عوارض مصرف سویا برای مردان

سویا از آن دسته مواد غذایی است که درمورد مصرف آن در مردان گفته های ضد و نقیضی وجود دارد؛ برخی آن را مفید و برخی دیگر مضر می دانند!

سحر نصرآبادی در روزه ی ایران مصرف مرتب سویا و قرار دادن آن در بره غذایی را مفید دانسته و بیان می دارد: بنا به تحقیقات اخیر، مصرف سویا بر سلامت مردان نیز مانند زنان تاثیرات پیشگیرانه ای دارد. البته این تاثیرات مربوط به مصرف سویای پخته است. ایشان سویا را در موارد زیر مفید می دانند:

اگر چه بسیاری از تحقیقات روی زنان انجام گرفته، اما دانشمندان اثر مشابه سویا روی مردان را تایید کرده و بر این باورند مصرف سویا در مردان سالمند نیز مانع از بروز پوکی استخوان خواهد شد.

مصرف سویا در ترکیب با بره غذایی حاوی چربی اشباع و کلسترول پائین، سطح کلسترول خون را پائین می آورد. دریافت حدود 25 گرم پروتئین سویا به صورت روزانه در پائین آوردن کلسترول خون مضر، مفید است.

سویا دارای شاخص گلایسمیک پائینی است، از این رو سطح قند خون را بالا نمی برد.

عوارض مصرف سویا برای مردان

از آن جایی که سویا یک منبع پروتئینی به حساب می آید، مصرف حدود یک مشت سویا در روز به بازسازی ماهیچه ها کمک خواهد کرد.

مصرف سویا به جلوگیری از بروز سرطان پروستات کمک می کند. اگرچه این تاثیر بسته به سطح پیشرفت بیماری، متفاوت است اما به گفته ی محققان، تاثیرات پیشگیرانه ایزوفلاون در مردان بالای 6 سال است؛ بدین معنا که در این رده ی سنی هر چه ایزوفلاون بیشتری مورد استفاده قرار بگیرد، احتمال ابتلابه سرطان پروستات کمتر خواهد شد. این در حالی است که این تاثیر در بین مردان جوان تر مشاهده نمی شود.

دکتر نسرین عاقل، فارموکوگنوزیست و عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفتگویی که با ایسنا انجام داده است، بیان می دارد: در نتیجه ی هضم سویا در روده ترکیبی به Eqoul به وجود می ‌آید که قادر است برخی اثرات ایجاد کننده ی سرطان پروستات و کچلی سر مردان را مهار کند.

سویا به علت دارا بودن محتوای پروتئینی بالا و چربی بسیار کم جزء معدود مواد غذایی است که با سالم سازی گوارش فرد، قادر است روند پیری را کند سازد.

هچنین دیده شده که سن پیری در ساکنان خاور دور که به طور مرتب از سویا استفاده می ‌کنند به طور مشخص از ساکنان آمریکا و اروپا، که از فرآورده ‌های گوشتی بیشتری استفاده می ‌کنند، بالاتر است.

از طرفی مهرنوش نصوری از سایت سیمرغ این گونه می نویسد: طبق گزارش محققان دانشگاه هاروارد، مصرف سویا، باعث کاهش سلول های جنسی مردانه(اسپرم) و همچنین ناباروری در مردان می گردد.

دانشمندان هنوز دلیلی برای ارتباط بین مصرف سویا و کاهش سلول های جنسی پیدا نکرده ‌اند. اگرچه محققان مشاهده نموده ‌اند که مصرف سویا فعالیت استروژن(هورمونی که تاثیر منفی بر روی سلول های جنسی مردان دارد) را افزایش می ‌دهد.

طبق اظهارات دکتر جورج چاوارو(Jorge charo) نکات جالب بسیاری در رابطه با میزان استروژن و ایزوفلاوون و تاثیر منفی آن بر ناباروری وجود دارد. اما هنور نکات قابل توجه ‌ای در این رابطه با انسان مشاهده نشده است. بنابراین برای نگران شدن هنوز زود است.

دکتر چاوارو و تعدادی از محققان مطالعه خود را بر روی 99 مردی که به کلینیک ناباروری مراجعه نموده بودند آغاز نمودند. از آن ها درباره میزان سویای مصرفی روزانه در طول سه ماه سوال گردید و همچنین درباره غذاهایی که در آن ها از سویا استفاده می ‌گردید، زیرا هر غذایی میزان ایزوفلاوون متفاوتی نسبت به سایر غذاها دارد.

آن ها مشاهده نمودند، ‌افرادی که میزان سویای بیشتری مصرف نموده ‌اند، ‌سلول های جنسی در آن ها حدود 41 میلیون کمتر از کسانی است که سویا نخورده ‌اند. طبق مشاهدات، میزان اسپرم طبیعی بین 8 تا 12 میلیون در میلی لیتر می ‌باشد.

همچنین محققان در این آزمایشات دریافتند که ارتباط بین سویا و تعداد اسپرم ها در بین مردان چاق از دیگر افراد است. مردان چاق استروژن بیشتری نسبت به مردان لاغر تولید می ‌کنند و سویا میزان آن را افزایش می‌ دهد. همچنین مشاهده شده است که تاثیر سویا بر افرادی که سول های جنسی زیاد و طبیعی دارند از مردانی است که سلول های جنسی آن ها کمتر است.

دکتر حسین صادقی نژاد پروفسور دانشکده پزشکی UMDNJ در دانشگاه نیوجرسی گفته است که سویا می ‌تواند یکی از عوامل موثر بر تولید مثل آقایان، خصوصاً در مردانی با اضافه وزن ‌باشد.

زمانی که بیماران اضافه وزن داشته باشند، چاقی آن ها هورمون های مردانه را به هورمون زنانه تبدیل می‌ نماید. بنابراین امکان دارد که ترکیب این منبع استروژن(سویا) و استروژنی که با تبدیل آندروژن به استروژن به دلیل اضافه وزن فرد به وجود آمده است در این بیماران تاثیرگذار باشد.

همچنین دکتر صادقی نژاد، ‌اضافه کرده است که اگر چه کاهش میزان اسپرم در بین مردانی که از میزان بالای اسپرم برخوردارند است اما این موضوع تا زمانی که سلول های جنسی در حد طبیعی باشند باعث نازایی نمی ‌گردد. اما توجه به این موضوع در صورت چاق بودن شما و مصرف بالای سویا مهم است.

پژوهشگران دانشگاه “ویک فاست” اعلام کردند، با این که مصرف سویا در زنان سبب ایجاد اثرات مثبتی می شود، ولی مصرف فراوان آن در مردان تاثیرات منفی در پی دارد. گفتنی است، کاهش خطر بروز برخی سرطان ها، پوکی استخوان، بیماری های قلبی عروقی و علائم بعد از یائسگی از مزایای مصرف سویا در زنان است، در صورتی که این ماده مغذی در مردان سبب تاثیر منفی بر رفتار اجتماعی آنان و بروز رفتارهای خشن می شود.

در نهایت این که متخصصان معتقدند که مصرف 25 گرم سویا در روز، برای مردان مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد.

 

اگر می خواهید با پزشک سایت مشورت کنید، اینجا کلیک کنید.

برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجا کلیک کنید.

اگر می خواهید با کارشناسان تغذیه ی سایت درباره رژیم های غذایی مشورت کنید، اینجا کلیک کنید

 

سویا برای ریه ها نیز مفید است

مواد غذایی که از سویا به دست می آیند

فواید سویا برای بدن

فواید سویا برای بیماری های مختلف

تهیه شیر و پنیر از سویا

مردم به تاثیر سویا شک دارند!

مردان، میوه و سبزی بیشتری نیاز دارند

خوراکی‌های فوق‌العاده برای آقایان

 

 

طبق گزارش محققان دانشگاه هاروارد, مصرف نصف وعدهه مواد غذایی حاوی سویا، باعث کاهش سلولهای جنسی مردانه (اسپرم) و همچنین ناباروری در مردان می گردد.

دانشمندان هنوز دلیلی برای ارتباط بین مصرف سویا و کاهش سلولهای جنسی پیدا نکرده‌اند. اگرچه مچققان مشاهده نموده‌اند که مصرف سویا فعالیت استروژن (هورمونی که تاثیر منفی بر روی سلولهای جنسی مردان دارد) را افزایش می‌دهد.

طبق اظهارات دکتر جورج چاوارو(Jorge charo) نکات جالب بسیاری در رابطه با میزان استروژن و ایزوفلاوونز و تاثیر منفی آن بر ناباروری وجود دارد. اما هنور نکات قابل توجه‌ای در این رابطه با انسان مشاهده نشده است. بنابراین برای نگران شدن هنوز زود است.

عوارض مصرف سویا برای مردان

دکتر چاوارو و تعدادی از محققان مطالعه خود را بر روی 99 مردی که به کلینیک ناباروری مراجعه نموده بودند آغاز نمودند. از آنها درباره میزان سویای مصرفی روزانه در طول سه ماه سوال گردید و همچنین درباره غذاهایی که در آنها از سویا استفاده می‌گردید، زیرا هر غذایی میزان ایزوفلاوون متفاوتی نسبت به سایر غذاها دارد.

آنها مشاهده نمودند، ‌افرادی که میزان سویای بیشتری مصرف نموده‌اند، ‌سلولهای جنسی در آنها حدود 41 میلیون کمتر از کسانی است که سویا نخورده‌اند. طبق مشاهدات میزان اسپرم طبیعی بین 8 تا 12 میلی لیتر می‌باشد.

همچنین محققان در این آزمایشات دریافتند که ارتباط بین سویا و تعداد اسپرمها در بین مردان چاق از دیگر افراد است. مردان چاق استروژن بیشتری نسبت به مردان لاغر تولید می‌کنند و سویا میزان آن را افزایش می‌دهد. همچنین مشاهده شده است که تاثیر سویا بر افرادی که سولهای جنسی زیاد و طبیعی دارند از مردانی است که سلولهای جنسی آنها کمتر است.

دکتر حسین صادقی نژاد پروفسور دانشکده پزشکی UMDNJ در دانشگاه نیوجرسی گفته است که سویا می‌تواند یکی از عوامل موثر بر تولید مثل آقایان، خصوصاً در مردانی با اضافه وزن ‌باشد.

زمانیکه بیماران اضافه وزن داشته باشند، چاقی آنها هورمونهای مردانه را به هورمون زنانه تبدیل می‌نماید. بنابراین امکان دارد که ترکیب این منبع استروژن(سویا) و استروژنی که با تبدیل آندروژن به استروژن بدلیل اضافه وزن فرد بوجود آمده است در این بیماران تاثیرگذار باشد.

همچنین دکتر صادقی نژاد،‌اضافه کرده است که اگرچه کاهش میزان اسپرم در بین مردانی که از میزان بالای اسپرم برخوردارند است اما این موضوع تا زمانیکه سلولهای جنسی در حد طبیعی باشند باعث نازایی نمی‌گردد. اما توجه به این موضوع در صورت چاق بودن شما و مصرف بالای سویا مهم است.

 

 

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

وجود پروتئین در ادرار اگر گاهی اتفاق بیفتد نگران کننده نیست، اما اگر به طور مداوم بروز کند ممکن است ناشی از وجود بیماری های جدی و خطرناک باشد. در این مقاله به مهم ترین علل وجود پروتئین در ادرار اشاره می کنیم

سرطان سینه یكی از شایع ‌ترین سرطان‌ها در میان زنان ایرانی محسوب می‌شود و سن ابتلا به این بیماری در ایران بین 45 تا 55 سال است. زنانی كه پس از بارداری شیردهی نداشته یا نازا هستند، یكی از فاكتورهای خطر برای ابتلا به این سرطان را دارا هستند

اگر در زمینه مشکلات خانواده و تربیت فرزندان نیاز به راهنمایی و مشاوره داریدمشکل خود را با یکی از مشاوران آنلاین ما در میان بگذارید

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *