عوارض قطع قرص های ضد بارداری

خواص دارویی و گیاهی

مصرف قرص‌های ضد بارداری می‌تواند مزایای زیادی برای بدن داشته باشد. چنین قرص‌هایی می‌توانند پوست شما را تمیز کنند، عادت ماهیانه را تنظیم نمایند و از بارداری ناخواسته پیشگیری کنند. اگر سال‌هاست که از این قرص‌ها استفاده می‌کنید، ترک آن می‌تواند کمی نگران کننده باشد. البته وجود چنین نگرانی‌هایی قابل درک است. افراد به خوبی نمی‌دانند بعد از قطع مصرف چنین قرص‌هایی چه اتفاقی در بدنشان رخ خواهد داد. خبر خوب این است که افراد تفاوت زیادی را بعد از قطع مصرف تجربه نمی‌کنند. اما اگر شما جزو افرادی هستید که قرص‌های ضد بارداری را به خاطر دلایل خاصی مصرف می‌کنند( همچون بهبود گرفتگی عضلات یا آکنه) ممکن است بعد از قطع مصرف، متوجه بازگشت نشانه‌های قبلی خود شوید. تغییراتی که زنان در خود می‌بینند، به خاطر دلایلی است که قرص ضد بارداری را برای آن مصرف می کردند. عوارض جانبی قطع مصرف داروهای ضد بارداری به نوع بیماری که در حال درمانش هستید و دوز مصرف آن بستگی دارد. دو فردی که قرص کاملا یکسانی را مصرف می‌کنند تجربه متفاوتی بعد از قطع مصرف خواهند داشت. با اینحال هنوز هم تغییرات رایجی بعد از قطع مصرف وجود خواهد داشت که افراد آن را تجربه می‌کنند. در این مقاله قصد داریم به همین موضوع بپردازیم.

نه، بدن شما برای پاکسازی خود از قرص ضد بارداری نیازی به زمان ندارد. در افراد زمان تخمک گذاری طبیعی یک یا دو ماه بعد از قطع مصرف آغاز می‌شود. یکی از مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که ۲۰ درصد از زنان بعد از قطع مصرف چنین قرص‌هایی قادرند دوباره باردار شوند. اگر نمی‌خواهید باردار شوید اطمینان حاصل کنید که از کاندوم یا سایر روش‌های جلوگیری از بارداری استفاده می کنید.

برای کاهش وزن نمی توانید مصرف قرص های ضد بارداری را متوقف کنید. اگرچه افراد بر این باورند که به هنگام مصرف این قرص ها دچار اضافه وزن می‌شوند اما تحقیقات علمی انجام شده هنوز ارتباطی بین مصرف این قرص‌ها و افزایش وزن پیدا نکرده است. در یک بررسی انجام شده در سال ۲۰۱۴، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که قرص های ضد بارداری تاثیر زیادی بر روی وزن ندارد. باید شواهد بیشتری برای این امر وجود داشته باشد.

قرص های ضد بارداریِ ترکیبی که رایج ترین شکل این قرص است معمولا ترکیبی از استروژن و پروژسترون است. استفاده از این قرص ها باعث می شود در خانم ها آکنه موجود در پوست از بین برود زیرا چنین قرص هایی می توانند سطح آندروژن که هورمون تولید کننده چربی در پوست است را کاهش دهند. بعد از قطع مصرف، ممکن است متوجه ظاهر شدن آکنه بر روی پوست شوید. این موضوع در دوران عادت ماهیانه رخ می‌دهد. قطع مصرف ممکن است نشانه های آکنه را دوباره به حالت اول برگرداند. اگر قصد دارید مصرف چنین قرص هایی را کنار بگذارید بهتر است به دنبال روش‌های دیگر همچون استفاده از پاک کننده‌های مناسب، کاهش استرس و استفاده از مکمل‌های پروبوتیک‌دار برای درمان آکنه باشید.

تعویض قرص‌های ضد بارداری یا قطع مصرف آن می تواند تلوژن افلوویوم را تحریک کند. این بیماری شرایطی موقتی است که در آن مو شروع به ریزش می‌کند. تلوژن افلوویوم معمولا در عرض شش ماه فروکش می‌کند. در عرض شش ماه بدن می‌تواند خود را با نبود قرص ضد بارداری هماهنگ سازد. برخی از زنانی که ریزش موی هورمونی دارند ممکن است بعد از قطع مصرف این قرص ها دوباره ریزش موی خود را تجربه نمایند.تنها چیزی که در این مورد می‌توان بیان کرد این است که ریزش مو یک شرایط پیچیده است و اغلب به فاکتورهای مختلفی همچون استرس وابسته است. به خاطر داشته باشید که افراد بعد از قطع مصرف این قرص‌ها، تاثیر زیادی بر روی موهایشان حس نخواهند کرد. در مقابل، ممکن است برخی از افراد شاهد رشد موی بیشتری باشند اما این موضوع الزاما در سر رخ نمی‌دهد. موهای تیره و زبر ممکن است در نقاط ناخواسته ای همچون صورت، پشت و قفسه سینه ایجاد شود. این موضوع زمانی رخ می دهد که بدن آندروژن اضافی تولید می کند.

یکی از مزایای بزرگ استفاده از قرص‌های ضد بارداری تنظیم عادت ماهیانه است. این قرص‌ها اغلب عادت ماهیانه را سبک تر می کنند و درد ناشی از آن را می‌کاهند. زمانی که مصرف چنین قرص‌هایی را کنار می‌گذارید،زیاد جای تعجب و شگفتی نیست که عادت ماهیانه نظم و سنگین تری داشته باشید. برخی از افرادی که سال‌ها از این قرص‌ استفاده می‌کنند، بر این باورند که چرخه قاعدگی منظمی دارند. اما زمانی که مصرف چنین قرص‌هایی را کنار می‌گذارند تازه متوجه می‌شوند که این چرخه زیاد هم منظم نبوده است. بعد از دو یا سه ماه، عادت ماهیانه باید به حالت طبیعی خود برگردد. زمانی که مصرف این قرص‌ها را متوقف می کنید یک اتفاق جدید دیگر نیز رخ می‌دهد و آن هم بروز سندرم پیش از قاعدگی است. افراد برای بهبود نشانه های این سندرم از قرص‌های ضد بارداری استفاده می کنند.اگر شما نیز جزو این افراد هستید، نباید از بازگشت نشانه‌های آن بعد از قطع مصرف قرص، زیاد متعجب شوید.

مطالعه انجام شده نشان می دهد زنانی که مصرف این قرص‌ها را کنار می‌گذارند سطح ویتامین D کمتری خواهند داشت این موضوع در افرادی که قصد بارداری دارند بسیار دردسرساز خواهد بود زیرا ویتامین D از اسکلت جنین در دوران بارداری حمایت می‌کند. اگر قصد بارداری دارید حتما به پزشک خود قطع مصرف این قرص را اطلاع دهید. همچنین مصرف روزانه ویتامین D را بررسی کنید تا ببینید از غذاهای غنی از ویتامین D همچون ماهی استفاده می کنید یا خیر.

زنانی که مصرف این قرص‌ها را قطع می‌کنند در طول دوران قاعدگی خود دردی در پستان‌هایشان خواهند داشت. از آنجایی که قرص‌های ضد بارداری سطح هورمون‌ها را تنظیم می‌کند، ممکن است این نشانه‌ها را برای برخی از زنان تسکین ببخشد. به همین خاطر قطع مصرف چنین قرص‌هایی می تواند سینه شما را بعد از تخمک گذاری حساس تر نماید. با اینحال حساسیت به لمس پستان ممکن است یکی از عوارض جانبی مصرف این قرص باشد. زمانی که در حال مصرف این قرص ها هستید و سینه شما در برخی از زمان‌های ماه به لمس حساسیت پیدا می‌کند، بهتر است مصرف آن را متوقف کنید. برای این افراد، قطع مصرف این قرص ها می‌تواند بافت طبیعی سینه را برگرداند و دیگر حساسیتی به لمس وجود نداشته باشد. همچنین ممکن است تغییر اندکی در ظاهر سینه خود داشته باشید.

نزدیک نیمی از افراد در طول دوران قاعدگی خود دچار سردردهای میگرنی می‌شوند. این موضوع به خاطر افت سطح هورمون استروژن در بدن است. برخی از داروهای ضد بارداری باعث می‌شود یک دوره از قاعدگی ایجاد نشود یا فاصله بین دوره‌ها گردد. افرادی که از چنین قرص‌هایی استفاده می‌کنند بعد از قطع مصرف آن دچار سردرد‌های مکرری خواهند شد.

برخی از افرادی که مصرف این قرص‌ها را قطع می‌کنند ممکن است تغییری در میل جنسی خود تجربه نمایند. این موضوع به خاطر تغییراتی است که در تولید هورمون‌ها رخ می‌دهد. زمانی که مصرف قرص های ضد بارداری متوقف می‌شود افراد افزایش قابل توجهی در میل جنسی خود تجربه خواهند کرد. اما باید به خاطر داشته باشید که همه افراد با هم یکسان نیستند. برای برخی از افراد رابطه جنسی می تواند بدون داشتن یک بره پیشگیرانه استرس زا باشد. کاهش خطر بارداری اجازه می دهد فرد لذت بیشتری از رابطه جنسی خود داشته باشد.

عضویت در خبره مجله سلامت







خانه

موبایل

 

 

 

در روزگار ما، بسیاری از زنان طی 15 تا بیست سال، پشت سر هم قرص ضد بارداری می‌خورند. اما آیا این این شیوۀ پیشگیری  از بارداری، تأثیری در قدرت باروری دارد؟ آیا خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟

 

قرص های ضدبارداری و نظم سیکل های ماهانه

زمانی که یک خانم مصرف قرص های ضدبارداری را متوقف می‌کند تا حامله شود، سیکل ماهانه مرتب نخواهد بود. مدت کوتاهی زمان لازم است تا سیکل روند طبیعی خود را بازیابد. در واقع، قرص های ضدبارداری نقش بازدارنده بر روی تخمک ها بازی می‌کنند: با قطع قرص ها، سیکل به تدریج روند طبیعی خود را بازمی‌یابد.

 

اما باید بدانید که در 5% زنان، تخمک گذاری 2 تا 6 هفته بعد از قطع مصرف قرص اتفاق خواهد افتاد. طی 7 تا 12 ماه آینده بعد از قطع مصرف قرص ضدبارداری، زنان سیکل ماهانۀ مرتب شان را بازمی‌یابند، سیکلی که در هر زنی نسبت به دیگری متفاوت است و ضرورتاً فاصلۀ بین دو سیکل 28 روز نیست. بقیه سیکل شان رتب می‌ماند، اما نه به خاطر قرص های ضد بارداری بلکه به خاطر این که سیکل آنها به طور طبیعی نظم بوده است.

 

در تمام موراد، بعد از قطع مصرف قرص های ضد بارداری، هر زمانی امکان باردار شدن وجود دارد. بنابراین هیچ نیازی به عادت دادن بدن به استفاده از محافظ ها (کاندوم)، یا چیزهای دیگری که گفته می‌شود وجود ندارد

 

قرص های ضدبارداری و قدرت باروری

یک مطالعه که سال 29 در مجلۀ “باروروی و پیشگیری” چاپ شد، ثابت می‌کند که 12 ماه بعد از قطع مصرف قرص های ضدبارداری، تعداد زنانی که بادار شده اند برابر است با همان تعداد از زنان که از روش های دیگر پیشگیری از بارداری استفاده کرده اند و باردار شده اند.

 

در مدت کوتاه تر، تعداد آنها به علت زمانی که برای تنظیم مجدد سیکل های ماهانه لازم، کمتر است. وانگهی، باید یادآوری کنیم که می‌بایست سن را نیز در محاسبات مان وارد کنیم: شانس باردار شدن در 25 سالگی از 35 سالگی است. بنابراین وقتی باردار شدن زمان بیشتری می‌برد، فقط به علت مصرف قرص های ضدبارداری نیست گذشت زمان هم به نوبۀ خود نقش دارد. به علاوه، باید بدانید که مصرف قرص های ضدبارداری بدون انقطاع، هیچ تأثیری بر قدرت بارداری ندارد. این شیوه کاملاً مجاز است، حتی به دلایل امنیت پیشگیری از بارداری توصیه هم می‌شود.  

 

قرص های ضدبارداری و خطر بیماری های قلبی عروقی

در دراز مدت، قرص های ضدبارداری خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می‌دهند. این خطر برای زنان سیگاری بالای 35 سال، زنان بالای 4 سال یا بیمارانی که دیگر عوامل خطرزای بیماری های قلبی عروقی را مانند فشار خون بالا یا کلسترول بالا دارند، وجود دارد. قرص های ضدبارداری خطر آمبولی ریوی را نیز افزایش می‌دهد: بنابراین این قرص ها برای کسانی که سابقۀ التهاب وریدی یا آمبولی ریوی را دارند، خطرزاست.

 

یادآوری می‌کنیم که استروژن های موجود در قرص های استرو پروژسترون این خطرها را افزایش می‌دهند. بنابراین پیشگیری کننده های هورمونی (که پروژسترون انتشار می‌دهند) یا مینی قرص ها (که فقط حاوی پروژسترون هستند) خطری ندارند.

 

قرص های ضدبارداری و سرطان

از سوی دیگر، می‌دانیم که در دراز مدت، قرص های بارداری به میزان اندکی خطر ابتلا به سرطان سینه و یا سرطان رحم را افزایش می‌دهند. در عوض، همین قرص ها خطر ابتلا به سرطان تخمدان، سرطان آندومتر و یا سرطان روده را پایین می‌آورند. در حال حاضر، مجموعۀ تحقیقات انجام شده می‌گویند تمام سرطان هایی که ممکن است خانمی را که قرص ضدبارداری مصرف می‌کند تهدید کند، از بقیۀ افراد نیست. و خطر ابتلا به سرطان برای آنها همان 3 تا 12% خواهد بود.

 

با این حال توصیه می‌شود تا زمانی که قرص ضد بارداری می‌خورید و 4 سال بعد از قطع  مصرف آن، هر سال برای انجام معاینات پزشکی به متخصص زنان یا پزشک خانوادگی تان مراجعه کنید.

 

میزان خطر سرطان سینه یا سرطان رحم که شما را تهدید می‌کند، با استفاده از تشخیص او مشخص خواهد شد.

 


بارداری و زایمان راحت با

تور ویژه مشهد // قیمت مناسب

شماره موبایلتان را خودتان بگذارید 912sara

خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید

جلوگیری از ریزش مو

تقویت رشد مو

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

آیا می دانستید که بسیاری از نشانه های قابل مشاهده پیری را می توان به کاهش میزان حجم ربط داد، در حالی که بافت چهره تحليل مي رود و خطوط در اطراف بینی، دهان و گونه ها ظاهر مي شوند. پرکننده های پوستی می توانند اين حجم كم را جبران كنند و باعث بهتر شدن چين هاي پوستي و حجم دار شدن لب ها و ايجاد ظاهري جوانتر شوند. پرکننده های پوستی تزریقی چیست؟ پرکننده های پوستی مواد ژل مانندی هستند که در زیر پوست

سخن گفتن در مورد حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی بسیار جذاب است، اما اگر این حمایت‌ها در حد صحبت باشد به نظر شما فایده‌ای دارد؟! مقام معظم رهبری بار‌ها برای حمایت از حرکت علمی در کشور تاکید کرده اند، دولتمردان هم حرف‌های امیدوار کننده‌ای زده اند، اما متاسفانه در عمل و در برخی دستگاه‌ها این حمایت بسیار کمرنگ است و بسیار افسوس که گاهی مشاهده می‌کنیم که برخی دستگاه‌ها چونان سنگ اندازی میکنند انگار که از لغزیدن و زمین خورد شما لذت

آبا می دانید ترنس چیست ؟ آیا ترنس همان تراجنسی است؟ تا چه حد با ترنسکشوال (Transsexual)، آشنایی دارید؟ تفاوت بین ترنسکشوال را با همجنسگرایی می دانید یا شما هم فکر می کنید این دو مسئله، یکی هستند؟ جالب است بدانید که ترنس ها در چه شرایطی زندگی می کنند  و روحیات آنها چگونه است. در این مقاله از دکتر سلام می خواهیم به بررسی ترنس ، انواع آن ، درمان هورمونی آن و شرایط لازم برای انجام عمل جراحی تغییر جنسیت بپردازیم. اگر می

این زائده گوشتی نرم که بر روی اندام تناسلی ظاهر می شود، زگیل تناسلی خفیف دارد. یک عفونت منتقله از راه جنسی ( STI ) ناشی از ویروس پاپیلوم انسانی یا همان HPV می باشد که این روزها زیاد به گوش تان خورده است. زگیل تناسلی خفیف ممکن است باعث درد، ناراحتی و خارش شود. زگیل تناسلی خفیف چیست؟ زگیل های تناسلی به خصوص برای زنان بسیار خطرناک هستند چرا که برخی انواع اچ پی وی می توانند باعث ایجاد سرطان واژن و سرطان

در چند وقت اخیر در شبکه های اجتماعی اینفلوئنسرهای آرایشی و بهداشتی مژه هایی را تحت عنوان مژه مگنتی یا مژه مغناطیسی یا حتی مژه آهنربایی معرفی کرده اند. در این پست قصد داریم ببینیم که مژه های مگنتی که افرادی مثل صدف بیوتی یا هدی بیوتی به شدت این روزها در حال معرفی اونها هستن، دقیقا چی هستن و چه کاربردی دارند. مژه مگنتی (مژه مغناطیسی) چیست؟ یکی از مشکلات مژه های مصنوعی استفاده نسبتا دشوار و برخی عوارض اونهاست. مژه های برای

آیا می دانید علت بوجود امدن درد معده در نوزادان چیست؟ چه عواملی باعث بروز این درد می شود؟ آیا با علائم آن آشنا هستید و می دانید

آیا شما از رفتارهای بی ادبانه کودک خود در مسیر رشد اجتماعی او رنج می برید؟ آیا به نظر می آید که کودک نوپای شما به طور مداوم

در مورد خواب های روشن چه می دانید؟ خواب روشن چیست؟ آیا در مورد، خواب روشن چیزی شنیده اید؟ چه عواملی باعث می شوند که شما خواب های

تپش قلب، ضرب آهنگی ریتمیک و ریتمی شبیه به لوب- دوب دارد. معمولا، بین ضربات قلب، صدایی شنیده نمی شود اما گاهی اوقات صداهایی اضافی وجود دارد که

صدای مفاصل به صداهای خش خش یا ترق توروقی که از مفاصل شنیده می ‌شود، می گویند. علاوه بر این، به صدای خس خس ریه ها که به

دوران بارداری یکی از مهمترین بخش های زندگی زناشویی است. در این عرصه از زندگی، زنان باردار دچار تغییراتی در جسم و روان خود

یکی از شایع ترین علائمی که اکثر زنان در سه ماهه اول دوران بارداری، تجربه می کنند، کسالت و بی حالی صبحگاهی است. تهوع

آش اسفناج با گشنیز، برای سردردهایی كه ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است، مفید می باشد.

نوشیدن نوشابه ‌درهنگام تشنگی یک اشتباه برای جبران آب از دست رفته بدن است زیرا آسیب فراوانی به کلیه‌ها وارد می‌کند و به مرور از کار افتادگی کلیه‌ها می شود.

یک چرت 2 دقیقه ای برای بدن لازم است.
خواب کوتاه نیمروزی علاوه‌ بر کاهش استرس و افزایش شادابی در فرد، احتمال مرگ و میرناشی ازسکته قلبی را کاهش میدهد.

روزانه 3 دقیقه داخل وان حمام با محلول سرکه سیب و اب وارم بنشینید.
برای درمان مشکلات زنانه مفید است.

جالب است بدانید جنین در داخل رحم مادر نسبت به نور محیط واکنش دارد، همچنین مزه غذاها را نیز احساس می‌کند و همراه با مادر نگران می‌شود

یکی از مهمترین و قدرتمندترین عضلات بدن،عضله های قسمت چهار سر ران هستند که نقش باز و بسته کردن زانو را نیز دارند،در این

مفصل ها محل اتصال دو استخوان به یکدیگر هستند. مفصل زانو یکی از مهم ترین مفصل ها در بدن به شمار می آید. به

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما– علاوه بر جلوگیری از بارداری، قرص ضد بارداری تاثیرات دیگری هم بر بدن می گذارند که برخی از آنها خوشایند و برخی دیگر ناخوشایند هستند.

این قرص ها باعث تغییرات جدی در وضعیت هورمونی بدن می شوند. در برخی از این موارد، عوارض آنقدر آزاردهنده خواهند بود که فرد ترجیح می دهد مصرف آنها را قطع کند. همانطور که می دانید قرص‌های ضد بارداری حاوی هورمون هایی هستند که مانع آزاد شدن تخمک از تخمدان ها می‌شود.

مطالعات نشان می‌دهد که در بسیاری از زنان، مصرف این قرص‌ها عوارض جانبی را در پی دارد که اغلب این عوارض طی دو تا سه ماه پس از مصرف دارو کاهش یافته و از بین می‌روند.

شایع ترین عوارض انواع قرص ضد بارداری، قاعدگی های منقطع و لکه بینی است. این وضعیت معمولا در دوره های اول مصرف است و به مرور زمان معمولا بدن خود را با این قرص ها تطبیق خواهد داد.

از دیگر عوارض شایع قرص ضد بارداری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

قرص ضد بارداری خوراکی به LD دارای دو جزء اصلی استروژن و پروژسترون است که هر جزء از این هورمو ن ها عوارضی بر بدن بر جای می گذارند.

عوارض گوارشی نظیر تهوع، استفراغ و افزایش وزن به علت احتباس آب در بافت های بدن از عوارض هورمون استروژن موجود در قرص LD است.

مصرف قرص LD بر روی سیستم انعقاد خون تاثیر گذاشته و موجب افزایش فاکتورهای انعقادی می شود. بنابراین احتمال خطر ابتلا به سکته های مغزی در افرادی که از این نوع قرص استفاده می کنند، بالا می رود.

بروز سکته های مغزی بر اثر مصرف قرص LD زمانی رخ می دهد که فرد پس از خوردن قرص، مایعات زیادی ننوشد. با تاثیر هورمون استروژن بر روی سیستم عصبی فرد، احتمال وقوع سردرد در افراد شده و تعداد حملات میگرن نیز افزایش می یابد.

همچنین مصرف این قرص موجب بروز سردردهای تنشی می شود. افزایش فشارخون نیز از دیگر عوارض قرص LD است که به نوعی هم زمینه ساز شروع پرفشاری خون است و هم در افرادی که فشار خون دارند موجب افزایش آن می شود.

زمانی که فشار خون سیستولیک افراد بالای ۱۴۰ میلی لیتر جیوه باشد توصیه می شود که از مصرف قرص های LD خودداری کنند.

استروژن موجود در قرص های LD احتمال بروز عفونت های واژینال را افزایش می دهد و اختلال در دوره های خونریزی قاعدگی را به دنبال دارد.

از دیگر عوارض مربوط به قرص LD افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه و رحم است. همچنین مصرف این قرص باعث بزرگ شدن سینه ها می شود.

استفاده از قرص های LD در مواردی منجر به بروز یرقان و مشکلات کبدی می شود، در مواردی نیز تیره شدن رنگ پوست بر اثر مصرف LD در افراد رخ می دهد. جزء پروژسترون LD نیز عوارضی مانند افزایش LDL خون، ریفلاکس معده، یبوست، افزایش دمای بدن و ترشح شیر از سینه ها را به دنبال دارد.

همچنین قرص های LD با داروهای انعقاد خون کاملا تداخل دارند، قرص ها در داخل کبد دچار فعل و انفعالاتی می شوند که در اصطلاح پزشکی به آن متابولیزه شدن می گویند. این مساله باعث می شود داروهای انعقادی سریع تر دفع شوند و در نتیجه تاثیرشان بر روی بدن بیمار نیز کمتر می شود.

همه چیز درباره هفته سی و دوم بارداری

زیبایی جنین در چه ماهی شکل می گیرد؟

عوارض قرص حشره کش در دوران بارداری

علت تغییرات خلقی مردان و زنان در دوران قاعدگی

جلوگیری اورژانسی از بارداری یعنی : یک خانم و اقا،  روش جلوگیری از بارداری خودشان را  دارند مثلا کاندوم و حالا به هر دلیلی، این روش با شکست مواجه شده. (مثل پارگی کاندوم). حالا باید چکار کنند؟ از روشی خارج  از روتین، به جلوگیری پس از نزدیکی استفاده کنند.

– در کشورهای غربی، به این قرصهای پیشگیری اورژانسی از بارداری می گویند: قرص صبح روز بعد از نزدیکی.

– شما حق ندارید  قرص اورژانسی را  به عنوان یک روش ، “انتخاب کنید. قرص اورژانسی جلوگیری از حاملگی، اسم اش روش هست: یعنی اورژانسیدر شرایط اضطرار و اجبار نه اینکه شما از قبل نزدیکی برای خوردنش بره ریزی کنی !!

– شما فقط سالی ۱-۲ بار مجاز به استفاده از روش اورژانسی جلوگیری از بارداری هستید.

– روش اورژانسی جلوگیری، یک شوک و تداخل بزرگ در کار تخمدان است و شما با این کار تخمدان خودتان را گیج می کنید.

برخی از خانم ها پس از مصرف قرص ضد بارداری خونریزی خفیفی را تجربه می کنند. این خونریزی سه روز پس از مصرف قرص ها قطع می شود. اگر خونریزی قطع نشد یا شدیدتر شد به پزشک مراجعه کنید. خونریزی نشانه مشکلات جدی تری است.

قرص ضد بارداری اورژانسی بر عادت ماهانه تاثیر می گذارد. عادت ماهانه بعدی ممکن است یک هفته زودتر یا یک هفته دیرتر اتفاق بیفتد. اگر عادت ماهانه شما بیش از یک هفته به تعویق افتاد حتما آزمایش بارداری انجام دهید.

استفاده از قرص های ضد بارداری اورژانسی باعث خونریزی خفیفی می شود. اما در حالتی که خونریزی شدید باشد مسئله جدی است. اگر خونریزی دارید، احساس سرگیجه می کنید و شکم تان درد می کند با پزشک تماس بگیرید.

همچنین اگر خونریزی شما بعد از سه روز متوقف نشد یا شدیدتر شد با پزشک تماس بگیرید. علائم شما نشانه های شرایط جدی هستند که نیاز به درمان و معالجه با دارو دارد.

این قرص می تواند عوارضی شبیه تهوع، سرگیجه، نفخ ، ورم و ایجاد کند. این علایم را به بارداری ربط ندهید. بارداری شما فقط با آزمایش خون مشخص می شود.

هم اکنون مصرف برخی از برندهای خارجی قرص‌های ضد بارداری (یاسمین و یاز) حاوی ماده خطرناک دروسپیرنون در کشورهای توسعه یافته به علت تاثیر جدی آنها بر افزایش درصد بروز سکته‌های مغزی و قلبی در زنان، مورد تردید واقع شده است.

عرضه قرص‌های ضد بارداری «یاز» و «یاسمین» که حاوی ماده دروسپیرنون می‌باشند هم اکنون علی رغم مقاومت بسیار شدید شرکت آلمانی بایر در آمریکا و سایر کشورهای جهان با برچسب «هشدار جدی افزایش ریسک ایجاد لخته‌های خونی خطرناک» صورت می‌گیرد.

با این وجود شرکت بایر با سوء استفاده از بی‌اطلاعی و ضعف علمی مشهود در کشورهای جهان سوم و کمتر توسعه یافته، بازار محصولات خطرناک خود را از آمریکا و اروپا به آسیا و آفریقا منتقل کرده است.

شایان ذکر است سازمان غذا و داروی آمریکا هنوز مصرف قرص‌های ضد بارداری حاوی این ماده را ممنوع نکرده، اما با ارائه «هشدار جدی»،  نصب برچسب، انجام تحقیقات اختصاصی و ارائه اطلاعات به مردم؛ نسبت به نگرانی‌های متخصصین در مورد عوارض جدی قرص‌های برندهایی همچون «یاسمین» و «یاز» واکنش نشان داده است.

تحقیقات نشان می دهد که استفاده مرتب و ناسب از قرص ضد بارداری اورژانسی می تواند عوارض خطرناکی برای فرد داشته باشد. البته مصرف قرص های اورژانسی ضد بارداری در برخی از زنان عوارض خاصی ایجاد نمی کند در صورتی که مصرف برخی از این قرص های اورژانسی می تواند در بلند مدت تاثیرات منفی داشته باشد.

قرص های ضدبارداری اورژانسی معمولا حاوی هورمون پروژسترون هستند و توصیه می شود که این قرص ها به طور مرتب مصرف نشود، زیرا در تمام موارد ممکن است نتیجه مطلوبی نداشته باشد.

باید توجه کنید که بهترین روش جلوگیری از بارداری، انتخاب یک روش مناسب و بره ریزی شده است و نباید تنها به قرص های اورژانسی تکیه کنید.

برخی از عوارض قرص های اورژانسی ضد بارداری عبارتند از:

البته باید اضافه کرد که این عوارض در همه زنان ایجاد نمی شود و در برخی خفیف تر از برخی دیگر است. علاوه بر این، اکثر این نشانه ها معمولا در طی سه تا چهار روز پس از استفاده از قرص های اورژانسی برطرف می شوند.

به طور کلی، برای جلوگیری از بارداری بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنید تا پزشک، بهترین روش ضد بارداری را با توجه به شرایط شما به شما ارائه دهد. برای مصرف قرص های ضد بارداری اورژانسی هم بهتر است احتیاط کرده و تنها در مواقع ضروری مصرف شود.

همه چیز درباره هفته سی و دوم بارداری

غربالگری سه ماهه اول چه چیزهایی را نشان می دهد؟

علت حاملگی خارج رحم چیست؟

از بارداری خود عکس بگیرید!

برای درمان دیابت بارداری چه باید کرد؟

چند روز بعد از تخمک گذاری احتمال بارداری وجود دارد؟

دکتر سلام

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم چه باید کرد؟

هزینه لمینت دندان چقدر است؟ +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

تا چه زمانی برای پدر شدن وقت دارید؟

ویدیو های سلامت

کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو

چگونه خاطرات بد را از ذهنمان پاک کنیم؟/ویدئو

پس از مرگ، برای بدن چه اتفاقی می افتد؟ + ویدیو

پزشکی را با چی عوض می کنی+ فیلم

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

مطالب پیشنهادی

بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

لیزر موهای زائد چه عوارضی دارد؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

آزمایش ایدز یا عفونت HIV در بهترین آزمایشگاه

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *