عوارض مصرف زیاد روغن زیتون

عوارض مصرف زیاد روغن زیتون

ایران آنلاین / درسایت هلث نیوز به چند پیامد زیاده روی در مصرف روغن زیتون اشاره شده است.این روغن اگر چه برای آن دسته از افرادی که فشارخون بالا دارند مناسب است اما تعادل در مصرف آن ضروری است.

التهاب: میزان چربی این روغن احتمال التهاب را بالا می‌برد. میزان اسید در این روغن مقداری لیپوپلیسکاریدز در خون رها می‌کند و هر چه میزان آن باشد احتمال التهاب نیز افزایش پیدا می‌کند.

اسهال: افراط در مصرف روغن‌ زیتون به دلیل بالا بودن میزان چربی می‌تواند باعث اسهال شود.

افت فشارخون: نتایج بررسی نشان می دهد مصرف زیاد روغن‌زیتون می‌تواند به افت فشارخون منجر شود اگر چه افت فشار برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا مفید است اما برای افراد عادی دردسر ساز خواهدشد.عوارض مصرف زیاد روغن زیتون

به افراد چاق توصیه نمی‌شود: مصرف زیاد روغن‌ زیتون می‌تواند باعث انسداد در کیسه صفرا و بروز سنگ صفرا شود. علاوه بر آن باعث بالا رفتن وزن نیز می‌شود.

حساسیت: در افرادی که به حساسیت مستعد هستند، مصرف زیاد روغن‌زیتون می‌تواند حساسیت پوستی، تنفسی و ایجاد کند.

برای پوست مفید نیست: مصرف بیش‌ازحد روغن‌زیتون می‌تواند برای بعضی از پوست ها مشکل ایجاد کند ازجمله ایجاد آکنه، جوش‌های ریز پوستی و

چربی‌های اشباع‌شده: روغن‌زیتون دارای میزان تک چربی اشباع‌ شده است؛ مصرف2 قاشق مرباخوری روغن‌زیتون در یک وعده غذایی به افزایش اسیدهای چرب منجر می‌شود و این می‌تواند احتمال بیماری‌هایی مانند چاقی مفرط، حمله قلبی، سرطان و را بالا ببرد. بنابراین در مصرف این محصول سلامت بخش هم رعایت اعتدال ضروری است .


/خراسان


 

نظرات

های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

پر بازدیدها

آخرین اخبار

نقل و نشر مطالب با ذکر پایگاه خبری بلامانع است

روغن زیتون یکی از روغن های سالم به شمار می رود که به خصوص استفاده از آن برای سلامتی قلب توصیه می شود. استفاده موضعی از این روغن برای پوست و مو بسیار مفید بوده و منجر به سلامتی پوست و مو می شود.

انواع روغن ها در مغازه ها به چشم می خورد. متخصصان تغذیه روغن زیتون را یکی از سالم ترین انواع روغن ها می دانند که به ویژه برای قلب بسیار مفید است. این روغن یکی از روغن های حاوی چربی اشباع نشده می باشد. با این وجود اگر از این روغن به درستی استفاده نشود، برای سلامتی بدن مضر است تا جایی که ممکن است خطر ابتلا به سرطان ها را افزایش دهد.

1- روغن زیتون حاوی مقدار زیادی چربی می باشد ولی این بدان معنا نیست که این روغن مضر می باشد. خیلی از افراد فکر می کنند که وجود چربی در رژیم مضر است. در حالی که این طور نیست و کمبود چربی سالم در بدن موجب اختلالات در قند خون و عدم تعادل شیمیایی می شود که می تواند به بیماری های قلبی و آلزایمر کمک کند که جزء خواص روغن زیتون به شمار می رود. بنابراین بدن به چربی نیاز دارد ولی این چربی باید سالم باشد و روغن زیتون یکی از چربی های سالم محسوب می شود.عوارض مصرف زیاد روغن زیتون

2- غالب افراد شنیده اند که خوردن بیش از حد چربی، سطح کلسترول خون را بالا می برد. اما روغن زیتون در درجه اول سطح کلسترول خون را بهبود می بخشد زیرا حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده است. این اسیدها می تواند سطح کلسترول کلی خون را کاهش دهد و در نتیجه کلسترول LDL خون را که کلسترول مضر برای قلب است را کم می کند.

3- تحقیقات صورت گرفته بر روی روغن زیتون نشان داده است که این روغن می تواند به مکانیسم  انعقاد خون کمک کرده و آن را در تعادل حفظ کند. از این طریق روغن زیتون می تواند از حملات قلبی جلوگیری کند.

4- همچنین چربی های موجود در روغن زیتون از بدن در برابر بیماری دیابت نوع دوم، محافظت می کنند و افراد مبتلا به بیماری دیابت نوع دوم، با مصرف این روغن می توانند از پیشرفت بیماری جلوگیری کنند به این وسیله که روغن زیتون سطح قند خون و مقدار انسولین را در بدن آن ها به درستی تنظیم می کند.

5- روغن زیتون حاوی مقادیر زیادی اسید اولئیک می باشد که این اسید خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.

6- روغن زیتون یکی از منابع بزرگ طبیعی ویتامین E محسوب می شود. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون می تواند 25 درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند. ویتامین E از غشاهای سلول ها در بدن محافظت می کند و برای سلامتی پوست بسیار موثر است. به علاوه روغن زیتون منبع خوبی از ویتامین K است که این ویتامین به سلامتی استخوان ها کمک می کند و از مغز در برابر بیماری آلزایمر محافظت می کند.

7- ترکیبات دیگر در روغن زیتون به کنترل فشار خون و ارتقای سلامتی رگ ها کمک می کند که سلامتی این دو عامل بر سلامتی قلب موثر است. پلی فنول موجود در روغن زیتون خطر ابتلا به بیماری های قلبی در سطح ژنتیکی را کاهش می دهد و از موثرترین خواص روغن زیتون به شمار می رود.

1- روغن زیتون روغنی نسبتا شکننده و ضعیف به شمار می رود و در معرض نور خورشید می تواند شروع به وا رفتن کند. بنابراین توصیه می شود روغن زیتون در یک بطری تیره و در جای تاریک و خنک نگهداری شود. در صورتی که در معرض نور قرار گیرد تاثیر غذایی این روغن ضعیف می شود.

2- استفاده روغن زیتون در طبخ با دمای بالا، نادرست است. از این روغن می توان به صورت سرد و در انواع سالادها استفاده کرد. همچنین از روغن زیتون می تواند در سرخ کردن سریع مواد استفاده کنید ولی توجه کنید که دمای روغن نباید خیلی بالا رود. وقتی که روغن زیتون به دمای بالا می رسد، چربی های آن شروع به اکسید شدن می کنند و موجب ایجاد رادیکال های آزاد شده که این رادیکال های آزاد دارای هیدروژن می باشند و چربی مضر را ایجاد می کنند. توصیه می شود برای پخت و پز غذاها با دمای بالا از این روغن استفاده نشود و از روغن هایی که در دمای بالا خواص خوب را حفظ می کنند استفاده شود.

3- قبل از استفاده از روغن زیتون، از سلامتی آن مطمئن شوید. روغن زیتون در انواع مختلفی تهیه می شود و روغن زیتون بکر و طبیعی تنها روغتی است که از فرآیندهای فیزیکی به دست می آید و هیچ فرآیند شیمیایی در تولید آن دخیل نیست از این رو سالم ترین روغن زیتون به شمار می رود.

4- روغن زیتون دارای کالری زیادی است، در نتیجه افرادی که در رژیم غذایی خود مجبور هستند کالری کمتری دریافت کنند، توصیه می شود در حجم کمتری از این روغن استفاده کنند.

5- تمام اسیدهای چرب اشباع شده و اشباع نشده درون روغن زیتون می توانند چسبندگی خون ناشی از تجمع پلاکت ها را افزایش دهند که منجر به لخته شدن خون می شود. بنابراین توصیه می شود از روغن زیتون سالم در حد تعادل و نه بیش از حد استفاده شود.

1- آنتی اکسیدان ها: روغن زیتون حاوی سه آنتی اکسیدان اصلی شامل ویتامینE، پلی فنول ها، فیتوسترول است. این آنتی اکسیدان ها زمانی که به صورت موضعی استفاده شوند می توانند از پوست در مقابل پیری زودرس محافظت کنند. ویتامین E موجود در این روغن حتی نسبت به روغن نارگیل می تواند اثرات ضد پیری داشته باشد و از پوست در برابر نور ماوراء بنفش محافظت می کند. یکی از مواد نادر موجود در روغن زیتون، هیدروکسی می باشد که از آسیب های رادیکال های آزاد به پوست جلوگیری می کند.

2- منافذ پوست: برخلاف مرطوب کننده های تجاری که ممکن است منافذ پوست را مسدود کنند و شرایط جاری پوست را تشدید کنند، روغن زیتون می تواند به طور عمیق در پوست نفوذ کرده و به عنوان پاک کننده پوست اثر می کند. توصیه می شود به طور منظم از روغن زیتون هر شب به عنوان مرطوب کننده استفاده کنید و یک قاشق چای خوری از این روغن را روی پوست صورت و گردن به آرامی ماساژ دهید.

3- لایه برداری پوست: یکی دیگر از مزایای روغن زیتون برای سلامتی پوست، خاصیت لایه برداری آن است. یکی از روش های معمول لایه بردای پوست با روغن زیتون تهیه مخلوط یک قاشق غذاخوری روغن زیتون با مقداری نمک طبیعی دریا است. این مخلوط را بر روی پوست مالش دهید. این مخلوط می تواند سلول های مرده پوست را حذف و پوست را درخشان کتد.

4- تقویت کننده زیبایی: علاوه بر موارد ذکر شده از خواص روغن زیتون می توان در جهت سلامتی ناخن ها استفاده کرد. به علاوه برخی از مردم از آن به عنوان پاک کننده چشم استفاده می کنند. استفاده از این روغن بر روی پوست باعث طراوت پوست می شود.

5- برطرف کننده وز مو: از ماساژ موها با روغن زیتون می توان علاوه بر تقویت موها، وز کردن موها را نیز برطرف کرد. فقط دقت شود استفاده بیش از حد این روغن در موها، موجب چرب شدن بیش از حد مو می شود.

علاوه بر موارد بیان شده استفاده از روغن زیتون بر روی موها، موجب درخشندگی مو ها شده و موهای آسیب دیده را ترمیم می کند. همچنین ریشه مو را تقویت کرده و در رشد مو تاثیر گذار است.

منبع : آرگا



روغن خراطین، جادوی جذابیت!


یک ایده شیک، انتخاب شاه گیوه پاشنه بلند با زیره و‌ پاشنه چرم



با بهترین مراکز خرید پاتایا آشنا شوید


غار نیاح مالزی شاهدی برای زندگی 4 هزار ساله انسان ها!



قبل از خانه تکانی و نظافت عید نوروز بخوانید



با انواع رنگ موی عید نوروز 98 آشنا شوید

نشانی شما منتشر نخواهد شد.

عوارض مصرف زیاد روغن زیتون

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

زیتون علی‌رغم اندازه‌ی کوچکش، سرشار از ویتامین E و سایر آنتی‌اکسیدان‌های مفید است. خواص زیتون تنها به این دو مورد محدود نمی‌شود. مطالعات گوناگون، فواید زیتون و تأثیر مثبت آن را بر سلامت قلب نشان داده‌اند. همچنین زیتون می‌تواند در پیشگیری از پوکی استخوان و سرطان مفید باشد. همراه ما باشید در این مقاله می‌خواهیم به بررسی خواص زیتون بپردازیم.عوارض مصرف زیاد روغن زیتون

چربی‌ سالمی که در روغن زیتون خام وجود دارد، یکی از اَرکان رژیم غذایی سالم در کشورهای حوزه‌ی مدیترانه است. از زیتون می‌توان در سالادها، ساندویچ‌ها و برخی سُس‌ها استفاده کرد.

زیتون بیضی شکل است و حدود ۳ تا ۵ گرم وزن دارد. بعضی از گونه‌های زیتون در حالت نارس، رنگی سبز دارند و وقتی که کاملا می‌رسند، رنگ‌شان تیره (سیاه) می‌شود. گونه‌ی دیگری از زیتون‌ها حتی زمانی که کاملا می‌رسند، باز هم سبزرنگ هستند. ۹۰٪ زیتون تولیدی در کشورهای حوزه‌ی مدیترانه صرف تولید روغن زیتون می‌شود.

هر صد گرم زیتون محتوی ۱۱۵ تا ۱۴۵ کالری انرژی است، یعنی به‌طور میانگین هر ده عدد زیتون نزدیک به ۵۹ کالری انرژی دارند. ۷۵ تا ۸۰ درصد زیتون را آب، ۱۱ تا ۱۵ درصد آن را چربی و ۴ تا ۶ درصد آن را کربوهیدرات تشکیل می‌دهد. زیتون محتوی مقدار ناچیزی پروتئین است. هر صد گرم زیتون ۳٫۲ گرم فیبر دارد.

زیتون با داشتن چربی نسبتا بالا، میوه‌ای غیرمعمولی محسوب می‌شود. زیتون محتوی ۱۱ تا ۱۵ درصد چربی است. ۷۴٪ از چربی موجود در زیتون از نوع اسید اولئیک است که جزو اسیدهای چرب تک‌‌سیرنشده است. اسید اولئیک جزو مواد اصلی تشکیل‌دهنده‌ی روغن زیتون است و فواید زیادی برای سلامتی دارد. کاهش التهابات، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و مبارزه با سرطان، جزو خواص روغن زیتون برای سلامتی هستند.

مقدار کربوهیدرات زیتون نسبتا کم است. تنها ۴ تا ۶ درصد زیتون را کربوهیدرات‌ تشکیل می‌دهد که آن به شکل فیبر است. فیبر ۵۲ تا ۸۶ درصد کربوهیدرات زیتون را تشکیل می‌دهد. میزان کربوهیدرات قابل گوارش موجود در زیتون بسیار کم است. این مقدار تقریبا معادل ۱٫۵ گرم در ۱۰ عدد زیتونِ معمولی است. با اینکه کربوهیدرات موجود در زیتون به شکل فیبر است، ولی باز هم زیتون جزو خوراکی‌های با فیبر بالا محسوب نمی‌شود.

زیتون منبع خوبی برای تأمین برخی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. برخی از این مواد معدنی در طول فرآوری زیتون به آن اضافه می‌شوند.

ویتامین E: میوه‌هایی که چربی بالایی دارند، معمولا سرشار از این آنتی‌اکسیدان قدرتمند هستند.

آهن: زیتون سیاه منبع خوبی از آهن است. آهن برای جابه‌جایی اکسیژن در خون ضروری است.

مس: در رژیم غذایی غربی، معمولا کمبود مس دیده می‌شود. فقر مس می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های قلبی را افزایش بدهد.

کلسیم:‌ کلسیم فراوان‌ترین ماده‌ی معدنی در بدن انسان است. وجود کلسیم برای استخوان‌ها، عضلات و عملکرد دستگاه عصبی ضروری است.

سدیم: معمولا زیتون به‌علت بسته‌بندی در آب‌نمک، محتوی مقدار زیادی سدیم است.

زیتون بسیاری از ترکیبات مغذی گیاهی و آنتی‌اکسیدان‌ها را داراست.

زیتون‌ها انواع مختلفی دارند. به‌خاطر تلخی زیتون، مصرف زیتون تازه چندان مرسوم نیست. معمولا زیتون به‌صورت شور یا تخمیرشده به بازار عرضه می‌شود. در طول فرآوری زیتون، اجزای تلخ آن مانند اولئوروپین که در زیتون نارس فراوان است، از بین می‌رود. زیتون‌های رسیده و زیتون سیاه تلخی کمتری دارند. البته برخی از انواع زیتون وجود دارند که برای تلخی‌زدایی نیازی به فرآوری ندارند. این زیتون‌ها وقتی کاملا برسند تلخی چندانی ندارند و به‌ همان صورت قابل مصرف‌اند.

فرآوری زیتون براساس روش مورد استفاده، می‌تواند بین چند روز تا چند ماه طول بکشد. معمولا روش‌های فرآوری زیتون در هر منطقه متفاوت است. روش‌های مختلف فرآوری می‌تواند بر طعم، رنگ و بافت زیتون تأثیر بگذارد. اسید لاکتیک در فرایند تخمیر نقش مهمی دارد. این ماده یک نگهدارنده‌ی طبیعی است که از زیتون در مقابل باکتری‌ها محافظت می‌کند.

به‌تازگی پژوهشگران دریافته‌اند که اگر زیتون‌های تخمیری در بدن خاصیت پروبیوتیک داشته باشند، می‌توانند سلامت دستگاه گوارش را افزایش بدهند.

زیتون بخش جدانشدنی رژیم‌ مدیترانه ای است. خواص زیتون برای سلامتی بی‌شمار است. کمک به سلامت قلب و پیشگیری از سرطان از مهم‌ترین فواید زیتون برای سلامتی‌اند.

تحقیقات نشان داده‌اند وجود آنتی اکسیدان‌ در رژیم غذایی می‌تواند خطر بروز بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها را کاهش بدهد. زیتون سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. درمان التهاب و کاهش رشد میکروارگانیسم‌های مضر از جمله خواص زیتون است.

مطالعه‌ای نشان داده است که مصرف زیتون می‌تواند گلوتاتیون موجود در خون را افزایش بدهد. گلوتاتیون یکی از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در بدن است.

همچنین زیتون می‌تواند در مبارزه با باکتری‌های عفونت‌زایی که در دستگاه تنفسی و معده وجود دارند، مؤثر باشد.

کلسترول و فشار خون بالا از عوامل اصلی بیماری‌های قلبی‌اند. اصلی‌ترین اسید چرب زیتون (اسید اولئیک) در سلامت قلب مؤثر است. این ماده از کلسترول بد خون (LDL) در برابر اکسیداسیون محافظت و سطح کلسترول خون را تنظیم می‌کند. علاوه‌ بر این، برخی از مطالعات نقش زیتون و روغن زیتون را در کاهش فشار خون نشان داده‌اند.

پوکی استخوان از طریق کاهش حجم و کیفیت استخوان ارزیابی می‌شود. این اتفاق احتمال شکستگی‌های استخوان را افزایش می‌دهد. میزان پوکی استخوان در کشورهای حوزه‌ی مدیترانه‌ کمتر از سایر کشورهای اروپایی است. دانشمندان تصور می‌کنند که «زیتون» عامل این اتفاق است.

تحقیقات نشان داده‌اند که برخی از ترکیبات گیاهی موجود در زیتون و روغن زیتون از کاهش حجم استخوان در حیوانات جلوگیری کرده‌اند. متأسفانه در این زمینه تحقیقات کافی بر روی انسان‌ها انجام نگرفته است، ولی ارتباط بین رژیم مدیترانه‌ای و کاهش شکستگی‌ها، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی تأثیر مثبت زیتون بر روی استخوان‌ها باشد.

یکی دیگر از خواص زیتون پیشگیری از سرطان است. زیتون و روغن زیتون به‌طور گسترده‌ در منطقه‌ی مدیترانه مصرف می‌شوند. نکته‌ی جالب این است که آمار سرطان و سایر بیماری‌های مزمن در این مناطق کمتر از سایر نقاط اروپاست. احتمالا دلیل این امر، مصرف زیاد زیتون در این نواحی است.

این پدیده تا حدی به‌علت وجود مقدار بالای آنتی‌اکسیدان و اسید اولئیک در زیتون است. در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده شد که این ترکیبات می‌توانند چرخه‌ی زندگی سلول‌های سرطانی در سرطان سینه، سرطان روده‌ بزرگ و سرطان معده را به‌هم بریزند. برای اثبات این تأثیر، مطالعات بیشتری بر روی انسان موردنیاز است چون در حال حاضر تأثیر زیتون در مقابله با سرطان واضح نیست.

معمولا افراد با مصرف زیتون دچار مشکل خاصی نمی‌شوند. اما ممکن است نمک بالای موجود در زیتون شور، برای برخی افراد مشکل ایجاد کند.

حساسیت به درخت زیتون امری شایع است، اما حساسیت به خودِ زیتون به‌ندرت مشاهده شده است. بااین‌حال افرادی که به زیتون حساسیت دارند، ممکن است واکنش‌های آلرژیک را در دهان و گلوی خود تجربه کرده باشند.

ممکن است زیتون حاوی برخی فلزات سنگین و مواد معدنی مانند بور، گوگرد، قلع و لیتیم باشد. مصرف زیاد فلزات سنگین می‌تواند منجر به بروز سرطان شود. در اوقات فلزات سنگین موجود در زیتون کمتر از حد مجاز است، بنابراین زیتون ماده‌ی غذایی سالمی است.

برخی از مطالعات از ارتباط آکریل آمید با بروز سرطان‌ها حکایت دارند، درحالی‌که برخی دیگر از مطالعاتی که به‌تازگی صورت گرفته‌اند، این ارتباط را زیر سؤال برده‌اند. با‌این‌حال متخصصان توصیه می‌کنند مصرف آکریل آمید در رژیم غذایی افراد محدود شود. در بعضی گونه‌های زیتون از جمله زیتون سیاه کالیفرنیا، با رسیدن زیتون مقدار آکریل آمید افزایش می‌یابد.

برگرفته از: authoritynutrition

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

با نکات ورزشی و تغذیه‌ای این مجموعه، اندامی متناسب و جذاب داشته باشید.عوارض مصرف زیاد روغن زیتون

1

14تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

بسیار جامع و عالی

با سلام استدعا دارد ترتیبی داده شود که ارسال مقاله برای دوستان فرهم باشد.

سلام دوست گرامی
ممنون از علاقه‌مندی شما. با استفاده از آیکون‌هایی که در سمت راست یا زیر عکس اول مقالات ملاحظه می‌فرمایید، می‌تونید مطالب رو از طریق تلگرام، ، لینکدین، توئیتر و با دوستان‌تون به اشتراک بگذارید.

ویتامین ب کمپلکس چیست؛ فواید، موارد مصرف و عوارض احتمالی آن

رژیم لاغری یک ماهه؛ چگونه در ۲۸ روز ۵ کیلوگرم وزن کم کنیم؟‌

بهترین رمان های ایرانی؛ ۱۰ رمانی که حتما باید بخوانید

چطور به یک سخنران عالی تبدیل شویم؟

راهنمای جامع فروش اینترنتی محصولات

برفک دهان؛ علائم،‌دلایل،‌ راه‌های تشخیص و درمان

خواص چای کوهی؛ ۱۱ خاصیت اعجاب‌انگیز، عوارض و طرز تهیه آن

ثروتمندترین سلبریتی های جهان و میزان دارایی خالص آنها


ارزان ترین کشورهای جهان برای مهاجرت

بهترین کشورها برای مهاجرت در سال ۲۰۱۹ کدام‌اند؟


پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷

جذاب ترین گرافیتی ها در شهرهای مختلف جهان

روغن‌ زیتون یکی از سالم‌ترین روغن‌ها به‌حساب می‌آید. اما زیاده روی در مصرف روغن زیتون هم مضراتی دارد.

روغن‌ زیتون یکی از سالم‌ترین روغن‌ها به‌حساب می‌آید، اما این فرآورده، همانند همه محصولات، دارای عارضه جانبی نیز است. بنابراین باید مراقب باشید و در مصرف روغن‌ زیتون تعادل ایجاد کنید. در این مطلب به چند پیامد زیاده روی در مصرف روغن زیتون اشاره شده است. این روغن اگر چه برای آن دسته از افرادی که فشارخون بالا دارند مناسب است، اما تعادل در مصرف آن ضروری است.

 

میزان چربی این روغن احتمال التهاب را بالا می‌برد. میزان اسید در این روغن مقداری لیپوپلیسکاریدز در خون رها می‌کند و هر چه میزان آن باشد احتمال التهاب نیز افزایش پیدا می‌کند.

 

عوارض مصرف زیاد روغن زیتون

افراط در مصرف روغن‌ زیتون به دلیل بالا بودن میزان چربی می‌تواند باعث اسهال شود.

 

نتایج بررسی نشان می دهد، مصرف زیاد روغن‌ زیتون می‌تواند به افت فشارخون منجر شود. اگر چه افت فشار برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا مفید است، اما برای افراد عادی دردسر ساز خواهدشد.

 

مصرف زیاد روغن‌ زیتون می‌تواند باعث انسداد در کیسه صفرا و بروز سنگ صفرا شود. علاوه بر آن باعث بالا رفتن وزن نیز می‌شود.

 

در افرادی که به حساسیت مستعد هستند، مصرف زیاد روغن‌زیتون می‌تواند حساسیت پوستی، تنفسی و ایجاد کند.

 

مصرف بیش‌ازحد روغن‌زیتون می‌تواند برای بعضی از پوست ها مشکل ایجاد کند، ازجمله ایجاد آکنه، جوش‌های ریز پوستی و .

 

روغن‌زیتون دارای میزان تک چربی اشباع‌ شده است. مصرف2 قاشق مرباخوری روغن‌زیتون در یک وعده غذایی به افزایش اسیدهای چرب منجر می‌شود و این می‌تواند احتمال بیماری‌هایی مانند چاقی مفرط، حمله قلبی، سرطان و را بالا ببرد. بنابراین در مصرف این محصول سلامت بخش هم رعایت اعتدال ضروری است.گردآوری:گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthمنبع:روزه خراسان

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

6 فیلم کلاسیک سینما که تماشا کردنشان ممنوع اعلام شد!!

روز ولنتاین با چیز کیک قلبی همسرتان را سورپرایز کنید

«رهی معیری» عاشقی که هیچ‌وقت ازدواج نکرد + زیباترین اشعار

برای دیوارهای سفید با قرنیز قهوه ای تیره و درب قهوه ای روشن، چه رنگ چهارچوبی انتخاب کنم؟

رنگ مو زیتونی را چگونه نسکافه ای کنم؟

شکستگی استخوان داشتم برای جوش خوردن و ترمیم استخوان چی بخورم؟

عوارض قرص ریتالین و هر آنچه باید در مورد ریتالین بدانید

گر نظر پاک کنی کعبه و بتخانه یکیست!

ریمل خشک شده تان را مانند روز اول نو کنید!!!

آیا عطسه کردن در دوران بارداری خطرناک است؟

مدل پالتو زمستانی بلند، به سبک بازیگران زن ایرانی

این فیلم ها را موقع غذا خوردن نگاه نکنید!! (قسمت 2)

ساخت لوسترهای فانتزی با وسایلی که در خانه دارید!!

عکس حلقه زدی گرانقیمت پریانکا چوپرا Priyanka Chopra پخش شد!

خوشرنگ ترین ترکیب رنگ مو برای مامانها!+عکس

فرش سورمه ای را با چه رنگ مبل استیل ست کنیم؟

7 نشانه که می گوید سرماخوردگی شما جدی تر از آن است که فکر می کنید

5 فیلم برتر هالیوود در مورد بارداری!! (+عکس)

سه ماده غذایی برای ترمیم سریع عضله

عوارض مصرف زیاد روغن زیتون

تقویت مو با 5 روش طبیعی برای داشتن مو هایی پرپشت و زیبا!!

این فیلم ها را موقع غذا خوردن نگاه نکنید!!

با کدو تنبل یک گلدان زیبا درست کنید

بهترین زمان برای پیاده روی چه زمانی است ؟

بازیگران زن در ششمین روز جشنواره فجر 37 ( جشنواره فجر 97 )

مهناز افشار تاکید کرد که در مراسم فرش قرمز فیلم «ناگهان درخت»، برای عکس گرفتن سر خود را بین سر پیمان معادی و مهراب قاسم‌خانی آورده و بنای شوخی نداشته است

با ترکیب رنگ مو هایی که به شما پیشنهاد می شود می توانید هم سفیدی ها را خوب بپوشانید و هم رنگ بسیار زیبا و خوشرنگی را به مادر عزیزتان هدیه کنید

اگر در هر یک از زمینه های خانواده، ترس، اضطراب،افسردگی، روابط عاطفی، روابط زناشویی و مسائل جنسی نیاز به راهنمایی و مشاوره داریدمشکل خود را با یکی از مشاوران آنلاین ما در میان بگذارید

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *