عوارض کپسول قهوه سبز

با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید تا با عوارض قهوه سبز آشنا شوید


قهوه سبز یکی از نوشیدنی های رایج است که امروزه در بین جوانان طرفداران زیادی پیدا کرده است. عده ای مصرف آن را برای سلامتی مضر می دانند اما قهوه سبز نیز مانند بسیاری از خوراکی های دیگر خواصی دارد و باید در مصرف آن تعادل رعایت شود تا مشکلی در پی نداشته باشد.

قهوه سبز همچون قهوه عادی حاوی مقادیری از کافئین میباشد بنابراین، قهوه سبز می تواند عوارض ناشی از کافئین مشابه قهوه را ایجاد کند

عوارض کپسول قهوه سبز




در صورت بارداری یا شیردهی ، به طور حتم از مصرف قهوه سبز خود داری کنید زیرا کافئین موجود در قهوه سبز تاثیر مستقیمی بر روی جنین گذاشته. کافئین می تواند باعث کاهش فعالیت های عضلانی مجاری رحم شده و خطر بروز عوارض بارداری را بالا ببرد.


از مضرات قهوه سبز مصرف یک دوز بالا از اسید کلروژنیک برای یک دوره کوتاه موجب افزایش سطح هوموسستئین پلاسما می شود که ممکن است با بیماری هایی مانند بیماری قلبی همراه باشد.


مصرف بی رویه قهوه سبز و کافئین موجود در قهوه سبز موجب اضطراب می شود.


مصرف زیاد قهوه سبز با توجه به کافئین در قهوه سبز میتواند منجر به ایجاد خونریزی (معده. روده) و دیگر نواحی شود.


بعضی از تحقیقات نشان می دهد که کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است باعث اخلال در کنترل قند خون افراد مبتلا به دیابت شود. گزارش شده است که کافئین در برخی از افراد باعث افزایش و در برخی منجر به کاهش قند خون می شود. اگر دچار دیابت هستید و قند خون خود را با دقت بررسی کنید ، سپس از کافئین استفاده کنید

از مضرات قهوه سبز میتوان اسهال را برد. قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین در قهوه ، به خصوص در مقادیر زیاد ، می تواند اسهال را بدتر کند.


مصرف زیاد قهوه سبز با توجه به مقادیر کافئین موجود در آن می تواند فشار داخل چشم را افزایش دهد.


مصرف قهوه سبز ممکن است فشار خون افراد با فشار خون بالا را افزایش دهد. با این حال ، این اثر ممکن است در افرادی که به طور منظم از کافئین قهوه سبز یا سایر منابع حاوی کافئین مصرف می کنند کمتر باشد.


برخی تحقیقات نشان داده اند که اجزای خاصی از قهوه تسویه نشده (قهوه سبز) وجود دارد که میتواند میزان کلسترول را افزایش دهد. این اجزاء را می توان در قهوه سبز پیدا کرد.


کافئین موجود در قهوه به ویژه هنگامی که در مقادیر بالا مورد استفاده قرار گیرد علائم سندرم روده تحریک پذیر مخصوصا اسهال را بدتر میکند.


کافئین موجود در قهوه سبز و سایر منابع می تواند مقدار کلسیم را که از طریق ادرار دفع کند. این امر ممکن است استخوانها را تضعیف کند. اگر استئوپروز(پوکی استخوان) دارید، مصرف کافئین را به کمتر از 3 میلی گرم در روز محدود کنید (حدود 2-3 فنجان قهوه منظم). مصرف مکمل های کلسیم به جبران کلسیم از دست رفته کمک میکند . زنان پس از یائسگی هنگام استفاده از کافئین باید بسیار محتاط باشند .زیرا خطر ابتلا به پوکی استخوان در آنها است.



از مضرات قهوه سبز میتوان کم خوابی یا بی خوابی را بیان کرد. کافئین موجود در قهوه و قهوه سبز باعث بی خوابی شده که بیخوابی میتواند عارضه های دیگری را به همراه داشته باشد

مصرف بیش از حد کافئین میتواند شخص را دچار اختلالات روحی کند و شخص مدام حالت نگرانی و بی حسی داشته باشد. نگرانی . بی حسی شل شدن عضلات از مضرات قهوه سبز میباشد. و نشان دهده علائم اولیه افسردگی میباشد.

مصرف قهوه سبز در صبح با معده خالی باعث اسیدی شدن معده و زخم آن می‌شود. نوشیدن قهوه سبز شیرین شده با شکر در صبح بدون خوردن هیچ گونه غذایی معده را به زخم معده یا ورم معده دچار میکند

حالت تهوع و استفراغ از عوارض قوه سبز میباشد. قهوه و قهوه سبز دارای کافئین بالا میباشد. که با مصرف بی رویه میتوان شخص را به تهوع. استفراغ. بی حالی و گیجی مبتلا کند

برخی افراد نسبت به کافئین حساسیت دارند. یعنی اینکه با مصرف کافئین با سرعت در معرض استرس و عصبانیت قرار می گیرند. حتی امکان دارد که این افراد بعد از مصرف کافئین دچار فشارخون بالا، سردرد شدید، تپش قلب و بالا آمدن اسید معده شوند.

نوشیدن قهوه و قهوه سبز در درجات اول باعث تسکین سر درد و بهبودی علائم میگرن میشود ولی نوشیدن کافئین بیش از اندازه به نوبه خود میتواند نتیجه عکس داشته باشد و سر درد و علائم سر درد را کند.

کافئین و نوشیدن بیش از اندازه کافئین و قهوه سبز میتواند تاثیرات استرس و اضطراب را در شخص به وجود آورد

پریشانی میتواند از مضرات قهوه سبز و نوشیدن کافئین باشد.

مصرف قهوه سبز میتواند عوارض جبران ناپذیری در پی داشته باشد. یکی از این عوارض زنگ زدن در گوش و یا وزوز گوش میباشد

تحقیقاتی که در رابطه با تاثیر عصاره قهوه سبز انجام شده است حاکی از آن است که:

عوارض کپسول قهوه سبز

وجود مقدار زیادی کلروژنیک اسید در قهوه سبز به کاهش وزن افراد کمک بسیاری می کند البته این ترکیب به آنتی اکسیدان شناخته می شود. آنتی اکسیدان های قهوه به تنظیم گلوکزهای فرد کمک می کند که باعث می شود تولید سلول های چربی در خون کاسته شود.



تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم


مرضیه ملایری

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.



تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ است

ورود به سایت

» رمز خود را فراموش کردم

» هنوز عضو نشده‌اید؟ ثبت کنید

ثبت در سایت

» عضو هستید؟ وارد شوید

عوارض کپسول قهوه سبز

» رمز خود را فراموش کردم

» عضو هستید؟ وارد شوید

» هنوز عضو نشده‌اید؟ ثبت کنید

شاید به قهوه به‌عنوان یک نوشیدنی مضر نگاه کنید اما تحقیقات نشان داده که مصرف‌کنندگان قهوه، قهوه سنتی، قهوه قارچ یا قهوه سبز، نسبت به سایرین به بیماری‌های کمتری دچار هستند. کافئین موجود در قهوه شهرت بدی دارد اما تحقیقات نشان داده که شاید این مسئله حقیقت نداشته باشد. قهوه نسبت به میزان مصرف آن می‌تواند مفید یا مضر باشد. مواد حاوی کافئین می‌توانند بر میزان جذب برخی از مواد معدنی مانند منیزیم، منگنز و پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها تأثیر بگذارد. فرایند تولید قهوه‌های صنعتی هم میزان آنتی‌اکسیدان آن را کاهش می‌دهد. نوشیدن روزانه یک یا دو لیوان قهوه اشکالی ندارد اما اگر بیش از آن مصرف کنید اسید بدنتان افزایش یافته و غده‌های فوق کلیه تحریک می‌شوند.

از سوی دیگر اگرچه شاید همه نتوانند قهوه را هضم کنند و به همین دلیل باید از مصرف آن خودداری کنند اما مصرف متعادل قهوه و دیگر منابع کافئین، ازجمله دانه‌های سبز قهوه، می‌تواند وزن را کاهش داده و از بروز بیماری جلوگیری کند. در سال‌های اخیر قهوه را به‌عنوان یک مکمل غذایی و کاهش‌دهنده وزن معرفی نموده‌اند. قهوه سبز علاوه بر از بین بردن اشتها و کاهش وزن می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی، عصبی و پیری زودرس پیشگیری کند.

درباره خواص قهوه سبز هم بحث‌هایی وجود دارد بااین‌حال تحقیقاتی که آن را مفید می‌دانند هنوز چندان موثق نیستند. بااین‌حال می‌دانیم که قهوه سبز می‌تواند بر بسیاری از مشکلات سلامتی تأثیر مثبت داشته باشد.

دانه قهوه سبز چیست و از انواع دیگر قهوه چه تمایزی دارد؟ تمام قهوه‌های سبز و محصولات وابسته به آن از قهوه سرخ نشده و دما ندیده به دست می‌آیند. قهوه‌های تیره معمولی از گرما دادن دانه‌های قهوه تا دمای 475 درجه فارنهایت به دست آمده و به همین دلیل ساختار شیمیایی، رنگ، عطر، مزه و حتی مواد مغذی‌شان تغییر می‌کند. اما برای به دست آوردن قهوه سبز دانه‌های قهوه را به همان صورت استفاده نموده و یا پودر می‌کنند، بنابراین مواد مغذی آن هستند.

قهوه سبز سرشار از انواع مختلف آنتی‌اکسیدان و ترکیبات مؤثر دیگر مانند پلی فنول هاست. نوعی از پلی فنول ها به کلورجنیک اسید در دانه‌های سبز قهوه فراوان است. کلورجنیک اسید یکی از آنتی‌اکسیدان‌های بسیار مفید است که دلیل استفاده از قهوه سبز برای کاهش وزن هم استفاده از تأثیر چربی سوزی آن می‌باشد. متأسفانه طی گرما دادن به دانه‌های قهوه میزان زیادی از کلورجنیک اسید از بین می‌رود، بنابراین قهوه سبز مفیدتر می‌باشد.

یکی از تحقیقات انجام‌شده در سال 28 درباره قهوه سبز نشان داد که این نوع قهوه حاوی سه نوع کلورجنیک و کافئولکوئینیک اسید (CGAs)، دی کافئولکوئینیک اسید و آنتی‌اکسیدان، شامل کافئیک، فرولیک، ایزوفرولیک و پی کوماریک اسید است. پس‌ازاینکه به 1 فرد بزرگ‌سال 15 میلی‌گرم قهوه سبز دادند مشاهده کردند که میزان این مواد بین نیم ساعت تا هشت ساعت پس از درمان به اوج خود رسید. بنابراین محققان به این نتیجه رسیدند که این ترکیبات قهوه سبز در انسان به‌خوبی جذب شده و سوخت‌وساز می‌شود.

برخی محققان بر این باورند که قهوه سبز دارای 46 درصد کلورجنیک اسید و اسیدهای هیدروسییک است که خواص آنتی‌اکسیدانی دارد. کلورجنیک اسید و اسیدهای هیدروسییک حدود 57 درصد هستند. کافئین تنها 2 تا 4 درصد از خواص قهوه سبز را دارا است.

یک فنجان قهوه تصفیه‌شده دارای حدود 95 میلی‌گرم کافئین است. میزان این کافئین با یک فنجان قهوه معمولی برابر است اما به میزان مصرف شما بستگی دارد، اینکه روزانه چند فنجان قهوه بنوشید. میزان کافئین برندهای مختلف قهوه متفاوت است، به‌طوری‌که هر کپسول دارای 2 تا 5 میلی‌گرم کافئین است. همچنین میزان مصرف پیشنهادی آن هم متفاوت است، از روزانه دو کپسول تا سه کپسول در روز. به این معنا که اگر طبق دستور دانه‌های قهوه سبز را صرف کنید روزانه 1 تا 45 میلی‌گرم کافئین مصرف خواهید نمود که با پنج فنجان قهوه در روز برابر است.

قهوه میزان آگاهی و هوشیاری بدن را افزایش داده و به همین دلیل برخی از هورمون‌ها و انتقال‌دهنده‌های عصبی را ترشح می‌کند. بنابراین آیا می‌توان دانه قهوه سبز را یک محرک دانست؟ در موارد بله. در حقیقت کافئین یک ماده دارویی است و همانند داروها و مواد مخدر دیگر بر اعصاب تأثیر می‌گذارد. کافئین به خانواده گزانتین ها تعلق دارد. بااینکه ترکیبات گزانتین در مواد مختلف وجود داشته و توسط عده بسیاری مصرف می‌شود اما مستقیماً بر مغز و بدن تأثیر گذاشته و بر خواب، بیداری، هشیاری، خستگی و اضطراب تأثیر می‌گذارد.

خاصیت دانه سبز قهوه زمانی مشخص شد که تأثیر آن در کاهش چربی ثابت شد. بااینکه این ماده تأثیر فوری ندارد اما تحقیقات نشان داده که کلورجنیک اسید پس از مصرف قابل‌جذب بوده و به بدن کمک می‌کند تا گلوکز و چربی اندوخته شده را بسوزاند. همچنین التهاب را کاهش می‌دهد (که ریشه اصلی دیابت و مشکلات متابولیسمی دیگر است)، ترشح قند در خون را کند نموده و ترشح انسولین را متعادل نموده و درنتیجه گلوکز وارد خون می‌شود.

یکی از تحقیقات انجام‌شده روی موش‌ها نشان داد که قهوه سبز وزن بدن، وزن کبد و چربی بدن را کاهش داده و هورمون‌هایی نظیر آندیپونکتین و لپتین را متعادل می‌کند. در پایان این تحقیق مشخص شد که موش‌هایی که دانه قهوه سبز مصرف کرده بودند در مقایسه با موش‌های دیگر رژیم غذایی یکسانی داشته اما وزن چربی بدنشان کمتر بود. درنتیجه وزن بدنشان هم کاهش یافته بود که باعث شد محققان به این نتیجه برسند که دانه قهوه سبز بر کاهش وزن بدن تأثیر می‌گذارد.

محققان معتقدند که تأثیرات مثبت دانه قهوه سبز بر قند خون به توانایی آن برای کاهش التهاب، کاهش وزن بدن و کاهش اشتها برای خوردن غذاهای التهاب آور، مربوط است. درعین‌حال می‌تواند میزان گلوکز را کاهش داده و انرژی را افزایش دهد. بااینکه کافئین بر عملکرد متابولیسم بدن تأثیر مثبت داشته می‌توان گفت که ترکیبات بدون کافئین قهوه سبز هم کماکان مفید هستند.

قهوه سبز قند خون را هم تنظیم نموده و احتمال دیابت 2 را کاهش می‌دهد. یکی از تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که محصولات قهوه سبز که فاقد کافئین هستند جذب چربی و مقاومت انسولین را افزایش داده و ژن‌هایی که مسئول تنظیم قند خون و چربی هستند را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

بسیاری از تحقیقات نشان داده که قهوه سبز فشارخون را کاهش می‌دهد. طی یک تحقیق به 17 بیمار هیپوگلیسمی قهوه سبز خورانده و پس از آن در 13 تن از آن‌ها کاهش فشارخون دیده شد. به این بیماران روزانه 8 میلی‌گرم قهوه سبز خورانده شد که اگرچه زیاد است اما در کاهش فشارخون مؤثر بود. تحقیقات دیگر نشان داده که مصرف روزانه 5 تا 14 میلی‌گرم هم می‌تواند طی 4 تا 12 هفته فشارخون را کاهش دهد.

همچنین مشخص شده است که کلورجنیک اسید خواص هیپو گلیسمی داشته و بر متابولیسم چربی هم تأثیر گذاشته و کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد. طی یک تحقیق قهوه سبز را برای موش‌ها به مدت سه هفته مصرف کردند تا تأثیر کلورجنیک اسید را بر پلاسمای گلوکز، پلاسما و تریاسیل گلیسیرین کبد و کلسترول، مشاهده نمایند. در این آزمایش مشخص شد که این ماده می‌تواند این شاخص‌ها را بهبود ببخشد. طبق این آزمایش پلاسمای روزانه و تریاسیل گلیسیرین حدود 44 و 58 درصد کاهش یافتند، همچنین تریاسیل گلیسیرین کبد (24%).

در تحقیقات انجام‌شده بر روی دانه‌های قهوه سبز مشخص شد که خواص آنتی‌اکسیدانی آن خواص ضد پیری دارند. همانطورکه گفته شد کلورجنیک اسید مسئول خواص آنتی‌اکسیدانی دانه قهوه سبز است. اگرچه دراین‌باره دوز مصرفی مشخصی وجود ندارد اما محققان معتقدند که مصرف روزانه 4 میلی‌گرم قهوه سبز (تقسیم‌بندی به دو یا سه دوز) می‌تواند نیاز مصرفی آنتی‌اکسیدان را تأمین کند.

قهوه به دلیل دارا بودن کافئین انرژی بدن را افزایش داده و خستگی را برطرف می‌کند. کافئین نوعی ماده دارویی محسوب شده و بیشتری ماده فعال‌کننده است که در جهان مصرف می‌شود.

طبق گزارشات تحقیقات امریکا کافئین بر رفتارهای شناختی، روانی، فشارخون و عملکرد درمانی و فیزیکی بدن تأثیر می‌گذارد. با نوشیدن نوشیدنی‌های کافئین دار یا محصولات حاوی دانه قهوه سبز، کافئین موجود در آن جذب خون شده، به مغز رسیده و انتقال‌دهنده عصبی ادنوزین را غیرفعال می‌کند. درعین‌حال میزان انتقال‌دهنده‌های عصبی نورپینوفرین و دوپامین افزایش یافته و رفتارهای شناختی تغییر می‌کنند، درنتیجه تمرکز، انگیزه و روحیه‌مان افزایش می‌یابد.

همانطورکه گفتیم قهوه سبز حاوی مقادیر بالای کافئین است که اگر به میزان بالاتری مصرف شوند کافئین بیشتری دریافت خواهید نمود. تحقیقات نشان داده محصولات حاوی قهوه یا کافئین می‌تواند بر سلامت بدن و فعالیت مغز تأثیر بگذارد، مانند توجه، احساس، حافظه، هشیاری، انگیزه، آزمون دهی، تعداد واکنش، عملکرد فیزیکی و غیره را افزایش دهد.

البته هر فرد ممکن است به محصولات کافئین دار واکنش متفاوتی نشان دهد بنابراین سعی کنید از دوزهای پایین‌تر شروع کنید. زیرا ممکن است حالتان بد شود بنابراین از مکمل‌های کافئین دار به میزان کم استفاده نمایید.

برای استفاده از دانه قوه سبز باید این موارد را در نظر بگیرید:

چه مقدار دانه قهوه سبز باید مصرف کنید؟ این مسئله به عوامل مختلفی مانند شرایط، هضم کافئین و وزن بدنتان بستگی دارد. برندها به شما توصیه می‌کنند که برای شروع دو بار در روز 8 میلی‌گرم قهوه مصرف کنید (3 دقیقه پیش از غذا).

در حال حاضر مقدار مشخصی برای استفاده از دانه قهوه سبز وجود ندارد. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که از مقادیر کم 2 تا 4 میلی‌گرم قهوه سبز استفاده می‌کنند درصورتی‌که میزان مصرف را به 8 تا 3 افزایش دهند فواید آن هم افزایش می‌یابد. در حقیقت دوز مصرفی به میزان کلروجنیک اسید موجود در مکملتان بستگی دارد، هرچقدر میزان کلروجنیک اسید محصولتان باشد می‌توانید از میزان کمتر آن استفاده کنید. دوز مصرفی پیشنهادی این‌چنین است:

اول با پزشک خود مشورت کرده و طبق دستور مصرف کنید اما مراقب باشید که دوز مصرفی‌تان از 2 تا 3 میلی‌گرم نشود.

اگرچه به فواید دانه قهوه سبز اشاره کردیم اما نمی‌توانیم آن را یک معجزه بیم. می‌توانید از آن برای کاهش وزن یا سلامت بدن استفاده کنید. فراموش نکنید که برای رسیدن به این نتیجه می‌توانید رژیم خود را تغییر داده، استرس را کاهش داده، خوب بخوابید و مرتب ورزش کنید.

برای برخی از مردم مصرف هر نوع کافئین مانند قهوه گرما داده می‌تواند عوارضی داشته باشد، مانند اضطراب و فشارخون بالا. درصورتی‌که حساسیت به کافئین یا بیماری قلبی از مصرف قهوه یا مکمل‌های قهوه خودداری کنید تا به ضربان قلب نظم دچار نشوید. اگر پس از مصرف قهوه یا مکمل‌های آن به عوارضی چون سندروم روده تحریک‌پذیر، یبوست، کم‌آبی بدن، سردرد، مشکلات خواب یا رفلاکس معده دچار شدید بهترین راه این است که مصرف آن را متوقف کرده و با پزشک خود مشورت کنید.

افرادی که به مشکلات زیر دچار هستند پیش از مصرف محصولات کافئین دار باید با پزشک خود مشورت کنند تا از آسیب‌های احتمالی به دور باشند:

امتیاز بدهید!

مطالب مرتبط

دیدگاه‌ها

بستن فرم

عوارض کپسول قهوه سبز

پربازدیدهای اخیر

آخرین نظرات

دسته‌ها

فیلم

سریال

انیمه

شخصیت‌ها

کمیک

تریلر

اخبار سینما و تلویزیون

سایر

پَروشات در شبکه‌های اجتماعی

تلگرام

اینستاگرام

آپارات

اشتراک در خبره

کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب پروشات تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است. جبران خسارات مادی و معنوی بر عهده رسانه متخلف خواهد بود.
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *