فواید خوردن سه شیره

با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید تا با معجون سه شیره آشنایی پیدا کنید

معجون سه شیره ترکیبی از شیره انگور، خرما و توت سفید است. خواص سه شیره شامل پیشگیری و درمان کم خونی، افزایش قدرت یادگیری، تسکین دردهای مفصلی، تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع خستگی، ضعف و بی حسی است.

یکی از مواد غذایی مفید شیره‌های گرفته شده از میوه‌هاست. مخلوط 3 شیره انگور، خرما و توت سفید دارای انواع ویتامین‌ها نظیر ویتامین آ، ای، ث، ویتامینهای گروه ب و همچنین میزان فراوانی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم هستند. مصرف این ماده غذایی موجب تقویت عمومی بدن می شود و یک معجون فوق‌العاده برای درمان کم خونی، تیروئید، بی حالی و بی حسی بدن است.برای آشنایی با خواص سه شیره، میزان مصرف و طرز تهیه آن با ستاره همراه شوید.فواید خوردن سه شیره

1. طبیعی و ارگانیک

سه شیره کاملا طبیعی و ارگانیک بدون مواد نگهدارنده و افزودنی های دیگر از جمله شکر میباشد

2. مناسب فصل زمستان

طبع مخلوط 3 شیره گرم است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود نیاز دارد، بهترین و مفیدترین ماده غذایی محسوب می شود.

3. درمان کم خونی و فقر آهن

مهمترین ویژگی درمانی سه شیره استفاده از آن به منظور پیشگیری و درمان کم خونی است. فولات و آهن موجود در ترکیب این مواد از مهمترین مواد خون ساز میباشند. جالب است بدانید جذب آهن موجود در این ترکیب غذایی بسیار بالاتر از قرص آهن است چراکه آهن موجود در قرصها ظرف 24 ساعت از بدن دفع میشود ولی این آهن گیاهی به خوبی جذب سلولهای بدن میگردد و مصرف آن برای درمان کم خونی به ویژه برای زنان باردار و کودکان بسیار مفید است.

در این رابطه بدانید: طرز تهیه قرص آهن خانگی + آموزش تصویری

4. تقویت کننده قوای جنسی و جسمانی

مطالعات نشان داده است که شیره خرما برای افزایش قوای جنسی و رفع ضعف جنسی بسیار مفید می باشد. پشتیبان علمی این موضوع طب سنتی می باشد و متخصصان طب سنتی از دیرباز از سه شیره را برای درمان ناتوانی های جنسی استفاده می کرده اند

5. انرژی‌زا و مقوی بدن

میران کالری بالای موجود در ترکیب سه شیره آن را به یک ماده غذایی مفید برای تامین انرژی و کالری مورد نیاز بدن تبدیل کرده است. مصرف سه شیره انرژی مورد نیاز کودکان و دانش آموزان را تامین کرده و از همین رو قدرت یادگیری و فعالیت آنها را افزایش میدهد. همچنین خواص سه شیره در تامین انرژی نیز باعث رفع بی حسی و کرختی در افراد بزرگسال و سالمند میگردد.

6. تقویت کننده حافظه

سه شیره به علت دارار بودن فولات و آهن باعث تقویت حافظه شده و شما را از آلزایمر و بیماریهای مشابه دور نگه میدارد

7. تسکین دردهای مفصلی، روماتیسم و آرتروز

به دلیل طبع گرم و خاصیت ضد التهابی این معجون استفاده از آن باعث تسکین دردهای مفصلی و آرتروز میشود. مواد معدنی موجود در این شیره‌های گیاهی نظیر کلسیم، منیزیم و فسفر به استحکام و سلامت استخوانها کمک میکند.

8. شاداب و جوان کننده پوست

سه شیره جوان کننده پوست و باعث آبرسانی پوست شده. سه شیره منافذ باز پوست را کنترل و مانع پیری زود رس میشود.

9. رفع خواب رفتن دست وپا

بعصی وقت ها به دلیل شرایط شغلی و یا بیماریهای مختلف دچار خواب رفتن دست و پا میشویم. با مصرف معین شده سه شیره میتوانید از این عارضه رهایی پیدا کنید.

1. درمان کم خونی

درمان کم خونی و بسیار بهتر از انواع قرص آهن ، قرص آهن بعد از مدتی از بدن دفع می شود ولی سه شیره کاملا جذب بدن می شود

11. درمان ضعف و بی حالی

سه شیره دارای انرژی و کالری بالا میباشد که این ویژگی به تنهایی باعث درمان ضعف و بی حالی شما شده

12. رفع سردرد وسرگیجه ناشی از کم خونی

افراد کم خون معمولا با سر درد و یا مشکلاتی که در اثر کم خونی به وجود می آید روبرو میشوند معجون سه شیره میتواند برطرف کننده دائم این مشکلات باشد

13. کمک به رشد کودکان و نوجوانان

تمامی املاح، مواد معدنی و ویتامینهای ضروری برای رشد بهتر و سالمتر کودکان و نوجوانان در این ماده غذایی وجود دارد. همچنین به دلیل فعالیت و تحرک بالای کودکان، مصرف سه شیره در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه و افزایش قدرت یادگیری آنها نیز می شود

14. ملین و برطرف کننده یبوست

فواید خوردن سه شیره

سه شیره به علت دارا بودن ویتامینهای گروه ب و همچنین میزان فراوانی از مواد معدنی باعث روان شدن معده و برطرف کننده یبوست میباشد

15. مناسب برای افراد دیابتی

سه شیره دارای مواد مغذی و قند کاملا طبیعی میباشد. و علاوه بر تنظیم میزان قند بدن شخص دیابتی باعث بهبودی ضعف حاصل از پایین آمدن قند خون میشود.

نکات مصرفی سه شیره

انواع شیره به ویژه مخلوط سه شیره از انرژی و کالری بالایی برخوردار است و بسیار شیرین است. از این رو افراد مبتلا به دیابت، فشار خون، کلسترول و تری گلیسیرید بالا و همچنین افرادی که دارای اضافه وزن هستند بایستی از زیاده روی در مصرف سه شیره پرهیز کنند.

زیاده روی در مصرف سه شـیره برای افراد دارای مزاج گرم مناسب نبوده، موجب غلیظ شدن صفرا و بروز جوش در صورت و بدن آنها میشود.
میزان مناسب برای مصرف این ماده غذایی برای بزرگسالان روزی یک قاشق غذاخوری و برای کودکان هر 8 ساعت یک قاشق مرباخوری است.

نکته آخر اینکه با وجود گسترده بودن خواص سه شیره مصرف آن برای افراد عادی و دارای وزن طبیعی نیز بایستی با اعتدال همراه باش


تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

مرضیه ملایری

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

 

“),t.close},t.write(‘

معجون سه شیره ترکیبی از شیره انگور، خرما و توت سفید است. خواص سه شیره شامل پیشگیری و درمان کم خونی، افزایش قدرت یادگیری، تسکین دردهای مفصلی، تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع خستگی، ضعف و بی حسی است. ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بدانید )

فواید خوردن سه شیره

2

عبور داده و عصاره استخوان های راسته گوسفندی را در تمام غذاهایی که زن باردار می خورد به اندازه یک استکان اضافه کنند و یا می توانند روزی 2 تا سه استکان از آن را خالی با مدت زمانی از مصرف غذا استفاده کنند. علوی عنوان کرد: مصرف غذاهای خون ساز مانند سیب, به, مویز, شیره انگور, بادام, انجیر, توت و برای زن باردار ضروری است، البته باید بدانند که هر کدام از این مواد خون ساز را جداگانه مصرف

نوشیدنی های خوش طعمی آشنا می شوید که مصرف آن ها درست قبل از خواب باعث بهتر خوابیدن و هم زمان کاهش وزن خواهد شد. یک لیوان شیر (گرم یا سرد) می تواند کمک موثری برای خوب خوابیدن شما باشد. شیر حاوی مقدار قابل توجهی تریپتوفان و کلسیم است که هر دو این مواد مغذی عامل مهمی در رژیم غذایی ما به حساب می آیند. خوابیدن و یا خوب خوابیدن باعث می شود صبح روز بعد احساس گرسنگی نکنید و در نتیجه کمتر

کینوآ و جو دوسر) استفاده کنید، غلات کامل در رژیم غذایی موجب می شوند که مواد مغذی و کربوهیدارت های بیشتری شامل انواع آنتی اکسیدان ها در بدن تولید شوند، براساس مطالعه ای که در سال 28 محققان در بیش از 72 هزار زن انجام دادند و رژیم غذایی، تعداد افراد مبتلا به سرطان و بیماری های قلبی را طی 18 سال بررسی کردند، دریافتند که ارتباط تنگاتنگی بین مصرف غلات کامل، میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی و کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی و مرگ وجود دارد.

گفته یکی از متخصصان، خلط موجود در بینی افراد یکی از عوامل اصلی مبارزه با میکروب ها در بدن است. وقتی آب بدن شما کم می شود، این خلط نیز خشک شده و خاصیت خود را از دست می دهد. گرم بمانید اگر سردتان باشد، مخصوصا زمانی که از سرما می لرزید، قدرت سیستم ایمنی بدن شما برای مبارزه با میکروب ها کاهش می یابد، زیرا همه توانایی خود را معطوف به بالا بردن درجه حرارت بدن شما کرده است

سرعت بخشیدن به هضم کاربرد داشته است؛ اما پژوهشگران آن را به دلیل دیگری هم می خواهند. زردچوبه خواص ضدالتهابی دارد. زردچوبه می تواند از بدن در مقابل تخریب بافت و التهاب مفاصل حفاظت کند و عملکرد اعصاب را بهبود می بخشد. دقت کنید که حتماً زردچوبه را به همراه فلفل سیاه مصرف کنید این دو باید با هم مصرف شوند. پیپرین موجود در فلفل سیاه باعث آزاد شدن کورکومین از زردچوبه می شود. ماست هدف

ضمن گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها برای افزایش سیستم ایمنی بدن، محافظت از چشم در برابر آسیب های نور خورشید، محافظت در برابر سرطان سینه و بیماری های قلبی است. زغال اخته: تمام انواع توت ها سرشار از آنتی اکسیدان ها برای مبارزه با مشکلات پوستی، حفظ سلامت مغز، و هستند ضمن این که مواد مغذی به آنتوسیانین ها موجود در توت ها منجر به پیشگیری از سرطان می شود. بذر کتان: غنی

&gt ویتامین ای و کاهش وزن ویتامین E را می توان از جمله مواد مغذی به شمار آورد که در بسیاری از فرآیند های بدن نقش دارد. رادیکال های آزاد از جمله مضر ترین عوامل برای سلامت انسان به شمار می آیند که با مصرف آنتی اکسیدان ها می توان از اثرات سوء آنها جلوگیری کرد. ویتامین ای به عنوان یکی از بهترین انواع آنتی اکسیدان ها به شمار می آید. ویتامین E به عنوان یک ماده مغذی و حیاتی برای ساخت ماهیچه های

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، عسل عصاره شفابخشی است که فواید بسیاری برای مصرف کنندگان دارد. ضدعفونی کننده، کمک به هضم غذا، بهبود درد مفاصل، تقویت کننده بدن، کمک به خواب راحت و ترمیم کننده پوست از جمله خواص آن است. در آذربایجان غربی با آب و هوای معتدل و کوهستانی و وجود مراتع سرسبز سالیانه 21هزارتن عسل تولید می شود. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تازه عروس یا زد خانواده بفرستند. مردم آذربایجان در سینی خود هندوانه ها را تزئین می کنند و شال های قرمزی را اطرافش می گذارند. درحالی که مردم شمال یک ماهی بزرگ را تزئین می کنند و به خانهٔ عروس می برند. *شیراز سفرهٔ مردم شیراز مثل سفرهٔ نوروز رنگین است. مرکبات و هندوانه برای سرد مزاج ها و خرما و رنگینک برای گرم مزاج ها موجود است. حافظ خوانی جزو جدانشدنی مراسم این شب برای شیرازی

. توت ها: یک اشتباه رایج که بسیاری از مردم آن را مرتکب می شوند، مصرف بیش از حد میوه ها برای کاهش سطح تری گلیسیرید است. این در حالی است که فروکتوز موجود در میوه ها خود می تواند عامل افزایش سطح تری گلیسیرید شود. بنابراین فقط سعی نکنید در طول روز مقادیر زیادی میوه بخورید. میوه ها را درست انتخاب کنید و آنها را به خوبی با هم ترکیب کنید. مصرف میوه های خشک مانند کشمش و خرما به میزان زیاد به

می دهد یافته های جدید نشان می دهد افراد مبتلا به اختلال عملکرد کلیوی در معرض ریسک بالا ابتلا به دیابت هستند. این خطر ناشی از افزایش میزان اوره در خون است؛ اوره یک ماده زائد حاوی نیتروژن است که از تجزیه پروتئین مواد خوراکی ایجاد می شود. معمولا کلیه ها اوره را از خون دفع می کنند، اما در صورت عملکرد ناسب کلیه ها این ماده تشکیل می شود و منجر به مقاومت انسولین و همچنین ترشح آن در بدن

&gt هر شب قبل از خواب از آلوئه ورا برای کاهش پف زیر چشم ها استفاده کنید، پس از یک هفته تاثیر آن را مشاهده می کنید. آب پرتقال آب پرتقال را با گلیسیرین یا کمی ژلاتین مخلوط و از آن خمیری تهیه کنید؛ هفته ای چند بار این خمیر را زیر چشم هایشان قرار دهید و بگذارید چند ساعت بماند. خواص درمانی دمنوش هل، دارچین و زعفران دمنوش هل، دارچین و زعفران برای درمان روماتیسم

آن برای درمان جوش های چرکین دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و رفع حرارت دهان موثر است. عرق گل گاوزبان هم برای امراض سوداوی، وسواس و خفقان مفید است و مصرف روغن گل گاو زبان نیز ممکن است باعث افزایش و طولانی شدن مدت زمان خونریزی شود به همین دلیل استفاده از آن بر روی زخم ها باید بسیار با احتیاط انجام شود. احتیاط مصرف این گیاه در دوز زیاد یا دراز مدت، به دلیل داشتن مواد شیمیایی

دارچین اضافه کنید و این نوشیدنی را چند ساعت قبل از خواب میل کنید. گفتنی است که میزان مجاز استفاده از این نوشیدنی دو لیوان در طی روز است. محدودیتی برای استفاده از شیر سرد یا گرم وجود ندارد. مصرف شیر و دارچین به زنان شیر ده نیز توصیه می شود زیرا باعث افزایش میزان شیر آنها می شود. مخلوط عسل و دارچین یکی از بهترین راه های لاغری، استفاده از مخلوط عسل و دارچین است. نصف قاشق چای

خواص است و بعضی هم باید بدانند که باید روی این خوراکی خوشمزه یلدای چشم بپوشانند. چراکه مصرف این میوه برای برخی ممنوع است. در این مطلب به خواص و مضرات هندوانه پرداخته ایم. در 1 گرم هندوانه مواد زیر موجود است آب 92 گرم پروتئین /5 گرم مواد چربی /2 گرم نشاسته 6 گرم کلسیم /7 میلی گرم فسفر 1 میلی گرم آهن /

درمان استفاده کنند، بنابراین، جهت اطمینان از مفید بودن مصرف آن برای خود، با پزشکتان مشورت نمایید. در اینجا 7 اختلال و بیماری که می تواند از طریق مصرف زردچوبه درمان یابد، بیان شده است: آکنه خاصیت ضد التهابی زردچوبه، بهترین راه حل برای مبارزه با جوش های بزرگ و ملتهب آکنه می باشد. زردچوبه را با آب و یا ماست مخلوط کنید تا بصورت خمیر در آید. سپس، آن را در نقاط آکنه دار

&gt از خرما، به دلیل خاصیت تنظیم کننده دستگاه گوارش، از قرن ها پیش برای درمان زخم معده استفاده می شده است. تحقیقی که در سال 25 انجام شده، نشان می دهد که خرما التهاب حاصل از زخم معده را کاهش می دهد و این تحقیق همچنین ثابت می کند که خوردن خرما برای درمان زخم معده موثرتر از مصرف دارو است. جلوگیری از کم خونی خرما سرشار از آهن است و ماده اصلی در هموگلبین خون است. کمبود آهن در بدن باعث کم خونی می شود و به همین دلیل خوردن روزانه خرما مقدار لازم آهن را به بدن می رساند و از کم خونی به ویژه در کودکان و زنان باردار جلوگیری می کند. 1 گرم خرما حاوی 9/ میلیگرم آهن است.آرمان امروز

سپس آن را صاف کنید. کمی آب لیموی تازه و نصف قاشق چای خوری عسل نیز به این جوشانده بیفزایید. این ترکیب را روزانه سه بار میل کنید. زردچوبه زردچوبه نقش موثری در درمان سینه پهلو دارد. یک قاشق چای خوری زردچوبه را با یک لیوان شیر گرم یا آب مخلوط و کمی نمک به آن اضافه کنید. هر شب قبل از خواب این محلول را بنوشید. اگر از شیر برای تهیه این نوشیدنی استفاده می کنید حداقل نیم ساعت پس از مصرف آن

آرام بخش می باشد که می تواند به شما در آرامش و دوری از استرس کمک کند. خواص چای نعناع در سوزاندن کالری برای کاهش وزن، باید کالری بسوزانید. اگر تعداد کالری هایی که می سوزانید از تعداد کالری هایی باشد که مصرف می کنید، وزن شما کاهش می یابد. چای نعناع دارای مقدار کمی کافئین و کاتچین است. این مواد شیمیایی درجه حرارت بدن را افزایش می دهند و به نوبه خود باعث افزایش

افزایش یابد. همه ی این شرایط، خیلی سریع تأثیر خود را خواهد گذاشت و ظرف تنها چند ساعت، می تواند بدن انسان را از بیرون و درون بسوزاند. گمانه زنی های اقلیمی نشان می دهند که پیش تر از این، زمین به دفعات مکرر گرم و مجددا خنک شده است. اما چشم اندازها حاکی از آن هستند که با توجه به استانداردهای سیاره ی ما، روزنه های باریک و احتمالات ضعیفی برای بقای انسان در چنین وضعیتی وجود دارد. در گرمای 6 تا

برای تهیه شیرینی انجیری ابتدا باید یک خمیر ساده را تهیه کنید. سپس انجیر و خرما و آب پرتقال را میجوشانید و داخل مخلوط کن میکس می کنید تا فیلینگ داخل شیرینی آماده شود. البته می توانید به جای آب پرتقال از آب هم استفاده کنید. این شیرینی های خوشمزه را می توانید تا مدتها در فریزر نگهداری کنید. مواد لازم انجیر خشک 1 پیمانه خرمای بدون هسته 3 عدد آب پرتقال 1/2 پیمانه

چایخوری از مخلوط را روزی دو بار به نوزاد بدهید. اگر به نوزاد مخلوط آب قند می دهید، شربت ذرت به او ندهید. حمام گرم: حمام گرم باعث می شود عضلات معده نوزاد آرام شود و از یبوست جلوگیری می کند. از حمام گرم استفاده کنید. در هنگام حمام، شکم نوزاد را ماساژ دهید. غذاهای غنی از فیبر: در سال های اول، غذاهای رایج مانند موز، هویج، پنیر و برنج به نوزاد می دهید. این مواد حاوی مقدار

* ماسک عسل و روغن بادام. برای تهیه این ماسک باید 2 تا 3 قاشق غذاخوری عسل طبیعی را با 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین مخلوط کرد و روی حرارت گذاشت تا کمی گرم شود. سپس مقدار بسیار کمی بابونه به آن افزود. این ماسک باید به مدت 3 دقیقه روی نواحی خشک پوست بماند. * برای درمان خشکی پوست در پاییز و زمستان باید از میوه های این فصل نیز کمک گرفت مثلا می توان از خرمالوی رسیده برای تهیه ماسک پوست استفاده کرد. در این ماسک یک قاشق روغن زیتون را با خرمالو مخلوط و روی پوست می توان گذاشت.

، حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است. این ویتامین برای مویرگ های چشم شما بسیار مفید خواهد بود و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد. ویتامین C همچنین در مواد غذایی دیگری مانند گل کلم، پاپایا و توت فرنگی نیز موجود می باشد. گرما ویتامین C را از بین می برد به همین دلیل بهتر است برای تقویت چشم ها این مواد غذایی را به صورت خام مصرف کنید. همچنین فلفل دلمه ای هایی که رنگ روشن تری دارند، حاوی ویتاوین

. توفو را می توان در سوپ ریخته و یا در اسموتی میوه مخلوط کرد و آن را به عنوان پیش غذا و یا میان وعده مصرف نمود. گوجه فرنگی گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن می باشد. این ماده بدن را در مقابل بسیاری از سرطان ها مجهز می کند. حرارت دادن گوجه فرنگی به مراتب اثر سلامتی بخش آن را می کند؛ زیرا، حرارت باعث می شود تا لیکوپن بیشتری آزاد شود. در ضمن، سعی

، چهل گرم روغن زیتون را با یک عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنند و زیر چشم بمالند و بعد از 15 دقیقه با آب ولرم بشوند.برای موثر واقع شدن این درمان افراد این عمل را دو تا سه بار در هفته تکرار کنند و بدانند بهترین درمان استفاده از روغن زیتون است. 1- خواب خوب ما در شبانه روز 8 ساعت می خوابیم، یعنی یک سوم عمر خود را در خواب هستیم. هر فرد 6 ساله، حدود 2 سال از عمرش را در خواب بوده و این

ویتامین B موجود در نارنگی، سه ویژگی مهم برای انسان ها دارد.: تقویت رشد موها، کنترل ریزش مو و به تاخیر انداختن سفید شدن موها. ویتامین C نارنگی نیز آهن در دسترس بدن را افزایش می دهد و سلامت موها را ارتقا می بخشد. به علاوه، ویتامین A درون نارنگی هم از موها در مقابل آلودگی ها و بیماری های پوست سر محافظت می کند. به طور کلی، مصرف نارنگی به صورت منظم باعث می شود که موها حالت نرم و ابریشمی پیدا

کلسترول خون را تنظیم کند. سیب همچنین منبع خوبی از پتاسیم است که برای کاهش فشار خون تأثیر زیادی دارد. مواد مغذی موجود در انواع سیب شما را در برابر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مصون می کند. ضمن اینکه خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان ریه را کاهش می دهد. مصرف سیب با کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و آسم همراه است. توت ها رنگ های متنوع انواع توت ها نشانه وجود آنتوسیانین در آنهاست

به گزارش شمال نیوز،تا به امروز مطالب متناقض زیادی درباره “نمک دریا” منتشر شده که در برخی از این مطالب صحبت از مضرات متعدد این نوع نمک و در برخی دیگر نیز با ارائه شواهدی به خواص زیاد نمک دریا اشاره شده است. اما آیا براستی مصرف نمک (نمک دریا یا نمک معدنی طبیعی) باعث به خطر افتادن سلامتی انسان است یا نمک طبیعی، ماده ای ضروری برای حفظ سلامتی انسان است و آیا مصرف نمک دریا بنابر آنچه وزارت

به جذب آھن کمک کند. این ویتامین، جذب آھن غیر ھم رو تا 6 برابر افزایش می دھد. اسفناج و فلفل دلمه ای قرمز:ده ھا راه وجود دارد که این دو ماده غذایی را با ھم مصرف کنید. مثلا ھر دو را خرد کرده و در سالاد بریزید یا داخل فلفل را خالی کرده و با اسفناج پخته پر کنید. بروکلی و گوجه فرنگی :گل ھای بروکلی بخارپز شده را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با رب گوجه فرنگی ، پیاز ، قارچ ، روغن

“),t.close},t.write(‘

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *