عوارض مصرف تستوسترون در زنان

باید بدانید که هورمون تستوسترون که هورمونی مردانه است، تنها علت مهم در میل جنسی مردان به حساب نمی‌آید. این هورمون در زنان هم وجود دارد. در اینجا به بررسی باور های غلط جنسی در باره تستوسترون می پردازیم

بسیاری از مردم بر این باورند که هورمون تستوسترون پیش بینی کننده میل و رغبت مردها در ایجاد رابطه جنسی است و برای درمان ناتوانی و یا افزایش میل جنسی می توانند با استفاده از هورمون درمانی، به مقدار این هورمون نیز بیفزایند. ولی باید بدانیم که در حقیقت میل جنسی به موارد زیادی ارتباط دارد.

اما این یک باور غلط است.

درست است که هورمون تستوسترون مردانه در میل به رابطه جنسی موثر است اما این هورمون تنها دلیل اصلی در میل جنسی نیست و البته در زنان نیز وجود دارد.

در واقع باید گفت، تمایل به رابطه جنسی، به شدت به حالات روحی، ارزش ها، باورها، تجربه، روابط، پیچیدگی های فیزیکی، تجویز دارو و موارد دیگر مربوط است و پیش بینی میل به رابطه جنسی صرفا با استفاده از تستوسترون واقعا مشکل است.عوارض مصرف تستوسترون در زنان

 

این هورمون جنسی هم در مردها و هم در زن ها، تولید می شود و مسئول صفات ثانویه جنسی در مردها مانند رویش موهای صورت، بدن و صدای کلفت آنها است.

تستوسترون اثر فعال کننده ای روی میل و رغبت جنسی در مردها و همچنین زن ها دارد.

این هورمون نقش اصلی در نعوظ مردها دارد و در بررسی ها مشخص شده است که کمبود آن در بدن مردها، موجب اختلال در نعوظ می شود.

با این‌حال نمی توان گفت که فقط کمبود این هورمون موجب این اختلال می شود.

گاهی اوقات در برخی از مردهای مبتلا به ناتوانی های جنسی و اختلال در نعوظ، هورمون تستوسترون به اندازه کافی وجود دارد.

اما صدمات موجود در اندام های تناسلی او می تواند چنین مشکلی را به وجود آورد.

همچنین مشکلات روحی و روانی در زمینه رابطه جنسی، ترس، اضطراب و مسائلی از این قبیل می تواند منجر به ناتوانی جنسی شود.

در حقیقت محققان در مورد موثر بودن نقش تستوسترون در رفتارهای جنسی، هم عقیده نیستند.

در یکسری از بررسی ها، مشخص شد که این هورمون فقط در عمل نعوظ موثر است، نه در میل به رابطه جنسی.

در بررسی های دیگر مشخص شده است که  ذهن می تواند ترشح هورمون و همچنین جریان خون در اندام تناسلی مرد را کند و او دچار ناتوانی جنسی نماید.

از عواملی که ذهن را درگیر می کند می توان به اضطراب، مشکلات در محل کار و یا خصومت، مشکلات با افراد خانواده می توان اشاره کرد.

این مشکلات ممکن است موجب کاهش مقدار ترشح تستوسترون شوند.

اطلاعات به دست آمده در تحقیقات و همچنین مشاوره ها، نشان می دهد که مشکلات موجود در روابط بین زن و شوهر منجر به ناتوانی های جنسی می شود و به دنبال آن مقدار ترشح تستوسترون کم می شود.

در واقع فقط میل و رغبت جنسی نیست که تحت تاثیر عوامل روانشناختی قرار می گیرد، مقدار خود هورمون تستوسترون نیز با احساسات تغییر می کند.

محققان در مورد اثرات بلند مدت استفاده از هورمون تستوسترون در ناتوانی های جنسی نگران هستند.

برخی معتقدند هنوز به اندازه کافی اطلاعات در خصوص عوارض بالقوه تستوسترون درمانی ندارند و به تحقیقات بیشتری نیاز دارند.

 

هنگام صحبت از این هورمون، پزشکان نگران خطرات احتمالی استفاده از آن در زنان نیز می شوند. در واقع روش های متفاوتی در تستوسترون درمانی وجود دارد.

محققان به منظور یافتن روشی برای تغییر وضعیت عدم میل جنسی (یا عدم لذت بردن از رابطه جنسی) در زنان، این هورمون را روی موش های ماده بررسی کردند.

آنها یکبار با تزریق تستوسترون زیر پوست موش ها، و بار دیگر دادن داروی خوراکی واردنافیل، نوعی بازدارنده PDE5 شبیه چیزی که در ویاگرا وجود دارد، موش ها را بررسی کردند.

هر یک از این درمان ها به تنهایی اثری نداشتند اما وقتی با هم مورد استفاده قرار گرفتند، میل جنسی در موش های ماده افزایش یافت. بعدها این درمان که بر روی زن ها انجام شد، همین نتیجه به دست آمد.

اما بنابر اعتقاد محققان، این درمان به دلیل اینکه به اندازه کافی مورد تحقیق و بررسی قرار نگرفته است، چندان ایمن نیست و ممکن است برای بیماران خطرناک باشد.

البته استفاده زیاد تستوسترون درمانی در زنان، آنها را گرفتار مشکلاتی مانند پدید آمدن صفات مردانه، مشکلات کبدی و یا کارسینوما (نوعی سرطان) نماید.

 

محققان پس از تحقیقات گوناگونی که انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند، اگرچه تستوسترون در میل جنسی مردها و همچنین زن ها نقش دارد اما تنها دلیل وجود میل جنسی نیست و عوامل بسیار دیگری در این زمینه موثر هستند.

 

گردآوری: گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthمنبع: zendegionline.ir

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

5 فیلم برتر هالیوود در مورد بارداری!! (+عکس)

سه ماده غذایی برای ترمیم سریع عضله

عوارض مصرف تستوسترون در زنان

تقویت مو با 5 روش طبیعی برای داشتن مو هایی پرپشت و زیبا!!

این فیلم ها را موقع غذا خوردن نگاه نکنید!!

با کدو تنبل یک گلدان زیبا درست کنید

بهترین زمان برای پیاده روی چه زمانی است ؟

بازیگران زن در ششمین روز جشنواره فجر 37 ( جشنواره فجر 97 )

پروبیوتیک و 7 نکته ای که قبل از مصرف پروبیوتیک باید بدانید

عکس های روز ششم جشنواره/عکاسی از بهرام رادان روی پله برقی!!

با وز بعد از سشوار چه کنم ؟

چهره واقعی کلئوپاترا فرعون زیبای مصری را ببینید!

چگونه در زمستان و برف عکس های زیبا بیندازیم؟!

آیا امگا3 معجزه می کند؟

بازیگران زن در چهارمین روز جشنواره فجر 37

روز چهارم جشنواره فجر با حضور نوید محمدزاده، ویشکا آسایش، پریناز ایزدیار و بازیگران دیگر

علایم یائسگی که می گوید شما در حال ورود به دوران یائسگی هستید

وقتی اسهال هستیم چی باید بخوریم؟

آموزش ساخت سبد با کارتون و کنف + فیلم

ناپروکسن برای چیست؟ + عوارض جانبی ناپروکسن

5 قصه پریان که واقعی بودند!! +عکس

با مصرف نوشیدنی انرژی زا چه اتفاقی در بدن می افتد

باارزش ترین آثار هنری جهان که از موزه های هنری دزدیده شدند! + عکس (قسمت2)

در روز دوم و سوم جشنواره فجر 37 ( جشنواره فجر 97 )

بهنوش طباطبایی، پردیس احمدی، پژمان جمشیدی و دیگر بازیگران در روز سوم جشنواره فجر

مریلا زارعی بازیگر فیلم «ایده اصلی» درباره شکاف عمیق طبقاتی موجود در جامعه امروز ایران سخن گفت

خیلی از خانم‌های باردار، به‌خصوص خانم‌هایی که اولین بارداری خود را می‌گذرانند، سوال‌های زیادی در مورد اینکه آیا بارداری آنها طبیعی و بدون مشکل است یا نه، دارند

اگر در هر یک از زمینه های خانواده، ترس، اضطراب،افسردگی، روابط عاطفی، روابط زناشویی و مسائل جنسی نیاز به راهنمایی و مشاوره داریدمشکل خود را با یکی از مشاوران آنلاین ما در میان بگذارید

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

گردآوری – نبض ما

دانشمندان دریافته اند استروئیدهای آنابولیک می توانند رشد ماهیچه های اسکلتی را در جانوران آزمایشگاهی تقویت کنند. پس از این کشف، وزنه برداران و بدنسازان و سپس ورزشکاران سایر رشته های ورزشی از این ترکیبات استفاده کردند. این روزها استفاده از انواع هورمون های نیروزا میان جوانانی که تب داغ تناسب اندام و عضلانی شدن را در سر دارند رایج شده است. بعضی از این ورزشکاران که هم ورزشکار حرفه ای و هم مبتدی جزو آنها هستند، بدون توجه به عوارض هورمون های مردانه و فقط برای رسیدن به هدف کاذبی که در سر دارند سلامتی شان را به خطر می اندازند.

در نتیجه مصرف خودسرانه این هورمون های مردانه ، سطح کلی هورمون ها در بدن افراد به هم می ریزد. مرکز کنترل رفتارهای جنسی در مغز، نزدیک قسمت کنترل رفتار قرار دارد. وقتی سطح هورمون های جنسی که عموما جزو هورمون های مردانه هستند تغییر می کند، رفتار فرد مصرف کننده نیز به طرز خشونت آمیز تغییر می کند.عوارض مصرف تستوسترون در زنان

از دیگر عوارض این هورمون های مردانه دیابت، پرفشاری و سکته های مغزی، قلبی و مشکلات کبدی و کلیوی است. از آنجا که هورمون ها به صورت تزریق استفاده می شوند. درصورتی که از سرنگ تمیز استفاده نشود، عوارض مصرف هورمون با بیماری هایی مانند هپاتیت و ایدز می شود.

برخی از این داروهای هورمونی می توانند کاهش عملکرد و اندازه غدد جنسی، عقیم شدن و حتی مرگ را به دنبال داشته باشند، گذشته از این موارد هورمون های رایج در بدنسازی حتی آثار منفی بر کبد و کلیه ها هم می گذارند.

در ادامه به بررسی برخی از این هورمون های مردانه می پردازیم:

انواعی از داروها که از هورمون های جنسی مردانه مشتق شده و برای تقویت عضلات استفاده غیرقانونی دارند. وجود این مواد در خون و ادرار ورزشکاران به عنوان دوپینگ محسوب می شود. استفاده از این داروها که حاوی هورمون های مردانه هستند به خصوص در خانم ها باعث ریزش موی سر، عضلانی شدن بیش از حد و به صورت مردانه، پرمویی، اختلال سیستم باروری و بم شدن صدا می شود.

گاه این عوارض حتی بعد از قطع مصرف داروها نیز باقی خواهد ماند. استفاده از این داروها در مردان هم با وجود اینکه این مواد مشتقات تستسترون هستند، به خاطر سرکوب سیستم ترشح هورمون های مردانه درونی، باعث کوچک شدن بیضه ها، عقیمی و بیماری پروستات می شود. علاوه بر این، عوارض کبدی مثل سرطان های کبدی و عوارض روانی شدید این داروها تا سال ها بعد بیمار را آزار خواهد داد.

برخی ورزشکاران علاوه بر سوماتوتروپین (هورمون رشد) انسولین را هم به کار می گیرند تا اینکه اثر هورمون رشد را بهبود بخشند.افراد عادی ممکن است با یک بار تزریق انسولین دچار افت قند خون شدید و شوک هیپوگلیسمی ناشی از آن شوند، به کما بروند و هیچ وقت هم از این کما زنده و سالم بیرون نیایند.

زمانیکه فردی خودسرانه شروع به مصرف استروئیدهای آنابولیک می کند، تعادل کلسترول خونش به هم می ریزد. از طرف دیگر می تواند خشکی و شکنندگی عروق خونی را هم به دنبال داشته باشد. همچنین استروئیدها می توانند پارگی مویرگ ها و افزایش فشار خون را به دنبال داشته باشند. گاهی این افزایش فشار خون تا ابد با فرد خواهد ماند. مصرف مداوم انواع استروئیدها افزایش چربی بد و تری گلیسرید خون و کاهش چربی خوب خون را در پی خواهد داشت. با این حساب تمام این عوامل دست به دست هم می دهند و زمینه ابتلای فرد به بیماری مزمن و ناگهانی قلب و عروق را فراهم می کنند.

تستوسترون یکی از هورمون های آنابولیک و از هورمون های شبه گنادی است. این هورمون های مردانه میزان ساخت پروتئین را افزایش و میزان تجمع چربی را کاهش می دهند و در نهایت با انتقال چربی از بافت چربی به خون، باعث می شوند بافت خشک بدن افزایش یابد.

تزریق تستوسترون به بدن علاوه بر تأثیرات مستقیم، می تواند ترشح هورمون های تیرویید، رشد و کورتیزول را نیز مختل کند. شایع ترین عوارض سوء مصرف تستوسترون در مردان و زنان، آکنه های صورت، ریزش مو، تغییر میزان ترشح آنزیم های کبدی و ابتلا به کبد چرب، کاهش چربی خوب خون و افزایش چربی بد، افزایش تری گلیسرید، افزایش فشارخون، کاهش ایمنی بدن، بروز حالت های تهاجمی و کاهش میل و اذت جنسی است.

عوارض شایع مصرف تستوسترون در مردان با مهار هورمون های محرک جنسی در هیپوفیز به وجو می آید که به کاهش اسپرم سازی و خیلی وقت ها به ناباروری فرد منجر می شود. علاوه بر این موارد، با تغییری که هورمون تستوسترون در بافت چربی ایجاد می کند، علایم افزایش سطح استروژن خون هم در فرد دیده می شود که به صورت بزرگ شدن سینه ها و تغییر در رشد موهای زاید بدن است. در مقاله های علمی متعددی نیز به ارتباط بسیاری از تومورها و سرطان ها از جمله سرطان پروستات با افزایش غیرطبیعی این هورمون دربدن اشاره شده است.

در پزشکی فقط برای افرادی که به صورت طبیعی دچار کم کاری غدد جنسی هستند از تستوسترون استفاده می شود وگرنه استفاده از آن به دلیل عوارض متعدد توصیه نمی شود.

هورمون ها و شبه هورمون ها (تحریک کننده هورمون های بدن) از جمله موادی هستند که برای بدن ورزشکاران مضرند و در لیست ممنوعه قرار دارند. برخی دیگر از این مکمل ها که در این لیست قرار ندارند مثل اسید آمینه، کراتین، پودرهای پروتئینی Bcaa ممنوع نیستند ولی نحوه استفاده و شرط سنی مصرف کننده دارند. به طور مثال افراد زیر ۱۸سال به هیچ عنوان حق استفاده خودسرانه از این مواد را ندارند و باید با چکاپ های سلامتی و تحت شرایط بسیار خاص این مواد توسط پزشک برایشان به صورت دارو تجویز شود. مکمل ها باید آرم و لوگوی وزارت بهداشت و بارکد شبنم داشته باشند. دیده شده که در قوطی مکمل های اصلی و استاندارد، داروهای تقلبی ریخته شده است. بنابراین برای خرید این مکمل ها باید به داروخانه های مجاز مراجعه شود.

 

علل و درمان ضعف غدد آدرنالین

عوارض کم کاری تیروئید در مردان

همه آنچه درباره اسکن تیروئید باید بدانید

این افراد قند خون می گیرند؟!

وقتی که کف دست و پا عرق می کند

با عرق زیر بغل چه کنیم؟

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

عوارض مصرف تستوسترون در زنان

سلام.ایا مصرف هورمون ها مثل ال ارژنین روی چشم تاثیر میگذارد وباعث ضعیف شدن چشم میشود یا خیر؟

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

جشنواره فجر

جشنواره 37/ معرفی فیلم متری شش و نیم به کارگردانی سعید

جشنواره 37/ معرفی فیلم شبی که ماه کامل شد اثر نرگس آبیار

جشنواره 37/ معرفی فیلم طلا به کارگردانی پرویز شهبازی

جشنواره 37/ معرفی فیلم ناگهان درخت به کارگردانی صفی یزدانیان

جشنواره 37/ معرفی فیلم قصر شیرین به کارگردانی سید رضا

جشنواره 37/ معرفی فیلم سمفونی نهم اثر محمدرضا هنرمند

ویدیو های سلامت

عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ

شایع ترین سرطان در بین زنان

آیا اعتیاد به پورنوگرافی قابل درمان است؟

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

مراحل لیفت صورت بدون جراحی

مطالب پیشنهادی

بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .


تستوسترون یک هورمون استروئیدی آندروژن می باشد که هم در مردان و هم در زنان موجود است. تستوسترون را هورمون مردانه می دانند، اما باید بدانید این هورمون در تخمدان و غدد آدرنال زنان نیز تولید می شود.




عوارض مصرف تستوسترون در زنان

تستوسترون یک هورمون آندروژن می باشد، یعنی باعث بروز خصوصیات مردانه می گردد.

افزایش هورمون تستوسترون در زنان در اثر بیماری های مختلف رخ می دهد.

 

انواع منابع تولید تستوسترون

در مردان، بیضه ها مسئول تولید تستوسترون می باشند و توسط غده هیپوفیز مقدار آن کنترل می شود.

در زنان، تخمدان، جفت و غده آدرنال (فوق کلیه) مقدار کمی از این هورمون را تولید می کنند.

 

تستوسترون برای تقویت استخوان ها و عملکرد تخمدان ها در زنان، به صورت داروی تزریقی و یا خوراکی نیز دریافت می شود.

 

تستوسترون در بدن از کلسترول ایجاد می شود. در حقیقت یک رژیم با چربی و پروتئین بالا می تواند سطح تستوسترون را زیاد کند.

 

مهم ترین علت افزایش هورمون تستوسترون در زنان، عدم تعادل هورمونی می باشد که در هر سنی می تواند رخ دهد.

 

داروهای افزایش دهنده تستوسترون

– داروهای استروئیدی

– فنی توئین (داروی درمان صرع)

– دانازول (برای آندومتریوز و کیست سینه)

– تستوسترون

– استروئید آنابولیک (برای کم خونی، سرطان سینه، کاهش وزن ناشی از بیماری و استئوپروز)

– گلوکوکورتیکوئید (داروی ضدالتهاب)

– مینوکسیدیل (درمان پرفشاری خون)

– سیکلوسپورین (درمان عفونت و سرطان)


علائم افزایش تستوسترون در زنان


– ریزش مو

– هیرسوتیسم (موهای زائد)

– طاس شدن

– افزایش وزن بی دلیل

– خصوصیات مردانه

– افزایش توده عضلانی

– آکنه

– پرخاشگری

– تحریک پذیری

– قاعدگی نظم و یا نداشتن قاعدگی

عوارض مصرف تستوسترون در زنان

– کاهش اندازه سینه

– بم شدن صدا

– خشونت پوست

– تعریق غیرعادی

– نوزاد کوچک (اگر مقدار این هورمون در بارداری زیاد شود)

بیماری های شایع افزایش دهنده تستوسترون در زنان

– اختلالات غده آدرنال (فوق کلیه)

 

– بیماری های مربوط به تخمدان، مثلا سندرم تخمدان پلی کیستیک شایع ترین علت افزایش این هورمون در زنان است و علائم آن شامل: افزایش وزن، وجود صفات مردانه، تخمک گذاری و عادت ماهیانه نظم می باشد.

– دیابت

 

بیماری های نادر افزایش دهنده تستوسترون دز زنان

– آکرومگالی (تولید زیاد هورمون رشد قبل از بلوغ)

– اختلالات نئوپلاسم غده آدرنال

– سندروم کوشینگ (افزایش هورمون کورتیزول)

– سندرم کان (افزایش هورمون آلدوسترون)

– کوتولگی

– ژیگانتیسم یا غول آسایی (تولید زیاد هورمون رشد بعد از بلوغ)


– تومور غده فوق کلیه تولیدکننده آندروژن

– تومور تخمدان

– هیپرپلازی مادرزادی آدرنال

– اختلالات تیروئیدی

 

درمان

– کاهش وزن اضافی در افراد چاق، باعث کاهش هورمون مردانه می شود.

 

– تیغ، اپیلاسیون، کرم موبر و بند انداختن درمان موقتی برای موهای زائد است.

 

– رعایت رژیم غذایی سالم : میوه ها، سالاد، ماهی، مرغ و آجیل می تواند میزان تستوسترون را کاهش دهد.

 

– محدودیت در مصرف کربوهیدارت و شکر، زیرا این ها باعث افزایش قند خون می شوند و تولید تستوسترون را پنهان می کنند.

 

– داشتن خواب کافی

 

– کاهش استرس

 

– انجام ورزش مرتب : بعد از 45 دقیقه ورزش کردن، میزان کورتیزول بدن بالا می رود و باعث کاهش تولید تستوسترون می گردد. اگر میزان تستوسترون بدنتان زیاد است، از وزنه برداری خودداری کنید چراکه باعث افزایش ناخواسته عضله می گردد.

 

– طب سوزنی : این طب باعث تولید زیاد استروژن و کاهش میزان تستوسترون می گردد.

 

– استفاده از هورمون درمانی : هورمون درمانی در زنان، برای تعادل هورمون های استروژن، تستوسترون و پروژسترون مفید می باشد. اما در برخی موارد، این روش درمانی باعث مشکلات دیگری می شود.

 

– مصرف ویتامین ها هر روز که همراه با مکمل “روی” باشد.

 

– مصرف گیاهان فیتواستروژن مانند: کوهاش سیاه.

 

– شیرین بیان درمان کننده سندرم تخمدان پلی کیستیک است. شیرین بیان باعث افزایش کورتیزول و استروژن و کاهش تستوسترن می گردد.

 

– گیاه صدتومنی: باعث افزایش تولید پروژسترون می گردد و برای تخمک گذاری مفید می باشد.

مریم سجادپور

بخش سلامت تبیان


مطالب مرتبط:

وقتی هورمون تستوسترون یا مردانه کم شود

سئوال های آقایان درباره تستوسترون

وقتی تستوسترون خون پایین می ‌آید

تستوسترون؛ هورمونی مردانه

11 نکته درباره تستوسترون درمانی

آیا مردان سالمند باید تستوسترون مصرف كنند؟

استرس و کاهش هورمون مردانه

اف.ام رديف 92 مگاهرتز

1397/11/18

چهارشنبه 17 بهمن 97

1397/11/18

عوارض مصرف تستوسترون در زنان

نتایج مسابقات فوتبال لیگ دسته یک ، جام آزادگان

1397/11/18

نتایج مسابقات فوتبال باشگاهی اروپا

1397/11/18

بره بازی‌های مرحله گروهی تیم‌های پرسپولیس و استقلال_تهران در جام باشگاههای آسیا

1397/11/18

رقابت حساس ملی حفاری برای رسیدن به فینال لیگ برتر فوتسال

1397/11/18

شکست ی نو اصفهان در دور چهارم لیگ برتر تنیس روی میز

1397/11/17

پخش زنده جام حذفی اسپانیا

1397/11/17

حذف نمایندگان بدمینتون ایران در رقابت های بین المللی جام فجر

1397/11/17

شهرداری سیرجان پیروز دیدار حساس هفته دهم لیگ برتر فوتبال

نتیجه دیدار فولاد-پرسپولیس را پیش بینی کنید و جایزه بگیرید.

1397/11/5

1397/11/4

1397/11/1

1397/1/3

1397/1/3

1397/1/22

1397/1/18

1397/1/18

1397/1/17

1397/1/12

1397/1/11

1397/1/9

1397/9/19

1397/8/3

1397/8/29

1397/8/23

1397/8/22

1397/8/2

1397/8/15

عوارض مصرف تستوسترون در زنان

1397/8/14

سحر مستدام

شهریار شهریاری

محسن جوادی

مرتضی دهبندی

جهانگیر چراتی

مهرزاد عطاران

علی شاکری

خسرو والیزاده

عیسی زمانی

فتانه سوزنده

سید مرتضی سید محمدی

بتول مرادی

مازیار مهرانی

الهام حسینی

علیرضا کنگرلو

عباس حیدری

سبحان اکرامی

احمدرضا طاهری

محمدرضا منصوریان

اختر زوقچیان

مسعود اسکویی

شهاب قاسمی

مسعود نجات

حافظ کاظم زاده

صدف سبحانی

محمد درخشنده

حسین سلطانی

عبادالله رضایی

محسن افضلی

یوسف فرجی

فرما غریب نژاد

گزارش ورزشیزنده

هر روز به جز جمعه ها7:15

جمعه6:1

هر روز1-13-16-2-22

چهارشنبه9:5

هر روز به جز جمعه ها1:

سه شنبه15:5

شنبه تا پنج شنبه14:5

هر روز به جز جمعه ها6:5

هر روز به جز جمعه ها17:5

سه شنبه ها9:

دوشنبه ها13:35

دوشنبه15:5 یک هفته در میان

هر روز به جز جمعه ها13:

1397/11/17

1397/11/15

1397/11/12

1397/11/1

1397/11/8

1397/11/7

1397/11/6

1397/11/3

1397/11/1

1397/1/26

1397/1/15

1397/1/15

1397/1/11

1397/1/9

1397/1/9

1397/1/1

1397/9/27

1397/9/27

1397/9/21

1397/9/17

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *