عوارض مصرف بیش از حد گلوتامین

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما– گلوتامین نقش اصلی در سنتز پروتئین دارد و مطالعات نشان داده اند که مصرف این مکمل می تواند به کاهش از کار افتادگی عضلات و بهبود متابولیسم پروتئین کمک کند.

در طول تمرین شدید، سطح گلوتامین بدن به میزان زیادی کاهش می یابد که باعث کاهش قدرت، استقامت و بهبودی می شود. بازگشت سطح این مکمل به حالت طبیعی می تواند تا ۶ روز طول بکشد.

عوارض مصرف بیش از حد گلوتامین

دو نوع مکمل وجود دارد:

ال گلوتامین “فرم آزاد است و با سایر اسیدهای آمینه مرتبط نیست. متقاضیان، پپتیدهای گلوتامین را ترجیح می دهند که به سایر اسید آمینه مرتبط و پایدارتر هستند و توسط بدن بهتر جذب می شوند. با این حال، اغلب مطالعات نشان می دهد مزایای این مکمل در مکمل های ال گلوتامین است نه پپتیدها.

مصرف این مکمل بدنسازی ، نقش کلیدی در متابولیسم پروتئین، حجم سلولی و ضد کاتابولیسم دارد. توانایی ضد کاتابولیسم گلوتامین مانع از کار افتادن ماهیچه های شما می شود.

به ویژه در تابستان، زمانی که سعی می کنید چربی های بدن را بدون از دست دادن عضلات آب کنید، این مکمل برایتان مفید بوده و برای عملکرد مطلوب برای بدنتان ضروری است.

روده کوچک و سیستم ایمنی بدن نیاز به این مکمل دارند. به دلیل اینکه سطح این مکمل در طی تمرین و ورزش کاهش می یابد، بدنسازان نسبت به سایرین، به آن نیاز دارند.

به همین دلیل مصرف مکمل های ال گلوتامین برای ورزشکاران مهم است؛ نه لزوما برای به دست آوردن عضلات، برای اثرات مراقبتی و سلامتی گلوتامین.

مکمل ال گلوتامین باعث ایجاد تعادل مثبت نیتروژن و مانع از دست دادن عضله می شود. بدنسازان باید روزانه ۱۰ تا ۱۵ گرم از این مکمل را مصرف کنند.

مصرف مکمل آن ۲ تا ۳ بار در روز و هر بار حدود ۵ گرم است. شما همچنین باید بدانید که ممکن است L-گلوتامین، را از مکمل های دیگری که مصرف می کنید هم دریافت کنید.

در حال حاضر بسیاری از مکمل های پروتئینی مقداری این مکمل را در ترکیبات خود دارند. بنابراین برچسب مکمل ها را قبل از مصرف، به طور کامل مطالعه کنید. بهترین زمان مصرف پودر ال گلوتامین، صبح، بعد از تمرین و شب قبل از خواب است.

نگران عوارض این مکمل نباشید، مطالعات نشان داده است که گلوتامین عوارض جانبی مضری ندارد. با این حال، مانند تمام مکمل ها، مصرف بیش از حد آن برای سلامتی مضر است.

مصرف مقادیر بیش از حد این مکمل موجب ناراحتی معده می شود، بنابراین باید همواره دوز توصیه شده را استفاده کنید.

این مکمل یک اهدا کننده کربن و نیتروژن است و به ترمیم گلیکوژن که موجب بازیابی انرژی می شود کمک می کند. این مکمل مهم ترین مولکول پروتئینی عضلانی است و به بهبود و ساخت عضله کمک می کند.

گلوتامین با سنتز پروتئین مرتبط است. موجب جلوگیری از خوردگی عضلات می شود تا این مکمل را برای سایر سلول های بدن فراهم کند.

این مکمل ممکن است برای تقویت سیستم ایمنی بدن شما مفید باشد. برای بدنسازان، این موضوع بسیار مهم است، زیرا تمرینات شدید باعث کاهش سطح گلوتامین می شود. (این مکمل یک منبع انرژی اولیه برای سیستم ایمنی بدن شما است.)

این مکمل یکی از مهمترین مواد مغذی برای روده شما است. محققان معتقدند که این مکمل مهم ترین اسید آمینه برای بدنسازان است. این مکمل یک ترکیبی در متابولیسم عضلانی و پشتیبانی سلولی به وجود می آورد که توسط هیچ یک از اسید آمینه های دیگر تامین نمی شود.

گرچه ال گلوتامین ترکیب مهمی از مکمل های بدنسازان را تشکیل می دهد، اما ضرورت مصرف آن فقط برای بدنسازان نیست. این مکمل برای حفظ عملکرد روده و کمک به پاسخ ایمنی بدن ضروری است.

پس از اینکه این مکمل در عضلات اسکلتی تولید می شود، به جریان خون منتقل شده و به کلیه، کبد و روده کوچک و سلول های سیستم ایمنی منتقل می شود که در آن ها نقش حیاتی دیگری هم ایفا می کند.

این مکمل توسط گلبول های سفید استفاده می شود و موجب  تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود.

افراد مبتلا به بیماری های عضلانی و سیستم ایمنی بدن (مانند سرطان یا ایدز) که ممکن است در تولید این مکمل ناتوان باشند، بهتر است از این مکمل ها همراه با سایر اسید آمینه ها استفاده کنند. از دست دادن توده عضلانی بدون چربی، علائم بالقوه کمبود گلوتامین است.

تیم ترجمه نبض ما

منبع:

www.bodybuilding.com

تمام نکات مهم در رابطه با “قرص آلوپورینول

قرص مجسترول برای چه بیماری هایی است؟

نکاتی درباره ماینوکسیدیل داروی ریزش مو

قرص زغال برای چه استفاده می شود؟

11 نکته مهم که درباره شربت و قرص زادیتن باید بدانید

تداخلات دارویی با قرص آهن چیست؟

عوارض مصرف بیش از حد گلوتامین

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

جشنواره فجر

جشنواره 37/ معرفی فیلم شبی که ماه کامل شد اثر نرگس آبیار

جشنواره 37/ معرفی فیلم طلا به کارگردانی پرویز شهبازی

جشنواره 37/ معرفی فیلم ناگهان درخت به کارگردانی صفی یزدانیان

جشنواره 37/ معرفی فیلم قصر شیرین به کارگردانی سید رضا

جشنواره 37/ معرفی فیلم سمفونی نهم اثر محمدرضا هنرمند

جشنواره 37/ معرفی فیلم سال دوم دانشکده من به کارگردانی رسول

ویدیو های سلامت

عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ

شایع ترین سرطان در بین زنان

آیا اعتیاد به پورنوگرافی قابل درمان است؟

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

مراحل لیفت صورت بدون جراحی

مطالب پیشنهادی

بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.

سفارش و پشتیبانی مرسولات –  215544713 – 919343216

گلوتامين يك اسيد آمينه غير ضروری در علم بيوشيمی و يك اسيد آمينه ضروری در موقعيت های خاص در علم تغذيه ورزشی است در واقع منظور از موقعيت های خاص يعنی زمان هايی كه مصرف گلوتامين به صورت مكمل می تواند كمك كننده باشد برخی از اين موقعيت ها عبارتند از:

سوختگی ها شديد و عفونت جراحی های عضلانی  رژيم های سخت جهت كاهش وزن با هدف شركت در مسابقات مختلف از جمله كشتي ،جودو ،پرورش اندام ،/ روزه داری

گلوتامين فراوان ترين آمينو اسيد در بدن است كه ٦٠ درصد عضلات اسكلتی را تشكيل ميدهد گلوتامين باعث از بين رفتن كوفتگی بعد از تمرين ميشود و به ترميم بافت عضلانی كمك ميكند.

مصرف گلوتامين به غير از شرايط عنوان شده به شما كمكی نخواهد كرد دليل اين امر توليد كافی گلوتامين در بدن است به طوري كه در هر ليتر خون پانصد تا هفتصدوپنجاه ميكرو گرم گلوتامين وجود دارد يعني بدن به طور طبيعی روزانه پانزده تا بيست و پنج گرم گلوتامين توليد مي كند پس تنها زمانی گلوتامين به شما كمك می كند كه سطوح گلوتامين خون شما كاهش يابد.

عوارض مصرف بیش از حد گلوتامین

برخي افراد هستند كه به طور مدام در دوران حجم به دليل ضعيف بودن سيستم ايمني دچار سرماخوردگي مي شوند تنها اين افراد مي توانند در دوران حجم نيز گلوتامين مصرف كند در غير اين صورت اين مكمل بيشتر جنبی انتي كاتابوليكی دارد و در شرايط رژيم كاهش چربي كمك كننده است

 

بافت هدف : در عضلات ذخیره می شود اسید امینه غیر ضروری و فراوان ترین اسید آمینه است

کاربرد: حمایت ایمنی در ورزشکار را فراھم می کند ، سنتز پروتئین را ارتقا می دھد، در مقابل تخریب عضلانی کمک می کند ، برگشت به حالت اولیه  و تامین انرژی

عوارض : 3 – 2 گرم در روز برای دو ھفته  علائمی مانند: یبوست و نفخ دیده شده است.

فراوان ترین اسید امینه یافت شده در بدن است، که عمدتا در عضلات سنتز و ذخیره سازی می شود. گلوتامین در تعدادی از واکنش ھای مھم برای سلامت و برگشت به حالت اولیه ورزشکاران شرکت می کند.

تصور می شود مصرف این مکمل باعث خنثی سازی اختلال سیستم ایمنی بدن ناشی از تمرینات سنگین شود در نتیجه حمایت ایمنی در ورزشکاران را فراهم می کند.

گلوتامین سنتز پروتئین را نیز ارتقا می دهد؛ بنابراین ممکن است به حفاظت ورزشکاران در برابر تخریب عضلانی کمک کند.

آثار آنتی کاتابولیک قوی

عامل افزایش تورم سلولی

غلظت گلوتامین ۴ برابر سایر اسید ھای امینه است

پیشگیری از تخریب عضله

افزایش سلامت روده

کاھش بیش تمرینی

بھبود عملکرد ایمنی به این دلیل که گلوتامین غذای گلبول های سفید است.

كمك به تنظيم پي هاش و بار نيتروژن در عضلات و خون

بازسازی  و سنتز پروتئين

تحريك ترشح هورمون رشد

تغذيه سلول های مخاط

صبح ناشتا بسیار مفید است که حداقل 2 گرم تا حداکثر 8 گرم دز مصرفی آن است.

بعد از تمرین 2تا 8 گرم ( معمولا 5 گرم مصرف می شود )

قبل از خواب که زیاد ضروری نمی باشد و در صورت ترکیب با پروتيین کازيین می تواند بسیار مفید باشد.

حداقل مصرف ٢ گرم گلوتامین جھت افزیش ھورمون رشد و مصرف ٨ گرم جھت بازسازی گلیکوژن می باشد.

مکملی بسیار عالی و پر بازده هست دمتون گرم

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 بله، مرا به لیست خودتان اضافه کنید


کاربری یا  *


رمز عبور *


ورود به فروشگاه

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *