلو حدود چهار میکروگرم اسید فولیک تامین می کند.
اسید فولیک در بارداری ماده مغذی و ضروری به حساب می آید. این ماده به تکامل و رشد مغز و نخاع جنین کمک می کند و از نقص لوله عصبی در جنین جلوگیری می کند.

هلو حاوی پتاسیم است که برای بارداری مورد نیاز است. این ماده باعث کاهش خستگی، نگرانی، گرفتگی پا، تورم زانو و پا می شود. این ماده باعث تعادل مایعات در مادر و جنین می شود.

هلو منبعی مناسب برای فیبر است که مصرف صد گرم از آن، یک و نیم گرم فیبر تامین می کند. خوردن هلو از یبوست در بارداری، سو هاضمه و مشکلات گوارشی در بارداری جلوگیری می کند.
خوردن یک هلو در روز به حرکات منظم روده کمک می کند.

هلو سم زدای طبیعی است. این ماده با تمیز کردن روده و معده، سمون را از کلیه و کبد خارج می کند. همچنین عملکرد قلب را بهبود می دهد.

هلو منبعی طبیعی از ویتامین آ است. خوردن هلو به افزایش کاروتن بتا کمک می کند. کاروتن بتا به افزایش ایمنی بدن شما و جنین کمک می کند.
کاهش وزن ناشی از بارداری:

هلو به شما کمک می کند پس از بارداری وزن افزایش یافته ناشی از بارداری را کم کنید. خوردن هلو که کم کالری است و غنی از مواد مغذی است به از بین رفتن چربی ناخواسته و تنظیم عملکرد بدن کمک می کند.

مقدار فسفر موردنیاز در روز در طول بارداری هفتصد میلیگرم است و صد گرم هلو حدود بیست میلیگرم فسفر فراهم می کند. این ماده به تشکیل استخوان های قوی در مادر و جنین کمک می کند.

هلو حاوی منیزیم است که به جلوگیری از زایمان زودرس، گرفتگی عضلات رحم و یبوست و گرفتگی عضلات پا در دوران بارداری کمک می کند.

هلو ویژگی ضد تهوع و استفراغ دارد که از حالت تهوع صبحگاهی جلوگیری می کند. همچنین مصرف چای هلو از استفراغ جلوگیری می کند.
بنابراین خوردن هلو در دوران بارداری مفید است. اما نمی توانید به هر روشی که می خواهید آن را مصرف کنید.
نگرانی در خصوص آفت کش های موجود در هلو و خوردن هلوهای اورگانیک در دوران بارداری:

مهمترین نگرانی در خصوص خوردن هلو به مقدار زیاد در خصوص آفت کش های زیاد آن می باشد. مطالعات نشان میدهد حدود پنجاه آفت کش در هلو باقی می ماند. همچنین هلو جزو دوازده میوه حاوی آفت کش می باشد. بنابراین سعی کنید در هنگام خرید هلو، میوه اورگانیک خریداری کنید.
حتی در هنگام خرید هلو ارگانیک باید مراقب سایر مشکلات آن باشید.

هلو باعث تولید گرما در بدن می شود. خوردن بیش از حد آن در بارداری باعث خونریزی می شود.
پرزهای روی سطح هلو باعث آلرژی و گلو درد می شود.
اگر قند خون شما بالا است باید از مصرف بیش از حد هلو بپرهیزید.

اگر چه این نکات نباید باعث جلوگیری از مصرف هلو شود. اما بهتر است مقدار مصرف آن را کاهش دهید.

هلو در دوران بارداری باید به مقدار متوسط مصرف شود. روزانه نباید بیش از پانصد گرم هلو بخورید. مطالعات نشان میدهد در طول بارداری می توانید چهار تا پنج فنجان هلو در روز مصرف کنید. می توانید در روز دو هلو همراه با سایر میوه ها و سبزیجات مصرف کنید.
در صورت خرید هلوی مناسب می توانید از مزایای آن بهره مند شوید.

میوه باید نسبتا سفت باشد. رنگ پوست آن بین نقاط قرمز باید زرد یا کرم باشد.
میوه نباید خیلی سفت باشد یا رنگ آن سبز باشد. رنگ سبز نشانه نارس بودن میوه است.
میوه نباید بیش از حد رسیده باشد.
بر روی سطح میوه نباید نشانه کبودی یا خرابی باشد.

هلو تقریبا شش ماه در سال در دسترس است و می توان آن را فریز کرد.
میوه را تکه تکه کنید و به غلات سرد یا گرم در وعده صبحانه یا به دسر بیفزایید.
می توانید هلو را همراه با انگور، هندوانه و یا میوه ای دیگر مصرف کنید.
می توانید هلوی پوست کنده را به همراه موز، آناناس و یخ مخلوط کنید و مصرف کنید.
می توانید هلو را کباب کنید. در ابتدا میوه را نصف کنید، آن را به روغن کانولا آغشته کنید و سپس با حرارت ملایم کباب کنید. همچنین می توانید آن را همراه با ماست مصرف کنید.

هلو برای سلامتی در دوران بارداری مفید است اما بهتر است آن را به مقدار محدود مصرف کنید. همچنین پیش از خوردن آن با پزشک مشورت کنید. سعی کنید هلوی اورگانیک بخرید تا احتمال وجود مواد شیمیایی در آن کم باشد. میوه را خام یا به صورت مخلوط با میوه های دیگر بخورید.

شلیل از جمله میوهای بسیار خوشمزه و وسوسه انگیز است! که بزاق دهان هر زن بارداری با فکر کردن به خوردن این میوه ترشح خواهد کرد. اما، آیا مصرف شلیل می تواند روند طبیعی بارداری زنان را تحت تاثیر قرار دهد؟ آیا مصرف شلیل در دوران بارداری می تواند اثرات منفی بر روی سلامت مادر حامله گذاشته و یا آسیب های جدی به جنین داخل رحم او برساند؟ به عنوان یک زن باردار زیاد نگران نباشید! چون در ادامه این مقاله، در مورد ایمنی مصرف شلیل در دوران بارداری و مزایای بهداشتی این میوه برای زنان حامله صحبت شده است.

میوه شلیل از خانواه هلو بوده و به عنوان یک عضو محبوب و خوشمزه از این خانواده به شمار می رود.
جالب است بدانید که اکثر مردم میوه شلیل را دوست دارند! این میوه به خانواده Rosaceae تعلق داشته و در ظاهر هم شبیه میوه هلو است. اما، میوه شلیل دارای عطر منحصر به فردی بوده و یک دانه سخت هم در درون آن محصور شده است. همچنین، گوشتی آبدار، هسته میوه شلیل را پوشش داده است. که ارزش تغذیه-ای موجود در میوه شلیل آن را به میوه ای تبدیل کرده است که خواص درمانی زیادی برای مادران باردار و جنین داخل رحم آن ها دارد.

بله، شما به عنوان یک زن حامله می توانید از خوردن میوه شلیل در دوران بارداری خود لذت ببرید. با این حال، شما باید قبل از خوردن میوه شلیل آن را کامل بشویید، چون این هلوی شیرین و آبدار ممکن است حاوی انگل های مضر و باکترهای مختلف باشد.
وارد شدن انگل های مضر و باکترهای موجود در میوه شلیل به بدنتان، می تواند بیمارهای خطرناکی مانند لیستریوز و توکسوپلاسموز را ایجاد کند. اما، شما می توانید با شستن کامل این میوه، آن را با خیال راحت در طی دوران بارداری خود مصرف کرده و لذت ببرید.

حتما در این روزها زیاد هوس ژله خوردن میکنید، پس خوردن ژله در بارداری برای جنین ضرر دارد؟ را حتما و حتما بخوانید.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در میوه شلیل برای حفظ سلامتی مادر باردار و نوزاد متولد نشده او بسیار مفید است. مهم ترین فواید مصرف میوه شلیل در دوران بارداری عبارتند از

خوردن شلیل شیرین و آبدار توسط زنان در طی دوران بارداری می تواند در پیشگیری از خطر بروز نقص در هنگام تولد نوزادان مفید بوده و مواد معدنی، ویتامین ها و فولات موجود در این میوه هم در به حداقل رساندن خطر بروز نقص در لوله های عصبی جنین داخل رحم مادر مانند اسپینا بیفیدا را کاهش خواهد داد.
همچنین، فراموش نکنید که مصرف این میوه در دوران بارداری، سلامت کلی بدن جنین را هم تضمین می کند.

به دلیل این که میوه شلیل یک منبع غنی از فیبر و ویتامین C است، بنابراین مصرف آن توسط زنان در دوران بارداری به رشد مناسب جنین کمک می کند. علاوه بر آن، مواد مغذی موجود در میوه شلیل باعث رشد و توسعه عضلات و عروق خونی جنین خواهد شد. در نهایت، پتاسیم موجود در این میوه می تواند مانع گرفتگی عضلانی در بدن خود شما شده و میزان انرژی را هم در بدنتان طی افزایش دهد.

از آن جایی که میوه شلیل دارای لوتئین (نوعی ماده غذایی بسیار مهم است) می باشد، مصرف آن توسط زنان حامله می تواند سلامت چشم های مادر و جنین داخل رحم او بالا برده و خطر ابتلا به بیماری های چشمی را در هر دوی آن ها به حداقل برساند.
همچنین، لوتئین موجود در میوه شلیل به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل کرده و خطر ابتلا به آب مروارید هسته ای را در مادران باردار کاهش خواهد داد. علاوه بر آن، ویتامین A و بتاکاروتن موجود در این میوه به مادر باردار کمک می کند تا از سلامت چشم و قدرت بینایی خود هم در این دوران حساس محافظت کرده و از خطر ابتلا به رمد چشم و کوری جلوگیری می کند.

پتاسیم موجود در میوه شلیل برای عملکرد مناسب سلول ها و اعصاب زنان حامله ی بسیار مفید بوده و به سنتز پروتئین، روند سوخت و ساز بدن، حفظ تعادل الکترولیت ها و ترویج عملکرد ماهیچه های این مادران کمک می کند. به همین دلیل، مصرف این میوه در دوران بارداری می تواند خطر ابتلا به اختلالاتی مانند هیپوکالمی، را که ممکن است بر سلامت عضلانی مادران باردار اثر بگذارد، کاهش دهد.

به دلیل این که شلیل حاوی بیوفلاونوئید، لوتئین، بتا کاروتن، ویتامین C و آنتی اکسیدان است، در حفاظت از پوست مادران باردار مفید بوده و از آسیب رسیدن به این ناحیه از بدن جلوگیری خواهد کرد.
علاو بر آن مصرف منظم شلیل در دوران بارداری، می تواند سطح سلامت پوست مادران را به طور قابل توجهی ارتقا بخشد. همچنین، ویتامین C موجود در میوه شلیل باعث سنتز کلاژن پوست در بدن زنان باردار شده و از بافت پوست این افراد محافظت خواهد نمود. وجود لوتئین در میوه شلیل شرایطی را برای شما فراهم می کند که بدنتان بتواند از پوست خود در برابر آسیب رادیکال های آزاد و اشعه UV هم محافظت نماید.

فیبر موجود در میوه شلیل باعث قلیایی شدن محیط معده شما در طی دوران بارداری شده و مواد مغذی آن هم کمک می کند تا عمل هضم غذا در این دوران حساس به آسانی صورت بگیرد. در واقع، می توان ادعا کرد که مصرف میوه شلیل در طی دوران بارداری می تواند سلامت مادران در حال انتظار را تضمین کند.
از آن جایی که فیبر موجود در این میوه به راحتی جذب آب می شود، مصرف آن می تواند حرکات روده را در بدن مادران باردار افزایش داده و خطر ابتلا به یبوست، زخم معده، گاستریت را در دوران بارداری به شدت کاهش دهد. همچنین، مصرف میوه شلیل در دوران بارداری سبب سم زدایی بدن زنان حامله شده و با خارج نمودن سموم مضر از بدن این افراد میزان سلامت مادر باردار و جنین داخل رحم او را بالا خواهد برد.

اسید کلروژنیک موجود در میوه شلیل از رشد تومورها در بدن شما جلوگیری کرده و اسید آن هم مانع رشد سلول های سرطانی در روده بزرگ و ریه هایتان خواهد شد.

منابع : سایت اوما و مامانم

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.




خانه

موبایل

هلو یکی از بهترین منابع دارای آهن است

فواید مصرف هلو

 

معروف است به میوه سنگ؛ اما خلاف این به نظر خشن و سفت ظاهری زیبا و از آن مهم تر طعمی بی نظیر دارد. صحبت از هلو است، میوه ای خوش آب و رنگ همراه با خواص شگفت انگیز که به دلیل هسته بزرگ درونش میوه سنگ خوانده می شود.

 

بدون شک میان میوه های رنگارنگ تابستانی از نظر خواص هلو در ابتدای صف ایستاده است. میوه ای با ظاهری زیبا و طعمی لذیذ که می تواند توجه هر فردی را به سمت خود جلب کند؛ میوه ای که اگر با ویژگی های اعجاب آورش آشنا شوید قطعاً از فرصت محدود حضورش بیشترین بهره را خواهید برد. به همین خاطر در ادامه بخشی از مزایای این میوه را برای شما می گوییم:

 

پاکسازی کلیهپتاسیم موجود در هلو نه تنها به کاهش خطر ابتلا به بیماری های کلیوی کمک می کند بلکه در پاکسازی مثانه نیز نقشی مهم ایفا می کند. تراکم پتاسیم و دیگر ویتامین ها در این میوه کوچک به کلیه و کبد شما اجازه می دهد در شرایطی متعادل و سالم به حیات خود ادامه دهند.

 

کاهش وزنهلو یکی از کم کالری ترین میوه ها است ، نزدیک 87 درصد آن از آب تشکیل شده است و منبعی سرشار از فیبر است. تمامی این شرایط باعث می شود که شما پس از مصرف هلو برای مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید و دیر تر گرسنه بشوید.

 

کاهش التهاب های بدنفنولیک موجود در هلو یکی از بهترین ترکیبات ضد التهابی است. علاوه بر این، ویتامین A موجود در هلو کمک قابل توجهی به درمان دردهای رماتیسمی می کند.

 

پیشگیری از کم خونیکم خونی دلایل بسیاری که مهم ترین آن کمبود آهن است. خوشبختانه در میان میوه ها هلو یکی از بهترین منابع دارای آهن است. اگر علائم کم خونی را مشاهده می کنید مصرف روزانه هلو را افزایش دهید.

 

پیشگیری از سرطانبنا بر بسیاری از مطالعات انجام شده، هلو نقش به سزایی در کاهش گسترش سلول های سرطانی در انواع مختلف این بیماری به ویژه: سرطان دهان، ریه ، سینه و روده دارد. چنین خاصیتی بیش از هر چیز مدیون وجود مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدان درون هلو است که به مبارزه با سرطان کمک می کند.

 

مقابله با عفونتبهترین راه برای جلوگیری از ورود عفونت به بدن ما میوه های هستند که در میان انواع گوناگون آنها هلو بیشترین تأثیر در بستن راه های نفوذ عفونت به بدن دارد.

 

تقویت دید چشمهلو سرشار از بتاکاروتن و ویتامین A است، دو ترکیبی که نه تنها نقشی مهم در حفظ سلامت چشم ها و قوای دید ما دارند بلکه از بسیاری بیماری های چشمی نیز جلوگیری می کنند.

 

تقویت سیستم ایمنییکی از حساس ترین و آسیب پذیرترین نقاط انسان سیستم ایمنی است که به راحتی و تحت تأثیر عوامل مختلف دچار اختلال می شود. اسید آسکوربیک و زینک موجود در هلو به شما می کند تا از سیستم ایمنی بدن خود برابر بسیاری از موقعیت های خطرناک محافظت کنید.منبع:life.shafaqna.com


تغذیه و تناسب اندام

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

هلو که به فارسی دری شفتالو یده می شود، میوه ای تابستانی، آب دار و خوشمزه می باشد که دارای هسته ای سفت و گوشتی به رنگ های سفید، زرد و سبز می باشد. هلو زعفرانی، هلو بلخی و هلو کاردی انواع مختلف هلو محسوب می شوند.

هلو فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص میوه هلو، برگ درخت هلو و روغن هسته هلو را برای سلامتی، کودکان، بارداری و پوست و مو شرح داده ایم.

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

هلو دارای سطوح بسیار بالای ویتامین C است که با از بین بردن پوست مرده به پاک سازی و لایه برداری پوست صورت کمک می کند.

ماسک هلو برای صورت

فواید مصرف هلو

یک تکه هلو بر روی پوست صورت و دور چشم ها خوب ماساژ دهید و سپس صورت را با آب سرد بشویید.

آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در هلو با افزایش کلاژن پوست به درمان چین و چروک و لکه های پوستی کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

هلو به دلیل مقادیر بالای ویتامین A و C یک مرطوب کننده عالی برای پوست خشک محسوب می شود.

ماسک هلو برای پوست خشک

نصف هلوی رنده شده را با 2 قاشق غذا خوری ماست ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب ولرم خوب بشویید.

هلو غنی از ویتامین C، A و K، پتاسیم، منیزیم و سلنیوم است که مانند یک ضد آفتاب طبیعی عمل کرده و پوست شما را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت می کند. همچنین میوه هلو برای درمان آفتاب سوختگی هم مفید می باشد.

ماسک خانگی برای درمان آفتاب سوختگی

یک هلو را بجوشانید تا پخته شود و با چنگال له کنید، حالا این پوره را بر روی آفتاب سوختگی بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

مقادیر بالای مواد مغذی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان های موجود در هلو برای پیشگیری و درمان ریزش مو مفید هستند.

میوه هلو به پاکسازی پوست سر کمک کرده و برای پیشگیری و درمان بیماری پوستی سر مانند سوره سر مفید می باشد.

هلو حاوی مقادیر بالای آهن است که برای تشکیل هموگلوبین و درمان کم خونی فقر آهن و آنمی در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

مقادیر بالای منیزیم موجود در هلو باعث تقویت سیستم عصبی نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به افسردگی را در آن ها کاهش می دهد.

مقادیر بالای ویتامین C موجود در میوه هلو برای رشد سالم استخوان ها، دندان ها، پوست، ماهیچه ها و رگ های خونی جنین در دوران بارداری مفید می باشد.

فولات موجود در هلو برای جلوگیری از نقص لوله عصبی مانند اسپینا بیفیدا در جنین مفید است.

مقادیر قابل توجه پتاسیم موجود در هلو به جلوگیری از گرفتگی عضلانی و خستگی عمومی در زنان باردار کمک می کند.

فیبر موجود در میوه هلو با بهبود حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست در زنان باردار کمک می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در هلو برای بهبود هضم غذا، درمان زخم معده و سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد. همچنین گفته می شود که فیبر موجود در هلو با سم زدایی و پاکسازی دستگاه گوارش به پیشگیری از سرطان معده کمک می کند.

فیبر موجود در هلو یا شفتالو با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست، اسهال و هموروئید یا بواسیر مفید می باشد.

یک مطالعه تحقیقاتی نشان داده که  ترکیبات فنلی موجود در هلو دارای خواص ضد التهابی و ضد چاقی بوده و می تواند برای لاغری و کاهش وزن استفاده شود.

فیبر موجود در هلو با کاهش اشتها باعث جلوگیری از پرخوری شده و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

در بسیاری از مطالعات مشخص شده که مصرف روزانه 2 تا 4 وعده میوه از جمله هلو که مقادیر بالای فیبر دارد برای کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید می باشد.

مطالعات نشان داده که افراد مبتلا به دیابت نوع 1 که از هلو استفاده می کنند به دلیل مقادیر بالای فیبر سطح گلوکز خون پایین تر دارند، همچنین فیبر موجود در هلو به کاهش سطح قند خون و انسولین افراد مبتلا به دیابت نوع دو هم کمک می کند.

هلو غنی از ویتامین C و روی است که به عملکرد طبیعی بدن کمک کرده و با تقویت سیستم ایمنی بدن به پیشگیری و درمان سرماخوردگی، مالاریا و پنومونی کمک می کند.

کمبود پتاسیم در بدن می تواند منجر به هیپوکالمی شود که قدرت عضلانی را کاهش داده و موجب ضربان قلب نظم می شود، مقادیر بالای پتاسیم موجود در هلو به درمان این بیماری کمک می کند.

هلو غنی از آنتی اکسیدان ها، ترکیبات فنلی و کاروتنوئید هاست که خواص ضد تومور و ضد سرطان دارند و برای پیشگیری و درمان سرطان های پستان، سرطان ریه و سرطان روده بزرگ مفید هستند.

مطالعات نشان داده که اسید کلروژنیک موجود در هلو دارای اثر مهار کنندگی بر روی رشد سلول های سرطانی می باشد.

علاوه بر این تحقیقات نشان داده که هلو غنی از بتا کاروتن است و در نتیجه به پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه کمک می کند.

هلو حاوی مقادیر بالایی بتا کاروتن، زاکسانتیین و لوتئین است که باعث تقویت بینایی شده و برای پیشگیری از ابتلا به بیماری چشمی مانند کوری و دژنراسیون ماکولا مفید می باشند.

مقادیر بالای منیزیم موجود در هلو باعث تقویت اعصاب و آرامش شده و به درمان استرس، اضطراب و افسردگی کمک می کند.

هلو حاوی مقادیر بالای پتاسیم، منیزیم، فسفر، روی، مس، منگنز، آهن و کلسیم است که با بهبود جریان خون برای کاهش فشار خون بالا مفید هستند.

تحقیقات نشان داده است که ترکیبات فنلی موجود در پوست هلو و میوه هلو به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند و برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و سکته قلبی مفید می باشد.

هلو حاوی فسفر است که همراه با کلسیم به تقویت استخوان ها و دندان ها کمک می کند و برای پیشگیری و درمان پوکی استخوان به ویژه در زنان بعد از دوران یائسگی موثر می باشد.

علاوه بر محتوای ویتامین C موجود در هلو نیز نقش مهمی در تقویت استخوان ها و لثه ها داشته و به حفظ سلامت دندان ها کمک می کند.

مطالعات نشان داده که هلو به پاکسازی و سم زدایی کبد کمک کرده و برای درمان بیماری های کبد مانند کبد چرب مفید می باشد.

هلو یک دیورتیک طبیعی است که با افزایش ادرار به پاکسازی و سم زدایی کلیه ها و مثانه کمک کرده و برای درمان سنگ کلیه مفید می باشد.فواید مصرف هلو

هلو یکی از بهترین میوه ها برای پیشگیری و درمان آمبولی یا رکود خون می باشد؛ آمبولی یا رکورد خون وضعیتی است که در آن فرد به علت ایجاد لخته خون در رگ ها و عروق خونی می میرد.

مطالعات ثابت کرده اند که هلو تاثیرات مثبتی بر سیستم عصبی می گذارد و با تقویت حافظه برای جلوگیری از زوال عقل و آلزایمر مفید می باشد.

هسته هلو به درمان اختلالات قاعدگی مانند دیسمنوره و آمنوره کمک می کند.

هسته هلو برای درمان آسم و سرفه مفید می باشد.

روغن هسته هلو باعث افزایش گردش خون سالم در بدن شده و به درمان آپاندیسیت حاد و تنگی نفس کمک می کند.

فراموش نکنید که هسته هلو حاوی سیانید است و زیاده روی در مصرف آن ممکن است باعث مسمومیت شدید شود، همیشه قبل از استفاده از هسته هلو و روغن هسته هلو با پزشک مشورت کنید.

هلو به دلیل سالیسیلات موجود در آن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود.

هلو حاوی قند هایی است که در روده کوچک جذب نمی شوند و در روده بزرگ تخمیر می شوند به همین دلیل زیاده روی در مصرف هلو باعث نفخ می شود.

طبیعت میوه هلو در طب سنتی سرد و تر می باشد.

هلو یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین A یا بتا کاروتن، ویتامین C (اسید اسکوربیک)، ویتامین E (آلفا توکوفرول)، ویتامین K، ویتامین B1 (تیامین)، ویتامین B2 (ریبوفلاوین)، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6، فولات و پانوتنیک اسید و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فسفر، روی و مس می باشد.

چین به عنوان بزرگترین تولید کننده هلو در جهان شناخته می شود، جالب است بدانید که هلو به عنوان نماد طول عمر و جاودانگی در چین مورد احترام قرار گرفته است. ایتالیا، اسپانیا، ایالات متحده آمریکا و یونان از دیگر تولید کنندگان هلو در جهان محسوب می شوند.

میوه هلو تازه را برای تهیه ژله هلو، اسموتی هلو، نوشیدنی هلو، کمپوت، لواشک، مربا و کیکی هلو و همچنین کوفته هلو و هلو پلو استفاده می کنند. همچنین از برگه هلو خشک شده به عنوان یک میان وعده ی مغذی استفاده می شود.

منابع : organicfacts – healthbeckon – stylecraze – medicalnewstoday

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

اگر می‌خواهید یک سبک زندگی سالم داشته باشید باید به این نکته توجه داشته باشید که یک بره روزانه سالم برای نگه داشتن سلامت بدن بسیار ضروری است.

در حالیکه اکثر متخصصان سلامت از اهمیت میوه و سبزیجات در رژیم غذایی حمایت می‌کنند، اما خیلی از این افراد در مورد خواص هلو برای سلامتی آگاه نیستند.

در حقیقت دانشمندان نشان داده‌اند که هلو نه تنها منبع فیبر مورد نیاز بدن است بلکه به خاطر محتوای غنی از آب و آنتی اکسیدان یک ماده ایده‌آل محسوب می‌شود.

متخصصان نشان داده‌اند که زیگزانتین و لوتئین موجود در هلو به ترمیم و بازسازی پوست ملتهب ناشی از اشعه‌های مضر UV کمک می‌کند. قابل ذکر است عصاره هلو که در محصولات مراقبت از پوست یافت می‌شود می‌تواند پوست مرده را پاکسازی کند و هیدراتاسیون موثرتری را برای پوست فراهم آورد و آن را شاداب‌تر سازد.فواید مصرف هلو

فرآیند طبیعی پیری برای افراد وحشتناک است. خوشبختانه محتوای روی موجود در هلو می‌تواند فرایند پیری را کندتر کند. این میوه نه تنها تولید تستوسترون در بدن را افزایش می‌دهد بلکه به ترمیم سلول‌های اسیب دیده توسط رادیکال‌های آزاد نیز کمک می‌کند.

یکی از مزایای جالب هلو توانایی آن برای بهبود سیستم عصبی بدن است. وجود منیزیم در این میوه برای کاهش سطح استرس و اضطراب در بدن و نگه داشتن سیستم عصبی در یک سطح مناسب بسیار ضروری است. علاوه بر این، مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که منیزیم در کاهش اثرات افسردگی بسیار مفید است.

با مصرف هلو، محتوای فنولی و کارتنوئیدی بالای آن به کاهش گسترش سلول‌های سرطانی کمک می‌کند. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که این عناصر سلول‌های سرطانی را هدف قرار می‌دهد و آن‌ها را بدون آسیب رساندن به سلول‌های سالم از بین می‌برند.

سیستم ایمنی بدن بسیار حساس است و به اسانی و توسط فاکتورهای مختلفی همچون بیماری‌ها و عفونت‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد. با استفاده از اسید آسکوربیک و محتوای روی موجود در هلو، می‌توان سیستم ایمنی را به حالت طبیعی قبل بر گرداند.

اینکه چرا هلو در مقاله‌های مرتبط با کاهش وزن نیامده بسیار عجیب است. این میوه حاوی عناصر فعالی همچون ترکیبات فنولی است که می‌تواند با عدم تعادل متابولیسم بدن مبارزه کند و اختلالات مرتبط با رژیم غذایی را به طور مستقیم درمان نماید.

مقدار بیش از حد رادیکال‌های آزاد می‌تواند بدن شما را نابود کند. رادیکال‌های آزاد مضر از عناصر مضر موجود در طبیعت همچون آلاینده‌های هوا و اشعه خورشید به بدن می‌رسند. خاصیت آنتی اکسیدانی موجود در هلو به حذف و نابودی این رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.

دانشمندان به خوبی نتیجه گرفته‌اند که ترکیبات فنولی موجود در هلو می‌تواند سطح کلسترول بدن خون را کاهش دهد . این موضوع برای داشتن سیستم قلبی- عروقی سالم بسیار حیاتی است.

مصرف جوشانده برگ ان برای درمان بیماری صرع مفید است.گل های درخت را در اب دم کنید و اب خالص ان را برای لینت مزاج بخورید درد اعصاب را تسکین می دهد . گل خشک و برگ خشک هلو را بقدر دو قاشق سوپخوری در یک لیتر اب بجوشانید و پس از صاف کردن اب خالص ان را در فاصله غذاها سه استکان بخورید تب بر است. البته برگ گل و مغز هلو به علت دارا بودن امیگدالین اثر سمی دارند و مصرف زیاد و مداوم ان ها موجبات مسمومیت را فراهم می سازد .

درخت هلو از قدیم الایام در چین وجود داشته و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . درقرون وسطی از آن بصورت یك داروی گیاهی استفاده می شده است . برگ درخت هلو را برای بیماری صرع و سنگینی گوش ، پوست درخت هلو را برای رفع بوی بد دهان و مغز هسته آنرا برای رفع سردرد و اختلالات دستگاه هضم ،‌قرس و رفع بیماریهای ادراری بكار می رود.

مغز هسته سمی است و مصرف مدام آن موجب مسمومیت می شود از این جهت برای معالجه امراض فقط مقدار كمی هسته هلو مصرف می شود و آنهم باید تحت نظر پزشك باشد.

در هر صد گرم هلو مواد زیر موجود است: آب 88 گرم ویتامین آ 14 واحد انرژی 35 كالریویتامین ب 1 /2 میلی گرم فسفر 17 میلی گرم ویتامین ب 2/5میلی گرم پتاسیم 2 میلی گرمویتامین ب 3 1 میلی گرم كلسیم 8 میلی گرم ویتامین ث 7 میلی گرمآهن /5 میلی گرم نشاسته 9 گرم

ضمنا هلو دارای منیزیوم و برومیوم نیز می باشد .

فواید مصرف هلو

خواص داروئی:

· برای رفع بوی بد دهان هلو بخورید .

· هلو در افرادیكه گرم مزاج هستند باعث تقویت نیروی جنسی می شود .

مضرات : – هلو برای اشخاص سرد مزاج مضر است. به همین دلیل این افراد باید هلو را با عسل یازنجبیل بخورند – هضم هلو برای بعضی از اشخاص دشوار است و نفخ ایجاد می كند . برای اینكه ایجاد نفخ نكند ، باید آن را حداقل نیم ساعت قبل از غذا خورد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *