عوارض قرص چای سبز

قرص کاهش وزن گرین تیدین حاوی عصاره چای سبز و گیاهان دارویی است که از اضافه‌وزن جلوگیری می‌کنند. معمولاً با افزایش سن، قند خون هم کم‌کم بالا می‌رود، خصوصاً اگر به رژیم غذایی خود توجه کافی نداشته باشیم. وزن به‌مرورزمان بالا رفته و به دنبال آن احتمال بروز دیابت نوع دو هم افزایش می‌یابد. مصرف روزانه پنج فنجان چای سبز می‌تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت همچون آب‌مروارید و بیماری‌های کلیوی به طرز معجزه‌آسایی جلوگیری کند. به نظر می‌رسد ‌اصلی‌ترین مکانیسم، ‌مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده (آنزیم مسئول هضم نشاسته) است. با مهار شدن فعالیت این آنزیم، نشاسته با سرعت بسیار آهسته‌ای می‌شکند و درنتیجه قند خون با سرعت کمی بالا می‌رود. مصرف چای به همراه یک وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات منجر به کاهش سرعت رها شدن گلوکز و کاهش جذب آن می‌شود و به این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری می‌کند.


قرص گرین تیدین فرآورده‌ای گیاهی است که از 5 میلی‌گرم پودر برگ چای سبز غنی‌شده با عصاره ، استانداردشده بر مبنای 5 میلی‌گرم پلی فنل تام ، 2میلی‌گرم دانه شوید و 2میلی‌گرم دانه زیره سبز تهیه‌شده است .برگ چای سبز (Camellia Sinensis) دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی زیر می‌باشد :

در 29 بررسی کلینیکی انجام‌شده بر روی 68242 نفر ، نشان داده‌شده است که مصرف برگ چای سبز دارای اثرات مثبت در سلامت قلب و عروق ، سرطان ، کنترل چاقی و سلامت روده‌ها می‌باشد . با توجه به آزمایش‌ها کلینیکی ارائه‌شده بر روی چای سبز ، قرص گرین تیدین دارای اثرات آنتی‌اکسیدان و ضد سرطان معده ، روده کوچک ، کولون ، پانکراس و سرطان سینه می‌باشد . اثرات آنتی‌اکسیدانی چای سبز شش برابر چای سیاه، و از ویتامین C , E و کاروتنوییدها می‌باشد. مطابق بررسی‌های انجام‌شده خاصیت ضد سرطانی این دارو وابسته به خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد تکثیر سلولی پلی فنل ها ، خصوصاً اپی گالوکاتشین دانسته شده است . پلی فنل ها با بلوکه کردن تشکیل درون‌زایی نیتروزامین و آمین های هتروسیکلیک و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای و نیز کاهش تخریب DNA ، ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند . این دارو همچنین باعث ممانعت و درمان اسهال باکتریایی (Clostridial diarrhea) و رشد باکتری‌های مفید در فلور میکروبی روده می‌گردد . در مطالعه بر روی حیوانات ، خواص ضدالتهاب آن در درمان کولیت به اثبات رسیده است . قرص گرین تیدین با داشتن خواص ترموژنیک ( افزایش سوخت و ساز سلولی ) موجب کاهش و کنترل وزن می‌گردد . در یک آزمایش کلینیکی معلوم گردید که با مصرف روزانه 4 نوبت 5 میلی‌گرمی چای سبز بعد از 15 روز 1.7 کیلوگرم و بعد از 3 روز 2.9 کیلوگرم کاهش وزن به همراه کاهش کلسترول تام و تری گلیسیرید ( بدون کاهش (HDL ایجاد می شود . شوید و زیره در درمان نفخ و سوءهاضمه کاربرد دارند و دارای اثرات مدر ،کاهش دهنده وزن ، چربی و قندخون بوده و با وجود خاصیت ضد میکروبی ، بر عفونت‌های میکروبی اندام گوارشی نیز مؤثر می‌باشند .

عوارض قرص چای سبز

بزرگسالان : روزی 3 بار، هر بار 1 تا 2 قرص ، با غذا ( ابتدا با دوز کمتر شروع کرده و در صورت نیاز به حداکثر مجاز افزایش دهید ).




قرص های گرین تیدین در دمای کمتر از 3 درجه سانتی‌گراد , دور از نور و رطوبت نگهداری شود.

** هشدار و توجه جدی **
این مطلب با توجه به توضیحات سازنده و صرفا جهت اطلاع بازنشر شده و مجله دلگرم هیچگونه مسئولیتی در قبال ادعاهای سازنده و منبع این مقاله ندارد , برای تهیه هر نوع دارویی ( گیاهی یا غیره ) , ابتدا لازم است صحت مجوز سازمان غذا و دارو را در محصول مربوطه بررسی کنید.



گردآوری توسط بخش سلامت


مجله دلگرم


پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

عوارض قرص چای سبز

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی

درمان و عوارض داروها

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

عوارض قرص چای سبز

آنتی‌بیوتیک‌ها داروهایی هستند که برای درمان عفونت‌های میکروبی مورد استفاده قرار می‌گیرند و برای تهیه‌ی آنها از داروخانه، به‌همراه داشتن نسخه‌ی پزشک ضروری است. ازجمله عفونت‌های میکروبی رایجی که به کمک آنتی‌بیوتیک‌ها درمان می‌شوند برونشیت، ذات‌ الریه یا سینه پهلو و عفونت‌ مثانه هستند. آنتی‌بیوتیک به کشتن باکتری‌ها یا متوقف کردن رشد آنها کمک می‌کند. آنتی‌بیوتیک‌ها در گروه‌ها و طبقه‌بندی‌های مختلفی جای می‌گیرند که البته تمام آنها عوارضی به‌همراه دارند. عوارض آنتی بیوتیک ها در مردان و زنان مشابه است. برخی از این عوارض نسبت به سایر عوارض رایج‌تر هستند. با ما همراه باشید تا با عوارض آنتی بیوتیک آشنا شوید.

عوارض آنتی بیوتیک متوجه معده و دستگاه گوارش است و منجر به مشکلات زیر می‌شود:

آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند سفالوسپورین‌ها، ماکرولیدها، پنی‌سیلین‌ها و فلوروکینولون‌ها نسبت به سایر آنتی‌بیوتیک‌ها مشکلات بیشتری ایجاد می‌کنند.

مصرف آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند آموکسی‌سیلین و داکسی‌سایکلین با غذا، امکان وقوع عوارضی چون معده درد را کاهش می‌دهد. البته این رویکرد برای تمام آنتی‌بیوتیک‌ها جواب نمی‌دهد. برخی از انواع آنتی‌بیوتیک‌ها مانند تتراسایکلین باید با معده‌ی خالی مصرف شوند. برای اطمینان از شیوه‌ی مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، حتما با پزشک معالج خود مشورت بفرمایید.

اسهال خفیف، معمولا بعد از قطع مصرف آنتی‌بیوتیک بهبود می‌یابد، اما اسهال شدید، می‌تواند منجر به موارد زیر بشود:

این علائم به معنای رشد بیش‌ازاندازه‌ی باکتری‌های خطرناک در روده هستند. اگر دچار این موارد شُدید، حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

حساسیت پوستی می‌تواند یکی از عوارض آنتی بیوتیک باشد. در هنگام مصرف آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند تتراسایکلین، احتمال حساسیت نسبت به نور وجود دارد. با مصرف این آنتی‌بیوتیک ممکن است نور چشم‌تان را بزند یا پوست‌تان در برابر آفتاب حساس و دچار آفتاب سوختگی بشود. این مشکلات با قطع مصرف آنتی‌بیوتیک از بین می‌روند.

برای مقابله با این مشکلات، قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید حتما از بهترین کرم‌های ضدآفتاب مناسب خودتان که در برابر طیف‌های مختلف اشعه‌ی فرابنفش مقاوم هستند، استفاده کنید و تجهیزاتی مانند کلاه، عینک آفتابی و لباس‌های مناسب بپوشید.

تب یکی از عوارض آنتی بیوتیک ها خصوصا بتالاکتام، سفالکسین، مینوسیکلین و سولفویدها و بسیاری از داروهای دیگر است. این مشکل به دلیل واکنش‌های آلرژیک و حساسیت نسبت به یک دارو بروز می‌کند.

اگر در هنگام مصرف آنتی‌بیوتیک دچار تب شُدید، نگران نباشید چون این مسئله خود‌به‌خود حل می‌شود. اما اگر در طول ۲۴ تا ۴۸ ساعت تب‌تان برطرف نشد، باید با مشورت پزشک یا داروساز از داروهای تب‌بُر مانند تیلنول یا مورتین استفاده کنید. این داروها نیازی به نسخه ندارند و می‌توانید آنها را از داروخانه‌ها تهیه بفرمایید.

اگر میزان تب شما بالاتر از ۳۸ درجه سانتی‌گراد است، دچار تحریک و خارش پوست شده‌اید و در نفس کشیدن مشکل دارید، حتما باید به پزشک مراجعه یا اورژانس را خبر کنید.

مصرف آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند تتراسایکلین و داکسی‌سایکلین در کودکان در حال رشد می‌تواند عوارضی هم‌چون لکه‌دارشدن همیشگی دندان‌ها برجای بگذارد. این عارضه در کودکان زیر ۸ سال بروز می‌کند. مصرف این آنتی‌بیوتیک‌ها در بانوان باردار نیز نتیجه‌ای مشابه روی دندان‌های کودک‌‌شان خواهد داشت. در صورت امکان بهتر است این افراد درخواست تجویز داروهای جایگزین را از پزشک داشته باشند.

عوارض جدی‌تر آنتی‌بیوتیک‌ها که در ادامه خدمت‌تان معرفی می‌شوند، شیوع کمتری دارند اما درهرحال برخی از افراد آنها را تجربه می‌کنند.

مصرف هرگونه دارویی می‌تواند منجر به ایجاد حساسیت بشود. آنتی‌بیوتیک‌ها نیز در بعضی موارد موجب بروز واکنش‌های آلرژیک در افراد می‌شوند. این عوارض گاهی خفیف‌ و گاهی شدید ظاهر می‌شوند و برای رفع آنها باید به پزشک مراجعه کرد.

عوارض آلرژیک نسبت به برخی از آنتی‌بیوتیک‌ها بلافاصله بعد از مصرف بروز می‌یابند. این عوارض به شکل مشکلات تنفسی، وَرَم زبان و گلو و کهیر خود را نشان می‌دهند. اگر با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها دچار این مشکلات شدید، حتما به پزشک مراجعه کنید یا سریعا با مرکز فوریت‌های پزشکی تماس بگیرید.

این سندرم یک بیماری نادر در پوست و مخاط بدن است که بر اثر عفونت یا داروهای آلرژی‌زا و درنتیجه‌ی مصرف آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند بتا‌لاکتام و سولفامتوکسازول ایجاد می‌شود. SJS یا سندرم استیون-جانسون، در ابتدا علائم آنفولانزا یعنی تب، گلودرد و را از خود نشان می‌دهد، این علائم با مشکلات پوستی مانند تاول ادامه پیدا می‌کنند و پس از آن لایه‌ی بیرونی پوست می‌ریزد. سایر نشانه‌های این سندرم از این قرار هستند:

از عوارض چنین مشکلی نمی‌توان گریخت اما با انجام اقداماتی می‌توان آنها را کاهش داد. داشتن سابقه‌ی این سندرم در خانواده، تجربه‌ی آن در گذشته و سیستم ایمنی ضعیف بدن می‌تواند خطر ابتلا به SJS را کند.

اگر دچار عوارض ناشی از این سندرم شده‌اید، هرچه سریع‌تر باید به پزشک مراجعه و با مرکز فوریت‌های پزشکی تماس حاصل کنید.

مصرف بعضی از آنتی‌بیوتیک‌ها باعث تغییراتی در خون می‌شود. برای مثال، لِکوپِنی که به معنی کاهش گلبول‌های سفید خون است، می‌تواند منجر به افزایش عفونت‌ها بشود. مشکل دیگر ترومبوسیتوپنی است که به معنی پایین آمدن سطح پلاکت‌های خون است. از اثرات این مشکل می‌توان به خون‌ریزی، کبودی و لخته‌شدن خون اشاره کرد. بتالاکتام و سولفامتوکسازول‌ از سایر انواع آنتی‌بیوتیک‌ها موجب واکنش‌های خونی در بدن می‌شوند.

این عوارض قابل پیشگیری نیستند و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، در معرض خطر هستند. اگر دچار ضعف سیستم ایمنی هستید، قبل از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، حتما با پزشک‌تان مشورت کنید.

اگر عفونت جدیدی در بدن‌تان ظاهر شد، حتما با پزشک صحبت کنید. در صورت مشاهده‌ی موارد زیر نیز سریعا با مرکز فوریت‌های پزشکی تماس بگیرید:

در برخی موارد نادر، مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها باعث بروز مشکلات قلبی مانند فشار خون پایین یا ضربان نظم قلب می‌شود. آنتی‌بیوتیک‌های فلوروکینولون مانند سیپروفلوکساسین یا اریترومایسین موجب چنین مشکلاتی می‌شوند. تربینافین (ضدقارچ) نیز می‌تواند چنین عوارضی داشته باشد.

اگر دچار مشکلات قلبی هستید، حتما قبل از مصرف هرگونه آنتی‌‌بیوتیک این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

اگر با مصرف این داروها، مشکل قلبی پیدا کرده‌اید یا مشکل‌تان وخیم‌تر شده است، حتما به پزشک مراجعه کنید. مشکلات تنفسی و اختلال در ریتم ضربان قلب مشکلاتی هستند که باید با پزشک مطرح بشوند. درصورتی‌که این عوارض شدید باشند، باید با مرکز فوریت‌های پزشکی تماس بگیرید.

عوارض قرص چای سبز

تندونیتیز به التهاب یا سوزش تاندون گفته می‌شود. تاندون‌ها رشته‌های ضخیمی هستند که استخوان‌ها را به ماهیچه‌ها وصل می‌کنند و در تمام نقاط بدن وجود دارند.

آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند سیپروفلوکساسین می‌توانند موجب تندونیتیز یا پارگی تاندون‌ها بشوند. در هنگام پارگی تاندون‌ها نیز تندونیتیز رخ می‌دهد. همه‌ی افراد در هنگام مصرف آنتی‌بیوتیک‌های ‌برده در معرض خطر پارگی تاندون‌ها هستند به‌ویژه کسانی‌ که:

این افراد قبل از تجویز دارو، باید پزشک را از وضعیت خود آگاه کنند تا داروی مناسب برای‌‌شان تجویز شود.

اگر با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها درد تاندون‌هایتان شد، باید حتما به پزشک یا اورژانس مراجعه کنید.

اگرچه معمولا آنتی‌بیوتیک‌ها منجر به تشنج نمی‌شوند اما به‌هرحال گاهی این اتفاق می‌افتد. تشنج با مصرف سیپروفلوکساسین، ایمی‌پنم و آنتی‌بیوتیک‌های سفالوسپورین مانند سفکسیم و سفالکسین به‌وقوع می‌پیوندد.

اگر سابقه‌ی صرع یا تشنج دارید، قبل از مصرف آنتی‌بیوتیک باید پزشک خود را در جریان بگذارید. در این صورت پزشک معالج داروی مناسبی برای‌تان تجویز می‌کند که با داروهای تشنج‌تان تداخل دارویی ندارد. اگر با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها دچار تشنج می‌شوید یا وضعیت‌تان بدتر می‌شود، باید حتما به پزشک مراجعه کنید.

درصورتی‌که پزشک برای‌تان آنتی‌بیوتیک تجویز کرده است، بهتر است سؤالات زیر را از او بپرسید:

به یاد داشته باشید آنتی‌بیوتیک‌ها تأثیری در درمان عفونت‌های ویروسی ندارند. خاصیت درمانی این داروها تنها مربوط به عفونت‌های میکروبی است و در مواردی مانند سرماخوردگی عادی، آبریزش بینی، سرفه‌ها و بعضی از انواع رایج برونشیت، گلودرد و آنفولانزا فاقد اثرگذاری هستند.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

9تومان

.(‘’)[] .(‘’).type ‘text/’ ‘’.src + ‘?v’ . + ‘’ + ‘’ + ‘’

.(‘’)[] .(‘’).type ‘text/’ .src + ‘?v’ . + ‘’ + ‘’ + ‘’

.(“)[] .(“).type “text/..src “

خواص خوراکی ها

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

خواص گزنه؛ ۱۶ خاصیت گیاه گزنه که سرشار از ویتامین D است

قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شوید

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

آخرین مطالب

چطور مهارت‌هایی را که برای موفقیت نیاز داریم،‌ شناسایی کنیم؟

درمان یبوست با روغن زیتون و نکاتی که باید حتما بدانید

از بین بردن موریانه؛ اقدامات ساده و سریع برای دفع موریانه

چطور در تعطیلات عید، از ماندن در خانه لذت ببریم؟

ماساژ گردن؛‌ دو روش صحیح و اصولی برای ماساژ گردن

ترین های جهان

بهترین فیلم های ۲۰۱۷ که در ذهن شما ماندگار خواهند شد

بیشترین فالوور در اینستاگرام در سال ۲۰۱۸ به کدام سلبریتی‌ها اختصاص

معروف ترین آشپزهای جهان که در حرفه‌ خود بهترین هستند

محبوب‌ ترین نژاد گربه؛ ۱۰ گربه پرطرفدار در سراسر دنیا

ثروتمندترین سلبریتی های جهان و میزان دارایی خالص آنها

ایران مزاج – آموزش مزاج شناسی – آموزش طب سنتی اسلامی به زبان ساده

سال گذشته یک گفتگوی ساده و جذاب بین یک پزشک و بیمار مطالعه کردم که مدت زیادی باعث درگیری فکرم شد.

این داستان مربوط به آنتی بیوتیک هاست و پیشنهاد می کنم حتما آن را مطالعه کنید.

در پایان داستان هم چند نکته را خدمت شما خواهم گفت که خودتان باید قضاوت کنید به این نوع داروها نیاز داریم یا خیر

“ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﯽ ﺍﻡ ﺑﻪ ﻣﻄﺐ ﺁﻣﺪ، ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﺍﺩ.

ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﻌﺎﯾﻨﻪ، ﺗﻮﺿﯿﺤﺎﺕ ﻻﺯﻡ ﺭﺍ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺩﺍﺩﻡ. ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻧﺴﺨﻪ ﺭﺍ ﻣﯽ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﭘﺮﺳﯿﺪ:

ﺧﻮﺩﮐﺎﺭﻡ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﻓﺘﺮﭼﻪ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ؛ ﺁﺭﻧﺠﻢ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﺗﮑﯿﻪ ﮔﺎﻩ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ، ﺑﻪ ﺍﻭ ﺧﯿﺮﻩ ﺷﺪﻡ ﻭ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ؛

ﺧﻨﺪﻩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﻢ، ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺧﻨﺪﻡ ﺍﺯ ﺑﯽ ﻋﺎﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ .

ﺑﻪ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺗﮑﯿﻪ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺍﻭﭼﺮﺧﯿﺪﻡ. ﮔﻔﺘﻢ: ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻣﯽ ﻫﺎ ﺑﺎ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﺩﺭ ﻣﻌﻨﯽ ﭼﺮﮎ ﺧﺸﮏ ﮐﻦ ﻭ ﺁﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﻭ ﻣﺎ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﺎﺩﮔﯽ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭ ﺁﻥ ﻋﺒﻮﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.

ﺩﺭ ﺍﻭﺍﻥ ﻭﺭﻭﺩ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﺭﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﺑﻪ ﭼﺮﮎ ﺧﺸﮏ ﮐﻦ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺣﺘﯽ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻣﺴﻠﻂ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﺑﻪ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﯼ ﺁﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ.

ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺷﻤا ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺁﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺭﻭﺍﻥ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺯﻣﺰﻣﻪ ﮐﺮﺩ: ﺁﻧﺘﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﺿﺪ. ﺑﯿﻮ ﯾﻌﻨﯽ !؟

ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻬﺎﯾﺶ ﺩﻭﻃﺮﻑ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ، ﺳﻔﺖ ﺗﺮ ﻧﺸﺴﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:

ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﮐﻠﻤﻪ ﺑﻪ ﮐﻠﻤﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ. ﺗﺮﺟﻤﻪ ﯼ ﺭﻭﺍﻥ ﺁﻥ ﭼﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ؟

ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺑﯿﻦ ﭼﺮﮎ ﺧﺸﮏ ﮐﻦ ﺗﺎ ﮐﺸﻨﺪﻩ ﭼﻘﺪﺭ ﺍﺳﺖ؟

ﻣﺎﻫﯿﺖ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﺭﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻭ ﺁﻧﺠﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺳﺖ. ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺁﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﮐﺸﻨﺪﻩ ﻧﺎﻡ ﻧﻬﺎﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﺗﺎ ﺑﺎﺭ ﺭﻭﺍﻧﯽ ﺁﻥ ﻧﺎﻡ ﻣﻮﺟﺐ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ:

١ – ﺑﯿﻤﺎﺭ ﻫﺮﮔﺰ ﺟﺮﺍﺕ ﻧﮑﻨﺪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﺎ ﺑﻪ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﯾﺎ ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ ﺑﺨﺮﺩ.

٢ – ﭘﺰﺷﮏ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺪﻫﺪ ﺑﯽ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺑﻨﻮﯾﺴﺪ، ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺑﻨﻮﯾﺴﺪ ﻭ ﺩﻟﯿﻞ ﻧﯿﺎﻭﺭﺩ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﻫﺮﮔﺰ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ.

ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺎ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﭼﺮﮎ ﺧﺸﮏ ﮐﻦ ﺍﺳﺖ.

ﺳﻮﺩ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﺭﻭ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺿﺮﺭ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ. ﺯﯾﺮﺍ ﺍﮔﺮ ﺣﺘﯽ ﯾﮏ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﻋﻔﻮﻧﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﯾﻦ ﺩﺍﺭﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮﺩ ﻭ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﺪﺍﺭﺩ.

ﭼﻬﺮﻩ ﺍﺵ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ ﺑﺪﺟﻮﺭﯼ ﻋﺼﺒﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﺒﺖ ﻫﺎ ﻣﻮﺟﺐ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﺪ.

ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩﻡ، ﺟﺎﻟﺐ ﺍﺳﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﺁﺳﯿﺐ ﺭﺍ ﻣﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻨﺪ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﯽ ﮔﻨﺎﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻨﺪ.

ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺪﻭ ﻭﺭﻭﺩ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﺭﻭ ﮐﻪ ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﺎﻥ ﺁﻥ، ﻧﺎﻡ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺁﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻧﻬﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺎ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﭼﺮﮎ ﺧﺸﮏ ﮐﻦ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ.

ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻫﻢ ﺗﺴﻠﻂ ﺩﺍﺭﺩ، ﺍﺟﺎﺯﻩ ﯼ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﻤﯽ ﺩﻫﺪ، ﺗﺎ ﭼﻪ ﺭﺳﺪ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﺪﺍﻧﻨﺪ.

درست است که ترجمه آنتی بیوتیک درست نیست ولی همین کلمه هم جای حرف دارد.

اگر به واژه چرک خشک کن دقت کنیم، می بینیم که چرک یا عفونت را خشک میکند.

شخصی که بخاطر جوش یا زخم یا خلط سینه یا عفونت بدن از این داروها استفاده کند موقتا به نتیجه خواهد رسید

چرک و عفونتی که خشک شده است، بعدا به شکلی بدتر و یا نوع دیگری برمیگردد زیرا خشک شده اما دفع نشده است.

این ماده ی خشک در بدن می تواند مجددا رطوبت گرفته و تبدیل به چرک شود و خود را در سینه یا سینوس ها یا مناطق دیگر بدن نشان دهد.

[box typeinfo align class width]و استفاده از این داروها باعث رفع علت بیماری نمی شود.[/box]

شخصی دارای عفونت شصت پا بود و طبق نسخه پزشک، به مقدار زیادی کپسول آموکسی سیلین استفاده می کرد.

خب مدتی خوب بود ولی به محض قطع کردن داروها مجددا دچار عفونت می شد.

این ماجرا چند ماه با نسخه های مختلف ادامه داشت ولی هیچ وقت بهبودی کاملی در کار نبود.

نهایتا متوجه شدیم که مقداری از ناخن شصت پای فرد داخل گوشت رفته و به این علت دچار چرک و عفونت می شود.

در آخر با یک کار فیزیکی کوچک روی ناخن پا برای همیشه از این درد نجات یافت.

متوجه شدید که باید علت بیماری ها را برطرف کرد نه اینکه از دارو استفاده کنیم.

پس خوردن آنتی بیوتیک ها برای سینوزیت و جوش و زخم و غیره کار درستی نیست.

[box typeinfo align class width]مطالعه کنید: مراحل درمان[/box]

و همه می دانیم که مصرف این داروها زیاد بوده و منجر به مقاومت میکروب ها شده است.

راه آن استفاده از داروهای متنوع و قوی تر بوده که هم گران تر هستند و هم با عوارض بیشتر

یک بررسی شخصی داشتیم درباره عوارض آنتی بیوتیک ها در کتاب هایی که توسط خود پزشکان نوشته شده است.

اسهال – تهوع – یبوست – بیماری های خونی و کلیوی – سردرد – حساسیت های پوستی

این ها مواردی هستند که اولا متوجه آن شده اند و دوما اطلاع رسانی شده است.

یعنی عوارضی هستند که فعلا شناسایی نشده. و پزشکان همه چیز را در کتاب نمی نویسند.

این موارد را فقط معرفی می کنیم. جای توضیح مفصل و نحوه مصرف آن ها در اینجا نیست.

بعضی دارای اثربخشی بسیار بالا و سریع و بعضی کم هستند.

پونه – نعنا – اسفند – عنبرنسا – شلغم – آویشن – مرزنگوش

کندر – خاکشیر – عسل – سیب – نمک – سیر – پیاز – اکالیپتوس

توصیه می کنم سر خود از داروهای شیمیایی و گیاهی استفاده نکنید.

ببخشید، تو متن اشاره نکدید که کدوم اثرش و سریعتر و‌ کدوم کمتر و کندتر هستش

سلام. باتشکر از مطالب عالیتون. من عفونت گوش دارم و خوردن چرک خشک کن«فارینات»(اسمش شاید بچیز دیگست!)که پزشک داده بود رو قطع کردم:((عوارض وحشتناکی داشت. یبوست شدید،تهوع،گیجی و سردرد ووووو. خب شروعشم بکنم دیگ باکتری مقاومچیکارکنم؟؟فقط قطره ریختن کافیه؟؟(دکسون و کلرامفنیکل)..یسره پونه نعناع بخورم؟؟:(((لطفاکمکم کنید. ده روزه ساکشن گوش انجام دادموگرنه پر از عفونت بودبااین روال دوباره باکتریا تکثیر میشن و پر میشهلطفاکمکم کنید. خیلی ممنونم

سلام خدا قوت تا زمان مراجعه به طبیب، هر شب چند قطره عسل در گوشتان بریزید

باسلام مجدد خدمت شما. ببخشید ولی گوشم پر نمیشه؟!یجور بدتر کر نمیشم؟!چون عسل غلیظهچجوری در بیاد؟و تازه عسل واقعی کم میشه پیدا کردببخشید راه دیگه ای هست؟دود کردن عنبرنسا چطور؟چندشبه چرک گوشم برگشته مثل چشمه ای ک از دل زمین میجوشه!با تشکر فراوان

سلام نگران عسل نباشید. همین عسل های بازار هم خوب هستند که در یک مقاله جداگانه توضیح داده شده دود عنبرنسا هم عالیست.

من سه سال بود از چرک خشک های قوی استفاده میکردم والان نزدیک ۶ماهه دیگه استفاده نمیکنم میخواستم بدونم عوارضش تا آخر باقی میمونه یا کم کم عوارض از بین میرود از سفالکسین وتتراسایکلین برای جوش هام استفاده میکردم

بعضی از عوارض خود به خود از بین رفته و بعضی با کمک داروها و کارهایی مانند حجامت

سلام و درود خدا بر آقای موذن ممنونم بابت مطالب مفیدتون

  آنتی بیوتیک ها (یا در اصطلاح عموم چرک خشک کن ها) در بین داروهای امروزی، بیشترین داروهای تجویزی هستند. آنتی بیوتیکها از طریق کشتن میکروبها یا توقف تکثیر آنها با عوامل بیماریزا مقابله میکنند. پنی سیلین ، اولین آنتی بیوتیکی بود که بطور تصادفی از محیط کشت کپک کشف شد. امروزه متجاوز از 1 آنتی بیوتیک مختلف وجود دارد که پزشک برای درمان ناراحتی های کوچک تا عفونت های تهدیدکننده حیات از آنها استفاده میکند، ولیکن اگر نابجا مصرف شوند بسیار خطرناک خواهند بود. با شناخت اهمیت مصرف بجا و نابجای آنتی بیوتیکها، شما می توانید به سلامتی خود وخانواده خود کمک کنید.

  هرچند برخی آنتی بیوتیکها علیه انواع گسترده ای از عفونتها مؤثر هستند ولی مهم است که بدانیم هر آنتی بیوتیکی تمام عفونتها را نمیتواند درمان کند و نیز آنها فقط علیه عفونتهایی بکار میروند که توسط باکتریها ٬ قارچ ها و انگل های بیماریزا بوجود آمده باشند و علیه بیماریهای ویروسی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا تاثیری ندارند. بهترین کاری که شما میتوانید در این مواقع انجام دهید این است که اجازه دهید سرماخوردگی و آنفولانزا، دوره خود را که گاهاً 2 هفته ممکن است طول بکشد ٬ طی کند و فقط علایم راتسکین دهید. اگر بیماری شما طی 2 هفته بدتر شد یا شروع به بهبود نکرد جهت بررسی به پزشک مراجعه کنید.

  بعنوان مثال بیماریهای زیر در اکثر موارد علت ویروسی دارند:

  – سرماخوردگی (گرفتگی بینی ٬ گلودرد ٬ عطسه ٬ سرفه ٬ سردرد)

  – آنفولانزا (تب ٬ لرز ٬ بدن درد ٬ سردرد ٬ گلودرد ٬ سرفه خشک)

  – برونشیت حاد (سرفه و تب) در بسیاری موارد توسط ویروسها ایجاد میشود.

  – فارنژیت (گلودرد) نیمی از این موارد توسط ویروسها ایجاد میشود.

  و بیماریهای زیر در مواقع علت باکتریایی دارند:

  – عفونتهای گوش – آنتی بیوتیکها بر و نه کل عفونتهای گوش موثر هستند.

  – عفونتهای شدید سینوسها (که 2 هفته یا طول بکشد.)

  تنها پزشک است که میتواند از بین انواع مختلف آنتی بیوتیکها ٬ آنتی بیوتیک مؤثر بر بیماری شما را تشخیص دهد. بعنوان مثال اگر شما عفونت گوش داشته باشید ٬ پزشک تشخیص میدهد که چه نوع از باکتریها اغلب میتواند باعث عفونت گوش شود. اگر عفونتی باشد که بتواند توسط گونه های مختلفی از باکتریها ایجاد شود یا توسط باکتریهایی ایجاد شود که قابل پیش بینی نباشد که به چه آنتی بیوتیکی حساس است ٬ آزمایشگاه نمونه هایی از خون ٬ ادرار یا نسج فرد بیمار را میگیرد و از طریق تکنیک های خاصی مثل رنگ آمیزی یا کشت به تشخیص باکتریهای ایجاد کننده عفونت و یا تعیین حساسیت آنها به آنتی بیوتیکها کمک میکند. عوامل مؤثر دیگر در انتخاب آنتی بیوتیک از طرف پزشک ٬ اطلاع از سابقه حساسیت بیمار به یک آنتی بیوتیک خاص ٬ قیمت دارو ٬ زمانبندی دوز دارو ٬ عوارض عمومی دارو ٬ سن بیمار ٬ بقیه داروهایی که فرد دریافت میکند و محل اکتساب عفونت در جامعه است ٬ مثلاً اینکه آیا بیمار در خانه سالمندان زندگی میکند یا نه ٬ زیرا باکتریهای متفاوتی در این گونه محیط ها میتوانند عامل بیماری باشند.

  استفاده از آنتی بیوتیکها در بیماریهای ویروسی :

  آنتی بیوتیکها از طریق مقابله با عوامل بیماریزا باعث بقای زندگی میشوند ٬ اما بعضی باکتریها آنقدر قوی میشوند که میتوانند مقابل این داروها مقاومت کنند و در نتیجه داروها بخوبی عمل نکنند ، این یعنی مقاومت آنتی بیوتیکی. در این صورت انواع قویتر باکتریها کشته یا متوقف نمیشوند ٬ بلکه می مانند ٬ رشد میکنند و گسترش پیدا میکنند . این بار دیگر باکتریها سخت تر کشته یا متوقف میشوند.

  مقاومت آنتی بیوتیکی یکی از مهمترین معضلات بهداشتی جامعه امروز است. این مساله بطور آشکار باعث خطر برای افرادی میشود که عفونت ساده ای داشته و در صورت درمان تحت نظارت پزشک میتوانستند بخوبی بهبود یابند ٬ اما با مصرف نابجای آنتی بیوتیک در دفعات قبل باعث بی تاثیر شدن این داروها شده اند.

  زمانی که آنتی بیوتیک نتواند تاثیر کند، نتیجه این خواهد بود که :

  – مراجعه متعدد به پزشک یا حضور طولانی در بیمارستان را به دنبال خواهد داشت.

  – چه بسا عفونت های مقاوم منجر به مرگ ایجاد شود.

  فقط خود بیماران تنها کسانی نیستند که از این نتیجه رنج میبرند ٬ بلکه افراد سالم جامعه هم ضربه خواهند خورد. باکتریهای مقاوم بسرعت بین اعضای خانواده ٬ همکلاسی ها و همکاران گسترش خواهد یافت و سلامت افراد جامعه با گونه بیماریزای جدیدی که به سختی و با هزینه زیاد درمان میشود ٬ تهدید خواهد شد.

  گونه هایی از انواع باکتریهایی که به آنتی بیوتیک مقاوم شده اند ٬ شامل انواع ایجاد کننده عفونتهای پوستی ٬ مننژیت ٬ بیماریهای قابل انتقال از راه جنسی و عفونتهای دستگاه تنفسی مثل ذات الریه ونیز فارنژیت یا گلودرد چرکی است.

  استفاده بیش از حد یا نادرست از آنتی بیوتیکها ٬ یعنی مشارکت در گسترش مقامت در باکتریها

  1- در صورت داشتن بیماری ویروسی از پزشک تقاضای آنتی بیوتیک نکنید و پزشک را برای تجویز آنتی بیوتیک تحت فشار قرار ندهید.

  2- دوره درمان را حتی در صورت بهبودی کامل کنید ٬ در غیر اینصورت باکتری ها بطور کامل از بین نمیروند و باکتریهای باقیمانده باعث عفونت مجدد میشوند که ممکن است این بار مقاوم شده و دیگر به آنتی بیوتیکها جواب ندهند.

  3- داروهای باقیمانده را دور بریزید و برای روز مبادا ذخیره نکنید ٬ زیرا آنتی بیوتیک تجویزی روی همان عفونت بخصوص مؤثر و صرفاً برای شما در آن ایام تجویز شده است.

  4- دارو را در ساعات معین شده توسط پزشک یا داروساز مصرف کنید. آنتی بیوتیک زمانی مؤثر خواهد بود که بطور منظم مصرف شود.

  5- آنتی بیوتیکهای خود را به دیگران پیشنهاد نکنید حتی اگر علایم شما یکسان باشد ٬ زیرا ممکن است برای بیماری آنها مناسب نباشد. دریافت داروی اشتباه ممکن است درمان صحیح را به تاخیر بیندازد و باکتریها در این فاصله تکثیر پیدا کنند.

  6- در مورد نحوه مصرف صحیح آنتی بیوتیکها با پزشک یا داروساز مشاوره کنید. مصرف نادرست آنها میتواند جذب آنها را تحت تاثیر قرار داده و باعث کاهش یا حذف اثر آنها شود.

  7- در صورت فراموش کردن دوز مصرفی یا اشتباه در مصرف ٬ با پزشک یا داروساز مشاوره کنید. 

  زمانی که شما آنتی بیوتیک را بدرستی مصرف کنید ٬ بهترین کار را برای سلامت خود ٬ خانواده و اطرافیان انجام داده اید .

  – برای پیشگیری از عوارض جانبی چه کار میتوان کرد؟

  – بهترین زمان مصرف دارو چیست؟ پس از غذا یا با معده خالی؟

  – آیا آنتی بیوتیک مورد نظر با داروی دیگر مصرفی ما مثل داروی جلوگیری از بارداری تداخل دارد؟

  – آیا در صورت مصرف با داروهای دیگر، غذا یا الکل امکان واکنشهای ناخواسته وجود دارد؟

  – روش آماده سازی پودرهای آنتی بیوتیک را از داروساز سؤال کنید.

  هنگام مراجعه به پزشک او را در جریان مسایل زیر قرار دهید:

  – سایر بیماریهایی که به آن مبتلا می باشید از جمله فاویسم یا کم خونی داسی شکل.

  عمدتاً شامل ناراحتی های ملایم گوارشی ٬ تهوع ٬ اسهال یا مدفوع نرم است. بعضی آنتی بیوتیکها ممکن است باعث حساسیت به نور آفتاب شوند.

  استفراغ ، اسهال آبکی شدید، دردهای شکمی شدید، پلاکهای سفید بر روی زبان ، وجود ترشح یا خارش واژن ( ناحیه تناسلی خانمها)

  بعضی افراد به بعضی گروههای آنتی بیوتیکها (عمدتاً گروه پنی سیلین ها) حساسیت دارند ، در این صورت پزشک در صورت آگاهی، آنتی بیوتیک آن گروه را تجویز نخواهد کرد. علائم حساسیت شامل جوشهای ریز قرمز ، خارش ، کهیر ٬ ورم لب ٬ صورت و زبان و موارد شدیدتر مثل سختی در تنفس و کاهش فشار خون می باشد.

  در خانمها ٬ علاوه بر موارد فوق باید به نکات زیر توجه شود:

  1- ممکن است مصرف آنتی بیوتیک منجر به عفونت قارچی واژن شود ٬ علت این مساله این است که در اثر مصرف این داروها ٬ باکتریهای معمول که در واژن زندگی می کنند ٬ کشته میشوند و در نتیجه قارچ بسرعت رشد میکند. علائم ٬ شامل یکی یا از این حالتهاست: خارش ٬ سوزش ٬ درد در زمان نزدیکی و ترشحات واژن

  2- آنتی بیوتیک ممکن است باعث شود تاثیر قرصهای خوراکی جلوگیری از بارداری کم شود ٬ چه بسا در طول دوره درمان با آنتی بیوتیک استفاده ازروشهای دیگر ضد بارداری لازم باشد که در این موارد باید از داروساز یا پزشک مشاوره بگیرید.

  3 – درخانمهای باردار ٬ بعضی آنتی بیوتیکها میتوانند از جفت عبور کنند و به جنین صدمه برسانند.

  نکات بهداشتی برای پیشگیری نسبی از ابتلا به عفونتها :

  1- دستان خود را به دقت با آب و صابون بشوئید ٬ علی الخصوص قبل از غذا خوردن ٬ بعد از توالت و تماس با مدفوع (مثل تعویض کهنه بچه)

  2- برای جلوگیری از عفونتهای غذایی ٬ میوه و سبزیجات را به دقت بشوئید و گوشت و تخم مرغ را کامل بپزید.

  3- مطمئن باشید که خودتان و فرزندانتان تمام واکسن های لازم را دریافت نموده اید و یادآورهای آن را به موقع تزریق نموده اید.

  4- از تماس نزدیک فرد بیمار با دیگران حتی الامکان پرهیز شود.

بارزترین عارضه جانبی مصرف آنتی‌بیوتیک، اسهال و استفراغ است. تقریبا همه مردم این را می‌دانند. اما بر اساس تحقیقات دانشمندان مشخص شده که ۲۰ درصد از مردم عوارض دیگری نیز از آنتی‌بیوتیک را تجربه می‌کنند که کمتر پزشکی در مورد آنها به بیمار توضیح می‌دهد.

برای اینکه با عوارض جانبی کمتر اعلام شده آنتی‌بیوتیک آشنا شوید از شما دعوت می‌کنیم تا در ادامه این مطلب با روزیاتو همراه باشید.

آنتی‌بیوتیک‌ها محل سکونت باکتری‌ها در بدن ما را تغییر می‌دهند، به همین خاطر بدن به عفونت‌های قارچی حساس می‌شود. ممکن است عفونت در دهان، پوست یا زیر ناخن‌ افراد ظاهر شود.

چه کاری می‌توان برای این موضوع کرد؟ اگر برای مدت طولانی باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنید، حتما به همراه آن داروهای ضد قارچ هم بخورید تا اثرات منفی آنتی بیوتیک از بین برود.

تتراسایکلین رنگ دندان‌های کودکان زیر ۸ سال را تغییر می‌دهد. اگر زن بارداری این داروها را مصرف کند، این احتمال وجود دارد که نوزاد با مشکلات مینای دندان مواجه باشد.

چه کاری می‌توان برای این موضوع کرد؟ دانشمندان اخیرا کشف کرده‌اند که آنتی بیوتیک داکسی سایکلین مدرن روی رنگ دندان‌های نوزاد تاثیری ندارد. بنابراین می‌توانید از این دارو استفاده کنید. البته حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

تب ممکن است به دلایل مختلف در بدن ظاهر شود. اما اگر پس از مصرف آنتی بیوتیک تب کردید، یعنی به این دارو حساسیت دارید.

با اینکه این حساسیت ممکن است بعد از مصرف هر آنتی بیوتیکی بروز کند اما β-lactam، سفالکسین، مینوسایکلین و سولفوید از بقیه آلرژیک هستند.

چه کاری می‌توان برای این موضوع کرد؟ تب خود به خود از بین می رود. اما اگر خیلی قوی بود شما باید استفاده آن را قطع کنید و از پزشک بخواهید تا داروی دیگری برایتان تجویز کند.

یکی از خطرناک ترین واکنش های بدن در برابر آنتی بیوتیک، حساسیت است. در چنین مواقعی فرد دچار خارش، ورم پلک ها، لب ها، زبان و حتی تورم گلو می شود که ممکن است به آنافیلاکسی تبدیل شود.

یادتان باشد که حساسیت به یک آنتی بیوتیک به این معنا نیست که به بقیه نمونه های آن نیز حساسیت خواهید داشت.

برخی از آنتی بیوتیک ها همانند تتراسایکلین، فلوروکینولون و سولفون می‌توانند روی حساسیت پوست به اشعه‌های فرابنفش تاثیر بگذارند. اگر برای مدت طولانی در معرض نور خورشید قرار داشته باشید، هنگام مصرف این داروها احتمالا اینکه آفتاب سوختگی تشدید شود، زیاد خواهد بود.

همین آنتی بیوتیک ها همچنین ممکن است در برخی افراد پوسته ایجاد کنند، حتی اگر فرد فقط ۱۵ دقیقه در آفتاب مانده باشد.

چه کاری می‌توان برای این موضوع کرد؟ بهترین کار این است که بین ساعات ۱۰ صبح تا ۲ ظهر زیر نور مستقیم آفتاب قرار نداشته باشید. یا همه جای پوست بدن خود را با لباس بپوشانید.

برخی از آنتی بیوتیک ها ممکن است مشکل قلبی در افراد ایجاد کنند. این داروها اغلب افت فشار خون یا آریتمی (بی نظمی در ضربان قلب)  ایجاد می کنند.

در مواقع، مصرف داروهایی همچون اریترومایسین و فلوروکینولون چنین عارضه ای بدنبال دارد.

چه کاری می‌توان برای این موضوع کرد؟ نزد پزشک بروید و از او بخواهید تا داروی دیگری برایتان تجویز کند.

سردرد و سرگیجه نیز از دیگر عوارض جانبی مصرف آنتی بیوتیک هاست. اما خوشبختانه این مشکل پس از قطع مصرف دارو از بین می رود.

چه کاری می‌توان برای این موضوع کرد؟ اگر سردرد شما طولانی و قوی است و دردتان هم شدید است و نمی توانید قرص نخورید، توصیه می کنیم نزد پزشک بروید تا دارو را تغییر دهد.

اگر قرص های کنترل بارداری و rifamycins را با هم مصرف می کنید، باید بدانید که آنتی بیوتیک یاد شده سبب کاهش اثر قرص ضدبارداری می شود.

چه کاری می‌توان برای این موضوع کرد؟ اگر تغییری در بدن خود احساس کردید حتما نزد پزشک بروید.

یه موضوع خیلی خیلی مهمتر از همه اینا هست، مصرف انتی بیوتیک همونجور که از اسمش پیداست ولی متاسفانه تو کشور ما مثل نقل و نبات مصرف میشه و ترجمه چرک خشک کن که واقعا ترجمه غلطیه استفاده میشهانتی بیوتیکا همونجور که اسمش روشه ضد حیات یا زندگی میشه ترجمش کرد که برای مقابله با سلول های زنده مثل باکتری ها استفاده میشه، همونجور که این دارو ها روی باکتریا اثر دارن میتونن روی سلول های بدن هم اثر داشته باشن و باعث ( سرطان) بشنچیزی که هیچوقت گفته نمیشه سرطانزا بودن این داروهاست لطفا مراقب باشین تا حد امکان استفاده نکنین تا مجبور نیستید

۱۳۹۵. تمامی حقوق برای Rooziato (روزیاتو) محفوظ است.عوارض قرص چرک خشک کن9

سبد خرید شما خالی است.

عوارض قرص چای سبز

۱۶۲,۰۰۰ تومان ۱۶۰,۰۰۰ تومان

۴۸,۵۰۰ تومان ۴۷,۰۰۰ تومان


۱۲۰,۰۰۰ تومان


۲۴۰,۰۰۰ تومان


۱۵۰,۰۰۰ تومان


۹,۰۰۰ تومان ۸,۵۰۰ تومان

مشاهده خبرهای بیشتر

پیشنهاد شگفت انگیز امروز

۳۹,۰۰۰ تومان ۳۷,۵۰۰ تومان

🔴 بدون عوارض و وابستگی🔴 افزایش پرهیز از مصرف مواد مخدر

فرصت باقیمانده تا این پیشنهاد

پیشنهاد شگفت انگیز امروز

۲۵,۰۰۰ تومان ۲۴,۰۰۰ تومان

🔴 کاهش نفخ معده🔴 برطرف کردن خستگی مزمن🔴 پاکسازی کامل کبد

فرصت باقیمانده تا این پیشنهاد

پیشنهاد شگفت انگیز امروز

۴۸,۵۰۰ تومان ۴۷,۰۰۰ تومان

🔴 کاهش دهنده اشتها🔴 کاهش دهنده وزن🔴 بدون هرگونه عوارض

فرصت باقیمانده تا این پیشنهاد

پیشنهاد شگفت انگیز امروز

۴۶,۰۰۰ تومان

🔴 افزایش فعالیت ماهیچه های معده🔴 کنترل جذب کالری🔴 کاهش جذب قند🔴 کاهش اشتها

فرصت باقیمانده تا این پیشنهاد

پیشنهاد شگفت انگیز امروز

۲۹۰,۰۰۰ تومان ۲۱۰,۰۰۰ تومان

حاوی 12 مدل دمنوشکیفیت بسیار بالای ساخت

فرصت باقیمانده تا این پیشنهاد

پیشنهاد شگفت انگیز امروز

۱۰,۵۰۰ تومان ۱۰,۰۰۰ تومان

🔴 درمان سیروز، آسیت و کبد چرب🔴 درمان لک و پیس صورت🔴 درمان گرفتگی های عضوی یا روده ها، دفع باد

فرصت باقیمانده تا این پیشنهاد

عوارض قرص چای سبز

پیشنهاد شگفت انگیز امروز

۱۴,۵۰۰ تومان ۱۴,۰۰۰ تومان

🔴 برطرف کننده درد سیاتیک🔴 درمان کمردرد و رعشه🔴 درمان دردهای مفاصل

تحویل اکسپرس

ضمانت بازگشت

ضمانت اصل بودن کالا

تضمین بهترین قیمت

پرداخت در محل

به فروشگاه آنلاین پاک تن طب خوش آمدید. شما می توانید از هر یک از محصولات چای سبز نیوشا، چای سیاه نیوشا، دمنوش نیوشا، چای خالص نیوشا، پک سلامتی نیوشا، مینی پک سلامتی نیوشا، پک پذیرایی نیوشا، روغن های درمانی و یا مکمل های گیاهی محصول مورد نظر خود را به دلخواه انتخاب نمایید. همچنین در صورت نیاز به مشاوره مزاج شناسی و طب سنتی، لطفا با شماره 912727664 تماس حاصل نمایید. 

۱۶۲,۰۰۰ تومان ۱۶۰,۰۰۰ تومان

۱۳,۰۰۰ تومان

۷,۰۰۰ تومان

۱۳,۰۰۰ تومان

۲۸,۵۰۰ تومان

۴۸,۵۰۰ تومان ۴۷,۰۰۰ تومان

۴۶,۰۰۰ تومان

۱۶,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰ تومان

۲۳,۷۰۰ تومان

۲۱,۰۰۰ تومان

۱۲,۰۰۰ تومان

۱۲,۰۰۰ تومان

۱۶۲,۰۰۰ تومان ۱۶۰,۰۰۰ تومان

۱۰,۵۰۰ تومان

۱۸,۰۰۰ تومان

۱۶,۰۰۰ تومان

۲۰,۰۰۰ تومان

۳۶,۰۰۰ تومان

۱۲,۵۰۰ تومان

۱۴,۵۰۰ تومان

۱۳,۰۰۰ تومان

۲۰,۰۰۰ تومان

۷,۰۰۰ تومان

۷,۳۰۰ تومان

۱۶,۰۰۰ تومان

۱۵,۵۰۰ تومان

۷۱,۰۰۰ تومان

۷۳,۰۰۰ تومان

۷۰,۰۰۰ تومان

۹۲,۰۰۰ تومان

۱۱۴,۰۰۰ تومان

۱۱۱,۰۰۰ تومان

۶۹,۰۰۰ تومان

۶۸,۰۰۰ تومان

۱۰۸,۰۰۰ تومان

۱۱۵,۰۰۰ تومان

۶۵,۰۰۰ تومان

۶۵,۰۰۰ تومان

۶۵,۰۰۰ تومان

۱۰۰,۰۰۰ تومان

۱۰۰,۰۰۰ تومان

۱۰۰,۰۰۰ تومان

۱۲۰,۰۰۰ تومان

۹۵,۰۰۰ تومان

۱۲۰,۰۰۰ تومان

۱۴۰,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰ تومان

۱۹,۰۰۰ تومان

۷۰,۰۰۰ تومان

۲۸,۰۰۰ تومان

۵۵,۰۰۰ تومان

۱۸,۰۰۰ تومان

۲۳,۰۰۰ تومان ۲۱,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰ تومان

۲۱,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰ تومان

۲۵,۰۰۰ تومان

۲۴,۰۰۰ تومان ۲۲,۰۰۰ تومان

۲۵,۰۰۰ تومان

۲۵,۰۰۰ تومان

۱۹,۰۰۰ تومان

۱۶,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰ تومان

۱۶,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰ تومان

۱۸,۰۰۰ تومان

۱۴,۰۰۰ تومان

۱۴,۵۰۰ تومان

۳۴,۰۰۰ تومان

۲۲,۰۰۰ تومان

۱۹,۰۰۰ تومان

۲۰,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰ تومان

۱۶,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰ تومان ۱۵,۵۰۰ تومان

۱۶,۰۰۰ تومان

۳۴,۰۰۰ تومان

۳۱,۰۰۰ تومان

۱۲,۰۰۰ تومان

۱۶,۰۰۰ تومان

۱۶,۰۰۰ تومان

۷,۰۰۰ تومان

۷,۰۰۰ تومان

۶,۵۰۰ تومان

فروشگاه آنلاین “پاک تن طب” به عنوان یکی خوش ترین عرضه کنندگان انواع مکمل های گیاهی، روغن های درمانی و چای و دمنوش نیوشا، با گستره ای وسیع از برترین و با کیفیت ترین محصولات از معتبرترین شرکت های تولیدی داخلی و خارجی، همواره برای مشتریان تجربه ی یک خرید موفق، تخصصی و هدفمند را تداعی می کند. ارسال سریع کالا، قیمت های منطقی و ارائه مشاوره تخصصی محصولات پیش از خرید، سه اصل اولیه است که پاک تن طب از نخستین روز تاسیس سعی کرده به آن پایبند باشد و با رعایت این سه اصل، هر روز، حوزه‌های تازه‌ای را در فروش و تامین کالا و خدمات، به دایره‌ی فعالیت خود افزوده است.


We’re sorry,

We apologize for the inconvenience.

Please try clicking your browsers ‘back’ button or try reloading the home page.

.
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *