فواید خوردن اب خیار سبز

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

خیار میوه ای چهار فصل از تیره ی کدوییان است که به انواع خیار سبز ( خیار گلخانه ای، خیار درختی و خیار خاردار )، خیار چنبر یا خیار شنگ و خیار سفید تقسیم می شود.

خیار فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص میوه خیار، آب و پوست خیار را برای سلامتی، لاغری، دوران بارداری و کودکان، سرماخوردگی، معده شرح داده ایم.

همچنین به معرفی بهترین ماسک های خیار برای پوست صورت و تقویت موهای سر پرداخته ایم که پیشنهاد می کنیم در ادامه همراه ما باشید :

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

خیار حاوی مقادیر بالای ویتامین C و آب می باشد که باعث پاکسازی پوست صورت شده و به این ترتیب با آبرسانی پوست باعث احیا و جوان سازی پوست صورت می شود.فواید خوردن اب خیار سبز

ماسک خیار و ماست و آلوئه ورا و عسل و لیمو ترش

2 قاشق غذا خوری پوره خیار را با 1 قاشق غذاخوری ماست، 1 قاشق چای خوری ژل آلوئه ورا، 1 قاشق چای خوری عسل و آب نصف لیمو ترش تازه ترکیب کنید و به مدت 5 دقیقه بر روی پوست صورت ماساژ دهید. بگذارید این ماسک 15 تا 2 دقیقه بر روی صورت بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

ماسک خیار و شیر

2 قاشق غذاخوری آب خیار را با یک قاشق غذاخوری شیر ترکیب کنید و بر روی پوست صورت و گردن بمالید، بگذارید 2 دقیقه بماند و سپس با آب ولرم بشویید.

آب خیار باعث آب رسانی پوست صورت شده و می تواند باعث چاقی صورت شود، آب یک خیار را بگیرید و صبح و عصر بر روی صورت بمالید، بگذارید 2 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

خیار دارای خواص ضد التهابی بوده و به دلیل مقادیر بالای ویتامین ها و مواد مغذب به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.

ماسک خیار و جوش شیرین

2 قاشق غذاخوری آب خیار را با 1 قاشق چای خوری جوش شیرین ترکیب کنید، خمیر به دست آمده را بر روی پوست صورت بمالید و بگذارید 1 دقیقه بماند، سپس با آب سرد بشویید.

اگر خیار یا آب خیار را بر روی پوست صورت بمالید می تواند باعث روشن تر شدن و درخشان تر شدن پوست صورت شود.

ماسک خیار و گوجه فرنگی

نصف یک خیار رنده و نصف یک گوجه فرنگی رنده شده را با هم ترکیب کنید و بر روی پوست صورت و گردن بمالید و در حرکات دایره ای ماساژ دهید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

خیار یک روش طبیعی برای درمان آفتاب سوختگی و کاهش سوزش پوست می باشد. همچنین پوست دودکش را بهبود می بخشد و فوری را از بین می برد.

ماسک خیار برای پوست

مقداری خیار خرد شده یا رنده شده را بر روی مناطقی از پوست که دچار آفتاب سوختگی شده اند بمالید و بگذارید 2 دقیقه بماند، سپس با آب سرد به آرامی بشویید.

ماسک خیار و هندوانه

نصف یک خیار رنده شده را با یک تکه هندوانه له شده ترکیب کنید و بر روی آفتاب سوختگی بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

خیار و آب خیار حاوی مواد شیمیایی است که به تولید کلاژن کمک می کند و با افزایش الاستیسیته پوست به درمان سلولیت کمک می کند.

ماسک خیار و قهوه و عسل

آب یک خیار بزرگ را با 1 قاشق غذاخوری قهوه و 1 قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید و بر روی سلولیت بمالید، بگذارید 3 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

خیار دارای خواص ضد ااتهابی بوده و می تواند به درمان لک های سفید و قهوه ای پوست کمک کند.

ماسک خیار و قهوه و جوانه گندم

1 قاشق چای خوری پودر جوانه گندم را با آب یک خیار بزرگ ترکیب کنید و بر روی لک های پوست بمالید، بگذارید  2 دقیقه بماند و سپس پوست را با آب خوب بشویید.

ماسک خیار و آووکادو

2 قاشق غذاخوری آب خیار را با نصف آووکادو له شده ترکیب کنید و بر روی لک های پوستی بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

خیار یک مرطوب کننده طبیعی پوست است که با آبرسانی به پوست می تواند برای درمان چین و چروک دور چشم مفید باشد.

ماسک خیار و روغن زیتون و عسل

یک قاشق چای خوری آب خیار را با یک قاشق چای خوری روغن زیتون و عسل ترکیب کنید و به آرامی با انگشتان دور چشم ها بمالید، بگذارید 1 تا 15 دقیقه بماند و سپس با یک پارچه تمیز به آرامی پاک کنید.

اسید آسکوربیک، اسید کافئیک و سیلیکا موجود در خیار می تواند به درمان پف زیر چشم و سیاهی دور چشم کمک کند.

ماسک خیار برای پف و سیاهی دور چشم

دو تکه خیار را 2 دقیقه بر روی چشم ها بگذارید تا پف و سیاهی دور چشم را درمان کند.

ماسک خیار و گلاب

نصف یک خیار را رنده کنید و با 3 قاشق غذا خوری گلاب ترکیب کنید، این خمیر را بر دور چشم بمالید و بگذارید 1 دقیقه بماند، سپس با آب سرد بشویید.

نوشیدن آب خیار یا مالیدن آب خیار بر روی مو ها و پوست سر به دلیل مقادیر بالای سیلیکون، گوگرد، سدیم، فسفر و کلسیم باعث تقویت مو شده و از ریزش مو ها جلوگیری می کند.

مقادیر بالای سیلیس موجود در آب خیار به عنوان یک نرم کننده طبیعی مو ها را نرم و ابریشمی می کند.

ماسک موی خیار

فواید خوردن اب خیار سبز

آب یک خیار بزرگ را بگیرید و بر روی مو ها و پوست سر بمالید، بگذارید 1 ساعت بماند و سپس با آب گرم و شامپو بشویید.

خیار حاوی مقادیر قابل توجه سیلیس است که باعث تقویت و افزایش رشد ناخن ها می شود.

خیار میوه ای کم کالری و غنی از فیبر می باشد که با کاهش اشتها و پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد چاق کمک می کند.

خیار حاوی مقادیر بالای آب است که می تواند ار کم آبی در دوران بارداری پیشگیری کند.

خیار مقادیر بالایی فیبر دارد که با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست و همورئید یا بواسیر در زنان باردار مفید است.

مقادیر بالای ویتامین C، ویتامین A، بتا کاروتن، لوتئین و زاکسانتین موجود در خیار باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری می شود و از ابتلا به عفونت ها پیشگیری می کند.

ویتامین K موجود در خیار برای تشکیل و تقویت استخوان های جنین در دوران بارداری مفید می باشد.

خیار غنی از ویتامین های B، ویتامین C، اسید فولیک، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است که به رشد جنین در دوران بارداری کمک می کنند.

مقادیر بالای ویتامین های B موجود در خیار به بهبود خلق و خوی زنان باردار کمک می کند.

خیار حاوی مقادیر بالای ویتامین C است که میزان الاستیسیته پوست را افزایش داده و برای درمان ترک های دوران بارداری مفید می باشد.

توجه داشته باشید که قبل از مصرف خیار در دوران بارداری بهتر است که با پزشک خود مشورت کنید.

خیار مقادیر بالایی آب دارد و برای رفع تشنگی و جلوگیری از کم آبی بدن نوزادان و کودکان مفید است.

خیار یک درمان عالی برای درمان ریفلاکس معده در نوزادان و کودکان است.

مطالعات مختلف نشان داده که فلاونوئید های موجود در خیار به عنوان یک مسکن طبیعی عمل می کنند و برای درمان هر گونه درد در نوزادان و کودکان مفید هستند.

فیبر موجود در خیار برای جلوگیری از یبوست در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

مقادیر بالای ویتامین ها و همچنین کلسیم، پتاسیم، سیلیس و منیزیم موجود در خیار باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از ابتلا به سنگ کلیه در نوزادان و کودکان پیشگیری می کند.

شاخص گلیسمی (GI) خیار در واقع صفر می باشد که به تنظیم گلوکز خون و کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو کمک می کند. هورمون های موجود در خیار باعث تقویت و بهبود عملکرد پانکراس شده و به تولید انسولین کمک می کند.

تحقیقات نشان داده که علاوه بر میوه خیار، پوست خیار هم باعث کاهش قند خون می شود و از عوارض دیابت پیشگیری می کند.

خیار یکی از بهترین میوه ها برای سم زدایی و پاکسازی کبد است که به درمان بیماری کبد چرب کمک می کند.

خیار منبع خوب آب می باشد که با افزایش ادرار به پاکسازی کلیه ها و درمان سنگ کلیه کمک می کند.

خیار حاوی مقادیر بالای آب و فیبر است که به درمان ریفلاکس معده کمک می کند، هضم غذا را بهبود می بخشد و به درمان زخم معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین C و ویتامین A موجود در خیار باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پسشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفلونزا و گلودرد مفید می باشد.

مطالعات انجام شده نشان داده که مقادیر بالای منیزیم، پتاسیم و فیبر موجود در خیار می تواند به درمان فشار خون بالا کمک کند و برای سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید می باشد.

همچنین لیگنان موجود در خیار دارای خواص ضد التهابی بوده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

خیار ترکیبی کامل از فیبر و آب می باشد، خیار حاوی نوعی فیبر به پکتین است که باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

خیار حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و پلی فنول هایی به لیگنان می باشد که خطر ابتلا به انواع سرطان سینه، رحم، تخمدان و پروستات را کاهش می دهد.

خیار همچنین حاوی مواد مغذی به تانن و کورستین می باشد که دارای خواص ضد سرطان هستند.

علاوه بر این ها مقادیر بالای ویتامین C و بتا کاروتن موجود در میوه خیار هم برای پیشگیری و درمان سرطان مفید می باشند.

خیار حاوی مقادیر بالای ویتامین های B از جمله ویتامین B1، ویتامین B5 و ویتامین B7 (بیوتین) می باشد که باعث کاهش استرس و اضطراب و درمان افسردگی می شود.

گفته می شود که خوردن خیار به صورت منظم به دلیل مقادیر بالای ویتامین A موجود در آن باعث بهبود بینایی شده و چون خواص ضد التهابی دارد می تواند از ابتلا به آب مروارید جلوگیری کند.

قرار دادن برش های خیار در دهان می تواند به رفع بوی بد دهان کمک کند، همچنین خیار با از بین بردن باکتری های موجود در دهان به سلامت دندان ها و لثه ها کمک می کند.

خیارها به عنوان سردرد طبیعی و برخی از کاهش دهنده درد از آنجایی که آنها با التهاب و تورم مبارزه می کنند استفاده می شود.

سردرد یا میگرن می تواند به علت بسیاری از موارد، از جمله کم آبی، استرس، خستگی، کم بودن قند خون و کمبود های تغذیه ای ایجاد شود.مطالعات بسیاری نشان می دهد که مواد غذایی با آب زیاد و منیزیم مثل خیارها سردرد را با تعادل مایعات در بدن و جلوگیری از کم آبی بدن می بینند.

مس، منیزیم و پتاسیم موجود در آب خیار به سلامت استخوان ها کمک می کند و برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می باشد.

سرماخوردگی : آب خیار مقادیر بالای ویتامین C دارد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

کبد چرب : آب خیار ناشتا براب سم زدایی و پاکسازی کبد مفید بوده و به درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند.

سرطان : آنتی اکسیدان ها و لیگنان موجود در خیار برای پیشگیری و درمان سرطان مفید هستند.

مو : ویتامین C، مس و ویتامین K موجود در آب خیار باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و به درمان ریزش مو کمک می کند.

جوش پوست صورت : آب خیار برای آب رسانی، درمان آکنه و جوش صورت و همچنین پاکسازی پوست صورت مفید می باشد.

یبوست : پوست خیار مقادیر بالای فیبر دارد که با بهبود حرکات روده می تواند به درمان یبوست کمک کند، پوست یک خیار را رنده کنید و با یک لیوان آب و 1 قاشق چای خوری عسل ترکیب کنید و صبح ناشتا بنوشید تا یبوست درمان شود.

چشم : ویتامین A و بتاکاروتن طبیعی موجود در پوست خیار باعث بهبود بینایی می شود.

لاغری و کاهش وزن: پوست خیار مقادیر قابل توجهی فیبر دارد که باعث کاهش اشتها شده و به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

پوست صورت : پوست خیار حاوی ویتامین ها و موادم غذی ضروری برای سلامتی پوست صورت می باشد.

مقادیر بالای ویتامین K موجود در خیار می تواند با دارو های ضد انعقاد خون از جمله وارفارین یا کوآمیدین تداخل دارویی ایجاد کند.

خیار می تواند باعث ایجاد واکنش های آلرژی و حساسیت در برخی افراد شود.

خیار یکی از میوه هایی که در معرض مقادیر بالای آفت کش ها قرار می گیرد به همین دلیل بهتر است که خیار ارگانیک استفاده کنید.

طبیعت خیار سرد و تر می باشد. خیار غنی از ویتامین K، ویتامین های B، ویتامین A، ویتامین C و اسید فولیک، منیزیم، مولیبدن، سیلیس، مس، منگنز، پتاسیم و آنتی اکسیدان و فلاونوئید هاست.

گفته می شود که خیار حدود 1، سال پیش در هند کشت شده است، امروزه چین، ترکیه، روسیه، ایران و آمریکا بزرگترین تولید کنندگان خیار در جهان هستند.

خیار را می توان برای تهیه انواع سالاد، ترشی و خیارشور، ساندویچ پنیر و خیار، شربت خیار سکنجبین، پالوده خیار، مربای خیار و ماست و خیار و یا آب دوغ خیار استفاده کرد.

منابع : organicfacts – healthline – medicalnewstoday – stylecraze

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

آب خیار خواص زیادی دارد و حاوی مقادیر زیادی پتاسیم ، ویتامین A و C ، کلروفیل ، فولات و سیلیس میباشد . خواص آب خیار زیاد بوده و میتواند برای پوست ، مو و ناخن مفید باشد . در صورت مصرف منظم آب خیار باعث کمک به درمان فشار خون بالا و سنگ کلیه میشود .

مواد لازم :

۳ عدد خیار متوسط

خیار را حتما پوست بکنید و خرد کنید . اصولا روی خیار با یک لایه محافظ پوشانده شده است البته خوردن آن مشکل زیادی ندارد اما باعث تغییر در مزه آب خیار میشود . سر و ته خیار را جدا کنید و خیار را به تکه های نسبتا بزرگ حدود ۲٫۵ سانتی متر خرد کنید .فواید خوردن اب خیار سبز

خیار را با غذاساز یا مخلوط کند کاملا مخلوط کنید . به مدت ۲ دقیقه روی سرعت نرمال و بالا مخلوط کنید . خیار باید کاملا خمیری مانند شود .

یک عدد صافی گذاشته و روی آن پارچه کوچکی بگذارید . مقداری خمیر خیار را روی صافی بریزید سپس با قاشق روی آن را فشار دهید تا آب آن کاملا خارج شود .

آب خیار را سرو کنید . مقداری یخ به آن اضافه کرده و میل کنید . آب خیار داخل ظرف سر بسته و داخل یخچال تا ۱ هفته ماندگاری دارد .

مواد لازم :

۱ عدد خیار متوسط

۲ استکان ( ۵۰۰ میلی لیتر) آب

۲ قاشق غذاخوری شکر

۲ قاشق غذاخوری عسل

نمک ( اختیاری )

خیار را حتما پوست بکنید و رنده کنید . اصولا روی خیار با یک لایه محافظ پوشانده شده است البته خوردن آن مشکل زیادی ندارد اما باعث تغییر در مزه آب خیار میشود .

۲ استکان ( ۵۰۰ میلی گرم ) آب را با ۲ قاشق غذاخوری شکر داخل قابلمه بریزید . بعد از ریختن شکر و آب داخل ماهی تابه بگذارید تا جوش بیاید و شکر حل بشود .

خیارهای رنده شده را داخل قابلمه بریزید . مقداری شعله را کم کرده و ۱۰ دقیقه بگذارید بماند و در این مدت آن را مرتبا هم بزنید .

اینکار باعث معطر کردن آب خیار خواهد شد . بعد از مدت گفته شده مخلوط را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود .

مخلوط خیار را به همراه ۲ قاشق غذاخوری عسل داخل مخلوط کن بریزید . آنقدر مخلوط کنید تا تقریبا همه خیارها له شوند .

یک پارچه روی یک پارچ بگذارید و مخلوط را روی آن بریزید . به آرامی مخلوط خیار را روی پارچه بریزید تا صاف بشود .

پارچه صاف کن را نیز بچلانید . اینکار باعث تخلیه آب خیار باقی ماده در تفاله میشود .

نمک به آب خیار اضافه کنید . نمک باعث کاهش تلخی خیار میشود . البته شیرین کننده نیز تلخی خیار را کاهش داده است .

آب خیار را سرو کنید . مقداری یخ داخل آن بی اندازید و میل کنید . آب خیار تا ۱ هفته داخل یخچال ماندگاری دارد .

آب خیار دارای طعم چند منظوره است یعنی میتوانید با اضافه کردن موادی مثل : نعناع ، زنجبیل ، کرفس ، آناناس و دیگر مواد طعم خوبی را به آن بدهید . البته با آب هندوانه و سیب نیز میتوانید آن را مخلوط کنید .

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

فواید خوردن اب خیار سبز

زودپزها همانند یوزپلنگ‌ها در آشپزی هستند که به‌سرعت غذا را آماده می‌کنند ، درحالی‌که ویتام

ماشین را وایتکس نشورید !!!! وایتکس یک اکسید کننده است که میتواند باعث آسیب

کلر چیست ؟ ماده ای است که برای تصفیه آب ، مواد گندزدا در

سگ ها به صورت ذاتی شیطون و بازیگوش هستند و همین باعث مستعد بودن

مرغ عشق ها حمام کردن را دوست دارند . کار خیلی راحتی هم

آهن یکی از مهم‌ترین و رایج‌ترین مواد مغذی در بدن ماست ، زیرا در

تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

ورود

کاربری یا نشانی

رمز

مرا به خاطر بسپار

The online version of the Iranian daily Hamshahri

همشهری آنلاین:
آیا همیشه دنبال معجونی بوده‌اید که شما را سالم و زیبا کند و برای کاهش وزن و انگیزه دادن مفید باشد؟ پس بهتر است آب خیار بنوشید.

شاید بارها و بارها از خیار برای برطرف کردن پف چشم و التیام پوستتان استفاده کرده باشید اما وقتی آب خیار را می‌نوشید، دنیایی از فواید بی‌نظیری را در اختیار بدنتان قرار می‌دهید که هرگز فکر نمی‌کردید این سبزی یا میوه‌ی دست کم گرفته شده، داشته باشد. فقط همین ابتدا خوب است این مورد را یادآوری کنیم که از نظر طب سنتی طبع خیار سرد است پس افراد با مزاج سرد باید در مصرف آن احتیاط کنند و حتما آن را با مصلحش یعنی عسل یا خرما و یا ادویه جاتی مثل سیاه دانه و زنیان و یا نعناع مصرف کنند.

۱. تقویت استخوان‌ها

شما می‌توانید با نوشیدن آب خیار، میزان توصیه شده‌ی نیاز روزانه‌تان به ویتامین K را تأمین کنید. ویتامین K باعث تقویت بافت استخوان شده، سلامت کلیه‌ها را حفظ کرده و نقش مهمی در لخته شدن خون دارد.فواید خوردن اب خیار سبز

۲. پیشگیری از سرطان

بسیاری از انواع سرطان شامل کارسینوم (سرطان‌هایی که توانایی متاستاز دارند)، سرطان‌های مربوط به اندام‌های تولید مثلی زنان و آدنوکارسینوم را می‌توان با مصرف منظم آب خیار پیشگیری کرد. زیرا خیار حاوی مواد مغذی مهمی است که از رشد این سرطان‌ها جلوگیری می‌کند.

۳. حالت اسیدی خون را تعدیل می‌کند

اسیدی شدن یک مشکل بسیار رایج است که می‌تواند تأثیرات دردسرسازی به بار بیاورد.

آب خیار دارای مواد معدنی قلیایی (آلکالین) است که سطح pH خون را تنظیم می‌کند. همچنین می‌تواند با نوشیدن منظم آب خیار، گاستریت معده و زخم اثنی عشر را درمان کرد.

۴. بدنتان را آب‌رسانی می‌کند

۹۵ درصد خیار از آب است و برای همین ظرفیت بالایی که از آب دارد می‌تواند بدن را به خوبی آبرسانی کند، سموم را دفع کند، بدن را خنک کند، گوارش را تسهیل کند و کاهش وزن را دربر داشته باشد. اگر بدنتان آب کافی و مورد نیازش را در اختیار داشته باشد، فواید بیشماری نصیبتان خواهد شد.

۵. مبارزه با کلسترول و دیابت

ثابت شده که استرول‌های موجود در خیار می‌توانند سطح کلسترول بد خون را پایین بیاورند. آب خیار به لوزالمعده در تولید انسولین نیز کمک می‌کند و به همین علت برای حفظ بهینه‌ی قند خون در بیماران دیابتی بسیار مفید است.

۶. کاهش درد مفاصل

خیار حاوی مقادیر زیادی سیلیکا است که گفته می‌شود با تقویت بافت‌های همبند، سلامت مفاصل را افزایش می‌دهد. آب خیار سرشار از ویتامین‌های A، B1، B6، C و D، اسید فولیک، منیزیم، کلسیم و پتاسیم است. اگر آب خیار را با آب هویج ترکیب کنید، این مواد مغذی می‌توانند نقرس را تخفیف داده و درد مفاصل را هم تسکین دهند.

۷. التیام آفتاب سوختگی

اگر در تابستان بدون اقدامات محافظتی مناسب در برابر اشعه‌ی آفتاب، بیرون بروید احتمال اینکه دچار آفتاب سوختگی شوید بسیار زیاد است. در چنین شرایطی، ماساژ ناحیه‌ی آسیب دیده با آب خیار می‌تواند مفید باشد و شما فوراً تأثیر التیام بخشی و خنک کنندگی آن را خواهید دید.

۸. تقویت سیستم ایمنی

آب خیار دارای مس است و مس هم به مغز کمک می‌کند تا فرارسان‌های عصبی تولید کند. مس به تولید سلول‌های قرمز و تقویت سیستم ایمنی نیز کمک می‌کند. همچنین مس از بدن شما در برابر آسیب سلولی در مواجهه با سموم محیطی محافظت می‌کند. مس، مسئول تولید انرژی قابل استفاده بوده و به همین دلیل بدن و ذهنتان را فعال و سالم نگه می‌دارد.

۹. تقویت دندان‌ها و استخوان‌ها

اگر گیاهخوار هستید، حتماً آب خیار را جایگزین شیر کنید. تقویت دندان‌ها و استخوان‌ها، افزایش تراکم استخوانی، کمک به سیستم عصبی در انتقال پیام‌های عصبی و کمک به بدن در حفظ تعادل هورمونی، تنها چند مزیت از فواید نوشیدن آب خیار است.

۱۰. حفظ پوستی بی عیب و نقص

نوشیدن روزانه‌ی آب خیار به شما کمک می‌کند تا پوستی شفاف و درخشان داشته باشید. بسیاری از کارشناسان زیبایی عقیده دارند آب خیار، جوش و آکنه را برطرف می‌کند. خیار دارای سطح بالایی از آنتی اکسیدان است که می‌تواند التهابات را کاهش داده و عیب و ایرادهای پوستی ناشی از بالا رفتن سن را کمتر کند. همچنین خیار یکی از در دسترس‌ترین سبزیجات موجود در بازار است که منبعی از خوبی و سلامتی به شمار می‌رود. نوشیدن روزانه‌ی آب خیار می‌تواند بدن و پوستتان را تغذیه کرده و سلامت عمومی‌تان را ارتقاء بدهد.

منبع:‌ تبيان

همشهری آنلاین:
عملیات والفجر ۸ روز ۲۰ بهمن در سال ۱۳۶۴ انجام شد و در پی آن نیروهای ایرانی توانستند شهر «فاو» عراق را فتح کنند.

همشهری آنلاین:
آتش‌سوزی در خوابگاه باشگاه فوتبال معروف فلامینگو برزیل چندین کشته به جا گذاشت.
قربانیان شامل ۶ نوجوان بین ۱۴ تا ۱۷ ساله و ۴ تن از کارکنان این مجموعه هستند.

همشهری آنلاین:
شورای فرهنگی بریتانیا از جرج اورول، نویسنده ی این کشور که در سال ۱۹۵۰ میلادی درگذشته، به طور رسمی عذرخواهی کرد.

همشهری آنلاین:
اریک آرتور بلربا مستعار جرج اورول ۲۵ ژوئن ۱۹۰۳ متولد شد و در ۲۱ ژانویه ۱۹۵۰ درگذشت. او داستان‌نویس، روزه‌نگار، منتقدِ ادبی و شاعرِ بود.

همشهری آنلاین:
اینفوگراف زیر به شما این امکان را می‌دهد تا به برخی علائم بروز بیماری آسم دست یابید.

همشهری آنلاین:
ماها واجیرالونگکورن، پادشاه تایلند تصمیم بی‌سابقه‌ای خواهرش برای زدی برای مقام نخست‌وزیری را به عنوان «اقدامی ناسب» محکوم کرده است.

همشهری آنلاین:
یک میمون ماکاک در یک چشمه آب داغ در پارک جیگوکودانی یائن- کوئن در شهر یامانوچی ژاپن حمام می‌کند.

همشهری آنلاین:
گروه بوکو حرام (در زبان محلی به معنی تحصیل غربی حرام) در سال ۲۰۰۲ در نیجریه اعلام موجودیت کرد

همشهری آنلاین:
اما اسونسن یک انسان عادی اهل سوئد است که دو سال پیش با تماشای فیلم سینمایی «اورست» تصمیم گرفت بخت خود را برای بالا رفتن از بلندترین قله‌های دنیا بیازماید.

همشهری آنلاین:
داروهای شیمی‌درمانی می‌توانند باعث «نوروپاتی محیطی»، یعنی مجموعه‌ای از علائم ناشی از آسیب به اعصاب کنترل‌کننده حس‌ها و حرکات بازو، ساعد و دست و ران و ساق و پنجه پا شوند.

همشهری آنلاین:
چرب بودن مو، مشکلی است که خانم‌ها و آقایان بسیاری آن را تجربه می‌کنند. این مشکل باعث می‌شود حتی آرایش موها هم زیبا به نظر نرسد، چون موها به هم می‌چسبد و کم پشت دیده می‌شود.

حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

© 218 HamshahriOnline, All rights reserved

فواید خوردن اب خیار سبز

آرایش

مدل مو

مدل لباس

خیار یکی از میوه های خوشمزه و پرطرفدار که در میهمانی ها وجود دارد، عطر و طعم فوق العاده ی خیار هر کسی را وسوسه می کند. علاوه بر خوردن خیار به صورت تنها، در سلاد ها و غذاهای مختلف هم استفاده می شود. در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم تا شما را با خواص خیار آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

 

خواص خیار

 

خیار گیاهی است علفی یک ساله, دارای ساقه خوابیده و برگ های بزرگ است. بوته خیار , پیچک دار, با گل های زرد و دو نوع نر و ماده, واقع روی یک پایه و میوه سبز رنگ و دارای انواع متعددی است. ترکیبات شیمیایی : خیار دارای مواد ازته و هیدروکربنه و مواد گوگردی و کمی چربی , دارای املاحی از قبیل منگنز, کربنات کلسیم , سلولز است. در روغن دانه خیار که رنگ آن زرد روشن با طعمی شبیه به طعم روغن زیتون است , اسیدهای چرب اشباع شده مانند اسید استئاریک, اسید پالمیتیک و اسیدهای اشباع نشده مانند اسید اولئیک و اسید لینولئیک وجود دارد. خواص و اثرات دارویی : طبع خیار سرد و تر(مرطوب) است. خیار داری خواص مدر ، نرم کننده و ملین ، مسهل ، دافع کرم کدو ، ضد تشویش و دلهره ، ضد بی خوابی ، ضد ناراحتی های عصبی ، مسکن حرارت و تشنگی است. تخم خیار خواب آور ، آرام بخش ، زرداب آور , مدر بول , ضد کرم ملایم , تصفیه کننده خون , حل کننده اورات ها و اسید اوریک و جلا دهنده است. خیار در موارد ناراحتی های جلدی ، دفع سموم و چربی های مضر، درمان دردهای کلیه، نقرس، باد مفاصل، رماتیسم، رفع چاقی و فشار خون، تب های عفونی و شدید ، التهاب های درونی ، سنگ های کلیه و مثانه, تب های صفراوی, یرقان زرد , رفع التهاب جگر و معده به کار می رود. خیار برای بیماران مبتلا به دیابت و یرقان خوب است و باعث تقویت کبد و رفع تشنگی می نماید و برای خرد کردن سنگ های کلیه و مثانه مؤثر می باشد . خیار را می توان در موارد سوزش ادرار به کار برد. خیار را بعنوان مدر و برای رفع تب های صفراوی و یرقان بکار می برند مخصوصاً موقعی که خیار زرد شده و رسیده باشد در این صورت مزه اش ترش می باشد و خاصیت زرداب در آن است. تخم خیار مدر است و برای اورام کبد خوب است . آب خیار بطور مالیدنی و برای رفع خارش بکار میرود. مواد غذایی خیار خیلی کم است و سلولز زیاد دارد. خیار را بطور سالاد قبل از غذا میل می نمایند. پوست خیار ویتامین C دارد خیارهای تازه و لطیف را بدون اینکه پوست بکنید به قطعاتی که برای ماشین آب میوه گیری مناسب است درآورید و با کمک رنده های معمولی آن را رنده کنید آبش را بگیرید. آب خیار بی مزه است . آب خیار را می توانید با آب سیب و هویج و کرفس بخورید سال هاست آب خیار را در معالجهٔ کلیه مصرف میکنند زیرا کلیه ها را شستشو می دهد و نیز در رژیم لاغری و تخلیه آن مصرف میشود. خیار دارای ویتامین هایA و B و C و کلروفیل و ده نوع املاح معدنی است. خیاری که زیاد آب داشته باشد چندان غذاییت ندارد ولی با داشتن سلولز زیاد برای رفع یبوست مفید است. آب خیار سبز را برای اکثر تب های عفونی و شدید و التهاب های درونی مصرف می نمایند. برای مبتلایان به یرقان جوشانده پوست خیار برای چند روز نافع می باشد. خوردن ۱۰ گرم پوست خشک شده خیار سبز ، زایمان را آسان می کند، ولی زنان حامله قبل از درد زایمان از مصرف آن باید خودداری نمایند. مالیدن پوست خیار بر روی لکه های صورت مفید است.
خیار سرشار از ویتامین C است خاصیت غذایی آن کم و خیلی خنک و شدیدترین عطش ها را آناً فرو می نشاند و خواب آور است . یک قاشق غذا خوری پودر تخم خیار را در یک استکان آب معمولی حل کرده به عنوان داروی خواب آور و آرام بخش هر شب قبل از خواب تناول نمایند. آب خیار دارای اثر حل کننده و دفع اسید اوریک ، تصفیه کننده خون و ضد سم دارد. طعم ناپسند دارد.
اثرات درمانی بسیار خوبی در رفع ناراحتی های جلدی و تأمین شادابیت پوست بدن در استعمال خارجی دارد. جهت رفع خارش پوست مقداری خیار را خوب شسته پوست آن را بگیرند و سپس باقیمانده آن را نرم کوبیده به صورت ضماد بر پوست قرار دهند و تا تسکین خارش روزی چند مرتبه ادامه دهند.

به عنوان آرام بخش ، ضد تشویش و دلهره ، ضد ناراحتی های عصبی و ضد بی خوابی تخم خیار را نرم کوبیده بالغان هر وعده حداکثر ۵ گرم(یک قاشق غذا خوری) تناول نمایند.

برای درمان بی خوابی فقط شب ها یک یا دو قاشق چای خوری با کمی شکر تناول نمایند. مضررات : خوردن خیار با پوست , مخصوصاً اگر تر و تازه نباشد, دیر هضم بوده و باد معده و قولنج ایجاد می کند, برای معده های ضعیف و سوءهاضمه ضرر دارد و جهت دفع ضرر باید با عسل یا مویز یا رازیانه خورد. اگر خیار خیلی رسیده و زرد شده باشد خوردن آن تولید دل درد می کند همچنین کسانی که طبع صفراوی و دموی دارند این خیار به آن ها نمی سازد و باعث تحریک دل درد می شود .

برای هضم بهتر خیار باید آن را با روغن زیتون و کمی سرکه و بهتر است با آبلیمو و نمک به صورت سالاد در آورده و مصرف نمایند.

خواص تخم جعفری
تخم جعفری از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است .
1)ضد نفخ شکم است .
2)شریان ها و رگ ها راتمیز می کند .
3)ادرار آور و قاعده آرو است .
4)برای درمان تب نوبه بکارمی رود .
خواص ریشه جعفری
1)ریشه جعفری اشتها آور است .
2)ادرار آور و قاعده آور است .
3)سنگ کلیه را دفع می کند .
4)برای درمان اسهال باید 2 گرم ریشه جعفری را در یک لیتر آب دم کرده و تنقیه کنید .
5)دم کرده ریشه جعفری برای درمان تنگی نفس بکار می رود.
6)برای درمان سرخک مفید است .
خواص برگ و ساقه جعفری
1- برای رفع لکه ها و جوش های صورت دم کرده جعفری را روی پوست صورت بمالید .
2-برای روشن شدن رنگ پوست مقدری جعفری را در نیم لیتر آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و صبح وشب صورت خود را با آن بشوئید بعد از یک هفته پوست صورت شما روشن می شود.
3-دم کرده جعفری ضد تب است .
4-دم کرده برگ جعفری برای بواسیر و سنگ کلیه مفید است .
5-خوردن چای جعفری به هضم غذا کمک می کند .
6-بعد از خوردن سیر برای برطرف کردن بوی دهان جعفری بجوید.
7-جعفزی نفس را خوشبو می کند.
8-برای درمان ضرب خوردگی و خون مدرگی له شده برگ و ساقه جعفری را روی عضو ضرب دیده بگذارید .
منبع : کتب طب سنتی

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *