فواید خوردن چای سبز بعد از غذا
آرایش
مدل مو
مدل لباس
تا چندین سال پیش کمتر کسی بود که از چای سبز استفاده کند یا خیلی کم استفاده می شد ، یکی از دلایل این موضوع طعم و مزه تلخ تر آن نسبت به چای های دیگر بود ، اما با گذشت زمان فواید این نوع چای هر روز نمایان شد و اینک چای سبز بیشترین استفاده را در بین نوشیدنی ها و دم نوش ها دارد ، البته باید یک موضوع را یاد آور شویم و آن هم میزان استفاده و زمان استفاده آن است ، گروه سلامت آکاایران در این مقاله قصد دارد تا با بررسی موارد مختلف و دلایل مختلف نشان دهد که بهترین زمان برای استفاده از چای سبز جهت لاغر شدن چه زمانی است و از شما همراهان سایت آکاایران خواهشمندیم که این مقاله را تا انتها مطالعه فرمایید.
ساعت مناسب مصرف چای سبز برای لاغری آیا می دانید چای سبز دارای فواید بسیاری می باشد ، ولی اگر در این ساعت میل کنید تاثیر آن چند برابر می شود و
چای سبز
چای سبز را 2 ساعت قبل یا بعد از غذا بنوشید.نتایج برخی بررسی ها نشان داده است چای سبز در صورتی که به همراه غذا مصرف شود، می تواند جذب چربی را کم کند و موجب لاغری شود از سوی دیگر، توصیه می شود نوشیدن چای حداقل به 2 ساعت بعد از صرف غذا موکول شود تا به این ترتیب در جذب آهن موجود در غذا خللی وارد نشود.
فواید چای سبز
موضوعی که باید در این خصوص در نظر گرفت، تاثیر چای بر کاهش جذب آهن است. خیلی ها تصور می کنند که تنها چای سیاه است که موجب کاهش جذب آهن می شود و خوردن اش را باید حداقل 1 ساعت بعد از غذا به تأخیر انداخت؛
در صورتی که از این نظر، تفاوتی بین چای سبز و سیاه نیست؛ زیرا پلی فنول های موجود در هر 2 نوع آنها مانع جذب این ماده معدنی ارزشمند می شوند. در ضمن، بیان موضوعی مانند تاثیر چای بر کاهش جذب چربی و کاهش وزن نیز چندان علمی نیست و باید مقدار، زمان مصرف، غلظت چای و حتی نوع غذای مصرفی با آن روشن شود. اگر چای سبز مانند چای سیاه غلیظ باشد، در بحث آهن غیرهِم تاثیر می گذارد.
تاثیر چای و تداخل آن بر جذب آهن در رژیم های غذایی با منبع گوشت از نظر جذب این ماده مغذی مشکلی ایجاد نمی کند ولی در منابع غذایی غیرگوشتی موجب بروز تداخل می شود. به طور کلی، آهن در مواد غذایی به دو شکل منابع هِم که در انواع گوشت ها یافت می شود و منابع غیرهِم که در تمامی مواد غذایی گیاهی است به چشم می خورد. بررسی ها نشان داده اند که ترکیبات موجود در چای می توانند با آهن غیر هِم ترکیب شده و جذب این نوع از آهن را پایین آورند.
بنابراین توصیه می شود چای (چه سبز، چه سیاه) همراه غذاهای غیرگوشتی مصرف نشود؛ زیرا سبب بروز تداخل و کاهش جذب آهن می شود.
چای سبز
به نقل از آکاایران : بهترین زمان برای مصرف چای یکی دو ساعت قبل یا بعد از غذاست؛ زیرا غذا تا بخواهد به مرحله هضم برسد، باید یک سری مراحل را در دستگاه گوارش طی کند؛ به ویژه اگر غذای مصرفی چرب باشد، هضم غذا 2 تا 4 ساعت طول خواهد کشید و تا زمانی که به مرحله هضم برسد می توان چای را مصرف کرد اما در هر حال مصرف چای با غذا چون روی هضم آن تاثیر می گذارد، درست نبوده و عادت غذایی مناسبی تلقی نمی شود.
چای سبز
از سوی دیگر، صرفاً نوشیدن چای با هدف کاهش وزن نیز اقدامی منطقی به حساب نمی آید. اینکه افراد فقط با مصرف یک ماده غذایی خاص به لاغری دست پیدا کنند، نه توصیه می شود و نه علمی است؛ زیرا کاهش کالری دریافتی در مقایسه با کالری مصرفی است که می تواند بیشترین نتیجه یا همان کاهش وزن مورد انتظار را به همراه آورد. منبع : salamat.ir
سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی
افزودن چای سبز و آبلیمو به رژیم غذاییتان، میتواند به شما کمک کند تا مقدار زیادی کمتر کالُری مصرف کنید! معمولاً نوشابههای گازدار حاوی شکر یا شربت ذرت هستند و میتوانند در هر وعده، حدود ۲۰۰ کالُری داشته باشند.جایگزین کردن چنین نوشیدنیهایی با انواع نوشیدنیهای کم کالُری، مثل چای سبز و آبلیمو، میتواند در شروع قدرتمند یک برهی کاهش وزن به شما کمک کنند.
ورزش و رژیم غذایی، بهمراه چای سبز و آبلیمو، برای کاهش وزن به شیوهای بی خطر و سالم، حیاتی است. همچنین چای سبز حاوی ترکیباتی است که میتواند به افزایش سوخت و ساز و کاهش وزن بدن کمک کند.
مواد اولیهی مورد نیازتان را تهیه کنید. چای سبز طبیعی و آبلیمو. همچنین میتوانید لیمو ترش بخرید و خودتان آبش را بگیرید.
بجای قهوهی صبح، چای سبز بنوشید. قهوه معمولاً بهمراه شیر یا خامه خورده میشود که باعث افزایش مصرف کالُریتان میشود. پس بجای آن چای سبز بنوشید که کافئین هم دارد و انرژی و هوشیاریتان را میافزاید.
به چای سبزتان، آبلیمو اضافه کنید، یا اینکه نصف یک لیمو را در فنجان چای سبزتان بچلانید. مطالعاتی که در سال ۲۰۰۷ توسط دانشگاه پوردو انجام شده است، نشان میدهد که آبلیمو به چای سبز کمک میکند تا آنتیاکسیدانهایش را حفظ کند. بعضی از این آنتیاکسیدانها مانند epigallocatechin یا EGCG، میتوانند به افزایش سوخت و ساز بدنتان کمک کرده و کمک حال روند کاهش وزنتان باشند.فواید خوردن چای سبز بعد از غذا
نوشیدنیهای شیرینی که مینوشیدید را با چای سبز و آبلیمو جایگزین کنید. همچنین اگر صبر کنید تا این نوشیدنی دست سازتان خنک شود و به آن یخ هم اضافه کنید، آیس تی خواهید داشت! به نوشیدنیتان شکر اضافه نکنید، خود چای سبز و آبلیمو طعم طبیعی دلپذیری دارند. یک قوطی نوشابه حدود ۱۴۰ کالُری دارد، در حالی که چای سبز و آبلیمو عملاً هیچ کالُری ندارند!
قبل از غذایتان، یک لیوان بزرگ چای سبز و آبلیمو بنوشید. تحقیقاتی که توسط مجلهی آکادمی تغذیه و رژیمهای غذایی چاپ شده است، روشن میسازد اشخاصی که قبل از صرف ناهار یا شامشان یک لیوان آب مینوشند، حدود ۷۵ کالُری کمتر میخورند! دقیقاً همان تأثیر هم توسط چای سبز برقرار میشود.
چای سبز حاوی کافئین است. بنابراین نوشیدن بیش از اندازهی چای سبز، به مصرف زیاد کافئین منجر خواهد شد. پس با پزشکتان مشورت کنید تا بدانید مصرف چه مقدار کافئین برای شما بی خطر است.
فقط نوشیدن چای سبز و آبلیمو به تنهایی به کاهش وزن شما کمکی نخواهد کرد، شما باید یک برهی غذایی کم کالُری و ورزش منظم را نیز ضمیمهی چای سبزتان کنید! مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، ۱۵۰ دقیقه ورزش در هفته با شدت ملایم را توصیه میکند. ورزشهایی مانند پیاده روی، رقص، دوچرخه سواری یا شنا. رژیم غذایی شما باید شامل مقدار مناسبی از میوههای تازه، سبزیجات، لبنیات کم چرب، پروتئينهای بدون چربی و غلات سبوس دار باشد.
آیا شما چای سبز دوست دارید؟ شما به چه شکلی از این چای مصرف میکنید؟ تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.
با فیتنس پلاس حرفه ای تمرین کنید!
بره تمرینی + رژیم لاغری
توسط کارشناسان فیتنس مگزین
پشتیبانی آنلاین + تخفیف ویژه
کالری عسل و چای سبز و ابلیمو باهم چقدره
سلام ببخشید میتونیم در روز ۳ لیوان چای سبز و لیمو بخوریم؟و اینکه چای سبز رو با چه چیزهایی میتونیم ترکیب کنیم ک روند چربیسوری رو بالا ببره؟
آیا اگر چایی سبز لیمو را با کمی عسل میل کنیم اختلالی برای لاغری ایجاد می کند؟
یا اصلا نباید با چیز شیرینی خورد؟
من خواهرم قبل از ناهار چای سبز مصرف میکرد هرروز زخم معده گرفت وکم خون هم شد
ایا اب لیمو اضافه شده به چای سبز برای بیماران دیابتی مضر وحطرناک نیست؟
چه زمانی بخوری تاثیر گذارتره؟
میتوانید ۲ تا ۳ وعده در روز میل نمایید تا مواد غذایی موثر این نوشیدنی در طول روز در بدنتان تامین باشند.
۲ساعت قبل یا بعد از غذا
تقریبا
۲ساعت قبل یا بعد از غذا
یموترش خاصیت آنتیاکسیدانی چای سبز را پنج برابر افزایش میدهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، افزودن آب لیموترش به چای سبز خاصیت آنتیاکسیدانی این نوع چای را 5 درصد افزایش میدهد.
چای سبز مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد، اما وقتی این نوع چای به هنگام داغ بودن مصرف شود، بخش زیادی از آنتیاکسیدانهای آن پیش از آن که بتواند به خون انسان وارد شوند، از بین میروند.
نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان میدهد با افزودن مقادیری آب لیموترش به چای سبز میزان حفظ آنتیاکسیدانهای این نوع چای در مقایسه با موقعی که آب لیموترش به آن افزوده نمیشود، پنج برابر میگردد.
ویتامین C موجود در لیموترش سبب محافظت از آنتیاکسیدانهای چای سبز در هنگام هضم آنها میشود. در واقع، افزودن لیموترش به چای سبز خاصیت آنتیاکسیدانی آن را افزایش میدهد.
مطلبی توی چند سایت پزشکی خوندم که آب لیمو داخل چای (خصوصا داغ) همه خواص و ویتامین هاشو از دست میده
همینطور میزان مصرف چای نهایت دو تا سه استکان در روزه نه مثل اون دوستمون پنج شش لیوان در روز!!!!!!
آبلیمو در چای سبز سطح انتی اکسیدانها را تا 7 برابر افزایش میده
آیا قند درون آبلیمو باعث افزایش وزن نمیشود؟
خیر.
ممنون از مطلبتون.. من تازه میخوام شروع به خوردن چای سبز کنم.. اما احساس میکنم گشنم میشه و سبب چاقی میشه.. لطفا راهنماییم کنید
امروز نصف یک لیمو ترش رو به لیوان چای سبزم اضافه کردم. واقعا طعمش بهتر شد.. قبل از این چاش سبز رو به زور میخوردم الان خیلی طعمش بهتر شده با لیمو ترش
با سلام
زیلی زیبا بود مرسی
من خودم ورزشکار هستم و به خاطر نفسمون چایی نمیخورم حدود ۴سال میشه نخوردن چای اشکالی داره یا نه؟ولی به جای چای از آب استفاده میکنممرسی
براى من که بى تاثىر بود
من روزانه 7 تا 8 لیوان چای سبز میخورم،و حتی یه زمانی با همین نوشیدنی کیلو ها کم کردم ( به همراه ورزش)
طعمش با هل یا دارچین عالی تر میشه،مخصوصا که آبلیمو هم موقع خوردن بهش اضافه کنید.
در مطلبي اشاره كرده بوديد براي آن كه خستگي را تجربه نكنيد كافين ننوشيد .چاي سبز مگر كافئين ندارد؟
درسته، مصرف بیش از اندازهی کافئین باعث خستگی میشه. اما مصرف کافئین در دوز متعادل، باعث افزایش هوشیاری و تمرکز میشه 🙂
مقدار کافئین موجود در چای سبز خیلی ناچیزه، حدود .1 گرم در هر 1 گرم!
فواید خوردن چای سبز بعد از غذا
کلیه حقوق مطالب برای مجله تناسب اندام محفوظ است؛ لطفاً در صورت استفاده ، لینک و مجله تناسب اندام را درج کنید. کانال بدنسازی
شهرت چای سبز برای لاغری و رسید به تناسب اندام است. در این مقاله قصد داریم با فواید این دمنوش گیاهی و همچنین مضرات آن با هم صحبت کنیم. با جیمیتو همراه ما باشید.
چای سبز گیاه متفاوتی از چای سیاه نیست. بلکه چای سبز گلبرگهای تازه گیاه چای است که بدون انجام هیچ فرایند اکسایشی به دست مصرف کننده میرسد. زادگاه اصلی چای سبز را میتوان کشور چین دانست. چای سبز به دلیل داشتن مواد ضد سرطانی به مانند کاتچین که آنتی اکسیدان قوی است، در میان مردم شهرت پیدا کرده است.
کاتچین از جمله آنتی اکسیدان هایی است که به مراتب قویتر از ویتامین E و C عمل کرده و موجب بهبود سلامتی افراد میشود. علاوه بر این میزان کافئین موجود در چای سبز برای کسانی که نباید کافئین مصرف کنند، مناسب و ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از چای سیاه است. از این رو علاوه بر کشور چین، مصرف چای سبز در سایر کشورها نیز رو به گسترش است.
فواید خوردن چای سبز بعد از غذا
چای سبز مادهای است که حداقل فرآوری روی آن انجام شده است و به همین دلیل برگهای خشکشده، مانند هر ماده آلی دیگری در معرض تجزیه آنزیمی قرار دارند. بهعنوان نمونه، برگهای چای سبز حتی پس از تولید هم میتوانند با اکسیژن هوا ترکیب شود که در نهایت موجب تلخ شدن و خراب شدن چای میشود. چای سبز بیش از هر نوع چای دیگری مستعد این نوع واکنشهاست، بنابراین بهتر است به درستی نگهداری شود.
بهترین روش برای نگهداری از چای سبز، ریختن آن در ظرفی مات و تاریک و قرار دادن آن در محیطی سرد و خشک است. توصیه ما به شما این است که ظرف محتوی چای سبز را در یخچال قرار دهید. نکته دیگری که باید به خاطر بسپارید این است که تغییر دما موجب خرابی و تلخی چایتان میشود، بنابراین اگر یخچال را برای نگهداری از چای انتخاب کردید، دیگر نمیتوانید آن را به مدت طولانی در محلی دیگر نگهداری کنید و این انتخاب باید دائمی باشد. اینگونه نباشد که مثلاً دو روز در یخچال باشد و روز دیگر بیرون از آن، در دمای محیط.
خوردن آب خالص ایده خوبی برای مصرف روزانه نیست و میتوان چای سبز را جایگزین آن کرد. نهتنها چای سبز میتواند بدن شما را به مانند آب، هیدراته کند بلکه میتواند خواص سلامتی زیادی به واسطه داشتن مواد مغذی به شما هدیه دهد.
چای باکیفیت یا چای سبز دارای آنتی اکسیدان های پلی فنولی است که بر اساس یافتههای محققان عاملی برای جلوگیری از بیماریهای مختلف و پیشگیری کننده از روند پیری زودرس است.
پلی فنول ها تقریباً ۳۰ درصد از وزن برگ چای سبز خشک شده را به خود اختصاص میدهند. در دسته و خانواده پلی فنول ها، فلانوئید جای گرفته که یکی از مهمترین مواد مؤثر در افزایش سلامتی انسان به کاتچین را در خانواده خود دارد. از جمله مهمترین کاتچین های موجود در چای سبز اپی گالوکتشین گالات EGCG است. مطالعات پزشکی بر روی این ترکیب نشان میدهد، مصرف منظم آن میتواند خطر بروز بیماریهای مختلف و خطرناک را کاهش دهد.
میتوان گفت چای سبز در پارهای از تحقیقات و پژوهشهای انجام شده خاصیت ضد سرطانی و کاهش دهنده سرعت رشد تومورهای بدخیم را از خود نشان داده است. عامل اصلی این اتفاقات را میتوان اپی گالوکتشین گالات EGCG دانست. همچنین بیمارانی که تحت شیمیدرمانی هستند با دریافت این ترکیب، بهبودی نسبی بهتری داشتهاند. برای درک بهتر از اپی گالوکتشین گالات EGCG باید گفت که این ترکیب میتواند کاهش دهنده احتمال بروز آرتریوسکلروز، گرفتگی عروق مغزی، جمله قلبی، گرفتگی شریانی و اختلال در خونرسانی باشد.
مطالعات جدید در مورد چای سبز برخی از خواص تجربی که سابق بر این برای چای سبز تصور میشد را به صورت علمی اثبات کردهاند. با بررسیهای انجام شده روی نمونههایی که همگی مصرف کننده چای سبز بودند، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که خوردن چای سبز میتواند در طولانی مدت فشارخون بالای افراد را کنترل کند. نتیجه این مطالعات بازتاب گستردهای در رسانهها داشت، همانطور که مجله تایمز در این مورد نوشت:
بعد از نوشیدن ۱۲ هفتگی چای سبز، فشارخون سیستولیک ۲٫۶ و دیاستولیک ۲٫۲ میلیگرم کاهش از خود نشان داد. جای سبز دارای خواص سلامتی فراوانی است که باعث شده چای سیاه به رتبه دوم نزول کند. انتظار داریم که کاهش فشار سیستولیک به میزان ۲٫۶ میلیمتر جیوه، مرگومیر سکته مغزی را ۸ درصد، مرگومیر ناشی از عروق کرونری ۵ درصد کاهش دهد. در نهایت این عوامل رشد جمعیتی را ۴ درصد بهبود میبخشد.
متأسفانه این تحقیقات مقدار مصرف چای سبزی که بتواند خواص مشابه را در انسان به وجود آورد اعلام نکردهاند ولی مطالعات قبلی در این مورد به مصرف روزانه ۳ تا ۴ لیوان چای سبز در روز اشاره داشتند.
برای مثال مطالعات انجام شده در سال ۲۰۰۸ نشان داد که مصرف ۳ تا ۴ لیوان چای سبز به صورت روزانه خطر بروز بیماری قلبی و عروقی را کاهش داده است.
به طور مشابه، مصرف ۳ تا ۴ لیوان چای سبز، میتواند باعث تقویت قلب و سلامتی عروق شود. علاوه براین چای سبز باعث انبساط عضلانی و کاهش فشارخون نیز میگردد.
ترکیبات شیمیایی و مغذی وجود دارند که به نظر میرسد خواص آنها برای بدن غیرقابل شمارش است. از جمله این مواد شیمیایی کاتچین هست. خوشبختانه همانطور که سابق بر این اشاره کردیم، چای سبز مقادیر زیادی کاتچین در اختیار دارد. کاتچین که آنتی اکسیدانی طبیعی است در چای سبز به عنوان یک معجزه عمل میکند.
علاوه بر تأثیراتی که سابق بر این برای سیستم گردش خون توسط کاتچین اشاره کردیم، مطالعات انجام شده حاکی از این است که گالوکتشین گالات EGCG تأثیر مثبتی بر روی مکانیسم سوخت و ساز بدن دارد که باعث افزایش اکسیداسیون چربیها و پیشگیری از لاغری است. به همین دلیل مصرف چای سبز در کنار ورزش کردن باعث افزایش عملکرد ورزشکاران میشود.
مطالعات انجام شده در سال ۲۰۱۰ نشان داد که مصرف چای سبز به میزان ۳۳ درصد اکسیداسیون چربی در بدن را افزایش میدهد. همچنین گالوکتشین گالات EGCG میتواند موجب کاهش تولید چربی توسط سلولها و افزایش دفع چربی از بدن شود. چاقی و دیابت دست در دست هم هستند که کاهش یکی میتواند بهبود در دیگری را باعث شود.
مطالعه بر روی موشهای آزمایشگاهی نشان داد که مصرف عصاره غلیظ شده از چای سبز میتواند به مانند دارو ضد دیابت عمل کند و مانع پیشرفت دیابت و جتی درمان آن شود. همچنین دانشمندان دریافتند که مصرف چای سبز میتواند عملکرد مغز را به واسطه جلوگیری از گرفتگی عروق بهبود ببخشد.
به طور خاص میتوان گفت که گالوکتشین گالات EGCG تولید پروتئینی با عنوان بتاآمیلوئید که عاملی برای بروز آسیبهای مغزی و آلزایمر است را کاهش میدهد. آزمایش بر روی موشهای آزمایشگاهی در سال ۲۰۰۵ نشان داد که مصرف گالوکتشین گالات EGCG میتواند درصد بروز آلزایمر را ۵۴ درصد کاهش دهد.
بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز به منظور کاهش وزن، ۲ ساعت پس از صرف غذا در وعدههای غذایی است. به این ترتیب شما علاوه بر آنکه از خواص درمانی چای برای کاهش وزن بهره میبرید، خللی در میزان جذب آهن به وجود نمیآورید؛ زیرا چای سبز همانند چای سیاه موجب کاهش جذب آهن موجود در غذا میشود.
اگر برای افزایش متابولیسم بدن قصد دارید چایِ سبز را به بره روزانه خود اضافه کنید، باید توجه داشته باشید نوشیدن ۳ تا ۴ لیوان چای سبز در طول روز میتواند به این موضوع کمک کند. این تصور که نوشیدن چای سبز در دفعات زیاد میتواند میزان کالری سوزی در بدن را افزایش دهد، ایده اشتباهی است.
افرادی که عادت به نوشیدن چای سبز دارند با کمک این نوشیدنی گیاهی به افزایش سوخت و ساز بدنشان کمک میکنند. در حقیقت چای سبز به دلیل داشتن مادهای به پلیفنول میتواند به افزایش حرارت درونی بدن کمک کرده و به این ترتیب میزان سوخت انرژی موجود در سلولهای چربی را افزایش دهد و تاثیر قابل ملاحظهای بر روند چاقی افراد داشته باشد. به شرطی که افراد چاق یا دارای اضافه وزن در روند رژیم غذایی خود و مقدار کالری روزانهای که دریافت میکنند نیز تجدیدنظر کنند.
بسیاری از مردم تصور میکنند تنها با نوشیدن چای گیاهی در طول روز میتوانند به هدف بزرگی مثل کاهش وزن دسترسی پیدا کنند. در حالی که این به هیچ وجه صحیح نیست. نوشیدن چای گیاهی در کنار رعایت رژیم غذایی، فعالیتهای بدنی و ورزش میتواند روند لاغری را سرعت ببخشد و با بهبود متابولیسم بدن میزان کاهش وزن را در طول هفته قابل ملاحظه کند، بنابراین افرادی که تصور میکنند بدون رعایت هیچ یک از نکات ذکر شده و تنها با نوشیدن چای سبز میتوانند اضافه وزن خود را آن هم به شکل کاملا محسوس درمان کنند، سخت در اشتباه هستند.
فواید خوردن چای سبز بعد از غذا
خواص این دمنوش لاغری بسیار زیاد است و محدود به مواردی که در بالا اشاره کردیم نمیشود، بر همین اساس به معرفی تعداد دیگری از این ویژگیها خواهیم پرداخت.
نوشیدن این دمنوش گیاهی باعث تحریک ریشههای مو شده و سرعت رشد مو را افزایش میدهد. احتمالا به همین دلیل است که در بسیاری از شامپوهای تقویت مو از این گیاه استفاده میشود.
شاید برای شما هم جالب باشد که در تولید برخی از انواع ماسک صورت از این گیاه استفاده میشود. چای سبز، سرشار از آنتی اکسیدان است که به سلامت و شادابی پوست صورت کمک زیادی خواهد کرد.
اگر شما هم پف زیر چشم و سیاهی دور چشم دارید کافیست یک تکه پنبه کوچک و استریل را به چای سبز آغشته کنید و زیر چشم خود قرار دهید و بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با آب سرد صورت خود را بشوید. علت رفع این پف نیز وجود ویتامین کا در این چای است.
چای سبز دارای آنتی اکسیدان فراوان بوده که مانع از شکل گیری رادیکالهای آزاد در بدن شدن و مانع پیری است. بنابراین با تجویز پزشک خود آن را در رزیم غذایی خود قرار دهید.
بسیاری از افراد دچار بیماری بوی بد دهان هستند و دلایل خاص خود را دارد. خوردن چای سبز به رفع بوی بد دهان شد و مانع از تشکیل پلاکها بر روی دندانها شده و سلامت دهان و دندان شما را تضمین میکند.
شاید برای شما هم جالب باشد که خوردن چای سبز سبز باعث جلوگیری از لخته شدن خون شده و فشار خون را تنظیم کرده و به سلامت قلب و عروق کمک خواهد کرد. البته استفاده خودسرانه از این دمنوش گیاهی را هرگز توصیه نمیکنیم، چرا که به تایید پزشک متخصص نیاز است.
برای نگهداری از چای سبز، آن را در ظرف تیره رنگ و به دور از نور خورشید قرار دهید. برای دم کردن چای سبز، آب را بجوشانید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دمای آب به ۸۰ درجه سانتیگراد برسد، سپس پک قاشق چایخوری چای سبز را در داخل لیوان مخصوص دم چای سبز بریزید، آب جوش ۸۰ درجه را به آن اضافه کنید. دمای ۸۰ درجه برای کاهش تخریب آنتی اکسیدان های موجود در چای توصیه شده است.
بر خلاف دیگر دمکردنیها، چای سبز نیازی به قرار دادن روی حرارت ملایم ندارد. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید که چای برای ۵ تا ۸ دقیقه دم بکشد. پس از این مدت چای آماده مصرف است.
از دم کردن چای در قوری استیل خودداری کنید چرا که تانن موجود در چای سبز با آهن رسوب میدهد.
بخوانید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
سلام بنده در حال حاضر ایران.نیستم.، چطور میتونم از محصولات برا بازاریابی و فروش بهره ببرم. سپاس
چای سبز برای لاغری واقعا عالیه
چای سبز را به دلیل داشتن موادی مانند کاتچین ضدسرطان و آنتیاکسیدان دارای خواص دارویی مفید میدانند، که نسبت به آنتیاکسیدانهای معروفی چون ویتامینهای C و E بسیار قویتر عمل میکند.
در مورد خواص چای سبز مطالب زیادی خوندم ولی واقعا طعمش خیلی بده
به نطرم از چای معمولی هم بدتره و نمیشه اصلا خوردش
خوردن این دمنوش گیاهی باعث از بین بردن بوی بد دهان می شود
من که خودم سال هاست از بوی بدن دهان رنج می برم ولی هر بار که چای سبز خوردم
نفس خوشبو تری داشتم
بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
Blogs not found!
تحویل اکسپرس
پشتیبانی: 2144284738
1